Chefs Culinar

• Świężyca
  • Stale
  • Błonie
  • Orliska
Wiskitki - Chefs Culinar Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Tarnobrzeg
  5. Opinie o Chefs Culinar Sp. z o.o.

Opinie o Chefs Culinar Tarnobrzeg

Nie przegap nowości o Chefs Culinar Sp. z o.o.!

24.02.2022 00:06

Praca dobra dla mlodyćh teraz zatrudniają z kat. B kiedyś wymagana była C+E.

12.01.2022 09:41

Czy Chefs Culinar Sp. z o.o. zapewnia kartę multisportu?

05.02.2022 09:35

Niestety nie. brak socjalu, Poza ubezpieczeniem i opieka medyczna
    Dawid Poznan

24.08.2021 19:35

Ile zarabiaja kierowcy? Poznan Ogolnie jak praca wyglada?

04.01.2022 22:46

Tyle co w biedrze na ochronie i nie łapiesz mandatow

31.01.2022 23:28

Nie wiem koło 3000 gdzieś i masz spokój a tu trochę więcej zarobisz ale wszystko biegiem klienci czekają i wszędzie na zakazach czyli w tych czasach możesz prawko stracić w pracy robiąc 30 km .po centrum jako KIEROWCA kat.C
    Kietowca

05.02.2021 02:47

Czy ktoś może przybliżyć jak wygląda praca na stanowisku kierowcy i na jakie zarobki może liczyć?
    Seat

15.01.2022 19:50

Na Szczecinie kręcę 5 z przodu jest git git git
    pet

19.01.2022 18:14

5 ton masz na myśli

04.01.2022 22:18

Jestem tragarzem czyli niby kierowcom i mam tego już dość bo niby firma się rozwija ale tylko dla tych co chcą czyli góra reszta to to pionki w tym wszystkim

04.01.2022 22:08

Nikomu nie polecam tu nie ma kierowców tu są osilki do dźwigania TRAGEDDIA
    Paweł

24.08.2021 07:46

Wszystko jest porobione na karty do odbić. Czyli mają wszystko w systemie. Do tego i tak trzeba latać do liderów zgłaszać, że się idzie na przerwę. Dodatkowo trzeba wpisywać się na listy wejście/wyjście pomimo, że człowiek i tak się odbija na bramce koniec/początek pracy oraz widać po (usunięte przez administratora)użytkownika. Dodatkowo jeszcze kierownik zmiany siedzi i patrzy w komputer ruchy użytkowników. Kontroluje to. On przerwę i tak liczy od momentu zakończenia ruchu w systemie do momentu nowego ruchu. Tak samo pracę. Czyli tak. Ostatni ruch i biegiem do liderów wpisujesz się na kartki, zgłaszasz im. Odbijasz się kartą, przeszukuje Cię ochrona jak zapika. Później lecisz na pierwsze piętro i dalej 50 metrów do szatni po fajki(Nie można mieć przy sobie a ze stołówki ginie kawa/fajki itp. bo Ukraina pracuje). Wracasz się spowrotem. Idziesz na przeszkloną palarnie pod słońcem na której zazwyczaj są uwaleni Ukraińcy. Później lecisz spowrotem na górę z fajkami, do liderów się wpisać. I biegiem do maszyny zrobić ruch. Tak powinno się robić. Część osób tak robi. Tak powinno się robić według kierownictwa. Reszta ryzykuje fajkami albo opierdolem. Sporo latania jeśli chce się mieć dwie przerwy po 15. I nie mam pojęcia czemu mroznia która ma co dwie przerwę ze względu na warunki i tak musi im odrabiać to 15 minut. Bajzelbajzelbajzel
    Lily

02.09.2021 22:51

Czy wyposażenie firmy w kawę na stołówce to nieosiągalna wizja? Mam nadzieję, że z toalety korzystasz po za godzinami pracy jeśli jesteś taki 200%pracownik oddany firmie. Zastanów się człowieku co piszesz
    Ktos

05.12.2021 20:23

A w Neuebranderburgu kawa jest do woli i do bólu.
    Warchlak

11.11.2021 21:13

Koledzy warto na kierowce szczecin ?
    Domel

12.11.2021 11:40

a jeszcze jak szczecin to z tego co wiem tam roboty jest najwiecej wiec przemysl
    Łysy BMW ;]

29.11.2021 23:05

Jest ok

28.01.2019 10:05

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Firma nie jest godna polecenia ze względu na negatywne atmosferę panującej w firmie. Wszystko robione jest na czas jeżeli nie wyrobisz się w czasie, zapomnij o premii. Praca nie adekwatna do wynagrodzenia
    iti

21.11.2021 11:37

Mogę tylko potwierdzić twój wpis. Minęły prawie 3 lata i jest jeszcze gorzej. Jeszcze siedzę, ale szukam czegoś innego .
    Nowy

16.11.2021 16:49

Czy ktoś pracuje w Niemieckim magazynie? Jak wygląda zakwetoranie? Jakie są realne zarobki? Na jakim poziomie wymagany jest język? Czy z podstawowym niemieckim można sobie poradzić. Proszę o opinie. Pozdrawiam.

03.10.2021 10:05

Jak w Chefs Culinar Sp. z o.o. wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?
    Wojtek

03.10.2021 12:54

Trzeba bardzo wchodzić wyższym osobom w 4 litery, być lizusem i dużo donosić ????
    Byku

24.08.2021 16:02

A co powiecie o jakimś parkingu w Duchnicach na którym trzyma się samochody firmowe i kilku kierowców z Wawy jedzie się ładować do Wiskitek. Oczywiście nie ma gdzie się przebrać i zesrać (ewentualnie pod koło...). Miał być wynajęty magazyn a trwa to już 2 miesiące i nie wiadomo co dalej i co ze starymi kierowcami z Wawy?! Niepoważni ludzie bo nie wiedzą co zrobić i trzymają tylko w niepewności... Najlepiej jakby sami kierowcy złożyli wypowiedzenia.... Ciekawe czy Niemcy o tym wiedzą?!
    BillyB

27.09.2021 16:28

Bo to potrącona firma. Tak samo jak kierownicy w Wiskitkach jest ich 3 i każdy rządzi wg siebie. A jak z tego radzenia wynikają jakieś problemy to jeden zrzuca na drugiego. Pracować w tej firmie to jedna wielka porażka. Odradzam każdemu przyszłemu nowemu.
    Kierownik głupszy od pracownik

28.09.2021 15:12

Nie....!!!! Poprostu zatrudniają nie odpowiednie osoby (po znajomości) na nie odpowiednie stanowiska po czym nie umieją podjąć żadnej konkretnej decyzji bo się pozniej boją o własny (usunięte przez administratora)
    Jackson

27.08.2021 23:44

Drodzy przyszli pracownicy magazynu. W tej firmie jest mroznia (-25 stopni) do tej pory przerwy co dwie godziny odbywały się. Więcej nie da się wytrzymać, że względu na odmrożenia. Uwaga... Od poniedziałku wg.nowych wyliczeń jakieś tam firmy co robiła pomiary w czerwcu lub lipcu przerwa należy się jedna po 3.5h godzinie pracy na mroźni. Gratuluję wyobraźni przełożonym,a raczej to ludzie bez wyobraźni. Zapraszamy osoby, które są za tym,aby popracowały tam w takim wymiarze czasu przez tydzień. Szanujcie pracowników i uczcie się języka bo niedługo sami będziecie pracować z kolegami za wschodniej granicy. P.S niedługo pojawi się dużo wypowiedzeń-)
    Rastaman

31.08.2021 22:18

Proste. Większość ma się zwolnić bo sezon się skończył. Nie dość, że bez pytania wrzucano ludzi na mroźnie za 400 zł brutto. To teraz zabierają jedyną rzecz która na niej trzyma. Chłopaki z innych oddziałów dobrze podsumowali kierownictwo, że to wszystko się wybiło na strzelaniu z ucha. Oni nawet nie dbają o dobro firmy tylko o swój stołek. Nie wydaje mi się, że zarząd w Niemczech bylby zadowolony. Cały czas ciężko pracują na opinie największego magazynu firmy.
    Daniel

03.09.2021 11:14

Zgłosić do inspekcji pracy.To łamanie praw pracowniczych , ogólnie przyjęte normy pracy w niskich temperaturach jasno wskazują ilość godzin pracy i przerw!
    StillDre

24.08.2021 21:50

Kasa w miarę. Ludzie są w porządku, liderzy też. Kierownictwo dziwne, czasem gadają takie głupoty, że szkoda strzepic ryja ale to właśnie takie osoby zazwyczaj dostają takie stanowiska. Bywało gorzej. Ogólnie polecam jak ktoś się czuje dobrze w dyscyplinie magazynowej. Mówiono jedne rzeczy, później okazało się to nieprawdziwe i straciłem zapał do tej pracy.. Spróbować polecam natomiast trzeba brać z dystansem to co mówi góra bo nie mają skrupułów przed klamstwem.
    StillDre

25.08.2021 17:46

Także nie żałuję. Polecam. Poznałem kilka fajnych osób, nie mogę powiedzieć żeby praca na mrozni była ciezka jeżeli jesteśmy na niej do 8h. Być może gdy skończę Ce spróbuję się dostać na kierowce.
    Picker

19.08.2021 16:12

Większość drzwi ewakuacyjnych pozamykana. Kierownictwo nawiedzone. Na mrozni nie było posiłków regeneracyjnych przez ponad dwa miesiące. Dodatkowy grzejnik w suszarni miał być zamontowany dwa miesiące temu. Nadal go nie ma. Oczywiście swoje prawa wiedzą jak egzekwować. Ludzie pracują w swoich rękawiczkach i butach. Nie można się niczego doprosić. Kierownik o pękające gumowe buty ma pretensje do pracowników, każe przynosić pastę i je szczotkować. Każdy ma zupełnie inną wypłatę. Naliczają ją z palca. Jak się odzywasz to dostajesz wypowiedzenie. Firma na tyle wstydzi się osób pracujących na magazynie, że przejście górą czy tylem jest zamknięte dla magazynierów. Więc lezie się do kadr 10 minut. Człowieka najchętniej by zajechali. Najlepiej jakbyś zapieprzał najszybciej jak możesz a ostatnie 2-3 godziny szukał zajęcia i zbierał kartony na magazynie chociaż jest do tego zatrudniona firma. Teraz większość to już Ukraina chociaz była podobno nie miało ich być. Kasa powiedzmy równoznaczna pracy.
    Rudy

20.08.2021 20:37

Picker są jeszcze przyjęcia? Ja mogę zbierać kartony cała dniówkę ;)
    Stary

25.08.2021 06:12

Tu jak się dużo mówi i wyraża swoje zdanie, to jesteś do zwolnienia, a chodzi o starych pracowników i kierowców, których już została garstka, a naprawdę wkładali i oddawali swoje serducho tej firmie!
    Wiola

22.06.2021 00:14

Mam pytanie, czy osoba prywatna może zostać klientem chef culinar?

21.08.2021 10:40

Jeśli jesteś pracownikiem to tak :)

20.06.2020 11:41

Czy pracodawca Chefs Culinar Sp. z o.o. motywuje w jakiś sposób swoich pracowników?
    Osoba

14.06.2021 22:38

No z tym wypłacone to polecoales w w kosmos Panie Pracownik Oczywiście firma cały czas liczy na naiwność pracownika i chce aby odbierać 1 do 1 a nie tak jak prawo mówi 1do 1.5 na prośbę pracodawcy :)
    Daniel

04.08.2021 17:09

Nieprawda! Każą odbierać godziny!!!
    Marlena

13.07.2021 10:26

Możecie przybliżyć jak wygląda praca w transporcie? Chodzi mi głównie o pracę planistów, jak atmosfera, zarobki, praca w święta?
    Denis

12.07.2021 00:09

Praca bardzo ciężka,ale atmosfera całkiem spoko. Zrezygnowałem, bo tylko jedna popołudniowa zmiana.Zero życia tak naprawdę. Nadgodziny do odbioru. Źle i niesprawiedliwe przydzielane premie. Cześć ludzi pobiera zlecenia jedno za drugim, część patrzy tylko aby zrobić ich jak najmniej. Czas czasem, ale nie ma pana do uzupełniania na bieżąco brakującego towaru. Czasami na sztaplarza czeka się po 40min.,a później pretensje, że za długo robicie zamówienie. Chowają się w regalach i udają greka. Ponadto zlecenie zleceniu nie równe. Jednemu trafi się mix na jakies pierdoly, a drugiemu pot po D...leci, bo ma zlecenia na bardzo ciężkie artykuły. Tego kierownictwo nie widzi bądź nie chce widzieć. Wklepanie np 150 kg sera,czy wedlin zajmuje dużo czasu ,a przy okazji trzeba się w ....nadzwigać
    Gumiś

24.05.2021 21:03

Warto zostać kierowcą w Szczecinie ?
    CornicK

02.07.2021 16:15

towar na wózkach i trzeba rozładować ręcznie.
    Danny De Vito

07.07.2021 20:44

Koza lata koło nosa

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Chefs Culinar?

Kontakt - Chefs Culinar Sp. z o.o.

Litewska 10 39-400 Tarnobrzeg

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

kierowca international

12.06.2021 21:57

wielka potężna prężnie rozwijająca się firma a nawet prysznicy nie ma dla kierowców którzy jak widzę nie których cały tydzień siedzą w budach a nie mają sie gdzie umyć żal i pogarda a wykonują ciężki kawałek chleba i reprezentują firmę mając loga na naczepach pogarda pogarda jeszcze raz pogarda i wstyd Panie Prezesie i pisze to pracownik pracujący na magazynie a nie kierowca pozdrawiam
    Panda

05.06.2021 19:28

Robota jak robota. Jest zajęcie co prawda nie da się nudzić spory ruch. W Poznaniu na szkoleniach był bałagan w Wiskitkach jes porządek każdy wie co robi i ma robić. liderzy nie siedzą ale pomagają a i szefostwo ruszy tyłki jak jest potrzeba. Nie jest zle wypłata na czas, warunki znośne.
    babiak

05.06.2021 22:10

Zapraszam za kierownicę to zobaczysz na wózkach ten wasz porządek...
    Tajemniczy

12.06.2021 16:45

Jeśli w poznaniu jest bałagan to co powiesz o wiskitkowej utylizacji, przeterminowanym towarze w komisie, kontroli jakości która leci cały czas z automatu ... Piekny sen o wiskitkach zaraz s skończy jak zamkna oddzial Poznan. Nie pozdrawiam
    Magazynier

05.06.2021 22:37

Jak kiedyś główny prezes zarządu schefs culinar oczywiście mówię o panu Dirku się obudzi to ta cała banda nie będzie miała lekko szkoda tylko ludzi tych którzy naprawdę włożyli całe serce w tą firmę których już nie ma bo przeszkadzali tym nowym robić kasę
    Magazynier

05.06.2021 22:04

Kto te bzdury wypisuje chyba sam kierownik który też pojęcia nie ma co robi tylko kasa się liczy bo zarząd w Wiskitkach tak robi
    Ktoś

07.01.2021 22:29

Czy to prawda, że Wiskitki będą jedynym oddziałem w Polsce ?
    Na 100%

14.01.2021 16:58

Tak. Podobno będą wyjeżdżać o 1.00 żeby na rano być w Szczecinie i nad morzem.
    trybik

29.03.2021 15:55

Wiskitki będą magazynem centralnym. Tarnobrzeg i Poznań pozostaną
    Bożena7000

15.03.2021 12:46

Nie jest źle, nie gadajcie. Rozwoziłem w innych tego typu firmach w Szczecinie i tu mi jakoś najlepiej. Organizacja ok, flota ok, atmosfera ok. Jak się komuś praca nie podoba to może ją zmienić, więc po co jątrzyć i robić zamieszanie? pozdr

22.07.2020 22:06

Pracuję kilka lat i nie wyobrażam sobie pracować gdzie indziej ❤ Wiadomo, że są gorsze dni , ale gdzie ich nie ma ?! ;) jednak zdecydowanie dużo jest tych lepszych i przede wszystkim super atmosfera, którą tworzą wspaniali ludzie !!! Firma ufa swoim pracownikom i pozwala się rozwijać, oferując awanse ... motywuje podwyzkami, pochwałkami.
    Aaaa

13.11.2020 11:16

Potwierdzam.
    Abc

10.03.2021 18:37

Ha ha ha, Niemcy mieliby coś z tym robić? Przecież My jesteśmy dla nich tanią siłą roboczą.
    Kot

01.03.2021 20:06

Jaka temperatura jest na chłodniach??
    PP

02.03.2021 09:22

Temperatura wynosi 2 stopnie na chłodniach
    Kontrola jakości

02.03.2021 12:03

18 na plusie

05.02.2021 21:47

Niestety nie udzielaja państwo żadnych inf.tylko zbierają cv. A moglibyście chociaż poinf.w jakich godz.jest praca.
    Kolo

06.02.2021 10:25

Złóż cv. Jeśli cię zechcą to zadzwonią. Przez takie bezproduktywne pisanie inni cię wyprzedzą i będzie po rekrutacji.

17.12.2020 19:43

Jak wyglada praca kierowcy w szczecinie gdy znow jest lock down ?
    Lolo

12.01.2021 10:48

Jakie zarobki coś wiadomo ?

27.01.2021 17:18

Byłam na rozmowie rekrutacyjnej proponują 4 tys brutto
    Orwcownik

23.01.2021 08:43

I jak tam kłamcy mówiący w oczy ze nie zamykają żadnego oddziału? Traktują pracowników gorzej niż śmieci. W Poznaniu był jeden wielki burdel. Brak pracowników, morale zerowe. Wiskitki to będzie jeden wielki sajgon (usunięte przez administratora)
    Pracuś

24.01.2021 00:21

Niech Niemcy ogarną wreszcie to co przełożeni robią bo zero poszanowania i tylko patrzenie na siebie i swój tyłek. A jak pojawia się problem to zero pomocy i jesteś do zwolnienia!!! A jak się robi dobre rzeczy albo ratuje jakąś sytuację to już o tym nie wiedzą albo nie pamiętają!!!
    Józio Fritz

24.01.2021 12:34

Niestety sama prawda, ale wszystko idzie raczej w kierunku uniezależnienia się od Niemców, a gdy już tak się stanie to wtedy dopiero zacznie się Bajlando...
    XXX

23.01.2021 08:45

nosił wilk i piniesli wilka. jak tam nie tylkany duet krzykaczy z biura co skończył z dyscyplinarka ??? ????????????
    Dawid

18.01.2021 14:26

@kandydatka a widzialas takie wolne stanowisko?

19.01.2021 10:06

Widziałam na pracuj.pl i byłam na rozmowie ale temat zarobków jest wielka tajemnica aż do zatrudnienia ...

15.01.2021 10:13

Czy ktoś się orientuje jakie są zarobki w biurze? Specjalista ds handlowych?

21.11.2020 09:17

Czy w Chefs Culinar Sp. z o.o. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
    r2d2

03.12.2020 18:29

Który oddział?
    Superman

16.12.2020 14:57

Kierownik albo przełożony powinien być nieraz za swoimi pracownikami a tu jest tylko pilnowanie swojego tyłka i martwienie się o niego...! Pamiętajcie że karma wraca!
    Artur

08.10.2020 02:13

Szczecin Kierowca, warto składać CV jak wygląda praca ?
    Były

10.10.2020 21:33

Pewnie Janek miał na myśli, że po sezonie raczej nie ma przyjęć, bo pracy jest mniej.
    Ły$y

05.12.2020 17:40

(usunięte przez administratora) Szybko uciekłem z tych "krzaczorów za płotem" i uważam, że jest OK. Bez porównania.

21.10.2020 10:30

Jak wyglada praca kierowcy w szczecinie gdy znow jest lock down ?
    Vin Benzyna

01.11.2020 10:39

Cud miód malina
    Superman

29.09.2020 15:47

Czy ktoś orientuje się i może napisać, czy magazyn w Duchnicach zostanie, jak ruszą Wiskitki, bo przełożeni mówią, że raczej zostanie, ale nie są chyba do końca zorientowani, albo nie chcą powiedzieć?
    Inny ktoś

04.10.2020 09:40

Właśnie, prosimy o odpowiedź Pracodawcę :)
    Ph

09.09.2020 13:02

Cześć jakie warunki dają przedstawicielom? Jaka podstawa, prowizja.. Auto udostępniają do użytku prywatnego?
    Chefs Culinar Sp. z o.o.

09.09.2020 16:14

Zarobki na stanowisku przedstawiciela handlowego uzależnione są od doświadczenia i umiejętności. Pracownicy w Dziale Handlowym mają również możliwość uzyskania dodatkowej premii od wyników sprzedaży. Użytkowanie auta służbowego regulują zapisy wewnętrznej Polityki Samochodowej. W przypadku bardziej szczegółowych pytań zachęcamy do kontaktu po adresem: [email protected]

30.11.2019 11:41

Idziesz na zwolnienie a gdy wrócisz masz wypowiedzenie.Nie chorować nie pracować najlepiej od nocy do nocy
    Hejo

04.09.2020 21:03

Warto sie zatrudnic??? Mam c+e, czesto sa oglpszenia na kierowce
    Domino

07.09.2020 17:19

Skoro często jest ogłoszenie to już mówi samo za siebie...

Zostaw merytoryczną opinię o Chefs Culinar Sp. z o.o.