Opinie o Chefs Culinar Sp. z o.o.
Mam juz dosc...sam sobie dziure wykopie!!!
Ci co tak zaciecie bronia dobrego imienia Firmy i udzielaja sie na forum rozpoznac ich mozna tylko w jeden znaczacy sposob; Wytarte spodnie w kolanach
zalacznik https://vod.tvp.pl/video/domisie,dziura-w-spodniach-czyli-to-nie-ja-to-samo-sie-zrobilo,24932990
Firma moze i bogata i umowa o prace.dobre auto...ale to nie wszystko...atmosfera zalosna,placa jeszcze bardziej.pracowalem tam pare dobrych lat i co moge powiedziec: zostalem wycisniety jak cytryna.praca od 3rano po 15/a nawet 18godzin przy noszeniu po piwnicach i pietrach towaru.zadnej premi a nawet pochwaly tylko wieczne pretensje i zale ze strony kierownictwa,ktore nie powinno zajmowac takich stanowisk majac taki stosunek do pracownikow.Z calego serca odradzam prace w tej firmie
Jak się praca nie podoba zawsze możesz się zwolnić. Nie rozumiem ludzi którzy na siłę pracują. Idz pracować do tzw.bida trans to wtedy docenisz to co miałeś.
Sa ludzie ktorym nie zalezy na pracy a sa tez tacy ktorzy daja z siebie wszystko i bardzo sie staraja aby utrzymac rodzine.dzieci.oplacic kredyty .naleze do tych ktorzy nie zmieniaja pracodawcow dosc czesto...w dalszym ciagu pracuje w firmie i mam prawo tak jak kazdy wyrazic swoja szczera opinie o pracodawcy.nikt i nic mi tego prawa nie odbierze...a co do tego jakich upokorzen.dyskryminacji i chamstwa doznalem ze strony kierownictwa pracujac tyle lat opowiem innym razem...
Sytuacja dość trudna z tego co widzę - nachodzi mnie tylko jedne pytanie czytając to wszystko, jak postrzegają/postrzegali Pana inni pracownicy? jakie mają zdanie? wszyscy są tak szkalowani? wszyscy są robolami? Były jakieś zastrzeżenia w Pana kierunku? Jeżeli tak długo Pan pracował , to dlaczego aż tak długo? coś się stało czy naglę Pan przejrzał na oczy? I najważniejsze , zawsze są dwie strony medalu, nie chciałbym oceniać bez drugiej wersji.
Jestes bardzo ciekawski sasiad...masz zamiar podjac tam prace? A na jakim stanowisku? A czy moze piszesz ksiazke? Czy tylko jestes wscibskim donosicielem Kierownika? dlaczego jest taka duza rotacja kierowcow w firmie? Czy cos nie tak? Odpowiesz na te pytania?
To lec!!a nie wypisujesz jakis bezdenny belkot tylko nie zapomnij wazeliny wziasc bo tam juz cie napewno bulgarzy przywitaja:)
@zmobingowany, ktoś się za mnie podał. Sąsiad z polskimi znakami i "." to ja. Tak, chce zostać kierowcą, ale te opinie mnie nie zachęcają więc pytam. Widzę, że jest Pan agresywny i negatywnie nastawiony. I nie przypominam sobie żebyśmy na "ty" przeszli. Trochę dystansu do siebie, nie każdy Pana atakuje i szuka żeby Panu dokopać. Może w tym leży problem?
Jeżeli uważasz, że jest Ci źle to po co tam pracujesz. Widać po odpowiedzi, że efekt 500 + zadziałał. Pamiętaj o jednym , nie pali się mostów za sobą.
Beatko co ty mozesz wiedziec na temat pracy kierowcy.pewnie siedzis za biurkiem i plotkujesz tylko malujac paznokcie...sa ludzie .natomiast ktorzy nie maja innego wyboru i skazani sa na ciagla dyskryminacje w pracy a boja sie odezwac bo szybko ja straca i zostana na lodzie...ja natomiast niedlugo skoncze wspolprace i odejde z podniesiona glowa pozostawiajac na zawsze slad po sobie i przydatne informacje dla przyszlych kierowcow,ktorym nie zycze tego co przeszedlem...pracujac tam...ale juz mam to za soba.pozdrawiam serdecznie
Zapomnialem dodac: Napewno znajdzie sie wiecej osob.ktore potwierdza moje zdanie i ktorzy juz dawno tam nie pracuja...a moga wiele i to o wiele wiecej powiedziec na ten temat niz ja:) poczekamy...zobaczymy...a puki co relax:)
Mnie tam robota się podobała (Magazyn) do momentu gdy kierownik przelewał swoją złość i niepowodzenia na mnie, gdy nie podolałem awansu na króla miotły tudzież zostałem z tego powodu zwolniony .Praca była wporządku, atmosfere między pracownikami jeszcze lepsza,tylko wielki brat nie obliczalny. :)
Zajezdzscir ludzi i macie pretensję że chorują na kręgosłup 4 tony dziennie do zrzucenia ręczne na półkę klijeta i to musi wykonać jedną osobą! Rozpoczęcie pracy o godzinie 3~4 rano nakaz przełożonego podejdź ciężarówka pod ramię nie wkładam karty do tachografu (a to przecież praca inna), spakuj sprawdź towar jak będziesz gotowy (około 7~8) rano topiero możesz włożyć kartę. Ale wybierać się na forum jako firma to jest ok? Tak!
Kim Ty wogule jestes Lodo miks i jaka tam funkcje pelnisz.pewnie najnizsza z mozliwych... nie wiez ze obowiazuje RODO ,twoj adres IP bedzie juz w serwisie.a podajac imie pracownika i jego stan zdrowia bedziesz pociagniety do odpowiedzialnosci na drodze cywilnej.A co do ludzi to chyba wiekszosc tam choruje.bo nikt tam nie ma ochoty pracowac!
Sprzęt nowy rzeczy też ale wynagrodzenie 2750 netto za kategorie C trochę słabo. Dostawcy z kat B zarabiają więcej, a mniej się na noszą. Lodomiks zapomniałeś dodać że jak jest za dużo nadgodzin dostajesz przymusowe wolne które odciagane jest za nadgodziny. Następny minus zamiast zmieniać tury aby co tydzień każdy miał inna to nie najlepiej zajechać pracownika jak trafisz lekka to masz fajnie niestety jak przypisza ciężka gdzie jest 4 tony to już nie jest kolorowo. Następnym minusem jest to że jak za bardzo się odzywasz możesz liczyć na wypowiedzenie. Zanim tam pójdziecie drodzy kierowcy do pracy przemyslcie to sobie dwa razy
Kolego proponuje zjeść snickersa, albo zadzwonić do mecenasa, i zamiast tworzyć 5 osobnym kont pisać z jednego ;)
Nie jestem twoim kolegom ani nie bede i pewnie nigdy nie bylem:) a co do mecenasa to napewno sie wybiore:)
Powiem szczerze.nic dodac nic ujac.czysta prawda o wspanialej firmie i karierze kierowcy z duzym tonazem .ktory jest tam tylko popychadlem i pionkiem...smutne ale prawdziwe...w koncu ktos odwazyl sie napisac to co mysli o tej firmie.powodzenia dla przyszlych roboli z kwalifikacjami
Praca która kierowcą jesteś na 5 planie. Przedewszystkim magazynier, ksiegowy,sprzataczka magazynowa i samochodowa,tragaż. A do tego znoszenie złych humorów kierownictwa ze Szczecina.A wypłata jak za praeojazdy kąt.B.
Dla osób które lubią nosić kartony i przy tym odczuwać presję narzucają przez Pana kierownika ta praca jest idealna dla Ciebie
Jak się pracuje w Chefs Culinar Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Chefs Culinar Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 62.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Chefs Culinar Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 31, z czego 8 to opinie pozytywne, 10 to opinie negatywne, a 13 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!