Bomet

• Sobuczyna
  • Korwinów
  • Łojki

3. Opinie o pracodawcach Częstochowa
  5. Opinie o Bomet Sp. z o.o.

Opinie o Bomet Częstochowa

Nie przegap nowości o Bomet Sp. z o.o.!

Stanisław

08.10.2021 12:49

Firm moim zdaniem wywiazala sie ze swoich zadan. Bylem na krotkim 2 miesiecznym wyjezdzie wiec nie moge powiedziec czy tak jest zawsze, ale u mnie bylo ok.
    Rafal

04.10.2021 15:38

Pierwszy wyjazd z tej firmy za granice oceniam na bardzo dobry. polecam
    Ciekawy

27.09.2021 15:59

A robi może ktoś już na kontrakcie w Osnabruck ?i można się dziewiedzieć coś więcej na temat pracy tam ?
    Edo

28.09.2021 18:11

Ja robię. Jeśli chodzi Ci o predabrykaty
    Błażej

23.09.2021 09:17

Świetna firma dla osób bez znajmości języka!
    brak nicka

14.09.2021 08:58

Polecam.
    WL

13.09.2021 15:09

Mialem okazje pracowac pod niemieckimi agencjami pracy i juz tyle razy bylem (usunięte przez administratora) ze nie chcialem jechac z kolejnej agencji do Niemiec. Zaryzykowalem i jeststem zadowolony ze Pan Marcin mnie namowil :) Warunki mieszkaniowe takie jak sie umawialismy, sklep pod domem i do pracy na piechote! Rewelacja
    Mafi

13.09.2021 17:12

Ja również pracuje pod tą agencja i jestem bardzo zadowolony. Na jakim kontrakcie jestes ?
    Xxxx

06.07.2021 15:07

A na jaki kontrakt do Bremerhaven ?

06.07.2021 15:39

pewnie jakieś grube blachy,bo tam tylko takie spawaja
    Nota

25.07.2021 20:29

Na wiatraki. Są oferty na spawaczy i wozkowych.
    michael

25.07.2021 19:47

witam przeglądam właśnie ofertę bometu na spawacza 136 ktoś moze cos więcej na ten temat powiedzieć ? w jakiej miejscowości na przykład ile godzin pracy tygodniowo ? czy to praca zmianowa ? jak dalekie dojazdy do pracy z miejsca zakwaterowania
    Beny

20.07.2021 21:37

Orientuje się ktoś czy są jeszcze miejsca na kontrakt do Brüninghoff do Heiden ???
    Rogi

06.07.2021 19:51

Jak wygląda kontrakt w heiden w Brüninghoff?
    Beny

07.07.2021 08:42

Stosunkowa prosta robota. no chyba ze jestes jakims kucharzem to wtedy nie bedzie twoja bajka hehehe

07.07.2021 12:07

Masz racje, na Brüninghoff jakieś tam podstawy trzeba znać i też dobrze by było rysunki techniczne umieć czytać. Ale jak sobie nie radzisz to Niemcy Cie dadzą do malowania, czy jakiś prac gospodarczych. Mieszkanie pierwsza klasa w pełni wyposażone, mieszkasz jak na wakacjach.
    Mareczek

06.07.2021 13:01

Dużo papierologi ale stała robota chociaż

06.07.2021 19:48

Nie ma co narzekać. Dobra agencja
    Roni

02.07.2021 20:33

Robię juz u nich od 2016 r. Bylem juz na kilku kontraktach, na wiatrakach akurat nie byłem. Polecam tą firmę, złego słowa nie mogę powiedzieć. Jedyny minus to że nie mają swoich aut firmowych dla pracowników i wymagają swojego auta a jak wiadomo nie każdy ma możliwość przyjechac swoim autem na kontrakt. To jedyny minus bo ktoś jak nie ma auta to roboty nie dostanie.
    Xxxx

01.07.2021 19:07

A czy był już ktoś na kontrakcie w Bremerhaven jakieś opinie ?
    kmkmk

02.07.2021 08:22

Znajomy pracował tam u nich na wiatrakach w 2019. Nie slyszalem zeby bylo cos nie tak.

Oferty pracy - Bomet Sp. z o.o.

Spawacz dźwigów MAG 135 (blisko Polski )

Rostock

27.05.2021 08:33

Polecam
    pik

18.05.2021 21:10

Firma ta wstawiła ogłoszenie na pracuj.pl. Poszukiwała koordynatora pracowników. Zgłosił się do mnie szef tej firmy. Twierdził, że obecny koordynator rezygnuje i poszukują nową osobę. (usunięte przez administratora)Po 5 miesiącach oznajmił mi, że pracownik się rozmyślił, że zostaje, no i on w tej sytuacji oczywiście pozwoli mu zostać, przeprasza, ale oferta nie jest aktualna. W mojej ocenie to jest kompromitacja tego pracodawcy, a sytuacja ta pokazuje, że nie jest to osoba, traktująca osoby poszukujące pracy z szacunkiem. Z tego powodu zalecam daleko idącą ostrożność z tym pracodawcą.

20.05.2021 11:40

Dziękujemy za szczerą opinie. Faktycznie prowadziliśmy rekrutację na stanowisko koordynatora. Aplikował Pan do nas na to stanowisko trzykrotnie - pierwszy raz w 2018, drugi w 2019, a kolejny raz w tym roku. Rekrutację na stanowiska kierownicze trwają zazwyczaj długo, zdecydowanie dłużej niż na inne stanowiska. Nie trwają jednak 5 miesięcy. Rozmawialiśmy z Panem wielokrotnie, ale nigdy nie została podjęta decyzją o zatrudnieniu Pana w naszej firmie. Podobnie wyglądało to w roku 2018 i 2019 podczas rozmów z Panem. Rozumiemy, że zależało Panu na pracy w naszej firmie, ale jednak decyzja należała ostatecznie do kierownictwa. Serdecznie pozdrawiamy

20.05.2021 12:21

Bardzo dobra decyzja podjęta przez zarząd.
    Spawacz

18.05.2021 16:16

Witam. Zamierzam wyjechać w niedalekiej czasie na kontrakt do Rostock na spawanie w metodzie 121 (łuk kryty). Może ktoś z Was tam pracuje i opowie o warunkach w pracy i ogólnie jak jest z kwaterami .
    Janooo234

17.05.2021 10:23

Stawki różne ale ogolnie jest ok. U mnie dużo h było i kwatera niezla

17.05.2021 17:47

Na jakim kontrakcie byłeś ?

10.05.2021 22:23

Polecam tą firmę z całym szacunkiem. Jeśli wyjeżdżać to tylko z Bomet. Bardzo dobry i mily kontak z koordynatorem jak i z biurem. Zawsze można liczyć na fachwą pomoc jeśli pojawi sie jakiś problem. Zakwaterowanie na 6+ wyplata zawsze na czas a nawet i wcześniej. Polecam, firma godna do polecenia i zaufania.

29.03.2021 14:45

Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem waszego zespołu w Bomet Sp. z o.o.?
    tomasz 75

29.03.2021 16:54

wszystko zależy od tego na jakie stanowisko chcesz się ubiegać
    Rafalnix

29.03.2021 17:54

Ja wysłałem tylko cv i za kilka dni dzwonili do mnie z ofertą pracy.
    Spawacz Staszek

04.12.2020 11:08

Jestem pracownikiem tej firmy kilka lat i byłem od nich na kilku kontraktach. Bardzo dobrze rozwiazali sytuacje w czasie panujacej epidemi. Wynajeli dodatkowe mieszkania zeby wszyscy pracownicy byli sami w pokoju. Nie ma firmy ktora jest idealna, ale ta moge polecic.
    P.C

19.01.2021 05:53

Co ty (usunięte przez administratora) właśnie w czasie pandemii część ludzie zjechało a oni zaczęli upychać nie wiem na którym kontrakcie robisz Staszek
    Marian2000

10.03.2021 11:45

No dla niektórych mozliwosc pobycia z rodzina przez miesiac -dwa jak non stop siedzisz za granica byla na reke. Jest czas na remonty w domu i kupe spraw ktorych normalnie nie zalatwisz w trakcie tygodnia wolnego. Zreszta nie wiem gdzie pracowales, bo raczej nie bylo takiej sytuacji zeby ktos zostal bez pracy, jak nie chcial

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bomet?

Gregor123

30.10.2020 22:23

Witam chciałem dowiedzieć się jak tam jest naprawdę bo potrzebują pracowników do srutowania piaskowanie do bremen jak tam zarobki i praca wyglada .
    Pzzzz

01.11.2020 17:56

Siemka. Ja aplikowalem na te stanowisko i prawdopodobnie 0.6 11 wyjeżdżam spróbować. Pozdrawiam
    Marcin

03.12.2020 10:58

Normalna praca na wks. jak robiłeś kiedyś przy śrutowaniu czy piaskowaniu to nie będzie dla Ciebie tajemnic. Praca ok. 200godzin w miesiącu w systemie jednozmianowym. Zarobi w porządku,ok. 2000€ na start wyciągniesz, ale jak wspomniałem dużo zależy od godzin
    Unknown

10.09.2020 11:40

Zmienili się na lepsze. Polecam za pewne wypłaty!
    Zbigniew

26.08.2020 12:04

Zatrudniony jako ślusarz od Maja. Firma ok, nie miałem problemów .
    Waleczny78

04.08.2020 11:06

Polecam firme. Wszystko w porzadku. Normalne legalne zatrudnienie, umowa, meldunek w Niemczech i wyplaty zawsze na czas.
    Spawacz1122

27.05.2020 10:21

Byłem u nich na dwóch kontraktach. Kasa nie najgorsza i płacą do 10. Są często egzaminy sprawdzające, ale jak się ma jakieś pojęcie o spawaniu to powinno się udać.
    Paweł S.

04.05.2020 08:52

Współpracuję z firmą Bomet od kilku lat. Na tle konkurencji wyróżniają się stabilnością zatrudnienia. Miałem wcześniej okazję pracować przez inne agencje i oferowali typowo 'rwane roboty' na 2-3 miesiące na montażach. Tutaj obsługują głównie warsztaty, gdzie produkcja pozostaję niezakłócona. Polecam za: wypłaty na czas, dotrzymywanie warunków umowy, w pełni legalne zatrudnienie (można samemu sprawdzić, w urzędach że wszystko jest ok).

Kontakt - Bomet Sp. z o.o.

Dąbkowskiego 9 42-200 Częstochowa

Branża główna: Konstrukcje metalowe
    Patryk S

06.03.2020 08:47

polecam, jade drugi raz, ,kwatera spoko,robota jak robota ale nadgodziny!, kasa umowiona i taka jest, mam też Kindergelda i Zusy Bede wracac,
    Michał

29.02.2020 08:32

Praca w tym samym miejscu, wypłata zawsze na czas. Ogólnie polecam firmę
    anonymous1

26.02.2020 10:33

Praca głównie w Niemczech. Zarobki standardowe, wypłata się zawsze zgadza, mieszkanie na poziomie ok (u mnie na mieszkaniu jest net, ale na innych kontraktach gdzie bylem z tym bywalo roznie). Duzy plus za legalny meldunek i mozliwosc otrzymania niemieckiego zasilku na dzieci! Jedyne co drazni to brak aut firmowych (jak nie masz to zawsze sie z kims zabierzesz, ale przynajmniej ja uznaje to za duzy minus)
    Arkus

25.02.2020 15:14

Nie ma się czego doczepic. Nie czkeasz na kase i prznajmniej cie oficjalnie melduja na mieszkaniu.

01.02.2020 13:25

ZAINTERESOWANY PRACĄ W NASZEJ FIRMIE JAKO SPAWACZ?

Kliknij na załączoną infografikę i dowiedz się, czym się zajmują nasi spawacze!

Dołącz do nas już teraz, wysyłając swoje CV i skany uprawnień spawalniczych na adres e-mail: [email protected]

Nie zapomnij o klauzuli na przetwarzanie danych osobowych:
    „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)”.
    anonymous

02.09.2018 18:57

zlodzieje i (usunięte przez administratora) oszustow,centusie ludzi oszukuja
    włodziu

01.02.2020 11:30

kolega jakiś problem z liczeniem chyba ma, bo jak masz stawkę netto to raczej ciężko się nie doliczyć hehehe
    anonymous

01.02.2020 11:31

napisz cos wiecej, bo wypowiedz raczej tylko hejtem zalatuje...
    Arek1979

01.02.2020 11:26

Pracuje jako spawacz MIG/MAG od 2003, glownie Niemcy i Holandia. Obecnie pracuje w tej firmie i jestem zadowolony. Wiadomo ze wyplata zawsze i wszedzie moglaby byc wieksza, ale nie ma co narzekac. Pieniadz sie zgadza i co wazne jest na czas ( poprzednia firme zmienilem bo zaczely sie problemy z terminowoscia wyplat!). Na kontrakach nie ma spiny, ludzie są lepsi i gorsi (pijaczki sie niestety tez zdarzaja), robota jak robota, jest w miare wymagajaca, ale po czasie plynie normalnie (tu gdzie spawam idzie glownie wielowarstowka, pachwiny i doczolowki). pzdr

01.02.2020 11:07

PRACOWNICY Z NASZEJ AGENCJI PRACY JUŻ OD 8 LAT WSPIERAJĄ BUDOWĘ ALTERNATYWNYCH ŹRÓDEŁ ENERGI

W 2012 rozpoczęliśmy pierwszą na dużą skalę współpracę z niemiecką firmą produkująca podstawy morskich wież wiatrowych. Obecnie możemy się pochwalić faktem, że wspieramy już trzech - jednych z największych w Europie - producentów wielkogabarytowych konstrukcji elektrowni wiatrowych.

W dobie drastycznych i niekorzystnych zmian klimatu, jakie wszyscy obserwujemy każdego dnia, cieszy nas fakt, że nasi pracownicy mają swój mały udział w powstawaniu nowych, czystych źródeł energii.

01.02.2020 10:15

SZKOLENIA SPAWACZY TIG w Częstochowie

Organizujemy darmowe szkolenia w spawaniu metodą TIG dla osób indywidualnych i grup. Szkolenie obejmuje część teoretyczną i praktyczną i trwa ok. 2-4 tygodni, w zależności od umiejętności.

Kursy prowadzone są w Częstochowie, od poniedziałku do piątku w godzinach od 9:00 do 14:00 (godziny mogą ulec zmianie!)

U kandydatów preferowane jest podstawowe doświadczenie w spawaniu inna metodą spawalniczą, np. MIG/MAG

Po ukończonym kursie gwarantujemy możliwość dalszego rozwijania umiejętności w praktyce na licznych kontraktach w Niemczech!

SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO KONTAKTU!
    Ryszard

15.11.2018 09:22

Ok nie ma problemow finansowych. Firma do polecenia Lubię atmosferę w Bomet Sp. z o.o. za: Brak pijaczkow
    Gregor

18.10.2019 22:34

Haha za brak pijaczkow ,to dopiero brednie,po niektórych sam koordynator musiał przyjeżdżać
    M Limba

09.02.2019 07:25

Nie polecam. Na poczatku jest ok. Później zaczynaja sie schody... Jakieś nadplaty później zabieranie (ale zabieranie wiecej)... Jeżeli człowiek ugaduje sie na taka i taka stawkę to powinno tak być... Nie polecam tej firmy...

09.02.2019 11:06

@M Limba: zapraszamy do kontaktu w celu wyjaśnienia niejasności o których jest tu mowa. Telefon: 0048 34 366 58 00, E-mail: [email protected] lub też zapraszamy osobiście.
    M Limba

09.02.2019 07:24

Paweł1990

18.10.2018 09:40

Pierwszy raz jechalem do niemiec na spawanie, wlasnie przez nich pare lat temu, ale bez jezyka niem. juz wtedy duzy plus za prace w soboty.
    Wiesław

30.08.2018 14:00

Pracowałem u nich na zbiornikach za Cloppenburgiem. Wypłata na czas zgodnie z umową, mieszkania OK. Pan Radosław zawsze pomocny w razie potrzeby. Polecam.

Zostaw merytoryczną opinię o Bomet Sp. z o.o.