3.6/5

• Świężyca
  • Stale
  • Błonie
  • Orliska
Wiskitki - Chefs Culinar Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Tarnobrzeg
  5. Opinie o Chefs Culinar Sp. z o.o.

Opinie o Chefs Culinar Tarnobrzeg

Nie przegap nowości o Chefs Culinar Sp. z o.o.!

15.01.2020 08:47

Wysokość pensji zależy od umownego czasu pracy. Niestety nie możemy zagwarantować stałej liczby nadgodzin, ponieważ nie są one składnikiem kontraktowego etatu, a jedynie dodatkiem wynikającym z bieżących potrzeb firmy. Pensje kierowców są jednak systematycznie podnoszone. Naszym pracownikom oferujemy też premię motywacyjną uzależnioną od efektów pracy.
    Domino

05.09.2020 15:35

Premię motywacyjną czyli dwucyfrową hehehe. Hehehe...
    Byk

09.02.2020 09:10

Warszawa zaczyna kuleć... Wszyscy starzy pracownicy zaczynają odchodzić i jak nie poprawi się polityka firmy i zarobki, to kierowcy będą jeździć na pusto, a w firmie zostaną sami kierownicy i dyrektorzy
    Iweko

25.07.2020 00:32

a skąd wzięłaś 3 jak jest 4
    Stoprocent

27.07.2020 15:16

Pokaz druga robote gdzie masz diety pełną umowę itd
    Stary Pracownik

15.06.2020 19:01

Widzę, że ktoś tu kasuje wiadomości...?! Jednym słowem Makro przejmuje całą firmę!!! Zatrudniają po znajomości, albo swoich ludzi z Makro, a nie znają polityki i działania firmy Chefs Culinar, co idzie to w złą stronę!!! Jak dużo mówisz, albo wyrażasz swoje zdanie jesteś do zwolnienia, albo już zwolniony!!! Nie jeden klient mówił, że zniszczyli Makro, a teraz czas na Chefsa!!! Szkoda takiej firmy, bo mogła być wiodącą i pozytywną firmą w Polsce!!!
    Miki

12.06.2020 14:37

Tak to jest jak Polak zaczyna rządzić i chce się wykazać tylko ciekawe czy Niemiec wie o wszystkim i jak to Polak robi

12.06.2020 11:37

Zrobiła się firma w firmie! Kiedyś było inaczej i 100 razy lepsza atmosfera, a teraz tylko wykazywanie się i robienie komuś za plecami, ale nie wiem, co to komu daje i jakim jest człowiekiem?!
    MaJa

06.02.2020 10:24

Witam, kiedy będzie regrutacja do Wiskitek i na jaką stanowiska pracy?
    zainteresowany

02.06.2020 16:56

Ja jestem zainteresowany stanowiskiem kierownika zmiany
    zainteresowany

02.06.2020 17:01

Jakie zarobki są na stanowisku kierownika zmiany? W jakim systemie się pracuje? Jestem zainteresowany tylko nie wiem czy będzie mi się opłacać. Liczę na uczciwą odpowiedź. Proszę chociaż napisać w jakim przedziale te zarobki oscylują - chodzi o kwotę brutto.

11.03.2020 09:30

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Chefs Culinar Sp. z o.o.?
    Kpp

07.04.2020 19:25

Zwykli pracownicy integrują się po pracy. Reszta śmietanki jeździ w góry.
    Bączek

31.03.2020 13:33

I zaczęły się zwolnienia ???????????? z powodu koronawirusa. A wstępnie mówili że będzie ok....
    Jarek

06.04.2020 14:01

I tak będzie, ważne, że zaoszczędzą pare groszy na każdym. Nieważne uczciwy nieuczciwy wszyscy polecą. A to, że ludzie bez pracy zostaną? A kogo to obchodzi?
    Kop

07.04.2020 19:23

W Poznaniu około 10 osób. Większość to komisjonerzy, którzy szykowali towar, ale jest też parę osób z biura.
    KIEROWCAAAA

13.01.2020 07:03

Czy we wszystkich oddziałach skończyły się nadgodziny i została tylko nędzna podstawa plus niekiedy premia z którą wychodzi ponad 3tys. na rękę?!
    Kabe

22.01.2020 12:00

Ciekawe jak masz 20 brutto na h
    Stoprorap

22.01.2020 12:47

Premie dodatki
    Tolo

14.12.2019 11:38

Podobno oddział Szczecin jest w trakcie likwidacji i zawija się do Poznania. Prawda to? Znajomek był zapytać o pracę i takie dostał info...

16.12.2019 09:12

Proszę o sprostowanie informacji. Oddział Szczecin nie jest w trakcie likwidacji i nie ma takich planów. Jesteśmy aktualnie po inwestycji w remont biur i pomieszczeń socjalnych.
    Nera

19.01.2020 19:58

Tak prawda. Zwalniają. Jest nawet przypadek zwolnienia kobiety zaraz po powrocie z macierzyńskiego.
    Alex

30.07.2019 09:39

Witam wszystkich ujadaczy. Powiem tak. Pracuję w tej firmie ale w Austrii. 13 i 14 pensja. 2300 netto. Od 4 rano do 13. 6 hoteli w górach. Oddział Hallein. Nikt nie dzwoni gdzie jesteś co robisz. Nikt nie pogania. Właśnie taka jest różnica pomiędzy praca w Pl. Chciałbym wrócić do Polski ale raczej nigdy nie będzie właśnie tego podejścia pracodawcy do pracownika co tutaj. Pozdrawiam. I życzę wszystkiego dobrego.
    Alex

31.07.2019 07:27

Witam Krzysztof. Właśnie nie zależy to od firmy w której pracujesz w Austrii. Poprostu tutaj 13 i 14 pensje dostaje każdy. Obojętnie gdzie pracujesz. Kiedyś za komuny jak byłem młody to w Pl też były 13 pensje. Pozdrawiam.
    KUBICA

04.08.2019 20:02

A ile towaru tonarzowo wozisz, tzn. ile u Was najwięcej towaru przypada na jednego kierowcę? Nie mówię o paletach, tylko wózkach :) Dzięki za info i pozdrawiam :)
    KUBICA

04.08.2019 16:34

Bo to Polska nie elegancja Francja... ???? Tutaj niektórzy chcą się wykazać, ale nie wiem po co i w jakim celu! Psuje to relacje między pracownikami i w całej firmie!!! Z tego co wiem pensje wszędzie idą do góry tylko nie w Chefsie! Dobrze, że są nadgodziny i diety, chociaż ciągle przyjmują kierowców, więc dobre też się niedługo skończy i za ponad 3tys na rękę ciężko będzie przeżyć!!! ????
    Piter

03.05.2019 11:01

Co tu dużo gadać o firmie chefs culinar Szczecin.pracowalem tam i mogę dość dużo powiedzieć no ale w skrócie(usunięte przez administratora).wycisna cię jak cytrynę a potem wywalą jak będziesz miał coś do powiedzenia o złym traktowaniu.Nie masz czasu dla rodziny i musisz żyć tylko pracą!!! To jest motto Firmy!!!!Nie polecam
    Daro

29.05.2019 20:17

dzięki za opinie
    Andrzej

17.06.2019 11:17

Skoro szukają to znaczy że nikt tam korzeni nie zapuszcza,i jak tak dalej będą ludzi traktować to nikt tam nie będzie pracował a kierownictwo przesiądzie się z biurka za kierownicę
    Były Kierowca

09.04.2019 22:11

Wszystkich co pójdą na L4 zwalniają....ci.co.zjada z trasy na potrzeby fizjologiczne i nie napiszą do firmy że kupa się wydłuży a nie dotrą w wyznaczonym czasie na bazę ucinają premie...auta z tyłu.z przodu i zboku okamerowane... jak w Big brother.majac kwalifikacje nie jesteś kierowcą tylko siłowym niewolnikiem niemieckiej firmy z oddziałem.w Szczecinie chefs culinar.Kierowca który awansował na logistyka i teraz rozumy podjadał..i znosisz jego kaprysy ...Nie polecam.Odzedlem z tamtad z głową do góry i nigdy już nie wrócę.szanujmy się jako kierowcy a nie jako tragarze po piętrach!!!!
    wwwwwwwwwww

11.04.2019 21:00

wypisujesz bzdury nikogo nie zwolnili za L4 za posiaduchy w kiblu nikomu premii nie zabrali . przyjmując się do pracy wiedziałeś jaka jest specyfika pracy dostawa towaru do klienta i rozładowanie tego towaru jeżeli chodzi o logistyka wymaga tego co od niego wymagają . A tobie chyba zaczęło nie podobać się że przestali płacić za obijanie się i robienie sztucznych nadgodzin , jeżeli pracujesz nie ściemniasz masz całą premie jak ja.
    Pijaczyna

13.04.2019 18:26

Wszyscy dobrze Cię znają i wiedzą jak jest....sami już odchodzą z tego (usunięte przez administratora) ale karma wraca pamietaj

29.01.2019 14:02

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Poprawić zarobki i nie zwalniać ludzi
    aplikujący

08.02.2019 18:32

Dzięki ze są takie fora to człowiek nie popełni głupstwa starając się o tą pracę ,może się wkoncu zmieni i zaczną szanować ludzi i cenić jak zabraknie rąk do pracy w firmie
    E.

28.09.2018 13:10

Chefs culinar jest klasycznym przykładem świetnie działającej zagranicznej firmy, która po przejęciu przez Polski zarząd zaczyna upadac...

29.01.2019 14:11

Poprostu pan B B nie nadaje się na prezesa w Makro może tak ale nie w tej firmie jak w kiloni na to pozwalają
    KIEROWCA Z BOMBOWCA

24.12.2018 10:04

W Wawie ludzie z Makro przejmuja firme, czyli dyrektorzy, kierownicy, itd. Wszystko zaczyna sie robic po znajomosci i niektorych ludzi (usunięte przez administratora) nie wiem kto zatrudnia i kto jest odpowiedzialny za rekrutacje, bo nie raz nie maja pojecia o swoim stanowisku i zakresie obowiazkow. Zaczynaja sie ciecia, oraz kombinowanie, wiec nowi pracownicy (dyrektorzy, kierownicy, itd.) bardzo chca sie wykazywac, a nie za bardzo idzie to w dobra strone. Oczywiscie najbardziej dostaja najslabsze ogniwa, czyli kierowcy i magazyn. Zaczyna sie robic mala lipa i male KORPO. Kierownik magazynu nie wiem za co jest odpowiedzialny i co w ogole robi w tej firmie. Heh.... Wszyscy dostaja firmowe samochody (heheh) - moze kiedys kierowcy i magazyn tez sie doczekaja :) Pozdrawiam
    AmialoBYCtakPIEKNIE

30.12.2018 20:26

W całej Polsce tną koszty i to w bezmyślny sposób. Puszczają jednego kierowcę na trasy gdzie jest dużo towaru a innemu dają wolę bo za dużo nadgodzin zrobił i trzeba mu je zabrać. Obiecali premie które ucinają bez podania przyczyny, tylko pupilki mają pelne, a to tylko mała część zmian na gorsze. Kierowcy już mają coraz bardziej dość, morale okrutnie spadają. Niebawem firma, która mogła być wzorem stanie na równi z całą resztą badziewia.
    Seriusz

26.12.2018 09:37

Dziwna polityka firmy.... Zaczynaja sie oszczednosci...

19.09.2018 14:10

@ANNA, skąd więc tego wypowiedzi w tym wątku? Tutaj piszemy właśnie o firmie Chefs Culinar. Pracujesz w tym miejscu? Możesz nieco rozwinąć swoją wypowiedź o nim? Czy znajdą się na forum również inne osoby pracujące w Chefs Culinar w Szczecinie? Co możecie powiedzieć na temat tego pracodawcy? Zachęcam do dodawania swoich opinii!
    Lolo

03.12.2018 16:50

Kiedyś był.
    Lolo

03.12.2018 16:57

Kiedyś był najlepszy.
    Jacek

21.10.2018 20:43

@kierowca mazowsze Nie jesteś rzetelnym pracownikiem , bo o własnej firmie nie pisze się takich rzeczy na cudzym forum. Jeżeli rzeczywiście jesteś pracownikiem tej firmy i tak ci tam źle to czemu się nie zwolnisz. Firma pewnie byłaby z tego zadowolona. Oczekujesz podziękowań, to raczej firma powinna ci podziękować za taką pracę.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Chefs Culinar?

Kontakt - Chefs Culinar Sp. z o.o.

Litewska 10 39-400 Tarnobrzeg

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

kierowca mazowsze

19.10.2018 19:40

o firmie lodimex ----zaległe wynagrodzenia ,brak kasy na flocie czasem placimy ze swoich zeby ruszyc w trase ,auta blokują firmy wypożyczające ,agregat sie psuje na zmiane z autem ktore ma ponad milion przebiegu ,i jest w stanie rozsypki,strach jezdzic jak 6 opon z innego zlomowiska,na nic nie ma ,a pan techniczny zyje kłamstwem ,jestesmy oszukiwani, ale pracujemy rzetelnie i dzieki nam oddzial mazowiecki jeszcze dziala i czy ktos powie dziekuje??? zdarza sie ze dzielimy sie jednym autem i jazda do nocy na 3 zmiany,
    Jurek

01.10.2018 23:36

Zezol w lodimexie codziennie wyzywa nas i chodzi gada firmie ze sie zealnia i synkowi panstwo W nie zaplacili i sądem pracy straszy. A braki na magazynie ma potęzne za wydawanie towaru bez dokumentu na lewo

26.09.2018 16:05

W LODIMEXIE M-C nie płci wynagrodzenia a siedzą dalej. SZOKKK wszyscy wykręceni na ekwiwalenty zostaną na sam koniec

13.09.2018 12:36

Piszecie dość niepokojące informacje na temat aktualnej sytuacji pracowników w Chefs Culinar. @magazynier, @pracownik, czy otrzymaliście już swoje zaległe wynagrodzenia? Czy pracodawca podał Wam jakiś powód tych opóźnień? Dajcie znać na forum, jak rozwija się sytuacja!

26.09.2018 02:48

To niech lodimex cz jak tam mu na imie swoje forum otworzy a ni na szefsie
    ANNA

26.09.2018 10:51

tam jest wszystko blokowane a w chefie pracuje pół lodimexu

10.09.2018 18:10

10 września brak wynagrodzenia w LODIMEXIE !!! totalne DNO

12.09.2018 20:08

Pół handlowego na L4 już siedzi zaraz wszyscy pójdą .

26.09.2018 02:50

W szefsie szukaja zawsze ludzi postarajcie sie to bedzie robota

25.09.2018 15:48

@Maly, a znasz może jakieś szczegóły dotyczące pracy w Chefs Culinar? Jestem ciekawa, jak wygląda sytuacja w firmie. Może jeszcze ktoś z Was chciałby napisać kilka słów o pracy w Chefs Culinar w Szczecinie z perspektywy osoby pracującej w tym miejscu? Zachęcam!

26.09.2018 01:37

A pracujesz w chews culinar

26.09.2018 01:50

Szukam kogos so pracy z niemieckim językiem. Stawka brutto ponad 2 tys euro
    GOSIA

06.09.2018 11:31

tam pracują nadgodziny robią urlopy zaległe a na koniec wielki WAŁEK na nich poleci . NIC NIE DOSTANĄ LX .

26.09.2018 01:46

Polska życie

26.09.2018 01:47

W chefsie jest lepiej
    Dozorca

30.08.2018 14:49

To jest Forum o Chefs Culinar a nie o Lodimex !! Wiem.ze wiekszosc ludzi z lodomiksu przeszlo do chefsa zobaczymy jak dlugo beda zadowoleni(az im kregoslup wysiadzie)nie ma.co porownywac firmy ,ktora niedlugo oglosi upadlosc....a co do Chefa to moze sie poprawi sytuacja bo juz glownego terorysty psychicznego nie ma i nie bedzie;) Sprawiedliwosci stalo sie za dosc:)brawo dla Pana derektora

30.08.2018 15:41

Na forum lodimexu usuwane są komentarze -wiemy kto usuwa. Dlatego tu bedziemy się wypowiadać o firmie ktora byla titanikiem a została mały kapslem od piwa .

25.09.2018 11:25

O kogo chodzi

09.09.2018 14:56

Najpierw ruda logistka na l4 poszla teraz Kierowniczka z dzialu handlowego na m-c na zwolnienie poszla pewnie od psychola i już nie wraca . Zaraz wszyscy tam pójdą w jej ślady - LODIMEX
    Damian

09.09.2018 15:21

Jak byly poniżane i wyzywane przez wlascicieli to bardzo dobrze zrobiły . Tam mobing to codziennie jest i na dodatek wynagrodzenia nie placone w terminie o skladkach zus to już zapomnąć mozna . Komornik komornika bedzie ganiał firma dno same kłamstwa wlaścicieli . Upadek na 100% bedzie i pracownicy nic nie dostaną bo komornik wszystko zabierze - Lodimex
    wojtek

09.09.2018 12:29

lodimex to firma na skraju bankructwa nie płaci wynagrodzeń na czas kierowcą

06.09.2018 20:56

WYSZŁO WSZYSTKO pół firmy samochodami służbowymi sobie jeździło sprawy prywatne załatwiało a teraz na posiłki ciepłe dla magazynierów nie ma LX !!
    GOSIAK

06.09.2018 19:06

dzwońcie po STARĄ EKIPĘ Z DZIAŁU HANDLOWEGO oni uratują firmę przed UPADŁOŚCIĄ LX
    MACIEK

06.09.2018 18:45

to co się teraz dzieje to jest TRAGEDIA . -nie ma ludzi ( najlepsza kadra uciekła ) -nie ma kierowców ( wszyscy pouciekali) -nie ma sprzętu ( wózki ręczne , samochody na placu rudzielec je wżera ) -wynagrodzenie na RATY ( niektórzy kierowcy nie dostali jeszcze chodzą i się proszą do W.) -za sierpień może nie dostaniemy żadnego wynagrodzenia -zero LOGISTYKI ( logistka M. na trzaskała nadgodzin i nie zapłacili jej poszła na L4 i już nie wróci ) -zabrane ciepłe jedzenie ( kodeks pracy mówi że na mrożni należy się gorący posiłek) podobno zrezygnowali a słuchy chodzą że kilkanaście faktur nie zapłacone jest ! ZARZĄDZANIE FIRMĄ TRAGEDIA !!! TO JEST JUŻ KONIE LX !!!!
    adam

05.09.2018 20:21

to jest już tylko agonia . trzeba odliczać dni do końca .
    brat

05.09.2018 17:04

Jak myślicie jest już koniec LX? Czy jeszcze się podniosą ?
    Kolo

05.09.2018 17:12

Koniec definitywny Komornik licytuje komornika tylko złompo nich zostanie Brat
    ziomek

05.09.2018 18:33

tam już za sierpień po wynagrodzenia będą chodzić i się prosić !!
    Bingo

05.09.2018 00:13

To jest talent rozwalić takiego titanika . Nagroda trzeba przyznać za umiejetnosci w prowadzeniu i kierowaniu i zarządzaniu firmą LX.
    Marcin

04.09.2018 21:40

Nie płaci nie wsiadam !!!!!
    Roman

04.09.2018 16:02

Tam W.D z LX powinni odrazu zwolnic jak na kamerze nagrany był jak wynosi mrozonki z magazynu.

04.09.2018 15:55

Ruda logistka ciagle po miescie lata zabiegana chyba jest albo SZUKA NAJLEPSZEGO SKUPU PALET !!!!!

04.09.2018 14:53

Fajnie się handluje z W.D z LX daje towar bez dokumentow ja zarabiam 100-200zł a on 1000zł albo więcej . Jeszcze czasami palety do skupu daje jest GIT . Zarabiamy we dwoje.

Zostaw merytoryczną opinię o Chefs Culinar Sp. z o.o.