Great Call

• Osielsko
  • Jagodowo
  • Prądki

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o Great Call Sp. z o.o. S.K.A.

Opinie o Great Call Bydgoszcz

Nie przegap nowości o Great Call Sp. z o.o. S.K.A.!

kaska

09.02.2023 09:33

zarobki są spoko. może faktycznie. najniższa za godzinę trochę przeraża ale właściwie jeszcze nie zdarzyło mi się zarobić tylko najniższej
    MarsaAlecram

31.03.2022 22:30

Witam wszystkich, jestem pracownikiem w firmie GC,szczerze polecam tą firmę ,posiadam duże doświadczenie w branży CC bywało różnie jeśli chodzi o atmosferę w innych firmach.Tutaj jest zupełnie inaczej , bardzo mila atmosfera,bardzo mila kadra kierownicza ,jest wsparcie i motywacja do pracy ,czytając tu niemiłe opinie od niektórych aż nie chce się wierzyć aby takie coś tutaj istniało,nigdy nie spotkałam się z żadną przykrością ze strony kierowników czy szefa a mam styczność na co dzień z wieloma kierownikami pracując na różnych kampaniach,jedyne co mogę powiedzieć to ,to że każdy z nich jest bardzo miły,ugodowy i służy pomocą w rozwiązaniu problemu,nie piszę tego bo "jeszcze"tu pracuje tylko nawet jak przyjdzie czas się rozstać z mojej strony czy pracodawcy to również napisze tu pozytywną opinię ,ajak się odchodzi to trzeba zachować kulturę i klasę,nic nie jest wieczne .Co do samej pracy to prawda,że jest elastyczny grafik ,rekrutacja na same plusy ze strony J.i kadra kierownicza również w porządku lepszych ludzi jako kierowników nie spotkałam wcześniej w żadnym call center . Pozdrawiam wszystkich pracowników i kierowników z GC (, Marcela ).

04.04.2022 16:31

Cześć! Bardzo dziękujemy za tę opinię. Cieszymy się, że chwalisz sobie atmosferę i współpracę z kierownikami. Życzymy samych sukcesów! :-)
    Drums

02.02.2023 08:07

To klamstwa
    obiektywny

01.02.2023 08:39

Obiektywnym użytkownikom tego forum dam dobra radę :-) Jeśli widzicie dużo negatywów w krótkim czasie, to wiedzcie ze prawdopodobnie ktoś wyleciał z robótki xD albo odwalił inny numer łatwo się ocenia pracodawcę jak się nie pisze jakim samemu jest sie pracownikiem co? :) wrzutka ode mnie: taa, praca bywa monotonna, szczególnie jak dzwonisz jeden produkt. bo ciagle proponujesz to samo i faktycznie uklepuje sie z tego nudna formułka. ja mam na to patent taki ze codziennie staram sie do skryptu zrobić wrzutkę od siebie i kombinować. a jak mi sie zaplacze jęzor to mam materiały, tych akurat jest dużo wiec zginąć sie nie da kasa potwierdzam: najniższa+premie, było w ogłoszeniu i na rozmowie wiec każdy tu komentujący wiedział na co sie pisze, teraz po prostu szukają pretekstu do przyczepki ;ppp u mnie premie wynoszą tak średnio 800-1000, na starej najniższej wychodziłem tak 4000-4300, a ze jestem studentem to tyle wpadało na konto mi robota pasuje bo studiuje zdalnie w weekendy, nie mam wsparcia od rodziny wiec robić trzeba, a jak brutto wpada na konto to zarabiam lepiej niż mój stary w swojej robocie ;ppp polecam dla studentów
    mart.ha

30.01.2023 11:56

Jako osoba, która tam pracowała na samym wstępie mogę śmiało napisać, ze nie polecam tego miejsca. Jeśli chodzi o plusy to owszem jest ich kilka, między innymi terminowe wypłaty, atmosfera między osobami które tam pracują jest świetna. Wniosek o nie odciąganiu składki emerytalnej jest do podpisania dopiero po jakimś czasie, wcześniej czy tak czy siak składka ta jest odciągana. Na couchingu kierownik zawsze doszukuje się błędu w nas, jeżeli nie zostaje pobrany lead czy tez sprzedana polisa to błąd jest oczywiście po stronie pracownika. Jeżeli coś nie zostanie sprzedane to standardowo przez to, ze nie została przedstawiona odpowiednia ilość historii, czynność ta inaczej zwana u nich „budowaniem potrzeby”, bo przecież Pani kierowniczka uważa, że historie o wypadkach zmotywują potencjalnego klienta do kupna, podania wszystkich swoich danych jak i numeru konta bankowego. Kto racjonalnie myślący w tych czasach poda takie informacje obcej osobie przez telefon. Po czasie idzie się wykończyć pod względem psychicznym przez nacisk ze strony głównego kierownika. NIE POLECAM.

30.01.2023 12:24

Cześć, najpierw odniesieniemy się do składek emerytalnych, bo tutaj chyba doszło do jakiegoś nieporozumienia. Wykonując pracę za co najmniej minimalną krajową (lub będąc na emeryturze) i jednocześnie prowadząc firmę (JDG), dopiero wtedy możesz nie opłacać składek społecznych (w tym emerytalnych) i pozostaje Ci do opłacania jedynie składka zdrowotna (obowiązkowa zawsze). Chyba, że jesteś uczniem / studentem do 26r.ż., to wtedy składki nie są opłacalne wcale ale nie ma żadnego wniosku, który wypisuje się dopiero po miesiącu. Wszelkie aspekty składkowe i podatkowe można regulować od razu w momencie zatrudnienia i żadnych wniosków nie opóźniamy. Rolą kierownika nie jest tylko doszukiwać się błędów... dlaczego nie wspominasz o tych wszystkich momentach, w których byłaś pochwalona za małe i większe sukcesy? Momentów, w których Was doceniamy chwalimy także jest bardzo dużo :) Szkoda, ze widzisz tylko te negatywne :( a one tez się pojawiają, ale absolutnie nie są po to, aby sprawić Ci przykrość a po to, by pokazać co mozna robić lepiej i inaczej. Po to jesteśmy, żeby wskazywać Wam jak działać skutecznej i zarabiać fajną kasę! Naprawdę wolałabyś zostać zostawiona sama sobie bez pomocy? Rozumiemy natomiast, że presja sprzedażowa nie jest dla wszystkich i, że nie czujesz się dobrze pracujesz w takich realiach. Ważne jednak ze spróbowałaś. trzymamy za Ciebie kciuki!
    Nachalnosc

27.01.2023 11:26

Automat który wydzwania i nawet nie wie do końca po co. Na pytanie nie wie co odpowiedzieć i sie rozłącza. Profesjonalizmu brak, zbierają leady i mimo braku zainteresowania dzwonią 100 razy z tym samym dla statystyk. Nie można tu mówić o profesjonalizmie, właściwie to gorszej amatorszczyzny nie spotkałem. To juz asmanta chociaż nachalna to wiedzieli po co dzwonią i skąd mają kontakt.

30.01.2023 11:46

Dzień dobry, przykro nam, że ma pan negatywne doświadczenia z naszymi pracownikami. Rozłączanie rozmów, czy brak komptencji do udzielania odpowiedzi na pytania to nie są nasze metody pracy. Bylibyśmy wdzięczni za kontakt z nami, abyśmy mogli zdiagozować sytuację i wyelminować błędy. Zachęcamy do kontaktu na adres [email protected] Dziękujemy i pozdrawiamy!
    inowrocławski rozpierdol

27.01.2023 18:26

Nie polecam tej pracy, ciągle podsłuchy, niesamowita presja nad tobą, pomylisz się raz i jesteś już obrażany, zmuszają ludzi do jakichś głupot pomimo tego że mówią nie to czytają jakieś debilstwa pomimo tego że nie chca kontaktu! (usunięte przez administratora) straszna ciągle mówisz to samo zero chęci by tam chodzić dlatego nie ma mnie tam od 3 msc. Tragedia

30.01.2023 11:37

Cześć, obrażanie nie brzmi dobrze - zgłosiłes to komuś? Co do reszty, dość surowo oceniłeś warunki pracy u nas. Nie zmuszamy nikogo do niczego, A to, czy każdego dnia mówisz to samo zalezy tylko od Ciebie. Koniedc końców to Ty prowadzisz rozmowę z klientem. Owszem masz gotowe materiały, którymi się możesz posiłkować jak nie wiesz co powiedzieć, ale przecież możesz wykazać się własną inwencją :) Dziękujemy jednak za opinię, wyciągamy wnioski i lecimy dalej! :) Pozdrawiamy
    xyz

24.01.2023 11:59

nieźle się można pośmiać na tych portalach hee obale mity troche tu, bo bajkopisarzy zatrudniacie, chyba glownym minusem tej firmy jest to ze zatrudnia ludzi, ktorzy wyzej (usunięte przez administratora) niz (usunięte przez administratora) mają. tak poza tym to spoko dla studenta bo elastycznie, spoko na zdobycie doświadczeń, kasa wbrew temu co wymyślają nie jest zła jak na osobe bez doświadczenia i jeszcze wykształcenia, moje wyplaty za ostatnie 3 miechy srednio to 4 koła na konto. czy to kokosy? nie, ale ochłapami jak kolega niżej to też bym tego nie nazwał. bardzo spoko są ludzie i atmosfera, polecam
    inoxoxo

30.01.2023 11:26

Umowa zlecenie- wymiar czasu nie powinien być w żaden sposób ograniczony. Natomiast w realu wyglada to u nich inaczej. 8 godzin dziennie musi być zrobione, jeżeli nie ma kogoś kto jest z Tobą w zespole to każą zostawać dłużej żeby nadrobić produktywność.

30.01.2023 11:32

Chyba doszło do pomyłki i piszesz o innej firmie niż nasza. Żadnych produktywności u nas nadrabiać nie trzeba. A w pracy musisz być tyle, ile sam sobie wpiszesz w grafiku. Za nikogo nie musisz uzupełniać braków.

03.11.2022 10:04

Jak wygląda aspekt współpracy ze studentami w Great Call Sp. z o.o. S.K.A.? Chętnie zatrudniają?
    testosteron

17.01.2023 12:38

Zazwyczaj miałem styczność z poważnymi pracodawcami a z twojej wypowiedzi wynika, że dużych potrzeb życiowych to ty nie masz.
    xyz

24.01.2023 11:54

Może się warto zastanowić, jak powazny jest pracownik, który w ogłoszeniu widzi najnizsza plus premie, na rozmowie słyszy najniższ plus premie, mimo to potem się zatrudnia i marudzi ze to ochłapy. Zmuszał Cię ktos chłopie? Tak się tu obnosisz ze swoimi super doświadczeniami i wysokimi potrzebami, a nie umiesz znalexc pracy która na te potrzeby odpowie? BUEHE pan mądralinski się znalazł.
    pammap

26.12.2022 12:10

Cześć, koniec roku za pasem to czas na podsumowanie ode mnie. Dołączyłam w tym roku do grona pracowników GC i śmiało już po paru miesiącach mogę się wypowiedzieć jak jest. Godziny pracy NA PLUS dość wygodnie się tym zarządza i nie ma problemu żeby to sobie spasować z życiem. Przerwa duży PLUS bo dużo, aż godzina w ciągu dnia, chodzę kiedy chce na jak długo chce Praca z kierownikami OK na platformie są zawsze pomocni i reagują szybko do tego udzielają dużo wskazówek, nie zawsze pozytywnych ale jednak jest jakaś informacja i pomoc Dział techniczny jest SUPER chłopaki dostają tickety i obrabiają je mega szybko, pracuje teraz zdalnie ale to nie przeszkadza bo zawsze jest pomoc nawet wieczorem wypłaty OK bywa różnie mniej więcej zależy jaki mam miesiąc ale da się samemu policzyć i przygotować na to co wpłynie wypłacane zawsze na czas atmosfera PLUS ekipa która pracuje jest super nawet kadra plus organizują konkursy i inne rozrywki żeby nie było nudy rozmowy klienci MINUS można się czasami naprawdę nasłuchać aż ma się ochotę odpowiedzieć stosownie do zachowania niektórych bucy sprzęt +/- turaj bywało różnie zależy ba jakie stanowisko się trafiło ale teraz pracuje zdalnie to nie mam tego problemu tak wiec ogólnie mogę polecić to dobre miejsce szczególnie na pierwsza prace czy do studiów ale znam tez osoby co juz maja rodziny i tez tu są

30.12.2022 12:01

Cześć! Bardzo dziękujemy za Twoje uwagi i podsumowanie roku. Każda informacja jest cenna i daje nam dużo wiedzy. Tym pozytywnym akcentem zarówno Tobie, PAMMAP, jak i pozostałym uczestnikom tego forum, życzymy samych sukcesów w Nowym Roku 2023! :) Pozdrowienia!
    Phill

13.12.2022 15:37

Po co wy do mnie wydzwaniacie.i skad macie moj numer

13.12.2022 15:56

Dzień dobry, dziękujemy za aktywność na naszym profilu. Informujemy jednocześnie, że realizujemy kampanie dla różnych podmiotów, stąd nie jesteśmy w stanie odpowiedzieć na anonimowe zapytanie nie znając danych osoby, do której był wykonany kontakt. Prosimy o skierowanie zapytania dot. przetwarzania danych osobowych, z uwzględnieniem numeru telefonu na który był wykonany kontakt na adres: [email protected]. W odpowiedzi udzielimy stosownych informacji. Pozdrawiamy
    Studencki pracownik

15.07.2022 15:38

Cóż jeśli można jakoś opisać GC to naprawdę jest całkiem fajnie, oczywiście czasami trafi się że połączenia przychodzą za szybko ale wystarczy dać info na discord aby zwolniły, atmosfera jest Bajka nikt nie traktuje nikogo z wyższością a każdy zwraca się do każdego po imieniu, niekiedy dostanie się mały ochrzan ale tutaj sam nie umywam rąk bo czasami zdarzało mi się zapomnieć formułki albo nie opanować emocji bo klient był dzbankiem, odnośnie wypłaty też nie narzekam, nie jestem jakimś mistrzem albo pracownikiem miesiąca ale dobrze jest zobaczyć ponad 3300 wpływu na konto, odnośnie minusów to można tylko się już naprawdę doczepić tylko o to że jedna menadżerka krzyczała na całą salę ale mało kto na to zwraca uwagę bo każdy ma swoją pracę. Jako podsumowanie oceniam ogólnie miejsce pracy jako 9/10, Ludzi zdecydowanie 10/10 Klientów $/10 Komputery takie mocne 6/10 bo czasami się zatną. Całą pracę oceniam na mocne 9/10.

24.11.2022 18:36

Nie możemy Ci jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie, to nie od nas zalezy a od przepisów prawa, poszczególnych składników wynagrodzenia itp. Oprócz podatków dochodzą tez kwestie składek ZUS (różne w zależności od tego czy decydujesz się na składki dobrowolne również, czy nie; oraz czy np, pracujesz jeszcze gdzieś lub prowadzisz DG); kwestie PPK i jego wybranej wysokości itp. Chyba najbezpieczniej będzie jak skorzystasz z tzw. kalkulatora brutto-netto (są powszechnie dostępne) - on pozwoli Ci sprawdzić te zależności i zobaczyć na jakim poziomie klaruje się wynagrodzenie netto.

24.11.2022 18:37

Oczywiście, ze wynagrodzenie zależy od stanowiska. Przecież konsultant telefoniczny to nie jedyne stanowisko, jakiego można się u nas podjąć :)
    Inkognito

16.06.2022 17:54

Poleciłabym tą prace, gdyby nie kierowniczka. Pani J. Niestety jest strasznie wybuchowa, nie potrafi docenić swojego zespołu, nawet jeśli za coś pogratuluje to i tak wymaga jeszcze więcej mimo to ze ktoś się baaardzo stara. Codzienne narzekanie ze jesteśmy najgorsi, nic nie potrafimy i ciągłe narzekanie. W ogóle nie jest motywująca, chyba ze dla niej motywujące jest to jak ktoś co chwile krzyczy na cała sale ze mamy podnieść wyniki bo jesteśmy najgorsi albo nas do domu odeśle, albo ze będziemy siedzieć w pracy dopóki nie sprzedamy. Nigdy jeszcze się nie spotkałam z takim kierownikiem jak Pani J. Widziałam tutaj sporo opini o tej pani, niestety nikt z tym nic nie robi, nikt jej nie zwróci uwagi. Ona znęca się emocjonalnie nad pracownikami. Zachowuje się jak dziecko, kiedy próbujesz się skupić na rozmowie chodzi i drze się na cała sale. a później jak rozmowa jest odsłuchana to pytanie hmmm.. czemu taka i taka rozmowa ... No przepraszam ale jak pani kierowniczka drze się na cała sale to jest ciężko się skupić i ledwo co slychac klienta. Zastraszanie pracowników planem naprawczym jeśli nie będą mieli x sprzedaży w dniu, mimo tego ze pracownik się stara w rozmowie i wykorzystuje wszystko co może, to i tak źle. Dodam jeszcze ze często bywa tak ze na szkoleniu mówi co mamy nowego wprowadzać do rozmowy, a za pare dni mówi ze to jest źle i mówi coś innego. Powinien ktoś się przyjrzeć Pani kierowniczce i jej zachowaniu, i trochę może ja przeszkolić jak powinna się zachowywać według pracownika. Jej spotkania wogole nie są motywujące tylko jest jeszcze więcej wymagań z jej strony. A od niej... dalej nic. Pomijając to, praca nie jest zła, dobrze można zarobić, poznać fajnych ludzi, klienci jak klienci. Ale psychicznie wykańcza kierowniczka pani J. Dodam jeszcze, ze Kierwoniczka P. Dorota, mega podejście do pracowników , potrafi naprawdę zmotywować cie oraz wysłuchać , porozmawia z tobą normalnie i jest wyrozumiała. Jowita powinna wziąć przykład :)
    Czarna

20.10.2022 21:30

Wygląda na to że chyba,krótko tam pracujesz i tak naprawdę jeszcze nie poznałaś pani J z drugiej strony...
    ???

22.10.2022 14:42

pracuje wystarczająco żeby już wiedzieć jakie osoby piszą właśnie takie jednostronne opinie :) nie pozdrawiam

29.07.2022 21:16

Chce napisać coś od serduszka, Ania jest naprawdę świetną osobą i nigdy w życiu nie poznałam tak miłej kierowniczki przez którą aż się chce iść do pracy, zawsze jest na odwrót Nie patrzy na nikogo z góry, nigdy przenigdy nie była dla mnie niemiła, po prostu idealnie się spełnia w roli kierowniczki, i bardzo ale to bardzo dziękuję jej za każdą chwile poświęconą i każdą cenną uwagę Jako młoda dosyć jeszcze osoba, miałam dużo nieprzyjemnych sytuacji z poprzednimi pracodawcami dlatego nie potrafię przejść tutaj obojętnie obok tego i nic nie napisać Mam nadzieję, że to czytasz Aniu! Jesteś naprawdę wspaniałą osobą i sprawiałaś, że codziennie na mojej twarzy się pojawiał uśmiech Przyjemnego urlopu i dużo sukcesów, oby tak dalej a ludzie uwielbiają cię za twoją pozytywność

29.09.2022 15:08

Dziękujemy za tę opinię! Jeszcze raz najmocniej dziękujemy w imieniu Ani
    Ciekawa

22.08.2022 13:09

W jakich godzinach pracujecie?
    takaja

23.08.2022 11:36

8-21 sobota 9-17

29.09.2022 15:08

Godziny umieszczone w wizytówce Google są godzinami obsługi "petentów", czyli dla naszych partnerów biznesowych, czy potencjalnych klientów. W tych godzinach może Pani, Pani Weroniko, załatwić coś z nami np. zaświadczenie, czy dopytać o rekrutację. Zaś godziny realnej pracy konsultantów są uzależnione od wymagań poszczególnych kampanii.
    Batman

28.08.2022 20:14

Jaka jest stawka netto za godzinę?
    Joker

29.09.2022 14:34

Zawsze możesz robić na produkcji czy magazynie fizycznie na trzy zmiany + weekendy za praktycznie najniższą, zamiast w ciepłym biurze przy herbacie ;)

29.09.2022 15:06

a te herbatę w nagrodę nie raz, nie dwa zrobi Ci kierownik, i przyniesie do niej coś słodkiego :) i to wcale nie za najniższą krajową!

25.07.2022 10:10

Jaki jest okres rozliczeniowy w Great Call Sp. z o.o. S.K.A.? Kiedy można spodziewać się przelewu wynagrodzenia?
    wyplata

26.07.2022 13:38

Umowy zlecenia do 15, umowy o prace do 10

27.06.2022 19:30

Bardzo polecam pracę w oddziale w Inowrocławiu. Atmosfera jest bardzo fajna i przyjazna przede wszystkim. Kierowniczka Jowita i Dorota bardzo pomocne i można z nimi pogadać o wszystkim. Opinia, że Jowita wyżywa się emocjonalnie na pracownikach jest zupełnie nietrafiona. Krzyczy motywujące hasła na sali po to, aby "obudzić " wszystkich. Dziwne, że osoba pisząca negatywne opinie piszę je tylko w internecie a nie potrafi podejść i porozmawiać jak nie z Jowitą to z Dorotą. Nie ma sytuacji, której nie można rozwiązać i NIGDY nie słyszałam od niej, że jesteśmy najgorsi i nic nie potrafimy. Bardzo bogatą wyobraźnię ma osoba pisząca tę opinię. Dodam tylko, że od początku jestem w zespole Jowity i nigdy nie czułam się niedoceniona lub poniżona przez nią.

21.07.2022 16:48

Dziekujemy za opinię w temacie Inowrocławia. Dziewczynom na pewno będzie przeogromnie miło, że widzisz i doceniasz ich pracę oraz wsparcie. A to zadania, które nie zawsze należą do prostych. Trzymamy kciuki za Twoje sukcesy :)
    ANONIM

20.07.2022 14:24

Ania jest najlepszą kierowniczą, ma bardzo dużo empatii do innych i codziennie przychodzi z uśmiechem do pracy, motywuję tym innym zdecydowanie należy jej się premia!

21.07.2022 16:47

W imieniu Ani dziękujemy :) jest jej przeogromnie miło!
    opinia

30.06.2022 22:13

Bydgoszcz polecam! świetne szkolenia nie tylko na początku ale też po jakimś czasie pracy super atmosfera ze wszystkimi nawet kierownikami, zaczepista ekipa kasa zawsze na czas i wszystko sie zgadza luzna atmosfera na discordzie pozwala sie wyluzowac od klientow spoko ziomki w it strach mial wczesniej duze oczy przed coll center ale naprawde bylo warto :)
    opinia

01.07.2022 22:19

wszystkie sa w trakcie czasu pracy, po prostu przerywasz dzwonienie, wlaczasz szkolenie i idziesz sie szkolic ja mialem szkolenia indywidualne polegajace na odsluchach rozmow bardziej doswiadczonych osob, ale tez moich mialem tez szkolenia w parach - ja i inny nowy pracownik z naszym keirownikiem, gdzie sobie pracowalismy nad tym co mozna poprawic i co sprawia trudnosci sa tez takie grupowe gdzie jest wiecej ludzi gdzie sie trenuje rozne rzeczy i cwiczy umiejetnosci duzo ciekawych informacji wyciagnalem jak do tej pory mam nadzieje ze bedzie ich jeszcze wiecej

21.07.2022 16:47

Dziękujemy za tę opinię! Strach ma zawsze duże oczy, to prawda. Ale zawsze warto spróbować i samemu się przekonac :-)

21.07.2022 16:26

Dziwie się że jeszcze nikt nie powiedział o p.K. Komuś się grupa sypie bo nie umiem dowodzić. Brak motywacji z jego strony. Docenia tylko pupilki. Elastyczny grafik to też jest ciekawe student z założenia pomyśli że jest wstanie połączyć studia z pracą. Nie w tym przypadku tu się tylko samemu wybiera w który dzień rano a na który popka.

21.07.2022 16:42

Cześć! dzięki, że dbasz o różnorodność treści na naszym goworku i pilnujesz, aby nikt nie został pominięty ;) Porozmawiaj z K. i porusz powyższe tematy osobiście, to na pewno efektywniejsza droga. Pozdrawiamy!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Great Call?

Kontakt - Great Call Sp. z o.o. S.K.A.

Fordońska 40 85-719 Bydgoszcz

Branże: Call Center i obsługa klienta

FacebookIconInstagramIconLinkedinIcon

28.05.2022 17:48

Nie polecam. Cyrk na kółkach jeśli chodzi o grupę Dominiki.

31.05.2022 17:29

Przykro nam, ze nie polecasz :( Co możemy zrobić abys zmienił/a zdanie? Twoja opinia nie jest zbyt merytoryczna, a więc nie pozwoli nam wyciągnąć wniosków i wdrożyć zmian, czy przyjrzeć elementom, które powodują u Ciebie takie, a nie inne odczucia. Jedyne co możemy zasugerować to może rozmowa z Dominiką aby wyjaśnić nieporozumienia?
    Anonymous

22.04.2022 22:45

Chciałabym się udzielić na temat pracy tutaj, ale brak słów . Maja jakiś inny kodeks pracy. ? Czy co. Bo pierwszy raz się spotykam z umową zlecenie z 2 tygodniowy wypowiedzeniem. Grafik elastyczny ? No ….. popracuj to zobaczysz. Osóbki spoko. Kierowniczka ??? zostawię to bez komentarza .

31.05.2022 17:07

Taki inteligent, a PIP i sąd ma swoje zdanie :) GreatCall (usunięte przez administratora) na (usunięte przez administratora) młodych robotników.

31.05.2022 17:26

Doceniamy każdego z naszych pracowników, a określanie ich jak wyżej (czego inni niestety nie zobaczą z uwagi na charakter określenia) jest krzywdzące dla osób, z którymi nawiązujemy współpracę. Cenimy sobie każdego z Was bo bez Was - nie ma nas! Co do pozostałych aspektów, wypowiedzieliśmy się już wyżej tak więc nie ma sensu tego powtarzać :)

25.05.2022 16:20

Serdecznie nie polecam, najwyższe prowizje nie przekrakaczają kilkuset złotych Polskich brutto, mało tego, czas pracy kontroluje system który się zawiesza, więc zanim się człowiek zaloguje to mija 10 minut za które nie płacą. A i na sali czasem śmierdzi kupą…. Tylko ludzie byli spoko.

25.05.2022 16:30

Komentarz dotyczący prowizji nie ma pokrycia w rzeczywistości. Tak, część prowizji wynosi kilkaset złotych, część jest 4cyfrowa, więc stwierdzenie, że najwyższe to kilkaset złotych jest twierdzeniem nieprawdziwym. Wszystko jest zależne od projektu, jego stopnia trudności i Waszych efektów pracy. Polecamy przejść się po sali, zapoznać z wywieszkami premiowymi i obserwować góry tabel. Gwarantujemy że tam nie kończy się to na kilkuset złotych. System jest elementem, nad którym mozna pracować. Jeśli mamy na to wpływ i możemy to poprawić chętnie to zrobimy. Prosimy - zgłoś stanowisko do działu IT, przyjrzą się sprawie. Uwaga dotycząca zapachu jest dla nas zaskoczeniem, nikt tego wczesniej nie zgłaszał, ale to wazna informacja. To można i nalezy wyeliminować! Zgłoś się do nas, wskaż miejsca, w których stykasz się z tym zjawiskiem i będziemy reagować!

25.05.2022 12:19

Nie polecam. (usunięte przez administratora) połączenie za połączeniem żeby się napić trzeba przerwę zużywać. Tak śmiesznych prowizji dawno nie widziałem. Wieloletni pracownicy zarabiają mniej niż w Lidlu. I jeszcze kara pieniężna za nie wyrobienie godzin na 2 tygodniowym wypowiedzeniu przy umowie ZLECENIE! .. Jeden plus ekipa jest bardzo w porządku.

25.05.2022 12:30

Dziękujemy za aktywność na profilu. Przykro nam, że nie polecasz. Tymbardziej nam przykro, że nie dałeś nam i sobie szansy. Skoro piszesz o korekcie szkoleniowej tzn. że jesteś świezo zatrudnioną osobą, która już podjęła decyzję aby się z nami rozstać. Pamiętaj, że szkolenia normalnie są odpłatne, jeśli postanwoisz się rozwijać, gdziekolwiek, jakkolwiek - będziesz uiszczał opłaty za kursy, czy szkolenia. Wręcz niektóre firmy wymagają pracowników już wykwalifikowanych. My podejmujemy się tego sami i wdrażamy Was w pracę ucząć produktów, systemu, sprzedaży, przepisów dot. ochrony danych osobowych - to dużo energii, wiedzy i doświadczenia, którym się z Wami dzielimy. Jedyny aspekt jakiego od Was oczekujemy to przepracować 2 tygodnie wypowiedzenia, abyśmy zdązyli znaleźc kogoś na Wasze miejsce. Czy to tak wiele? Mówiliśmy to na dniu organizacyjnym, skąd teraz to zaskoczenie? Dostajesz od nas masę wiedzy, której niestety nie zostawisz na progu wychodząc. Podkreślimy jednocześnie, że pracując tak krótko nie naobserwowałeś się dużo premii, ale póki jeszcze jesteś z nami - przejrzyj wywieszki jeszcze raz, bo chyba umykają Ci najciekawsze kwoty :) Tylko że zanim do nich dobijesz - potrzeba wprawy, wiedzy i doświadczenia. Przemyśl to, może jednak warto dać szansę sobie i nam. PS. Praca polega na rozmawianiu, rozmowy są co 10-30s, nie trzeba się zatem wrzucać na przerwę żeby się napić. Chyba że mówimy o zrobieniu sobie kawy, ale chyba w każdej pracy to przerwa, prawda?
    Anonimowo:)

15.04.2022 13:55

Szczerze mogę polecić prace w GreatCall. Nie wiem skąd biorą niektóre negatywne komentarze. Praca w przyjemnym zespole. Wsparcie i otwartość z każdej strony. Osobiście doceniam małe gesty jak baton, napój w ramach „nagrody” lub tematycznego dnia/święta nie spotkałam się aby ktoś został zwolniony bo mu nie idzie za dobrze. Są dodatkowe szkolenia plan naprawczy - w innym miejscu jak ktoś nie spalania wymagań/wyniku odrazu jest „dowidzenia”. Rozumiem ze nie każdemu może odpowiadać charakter danego kierownika, ale my sami jako pracownicy tez nie zawsze robimy wszytko tak jak powinnismy i często jest przymykane na to oko. Jak komuś nie pasuje można porozmawiać i wyjaśnić niektóre kwestie a nie pisać anonimowe opinie które nie maja za wiele z rzeczywistymi sytuacjami. Warto podkreślić, skoro już mówimy o kierownikach. Ze są prawie 24/h na dobre i doglądają discorda nawet jak maja wolne. Elastyczny grafik, premie tez są okej (są nowe premie ale bardziej przydałoby się po prostu zwiększyć widełki za samą sztukę choć to tylko sugestia) Można pracować zdalnie co jest świetna sprawa Płacone zawsze na czas Miła atmosfera Praca na „słuchawce” nie musi być taka zła jak każdy na początku myśli! Polecam każdemu, zwłaszcza studentom

27.04.2022 11:04

Dziękujemy za aktywność. Drogi Ryszardzie, wnioskując z roli, jaką pełnisz tutaj na portalu - chyba trochę wysnuwasz zbyt daleko idące wnioski, że na pewno nasza kadra "dokłada" pracownikom przy wykonywaniu już i tak niełatwej pracy. Po pierwsze - zapoznajemy się skrupulatnie z każdą opinią, część z nich jest dość szczątkowa i niestety nie pomaga wskazać obszarów, którym warto się przyjrzeć, ale jeśli jest to konstruktywna wypowiedź - zapewniamy, że podejmujemy odpowiednie działania aby zdiagnozować problem i wyeliminować go, jeśli ma miejsce. Po drugie - trzeba pamiętać o tym, że anonimowość pozwala po pierwsze na pisanie kilku opinii przez jedną osobę (czego nie wykluczamy) lub nawet przez konkurencję. Nie jesteśmy idealni i z pewnością mamy wiele do poprawy, natomiast bierzemy tez poprawkę na część publikowanych tu wypowiedzi. Po trzecie - jesteśmy przekonani, że gdyby uczestnictwo w niniejszej dyskusji wymagało podania prawdziwych danych, byłoby tych wpisów tutaj mniej przynajmniej o połowę. Rodziłoby to wtedy przestrzeń do podjęcia merytorycznej dyskusji i pracy na faktach, a dla nas stanowiłoby możliwość obrony. Bowiem w każdej pracy bywają nieprzyjemne sytuacje. Bardzo życzylibyśmy sobie, aby nasi pracownicy, jak piszesz "spokojnie wykonywali swoje obowiązki". A właśnie, co wtedy kiedy ich nie wykonują? Nie zawsze jest kolorowo. A my tak czy siak walczymy o naszych pracowników, nawet tych mniej zaangazowanych, do samego końca i nie zwalniamy nikogo ad hoc, z dnia na dzien. Podejmujemy wszelkie możliwe kroki, aby zmobilizować do wykonywnaia pracy na odpowiednim poziomie i udzielić rad, wskazówek, aby ta praca była bardziej efektywna. Koniec końców wszelkie konflikty pamiętajmy, że warto jest rozwiązywać osobiście. Na uwagę zasługuje także fakt, że w jednej z wypowiedzi napisano, że krytykowana kierowniczka "dobrze się zachowuje na sali kiedy jest szefowa z wizytą". Co świadczy o tym, że nie propagujemy metod pracy, o jakich było tu pisane. Niestety, mimo zachęt nikt się z tą szefową podczas jej wizyty sie nie spotkał aby porozmawiać, rozwiązać problem, spróbować poprawić czy wyklarować sytuację. Jeszcze raz podkreślamy - nie jesteśmy idealni, nikt nie jest, ale wyrażamy chęć poprawy i rozwoju, tylko jak jeśli nie dano nam szansy? Po czwarte, i ostatnie, - mamy blisko 300 pracowników w 3 oddziałach na terenie województwa. Jest nas bardzo dużo. Jak to mówią "jeszcze się taki nie urodził, coby kazdemu dogodził". Choć robimy wszystko co w naszej mocy! Pozdrawiamy

27.04.2022 11:05

Bardzo dziękujemy Ci za obszerne wypowiedzi i uczestnictwo w dyskusji. Cieszymy się, że byłaś cżęścią naszego zespołu. Trzymamy kciuki!
    Fajna dziewczyna

24.04.2022 21:38

Ja jestem bardzo zadowolona mam super ekipę wspólne wypady wypłaty się zgadzają razem się wspieramy by był wynik fajnie jest

26.04.2022 13:55

Dziękujemy za Twoją opinię :-) wszystkiego dobrego!
    Anonymous

22.04.2022 22:39

ŚmiecH na sali, nie. Idźcie. Tam. Wykończą cię psychicznie.
    Użytkownikl

09.04.2022 16:13

Dzień dobry, Stanowczo odradzam pracy w tym miejscu. Kierowniczka nawiedzona i wybuchowa. Grają na emocjach pracowników, jednocześnie okradając ich z wypłat. Nawiedzona ma na imię Jowita. Jeżeli chcecie trafić do miejsca, gdzie średnio co drugi pracownik nie grzeszy inteligencją i samoświadomością - zapraszam. Szkoda zdrowia psychicznego w tym wariatkowie.
    Ko26

21.04.2022 21:12

Potwierdzam, na początku miła atmosfera ale po dłuższej współpracy masakra… ludzie przychodzą i odchodzą. Odradzam tam pracować, napewno nie jest to praca na dłuższa metę chyba ze ktoś ma silne nerwy. Warto spróbować samemu i się przekonać
    krtjshs

22.04.2022 09:24

od kiedy dla ciebie zaczyna się ta dłuższa współpraca? bo ja pracuje 7 mc i ta rzekoma „masakra” jeszcze mnie nie dotknęła
    karlson

07.04.2022 17:17

Narobiło się szumu wokół tego miejsca w frmie i aaż weszłam z ciekawości, a teraz jak patrze to się nie dziwię. Jestem zdziwiona tym, co tu czytam. Jestem w tej, jak to piszą, wyzyskiwanej grupie u kierownika M. i albo mam jakieś inne godziny pracy, albo jestem ślepa bo nic takiego się tu nie odbywa. Szkolenia SĄ W PELNI PŁATNE. Jeszcze nigdy nikt nie kazał mi zostać się doszkalać po godzinach pracy! Zaprzeczam, żeby ktoś zmuszał nas do pracy w jakieś nienormowane godziny, wyzyskiwał, dodawał ponadczasowe soboty do godzin pracy. Grafik układamy sobie sami. Soboty dostajemy do wyboru dwie na początku miesiąca i sami wybieramy którą robimy. Przed każdym miesiącem dajemy dyspozycyjność i wszystko jest do niej do pasowane. Potem tylko trzeba pilnować, żeby się do tego stosować. Ale to chyba normalne, ze trzeba przychodzić do pracy? Grafik jest elastyczny, można go modyfikować, zmieniac nawet w trakcie miesiaca jak coś wypadnie, wazne tylko aby potem przypilnować, żeby na koniec mc się wszystko zgadzało. Ide do M., zgłaszam, wprowadza mi zmianę i załatwione. Nie czuję się też poniżana, ani terroryzowana. Jasne, bywają ciężkie chwile, czasem dostaję negatywne info zwrotne na temat rozmów, czy godzin, ale koniec końców są tez plusy - są warsztaty, coachingi, dużo materiałów, pomagamy sobie wzajemnie, mamy do kogo iść z pytaniem. Informacje ktore napisała nizej "koleżanka" są nieprawdziwe i nie zgadzam się z nimi. Jeśli chcesz bonusów jak w marketach, to idź pracować do marketu. A jeśli chcesz, żeby pracowało Ci się lepiej to idź do M. albo kogokolwiek innego i porozmawiaj, zamiast smarować w sieci nieprawdziwe informacje.
    Diana

06.04.2022 09:36

Oddział w Bydgoszczy - Nie polecam tej firmy, liderzy w większośći nie nadają się do pracy z ludźmi. Do godzin pracy dodają soboty (2 lub 3) naciągają prawo odnośnie godzin pracy. Szkolenia prowadzone w firmie nie wliczają do godzin pracy. Motywacja do pracy przez panią M.... do głównie poniżanjące opinie wypowiadane pod adresem pracowników np.: nic nie umiecie, powinno wam być wstyd, to jest poniżej krytyki przytoczyłam tu najbardziej delikatne wypowiedzi. Ponadto mają często stare bazy i pracownicy telefonują do tych samych osób po 3, 4 lub wiecej razy. Pani kerownik M... uważa że wszystko można każdemu wcisnąć - to dobre było w (usunięte przez administratora) Teraz ludzie chcą bonusów tak jak w marketach. Brak eleastyczności, firma skostnia działająca wg starych wzorców z lat 90-tych. Proszę nie wierzyć że można sobie grafik ułożyć, szkolenia wam w tym najbardziej przeszkodzą oraz praca w 2 lub 3 soboty. Uważajcie na ich tłumaczenie, ze wszystkiego się wykręcą tak jak ta p. kerownik M... motywuje pracowników. Oczywiście nie wszytko jest tam złe jest wielu pomocnych w pracy kolegów i koleżanek ale to pracownicy a nie kierownictwo.
    P.

07.04.2022 15:55

Też jak raz dałem opinie w którym była KONSTRUKTYWNA KRYTYKA a nie hejt zostało to usunięte bo komuś się (usunięte przez administratora) zaczęły palić patrzac na to jakie przejawy mobbingu zdarzały się w tej pracy.

07.04.2022 15:57

Dzień dobry, nie usuwamy opinii, nie mamy takiej mocy. Jest to niezgodne regulaminem GoWork. Jeśli dodajecie opinie, które nie naruszają zasad panujących na portalu - są one zawsze dodawane i my jako pracodawca nie mamy na to wpływu. Pozdrawiamy
    cubac

05.04.2022 19:33

Polecam miejsce pracy, jestem już jakies 2 miesiące. Mam doświadczenie w jeszcze 2 innych tego typu firmach w Bydgoszczy (nie będę podawał nazw) i w porównaniu do nich na plus. Oczywiście jest nacisk na wyniki i efekty pracy, ta jak wszędzie, reszta nadrabia. Plusy: godziny pracy układam sam dużo przerwy świetny komunikator wewnątrz firmy, na którym szefostwo tworzy dobrą atmosferę atmosfera wśród pracowników bardzo pomocny dział techniczny dobra wypłata Minusy: nacisk na wyniki (to minus ogólnie specyfiki pracy, nie tego konkretnego miejsca) czasami niektóre komputery bardzo się zacinają Z czystym sumieniem polecam.

06.04.2022 10:09

Bardzo dziękujemy za tę opinię! Miło widzieć więcej "plusów" niz "minusów". Jeśli obserwujesz wciąz zacinający sie sprzęt na stanowiskach - nie omieszkaj nam tego zgłosić. Popracujejmy nad tym aby to rozwiązać :)
    gadot

01.04.2022 08:27

Zgadzam się z Marcela. Jak przychodzisz, robisz co do ciebie należy to nigdzie lepiej mieć nie będziesz niż tu. Kij ma dwa końce - jak ty dobrze współpracujesz to z tobą będą dobrze współpracować. Atmosfera jest świetna. Jako nowa osoba zawsze miałam wsparcie, a moja kierowniczka jest wspominana tu ciagle ostatnio Mos… Mam wrażenie ze na temat jej „krzyków” to wypowiadają się osoby, które nigdy z nią blisko nie współpracowały. To osoba ciepła, kompetentna, pomocna. Potrafi zrobić niesamowite szkolenia ze sprzedaży z których wychodzimy zagrzani do walki. Potrafi w rozmowie indywidualnej zmotywować, wesprzeć a na każdy problem znajduje rozwiązanie. Co więcej - jak miałam problemu prywatne i trudna sytuacje zawsze mogłam z nią przyjść porozmawiać i się wyżalić, odbiera od nas telefony o każdej porze dnia i nocy. Nigdzie nie spotkałam się z takim ludzkim podejsciem. Ona się nami opiekuje a nie nami zarządza. Jest tez jednak wymagająca i jeśli oferuje pomoc i rozwiązania to oczekuje wdrożenia tego. Sama daje z siebie dużo i oczekuje tego samego. Jak ktoś tego nie robi - daje mu to jasno do zrozumienia (z kultura). Taki właśnie powinien być kierownik. Osoba niżej która napisała ze ona nie zna się na zarządzaniu chyba właśnie nie ma pojęcia jak to powinno wyglądać! Kierownik nie jest od głaskania po głowie leni i nierobów. Weźcie się do pracy a będziecie mieć u niej jak u pana boga za piecem. Pozdrawiam kolegów i koleżanki z GC
    MarsaAlecram

01.04.2022 12:03

Dokładnie tak ,jest praca trzeba ją należycie wykonać i ze strony pracownika jak i kierownika a zwłaszcza w tej branży liczą się wyniki a przede wszystkim zamierzony cel i dążenie do jego realizacji ,nie zawsze się udaje ale ważne by dać z siebie wszystko.Niestety to nie jest rodzaj pracy dla opornych i leniwych ,nie każdy musi się nadawać do wszystkiego ,wazne by dać sobie szansę poznać pracę zasady i ocenić samemu nie sugerować się innymi bo każdy z nas jest inny i co innego potrzebuje , pozdrawiam serdecznie Marcela.

04.04.2022 16:30

Cześć! Dziękujemy za te opinię. Cieszymy się, że chwalisz sobie atmosferę pracy u nas. Życzymy wszystkiego dobrego!
    @Anka

12.01.2022 15:30

Miałam okazję odbyć rozmowę o pracę w Inowrocławiu- dla kandydatów mogę polecić to miejsce, wiadomo że nie każdy nadaje się do tego typu pracy, ale warto spróbować :) Jeżeli chodzi natomiast o rozmowę rekrutacyjną- bardzo miła atmosfera, otrzymałam odpowiedzi na wszystkie nurtujące mnie pytania, po spotkaniu jestem przekonana, żeby spróbować- nie sugerowałabym się opiniami- warto samemu spróbować, pamiętajmy, że w takich miejscach często opinię też anonimowo dodaje konkurencja ;) pozdrawiam

12.01.2022 22:06

Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za tę opinię :) Cieszymy się, że wrażenia z rozmowy są dobre i czuła się Pani na niej komfortowo - to dla nas bardzo ważne spostrzeżenie. Zgadzamy się jednocześnie, że warto dać nam szanse i poznać się osobiście - anonimowe opinie w Internecie nigdy nie oddadzą całego stanu faktycznego, ba - faktycznie nie zawsze mogą być pisane przez naszych byłych lub obecnych pracowników :( A z drugiej strony - ile ludzi, tyle opinii. Każdy powinien przyjść, spróbować i wyrobić sobie własną! Pozdrawiamy serdecznie :)
    GalAnonim

31.03.2022 08:25

Bo tak
    ODDZIAŁ W BYDGOSZCZY

23.02.2022 20:45

Po kilku miesiącach pracy w GC postanowiłam się wypowiedzieć. Zaczynając od rozmowy rekrutacyjnej, a odbyłam ich wiele i na żadnej nie czułam się tak komfortowo, jak tutaj. Profesjonalne podejście Julity i świetna atmosfera na rekrutacji były głównym czynnikami przez które zdecydowałam się na pracę w tym miejscu mimo tego, że wcześniej byłam rozstrojona pomiędzy trzema innymi firmami i miałam mieszanie uczucia względem telemarketingu. W ciągu kilku dni odbyło się szkolenie, wszystko jasne i klarowne, dokładnie omówiony system premii. Bueno! Pierwsze dni były ciężkie, jak w każdej nowej pracy-pomoc i wsparcie kierowników nieocenione. Z pewnością jest to kolejna zaleta GC, atmosfera! Mimo gorszego czasu i zdecydowanego spadku wyniku nie zostajecie pozostawieni sami sobie, zawsze można liczyć na wsparcie kierownictwa. Tym samym chciałabym zdementować plotki na temat krzyczenia na pracowników itp. Śmiem sądzić, że osoby wystawiające takie opinie nie reflektowały zupełnie tego co się do nich mówi i nie wywiązywały się odpowiednio ze swoich obowiązków. Nie zapominajmy, że dostajemy w zamian to na co sami sobie zapracujemy, tutaj wasze starania z pewnością zostaną zauważone i docenione. Grafik jest elastyczny, nie ma żadnego problemu z dniem wolnym jeśli oczywiście nie jest to nadużywane. Możliwość rozwoju, jak najbardziej na plus +. Osobiście bardzo polecam przynajmniej spróbować i opinię zbudować na własnych doświadczeniach. Praca na słuchawce nie jest dla każdego, bywa ciężko ale warto przynajmniej się sprawdzić. Miałam popracować maksymalnie 3 miesiące.. minął już prawie rok i nie planuje się nigdzie wybierać. Serdecznie pozdrawiam cały zespół, jesteście super! Jeśli to czytacie i zastanawiacie się czy wysłać CV to przestańcie i ślijcie, do zobaczenia!

30.03.2022 17:37

Weronika, mamy nadzieję, że jesteś już częścią naszego zespołu? :)
    Weronika

30.03.2022 21:35

Mam nadzieję, że tak i że przez długi, długi czas się to nie zmieni ;). Jak to się dalej potoczy - zobaczymy, długa i kręta droga przede mną ;).
    B ;)

18.03.2022 07:59

Kiedyś w GC pracowałem i było fajnie. Wyniki miałem zadowalające, ale poszedłem w inną stronę. Spoko atmosfera, a mi nawet praca się podobała. Rozmyślam nad powrotem bo polubiłem takie zajęcie ;)

30.03.2022 17:38

Cześć! Czy skontaktowałeś się już z działem rekrutacji?
    Gosc

30.03.2022 17:10

nie polecam tej firmy, wieksza czesc tamtejszych liderów nie nadaje się do pracy z ludźmi, jedynie chyba do sprzątania.. dostać umowe o prace graniczy z cudem.. odrabianie godz na umowie zlecenie? Cos tu chyba jest nie tak, umowa zlecenie to co innego niż umowa o prace.. jedna z liderek stosuje tez (usunięte przez administratora) grozi wyrzucaniem pracowników do domu jeśli nie spiszą polisy, aż dziwne ze nikt się tym nie interesuje. Nic dziwnego ze szukają wciąż ludzi do pracy. Praca chyba jedynie dla masochistów.

30.03.2022 17:25

Witamy ponownie, pozwolimy sobie zacytować jedno ze zdań "jedna z liderek stosuje tez (usunięte przez administratora) - czy, drogi Gościu, wiesz co oznacza to sformułowanie? Czy masz świadomość, że przykład który przytaczasz nie ma z (usunięte przez administratora) zupełnie nic wspólnego? To tak proste w dzisiejszych czasach rzucać tak poważne oskarżenia nawet nie wiedząc co one oznaczają.. :( Odniesieniemy się jednak do tej opinii pomimo, że ma na celu jedynie zdyskredytowanie pracy u nas. Kluczowe sformułowanie: "dziwne że się nikt tym nie interesuje". Wręcz przeciwnie! Interesujemy się bardzo. Do tego stopnia się interesujemy, że przeprowadziliśmy wśród naszych pracowników zupełnie anonimowe badanie satysfakcji pracy w niedawnym czasie. Pisaliśmy już o tym. Miało ono na celu zbadanie, czy któryś z liderów opiekunów nie ma powszechnie złej opinii i czy są, pojawiają się, jakiekolwiek niepokojące sygnały w pracy z poszczególnymi osobami w kadrze. Co ciekawe - zaden z naszych liderów nie otrzymał takich zarzutów o jakich tu mowa, abyśmy mogli bliżej przyjrzeć się jego pracy. W jaki inny sposób mamy zatem się interesować i reagować jeśli nie znamy konkretów? Piszesz o "większej części" naszych liderów, co wskazuje jakoby problem był globalny, tymbardziej jest to dla nas zaskoczenie bo żadne takie sygnały do nas nie dochodzą. Abyśmy mogli potwierdzić, ze nie jest to podkolorowana opinia, aby sie "zrewanżować" za jakąś sprzeczkę - prosimy przyjdź, zgłoś, porozmawiaj, wskaż konkretne sytuacje i osoby, co do których powinniśmy mieć zastrzezenia. Zależy nam, aby tworzyć miłe i przyjazne miejsce pracy, w którym dzielimy sie wiedzą, doświdczeniem i pomocą. Oczywiście - naszym celem zawsze będzie realizacja zadań wytyczonych nam przez partnerów, ale przy pełnym wsparciu naszej kadry. Dlatego chętnie przyjrzymy sie sprawie i podejmiemy działania. Pozdrawiamy

30.03.2022 16:00

Nie polecam, wyzysk (usunięte przez administratora) i wykorzystywanie pracownika na maxa.. sprzęt zacinajacy się co chwile, polaczenia po 10, czy 20 razy do tej samej osoby która nie jest zainteresowana.. a przy tym najnizsza krajowa mimo wyrobionej normy, w przeciwnym razie straszenie planem naprawczym. A p. Mos..ej niech idzie do lasu i tam sobie pokrzyczy, bo zaklad pracy nie jest jakimś stadionem..

30.03.2022 16:37

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. Drogi Pracowniku - jakim cudem z wyrobioną normą miał(a)byś być straszony/a planem naprawczym? Jaki to miałoby mieć cel? Gwarantujemy, że takie sytuacje nie mają miejsca. Nie ma poza tym u nas w firmie sytuacji, aby pracownicy pracując pełen miesiąc i w dodatku, jak piszesz, wyrabiając normę, zarabiali tylko najniższa krajową. Na każdym projekcie są premie. Oczywiście - sa one uzależnione od wyników, ale nie wynoszą "zero". Kwestię nieodpowiedniego raportowania rozmów przez kolegów / koleżanki (bo tylko tak do bazy może trafić niezainteresowany klient) zgłaszałeś/aś osobom zarządzającym aby mogli zbadać sprawę i wyeliminować problem? Sprzęt chętnie zbadamy i usprawnimy - zgłosiłeś/aś nieprawidłowości? Jeśli nie - nie zwlekaj aby to zrobić! Jeśli spotkały Cię tak nieprzyjemne sytuacje, że premie nie były zadawalające lub otrzymałeś/aś informację o planie naprawczym tzn. że niestety rezultaty Twojej pracy i najpewniej zaangażowanie nie do końca są takie, jak być powinny. Natomiast pamiętaj, że plan naprawczy to w dalszym ciągu narzędzie motywacji - niezbyt przyjemne ale jednak mające na celu poprawę wyników. Zwróć się do swoich opiekunów po pomoc, wykaż jeszcze większym zaangażowaniem a na pewno zobaczysz rezultaty - nie tylko w postaci wyrobienia planu, ale także fajniejszych premii. Oczekiwanie zaangażowania, czy odpowiednich rezultatów w pracy (do ich osiągania wystarczy się starać, naprawdę) albo negatywna informacja zwrotna od opiekunów / kierowników to rzeczy naturalne w każdej pracy - musimy o tym pamiętać. Pamietaj, że każda opinia jest dla nas wiedzą niebędną do ulepszania warunków pracy jakie Wam oferujemy i chętnie zbadamy ww. problemy, jeśli przyjdziesz nam je otwarcie zgłosić i o nich porozmawiać. W przeciwnym razie teraz nie wiemy ani kto źle raportuje rozmowy, ani na których stanowiskach sprzęt się zacina, o rzekomym wyzysku (przez kogo?) nie wspominając. Potrzebujemy konkretów. Przyjdź, porozmawiaj z nami, poszukajmy rozwiązań. Trzymamy kciuki i życzymy powodzenia!
    Kandydatka

19.03.2022 21:02

Czy są takies ograniczenia wiekowe pod względem rekrutacji?

20.03.2022 12:02

Dzień dobry! Nie przyjęliśmy sobie żadnych ograniczeń wiekowych, jeśli chodzi o naszych pracowników :) Jedyne co nas ogranicza to przepisy tak naprawdę, które określają wiek minimalny oraz warunki zatrudnienia i ich się trzymamy. Pozdrawiamy
    Nepal

17.03.2022 12:43

Praca bardzo nerwowa ale na nic wasze tłumaczenia. Nic nie uzasadnia wyzywania pracowników, osoba ktora została zwolniona odtworzyła mi nagranie to istny horror, jeżeli w ten sposób pani Mos... motywuje pracowników - to jest czysty (usunięte przez administratora) Wg mnie ta pani nie zna podstawowych zasad prowadzenia działalności marketingowej - krzyk wyzywanie pracowników, że nic nie umią to niech ta pani siądzie i pokaże jak to się robi dziennie normę. Przecież to kierownik, każdego dnia winien pracownikowi udowodnic, że jest ona do zrobienia ale nie krzykiem i obrażaniem pracowników. Mając to na uwadze nie polecam pracy w oodziale bydgoskim zwłasza pod kierownictwem tej osoby.

17.03.2022 14:06

Dziękujemy za kolejną wypowiedź. Odnosząc się do niej zwracamy uwagę, że jeśli wyciągamy przeciw komuś tak poważne zarzuty to nie należy tego robić na anonimowym forum. Ani krzyk, ani (usunięte przez administratora) ani wyzywanie pracowników - jak to zostało ujęte w komentarzu - to nie są pochwalane przez nas metody pracy i nikt takich zachowań w firmie nie pochwala. Jakim jednak materiałem do wyciągania wniosków jest anonimowy wpis na forum? Uprzejmie informujemy, że ani do naszych kadr ani osób zarządzających oddziałem w Bydgoszczy nie napłynęła żadna skarga w odniesieniu do nieodpowiedniego traktowania pracowników. Przeprowadzone w zespołach badanie satysfakcji z pracy również nie wykazało niepokojących sygnałów co do pracy naszych kierowników. Prosimy zatem o skierowanie tej sprawy bezpośrednio do osób zarządzających - to poważne zarzuty i ważne uwagi, ale musimy znać sytuację aby móc wyciągnąć wnioski na przyszłość i przyjrzeć się sprawie. W przeciwnym razie są to jedynie oskarżenia anonimowo rzucane na wiatr. Podkreślamy jednocześnie, że pewna nerwowość w takiej pracy zawsze się będzie pojawiać, negatywna informacja zwrotna od kierowników również może mieć miejsce jeśli obowiązki nie sa wykonywane w sposób odpowiedni lub zgodny z zasadami pracy. Końcowo jednak wszyscy dazymy do tego samego celu i naszą rolą jest osiągać zespołowo jak najlepsze rezultaty. Dlatego każda informacja, która może nam pomóc usprawnić nasze działania jest na wagę złota! Pozdrawiamy

10.02.2022 19:59

Czy w GC można samemu ustalać grafik i czy można nie pracować w pełnym wymiarze godzin?
    adhgqjeodldkx

15.02.2022 11:19

można pracować na mniej niż pełny wymiar, na zatrudnieniu ustalasz z rekruterami i potem sama ustalasz grafik ale musisz pilnować żeby z tego grafiku dowieźć tyle godzin na ile się umowilas

15.03.2022 15:21

Witamy! Tak, w Great Call podchodzimy do tematu grafiku elastycznie. Swoją dyspozycyjność i możliwości omawia Pan/Pani już z rekruterem w trakcie pierwszego spotkania. Grafik ustalacie sobie Państwo samodzielnie we współpracy z opiekunem, aby mieć pewność zagwarantowanego miejsca na sali, dopilnowując oczywiście aby wywiązać się z ustaleń godzinowych, zmianowych z etapu rekrtuacji. Pozdrawiamy

Zostaw merytoryczną opinię o Great Call Sp. z o.o. S.K.A.