Great Call

• Osielsko
  • Jagodowo
  • Prądki

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o Great Call Sp. z o.o. S.K.A.

Opinie o Great Call Bydgoszcz

Nie przegap nowości o Great Call Sp. z o.o. S.K.A.!

14.11.2020 23:34

Wyzysk wyzysk i po 3 wyzysk, rozumiem ze to praca. Rowniez to nie jest moja 1 praca ale to jest jakis wyzysk ludzie tu wytrzymuja 3 miesiace. Reszta jest tu ze wzgledu ze teraz ciezko z praca ze wzgledu na covid. Jezeli czyta to ktos z szefostwa to niech dotrze do was zeby szanowac ludzi a nie patrzec tylko jak im zabrac premie...

15.11.2020 16:24

Dziękujemy za Twoją opinię. Przykro nam czytać takie słowa, szczególnie w okresie - jak sam/a wskazujesz - kiedy jest ciężko ze względu na pandemię. Wyzysk to poważne oskarżenie, choć nie mające miejsca w naszych strukturach - nikogo do pracy nie zmuszamy, o warunkach godzinowych, premiowych informujemy zawsze wcześniej. Każdy wie co, skąd i dlaczego się bierze. Jeśli są wątpliwości - zawsze możesz przyjść i zapytać. Jeśli zaś chodzi o premie - ciężko wywnioskować co masz na myśli poprzez "Zabieranie premii"? Warunki premiowania są jawne, znane i podpisane zawsze obustronnie. Jedyna sytuacja, w jakiej premia może ulec zmniejszeniu (ale nie odebraniu! takie coś nigdy nie miało miejsca) to ewentualnie kara porządkowa. Tego typu sankcje figurują w każdym zakładzie pracy i są stosowane w odniesieniu do osób, które nagminnie nie stosują się do zasad i procedur, o czym wiedzą z wyprzedzeniem i każdorazowo są proszone o współpracę zanim jakiekolwiek konsekwencje decydujemy się wyciągać. Być może nie zgadza się coś w przelewie (jest świeżo po wypłatach)? Przyjdź, wyjaśnimy to. Zachęcamy do tego na każdym etapie współpracy. Inna sprawa - istniejemy na rynku już ponad 3 lata, gdyby ludzie, jak piszesz "wytrzymywali" u nas zaledwie 3 miesiące i to ze względu wyłącznie na pandemię - to zniknęliśmy z rynku zanim do tej pandemii by doszło ;-) Mamy wiele osób pracujących z nami kilka, kilkanaście miesięcy, a nawet i lat. Otwarta współpraca, zaangażowanie, otwartość na rady i pomoc opiekunów - to klucz do sukcesu i zadowolenia :) Twój opiekun na pewno z chęcią udzieli Ci pomocy, abyś czuł/a zadowolenie z finansów. Przyjdź, pogadaj z nim/nią, poproś o pomoc i uwagi. Pamiętaj, że wszyscy gramy do jednej bramki! Teraz, w okresie tak wielu trudności na rynku pracy i nie tylko - nie bądźmy sobie wilkiem, tylko wspierajmy się wzajemnie i rozmawiajmy. Pozdrawiamy i oczekujemy na możliwość otwartej rozmowy.
    MRS. Paulina

05.11.2020 16:50

Ta firma to jedno wielkie (usunięte przez administratora) aż mi głupio, że poniżyłam się do tego poziomu i pracowałam tam 3 miesiące ... RADA DLA WAS.. -> jeśli macie ambicje to szukajcie pracy gdzie indziej.

05.11.2020 17:12

Dziękujemy za Twoją wypowiedź. Przykro nam, że nie chwalisz sobie okresu pracy z nami :( Ciężko się odnieść konkretnie Twojej wypowiedzi z uwagi na jej enigmatyczność niemniej zapewniamy, że zależy nam na stworzeniu jasnych, określonych i przejrzystych warunków współpracy tak, aby się dobrze pracowało. Niezależnie od wszystkiego pozdrawiamy Cię gorąco i trzymamy kciuki! Pozdrawiamy

04.11.2020 21:30

Hm... takie dobre opinie... ciekawe;) ciekawe że w życiu bym do was nie wróciła.

04.11.2020 22:09

Dziękujemy za opinię, mimo, że negatywna :( Przykro nam, że nie wspominasz dobrze współpracy z nami. Pamiętaj, że ile ludzi, tyle opinii. Cieszymy się na te dobre, zaś negatywne staramy się przyjmować i traktować jako naukę na przyszłość. Mimo, że nie wspominasz nas dobrze - trzymamy za Ciebie kciuki i życzymy wszystkiego dobrego na zawodowej ścieżce! Pozdrawiamy
    cplt

07.09.2020 13:10

Pod jakim adresem mieści się włocławski oddział firmy?

07.09.2020 13:22

Dzień dobry, wlocławski oddział firmy mieści się na ul. Płockiej 18A. pozdrawiamy!
    Ola

20.07.2020 07:58

Czy jeśli pracuje na umowę zlecenie i wypowiem umowę z 2 tygodniowym czasem wypowiedzenia to czy oni naliczają kary za przerwanie tego okresu?
    Ninunia

17.07.2020 15:04

Jestem nie zawodowolona z obslugi agentow, ktorzy tam pracuje. Obsluga jest nie kompetenta. Jest Pan ktore rozmawial ze mna we wtorek przedstawil oferte ubezpieczenia przy czym w srode mial sie skontaktowac zeby zatwierdzic dana polise. Pan oczywiscie sie nie odezwal. Po 2 dniach cena polisy zwiekszyla sie o 100 zl u innej obslugi. Wiec uwazam ze ludzie ktorzy tam pracuja sa nie kompetentni oraz nie dotrzymuja slowa..

17.07.2020 15:11

Bardzo nam przykro, że nie jest Pani zadowolona z obsługi. Zapewniamy, że tego typu sytuacja nie powinna mieć miejsca. Dziękujemy za przekazanie tej informacji - na pewno zbadamy tę sprawę. Jesli to możliwe - prosimy uprzejmie o kontakt na adres [email protected] ze szczególami (np. numerem telefonu) - pozwoli to nam dogłębnie zbadać sprawę, ustalić dlaczego kontakt nie został do Pani wykonany i zapobiec tego typu sytuacjom w przyszłości. Pozdrawiamy serdecznie!

04.05.2020 17:46

Jaka umowa obowiązuje w Great Call Sp. z o.o. S.K.A. podczas okresu próbnego?

16.06.2020 05:57

Czy praca jest w Bydgoszczy, czy zdalna z miejsca zamieszkania?
    gg

17.06.2020 16:06

W Bydgoszczy
    Xyz

03.05.2020 13:49

Ja pracuje w Great Call jakiś czas i polecam. Jestem na projekcie z ubezpieczeniami i wiadomo, praca jak praca, trzeba się napocić czasami, żeby wyniki byly. Jeśli chodzi o kadrę-to prawda, pani A to anioł nie kobieta. Ma świetne wyniki, a przy tym jest miła. A Pani J? Tragedia. Drze się i myśli, że tym zmotywuje współpracowników. Polecam zmianę kadry, bo nikt z tą panią nie wytrzyma dłużej :) pozdrawiam.

04.05.2020 20:11

Dziękujemy za Twój wpis. Tak jak pisaliśmy wcześniej - osoby bezpośrednio dotknięte sytuacją, o której piszecie prosimy o osobiste skierowanie się do osób zarządczych projektem / działem. Tego rodzaju decyzji kadrowych, ani tego rodzaju zmian nie opracowujemy na anonimowych forach internetowych. Pozdrawiamy
    ??

04.05.2020 23:33

Akurat jeśli chodzi o darcie się na cały GC to myślę, że pani A. zdecydowanie wygrywa z panią J. Słychać ją nawet w Sosnowcu. Nie mowie, że to coś złego - po prostu odnosze wrażenie, że ktoś tu nagina rzeczywistość na potrzeby obsmarowania swojej kierowniczki. Byłem w grupie J. i nie mogę narzekać. Jest wymagająca. Za to u pani A. podobno można wszystko, wiec nie dziwie sie, że ją chwalicie, jak można sobie lecieć z nią w kulki. Jeden gość na fajce mówił, że ona łyka wszystkie kity jakie jej wciska, jak mu się nie chce przyjść do roboty xD

26.03.2020 22:41

Środki bezpieczeństwa jakie zostały do tej pory podjęte moim zdaniem są jak najbardziej na miejscu. Trzeba poprostu uwarzać na siebie i stosować się do zaleceń. Trzeba czekać jesli chodzi o prace zdalną. Ja to rozumiem. Trzeba przede wszystkim docenić poświęcenie tych , którzy czówają na tym by testy pracy zdalnej zaowocowały. Wielki szacunek trzeba oddać tym którzy harują niczym woły by wszystko ułożyło się dobrze. Jeżeli, ktoś tego nie potrafi dostrzec ile wyżeczeń niektórzy muszą znieść to powinien sie spalić ze wstydu. Ja to widze codziennie jak przychodze do pracy . Chyle czoła wobec tych wszystkich którzy się poświęcają by wszystko grało
    Matthew

22.03.2020 09:21

Co do samej firmy, relacji na linii leader -> konsultant - nic nadzwyczajnego nie można powiedzieć; call center, jak każde inne. Niestety jednak w dobie obecnego zagrożenia epidemiologicznego (a raczej już epidemii "na całego"), należy zwrócić uwagę na pewne problemy, które zaczęły występować od niedawna. Spora część konsultantów przychodzi do pracy z oczywistymi symptomami chorobowymi, które są całkowicie bagatelizowane przez ich przełożonych. Konsultanci non-stop kaszlą, kichają - koordynatorzy doskonale to słyszą, ale panuje zmowa milczenia i nikt sobie nic z tego nie robi (pomimo zaleceń od WŁADZ PAŃSTWA, żeby takie osoby odsyłać do domu). Mało tego, mówi się, że nawet jeden z liderów przychodzi do pracy, pomimo uporczywego kaszlu i innych objawów, co niestety w obecnych czasach jest SKRAJNYM brakiem odpowiedzialności. W toaletach nie ma dostępu do ciepłej wody (w zasadzie to odkąd tam pracuję nigdy go nie było), więc pracownicy nie są w stanie nawet umyć rąk. Wydaje mi się, że specyfika tej pracy ma to do siebie, że w żadnym wypadku nie może być uznana za świadczenie usług pierwszej potrzeby. Obecna sytuacja w kraju chyba nikomu nie pozostawia wątpliwości, że tego typu biura powinny już od dawna pracować zdalnie - przecież jest taka możliwość techniczna. Niestety, ale te nieodpowiedzialne decyzje mogą skutkować tragedią, której dało się zapobiec. Pomimo braku innych zastrzeżeń, firma nie zdaje egzaminu w tych najcięższych czasach, a koordynatorzy i liderzy udają, że nic się nie dzieje... cóż za lekkomyślność.

22.03.2020 14:24

Dzień dobry, Jest nam przykro, że odbierasz podjęte przez nas działania jako niewystarczające. W dobie tej trudnej dla nas wszystkich sytuacji, zapewniamy, że zdrowie oraz dobro naszych pracowników oraz ich rodzin jest dla nas najwyższą wartością, dlatego wprowadziliśmy szereg rozwiązań mających na celu zapewnienie naszym pracownikom bezpieczeństwa, zgodnie z zaleceniami WHO oraz GIS. Dokonujemy wszelkich starań, aby praca na terenie każdego z oddziałów minimalizowała jakiekolwiek ryzyko i zapewniała pracownikom poczucie bezpieczeństwa. Przede wszystkim, ze względu na aktualną sytuację w kraju, każdy z pracowników dysponuje własnym stanowiskiem pracy, które nie jest użytkowane przez nikogo innego - zarówno współpracownicy jak i liderzy skrupulatnie to ustalenie respektują tak, aby zapewnić każdemu maksymalny komfort i bezpieczeństwo. Rozdysponowane zostały również indywidualne części do słuchawek - na wyłączność dla pracowników- aby minimalizować ryzyko użytkowania części mających kontakt ze skórą pomiędzy pracownikami. Stanowiska komputerowe - myszki, klawiatury - każdego dnia po zakończeniu pracy podlegają dezynfekcji. Wzmożone zostały również działania porządkowe, szczególnie w przestrzeniach sanitarnych. Wszystkie toalety, łazienki zostały poddane ozonowaniu. Windy, przyciski, uchwyty, klamki są regularnie czyszczone i dezynfekowane. Promujemy regularne mycie rąk, unikanie bezpośredniego kontaktu oraz nie dotykania okolic twarzy, oczu i nosa - zgodnie z wytycznymi GIS. Co więcej, dostęp do całego budynku został poddany szeregom ograniczeń. Główne wejście recepcyjne jest aktualnie nieczynne, zaś osoby nie zatrudnione w budynku mają do niego całkowity zakaz wstępu. Co za tym idzie - ograniczamy dopuszczanie na teren firmy osób trzecich. Wstrzymaliśmy również rekrutację nowych pracowników. Celem zwiększenia bezpieczeństwa i zminimalizowania ryzyk wprowadziliśmy również zakaz przemieszczania się pracowników pomiędzy oddziałami firmy. Nie zgodzimy się z zarzutem, iż bagatelizujemy stan zdrowia naszych pracowników. Kontrola objawowa naszego zespołu również jest dla nas istotna - na przestrzeni ostatniego tygodnia, w wyniku obserwacji stanu zdrowia pracowników, kilka osób (zarówno z kadry operacyjnej, kierowniczej jak i konsultantów) została odesłana do domu, aby zniwelować ryzyko zarażenia. Jesteśmy jednak otwarci na Twoje uwagi - jeśli masz jakiekolwiek pomysły, spostrzeżenia i uważasz, że coś umyka naszym oczom lub uwadze - przyjdź, spotkaj się z nami, porozmawiaj. Współpraca w dobie dzisiejszego kryzysu jest jak najbardziej potrzebna, stąd jeśli masz rozwiązania, które pomogą nam usprawnić szybsze i skuteczniejsze działanie - zgłoś nam to bezpośrednio, z pewnością uda nam się wypracować wspólnie rozwiązanie. Praca zdalna to natomiast aspekt, nad którym cały czas pracujemy. Na ten moment, poprzez ograniczenia techniczne, bylibyśmy w stanie zapewnić pracę zdalną wyłącznie 15 pracownikom. Ten wybór jest niemożliwy do podjęcia- komu zapewnić taką możliwość techniczną, a komu nie? Czy jesteś w stanie wskazać, które 15 osób powinno zostać dedykowane do pracy zdalnej? Dla nas, podejmowanie takich decyzji jest niemożliwe - każdy pracownik jest dla nas równy i ważny. Prace nad zwiększeniem wydajności i umożliwienia pracy zdalnej dla wszystkich, którzy tego chcą, cały czas trwają. Oczywiście jeśli dysponujesz wiedzą i/lub rozwiązaniami technicznymi, które pomogą nam ten proces przyspieszyć i uruchomić - podziel się z nami proszę. Jak wspominaliśmy - jesteśmy otwarci na współpracę, uwagi i pomysły. Na stan naszej wiedzy aktualnie żadna firma z branży call center nie uruchomiła możliwości pracy zdalnej dla wszystkich swoich pracowników. Jeszcze raz pragniemy podkreślić - stan zdrowia naszej załogi, bezpieczeństwo i komfort pracy to dla nas priorytetowe wartości. Prosimy - pomóż nam wypracować rozwiązanie optymalne dla nas wszystkich. Jesteśmy świadomi powagi sytuacji, stąd wdrożone środki bezpieczeństwa wskazane powyżej. Przyjdź, porozmawiaj z nami osobiście lub wyślij maila na adres [email protected] - wypracujmy lepsze rozwiązania, na które jesteśmy w 100% otwarci. Rozmawiajmy i współpracujmy. Pozdrawiamy

16.02.2020 12:13

Rozumiem o co chodzi jeśli chodzi o szkolenia wieloktornie brałem udział w szkoleniach i biore nadal. Jetem zwykłym człowiekiem wyciągam wnioski, jeśli jestem winien czegość złego to naruralne jest to że dostać dostaje za swe winy. Do win sie jednak potrafie przyznać, wyciągnąć wnioski. Na szkoleniach udzielają terz rad trzeba poprostu sie umieć dostosować i postępować zgodnie z zaleceniami ze szkoleń. Mówiąc wprost wziąć to co na szkoleniach mówią do serca nawet jeśli coś sie nie podoba.

10.02.2020 23:14

Jeśli chodzi o ,,płacz" na szkoleniach czy terz po nich to jeśli ktoś sam sobie nabałaganił to trzeba poprostu wziąć to na siebie przemyśleć pare kwestii wyciągnąć wnioski. Innej drogi nie ma. Nie można wszystkiego zwalać na innych. Zasady pracy są przecież znane.
    On

15.02.2020 23:17

To chyba nie kumasz o co chodzi z tymi szkoleniami skoro wchodzisz do firmy i ktoś z (usunięte przez administratora) drze jape to nie normalne.

10.02.2020 21:38

Powiem i napisze tak w moim odczuciu jeśli chodzio o ankiety czy inne projekty bywają ciężkie okresy lecz trzeba sie przyzwyczaić Nie zawsze będzie dobrze. Cieżki czas również musi nastąpić. Trzeba jednak być cierpliwym i znosić to że jest ciężko z godnością. Czekać cierpliwie bo cierpliwość kiedyś sie wkońcu opłacić musi. A najwarzniejsze jest to by robić poprostu swoje i być sobą.
    Basiak

06.10.2019 20:01

Pracowałam w firmie pare miesięcy do czasu przeprowadzki. Naprawdę nie ma na co narzekać. Wiadomo-sprzedawać trzeba ale na tym polega na praca. Wszyscy kierownicy są pomocni i starają się jak mogą, można się zwrócić do nich z każdym problem. Na wypłatę nie mogłam narzekać pomimo,ze wcale nie miałam super wyników. Gdyby nie przeprowadzka do innego miasta na pewno pracowałabym tam do tej pory.
    Kinia

08.02.2020 01:01

Jasne przeprowadzka bardzo dobra ściema tak to jest jak kieras wystawią fejkowa opinie na go Work gdyby było tak różowo nie było by nalotów z zusu i inspekcji pracy. Ale jasne no zanim nalot to już wszyscy wiedzieli że będzie ale co się doszukali to się doszukali.

10.02.2020 18:06

@Kinia - dziękujemy za aktywność na naszym profilu Go Work. Przypominamy, że instytucje kontrolujące mają obowiązek przeprowadzić kontrolę niezależnie, czy w firmie jest "różowo" czy nie i spotyka się z tym wiele przedsiębiorstw - nie mamy sobie nic do zarzucenia. Prosimy jednak o nie rozsiewanie tutaj błędnych informacji. Jakich nalotów i ile mieliśmy? Czego się doszukali? Proszę przedstawić raporty z rzekomych nalotów? Odnosimy wrażenie, że część informacji - nam jako firmie, czyli bezpośrednio zainteresowanym - umyka i być może o czymś nie wiedzy. Warto się zapoznać :-) Pozdrawiamy
    Szefuncio

13.06.2019 13:31

Jakie są ogólnie projekty w firmie i na jakim stanowisku można pracować? Chodzi mi o telefoniczną sprzedaż, jakie produkty się proponuje? Jest kilka do wyboru?
    hahaah

08.02.2020 16:09

chętnie tu wchodze sie pośmiać i nigdy sie nie zawodze. a co powiesz o tych z was co nie szanuja pracy? do pracy niektorym sie przyjsc nie chce, a potem placz bo kierownik niezadowolony xdddd i jeszcze jakie demonizowanie ze ludzie placza na szkoleniach, nikt na szkoleniach nie placze, chyba ze masz na mysli ta laske co sie rozplakala ze bedzie musiala do pracy przychodzic na min 80h w miesiacu hahahah a jak chcesz komentowac znikniecie axy to moze sobie poczytaj najpierw w necie co sie z tym towarzystwem dzieje a nie opowiadasz glupoty

10.02.2020 18:03

@Dania - projekt nie zniknął całkowicie bo jak to piszesz "ciężko przędziemy". Radzimy w pierwszej kolejności zasięgnąć informacji, zanim wprowadzisz w błąd (domyślamy się, ze nawet celowo) osoby czytające opinie na temat naszej firmy. Po pierwsze - zakończyliśmy z jednym z partnerów współpracę, gdyż jest to umotywowane decyzjami na wyższym szczeblu biznesowym - w żadnym stopniu nie było to uzależnione bezpośrednio od naszej firmy, czy projektu. Zachęcamy do zapoznania się z najnowszymi doniesieniami ze świata ubezpieczeń - w internecie można zasięgnąć informacji, w jakich towarzystwach współpracujących z nami zapadły mocno rewolucyjne decyzje. Jeśli zaś chodzi o płacz na szkoleniu - najzwyczajniejsze oszczerstwo. Zanim nas o cokolwiek posądzisz - proszę, przedstaw całość sytuacji, podaj dokładną ilość, a nie naginasz rzeczywistość na naszą niekorzyść. Szanujemy pracowników tych ze stażem większym, jak i mniejszym. W samym miesiącu lutym stażowi zaangażowani pracownicy otrzymali awanse z profitami stanowiskowymi - w samym miesiącu lutym 7 awansów, a każdego miesiąca są kolejne. Proszę pamięać, że szacunek działa w dwie strony - być może czujesz, że Twoja praca jest nieszanowana, a my nawet o tym nie wiemy. Przyjdź, porozmawiaj, powiedz nam o tym. Zapewniamy, ze pisanie anonimowych (naginających rzeczywistość) opinii w internecie, ani nie jest wyrazem szacunku Twojego do nas, ani nie pomoże nam zniwelować sytuacje, które w Tobie wywołują poczucie dyskomfortu w pracy. Pozdrawiamy
    A ić Pan w uj :)

24.06.2019 14:43

Tak to jest w CC. Ty masz robić wyniki jak maszyna, a profity ma zbierać firma i liderzy,którzy dodatkowo przecież mają płacone za wyższą sprzedaż konsultantów. Powinno być inaczej. Wysoka prowizja za sprzedaże usług, bo nie jest to łatwe przez telefon. To ciężka robota a z boku tylko pretensje jak coś nie tak zrobiłeś. Lepiej opłacać konsultantów, dawać umowę o pracę a nie przemiał ludzi jak w jakimś obozie a wszystko co najlepsze to dla przełożonych którzy sobie siedzą na podsłuchu i cisną jak nie sprzedaż czy źle coś rozegrasz.
    John

10.02.2020 08:51

Jak nie umiesz liczyć to wróć do podstawówki xd pracuje tam od paru miesięcy i zawsze wszystko jest ok jak czegoś nie rozumiem to idę pytam i tyle. Jest wytłumaczone jak się liczy premie wiec wystarczy to sobie policzyć i wiadomo ile się powinno zarobić a jak ty masz Problem ze zwykłym mnożeniem to pretensje miej do siebie xd

10.02.2020 17:55

@Kinia - Dziękujemy za opinię. Przykro nam jednak spotykać się z takimi oszczerstwami... inaczej tego nazwać nie można. Oszustwo na wynagrodzeniach to bardzo poważne oskarżenie. Oczywiście - pomylić się może zdarzyć każdemu, w Great Call pracują ludzie - również na stanowiskach liczących premie - jesteśmy istotami omylnymi. Jednak do oszustwa jest nam bardzo daleko. Dodam, że jeśli jakakolwiek pomyłka się wkrada - jest ona weryfikowana jak najszybciej jak to możliwe, a ewentualne wyrównania są wypłacane niemal natychmiastowo. Nie boimy się przyznać do tego szczerze - to ludzkie. Nie boimy się także przepraszać - wiemy, że to dla Was dodatkowy stres, jeśli coś takiego ma miejsce. Przypomnimy ponadto, że wszystkie zasady liczenia premii są wywieszone w ogólnodostępnych miejscach i każdy pracownik ma możliwość policzenia sobie samodzielnie kwoty brutto. Kwoty netto zaś wyliczane są na podstawie obowiązujących przepisów prawa - w internecie dostępne są tzw. kalkulatory brutto=netto, które pomogą CI zweryfikować, czy oszukujemy Cię na wynagrodzeniu. Zapewniamy, że nic takiego nie ma miejsca, a jeśli masz trudności w zrozumieniu rozbieżności - przyjdź, zgłoś, porozmawiaj - pomożemy.
    julia

23.09.2019 18:05

To była moja pierwsza praca po maturze. Pracę wspominam dobrze, choć wiadomo, że telefoniczna sprzedaż nie należy do łatwych i na początku mega się bałam. Trenerzy mili nigdy nie odmówili pomocy. Kasa w sumie też spoko, jak na niepełny etat, który robiłam, a byłam tam niecałe 3 mc bo głównie wakacje. Niestety musiałam odejść ( wyjeżdżam na studia) ale polecam każdemu, kto chce sobie dorobić, naprawde fajna atmosfera

07.10.2019 23:28

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że to właśnie nas wybrałaś na swojego pierwszego pracodawcę - mamy nadzieję, że wyniosłaś umiejętności, które przydadzą Ci się w przyszłości. Powodzenia na studiach! Pozdrawiamy
    Kinia

08.02.2020 01:03

Kolejna wyjazd no bardzo ciekawy zbieg okoliczności nagle wyjazdy dzieła od cudownej pracy. Żenada
    Łukasz

18.01.2020 02:10

Pracowałem w Great Call w wakacje 2018 na projekcie Collonnade .Praca w tej firmie nie należy do łatwych głównie dlatego że nie kontaktujesz się ze stałymi klientami tylko pozyskujesz nowych. Co do liderów to właściwie złego słowa na nich powiedzieć nie mogę, no może Adrianna byłą trochę za głośna ale w stosunku do mnie była bardzo miłą,podobnie jak lider Mateusz. Premie niby niezbyt wysokie ale przynajmniej były liczone od ilości sprzedanych ubezpieczeń(nieistotne było czy ktoś zrezygnował),Na sali sprzedażowej często panowała straszna duchota co wpływało negatywnie na efektywność mojej pracy.Ogólnie moge nawet polecić to miejsce. Nie wiem tylko dlaczego jak chciałem sie zwolnić to byłem na siłe zatrzymywany,a jak już chciałem wrócić po jakimś czasie to Dominika mi powiedziała że musi się skonsultować z Asią i ocenić moją efektywność pracy.

Kontakt - Great Call Sp. z o.o. S.K.A.

Fordońska 40 85-719 Bydgoszcz

Branże: Call Center i obsługa klienta

FacebookIconInstagramIconLinkedinIcon

21.12.2019 21:55

Nie zgodzę się że ankiety to przedszkole jak to zostało tutaj określone. Bywa i tak, zę i z klientami na akietach trzeba powalczyć bo czasem bywają dość oporni.
    Bydgoszczanin

18.10.2019 10:37

Great Call w Bydgoszczy. Nie polecam tej firmy.(usunięte przez administratora)Wymagania stawiają takie, że mało która osoba jest w stanie im sprostać. Musisz zawrzeć pewną liczbę umów(usunięte przez administratora)Nieustannie wywierają presję. Takie firmy powinna zlustrować Państwowa Inspekcja Pracy i obciążać ich wysokimi karami finansowymi. (usunięte przez administratora) To szara strefa. Apeluję do każdego, który to przeczyta. Nie aplikujcie do Great Call w Bydgoszczy na ulicy Fordońskiej 74 w budynku Optimum Park. (usunięte przez administratora) W pracy jest wyścig szczurów. Są tablice, w których jest napisane kto, jaką normę wykonał i jakie błędy uczynił podczas rozmów. (usunięte przez administratora)Człowiek mądry nie będzie tutaj pracował.
    Dddd

07.12.2019 11:56

Pisać głupoty na forum to wy umiecie... Cele są nie realne a do tego atmosfera całości jest gorzej niż zła.

09.12.2019 10:48

Witaj, przyjdź, porozmawiaj z nami również - abyśmy nie musieli się komunikować anonimowo na forum. Dzięki temu będziemy wiedzieć co nie odpowiada Ci w pracy i dlaczego nie radzisz sobie z realizacją celi. Pamiętaj, że cele mamy wspólne - i zarówno my, jak i Wy pracujemy wspólnie na sukces, aby spełniać oczekiwania naszych partnerów. Dlatego współpracujmy, komunikujmy się, a na pewno będzie nam łatwiej. Anonimowe wpisy na forum niestety nie pomogą nam poprawić Twojego komfortu pracy :( Ale jeśli przyjdziesz, porozmawiasz - postaramy Ci się pomóc osiągnąć ten cel, dać dodatkowe materiały, zorganizować szkolenia. Dzięki prostej i bezpośredniej komunikacji -też z pewnością uda nam się popracować nad atmosferą, którą pamiętaj - wszyscy tworzymy wspólnie :) Pozdrawiamy i liczymy na możliwość bezpośredniej rozmowy celem wyjaśnienia nieporozumień.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Great Call?

ddd

29.07.2019 21:52

Pracowałam tam około pół roku, na kilku projektach. Obiecana umowa o prace? Śmiech na sali. O i ile fajnie sie współpracowało z trenerkami A, tak o pani J nie mozna tego powiedzieć. Ciągłe krzyki, pretensje, udawania sztucznie miłej, drze się nad tobą kiedy rozmawiasz z klientem, a przeciez on to slyszy i to ty musisz sie tlumaczyc, najpierw jemu a pozniej jej czemu nie masz sprzedazy? Kara powinna ostro się zastanowić nad zmianą pani trenerki, bo dużo osob przez jej zachowanie się zwolniło i uciekło gdzie pieprz rośnie. Elastyczny grafik tak elastyczny, ze nie mozna zmienic godzin, bo sa pretensje. Musisz wyrobic odpowiednia ilosc godzin, mimo np umowy zlecenie, bo inaczej cię zwolnią. Tylko dzieki pozostałym koordynatorą mogę podwyzszyc ocene i mysle ze 2/10 oddaje to idealnie. Opinie pisze kilka miesiecy po odejsciu, zeby podejsc do sytuacji na spokój, jak już uspokoiłam po (usunięte przez administratora) ktory mnie (i nie tylko zreszta) spotkal ze strony pani j.
    Dddd

07.12.2019 12:02

Macie chyba jakiś gotowy tekst, bo jakoś na inne tematy oprócz premii nie odpowiadacie. Dziwię się że ludzie tam jeszcze chcą pracować. Atmosfera leży, premie uciekają, kadra drze się na wszystkich xd współczuję wszystkim którzy do was idą no i też tym którzy ładują do was nowe projekty.

09.12.2019 10:43

Dzień dobry, dziękujemy za Twoją opinię. Zapewniamy, że odpowiedzi nie są gotowe - staramy się odpowiadać w miarę możliwości na większość. Zachęcamy do zapoznania się z naszymi pozostałymi odpowiedziami - nie dotyczyły wyłącznie premii ;) Przykro nam, że nie chwalisz sobie współpracy z kadrą lub atmosfery. Ciężko się odnieść do sformułowania, że "kadra drze się na wszystkich", jeśli nie wiemy jakie konkretne sytuacje masz na myśli. Zachęcam, abyś udał/a się do kadry, porozmawiał/a o tym, jak Ci się pracuje. Być może osoby, które się Tobą opiekują nie mają świadomości, że ich zachowanie w jakikolwiek sposób może Cię urazić... :( Przypominamy, że ludzie pracujący w Great Call to też tylko ludzie - komunikujmy się wzajemnie, rozmawiajmy - atmosfera to coś, co zawsze tworzy się wspólnie. To nie tylko kadra ją tworzy, ale konsultanci też. Pozdrawiamy

27.10.2019 21:59

Z reguły nie wypowiadam sie ani nie udzielam opini. Lecz tym razem wypowiem się szczerze . Pracuje w firmie dość spory okres czasu, jestem zadowolony, nie narzekam. To co można zrobić pracy to można zrobić. Wiadomo klienci bywają różni. Trzeba sie poprostu do przyzwyczaić. Nie powiem złego słowa. Trzeba poprostu sie starać i czekać na efekty

29.10.2019 09:25

Dziękujemy za opinię :) Trzymamy kciuki za super wypłaty i życzymy, aby tych fajnych klientów było jak najwięcej! :-)

10.11.2019 23:46

Przyda sie dziękuje za miłe słowa
    jeszcze nie wiem

18.10.2019 19:12

generalnie jestem w firmie drugi miesiąc i nie wiem skad się wzięły te wszystkie opinie o karach za nie wyrabianie norm czy jakiś innych. nie jest łatwo sprzedawać przez telefon, miewam dni ze myśle o zmianie pracy jak mi nie idzie ale nie z winy firmy a klientów, a ci bywają czasem wredni niezłe :/ noe wyrabiam norm odkąd jestem, jakoś nikt mnie kara jeszcze nie straszył. pierwszego dnia tłumaczyli jak liczyć premie i wręcz zachęcali żeby samemu sobie tez liczyć i sprawdzać i zapisywać. ja tego nie robię ale wiem ze niektórzy tak i spoko. no i są ludzie zarówno na umówie o prace jak i zlecku, jak poczytałem tu komentarze to potem chodziłem i pytałem ostatnio ludzi i pare osób normalnie mówiło ze ma. firma ok, praca trudna, nie wiem jak długo zostanę dam sobie jeszcze czas

29.10.2019 09:38

Dziękujemy za Twoją opinię :-) nie poddawaj się! bywają lepsze i gorsze dni - daj sobie czas, a na pewno to zaowocuje :) Powodzenia!

17.10.2018 08:00

Jak wygląda oferta u nich w przedsiębiorstwie Great Call Sp. z o.o. S.K.A. w miejscowości Bydgoszcz? Są jakieś nowe miejsca? Oczekujemy na aktualne informacje. Może pojawi się osoba aktualnie zatrudniona, bo nie wiemy jak obecnie jest u nich?
    Gadu Gadu

19.10.2019 14:00

Ile ci zapłacili, byś ich wychwalał?

29.10.2019 09:35

Witaj, dziękujemy za opinię. Prosimy jednak o nie wprowadzanie w błąd osób chcących poznać realia pracy w GreatCall. Jesteśmy transparentni jeśli chodzi o warunki wynagrodzenia - wszystkie metody liczenia premii przedstawiamy kandydatom jeszcze przed podpisaniem umowy. Na każdym etapie współpracy konsultanci dysponują efektami swojej pracy, aby móc samodzielnie obliczać i weryfikować premie - do czego ich zachęcamy na każdym etapie współpracy :) Na żadnym projekcie nie widnieje w systemie wynagradzania kara za nie zrealizowanie normy sprzedażowej! Nigdy tego typu korekt nie stosowaliśmy. Zależy nam, aby każdy pracownik wiedział ile, za co i dlaczego zarabia. Dlatego jeśli masz wątpliwości co do wysokości swojego wynagrodzenia - przyjdź, porozmawiaj, poproś o wyliczenie, wyjaśnienie co się z czego bierze. Masz do tego prawo :) Pozdrawiamy

08.10.2019 11:48

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Great Call Sp. z o.o. S.K.A.?
    odpowiedź

11.10.2019 00:28

A co oznacza "umowa na stałe"? Najdłuższa umowa to umowa na czas nieokreślony, bo takich "na zawsze" to chyba nigdzie nie ma :)
    info

15.10.2019 09:25

Można mieć tu umowę o pracę. Pracuje od 6 mc, od 3 mc jestem na umowie o prace. Aktualnie mam umowe na 2 lata
    Sławek

14.10.2019 13:13

Co sprzedaje sie w great call? Ubezpieczenia? Jakich towarzystw ubezpieczeniowych? Duże jest ciśnienie na wynik?
    Firma totalne dno

15.07.2019 12:35

Żenada !! Człowiek przychodzi się stara mimo wyzwisk, o firma sobie leci w kulki ! Nie płacą tyle ile powinni!! Oszukują ludzi, dają kary specjalnie żeby tylko nie płacić !!! Nie dajcie z siebie robić jeleni ja o swoje pieniądze będę walczyć !!
    KoleszkaZpodBabcinejPierzynki

24.06.2019 06:36

Zastanawiam się tylko jak można dać pod opiekę kilkanaście osób, człowiekowi /pseudo liderowi :D który pracował we wszystkich Call center w Bydgoszczy. COB BGT MEDIASYSTEM OMEGA OVISTA i jeszcze pewnie pare innych...... prawda jest taka- jeśli ktoś jest słaby to słaby pozostanie, mimo tego ze kompetencje zbiera się latami. Drogi M. powodzenia .... ciekawe do którego CC trafisz następnym razem ??
    ByłyPracownikGC

20.06.2019 12:42

Nie polecam, obiecują niewiadomo co, a nawet nie potrafią wypłacić za wszystkie wyrobione godziny, nie wspominając o obiecanych prowizjach czy dodatkach za np. przyprowadzenie innych osób do pracy, o których można zapomnieć.???? Nic dziwnego, że co tydzień przychodzą po 3-4 nowe osoby, bo oni nie utrzymają pracowników długo. ;)
    Agnieszka

11.06.2019 13:46

Premie są ok, jeśli tylko sie postara. Jak sie chce to mozna fajnie tutaj zarobic. Atmosfera tez spoko, najfajniejsze call center w którym pracowałam.
    Pioter

07.06.2019 12:33

Czy umowa o pracę jest realna? 400 zł prowizji to nie dużo macie a tak się ogłaszają, że nawet do 400 zł ale dziennie :D
    ciastkox

06.06.2019 14:23

prowizje ok 400 zł miesiecznie miałam atmosfera super , straszenie planem naprawczym oraz zwolnienia za brak wyrobienia godzin . Nigdy nie dostałam tyle ile powinnam albo za dużo albo za mało . Ogólnie jeśli masz dziecko albo duzo chorujesz nie polecam bo pomimo wyników cie zwolnią
    dominika

26.03.2019 18:30

Nie polecam ... Obiecali mi umowę o prace mijają 4 miesiące a oni ciągle przedłużają śmieciówke... Mam dobre wyniki sprzedażowe .... prowizja ? ... śmiech na sali nieważne jak się postarasz to zawsze ci utną premie wypracowaną ... a na olx ogłaszają się że po 3 miesiącach umowa o prace.. hahaha tam nikt nie ma umowy o prace ...
    Krokodyl

03.04.2019 22:59

Niektórym podobno proponowali umowy, ale nie chcieli. Musisz popytać ludzi z większym stażem a kilku takich jest jakie mają umowy lub czy proponowali im umowę o pracę. Niektórzy są tam grubo ponad rok to zapewne powiedzą prawdę.
    Xoxo

28.03.2019 11:32

Firma robi w bambuko obiecuje umowę o pracę po trzech miesiącach, jeśli zachorujesz w między czasie musisz odrobić L4 żeby godziny się zgadzały, bo inaczej z tego powodu nie dostaniesz umowy o pracę, tną na godzinach więc lepiej pilnujcie swojego czasu zalogowania i prowadźcie zeszyt. Premię tną za np brak spacji lub kropki bo tak . Atmosfera w porządku.
    Ankieterka

19.11.2018 16:20

Rozmowa rekrutacyjna bardzo profesjonalna . Super się dzwoni po tych bazach rozmowy trwają max 3 min .(jestem na ankietach) . Przerwę robi się kiedy chce Plus grafik pod ciebie. Liderzy super atmosfera 5+ .Bardzo nowoczesne stanowiska. Polecam Lubię atmosferę w Great Call Sp. z o.o. S.K.A. za: Elastyczne godziny pracy. Przerwy kiedy się chce
    Sopel

30.11.2018 15:57

No na ankietach tak ale i zarobek marny. Na ubezpieczeniach już zgoła inaczej i jest zapierdziel bo ankiety to przedszkole :)
    Nowator

19.10.2018 01:45

Firma działa ponad rok a opinii brak? Wielu pracowników się przewinęło przez Great Call więc wypowiedzcie się o pracy, atmosferze, zarobkach. Ciągle szukają do pracy a to przyda się chętnym.

Zostaw merytoryczną opinię o Great Call Sp. z o.o. S.K.A.