Chefs Culinar

• Świężyca
  • Stale
  • Błonie
  • Orliska
Wiskitki - Chefs Culinar Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Tarnobrzeg
  5. Opinie o Chefs Culinar Sp. z o.o.

Opinie o Chefs Culinar Tarnobrzeg

Nie przegap nowości o Chefs Culinar Sp. z o.o.!

SZCZECINIANIN

04.09.2018 13:41

PRAWDA TYLKO PRAWDA O LX
    roman

04.09.2018 13:06

WSZYSCY SIĘ DOROBILI W LX TYLKO NIE ONI - wstyd!!!!
    Magazynier

04.09.2018 01:36

Z tą inwentaryzacją to jest prawda W.D ma potęzne braki na magazynie przez wydawanie towaru bez dokumentów. Bierze sobie co chce i kiedy chce .
    andrzej

03.09.2018 18:41

czuje że włodziu zezol tu pisze . Odczepcie się od RYBIARZA - WĘDKARZA było mineło . Sprawdzcie magazyn handlowego tam to dopiero braki są !!! dobry dom z basenem bym postawiła za te braki ale to jest zamiecione pod dywan bo zezol włodziu donosić na kogoś potrafi a sam ucieknie od inwentaryzacji !!! czego na fantastyczną przedstawicielkę panią K. nie doniesie , wogóle jej w firmie nie ma zero zamówień !!!!
    ARTUR

03.09.2018 16:23

Szkoda LX to była kiedyś dobra firma a teraz to zostało wielkie g.
    Damian

03.09.2018 17:00

7 lat w ryby grałeś jedzenie ci przywozili paragony anulowales i gotówkowe faktury zerowaleś kase brałes w kieszeń dom z lewizny wybudowaleś a teraz ci szkoda LX sam swoj dzial do tego doprowadziles dnooooo
    Pijak

03.09.2018 18:27

Wielokrotnie spał pijany w swoim fotelu w godzinach pracy lub grał w grę na komputerze -stary koń Druga łapka w Lx Tak się buduje dobry handel w gastronomi
    Pijak

03.09.2018 15:07

Lx to totalne dnoooo Brak umiejętności w prowadzeniu biznesu doprowadziło do upadku potentata w logistyce drobnicowa Wstyd Wszyscy na stanowiskach się dorobili tylko nie Państwo W Gastronomia wybudowała dom Handlowy zbudował własne imperium pod nosem W i pozwolił konkurencji na przejęcie rynku Transport wybudował własny warsztat a Państwu W zostało wielkie g i kupa złomu na obiekcie i pełno złodzieji Szkoda takiej firmy ale to jest karma za wszystko

03.09.2018 16:14

to jest prawda w 100% !!!!
    Magazynier

01.09.2018 21:16

Chodzi po firmie ala kierowniczek wlodzi zezol jeden i nas wyzywa w dziale handlowym zero szacunku dla kobiet klnie ciagle. Ten czlowiek udaje ze coś robi a w rzeczywistosci to jest glupcem
    Pracuś

02.09.2018 23:27

Prawda w 100% ZEZOL WLODZIU CHODZI I WYZYWA NAS CODZIENNIE TO JEST MOBING
    Włodek

31.08.2018 18:06

Chętnie dołączę do zespołu Chefs Culinar , przesyłam CV na maila. Włodek D.
    Skoczek

01.09.2018 13:07

Nikt cie tam nie przyjmie.zloz sobie cv do iglotexu masz blizej
    Kierowca

01.09.2018 21:12

W iglotexie go też nie wezmą bo jest nierobem . Po co magazynierowi ktory mieszka w dąbiu samochod służbowy na dojazd . Widzimy codziennie jak przyjezdza do domku zezol . Za starej ekipy to siedział jak kyszka tylko gratisy bez dokumentow wydawał dnooooo
    amadeusz

31.08.2018 16:01

przybysz znowu wczorajszy był śmierdziało od niego wódką by się hamował trochę a tu leciu grubo na całego
    Darek

01.09.2018 15:19

To nie wódka tylko bardzo drogi perfum Dior savage a co o tym może wiedziec taki plebs !!
    magazynier

31.08.2018 20:42

ruda logista jest najlepsza zero pojęcia o logistyce a udaje że się zna . Na trzaskała nadgodzin i jej nie zapłacili I NIE ZAPŁACĄ buheheh TO POSZŁA NA ZWOLNIENIE CHOROBOWE ( LODIMEX)
    jacek

31.08.2018 14:45

lodimex to jest firma na skraju BANKRUCTWA !!
    zawodnik

30.08.2018 21:27

dawać prawdę o lodimexie !!!
    aligator

30.08.2018 19:27

tak kradłeś i cię złapali to nic złego dalej pracowałeś . Przyzwolenie na to było jednego na kamerze nagrał kierownik że wynosi z magazynu to go zostawili !!!
    Jacek

30.08.2018 15:36

Fajnie w lodimexie brak zusów o wynagrodzenia ( pip tam powinien wejsć . Jak zusy się pracownikowi potraca z wynagrodzenia to się wplaca do zusu odrazu )9 chodzą kierowcy i się proszą ala dyrektorek zero pojecia i pijany ciagle upadłosć zaraz będzie i wszyscy bez wyplaty zostaną
    MARCIN

30.08.2018 11:51

Najlepsza jest ta LOGISTKA RUDA w lodimexie ciągle na zwolnieniu siedzi a po mieście jeżdzi sobie sprawy prywatne załatwia . DNOOOOOOOOO
    szok

29.08.2018 19:53

Janek 22.08.2018 11:52 Dziwny wpis o braku towaru. Chyba ktoś żartuje z firmy? jak taak beszczelnie mozna kłamać obywatel 21.08.2018 14:50 towaru nie ma to po co tyle ludzi w dziale handlowym?
    BEATA

29.08.2018 16:09

widzę że robi się tu go work LODIMEXU bo tam wszystko blokowane jest co się napisze
    obserwator

29.08.2018 19:33

tam sami (usunięte przez administratora) zostali a uczciwi ludzie dawno odeszli . Firma nie płaci wynagrodzeń - ZUS, dlatego usuwane są opinie z portalu udają że jest wszytko w porządku to jaki dyrektor tam został , jaki kierownik? Nie ma żadnego wszyscy dobrzy pracownicy pouciekali .
    zawodnik

28.08.2018 23:13

ten przybysz ciągle na wyziewie wczorajszym przychodzi do pracy zabierzcie go do was on nam nie jest potrzebny wogóle tak jak psełdo kierowniczek w włodzi zezol jeden weżcie ich sobie
    obywatel

22.08.2018 17:36

są jakieś przyjęcia na kierowców bo w lodimexie 1,5 m-c już nie płaci kierowcą i chodzą i się proszą !!!
    RAFAŁ

23.08.2018 15:34

jak nie płaci to po co tam siedzicie??
    anonymous

23.08.2018 18:28

Zawsze możesz złożyć CV
    PRACOWNIK

17.08.2018 21:16

może ktoś chce wrócić do lodimexu bo już żadnego kierowcy w dziale handlowym nie ma . zapraszamy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Chefs Culinar?

Kontakt - Chefs Culinar Sp. z o.o.

Litewska 10 39-400 Tarnobrzeg

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

Zainteresowany

14.08.2018 19:05

Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać? Wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma

14.08.2018 23:38

Skoro jesteś zainteresowany i na siłe próbujesz znaleść plusy to proszę - wypłata w terminie. Szczerze nie polecam pracy kierowcy. Jeszcze kwestia wcześniejszych wpisów samo to że kierownik wdaje się w jakakolwiek dyskusje tutaj... pozdrawiam wszystkich zainteresowanych wszystkiego trzeba w życiu spróbować. Kierownika nie pozdrawiam i jego Pazia tez nie.

15.08.2018 05:03

A jeśli palisz kolego to lepiej rzuć bo nawet jak masz ostatniego to wysępi mówiąc „ przecież zaraz pojedziesz i sobie kupisz”, podsłuchuje zza winkla albo wysyla swojego Pazia żeby słuchał.
    Były Pracownik

14.08.2018 13:05

Szczerze odradzam! Powyższe komentarze dają pełny obraz... „pracy” dla niektórych... dodam tylko, ze na samym początku tak nie było... Tak to już U nas jest jak nieogarnięte kierownictwo wejdzie na gotowe to zawsze sp******ą wszystko. Drodzy Kierowcy szukajcie czegoś innego!!!
    Pracownik fizyczny

19.07.2018 14:17

Pensja na czas i to tylko.jedyny atut tej firmy,rotacja na kazdym stanowisku pracy.wolne za nadgodziny w tygodniu.brak komunikacji wsrod pracownikow.kazdy kazdego oskarza o donosicielstwo i na siebie warczy bo kazdy jest tam inaczej traktowany i inaczej zarabia.rozmowa kwalifikavyjna na niskim poziomie.logistyka bez jakiegokolwiek doswiadczenia...szkoda czasu na nerwy i prace kierowcy w ktorej nie masz nic wspolnego z prowadzeniem pojazdu tylko nosisz kartony calymi dniami i wstajesz o drugiej w nocy a zarobki 2ka z przodu wiec zapraszam do pracy silnych.dyspozycyjnych cala dobe .najlepiej wytrzymalych psychicznie bezdzietnych osilkow.pozdrawiam
    kierowca

10.07.2018 23:23

PENSJA NA CZAS I TO JEST NAJWAŻNIEJSZE. Kto ściemę walił to teraz na nie pracuje.
    BEATA

09.07.2018 22:08

JAK SIĘ NIE PODOBA TO WRACAJCIE DO LODIMEXU !!!
    Janusz

25.06.2018 22:08

Wady: Chaos organizacyjny Ogromny brak komunikacji w całej firmie Brak jakichkolwiek benefitów - brak ubezpieczenia, brak opieki medycznej, brak karty sportowej czy dofinansowania wydarzeń kulturalnych Brak premii świątecznych i problem z podwyżkami Zalety: Wypłata w terminie Normalna atmosfera między pracownikami Bezpłatny parking dla pracowników
    Obserwator

29.06.2018 13:13

To straszne !! A wiaderko i łopatki też zabrali ??
    Firer

25.06.2018 20:28

Słaba firma bez pomysłu na działanie w obecnej sytuacji rynkowej. Mało ludzi z wiedzą do tego brak zespołu na każdym szczeblu. Nie zawsze kasa jest ważna ale jaka panuje atmosfera. Brak bonusów oraz niedojrzałość zespołu wyraźnie odczuwalny po tych wpisach. Nie polecam pracy na każdym szczeblu.

18.06.2018 23:08

Jak widze to Pan uzywa wielu kont.pisze tylko z jednego.z przykroscia stwierdzam no ale nie oto tu chodzi...sprawa jest prosta...moze sie kiedys spotkamy to powiem w twarz i nie bede mial zadnych obaw ani skrupulow oraz nie bede potrzebowal mecenasa choc wiele spraw za mnie zalatwia i jest pomocny no ale.w tym przypadku bedzie zbedny ...jestem szczery do bolu i powiem co mysle a teraz nie mam czasu na bezsensowne przepychanki z kierownictwem Firmy ale przyjdzie czas na wszystko...pracujac prawie cztery lata co roku nie moglem zaplanowac nawet urlopu z rodzina.mialem najciezsza trase w firmie.najwiekszym samochodem z najwiekszym tonazem...a teraz odczuwam tego skutki,o ile mi wiadomo jezdza w podwojnej obsadzie.na mojej trasie ,moje czeste pretensje i zale wycierane byly papierem do potrzeb fizjologiczmych wraz z moim podaniem o urlop.Pana stosonek do mojej osoby byl lekcewazacy i obojetny,na jakakolwiek prosbe o podwyzke.premie.a nawet dzien wolny na egzamin panstwowy.byl problemem...smutne ale prawdziwe.gdyby nie dzieci juz dawno zostawilbym ta ciezka prace i powiedzial co mysle...sam sie dziwie ze tyle tego chamstwa znioslem nie mowiac o towarze ktory nosilem gorzej niz afrykanski niewolnik.staralem sie powstrzymywac od pewnyxh odpowiedzi bo wiedzialem czym to grozi(dyscyplinarnym zwolnieniem)i to byl twoj jedyny AS w rekawie i powstrzymywalem sie od wielu czynow i slow.a nie daj boze rekoczynow bo i do tego jestem zdolny ale napewno nie w pracy:) Adios senior Morales
    Mobbinger

19.06.2018 11:49

Uwaga! Proszę wziąść się do roboty i zacząć składać wózki z kolegami z magazynu, zamiast wypisywać głupoty w czasie pracy.
    Meerschweinchen

21.06.2018 07:18

No właśnie, weź się do roboty chłopie i zmień informatorów. Pozdrawiam cieplutko
    Halyna i dzieci

18.06.2018 21:11

Drogi A. (nie użyję imiona, żebyś nie musiał znowu dzwonić do mecenasa, bo po co stwarzać koszta skoro tyle kredytów na głowie), szkoda że nie powiedziałeś wszystkich SWOICH żali w twarz kierownictwu, bo jak pisałeś niżej "większość nie ma JAJ". A wylewanie jakiegoś starego gó*na na temat poprzedniej firmy, bez jakichkolwiek dowodów tutaj na forum jest całkowicie bez sensu.. Jak sam nagłówek przy pisaniu opinii mówi: Zostaw opinię o Chefs Culinar Sp. z o.o. - Szczecin. Zacznij pisać z jednego konta a nie kilkunastu różnych. Co do samej pracy- jest ok. Na rozmowie kierownictwo mówi, na czym praca polega, w jakich godzinach się zaczyna i kończy etc. Poza tym praca w większości na nowych samochodach, większość spraw można załatwić bezproblemowo. Jeśli jesteś fair wobec innych, Oni są fair wobec Ciebie. 5!

19.06.2018 09:31

Ty nie jesteś fer panie K!
    Mario

19.06.2018 08:34

Gdy pracowałem w firmie trasę Pana A robiły dwie osoby, natomiast Pan A turę rozworzil sam. Zajechaliscie pracownikowi kręgosłup dając najcięższa trasę jeszcze na forum go oczerniacie nie będę dalej wchodzić w tą dziecinna dyskusje niech przyszłe osoby które chcą tam pracować przekonają się na własnej skórze jak wygląda praca w Chefs Culinar zostawiam komentarz do skomentowania dla Pana kierownika podszywajacego się pod "fione", "jeremiasza" nie odpowiem , aby poczuł się wyższy stanowiskiem już się przekonali na Panu przekonałem oraz obecni kierowcy, a przyszli się przekonają Panie K
    Pan XD

19.06.2018 09:08

XDDDDDDDD Ci którzy pracują w firmie wiedzą jak to wyglądało, Pan XD ciągle i w każdym przypadku ból (usunięte przez administratora) czas na drzemki w domu w czasie pracy zawsze był. Pół roku na l4 to obowiązek. Szkoda że większość komentarzy pisze jedna i wyłącznie jedna osoba + Ty Mario, akurat w Twoim przypadku żal do firmy jest jak najbardziej uzasadniony. Pan XD wylewa żale i pali mosty, co jest w jego przypadku blazenadą.

19.06.2018 09:25

Czysta prawda

19.06.2018 08:20

JESTES BEZWZGLEDNY KLAMCA !!!! Ps. Kazdy kto tam pracuje bardzo dobrze o tym wie i poznal sie na tobie a nowi pracownicy szybko sie o tym dowiedza.

18.06.2018 23:29

To.ostatni wpis. .bez odbioru

18.06.2018 23:22

Myslales.ze.masz przed soba glupca....zapomnialem jednak ze wszyskich oceniasz jedna miara ale juz odegralem swoja role ale Ty niczego sie nie uczysz.i nie nauczyles..Ja natomias ucze sie na bledach i ide dalej do przodu:)Niemcy wkoncu przejrza na oczy i poznaja prawde o wspanialym kierowniku
    Jeremiasz

17.06.2018 16:49

Czytają wypowiedzi praktycznie pisane przez jednego niezadowolonego kierowcę muszę się nie zgodzić. Praca czasami wymagająca lecz warunki oraz płaca na bardzo wysokim poziomie .
    Mario

18.06.2018 19:23

Fiona czego miałem się uczyć? Przyjmowania upokozen i ciaglej dyskryminacjinacji ze strony kierownictwa skierowanej do mojej osoby.Nie spodobalem sie poprostu Panu Kierownikowi bo nie pozwolilem sobie na takie traktowanie mowiac wprost co o tym sadze i dlatego nie pracuje, bardzo sie ciesze:) Jako kierowca posiadam spore doświadczenie jedenaście lat w tym cztery lata na wyższe kategorie, zresztą nikogo to nie powinno interesować!!! Odnośnie komentarzy skierowane są tylko i wylacznie do kierownictwa proszę czytać ze zrozumieniem, a po za tym wyrażam swoją opinię na temat Firmy i pracy.
    FIONA

18.06.2018 21:10

W szkole drogi Panie, trzeba było się uczyć, możliwe że by Pan nie miał potrzeby wtedy Tak narzekać na wszystko dookoła. I faktycznie czytanie ze zrozumieniem się kłania, musi Pan nadrobić zaległości. Wstyd i żal czytać Pana opinie. Miłego wieczoru życzę.
    Kierowca

17.06.2018 16:09

Miałem do czynienia z Panem Krzysztofem, wszystko na początku było ok.Praca od 6-tej do 14 -tej,a później się zaczął dramat.Przeginanie ze wszystkimi zasadami moralności pracownika .Mobing,upokarzanie ,dyskryminacja to normalne nic się nie zmieniło.Opalanie pracowników z papierosów to norma przez Pana zwanego kierownikiem .Z tego co czytam nic się nie zmieniło. W tej firmie trzeba mieć wpisane w dowodzie koń. Najlepiej nic nie mówić I tylko przytakiwac i pracować 15-ście godzin.Nie polecam tej pracy dopóki dalej będzie miał zarządzał Pan kierownik.Pozdrawiam normalnych i kumatych.

17.06.2018 21:00

Tak wolno się zgadzam prawdę kolego napisałeś!

17.06.2018 21:29

BRAWO KIEROWVO!!!!widze .ze.nie jestem sam jak to twierdzi ten ktos.kto probuje wybielac dobre imie firmy ale podejrzewam .ze to Sam PAN Kierownik ,ktorego nie stav nawet na tanie fajki...bo jaki kierowca pisalby o placy na wysokim poziomie.majac nedzne grosze za tak bardzo ciezka fizycznie prace.zenada i kompromitacja wypisujac takie bajki.

17.06.2018 18:47

Nie rozumiem jak mozna siedziec na L4 .przeciez w zwolnieniu lekarskim jest ewidentna adnotacja 1lub2...moze chodzic lub musi lezec.albo komus nie zalezy na pracy ma dosc kombinuje albo faktycznie stan zdrowia nie pozwala mu na dalsza prace wiec jakby nie bylo to lekarz decyduje o dlugosci zwolnienia na podstawie choroby,a skoro zwolnienie jest dlugoterminowe jasne jest wiec .ze niezdolnosc pracownika do pracy spowodowana jest powazniejsza choroba niz 3dniowa biegunka lub kacowe,ale nie mnie to oceniac.ani podwazac opini lekarskich.Dalej twierdze.i trzymam sie tego co napisalem.Nie polecam pracy na stanowisku kierowcy!!! Ps: co do pracy na magazynie badz w biurze nie wypowiadam sie bo nie mam pojecia.zostawmy ta kwestie innym forumowiczom.pozdrawiam wszyskich.ktorzy jeszcze daja rade tam pracowac bo ja juz nie wytrzymalem
    Dr. House

17.06.2018 16:55

Zgadzam się z kolegą pracą jak najbardziej pracą ok lecz zawsze znajdzie się ktoś marudzacy i najmądrzejszy w firmie spedzajacy większość czasu na l4
    OGR

17.06.2018 00:00

Nie ma ludzi niezastapionych.ale byle kogo nie zastapisz za dobrego pracownika...a moglo byc inaczeczej...a teraz Wojna!!!!!.,.poznasz ogra z drugiej strony....piecdziesiat twarzy Greya i tylko pozostala twoja pseudo ekipa na sezon....i kapitan HAK
    HElena

16.06.2018 10:29

Mordeczki mordeczki spokó6j
    Hyhy

13.06.2018 21:36

Humorki kierownictwa momentami nie do zniesienia. Jak przychodzicie tam do pracy, a jestescie osobami palacymi, to albo udawajcie, ze nie palicie, albo przelozcie sobie do pustej paczki kilka petow, a reszte kitrajcie, bo inaczej Kierownik Was bedzie opalal non stop. Nie wazne, czy masz cala paczke, czy dwa pety. ;) Ps. Nie liczcie na rekompensate z jego strony. A jesli juz to raz na ruski rok Was poczestuje. ;) Swoja droga wstyd straszny, zeby kierownik doil pety od pracownikow codziennie. A w tej firmie to standard. ;)
    Nie jestem robotem

16.06.2018 08:21

Nie da się zniżyć jeszcze niżej , a ciągle to robisz no niesamowite.
    INTELIGENT

16.06.2018 08:39

Raz na wozie raz pod wozem...przyganial kociol garnkowi...ale obserwujac sytuacje z boku przyjdzie pora na doktora...a kto pod kim dolki kopie ten sam w nie wpada

Zostaw merytoryczną opinię o Chefs Culinar Sp. z o.o.