W oko wpadło mi zapytanie o system premiowy które został wręcz olane. Nie ma u was szans na jakieś sensowne kwoty i nie ma co zachwalać?
Firma godna polecenia. Profesjonalna obsługa, wszystko odbywa się na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim, którzy potrzebują profesjonalnego niszczenia dokumentów.
Szkoda, że tak trudno tu uświadczyć wpisy od pracowników, mam zamiar przyjąć się do firmy na stanowisko biurowe (oczywiście, jeśli mnie zatrudnią) i z chęcią bym poczytała czy jesteście zadowoleni z warunków i stawki, tak bardzo jak klienci :P Ponoć mają tu w porządku wynagrodzenie i system premiowy, to ile na rekę może dostać np. asystent w administracji?
A zatrudniacie na umowę o pracę czy nic innego niż samozatrudnienie nie przewidujecie? Elektryka, stolarza, czy montażystę potrzebujecie do Austrii oraz Niemiec ale nie mam własnej działalności.
Jakie zarobki ma kierowca odbierający dokumenty od klientów? Jakiś nabór w ogóle się szykuje do lata? Powiem wam, że jak szukałem na ich Facebooku ofert, to trafiłem na wynajem mieszkania pracowniczego. 5,5 tys. plus opłaty! To ile zarabia tutaj pracownik że byłoby go stać na taki wynajem?
Nie prowadzimy naboru na stanowisko kierowcy busa i nie będziemy . Mamy ogłoszenia nawet na kwotę 10tys , niestety z przykrością informujemy ,że nie wynajmujemy osobą prywatnym mieszkań tylko firmą.
Obsługa miła i ekspresowa.Polecam wszystkim
Polecam firmę, rozładunki ekspresowe, Panie bardzo miłe. Obsługa za 5
Mają ofertę pracy dla stolarzy i monterów mebli w Niemczech i Austrii. Trzeba znać komunikatywnie niemiecki. A jak z dojazdem i zakwaterowaniem? Na własną rękę?
Bardzo polecam firmę, trafiłem tam na rozładunek. Poszło sprawnie i szybko, Panie pracujące bardzo miłe i kulturalne.
Działają ok. odbiorą kiedy zgłoszę i jeszcze nigdy nie miałem powodu do narzekania. Polecam
Polecam współpracę. Szybko i sprawnie. Jako klient jestem zadowolony.
Firma profesjonalna, obsługa na najwyższym poziomie, a osoby tam pracujące są zaangażowane bardzo pomocne w obsłudze klienta. Szefostwo firmy, nie dość że piękne, to jeszcze o wielkim sercu, gotowe nieść pomoc ludziom Polecam firmę z całego serca.
Super firma, polecam z całego serca oddałam dokumenty do niszczenia całkowicie za darmo. :)
Bardzo polecam firmę AMG Recycling, szybko i sprawnie pozbyłem się zalegających dokumentów.
Polecam prace w firmie AMG Recycling, bardzo miła atmosfera i wynagrodzenie zawsze na czas. :)
Profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie, bezproblemowy kontakt telefoniczny z firmą.
W tej firmie można oddać dokumenty do niszczenia całkowicie za darmo. W tych czasach to niemożliwe, a jednak się udało. Bardzo polecam.
Bardzo polecam tą firmę ! Oddałam bezproblemowo makulaturę.
Polecam.Szybki załadunek i załatwienie dokumentacji.
Uwaga w Oleśnicy dolnośląskie działa oszut i nacjagacz prowadzi firmę Womar na ul.Kilinskiego to jego nr.725 420 035.Trzymajcie się z dala od tego osobnika.
Trafiłem do firmy AMG z reklamacji i powiem szczerze - trafić lepiej nie mogłem. Zostałem rozladowany od ręki, Panie pomogły w organizacji dokumentów. Nic tylko tam wracać! Nie mogę doczekać się następnego kursu do Państwa :)
Pana opinia jest bardzo krzywdząca i nieprawdziwa, ponieważ AMG Recycling Polska Sp. z o.o. od wielu lat nie świadczy usługi ZAŁADUNKU dla firm zewnętrznych.
AMG Recycling Polska Sp. z o.o. od wielu lat nie świadczy usługi ZAŁADUNKU dla firm zewnętrznych . Jestem nowym pracownikiem ale sama nie widzialam nigdy zaladunku dla firmy zewnetrznej ;) oh cebulaku zajmij sie swoim domem i problemami niz pisaniem glupot! Musisz miec nudne zycie ,ze piszesz takie glupoty .
Woś nakopie ci do dupy jak spotkam cię w Goleniowie łysy spasiony obleśny dziadu.
Jak się pracuje w Amg Recycling Polska Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Amg Recycling Polska Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 10.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Amg Recycling Polska Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 9, z czego 7 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!