Safran Aircraft Engines Poland Sp. z o.o.

Adres: Południowa 23, 39-120 Sędziszów Małopolski

NIP: 5252658032 REGON: 364374030 KRS: 0000616509

Safran Aircraft Engines Poland Sp. z o.o.
2 211 6 1

Opinie o Safran Aircraft Engines Poland Sp. z o.o.

Młody

Jakie są zarobki na dzień dzisiejszy na operatora cnc w safran aicraft. Przyblizy ktoś może

Zadowolony polaczek :D
@Młody 14.01.2019 18:07

Nie ma tragedii. Jako operator szlifierki z jakimkolwiek doświadczeniem w CNC, można liczyć na wynagrodzenie w granicach 3200 - 3600 Brutto + bardzo fajny pakiet socjalny. Jeżeli jesteś zainteresowany, śmiało aplikuj na wybrane stanowisko, albo po prostu wyślij swoje CV. Gorąco polecam pracę w tej firmie! :]

Nick
@Młody 14.01.2019 18:07

Od 2800 zł brutto

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
@Zadowolony polaczek :D 15.01.2019 16:16

PANI Z KADR UDZIELA ODPOWIEDZI

goer soro

Prawda, że zamykają ten kurnik. robotniki sieją takie plotka? szkoda gadać, w innych firmach 2600 na ręka, soboty + premia hahahahaha gracie sele na saf i to ma paśc by zarobić i kupić taniej i znowu price up czy jak hihihi? chodze sobie juz dla jaj do ta praca i patrze i obserwuje jak nie robić by biznes paść.

Pracownik

Nie polecam nikomu składać cv do tej pracy bo nie warto niskie pensje bardzo duże wymagania, normy ustalone nie do wykonania.. Chyba że ktoś chce tylko zimę przesiedziec w tej pracy

Czarny
@Pracownik 27.12.2018 14:50

Anonimowy pracowniku jak juz nie polecasz tej firm przynajmniej podpisz sie lub napisz czym sie zajmujesz Moze inne stanowiska sa ciekawsze od Twojego ;) Pozdrawiam

Pracownik
@Czarny 28.12.2018 00:08

Wszystkie takie same. Mamy multitask przecież w firmie. Każdy robi wszystko. Nie koniecznie dobrze. Pozdrawiam

Sopel
@Czarny 28.12.2018 00:08

Niestety w całej firmie tak jest,i na nic lepszego się nie zanosi. Nie umieją poszanować pracownika,nawet na stołówce jest wyłączone ogrzewanie,jedząc trzeba uwarzac żeby nie przygryzać języka z zimna(17*) Takie pytanko do prezesa kiedy ma zamiar to zmienić?może gdy zgłosimy do inspekcji pracy....?

Urzont skarbowy 2019

Jak tam? Gdzie miszczostwo robi te szkolenia yyy jak wydoic wiecej z pracownika? Hahahha .... bo mi sie chce smiac jak widze kur..wa te podpuchy z ich strony.... a co najlepsze. jeszcze wieksi debile daja sie podejsc xD nawet podpiepszaja hehe zdrowie siafrana I konfidentow haha jak to jest z vatem na szkolenia?

Urzont skarbowy 2019
@Urzont skarbowy 2019 23.12.2018 18:22

Bo chcialabym otworzyc taka firme co by szkolila. Moze ktos by mi pomogl ;) wesolych swiat :)

Roberto

A jak sytuacja wygląda na kontroli? CMM konkretnie

CMM
@Roberto 18.12.2018 16:21

Kontrola CMM chodzi na 3 zmiany. Przeważnie każdy mierzy na 2 pomiarówkach a jak ma jedną to do tego pomiar na multicodach. Jest ok nikt nie pogania chociaż czasy wyliczone tak że cieżko sie wyrobić trzeba po prostu siedzieć i pilnować. Mistrzyni jest ok. Jak się nie zrobi normy nic nikt nie mówi praca na spokojnie przynajmniej narazie...

Roberto
@CMM 18.12.2018 17:08

Jest podział na programistów cmm a operatorów? Jakie cmmki macie i ilu jest was na zmianie?

CMM
@Roberto 18.12.2018 18:44

Jest 2 chłopaków którzy zajmują się programami i ustawianiem reszta to tylko operatorzy którzy mają za zadanie założyć detal włączyć program i zapisać wynik w pdf w odpowiednim folderze. Jeden z tych chłopaków jest na wypowiedzeniu więc jeśli jesteś zainteresowany to złoż cv może będą szukać kogoś na jego miejsce.

ZUSz
@Roberto 18.12.2018 18:44

Roberto a Ty z MOPSu czy co ze taki wywiad środowiskowy przeprowadzasz?? Jest ciężko ale walczymy i na zapomogę liczymy.

Roberto
@ZUSz 18.12.2018 19:56

Po prostu czytam i nabrałem ochoty na poranne kakao od francuzów, badam teren. Dzięki!

Real
@Roberto 18.12.2018 16:21

O proszę, rozmówki jak na zamówienie. Robota przy CMM ? Spoko, idź. Minimalne stawki i okresowe przyp**rdzielanie się przesa, stylu: czemu tak wolno? Bo maszyna jest wolna... To rób na niej szybciej! Ot zarządzanie po polsko-francusku.

Obiektywnie

Stawki: -jak na podkarpacie ok. 70% tego co można normalnie dostać - jak na resztę Polski to takie 50-60% Szefostwo mami premiami, ale zabiera się je przy byle okazji, a nawet dostając premię stawka jest niska po prostu. Duży nacisk jest na wielozadaniowość: jeśli ktoś jest fachowcem w jednej dziedzinie i się sprawdza to najlepiej niech ogarnie jeszcze 4 inne obszary, może akurat je ogarnie i będzie można inną osobę zwolnić albo zadręczyć żeby sama odeszła. Generalnie duży jest nacisk na ograniczanie wielkości załogi, umowy dla nowych tylko na czas określony (po próbnym). Ciężko wytrzymać ponadto sytuację, że firma przysyła z centrali nic nie potrafiących "kierowników/prezesów/ekspertów" którzy tylko ślepo wydają polecenia nie mając pojęcia czego chcą i jakie tego będą (najczęściej słabe) rezultaty. Załoga generalnie spoko, sporo fachowców, miła atmosfera. W moim przypadku stracony czas, nie polecam - 1/6

Czarny

Impreza grudniowa ma byc stypa pozegnalna grupy osob, ktore rzucily lub dopiero rzuca papierami Uruchamialy firme a teraz odchodza po roku od jej otwarcia Polecam gruntownie zastanowic sie osoba skadajacym Cv na "nowe" chwytliwie nazwane stanowiska, moze nie warto.

Enriqe
@Czarny 05.12.2018 22:45

Ciekawe kto rzyjdzie jutro na imprezę, po tym jak "szef" wywalił majstra z pracy za to że stanął w obronie ludzi ze slusarni. Zostało tylko iść na imprezę i bawić z Francuzami i za to że ludzi "od tyłu walą" czym się da. Skoro mistrz na zakładzie jest gnojony jakby był nikim to co ma sobie pomyśleć zwykły pracownik. Mam nadzieję że jeszcze więcej osób odejdzie zanim zostaną wyrzucenia bo tu nigdy dobrze nie będzie... Życzę aby wszyscyco się zapisali na imprezę nie poszli... Udanej zabawy

Wkurw
@Enriqe 07.12.2018 08:35

Dokładnie ludzie trzymajmy się razem niech Stefan i łysy sami sobie idą na tą impreze i walca razem zatańczą. Myśle że po tym jak potraktowali mistrza który był od początku firmy staną za ludzmi to takiego najlepiej zlikwidować i po problemie ludzie którzy się zapisali powinni stanąć solidarnie i nie pójść i nie udawać że wszystko jest ok bo nie jest. A ty pajacu zastanów się co robisz bo jakby nie ci ludzie to byś nie był tu gdzie jesteś bo firmy by nie było więc może troche więcej szacunku dla ludzi. Nie będzie mnie na tej świątecznej szpoce (imprezie) więc pozwole sobie zlożyc życzenia tutaj. Życze ci Stefanie i tobie Ronanie aby w nowym roku wywalili was stąd żebyście byli potraktowani w taki sam sposób jak wy traktujecie ludzi którzy pracują na was nieroby...

pies
@Czarny 05.12.2018 22:45

Tak dla sprostowania nie zwolniono Mistrza a on sam złożył wypowiedzenie, jemu tylko pozwolono nie przychodzić więcej do pracy :P Nie ma co się dziwić, mistrz jest pracownikiem prezesa i ma reprezentować przede wszystkim jego stanowisko. A. faktycznie chciał być po stronie pracowników. Co do ślusarni, osobiście jestem wqrwiony właśnie na takie podejście że lejecie na wszystko. Chciałbym dostać jakiś dodatek, fajnie jak się kasa zgadza, ale przez niektórych w tej firmie jest to niemożliwe. :( Od dawna wiadomo że między ślusarzami panuje zmowa, żeby trzymać jeden, ten sam poziom, bo tam każdy ma w D. firmę, premie, wyniki. I aż mnie szlak trafia, bo ja pracując ciężko, robiąc po 140 części na zmianie jestem i tak blokowany przez ekipę której nikt do tej pory z niczego nie rozlicza, która sama sobie dyktuje warunki. Wierzę że są jakieś ograniczenia, ale postawa niektórych ludzi po prostu pokazuje ich zaangażowanie, a właściwie jego brak...

Doubt
@pies 08.12.2018 08:50

A czy Ty w ogóle wiesz co produkujesz? To są łopatki turbiny silnika lotniczego.

as
@pies 08.12.2018 08:50

hmmm, może spróbuj swoich sił na budowie? skoro i tak chcesz pracować ciężko to tam przynajmniej lepiej zarobisz, w dzisiejszych czasach stawki na budowie można powiedzieć są atrakcyjne w porównaniu do przykładowej pensji na produkcji... no tak bym radził wszystkim z wygórowaną ambicją że jak chcą się wykazać i pracować ciężko to na budowe

amber godl
@pies 08.12.2018 08:50

skończ psie choć studia. ty głupi jesteś. myślisz. że co miesiąc ludzkie ręce będą szlifować.spawać. oglądać. po x procent więcej części... Dzisiaj masz premie biedaku. jutro nie masz. cele znasz. nie pajacuj.

Idz pan w ch.j
@pies 08.12.2018 08:50

No i właśnie przez takiego psa jak ty są takie normy. Każą ci robić 400 to choćbyś się miał posrać pewnie w gacie to zrobisz. A przez ciebie inni potem też muszą chodzić z (usunięte przez administratora)w gaciach bo przez ciebie też muszą tyle zrobić. (usunięte przez administratora) W dzisiejszych czasach jest mnustwo pracy i pracowników brakuje bo każdy sie szanuje widać oprócz ciebie co za miske ryżu byś się sprzedał. Jestem za ślusarnią bardzo dobre i zgrane podejście. Nie dajcie się i trzymajcie razem. Ps. Bardzo pasuje do ciebie ten nick... Psie

Web
@pies 08.12.2018 08:50

Po pierwsze nie pozwolono mu przychodzić do pracy a nie pozwolono nie przychodzić do pracy- taka gierka słowami a wiele znaczy.Po drugie mistrz jest zatrudniony przez szefa reprezentującego firmę i jest pracownikiem firmy a nie samego szefa i winien działać na rzecz rozwoju firmy i jej pracowników a nie zadowolenia ambicji kogokolwiek .Po trzecie tak mi się wydaje ,że wcale nie pracujesz na ślusarni bo za bardzo chciałbyś rozliczać i ustalać warunki i właściwą postawę jaką powinien prezentować pracownik.Po czwarte stosujesz starą zasadę " dziel i rządz" .

Elvis

Ma ktoś może przepis na te pierniczki co były na stołówce?

Pracownik

Mam nadzieję zmienić pracodawcę. Ogłupia się ludzi wywodami o współczynnikach , kalkulacjach i innych"ekonomicznych" czynnikach uzasadniając eksploatację pracowników i nazywając to pracą.

Agata
@Pracownik 12.11.2018 18:37

Zechcesz proszę powiedzieć, co konkretnie wpływa na Twoją decyzję? Myślę, że to, co powiedziałeś, niestety nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Dodatkowo chętnie dowiem się czegoś na temat, czy w firmie można liczyć na jakieś dodatkowe bonusy do wynagrodzenia. Może na święta przewidywany jest jakiś dodatek?

TT
@Agata 29.11.2018 14:18

Liczyć możesz napewno a czy otrzymasz hmmm??

1234
@Agata 29.11.2018 14:18

Wulgarne słownictwo i arogancja wobec pracowników. Kierownik stwierdza w obecności kobiet żeby nie walić w hu.. i zapie...Targety wyliczone przez ambitnych inżynierów arbitralnie podnoszone przez kierownika lub prezesa.Ludzie wsciekli i zmęczeni atmosferą wrogości i pracą.Etyka na poziomie bruku.

Enriqe
@Agata 29.11.2018 14:18

Premia jest kwartalna 15% poborów, przynajmniej papierze... Osobiście uważam że jej już nie będzie, bo nie realne jest osiągnięcie targetów z kilku powodów. Na święta jak cie zadowala marne 150 zł to tylko bawić się przez całe święta ( chyba że masz 5dzieci to dostaniesz parę groszy wiecej) . Nie chce powtarzać słów innych osób więc w skrócie nie polecam. Po 2 latach szukam nowej pracy, 0 przyszłości nawet dla ludzi po studiach... Powodzenia

Derby

Będzie impreza mikołajkowa.

Donal tus
@Derby 05.12.2018 12:43

Tą spółką zarządzają bardzo inteligentni ludzie, w porównaniu do pracowników produkcji co pójdą na tą imprezę. Chciał...m mieć taką spółkę i pracowników. Nie ma to jak pić drinki z kimś, kto ma kogoś za "0 czy śmiecia" i uśmiechać się do zdjęcia heheszki :***

Copy Paste

Wulgarne słownictwo i arogancja wobec pracowników. Kierownik stwierdza w obecności kobiet żeby nie walić w hu.. i zapie...Targety wyliczone przez ambitnych inżynierów, arbitralnie podnoszone przez kierownika lub (usunięte przez administratora).Ludzie wsciekli i zmęczeni atmosferą wrogości i pracą.Etyka na poziomie bruku.

Nowy

Hej ludziska zyciecie co tam w pracy, ktoś z jeszcze tam robi bo nie ma zadnych nowych opini?

robotnik
@Nowy 21.11.2018 21:31

dostali dniówkę francuza za 4 miesiące roboty (premia)....

LipA
@robotnik 23.11.2018 16:28

???????????? Dobre !!!

Pracownik SAEP

Od przemowy kierownika do decyzji prezesa mineło 3 tygodnie, i był to czas na zbadanie reakcji ludzi. Nie doszło do żadnych incydentów typu STRAJK. Ostatecznie jak się wszystko uspokoiło podjęto decyzje o NIE przyznawaniu premii. Wyniki zostały wykonane na NIEKORZYŚĆ ludzi. Obecnie WSTYD się przyznać komukolwiek, że pracuje się w tej firmie, bo wszędzie zarabia się więcej gdzie premia jest uzależniona nie od tego czy prezes uruchomi maszyny, zastosuje pracę w NADGODZINACH w celu wykonania targetu i co więcej policzy wszystko w SPRAWIEDLIWY sposób. Odnośnie mistrzów(nie wszyscy), powinni wiedzieć, że istnieje w firmie wąskie gardło - pomiarówki, i nawet jakby LUDZIE mierzyli (NISZCZĄC SWOJE KRĘGOSŁUPY) po 5 sztuk więcej na zmianę to i tak nie osiągnięto by najniższego poziomu targetu aby przyznać 5 % premii. Tak więc proszę sobie oszczędzić wstydu i nie podpuszczać ludzi słowami typu ,,zrób dzisiaj więcej, ładny wynik ale staraj się pracować więcej, dzisiaj 160, 200". Mistrzowie to najniższe kierownictwo i bliżej im do pracowników- ZWYKŁYCH ZJADACZY CHLEBA, niż do kierownictwa najwyższego stopnia.

Katon

@Misiura: a o czym tu pisać? Firma totalnie niczego nie oferuje. Jedyny komunikat jaki wysłała ostatnio pracownikom to: pracujcie nadal za 1/2 tego co inni dostają, to może za 4-5 lat będziecie się do czegoś nadawać... Słabo

Listek
@Katon 18.10.2018 10:39

A ja dodam, że atmosfera sięgnęła dna i z tego co słyszę to zaczynają odchodzić ostatni specjaliści. To już nie jest tylko produkcja :(

666
@Listek 19.10.2018 11:26

ja 28 października lub 28 listopada daję wypowiedzenie :D

Ziom
@Listek 19.10.2018 11:26

Wczoraj na 2 zm pracowało tylko 4 maszyny ok.20 operatowów na l4 a co jest najciekawsze każdy ma to w (usunięte przez administratora)

666
@Ziom 19.10.2018 21:44

nie ma popytu na łopatki.

Lol
@666 19.10.2018 13:10

Stefan,to ty??no w końcu !

anonim

(usunięte przez administratora)

MO

Ty masz na tyle jaj, że potrafisz anonimowo szczekać sprzed komputera i tyle w temacie. Kto będzie chciał to poradzi se bez Safranu a kto nie to dalej tam będzie pracował a swoje bóle wylewał na goworku pzdr

Zawiedziony

Cyngiel widać że masz doświadczenie w produkcji filtrów albo tylko tak Ci się wydaje. Zapewne Ci ludzie też ciężko pracują za marna kasę . Dziś nikt nie płaci za siedzenie i picie kawy ale tu ludzie pracują na tyle ile ta praca i jej organizacja pozwala . Jeśli ktoś przesiaduje na papierosie i kawie to oczywiście można szybko to zweryfikować i taka osobę ukarać ale nie wszystkich do jednego worka. Można robić jakieś realne wyrobienie (Nie takie wymyślone za biurkiem z kalkulatorem i stoperem niemające nic wspólnego z rzeczywistością na produkcji..ciagle awarie brak sztuk itp.) tylko zeby to wyrobienie robić to najpierw trzeba wspólnie przemyśleć z wszystkimi ludźmi co zmienić aby to uzyskac . Nie może być tak że na 2 zmianie pracuje 1 w porywach 2 osoby a 6 innych maszyn stoi. Zlikwidowano 3 zmianę gdzie maszyny mogły by pracować a niestety tego nie robią. Ludzie z tych maszyn zamiast robić to po co tu się zatrudnili są przerzucani na inne stanowiska bo tam ponoć nie ma kto pracować. Inni pracowali by też ale jesli fizycznie jest brak sztuk to jak to robic. No chyba że taki filozof jak Ty znajdzie cudowny środek na ten stan rzeczy. Nie drwij z fachowcow z rocznym stażem . Sam kiedyś taki byłeś a może jesteś . Myślę że niewazne ile kto ma tego stazu tylko jak podchodzi do swojej pracy. Każdy przyszedł tu aby pracować i w zamian każdy chce dostać za ta pracę godziwe pieniądze. Nikomu też jak sądzę nie zależy aby się źle mówili o tej firmie ale w takiej formie i takiej atmosferze po prostu jest to nieuniknione .

Zizu
@Zawiedziony 14.10.2018 11:51

W punkt.Dziękuję!

monotlenek wodoru
@Zawiedziony 14.10.2018 11:51

Zauważono, że mistrzowie (kilka mężczyzn i kobieta) udają, że nie wiedzą o opiniach umieszczonych na tym portalu. Celem ich działania jest wyciszenie opinii poprzez ignorowanie, tak by ludzie zwątpili, że coś w ten sposób osiągną. To jest potwierdzenie, że reprezentują interesy kierownika i prezesa.

Cyngiel

Chyba ludzie nie zrozumieli ze za siedzenie przez 8 godzin na krześle nikt nie będzie płacił. Tak organizuje się produkcję w każdej fabryce, nie wiem czemu fachowcy z rocznym doświadczeniem się tak bulwersują. Może dlatego że nikt nie chce zapłacić pracownikowi za czas spędzony na papierosku,ploteczkach i kawce. To nie fabryka filtrów, gdzie przychodzi się przesiexdziec 8 godzin. Jeśli ktoś ma pojęcie o robocie szybko znajdzie pracę, cala reszta nieudaczników i obłoków będzie pisać tu te dyrdymały. Samo przyjście do pracy to za mało liczy się WYNIK!

Zizu

Już wiemy czego od nas oczekują. Albo tyracie albo wypad! A my co na to?

w666

dokładnie, (usunięte przez administratora) do francji gdzie może będą na was robić ciapaci. Nikt nie będzie dla tego projektu marnował czasu i energii za takie pieniądze i traktowanie. Kto mądry zwykłą robotę na Szlifierce, ślusarni, spawalni, czy w kontroli jakości za 500 euro nazywa pracą dla lepszej przyszłości, dla idei? De**l k..a.

LipA

Hmmm wydawało sie że konflikt raczej za łagodzi, jeszcze w Grudniu był zadowolony I się cieszył, szybko przeszło

Zawiedziony
@Zizu 11.10.2018 18:05

Co by powiedzieć. Z calosci przebiegu można spokojnie wywnioskowac ze pracownik dla zarzadu jest nikim. Masz robic i zeby czasami ci nie przyszlo do glowy aby sie wypowiadac w kwesti zakladu. Takie traktowanie pracownika predzej czy pozniej przyniesie wiecej strat niz korzysci tylko czy o to w tym wszystkim chodzi. Wszyscy liczyli ze może coś sie zmieni. Bedzie dyskusja .Jakies propozycje że strony zarządu jak i pracowników. Niestety wychodzi na to że z pracownikami nikt nie będzie dyskutowal . Jak się coś nie podoba to droga wolna. Żal jednak że Ci co mieli nas bronić . Ci co tak obiecywali pomoc dla pracownika.....no bo chyba dobrze zrozumiała załoga te słowa "  Dobro naszych pracownikow zawsze stawiam na pierwszym miejscu. Nie boję się mówić w imieniu pracowników jak również nie boję się stanąć po ich stronie "  Okazały się po prostu zwykłymi obietnicami. Spotkanie z zarządem i nie ma żadnych pytań. Ja wiem ponoć kierownik nie dał możliwości ich zadania ale nasz przedstawiciel nawet nie podjął takiej próby . Czyżby wszystko było ok. Czy załoga jest  taka zadowolona? Dzieje się ewidentnie krzywda . Ludziom zabrali pieniądze choć załoga pracowała i to nie ich wina że nie ma wyrobienia. Teraz zaczyna się zwalniać ludzi. Do czego to wszystko prowadzi. Może to już czas określić się po czyjej stronie się stoi ? A może czas podjąć męską decyzję.....

Hitler
@Zizu 11.10.2018 18:05

Precz z Safranem żabojadami z Polski aaa nie zapomnijcie zabrać ze sobą tą męską dziw.ę pseudo kierownika który sprzedał sie za pare euro zdradził swoich ludzi za takie traktowanie zdrade kula w łeb

Rozgoryczony
@Zawiedziony 11.10.2018 19:59

Cóż, papier wszystko przyjmie, można być mocnym ,,w gębie", jednak życie weryfikuje wszystko. Okazało się, że przedstawiciel pracowników stanął po przeciwnej stronie barykady i nawet nie zamierza w żaden sposób pomóc osobom, które obdarzyły go zaufaniem. A krzywda pracownikom dzieje się z każdym dniem coraz większa. Ciągłe zwyżki wymagań, które nie są realne do wykonania, zabieranie pieniędzy, straszenie, zwolnienia. Źle się dzieje.

I chu..
@Hitler 11.10.2018 20:57

Nie pare euro a 15-20 tysięcy złotych brutto ????

zawiedziony
@Hitler 11.10.2018 20:57

To że źle się dzieje jest faktem ale samo nawiazywanie do Hitlera i taki wpis jest na poziomie podstawówki . Ludzie chcą wypowiedzieć swoje obawy i pokazać prawdziwe oblicze w jakich ostatnio firma się znalazła ale taki wpis niczemu dobremu nie służy

bez sił

Firma sięgnęła dna .....

Leszcz
@bez sił 11.10.2018 22:05

Eeee to dopiero początek ????

Operator pod ciaglym nadzorem

Ciekawe czy jak wszyscy którzy znaja sie na robocie stana i powiedzą ze nie beda dluzej robic z takim traktowaniem i za te pieniądze bedzie im dalej tak wesolo i tak twardo beda nas gnoic. beda bezradni jak mrowki na deszczu bo zaden francuzik albo nowy pracownik maszyny nie ustawi. apel do pracowników, nie dajcie sie im gnoic, walczcie o swoje prawa! inaczej bylo za czasow starego kierownika i prezesa, wtedy wszystko szlo do przodu i atmosfera byla odpowiednia. panie kierowniku postaw sobie na maszynie ludzi bez doswiadzczenia którzy za 2kola beda klepac zlom, nie ustawia maszyny bo mie beda wiedzieli jak, pozbadz sie ludzi z doświadczeniem i wsadz to do samolotu, nie wazne ze lataja nim ludzie, ich zycie sie nie liczy , samoloty jaknspadna to co tam strasznego sie stanie.... takie chyba w ten firmie panuje przekonanie.... sztuki i tania produkcja ponad wszystko. zycze zeby gora leciala takim sprzetem z wadliwymi lopatkami i niech sie dzieje wola nieba, a karma zawsze wraca.

alufelga
@Operator pod ciaglym nadzorem 11.10.2018 21:47

dokladnie (usunięte przez administratora) nie ladnie zyczyc smierci ale ich mi nie szkoda. zebyscie dostali za swoje wy kur wy pie rdolone a tfu pluje na was

Zen Wu B

To prawda, ze kapucyni spowiadaja kolo 9:00 na hali? nie trzeba bedzie stac w kolejce na swieta. lepsze to nawet niz multisporty. Czy obowiazuje tajemnica spowiedzi? I czy przymkna oko na zatajone grzechy?

Trol

Jak można pozbyć się jedynych technologów w całej firmie tych którzy byli od samego początku powstawania firmy co budowali firme od podstaw uruchamiali proces od zera wdrażali produkcje poświęcili swój czas siedząc od rana do wieczora. I wszystko szło im dobrze dopóki nie zostali przyjęci nowy prezes i kierownik którzy zaczęli mieszać produkcją wprowadzając niby ulepszenia nowe przyrządy inne tarcze do których nawet sami francuziki nie potrafili dobrać parametrów. Zrobił się bałagan gorszy niż przy stworzeniu wszechświata. Za wszystko zostali posądzeni chłopaki. Jedno jest pewne tam gdzie trafią teraz będą napewno lepiej potraktowani niż tutaj. Wniosek z tego jest jeden nie warto robić więcej i się poświęcać bo właśnie góra pokazała jak ma to daleko w du... Chłopaki powodzenia

Mtu

Co do kierownika to wszystkim wiadomo że z mtu prawie został wolniony dyscyplinarnie. Został mu postawiony warunek że albo sam odejdzie albo dyscyplinarka. Właśnie za brak kultury pyskowanie i doprowadzanie zakładu do upadku. Mam nadzieje że jego katiera w safran pójdzie w podobnym kierunku czego z całego serca życza wszyscy pracownicy Safran Aircraft

WielkiNieObecny
@Mtu 10.10.2018 12:10

Przecież to typowy karierowicz za pięć złotych. Jedyne co mu być może w życiu wyjdzie to pewnie "włosy z głowy" chociaż nie wiadomo czy i tego nie spier........doli Do kiedy wykresiki i słupeczki sie zgadzały to siedział w gabineciku, od czasu do czasu na dymka wyskoczył , przyklaskiwał swojemu francuskiemu królowi . Gdy coś zaczęło zakłócać ten błogi spokój unosi się dumą i w zdwojony sposób w połączeniu ze swoim władcą uderza w ludzi zabierając premie (pomijając że nadgodzin już dawno nie ma- no bo jak dać ludziom godziwie zarobić ) Kolejny brak szacunku to rzucanie ludźmi jak szmatami na wszelakie stanowiska, jesteś ślusarzem , operatorem ???- to nic nie znaczy masz (usunięte przez administratora) wszędzie bo jesteś tylko zwykłym robolem który ma milczeć robić jak najwięcej i jak najtaniej . Chcesz się napić wody ???- przecież masz możliwość zrobić to dwa razy w ciągu zmiany nie ma co robić afery. Śmiech surowo zakazany bo to nie przystoi żeby taki szary robol mógł mieć dobry humor . Papieros, skądże znowu -tylko szlachta pali. Sposób traktowania ludzi w tej firmie jest skandaliczny i karygodny ,ale na szczęście jest XXI wiek niewolnictwo wymarło i jestem pewien że ludzie się postawią a dwóch panów obudzi się z ręką w nocniku . Pozdrawiam

Biały Murzyn

Adwokatko diabła ,otwórz w końcu oczy i zacznij trzymać naszej strony ,broń jeśli mały francuski gniot gnoi Polaka i w chamski sposób go zwalnia,stań za nami ,a nie masz jeszcze czelność po zabraniu zasłużonej premii pytać jaka atmosfera na hali! Gdybyśmy zarabiali 17 tysi jak ty ,to mielibyśmy to w du... czy ja dostaniemy,możesz na jeden miesiąc zamienić się wypłata jednym z pracowników i zobaczymy czy będzie ci do śmiechu.Pamiętaj że ty też możesz okazać się najsłabszym ogniwem i wymienia na lepszy model. Safran transmission-systems GÓRĄ hip hip huraaaa!!!

666

Zgodnie z regulaminem firma ma czas na wypłatę świadczenia do końca kwartału wypłaty. do końca tego roku. Za 2 tygodnie zapomnicie. znów przyjdziecie do roboty. francuz będzie was dymał i śmiał się w oczy.

Nowy

Widzę że właściel działki w końcu zdenerwował się ciągłym paleniem i wyrzucanie petow na jego mostku przez dyrektora z safran i postawił zakaz palenia w cale się mu nie dziwie

Właścieciel działki
@Nowy 10.10.2018 09:52

Od razu widać jaki to gość z kulturą co nie dość że pali na cudzej ziemi to jeszcze nie posprzata po sobie tylko odejdzie za przeproszeniem jak krowa od gówna( nie obrażając krowy oczywiście)

samotny tata

chciałbym zatrudnić sie w safran aircraft engines poland, ale czytam to wszystko i sie zastanawiam. mam na utrzymaniu trojke dzieci i odbiora mi 500 plus. czy z pensji w safran uzyskam wiecej niz 1500? atmosfera mnie nie obchodzi liczy sie kasa. w firmie lotniczej powinna byc raczej dobra, mam racje czy lepiej opiekowac sie dziecmi w domu?

Porada
@samotny tata 04.10.2018 14:37

Popatrz na opinie... 87 ocen, 2 gwiazdki, no to już wiesz jak płacą...

Hispano
@samotny tata 04.10.2018 14:37

Zależy jeszcze na jakie stanowisko i z jakim doświadczeniem,. 1500 to dziś na poganiczu najniższej krajowej. Jako inżynier bez doswiadczenia zarobisz na początek o 2500,. Na produkcji 2000

samotny tata
@Hispano 04.10.2018 15:24

za tyle nie oplaci sie wychodzic z domu, wole chodzic glodny i nie pracowac niz pracowac i chodzic glodny. zaoszczedze troche energii na opieke nad dziecmi.

Tata
@samotny tata 05.10.2018 07:39

Fajny wzór do naśladowania mają te Twoje dzieci. Tatuś - ideał, co do żadnej pracy się nie nadaje

titanic
@samotny tata 04.10.2018 14:37

plecak z rogalikami tez byl prywatny

byly pracownik

odkąd zmienilem prace zarabiam prawie drugie tyle. zapraszam do rzeszowa, tu kazdy operator znajdzie cos dla siebie

Skorpion

Wszyscy tylko narzekaja i narzekaja. Jakbyscie dali z siebie maksa i poprawili wyniki to kierownik bronil by was pelna piersia. Nie ukrywal by na pewno problemow na produkcji przed prezesem, no i premia by byla i papieros. Moglibyscie wychodzic na kawe kiedy chcecie. Tylko trzeba wziac sie za robote, a nie nasmiewac sie z targetow pod tablica.... Macie prace jeszcze wam zle, zabiora zaklad do maroka to przestaniecie gwiazdorzyc. Pozdrawiam.

Jednoręki bandyta
@Skorpion 07.10.2018 23:05

Ludzie maja dawać z siebie maksa za takie śmieszne pensje i takie traktowanie? Wez się (usunięte przez administratora) w ten durny łeb. Prędzej pomaga się im spakować na wyjazd do Maroka. Niepozdrawiam

Pracownik
@Skorpion 07.10.2018 23:05

Wcześniej robiło się dużo mniej łopatek większą ilością osób, a wyrobienie było i premia też, teraz mniejsza załogą robi się więcej szt. niż wcześniej (robi się dużo więcej szt w przeliczeniu na osobę) a wyrobienie nie ma i premii też. W procesie prawie nic nie zostało ulepszone, a ludzie sami od siebie podnieśli ilość wykonywanych szt. w nadziei że może będzie lepiej, niestety przyniosło to odwrotny efekt. Najlepiej z dnia na dzień podnosic ilość zrobionych szt. bo tak chce ,, góra,, a i tak dalej bedzie źle

pracownik
@Jednoręki bandyta 08.10.2018 11:42

To dlaczego jeszcze nie zmieniłeś pracy ? Roboli wszędzie przecież potrzebują i płacą dobrze.

Jednoręki bandyta
@pracownik 08.10.2018 15:23

A skad wiesz ze nie zmieniłem? Masz bardzo lekceważące podejście do personelu produkcyjnego w swojej firmie. Ty pewnie od urodzenia musisz być (usunięte przez administratora) wiec chyba jesteś jakimś menadzerem. Takie podejście do sprawy sprowadza ta firmę do poziomu na którym się znajduje.

1234
@Skorpion 07.10.2018 23:05

Wcześniej była kawa był papieros premia nadgodziny ale był też inny prezes i inny dyrektor z szacunkiem do ludzi klasą i autorytetem. Była fajna atmosfera ludziom pracowało sie lepiej i chciało sie do tej pracy iśc. Odkąd zrobił sie tam (usunięte przez administratora) z samymi zakazami brakiem premii ludzie nie mają motywacji a wcale więcej nie robią. Taka rada do kierownictwa może warto byłoby zmienić podejście do ludzi zacząć traktować z szacunkiem a nie jak bande gówniarzy co nie wiedzą co należy do ich obowiązków. Każdy wie po co tam przychodzi i to wykonuje ale jeśli jest sie traktowanym jak śmieć to niestety efekt jest tylko taki że ludzie robią na złość i normy dalej nie będzie. A to że zakład zabiorą do Maroka to myślisz że kogoś tym przestraszysz? I tak większa połowa odejdzie pewnie na wiosne.

Wegorz

Kiedy bedzie jakas integracja? na parkingu juz zimno

Kozo-----ca
@Wegorz 07.10.2018 23:10

Plebs nie bedzie mial. Biuro moze jakis kulig dostanie w zimie

Zostaw opinię o Safran Aircraft Engines Poland Sp. z o.o. - Sędziszów Małopolski

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Safran Aircraft Engines Poland Sp. z o.o.