Great Call

• Osielsko
  • Jagodowo
  • Prądki

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o Great Call Sp. z o.o. S.K.A.

Opinie o Great Call Bydgoszcz

Nie przegap nowości o Great Call Sp. z o.o. S.K.A.!

Nepal

12.03.2022 10:07

Oddział w Bydgoszczy - bardzo stresująca praca - informacja od pracowników.
    maoist

13.03.2022 12:21

nerwowi ludzie? stres? no to zmien, kto Cię tu trzyma na sile? praca w cc jest stresująca to prawda, ale w sumie pokaz mi prac która jest wogole bez stresu. klienci bywają rozni, czasem coś zawalisz i dostaniesz opr, tak to już jest. na tym polega praca z ludźmi ja polecam, atmosfera baaaardzo rozluźnia ten stres, a przy małym lub większym sukcesie zawsze tez jest jakieś dobre słowo

15.03.2022 15:19

Cześć! Dziękujemy za obie opinie w temacie współpracy z nami w oddziale w Bydgoszczy. Są to wypowiedzi bardzo skrótowe i ciężko ocenić, czy masz na myśli nerwowość i stres w korelacji z klientami, współpracownikami, czy przełożonymi. Niezależnie jednak od tego pamiętaj, ze tym właściwie cechuje się praca z ludźmi i nie ważne czy mówimy tu o Twoim kierowniku, kliencie z którym rozmawiasz, czy koledze, koleżance ze stanowiska obok. Każdy z nich jest człowiekiem, który ma prawo mieć gorszy dzień, nastrój - tego typu czynniki mogą wywoływać nerwowość i prowadzić do bardziej stresującej aury. Pamiętaj też, ze w codziennym obcowaniu z innymi ludźmi dużo też zależy od Ciebie. Czy jesteś życzliwy dla swoich kolegów/koleżanek? Czy wywiązujesz się ze swoich obowiązków służbowych należycie i stosujesz się do zaleceń przełożonych? Czy swoich klientów obdarzasz życzliwością i tworzysz w rozmowach pozytywną atmosferę? Do nerwowych sytuacji doprowadzamy niejednokrotnie my sami - ludzie. A kij zawsze ma dwa końce. Jest nam przykro, że póki co praca z nami wywiera na Tobie negatywne odczucia. Postaraj się jednak rozejrzeć dookoła i poszukać pozytywów - jest ich u nas też całkiem sporo! :) Pozdrawiamy
    Tuszony Bigos

06.03.2022 20:56

Chciałbym zapytać czy firma już na zleceniu oferuje jakieś benefity? Jeśli jak to jakie i czy po przejściu na umowę o pracę też są póżniej jakieś nowe bonusy i czy stawka godzinowa może wzrosnąć czy jest ona już na stałe? Oraz jakie projekty są realizowane?
    maoist

14.03.2022 11:40

no pewnie ze mogą nie przedłużyć ale nie wiem jakie to są przypadki bo nie znam pewnie przez „normalna” masz na myśli umowę o prace? tez możesz nie dostać, szczególnie jak nie będziesz przylazil

15.03.2022 15:15

Dzień dobry! Dziękujemy wszystkim uczestnikom wątku za aktywność. Podsumowując :) W temacie benefitów oferujemy tak jak już tutaj padło - premie stanowiskowe za awanse wewnętrzne, dofinansowanie lub pełna refundacja do kart Multisport, bilety do kina za frekwencję i wiele zróżnicowanych konkursów z nagrodami. Temat przedłużania umów, czy podpisywania umów o pracę, jest już natomiast bardziej zróżnicowany. Do takich aspektów staramy się podchodzić indywidualnie, a nasi konsultanci na bieżąco otrzymują informacje zwrotne na temat swoich postępów i efektów pracy. Oba te tematy szczegółowo rozwijamy w trakcie dnia organizacyjnego, na które zapraszamy kandydatów po pozytywnej rozmowie rekrutacyjnej. Zapraszamy do aplikowania, aby nas lepiej poznać :) Pozdrawiamy
    Nepal

12.03.2022 09:57

Nie polecam oddziału w Bydgoszczy - bardzo nerwowi ludzie
    Kandydatka xyz

01.03.2022 12:53

Zabawne, gdy byłem na rozmowie zapewniano mnie i mówiono jakbym już był zatrudniony ale niestety mogłem dać odpowiedź później. Pani zadzwoniła i stwierdziła ze nie podobała jej się scenka sprzedażowa, gdzie wiem ze była dobra bo miałem doświadczenie w sprzedaży. Dziewczyna na oko 23 lata. Piszecie ze nie potrzebujecie doświadczenia przy czym pani dzwoni i mówi ze jej się nie podobało. Od tego są szkolenia.. dlyego nie polecam, szkoda czasu i energii, już lepiej idźcie zdobyć doświadczenie do jakichś marketów albo sklepów :D nie polecam oddziału w Bydgoszczy, a szczególnie gdy rekrutuje was młodziutka dziewczyna :D
    ABC

04.03.2022 10:12

pamietam swoją rozmowę w great i szczerze mówisz nie mogę powiedzieć ze poszło mi jakoś super , w sensie jak już odbyłam szkolenie to iswiadomilam sobie ze idealna ta scenkę to mógłby zrobić ktoś kto już pracował w call center, ja się bardzo starałam a i tak potem uczono mnie innych rzeczy. byłam bez świadczenia. i tez polecam prace tutaj
    :)))))

04.03.2022 16:10

wpis w tonie: "jestem taki swietny, a kazdy kto twierdzi inaczej to sie po prostu nie zna i nie ma kompetencji do niczego". i jeszcze pojade po wieku zeby podbudowac swoje ego sadzac po tym śmiem twierdzić, że ta młoda dziewczyna ma ogromne kompetencje, skoro cie nie zatrudniła
    iiiinnnnn

06.02.2022 13:36

Polecam miejsce pracy mega W końcu blisko inowrocławia jest normalna robota w której można być wcześniej dojeżdżałem (tez do telemarketingu) do torunia innigszie nie byłem zadowolony tu jest szacunek do człowieka, spoko atmosfera, każdy z kierowników jan przyjeżdża nawet z głównej siedziby jest pomocny i przyjazny i uśmiechnięty trochę samo biuro mi się nie podoba ale to rzecz wtórna wbijajcie do gc ino bo to spoko miejscówka

07.02.2022 19:00

Cześć! Bardzo dziękujemy za tę opinię! :) Co do biura... uzbrój się w cierpliwość, wkrótce niespodzianka :))) Pozdrawiamy
    dużo opinii

17.01.2022 00:50

Ostatnio sporo opinii o rozmowach, a ja powiem jak się tu pracuje. Generalnie polecam- same rozmowy z klientami bywają średnie ale w dni kiedy idzie dobrze to jest dużo satysfakcji w sumie. Atmosfera jest za to mega , ludzie pracujący dookoła mega sympatycznie a tez nest w firmie komunikator dzięki któremu można rozmawiać między sobą i na pokojach a tam się dużo pozytywnie odbywa także z kierownikami nie ma sztuczności i to jest w sumie na plus oczywiście rozmowę tez oceniam dobrze inaczej by mnie tam nie było pracuje w bysgoszczy
    Aga

25.01.2022 10:18

Myślę o pracy w call center i ta opinia jest dla mnie bardzo pomocna i rzeczowa

27.01.2022 11:13

Bardzo dziękujemy za Twoją aktywność na naszym profilu GoWork! Niezmiernie cieszymy się, że Twoja opinia na temat naszego miejsca pracy jest pozytywna. Mamy nadzieję, ze tak pozostanie. Trzymamy kciuki i życzymy samych sukcesów!
    Nina

27.01.2022 11:05

Po jakim czasie od rozmowy dostaliście odpowiedź czy zostaliście przyuecu

27.01.2022 11:10

Dzień dobry, zawsze na rozmowie staramy się zapowiedzieć kiedy wykonamy do Państwa kontakt zwrotny z decyzją. Zwykle odbywa się to w przeciągu tygodnia - dwóch (jeśli miałoby to potrwać dłużej zawsze jesteście Państwo informowani na rozmowie). Jak długo oczekuje Pani na odpowiedź z działu rekrutacji? Zachęcam do kontaktu z nami na nr telefonu rekrutera lub nasz adres email [email protected] jesli pojawiła się jakakolwiek obawa, że mogliśmy o Pani zapopmnieć. Pozdrawiamy!
    Szukałem pracy

13.01.2022 14:30

Szukałem pracy, trafiłem do great call. Rekruterka do mnie zadzwoniła po zostawieniu CV na OLX, umówiła na spotkanie i dzień przed dostałem od niej wiadomość SMS z przypomnieniem, to było mega miłe. Podczas rozmowy rekrutacyjnej, mila Pani (ta sama co mnie umówiła), przeprowadziła z mną scenkę. Czułem się zaopiekowany, bez stresu. Dawno się tak na rozmowie nie czułem dobrze, serio zero stresu ale nadal było profesjonalnie. Serdecznie polecam. Co prawda nie poszedłem tam bo zależało mi na innej, ale gdyby mnie nie wzięli to bym pracował w Call.

14.01.2022 10:56

Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za tę opinię! :) Bardzo nas cieszy, że również w Bydgoszczy rozmowy rekrutacyjne cieszą się dobrą renomą. Szkoda, ze nie dołączył Pan do naszej załogi, ale nic straconego! Gdyby coś się zmieniło - zapraszamy ! :) Pozdrawiamy

16.01.2022 19:18

Potwierdzam, było bezstresowo i profesjonalnie!
    Daniel

11.09.2021 11:23

Nie widzę mojej opini wiec podejrzewam ze została skasowana wiec ponownie pytania. Podczas zawarcia pierwszej umowy zlecenia pracodawca może zwolnił pracownika podczas okresu próbnego? I drugie pytanie dotyczące kary tzn co wtedy gdy pracownik da wypowiedzenie w ciągu tych dwóch tygodni to wtedy pracodawca wchodzi na drogę sądową by odzyskać te 300 zł kary?

27.09.2021 17:04

Cześć, dziękujemy Ci za uczestnictwo w dyskusji. Na zadane pytanie @Daniel odnieśliśmy się już w innym miejscu na forum, natomiast chcemy się odnieść do Twojej rezygnacji z uczestnictwa w rozmowie rekrutacyjnej. Nie zniechęcaj się! Zauważ, że często sporo pytań się powtarza, często odpowiedzi się nie rozumiane lub rozumiane opatrznie. Jesteśmy po to, aby na wszystkie pytania odpowiedzieć i wszelkie niejasności sprecyzować. Przyjdź na rozmowę, poznaj nas i spotkaj się z nami - oceń nas osobiście, a nie na anonimowym forum. Pamiętaj, ze ile osób tyle opinii - być może akurat Ty dołączysz do tych zadowolonych :-) Pozdrawiamy i liczymy na możliwość spotkania na rozmowie!
    Arturo

15.01.2022 13:27

Ale jak umowa zlecenie i okres próbny? Wiesz o czym piszesz? To są dwie różne umowy, których nie można zawierać łącznie......
    pam pam pam

10.12.2021 01:11

polecam, spoko miejsce, spoko kierownicy, spoko premia

07.01.2022 14:46

Dziękujemy za tę opinie! :) Działamy dalej!

07.01.2022 14:48

System wynagradzania w naszej firmie jest dwuskładnikowy - podstawa i prowizja. Tak naprawdę to od naszych pracowników zależy ile zarobią! Świetne efekty przekładają się na świetne wypłaty. Zasady wynagradzania są, tak jak już tutaj wspomniano, uzależnione od realizowanego projektu i jego specyfiki. Wszystkie reguły tłumaczymy zawsze na spotkaniu organizacyjnym organizowanym dl kandydatów na które serdecznie zapraszamy! :)
    kkkk

23.11.2021 17:33

Lubię sprzedaż, lubie sprzedawać. Jak nie ta firma to byłaby inna, ale w tej czuję się naprawdę dobrze i chcę tu zostać. Z plusow premia tutaj naprawde ma rece nogi i można fajnie zarobić. Grafik jest elastyczny i jest naprawdę elastyczny a nie tylko ze tak mowia. Jedno z lepszych miejsc tego typu

07.01.2022 14:46

Bardzo dziękujemy za te słowa :) Takie opinie motywują nas do dalszego działania! Trzymamy kciuki za Twoje sukcesy :))
    Dave

05.01.2022 17:25

Z plusów tej pracy mogę wymienić jedynie grafik. Zła atmosfera i brak szacunku ze strony kierowników jest na porządku dziennym. Wyzysk i ciągłe czepianie. Typowe korpo
    co to za dave

06.01.2022 12:41

Co za bzdura! Co by nie mówić atmosfera jest tutaj NAJSILENIEJSZYM PLUSEM i kazdy z kim wychodze na fajke czy obok kogo siedze to potwierdza. Jak ktos twierdzi inaczej to chyba pomylił firmy

07.01.2022 14:45

Dziękujemy za aktywność na naszym profilu Go Work. Jest nam przykro, że nie oceniasz atmosfery w naszej firmie dobrze :( Jednocześnie jesteśmy zaskoczeni. Całkiem niedawno przeprowadzaliśmy wśród naszych pracowników ankietę satysfakcji z pracy i atmosfera oraz współpraca z kierownikami były czynnikami ocenianymi najwyżej u wszystkich ankietowanych. Być może między Tobą, a Twoim kierownikiem doszło do nieporozumienia, które trzeba wyjaśnić? Pamiętaj, że atmosferę budują zawsze dwie strony. Otwarta rozmowa może czynić cuda! Spróbuj, idź, porozmawiaj - trzymamy kciuki, aby udało się oczyścić tę atmosferę, abyś mógł dołączyć do zadowolonych pracowników :) Pozdrawiamy!
    october

15.10.2021 13:56

Byłem wczoraj na rozmowie w Inowrocławiu i o ile nie mogę ocenić samej pracy to mogę śmiało powiedzieć, że sympatycznie, profesjonalnie i nic nie kręcą. Chyba nigdy nie byłem na rozmowie, w której kobieta tak otwarcie mówiłaby o premiach, finansach, umowach o pracę, karach za naginanie zasad - żadne zadawane pytanie jej nie zniechęcało. Wrecz doceniła research przeprowadzony w internecie nt. firmy.Tłumaczyła otwarcie że omawiamy jest załącznik przed podpisaniem umowy, ale nie bała się odpowiadać na pytania. Pytana o opinie tutaj na gowork w ogóle nie wygladała na zakłopotaną czy zrażoną. Przy okazji atmosfera rozmowy bardzo pozytywna, profesjonalna. Nie zadawała pytań tylko mnie, ale opowiedziała tez o firmie i warunkach, na koniec pytając, czy mi one odpowiadają. Czuję się potraktowany powaznie i z profesjonalizmem. Miałem jeszcze kilka rozmow w tym tygodniu i zdecydowanie wybiorę tę firmę - dobre pierwsze wrażenie!

16.10.2021 11:19

Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za tę opinię. Pragniemy zauważyć że to pierwsza opinia nt. naszego oddziału w Jnowroclawiu :-) mamy nadzieje ze przyniesie Ci szczęście! Do zobaczenia na szkoleniu
    iks

11.10.2021 16:34

nie polecam!

11.10.2021 17:09

Cześć, dziękujemy za tę jakże wyczerpującą opinię. Niestety, z uwagi na jej lakoniczność, nie jesteśmy się w stanie do niej odnieść, przez co pozostali użytkownicy portalu również nie będą mogli ocenić na ile jest ona obiektywna lub subiektywna. Przykro nam, że nie spełniliśmy Twoich oczekiwań. Mimo wszystko pozdrawiamy serdecznie i życzymy wszystkiego dobrego! Załoga Great Call
    Gorąco polecam!!

27.09.2021 07:36

Zasadniczym plusem tej pracy jest grafik który układam sobie sama :) za chwile zaczynam studia i wiem ze nie będę mieć problemu z zajęciami i praca, a w razie czego kierowniczka mówiła ze mogę tez zdalnie. Ilość przerwy w ciągu dnia super luźna, mam godzinę do wykorzystania i korzystam kiedy chce i jak chce. Atmosferę polecam, ludzie super i najlepsza kierowniczka jaka miałam

27.09.2021 17:06

Witamy i dziękujemy za opinię! :) Dziękujemy za zwrócenie uwagi na elastyczny grafik i swobodę w wykorzystywaniu przerw - cieszymy się, że to aspekty, które sobie szczególnie cenisz. Praca u nas to praca otwarta na studentów, także tych dziennych, naszym celem jest to, aby każdy mógł ją pogodzić ze studiami i niezależnie od trwającego procesu nauki zarabiać na swoje potrzeby :) Cieszy nas, że chwalisz sobie współpracę z kierowniczką. Podziel się z nią tymi odczuciami - na pewno będzie jej miło :) Pozdrawiamy
    kritku

25.09.2021 16:49

Polecam prace tutaj. Co do umów, zasad, premii, dokumentów wszystko objaśnianie od początku dokładnie. Szkolenie bardzo fajne i zrozumiałe. Osoby zarządzające sympatyczne i uśmiechnięte a przede wszystkim pomocne. Co ważne nie wymagają doświadczenia wiec można się tu nauczyć od podstaw co robić a to ważne. Super konkursy z nagrodami mniejszymi i większymi. Miała być praca na chwile ale chyba zostanę na dłużej.

27.09.2021 17:05

Cześć! Bardzo dziękujemy za treściwą opinię. Życzymy samych sukcesów w pracy i mamy nadzieję, ze zostaniesz z nami jak najdłużej :) Pozdrawiamy
    Nsnskksk

04.09.2021 00:06

Pracowałam w Great Call pół roku, i nigdy więcej tam nie wrócę a dlaczego? Na początku mówią ze po trzech miesiącach można przejść na umowę o prace, gdzie jest to nieprawdą. Żeby dostać umowę o prace to trzeba wręcz o nią błagać. Druga kwestia to rozmowy z klientami, to nie jest nic przyjemnego jak dzwonisz do jednej osoby po raz 24 a ta osoba jest zdenerwowana natarczywymi telefonami (w sumie to się nie dziwie) a ty dalej musisz namawiać ta osobę na różne rzeczy gdzie ta osoba NAPRAWDĘ TEGO NIE POTRZEBUJE. Bardzo rzadko zdarzali się klienci, którzy chcieli ze mną rozmawiać, i nie jest to kwestia tego ze się nie starałam czy byłam nie miła. A co do rotacji, z tego co się orientuje to większości osób tam nie wytrzymało tak jak ja. Wiem jedno, do telemarketingu nie wrócę nigdy. Sama praca wykończyła moja głowę do takiego stopnia ze chciało mi się płakać… jak już wylałam negatywne rzeczy to mogę przejść do pozytywnych bo mimo wszystko takie są. Moja kierowniczka była świetna, po odsłuchaniu rozmów rozmawiała ze mną i pomagała (czasem te rady naprawdę pomagały), jeśli się postarasz lub jesteś w tym po prostu dobry to możesz zgarnąć fajna premie, bardzo wygodne jest to ze można ustalać grafik pod siebie i mieć czas na wszystko, ludzie pracujący na słuchawce to tez bardzo fajni i przyjemni ludzie.

14.09.2021 23:19

Nie ma czegoś takiego jak brak możliwości zwolnienia na pierwszej umowie próbnej. Natomiast tutaj zapewniają Ci 2tygodniowy okres wypowiedzenia, którego nie musza dawać ale dają. Kara o której piszesz jest w przypadku kiedy znikniesz bez słowa lub nie dochowasz tego wypowiedzenia. Tłumacza to szczegółowo na dniu zapoznawczym. I nikt nie będzie ciągać po sadach bo nie mogą, po prostu nie wypłacają do jakiejś tam kwoty (o ile dobrze pamietam to jest to równowartość za caws szkoleń czy coś takiego).

27.09.2021 17:02

Cześć, dziękujemy za aktywność na profilu. Już parę osób odniosło się do tego pytania, natomiast odniesiemy się z naszej strony. Po pierwsze to okres próbny nie dotyczy możliwości zwolnienia na pierwszej umowie lecz systemu wynagrodzeń na niektórych projektach - szczegółowo tłumaczymy to na dniu organizacyjnym, na który zapraszamy kandydatów przed rozpoczęciem współpracy. Dodatkowo - nie karzemy nikogo za to, ze chce odejść, a już na pewno nie ma występowania na żadną drogę sądową :-) Zastrzegamy sobie jednak prawo do niewypłacenia równowartości wynagrodzenia za szkolenie np. na wypadek porzucenia pracy. Z zadawanych pytań wnioskujemy, że byłeś już u nas na dniu organizacyjnym - jeśli istnieją cały czas tego typu niejasności i wątpliwości przypominamy, że załącznik do UZ jest dostępny do wglądu na recepcji (dokładnie ten sam, który omawiamy na dniu organizacyjnym) a jeśli jakieś kwestie wymagają dodatkowego omówienia to każdy opiekun, kierownik będzie w stanie je Tobie wyjaśnić. Śmiało przyjdź i zapytaj :) Pozdrawiamy!

07.08.2021 14:53

Wszedłem sobie tutaj z ciekawości. Zwykle nie korzystam z tego typu stron, bo to są miejsca dla osób, które musza gdzieś powylewac swoje żale. Ot co, nasza polska mentalność- nie podoba mi się, wskakuje do internetu i „pokaże im gdzie raki zimują!”. Osoby zadowolone lub obojętne omijają takie miejsca szerokim łukiem. Przełamie ten trend i dodam pare słów od siebie odnosząc do zarzutów tu przedstawionych i napisze jak jest naprawdę. 1. „wydumane szkolenia”. Tak, są. Dużo. Tak działa system szkoleń żebyś mógł zobaczyć co robisz zle, a co dobrze. Osoby bardziej doświadczone dają Ci wskazówki - po to żebyś zarabiał! Nie rozumiem jak można obracać to w wadę, jakakolwiek. 2. Kierownicy - tak, cześć krzyczy motywujące hasła na sali, cześć haseł ma na celu „pogonić wynik”, cześć obsłużyć infolinie. Ale nie są to krzyki obraźliwe. Nie są to krzyki personalnie skierowane do kogokolwiek. Nigdy nie byłem świadkiem aby ktokolwiek, kogokolwiek zle traktował czy obrażał. Warto to doprecyzowac bo samo słowo „krzyk” jest raczej nacechowane negatywnie, a w tym aspekcie raczej nie powinno. Każda z kierowniczek jest uprzejma, uśmiechnie się, porozmawia i nie zadziera nosa. Ale oczywiście - jednego krzyki zmotywują, innemu będą przeszkadzały. Chyba nie da sie zadowolić wszystkich. A pamietajmy tez ze dochodza tu tez zwykle, subiektywne, ludzkie uprzedzenia. Czasem pisane są złe opinie bo sie „nie polubiliśmy”. Tak w życiu bywa - nie każdy każdego musi lubić. Ale nie trzeba od razu smarować dyrdymałów w internecie. 3. Kary - masz je wszędzie. W każdym zakładzie pracy, w wielu miejscach, w życiu codziennym. Jak zle przejdziesz przez ulice zatrzyma Cię policja dostajesz mandat, jak zabijesz człowieka idziesz do więzienia, jak dziecko nie posprząta pokoju dostaje szlaban. Sankcje są powszechne w życiu i zupełnie nie rozumiem zdziwienia. Jest prosta metoda aby ich uniknąć - przestrzegaj zasad. Pracuj uczciwie. Szkoda ze osoby piszące tu o karach nie napisały za co je dostały. Bo na pewno nie „za darmo”. Przyszły kandydacie - jeśli Twoim zamiarem jest iść do pracy po to aby uczciwie pracować to nie masz sie czego obawiać. Jeśli zamierzasz zachowywać sie jak w szkole i szukać pretekstów żeby nagiąć zasady tu i tam- bądź świadom ze łamiesz zasady i bierz konsekwencje na klatę. Albo szukaj miejsca, gdzie za „przycinanie” nie będzie konsekwencji (nie wróze tu sukcesu w poszukiwaniach). Osobiście znam jedna osobę w tej firmie która doczekała sie jakiejkolwiek kary ale sam widziałem po zestawieniach ze była słuszna. Cała grupa widziała ze gość zamiast 1h przerwy potrafił nabić 1,5h czy więcej. Było tak miesiącami. Karę dostał jedna. Jestem zadziwiony ze tak późno. 4. Premie. Mniejsze, większe, bardziej i mniej fajne. Na ankietach nie są to kokosy, nie oszukujmy sie. Ale to tez nie jest sprzedaż a umawianie rozmow ze sprzedawca. Jeśli są na ankietach osoby dobre, ambitne to przechodzą na projekty sprzedażowe i tam już można zarobić naprawdę fajnie. Wiadomo tez ze im jestes lepszy tym więcej zarabiasz. Jak pójdziesz na przedstawiciela handlowego to tez musisz sie nasprzedawac żeby zarobić. Takie są realia. 5. Awanse. Są. Umowy o prace tez są. Wcale nie trzeba sie napocić żeby dostać. Wystarczy przychodzić do pracy (zaskoczenie?) i robic niezbędne minimum na średnim poziomie. O zgrozo jednak okazuje sie ze dla większości samo przyjście do pracy bywa wyzwaniem. 6. Klienci? Tak, bywają niemili. Bywa tez ze już mówili żeby nie dzwonić więcej a jakis inteligent to przekłada. Tu nie ma co zrzucać winy tylko na firmę - jak sami sobie przekładamy, tak potem mamy. A i praca z klientem do łatwych nie należy. Pójdziesz sprzedawać do spozywczaka to tez Cię może jakis frustrat zjechać ze za wolno kasujesz. Reasumując. Każdy kto dotarł do końca mojego wywodu i zastanawia sie czy tu przyjść- niech podzieli przez 1000 to co tu piszą. Przyjdź i sprawdź sam. To co pozwoli Ci przetrwać w tej pracy to po prostu uczciwość i umiejetność rozmowy z ludźmi. Jeśli tego Ci brakuje to szukaj dalej. Nie każdy sie do tego nadaje.

11.08.2021 14:10

@ADGHQ Dziękujemy za te wyczerpującą opinię i analizę wcześniejszych wypowiedzi tu na profilu! W zasadzie z naszej strony - nic dodać, nic ująć. Zgadzamy się w 100% - warto samemu przyjść, popracować trochę i samodzielnie ocenić co i jak :)

05.08.2021 12:17

Podjęłam pracę w firmie Great Call. Jestem bardzo zawiedziona, klienci bardzo często byli zdenerwowani tym, że baza danych jest błędna, przez co byliśmy niewiarygodni.. Atmosfera w firmie nie była najgorsza. Aczkolwiek krzyki niektórych kierowniczek.. Własnych mysli człowiek nie słyszy, a co tu mówić o kliencie. Niewazne ile H by się siedziało na słuchawce - zawsze znajdzie się ktoś kto wyprowadzi z równowagi. Tragedia. Nie polecam.

07.08.2021 12:56

Nieważne w jakiej firmie by się pracowało- praca wśród ludzi charakteryzuje się tym, ze zawsze znajdzie się ktoś kto wyprowadzi z równowagi. Grunt to znaleźć dziurę w całym,co? :)

11.08.2021 14:06

@Były Pracownik Bardzo nam przykro, że praca u nas nie spełnila Twoich oczekiwań :( Pragniemy tylko przypomnieć, że kwestia reakcji klientów po drugiej stronie rzadko kiedy jest zalezna od nas, jako firmy. Telefon odbiera żywy człowiek, który niewykluczone odebrał już kilka telefonow z innych miejsc lub ma zły dzień i nie jest w odpowiednim nastroju na rozmowę. Ewentujalne pomyłki tez mogą wynikać z potknięć naszych pracowników w raportowaniu lub w samym momencie rejestracji klienta na stronie www. Jeśli chodzi o krzyki - faktycznie, czasem nasze liderki komunikują się hasłami na sali, to jest własnie charakterystyka "open space". Czasem wiadomośc pisana na czacie czy discordzie dotrze z opóźnieniem a zalezy im, aby komunikat dotarł tu i teraz. Rozumiemy jednak, że nie każdemu może to odpowiadać. Jest to dla nas na pewno cenna informacja, która mamy nadzieję, pomoże nam ulepszać nasza pracę na przyszłość. Życzymy wszystkiego dobrego!

17.07.2021 19:50

Czy w firmie jest możliwość pracy zdalnej? Jeśli tak to po jakim czasie? Pozdrawiamm
    kandydatka

04.08.2021 13:05

Na jakiej zasadzie odbywa się praca zdalna u kandydata w domu? czy mogę przeczytać umowę przed podjęciem decyzji ,że tak powiem bez udziału osób rekrutujących i wówczas zadać pytania? I o co chodzi z tymi karami? dlaczego w ogolę jest coś takiego jak nakładanie kar? za co i po co? i w jakiej kwocie?

11.08.2021 13:52

Dziękujemy za to zapytanie. Otrzymaliśmy je również przez formularz na naszej stronie www i mailowo odnieśliśmy się do wszystkich pytań. Wierzymy, ze odpowiedzi były wyczerpujące :-) Wszystkiego dobrego!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Great Call?

Kontakt - Great Call Sp. z o.o. S.K.A.

Fordońska 40 85-719 Bydgoszcz

Branże: Call Center i obsługa klienta

FacebookIconInstagramIconLinkedinIcon
    W końcu jakaś fajna opinia!

27.07.2021 00:14

Zbliżają się wakację pewnie dużo osób szuka teraz pracy, dlatego chciałabym zostawić tutaj rownież moją opinię co do tego miejsca. Jeżeli już składasz cv do callcenter to przemyśl swoją decyzję. Firma oferuje naprawdę mnóstwo fajnych benefitów (a wcale nie musiałaby), elastyczny grafik, możliwość pracy zdalnej, pracę wśród przesympatycznych osób, kierowników i konsultantów. Ta praca nie wymaga dźwigania, pracy w niebezpiecznych warunkach czy nocek. Siedzisz wygodnie w biurze, a przerwy dostosowujesz pod siebie. Dlatego też nie rozumiem wielu negatywnych opinii o tym miejscu. No, ale cóż ludzie przyczepią się do wszystkiego kierownik daje rady, kierownik daje złe rady, kierownik w ogole nie daje rad, szukanie błędów na siłę, brak umów o pracę? Naprawdę ciekawa hiperbolizacja. Czasami warto byłoby się zastanowić też czy się jest w pracy czy w jakims domu emeryta, bo jak patrzę na niektórych konsultatow co tylko narzekają prawie leżąc nad stanowiskiem i coś odburkując klientom to jest to marny widok. Szkoda, że takim pracownikom też nie można wystawić tak negatywnej opinii jak wystawiają tu niektóre osoby. A z mojej strony mogę zachęcić tylko do podjęcia tutaj współpracy. Jeżeli chcesz sobie naprawdę fajnie dorobić to nie czekaj i przyjdź przynajmniej będziesz mieć fajną kasę, a nie będziesz siedzieć i pisać złośliwych opinii z domu na kanapie, pozdrawiam was!

11.08.2021 13:51

Bardzo nam miło przeczytać "w końcu jakąś fajną opinie" :-) Zgadzamy się, że nie każdego da się zadowolić. Podobno jeszcze się taki nie urodził, coby każdemu dogodził. Staramy się dawać od siebie jak najwięcej, natomiast jest nas tu blisko 300 osób, zderzają się różne temperamenty, charaktery, odmienne potrzeby. Najważniejsze to aby o tych potrzebach otwarcie rozmawiać. Dziękujemy Ci za aktywność na profilu i trzymamy kciuki za postępy w pracy :)
    gabryś

15.07.2021 00:59

Porażka, nie radzę nikomu-niemili klienci, wytykanie błędów i oczywiście obcinanie z premii za rzeczy o których kierowniczka nigdy nie wspominała. Od początku przeraziło mnie to jak mało osób jest tam na umowie o pracę, wiadomo umowy zlecenia to pole do nadużyć, których tutaj nie brakuje. Rotacja pracowników jak w kalejdoskopie to też nie był od początku dobry sygnał. Skoro prawie nikt nie jest w stanie zostać w jakiejś firmie, to najwidoczniej warunki nie są w niej zbyt dobre. Jedyny plus jaki widzę to duża elastyczność jeśli chodzi o ustawienie sobie grafiku. Reszta to po prostu bycie obrażanym przez klientów, potem „rady” od kierowniczek które oczywiście się nie sprawdzają. Wiadomo, jest to praca dla osób przede wszystkich jeszcze uczących się, a nie jakiś end goal, ale wciąż myślę że zdrowie jest o wiele cenniejsze a można go tutaj sporo stracić, cieszę się że nasza przygoda się już skończyła.
    żuczek

19.07.2021 18:49

Hej, jestem w tej firmie okolo 2 miesiące. Zaglądałam tutaj przed podjęciem pracy i trochę zaniepokoiły mnie te negatywne opinie, ale inne callcenter miało ich zdecydowanie więcej dlatego postawiłam na to miejsce. Ogólnie nie pracowałam nigdy w telemarketingu i strasznie mnie ta praca stresowała. Czasami stresuje do dzisiaj, bo faktycznie musze potwierdzić, że klienci moga być czasami bardzo nieprzyjemni. Odniosę się jednak do aspektu, który poruszyło tutaj kilka osób i nie mogę się z nim zgodzić. Pamiętam jak wczoraj dzień zapoznawczy na który nas zaproszono. Na nim dosłownie czytana jest z nami cała umowa i pani mówiła głośno, że zależy im, żebyśmy znali wszystkie zapisy z tego co podpiszemy. Zachęcała nas także żeby sobie notowac kto ile dziennie zrobił i przeliczać i sprawdzać na wypadek gdyby doszło do pomyłki. To trochę nie wygląda jakby mieli sobie coś do ukrycia. Ja za tą radą poszłam i notuję wszystko - sztuki i godziny i jak do tej pory nie widze, zeby ktokolwiek mi cokolwiek ucinał. Każdemu polecam żeby sam spróbował. Nie każdy się do takiej pracy nadaje, ale wcale nie jest tak strasznie jakby się mogło wydawać :)

11.08.2021 13:49

@Opinia - dziękujemy za aktywne uczestnictwo na naszym profilu :-) @Żuczek - cieszymy się że postawiłaś na nas, mamy nadzieję, że Cię nie zawiedziemy. To prawda - z klientami bywa różnie - ale to są ludzie. Nie mamy wpływu na to jak zachowa się osoba po drugiej stronie słuchawki. To, co możemy od siebie zapewnić to wsparcie. Pamiętaj, ze po każdej trudniejszej rozmowie możesz przyjść się wygadać!
    Camel

26.02.2021 10:18

Witam. W firmie pracuję od końcówki zeszłego roku, czyli mija już n-ty miesiąc. Jest źle, jest dobrze? Cóż, na początku przyszedłem z myślą "Ok, miesiąc i tu mnie nie ma". Jak to w nowej pracy, człowiek nie jest przekonany, troszkę zestresowany, nie zna wszystkich norm. Na rekrutacji jednak pozytywnie mnie zaskoczyła pani J, ciekawe podejście do tematu. W ciągu kilku dni odbyło się szkolenie, po którym nie wszyscy zostali dłużej niż miesiąc. Sami stwierdzili, że się nie nadają, bo do tej pracy też trzeba mieć podejście, umiejętności i ją 'czuć'. Szkolenie okej, w ciągu tak naprawdę dwóch dni przekazana mi została podstawowa wiedza, tak jak i wiedza w temacie, którego dotyczyć miała moja praca. Wyjaśnione zostało mi zostało ile będę zarabiał, ile mogę, jak i w jakim kierunku mogę awansować oraz jakie mam możliwości, a także system awansu (który jest, szczerze, bardzo ciekawy i obiecujący!) Szybko usiadłem do roboty, nie przeszkadzało mi to, podchwyciłem od innych jak mówić, jak przekonywać, słuchałem rad kierowniczki. Bywały zgrzyty, między mną i kadrą, mną i pracownikami, mną a przełożoną - jednakże zostało wszystko wyjaśnione, już się "dotarłem". Wiadomo, praca jak to praca. Na kasie musisz bipać i skanować, tutaj musisz rozmawiać i przekonywać. Niebywałym plusem jednak jest przerwa - idziesz kiedy chcesz, możesz na ile chcesz tak naprawdę (oczywiście masz ramy, ale tej przerwy jest sporo) Kierowniczka P też spoko, choć na początku byłem zdystansowany, to po dłuższej współpracy okazała się mega miłą, pozytywną i pomocną osobą. Wielu narzeka, bo się wymaga od nich wyników. Nie wygórowanych. Jakichkolwiek. Ale to chyba normalne w pracy, prawda? Sama P natomiast cały czas biega od konsultanta do konsultanta, stara się motywować, pomagać, rozwiązywać problemy (dorabia nowe materiały, wykazuje błędy w rozmowach i stara się je z daną osobą naprawić) Wsparcie ma się też od innych kierowniczek, jak J czy też A (zainteresowani wiedzą o kogo chodzi) które pomagają, odpowiadają na pytania jak mogą, wyjaśniają nieścisłości czy też zwyczajnie pogadają, pośmieją się Po tych kilku miesiącach pracy jestem jak najbardziej zadowolony, choć momentami jest ciężko i nie jeden, nie dwa razy miałem myśl, by "rzucić to w cholerę i jechać w Bieszczady". Ale prawda jest taka, że tutaj też trzeba mieć pewien wachlarz umiejętności, a da się też całkiem ładnie zarobić (na pewnych projektach kilkaset złotych, na niektórych premia już jest czterocyfrowa ;) ) i też wynieść z pracy jakieś piwko, batona czy też pepsi lub blacka - a wszystko tylko za wyniki! Jak najbardziej poleciłbym firmę, jeśli CHCESZ pracować, jesteś zdeterminowany, pomysłowy i lubisz kontakt z ludźmi (i chcesz zarabiać ciekawsze kwoty ;))
    opinia

16.06.2021 08:55

Patrząc po innych jego wpisach, ewidentnie coś mu nie poszło i ma jakieś pretensje, „bo wszystko mu zle”. Chociaż napisał w paru miejscach ze firma przedłuża umowę jak się starasz albo ze docenia najlepszych - myśle ze to dla nich akurat komplement. Ja napisze jedno, co pisałem już wyżej. Lepiej przyjść i się przekonać samemu, szczególnie jeśli ktoś chce pracować i zarobić a nie przycinać i wagarować jak w szkole.

11.08.2021 13:47

@Opinia i @Camel - dziękujemy za odniesienie się do powyższego. @Major od siebie pragniemy dodać, że tak jak zostało wspomniane wyżej - żadnej rywalizacji nie ma. Nie ma określonego limitu umów o pracę, do którego "dobijają się" najlepsi :) Zapewniamy, że przychodzenie do pracy i skrupulatne wykonywanie obowiązków będzie wystarczające.
    kandydatka

04.08.2021 13:06

opinia

04.08.2021 17:10

Pisałem już gdzieniegdzie i inne osoby - wystarczy poczytać wszystkie opinie, a nie skupiac sie tylko na negatywach. O wszystkim mowia na 1 dniu zanim podpiszesz umowe, czytaja ci wszystko wiec wiesz co podpisujesz. Ogolnie te kary to coś takiego co jest we wszystkich miejsach tego typu. W call center, ktorym pracowałem wcześniej było tak, że za szkolenie kase płacili jak przepracowałem u nich 3 miesiące i jeślibym sie zwolnil szybciej to nie dostalbym tej kasy wcale. Tutaj jest sprawa prosta, przychodzisz, szkolą Cie a jak chcesz odejść to dochowujesz wypowiedzenia i żadnej kary nie ma. Po co? Żeby sie zabezpieczyć przed oszustami - może to Cie zaskoczy ale pracownicy tez nie są nieskazitelni. Inne kary o których mowa tutaj to jak lamiesz regulamin i procedury, to tez tlumacza na 1 dniu i jest wszystko w dokumentach. Wystarczy uważnie sluchac i czytac i wszystko jest calkowicie zrozumiałe. Pracuje już trochę i żadnej kary nie dostałem ani razu. Nawet nikt mi takową nie groził. Pracować zdalnie można, ale z tego co slyszalem to nie od początku. Nie wiem jak to dokładnie działa
    Ubezpieczeniowa

27.06.2021 19:17

Pracowałam prawie 2 miesiące na dziale z ubezpieczeniami. Szczerze mówiąc, więcej dawały mi rozmowy z współpracowniczkami i współpracownikami niż te wydumane szkolenia i "odsłuchy" z kierowniczka J. Mimo że robisz wszystko, żeby sprzedać chociaż te 2 polisy dziennie, to nie za każdym razem wychodzi i wtedy już są lamenty ze strony kierowniczki,że popełniasz multum błędów (a robisz tak,jak kazali na szkoleniu). Jak już uda Ci się sprzedać więcej, to nieraz na siłę szukają błędów, tylko po to, żeby nie wypłacić wyższej premii lub nie dać jej wcale za dany dzień. Co do baz - nie napiszę nic odkrywczego - były mega przemielone i niejednokrotnie zdarzalo się, że klienci byli bardzo wkurzeni, bo ktoś do nich dzwonił któryś raz tego dnia, mimo że prosili by wykasować numer z baz. Plusem było to, że poznałam wiele fantastycznych osób. A kierowniczki w takich, powiedzmy, mniej służbowych sytuacjach były w miłe. Chociaż najbardziej utkwiło mi hasło, które zespół usłyszał na jednej z odpraw, kiedy obrywaliśmy za słabsze wyniki "postarajcie się,bo ja naprawdę chciałabym dostać tą premie". No bardzo motywujące. Jeśli chodzi o pracę na wakacje - spoko opcja, ale dla osób o silnych nerwach.

15.07.2021 18:28

Cześć, dziękujemy za opinię! Naszym celem nie jest na siłę, jak piszesz, szukanie błędów w rozmowach, aby nie zapłacić premii. Jaką miałoby to logikę w rozwijaniu jakiegokolwiek projektu? Żaden z naszych partnerów biznesowych nie płaci nam za to, żeby sukcesów było mało, albo żeby pracownicy byli niezadowoleni. Naszym celem jest, aby każdy pracownik był zadowolony ze swoich wyników, swoich premii, a dzięki temu przychodził do pracy z chęcia i osiągał kolejne sukcesy! :) Szukanie błędów na siłę ani nie pozwoliłoby nam dążyć do stabilnych zespolów ani fajnych wyników, a to jest właśnie nasze zadanie. Staramy się zapoznawać zespoły na bieżąco z błędami, które pojawiają się w rozmowach, aby mieć pewność udzielania klientom rzetelnych informacji :) Informacje o błędach są też podawane do ogólnej wiadomości zespołów, każdy może się z nimi zapoznać i ocenić, czy są one zasadne. Co więcej - każde z Was zawsze ma prawo błąd odsłuchać, omówić, zareklamować, poprosić o ponowną ocenę. Nikt też nie odmawia takiego odsłuchu, czy wytłumaczenia dlaczego błąd został przyznany i co zrobić, aby go wyeliminować. Jasne, przejrzyste zasady. Każdą osobę, która ma wątpliwości co do sposobu oceniania rozmów serdecznie zapraszamy do uczestnictwa w co jakiś czas pojawiających się rekrutacjach do działu weryfikacji. Można wówczas wziąć udział w szkoleniu wstępnym na to stanowisko i zapoznać z wytycznymi dla osób, które te błędy wyłapują. Przekonacie się, że nie mamy wśród swoich procedur "szukania błędów na siłę" :) Przykro nam, że nie czerpałaś satysfakcji ze szkoleń, czy odsłuchów, które były prowadzone. Pomóc staramy się każdemu, każdy kierownik na miarę swoich możliwości. To dla nas ważne, abyście z szukaniem pomysłów nie zostawali sami. Nie zawsze metody motywacji czy szkolenia odpowiadają każdemu bez wyjatku, natomiast niezmienne pozostaje to, że każdy kierownik razem z Wami chce osiągac fajne wyniki, dużo sprzedaży i mało błędów. Wasze wyniki to ich wyniki stąd ich intencja jest zawsze pomoc, nic innego. Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego

11.06.2021 13:03

Typowe call center. Jako chwilowa praca da się wytrzymać. Ale jeżeli chodzi o połączenia to po zakończeniu rozmowy nowe wpadają strasznie szybko, nie ma czasu odetchnąć pomiędzy rozmowami nie tracąc własnej przerwy (której przestrzegania wszyscy bacznie pilnują) a upominanie i straszenie karami za jej przekroczenie o minutę to jakaś kpina. Często po zakończeniu rozmowy nawet nie można skorzystać z toalety ponieważ natychmiastowo wpada następne połączenie oczywiście którego nie można rozłączyć ani przełożyć (trzeba mieć niezły refleks).
    xyz

14.06.2021 11:39

Teraz to Wy piszecie totalne brednie! Połączenia wpadają co sekundę, jeśli chce się zwolnić to się słyszy że nie ma takiej opcji. Nikt nie straszy karami za przekroczenie przerw o max 5 min? To chyba mówicie o innej firmie. Bo tu z tego co wiem jest obowiązkowe odrabianie razy 3 każdą minutę przekroczenia. I poza tym obcinanie z premii za przekraczanie. Także pozdrawiam.

14.06.2021 17:38

Jeszcze raz podkreślamy - tak, bywają momenty, że połączenia wpadają jedno po drugim. Nie ma to jednak miejsca cały dzień bez wyjątku, gdyż jest to fizycznie niemożliwe. Tak jak pisaliśmy - zarządzanie wpadalnością jest aspektem płynnym, zależnym od pory dnia i tego jak klienci odbierają telefony. Czasem bywa tak, że ustawienia systemu dostosowane do pór porannych (kiedy klienci odbierają nieco gorzej) powodują intensywniejsza wpadalność po zmianie pory dnia i tendencji odbierania. Bywa także i odwrotnie, że oczekujecie na połączenia po minutę czy dwie, bo wcześniej wpadało "ładnie", a potem klienci przestali odbierać. Wasze sygnały nie są bagatelizowane, gdy się pojawiają zerkamy co się dzieje i dostosowujemy ustawienia w systemie. Bywa, że się niestety rozmijamy. Po fali "minutowek" zgłaszacie, a u nas nie jest już to widoczne. Prosimy o wyrozumiałość - nikomu nie zależy na wzajemnym utrudnianiu sobie pracy :-) Co do ucinania premii - powtórzymy jeszcze raz - z załącznikiem do umowy można się zapoznać na recepcji. W nim znajduje się bardzo ważny zapis uniemożliwiający nakładanie kar za minutowe przerwy, o których jest pisane wyżej. I raz jeszcze powtórzymy - jeśli ktokolwiek takie ucięcie otrzymał, prosimy o niezwłoczne zgłoszenie tego faktu! Również pozdrawiamy.

20.08.2020 10:34

Jak wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w Great Call Sp. z o.o. S.K.A.?
    awanse

17.03.2021 00:42

to zalezy jakie stanowiska masz na mysli generalnie jak szukaja kogos na stanowiska inne niz konsultant to pisza tym na komunikatorze i wywieszaja kartki wiec mozna sie zglosic jakis czas temu awansowala dziewczyna z konsultanta na kierownika, ale nie wiem na jakiej zasadzie- z tego co slyszalam to z tych kierownikow czy innych ludzi co pracuja n ainnych stanowiskach wiekszosc to byli konsutlanci co dzwonili wczesniej na konsultancie jak sama rekrutacja wyglada to nie wiem bo nie bralam udzialu

11.06.2021 12:53

Najlepszych nagradzają, ale trzeba się napocić
    Okropna kierowniczka

25.02.2021 22:52

Patrycja, jedna z kierowniczek, nie powinna nią być. Mieliście pare skarg na jej temat co do traktowania przez nia konsultantow. Moge szczerze powiedziec, ze Jowita to przy niej aniol. Kiedy w koncu powiecie jej pare słów, ktore zrozumie? Kierownicy maja motywowac, a nie gnebic pracownikow. Maja pomagac im stawiac cele, a nie mowic, ze nie osiagna nigdy takich samych celow co inne osoby robia. Pisze w imieniu wielu pracownikow, ktorzy sie przez nia zwolnili badz sa bardzo zdemotywowani do pracy przez nia, na szczescie moją kierowniczką nie jest. Nie musze opisywac sytuacji dokladniej, wystarczy, ze faktycznie zwrocicie uwage na to co mowia o niej obecni, jak i byli pracownicy. Nie klamia, za to probuja pomoc wam by ulepszyc team, a wy myslicie, ze to zwykle wymyslania "leniwych pracownikow". Warto czasem faktycznie zwrocic uwage na to co pracownicy maja do powiedzenia, a nie tylko nieudolnie usprawiedliwiac kierownikow. Prosze o szczegolny monitoring kierowniczki Patrycji. Na ten moment to ona zgarnia miano najgorszej kierowniczki bydgoskiego Great Call ????

13.03.2021 13:16

Dziękujemy za Wasze opinie. Wszystkie uwagi przyjmujemy i wdrażamy do naszej codziennej pracy. Naszą rolą nie jest, cytując "nieudolnie usprawiedliwiać kierowników". Czy kierownik, czy konsultant - obie te osoby są naszymi pracownikami. I tak samo jak konsultanci potrzebują czasem szkoleń bo robią coś nie tak - podobnie jest z kierownikami. Każdemu dajemy szansę i uwagi, co można robić lepiej / inaczej. Przypominamy też, że kierownik to też człowiek i niejednokrotnie osoba, która jeszcze jakiś czas temu była na Waszym miejscu :) Dlatego też czasami warto indywidualnie spotkać się ze swoim opiekunem i porozmawiać, powiedzieć co Was demotywuje, powiedzieć jakiego wsparcia potrzebujecie. Jeśli chodzi o kwestię maseczek - oczywiście dokładamy wszelkich starań, aby każdy członek załogi niezależnie od stanowiska, nosił ją bezpiecznie i zgodnie z założeniami. Pilnujmy się wzajemnie, bo zdrowie w obecnych czasach powinno być dla nas najważniejsze. Wszystkiego dobrego!

11.06.2021 12:52

Była możliwość pracy zdalnej

24.02.2021 09:09

Czy firma Great Call Sp. z o.o. S.K.A. w całości finansuje szkolenia dla pracowników?

25.02.2021 22:04

Szkolenia sa platne tak samo jak godziny pracy, czyli obecnie 18,30 zł za h i to od samego poczatku, w późniejszym etapie pracy jeśli potrzebne jest szkolenie również wlicza się to normalnie w czas pracy

18.02.2021 12:00

Nie polecam, jeśli ktoś jest nastawiony na zarobienie dobrych pieniędzy, to nie jest realne - dzień w dzień praca na zajechanej w stu procentach bazie, informacje podczas rekrutacji o zarobkach są nieprawdziwe (prowizje od kilkuset złotych wzwyż - maksymalnie jest to parę stów). można się zamęczyć na śmierć dzień w dzień mieląc po milion razy te same kontakty i szybko mija motywacja. także pracownik jest wprowadzany w błąd podczas procesu rekrutacji i zatrudnienia. Serio :)

23.02.2021 18:24

Witamy i dziękujemy za opinię, jednakże pragniemy się do niej odnieść. Informacje nt. zarobków są w 100% prawdziwe, zachęcamy żeby się przejść po sali i zapoznać z wywieszkami premiowymi - łatwo będzie zauważyć jakie są "widełki". Te przedziały, które są podawane na etapie rekrutacji są bazowane na realnych danych. Jeśli chodzi o kwestię baz - oczywiście, są momenty przyjemniejsze ale i te bardziej wymagające - to normalne. Natomiast celem nas wszystkich jest osiągać dobre rezultaty, bo wszyscy gramy do jednej bramki. Zachęcamy Cię, zgłoś się do swojego opiekuna, poproś o odsłuch. Bazy bazami, ale w naszej codziennej pracy też może jest coś co można robić inaczej a co pomoże osiągać fajniejsze premie. Z doświadczenia wiemy, że kij zawsze ma dwa końce, działajmy obustronnie a wszyscy będą zadowoleni. Pozdrawiamy!
    Obecny pracownik Czesc pierwsz

06.10.2020 11:22

Jestem bardzo zadowolony z pracy w tej firmie. Ale może opowiem jak to wyglada od początku, żeby przybliżyć dlaczego. A wiec tak, na poczatku podczas rozmowy o prace zostały mi wyjaśnione wszystkie szczegóły, czego dotyczyć będzie moja praca i opowiedziano, ze będę również miał szkolenie, na którym mi wszystko wytłumaczą. Już na początku poinformowano mnie, ze będzie to umowa zlecenie na 3 miesiące z podstawowa stawka minimalna na godzin oraz będą doliczane premie zależne od mojego zaangażowania. Po 3 miesiącach MOZNA dostać umowe o prace, JEŚLI wyrobi się godziny tyle i ile trzeba w miesiącu czyli przykładowo pełen etat to 8H x ilość dni pracujących przykładowo 160h w miesiącu ORAZ będzie się w pierwszej połowie osób z najlepszymi wynikami z danego projektu, jeśli natomiast któryś z tych warunków nie będzie spełniony można po trzech miesiącach liczyć dalej na umowe zlecenie ale już na dwa lata :) nikt jednak nie zabrania Ci odkładać dobrowolnie składek, żeby potem można było pójść na płatny urlop bądź płatne L4. Wiadomo, ze na umówię zlecenie nie ma się za to odprowadzanych skladek, wiec wtedy nie ma się płacone za dni, w które nie przyszło się do pracy. Szkolenie miałem już ze swoją kierowniczka, która opowiedziała mi (i jeszcze paru innym nowo przyjętym osobom) wszystko o projekcie i przeprowadziliśmy rozmowy „na sucho” czyli takie próbne, żeby zaznajomić się ze skryptem. Następnie usiedliśmy do komputerów i zaczęliśmy dzwonić. W każdym momencie jeśli mieliśmy z czymś problem mogliśmy podejść do kierowniczki i zapytać o dany problem. Grafik w pracy sami sobie ustalamy, możemy robić sobie nadgodziny kiedy chcemy tak naprawdę. Jedynie co może być dla niektórych minusem to to, ze jest jedna obowiązkowa sobota w miesiącu ale za to w przyszłym tygodniu można sobie za nią wziąć wolne w pracy :) Jeśli nie mogę przyjść do pracy, informuje o tym kierowniczkę, cokolwiek się dzieje informuje kierowniczkę, komunikacja jest najważniejsza w każdym aspekcie życia. W momencie, kiedy sprzedaż szła mi trochę nienajlepiej, podszedłem do kierowniczki zapytać czy moglaby odsłuchać moje rozmowy i powiedzieć mi co jest nie tak. Zrobiła to bezproblemowo, potem mnie zawołała i usiedliśmy razem słuchając rozmów i analizując moje błędy szukając na nie rozwiązania. Na dzień dzisiejszy moje wyniki mieszczą się w bardzo dobrym miejscu w moim projekcie. Nikt na mnie nie naciska, ze muszę zrobić tyle i tyle bo przecież wiadomo, ze to połowicznie tylko zależy ode mnie, nie ma żadnych kar za nie wyrobienie normy czy godzin. Jednak fajnie widzieć te +500zl do premii na koniec miesiąca. O wszystkich zmianach w projektach jesteśmy informowani na bieżąco. Jeśli chodzi o wynagrodzenia to sa zawsze na czas, ja osobiście zapisuje sobie ile godzin dziennie robię, a później zapisuje jaka miałem sprzedaż, w ten sposób łatwiej mi obliczyć ile pensji dostane. Oczywiście, jeśli ktoś tego nie liczy moze iść sobie w dowolnym momencie do kierownika i poprosić go o to, żeby powiedział ile godzin wyrobił i jaka miał sprzedaż, żeby mógł sobie policzyć i zapisać. W każdym momencie możemy tez pójść do sekretarki i poprosić o szczegółowy wykaz na co nasza wypłata poszła (jakie składki i ile zostało na nie zabrane oraz jaka kwota podatku została odjeta od wypłaty i ile koniec końców dostajemy do ręki), ja osobiście liczę to sobie tez za pomocą kalkulatora brutto=netto w internecie i za każdym razem mi się zgadza. Atmosfera w pracy jest świetna, oprócz premii codziennie możemy zgarnąć jakieś mniejsze upominki jak cukierki/wafelki/piwo%/piwo0%. A zdążają się nawet od firm z ktorymi współpracujemy konkursy z nagrodami materialnymi i pienieznymi. Nawet w stanie epidemiologicznym jeśli ktoś miałby jakieś obawy co do swojego stanu zdrowia to może dogadac się z kierownikiem (oczywiście mając już pewnie staż pracy, bądź po prostu kierownik wie, ze sobie poradzisz) i przejść na prace zdalna w domu.
    omg

09.02.2021 17:42

CO TY PISZESZ ZA BZDURY.... NIKT TAM NIE MA UMOWY O PRACE... WSZYSTKO TO ZLECENIE

09.02.2021 17:47

Dziękujemy za aktywność na naszym profilu GoWork. Doszliśmy jednak do wniosku, że autor powyższej opinii pomylił firmę w sprawie której się wypowiada. Umowy o pracę są w naszej firmie normalnym zjawiskiem, wiec tym bardziej dziwi nas, że według Pana/i to coś paranormalnego ;-) Zachęcamy, żeby się porządnie zorientować wśród współpracowników przed wystawieniem nieprawdziwej opinii. Pozdrawiamy! :)

20.01.2021 19:35

Aplikowałam na stanowisko do firmy Graet Call oczywiście się dostałam. Moim zdaniem to jakiś dramat. 0 przestrzegania zasad bezpieczeństwa odnośnie COVID-19. Pracownicy siedzą obok siebie, bez maseczek. Sama rekrutacja poniżej wszelkiej krytyki.(usunięte przez administratora)Brak jakiejkolwiek merytorycznej wiedzy. Na pytania szczegółowe odnośnie programu dzwonienia powiedziała mi szczerze, że "Nie wie". (usunięte przez administratora)Osoba poszukująca pracy wysyła ogłoszenia w różne miejsca. Zirytował mnie fakt, że ani razu nie zapytała "czy jestem zainteresowana pracą?" Tylko od razu z góry założyła, że chcę pracować w tej firmie. Na końcu miałam bardzo dużo pytań co do funkcjonowania callcenter itd. Czułam, że z braku wiedzy jak najszybciej chce mnie się pozbyć. Jeżeli mierzycie ambitnie - nie polecam tej firmy.
    abcde

23.01.2021 11:49

Jestem w tej firmie od wczoraj, bo dolaczylam na infolinie szczepionkowa i w trakciejdnego dnia chyba ze 100 razy slyszalam jak kierowniczki krzycza do pracownikow zeby zakladali maseczke, zwracaja uwage, przypominaja. Na recepcji stoja maseczki, jak ktos "zapomni" swojej. Prosze mi wierzyc - sa pracownicy, ktorzy wprost odpowiadali ze oni nie nosza nigdy, nigdzie. Nie wiem na ile sie sie pani Kandydatka zna na przepisach ale to po stranie pracownika lezy obowiazek noszenia maski i przestrzegania odgornych przepisow ktore weszly. Akurat tu firmie nic zarzucic nie mozna, bo po jednym dniu moge stwierdzic ze robia co moga. Plus co godzine dezynfekcja powierzchni wspolnych i wisza kartki o obowiazku nsozenia masek. Co do rekrtuacji sie nie wypowiem ale sama nie mam zastrzezen, atmosfera wczoraj bardzo fakna na zmianie, na razie moge polecic

26.01.2021 17:58

Dzień dobry, dziękujemy za obie opinie. Odnosząc sie do sytuacji pandemii informujemy, że troska o zdrowie naszych pracowników jest naszym najwyższym priorytetem. Jeśli była Pani u nas na rozmowie - z pewnością zauważyła obwieszczenia dotyczące obowiązku zakrywania ust i nosa zgodnie z §25 pkt. 2 Rozporządzenia Rady Ministrów z dnia 26 listopada 2020 r.w sprawie ustanowienia określonych ograniczeń, nakazów i zakazów w związku z wystąpieniem stanu epidemii. Tak jak już osoba wyżej wspomniała - w firmie co godzinę odbywa się dezynfekcja powierzchni styku, jak i wszystkie stanowiska pracy podlegają regularnej dezynfekcji. Nawiązując natomiast do rekrutacji - bardzo dziękujemy za opinię. Wspomina Pani, że zadawała szczegółowe pytania, co podpowiada nam, że w większości mogły one nie być możliwe do odpowiedzi przez rekrutera. Zadaniem rekrutera jest ustalić warunki współpracy oraz predyspozycje do jej wykonywania, wraz z udzieleniem informacji nt. warunków zatrudnienia i premiowania. Jeśli zadawała Pani np. pytania wyprzedzające dalszą współpracę (np. jaki projekt będzie realizowany, czy istnieje szansa uzyskać w najbliższej przyszłości dłuższy urlopu lub ile materiałów sprzedażowych otrzymuje pracownik na starcie itp.) to jest to już zakres wybiegający poza dział rekrutacji i skrajnie indywidualny i uzależniony od specyfiki projektu, na który kandydat trafi. Rozumiemy jednakowoż, że ma Pani wobec procesu rekrutacji większe wymagania i potrzebuje uzyskiwać szerszych informacji jeszcze przed rozpoczęciem współpracy. Jesteśmy jak najbardziej otwarci, aby ulepszać obowiązujące u nas procesy, dlatego jeśli jest Pani skłonna poświęcić jeszcze odrobinę swojego czasu - prosimy o przesłanie pytań na adres [email protected]. Będzie to z pewnością cenne źródło do ulepszania procesów wewnętrznych w przyszłości. Dziękujemy i pozdrawiamy :)
    dfghj

23.01.2021 10:30

Praca w ubezpieczeniach jest fajna. Natomiast chciałam się odnieść do komentarza, gdzie pisze że u Adriany jest samowolka a u Jowity dyscyplina. Powiem tak: U Adriany w zespole wyniki są ZAWSZE i zespół jest taki sam od 3 lat, nikt na tego kierownika nie narzeka, potrafi w LUDZKI sposób zmotywować kogoś do pracy. Bo ma podejście, jakiego brakuje Jowicie. W drugim zespole pracownicy zmieniają się max co kilka tygodni, wynik średni, może 3 osoby go robią. Kiedy mija okres ochronny i komuś nie idzie, to prócz motywowania to dochodzi do tego wieczny mobbing i krzyki na szkoleniach. A kadra zarządzająca nic z tym nie robi, może jakieś szkolenie dla kierownika z zarządzania i efektywnego motywowania? :) Pozdrawiam.
    do dfghj

24.01.2021 17:24

a może zajmijcie się wreszcie swoją grupa a nie nasza, chodzicie na nasze zebrania ze wszystko wiecie? czy może koleżanka wam bzdury przekazuje bo chce się popisac? wszyscy dobrze wiedza ze u nas jest jedna osoba która wiecznie narzeka na Jowite, do tego stopnia ze potrafiła niektórych nagabywać i wydzwaniać i nastawiać przeciwko niej,to nienormalne Patrycja niżej napisała prawdę, na Jowitę zawsze można liczyć i w każdej sytuacji znajdzie rozwiązanie ktokolwiek nie pójdzie po pomoc, w przeciwieństwie do coniektorych

26.01.2021 17:30

Dziękujemy za Wasze opinie nt. pracy z liderami. Jak widać są one skrajnie różne i ciężko się do nich odnieść bezpośrednio. Zapewniamy, że każdy opiekun zespołu otrzymuje merytoryczne oraz szkoleniowe wsparcie w zakresie wykonywania swoich obowiązków w zależności od potrzeb, aczkolwiek zdajemy sobie sprawę, że nie zawsze z perspektywy osoby trzeciej widać takie szkolenia ;) Stwierdzenie, że kadra zarządzająca nic nie robi w tym zakresie jest bardzo dużym niedopowiedzeniem, niemożliwym do zdiagnozowania i oceny przez osobę postronną. Dziękujemy jednak za wszystkie uwagi - jak i wszystkie pozostałe - stanowią one cenną wiedzę.
    kazaroth

03.12.2020 20:12

Trafiłam tutaj przez to, co sie dzieje na rynku teraz, stracilam prace w gastro. Nie powiem, zeby to byl szczyt moich marzen, ale nie dlatego ze jest zle. Zdecydowanie wole personalnie obcowac z ludzmi niz przez telefon. Ale jest praca. Niektorych niezadowolonych nie rozumiem, bo ja nie mam takich prioblemow ze ktos mnie "okrada" albo czegos nie wyjasnia albo krzyczy. Jestem w pracy codziennie, rozmawiam zgodnie z wytycznymi, jak cos robie zle to mi moja kierowniczka mowi. Jak czegos nie wiem - ide i pytam. Wiadomom ze ciezko czasem zbijac obiekcje bo sie pojawia taka wewnetrzna blokada, no ale na tym polega ta praca, jak ktos ma z tym problem to nie rozumiem co tu robi. Niektorzy pracownicy tutaj sa naprawd enisamowici... chodza po sali, przeklinaja, siedza w pracy na telefonach i lezy na tych krzeslach jak na wczasach, widac jak kadra biega za nimi zeby zalozyli chociaz maseczke bo olewaja. Albo chwala sie ze ida na zdalna zeby sobie w gry pograc i kierownik nie bedzie patrzyl przez ramie i zabranial korzystac z telefonu. Serio ludzie? Na tym ma Waszym zdaniem polegac praca? Za lezenie nikt nikogo nie bedzie chwalic.Takie osob y chyba nawet nie wiedza co to znaczy harowka. W gastro latalam po 12h obslugujac klientow, czeto bez chwili zeby spojrzec w telefon czy usiasc na przyslowiowej d**pie. Zapraszam tych niezadowolonych - sprobujcie, moze wtedy docenicie. Zeby nie bylo = nie narzekam na gastro bo lubie taka prace, lubie jak sie duzo dzieje. Po prostu jakbym sie zachowywala tak jak niektorzy tutaj to dawno by mnie w gastro wywalili. Az mnie dziw bierze ze niektorzy jeszcze tutaj pracuja. A potem takie opinie. Nie wiem, moze ktos Was na boku zle traktuje, aczkolwiek sala jest otwarta i ja tego nie widze. Wrecz uwazam ze ci ludzie co sie wami tutaj opiekuja sa do was az za bardzo wyrozumiali... Do kogo bym nie poszla to zawsze dostaje odpowiedz i uzyskuje pomoc, a atmosfera jest naprawde spoko czy to wsrod ludzi pracujacych czy kadry. Polecam nie tylko na przeczekanie pandemii, ale tez na to zeby sie troche otworzyc bo naprawde sporo sie nauczylam o samej sobie w takiej pracy

14.01.2021 11:00

Dziękujemy bardzo za Twoją opinię, To prawda - praca w sprzedaży bardzo otwiera i uczy nas nowych rzeczy, zarówno o innych jak i o sobie. Możemy zapewnić, ze doświadczenia zdobyte w naszej branży przydają się z całą pewnością w innych dziedzinach życia :) Dziękujemy także za zrozumienie charakterystyki naszej pracy. Nie zawsze jest łatwo, ale takie opinie jak ta wyżej motywują nas do dalszego działania. Wszystkiego dobrego!
    mardzin

21.05.2020 08:25

Pracuje jakiś czas i mogę polecić. Praca jak praca, raz jest łatwiej raz trudniej. Na kasę nie narzekam. Najfajniej jest z przerwa - w porównaniu do innych miejsc w których pracowałem to jest jej całkiem sporo. a spooo jest tez go ze nie ma narzuconych godzin kiedy idziesz na przerwę tylko sam sam sobie idę kiedy chce

14.01.2021 10:53

Bardzo dziękujemy za opinię :)
    Patrycja K.

10.06.2020 11:36

Witajcie , czytam właśnie Wasze komentarze na temat firmy i niezgodzę się z nimi. Pracowałam tam rok czasu na umowę o prace i pracowało mi się bardzo dobrze. Kierownicy zawsze byli dostępni kiedy się ich potrzebowało. Co do kierownika J , miałam przyjemność z nią pracować przez kilka dobrych miesięcy dopóki nie wycofano Axy i muszę przyznać , że jest wspaniałą osoba również pomocną , zawsze można do niej się zgłosić i znajdzie rozwiązanie w każdym problemie wiec nie rozumiem dlaczego ją oczerniacie a podnosi głos kiedy musi ale to rzadkość. Wracając do pracu w CC , no praca nie jest łatwa zależy na jakiego klienta się tak naprawdę trafi, ale to jaki ma się wynik na tablicy to nie tylko nasza zasługa, ale i naszych kierowników. Oni również się starają aby ta sprzedaż szła jak najlepiej czy na szkoleniu czy na spotkaniach które są czasami robione z grupą a to co wyniesiecie z tych spotkań jest dla Was aby poprawić swoj wynik i był jeszcze lepszy - to są wasze pieniądze nie zapominajcie o tym. Po to jest tablica aby moim zdaniem motywować do lepszego wyniku. A co do wynagrodzenia o którym tez jest w komentarzach wspomniane to tak naprawdę ile godzin przepracujecie tyle zarobicie plus oczywiście premie za sprzedaże, która na początku szkoleń zawsze jest omawiana. Wiec moim zdaniem nie warto czytać tych komentarzy ponieważ każdy ma odmienne zdanie, jeden ma dobre a drugi złe. Warto samemu spróbować pracy w tym CC i przekonać się na własnej skórze (myśle ze będziecie zadowoleni) Ps. Powodzenia przyszłym pracownikom ;)

14.01.2021 10:53

Patrycja, dziękujemy Ci za Twoją szeroką opinię. Cieszymy się, że możesz polecić pracę u nas przyszłym kandydatom. Życzymy Ci wszystkiego dobrego!
    gaweł

13.01.2021 19:18

uciekać z tej firmy jak najdalej!!

14.01.2021 10:48

Dziękujemy Ci za tę krótką opinię. Niestety nie możemy jej nazwać konstruktywną krytyką, a właśnie na taką jesteśmy otwarci. Pociesza nas jedynie fakt, że ile osób tyle opinii - każdego zachęcamy aby samodzielnie spróbował swoich sił u nas, jeśli szuka pracy, i samodzielnie ocenił, czy trzeba "uciekać", czy tez nie :-) Pozdrawiamy i życzymy powodzenia na zawodowych ścieżkach :)
    Myszata

07.12.2020 08:09

Dwa razy umawiałam się na rozmowę, raz nie mogłam się pojawić z przyczyn osobistych, następnym razem zostałam skierowana na kwarantanne. Ponownie chciałam się umówić ponieważ widziałam kilkanaście nowych ogłoszeń wystawionych 2 dni temu, powiedziano mi, że rekrutacja jest wstrzymana. Mało tego ustawiają bardzo godziny spotkania pod siebie, nie zwracaja uwagi na to że ktoś ma plany, bądź końcówkę pracy. Pani Julito pozdrawiam...
    Trolololo

14.12.2020 18:37

Oj może jeszcze królewnie płatki róż rozsypać przed wejściem ?:D z takim podejściem kochaniutka to Ty pracy szybko nie znajdziesz :0
    xdddd

28.12.2020 15:21

no i ci odpisali ze są elastyczni - wystarczy powiedzieć wprost i po sprawie nie oczekuj ze osoba rekrutujaca będzie cały dzień siedziex i na coenie czekać albo pytać jaki dzisn i godzina ci pasuje bo jakby tak było to chyba by musieli ronić po 12h żeby się do każdego dopasować, a to tez człowiek który ma życie po pracy kiedy wreszcie zrozumiecie ze rynek nie należy wyłącznie do pracownika ? ta elastyczność powinna działać w obie strony masz prace k szukasz dorywczej - informujesz pracodawcę i on powinien się postarać dostosować godziny rozmowy pracodawca nie ma wielu wolnych miejsc na spotkanie - przekładasz swoje plany prywatne jeśli zależy ci na robocie , proste
    Trawny

07.12.2020 21:01

Pracowałem kiedyś w Great-Call, atmosfera jak i zarobki w porządku bez zastrzeżeń. Musiałem opuścić Great-Call ze względów prywatnych lecz teraz zastanawiam się nad powrotem do firmy. Czy jest taka możliwość w obecnej sytuacji w kraju? :) Pozdrawiam.

07.12.2020 23:13

Dziękujemy z Twoja opinię. Bardzo na miło, że ocena jest pozytywna. Schlebia nam, ze chcesz wrócić :-) Niestety, aktualnie nie prowadzimy rekrutacji :( Odezwij się jednak na [email protected], opisz sprawę, abyśmy byli w ciągłym kontakcie. Wtedy, jak tylko wznowimy rekrutacje od razu Cię o tym powiadomimy! :) Wszystkiego dobrego!
    Obecny pracownik Czesc druga

06.10.2020 11:23

Nie ma tez problemu jeśli w pierwszym miesiącu zdeklarujesz się pracować cały etat, a w następny będziesz pewien, ze go nie zrobisz to możesz na spokojnie poprosić o przejście na 3/4 etatu bądź 1/2 etatu. Jesteśmy tylko ludźmi, lepiej jest powiedzieć, ze nie dasz rady czegoś zrobić niż nie powiedzieć nic, a później być zdołowany, ze ktoś Ci zwróci o coś uwagę. A jeśli chodzi o krzyki Adrianny na sali, czasami przeszkadzają ale w głównej mierze motywują ;) Dodatkowo mogę powiedzieć, ze jeśli ktoś nie wie co robić podczas godzinnej przerwy w ciągu dnia, która wykorzystujemy sobie kiedy chcemy i na co chcemy to można wyjść na papierosa na palarnie bądź pójść do naszego chill roomu i pograć na ps4 bądź z kimś w piłkarzyki. Mamy tez ogólnodostępna kuchnie, dystrybutor z woda, automat z przekąskami i z kawa, a na tym samym pietrze również mini bar, gdzie można sobie wyjść na obiad. Nie ma również problemu jeśli ktoś chciałby sobie zamówić coś z dowozem do firmy :D Gdyby ktoś pytał o strój to uprzedzam, ze możesz przyjść nawet w piżamie jednoczęściowej krolika ???????????? nie musisz nosić codziennie koszuli, krawata, spodni od garnituru czy spódniczki i obcasów. Siedzisz około 8H za biurkiem, musisz czuć się wygodnie, niektórzy przynoszą nawet sobie kapcie i kocyk. Szczerze powiem, ze pracowałem w wielu miejscach ale tak miło nie pracowało mi się jeszcze nigdy. Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś pytania jak to obecnie wyglada to piszcie śmiało. A no i tak, przyjmują cały czas nowych, a nawet jeśli przeprowadzisz znajomego/chłopka/dziewczynę/ciocie/mamę/wujka do pracy i podpisze umowe i zgłosić to do sekretarki bądź kadrowej bądźmy swojego kierownika to dostaniesz premie w wysokości 100zl doliczana do Twojej następnej wypłaty ;) Da się tu na prawdę sporo zarobić jeśli nie marudzi się, ze trzeba chodzić do pracy i rozmawiać z ludźmi. Ale wiadomo, nie dla każdego jest ta praca. Jeśli ktoś po tygodniu nie daje sobie rady, bądź czuje się złe w tej pracy, niech pójdzie do kierownika i wtedy znajdziecie jakieś wspólne rozwiązanie bądź zwyczajnie się pożegnacie, żebyś znalazł sobie prace, w której będziesz czuł się lepiej. Wychodzenie jednego dnia i na drugi dzień nie przychodzenie bez żadnego słowa i nie wracanie już nigdy to nie jest dobry sposób na rozwiązanie umowy i tez stawia to was w złym świetle u nowego pracodawcy

15.11.2020 16:30

Dziękujemy za Twoją opinię. Doceniamy czas poświęcony na jej napisanie i bardzo nam miło czytać te wszystkie dobre słowa. Mamy nadzieję, że Twoja opinia się nie zmieni. Trzymamy kciuki za codzienne wyniki i łączymy pozdrowienia :)

Zostaw merytoryczną opinię o Great Call Sp. z o.o. S.K.A.