Safran Aircraft Engines Poland Sp. z o.o.

Adres: Południowa 23, 39-120 Sędziszów Małopolski

NIP: 5252658032 REGON: 364374030 KRS: 0000616509

Safran Aircraft Engines Poland Sp. z o.o.
2 287 289 5 1

Opinie o Safran Aircraft Engines Poland Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Razor
 Opinia

Połowa z was jest ludźmi bez wyższego wykształcenia którzy mają za metodologię pracy wsadzić coś w maszynę i wyciągnąć. Dodatkowo pewnie macie oczekiwania pieniężne większe niż wasza wiedza wiedza na to pozwala. Jak wam tak źle to załóżcie sobie działalność gospodarczą i po problemie, zaczniecie zarabiać prawdziwie pieniądze, więc jaka praca taka płaca. Raczej Safran nie założył tu zakładu, żeby wam zrobić dobrze, tylko po to żeby na was zarabiać. Kocham Polską zawiść i jak czytam wasze opinie, chociaż z waszym zakładem nie mam nic wspólnego, to najbardziej narzekają Ci co najmniej przeważnie robią ;) Chętnie bym was zatrudnił żeby wam pokazać jak prawdziwa praca wygląda.

Pomocna?
Tak8Nie
Rym
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Razor 13.07.2019 12:19

Masz jak mniemam wyższe wykształcenie jednak niczego odkrywczego nie napisałeś.Oczywiście firme zakłada się aby na niej zarobić i o tym wie nawet ta połowa załogi bez wyższego wykształcenia. Pracownik zasługuje jednak na szacunek i takie traktowanie jakiego wymagał byś wobec siebie i chyba tylko o to chodzi .Empatia to jeden z przymiotów prawdziwie wykształconego i kulturalnego człowieka.Prawda?

Pomocna?
Tak2Nie
Razor
 Opinia
@Rym 13.07.2019 18:37

Ja nie pisze tego z braku szacunku, tylko zwracam uwagę na fakt, wiadomo każdy chce zarobić, tylko jak czytam opinie to część osób narzeka na kij wie co, nie tylko u was się trafi kierownik jakiś co wyżej sra niż (usunięte przez administratora) ma, ale jak się czyta nie które komentarze to aż żal, bo jakaś z hr jeździ BMW czy jakimś tam autem, maja budżet kupują i tyle niech jeździ. To nie jest 1 firma gdzie tak jest. Popatrzcie na rynek w koło, jakbyście trafili do prywatnego to nikt by się was nie pytał czy się wam podoba czy nie, a jakby się nie podobało to do widzenia i tyle, tutaj tez was raczej na siłę nikt pewnie nie trzyma

Pomocna?
Tak3Nie
666
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Razor 13.07.2019 12:19

Ja mam (usunięte przez administratora) wyzsze wyksztalcenie I mam to (usunięte przez administratora) Twoja stara I stary gdzie robi/ robili? Co ty se (usunięte przez administratora) myslisz ?

Pomocna?
TakNie
Razor
 Opinia
@666 14.07.2019 09:25

O takich ludziach właśnie piszę "Twoja stara i stary", kultura pierwsza klasa. Dodatkowo nie do końca widzę związek, jakie ma znaczenie gdzie robili? Pracowali jak każdy. Jednak bez ścisku tyłka, tak jak po niektórzy tutaj mają.

Pomocna?
Tak1Nie
Krzysztof
 Opinia
@Razor 14.07.2019 16:11

Widzę, że dyskutujecie na temat pracy w firmie Safran Aircraft Engines Poland. Dobrze się składa, ponieważ na portalu pracuj.pl znalazłem ogłoszenie na stanowisko operatora CNC. Mam nadzieję, że w tym wątku dowiem się czegoś o tym stanowisku. Możecie napisać, jak ono jest wynagradzane? Warto aplikować?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tadek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Krzysztof 15.07.2019 12:09

Praca lzejsza od snu.

Pomocna?
TakNie
Stejfan4
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Dobrze ze jest taki ekspert z broniszowa, to ma kto podnosic normy normalnym pracownikow. Ale jest chlop robotny I obrotny. Nawkrecal ludzi. (usunięte przez administratora) biznesmen xD a jakim porsze biolym sie wozi, jest bogactwo. Dom 350 m kwadratowych za 1.5 miliona jest pinionc xD ladne zera z co nie ktorych e tym safranie

Pomocna?
TakNie3
Kos
 Opinia

Odkąd jak pamiętam przyszedł PAN zabcio Carlo laga pała to wszystko się s p i e r d o l i l o. on i jego ta piękna kolejna udana Pani z HR która jeździ piękna BMW bo na to pieniądze są oczywiście. Ale nie do tego zmierzam. Ta firma właśnie od tego czasu zatrudnia właśnie takich ludzi jak ciastek i lepiej nie będzie .Oni psuuja wszystko co jeszcze można zepsuć .nieodpowiedni ludzi na tych stanowiskami no może jest tam kilka wyjątków....

Pomocna?
Tak2Nie
Zabcia
 Opinia
@Kos 08.07.2019 17:21

Ronan dobrze spelnia swoje obowiazki I jak zmniejszyl ludziom normy na okres lata to niektorzy murzyni I tak robia wiecej.

Pomocna?
TakNie
Tygiel
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Zabcia 09.07.2019 11:04

Jak to jest,że promowani są tutaj jak mi się wydaje ludzie ,których w zdrowym środowisku postrzegano by jako osobowość aspołeczna ?

Pomocna?
TakNie
Niski
 Opinia

A co z.panem co pracował po 12h dziennie od 5:40?

Pomocna?
TakNie
Saturday Menel
 Opinia
@Niski 05.07.2019 23:42

Obiektywnie to szkoda chłopa. Większość chyba już wie, ze po złym Panie gorszy nastanie ???? Daleko szukać nie trzeba. Delicja ostatnio przechodzi sama siebie ????

Pomocna?
TakNie
sd123456
 Opinia
@Saturday Menel 07.07.2019 00:57

Nie ma co tu delicjować. Ciastek vel wazelina, jaśnie nam panujący król produkcji na wypowiedzeniu to kawał (usunięte przez administratora) łonowej. Takiego przychlasta w tej firmie jeszcze nie było i chyba nie będzie. Człowiek który po dwóch miesiącach dał się poznać z tej najgorszej strony nie tylko do stosunku swojego do podwładnych, których traktuje jak gorszy sort, ale też reszty współpracowników. Tfu...

Pomocna?
TakNie
Miłosz
 Opinia

Witam jakie zarobki są na kontroli jakości??? Warto aplikować?

Pomocna?
TakNie
Silvio
 Opinia
@Miłosz 13.06.2019 18:06

Bardzo dobre wynagrodzenie plus extra benefity premie itd, naprawdę warto aplikować praca spokojna bardzo dobre warunki polecam :-)

Pomocna?
Tak3Nie1
Czesław
 Opinia
@Miłosz 13.06.2019 18:06

Poczytaj dokładnie. Wszytko już było.

Pomocna?
Tak1Nie
as
 Opinia
@Miłosz 13.06.2019 18:06

Podobne jak w Jasionce

Pomocna?
Tak6Nie2
Matkapolka
 Opinia
@Miłosz 13.06.2019 18:06

Jakby nie kilka osob na kontroli to bym polecala lecz przez to, ze maja ogromny zapal do pracy i konkurowanie miedzy soba -odradzam. Normy sa tak podniesione, ze nie jestem w stanie sie wyrobic bez schodzenia na przerwe. Po pracy wracam zmeczona I senna. Nie wiem co ci pracownicy zrobili z ta firma I jakie maja uklady by tak uprzykszsc zycie wspolpracownikow. Mysle o zmianie

Pomocna?
Tak2Nie
Obiektywna
 Opinia
@Miłosz 13.06.2019 18:06

Można śmiało przychodzić . Praca mało stresująca przynajmniej jak się zna odpowiednich ludzi. Wtedy i nadgodziny są i nawet nie musisz się przebierać w firmowe koszulki bo one chyba takie nieładnie albo nie pasują do lepszego sortu choć ten gorszy i dwie panie na pomiarach nie wstydzą się i przychodzą do pracy jak normalni pracownicy . Obiektywnie nie jest źle . Jak będziesz prezentować odpowiedni poziom to może i kto wiersz na Twój temat napisze choć co niektórzy twierdzą że jaki wiersz taka i osoba opisująca i opisana ale to już odczucia każdego z osobna.

Pomocna?
TakNie
lolo
 Opinia
@Matkapolka 23.06.2019 15:07

Pisz papier i good by Safran a nie narzekaj.

Pomocna?
Tak3Nie1
Bolek
 Opinia

Czego spodziewać się po pracy jako konstruktor?

Pomocna?
TakNie
Jack
 Opinia
@Bolek 18.06.2019 22:06

Ciężko powiedzieć w ostatnim czasie żaden z nich nie przepracowal dłużej jak pół roku

Pomocna?
Tak3Nie
a
 Opinia
@Bolek 18.06.2019 22:06

że za pół roku będziesz szukał innej firmy...

Pomocna?
TakNie
Bolel
 Opinia
@a 19.06.2019 13:51

A co jest powodem.odejść? Ilu jest konstruktorów w zespole? Ile wynosiło średnie doświadczenie konstruktora?

Pomocna?
TakNie
Stary
 Opinia

@milosz Haha dobre, benefity.. mówisz o 100zl na święta? rzeczywiście na co to wydać? Rekrutacja non stop a nowi i tak odchodzą po 3msc. W biurach przepych że coraz to durniejsze "pomysły"wymyślają żeby "ułatwić" Ci pracę.. na produkcji nie ma kto robić bo pozbywają się starych pracowników i na umowę zlecenie z sąsiedniej firmy przychodzą pracować. Wnioski można wyciągnąć samemu.

Pomocna?
Tak3Nie4
Guffi
 Opinia
@Stary 20.06.2019 14:37

Dobre benefity bo są wczasy pod grusza i drugie święta gdzie ci nowi się zwalniają?? Biurowi jakoś źle nie mają bo nowi nie odchodzą, kto ci przychodzi na umowę zlecenie?? Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma

Pomocna?
Tak6Nie
Malzahar
 Opinia

Byłem na rozmowie i zaproponowano mi całe 3000 zł brutto w systemie czterobrygadowym super warunki polecam XD, dodam że jestem inżynierem

Pomocna?
Tak1Nie12
Pracownik
 Opinia
@Malzahar 17.06.2019 14:56

Przecież w firmie nie ma czterobrygadówki więc jak zaproponowali ci system czterobrygadowy coś ściemniasz kolego

Pomocna?
Tak10Nie1
Gebels
 Opinia
@Malzahar 17.06.2019 14:56

A ile lat masz przepracowanych, że liczyłeś na więcej na początek?

Pomocna?
Tak6Nie
Mufi
 Opinia
@Malzahar 17.06.2019 14:56

Teraz co drugi to inżynier z wymaganiami hrabiowskimi jak chodzi o kasę, a do pracy dwie lewe ręce.

Pomocna?
Tak8Nie2
Wiktor
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma może rekrutuje? Warto składać cv?

Pomocna?
Tak2Nie
Krzysztof Krafczyk
 Opinia
@Wiktor 15.06.2019 15:31

A masz znajomości??

Pomocna?
Tak1Nie
Wąski
 Opinia
@Wiktor 15.06.2019 15:31

Warto, firma rekrutacje prowadzi non stop

Pomocna?
Tak2Nie1
Elvis
 Opinia

Osobiście polecam pracę w firmie, dobre wynagrodzenia, premie, różne benefity naprawdę firma dużo oferuje można nawet się rozwijać sporo rekrutacji wewnętrznych :)

Pomocna?
Tak17Nie14
Czesław
 Opinia
@Elvis 11.06.2019 04:04

A jaka była ostatnia?

Pomocna?
Tak4Nie
Szafraniątko
 Opinia

Szafraniątka jak spędzacie wolny czas po tygodniu pełnym emocji? Może mielibyście ochotę spotkać się w któryś weekend aby siąść razem przy piwku, wódeczce albo innym soku i porozmawiać, nie o pracy, tak po prostu? Każdy byłby mile widziany, nie ważne jak zalazł nam za skórę w pracy! Co o tym sądzicie? #ZorganizujmySięSami #TogheterIsBetter

Pomocna?
Tak4Nie2
Amerykaniec
 Opinia
@Szafraniątko 07.06.2019 18:20

Good idea

Pomocna?
Tak2Nie1
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak4Nie3
Ja
 Opinia

Do roboty kocmołuchy bo nie będzie 110%

Pomocna?
Tak32Nie
Adam Mickiewicz
 Opinia

Główka musisz jeszcze popracować nad tą twoją poezją gdyż ponieważ jak dla mnie za dużo razy użyto słowa "niczym".... Zajmij się lepiej tym co umiesz najlepiej czyli...." niczym":)

Pomocna?
Tak28Nie
Oburzony Pracownik
 Rekomendacja
@Adam Mickiewicz 29.05.2019 09:40

Żaden "główka " tego nie pisal. Skoro taki z Ciebie Poliglota, a sądzę po tym co piszesz, ze ciągnie się za tobą niewątpliwie szeroki wachlarz umiejetnosci, zajmij sie czymś pożytecznym zamiast żyć opiniami na gowork-u. Jeśli chowasz do Pana "główki" jakiekolwiek złe emocje lub urazy to sobie z nim to wyjasnij, a nie zachowuj sie jak przystało na "intetnetowego kozaka".

Pomocna?
Tak2Nie
Adam Mickiewicz
 Opinia
@Oburzony Pracownik 03.06.2019 09:25

Dlaczego poliglota jest napisane dużą literą? Piszesz że ja żyje opiniami na go worku widocznie podobnie jak ty skoro czytasz i komentujesz może pójdziesz za swoją dobrą radą i też zajmiesz się czymś pożytecznym bo nie bardzo sprawdzasz się w roli adwokata główki :/

Pomocna?
TakNie
Adwokat
 Opinia
@Adam Mickiewicz 04.06.2019 20:09

(usunięte przez administratora)nic do Ciebie nie dotarło. Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie
As
 Opinia

Wczoraj podpisano umowę o współpracy z Politechniką Rzeszowską. Ciekawe co wniesie .

Pomocna?
TakNie
Robol
 Opinia
@As 28.05.2019 10:27

Tanią siłę robocza

Pomocna?
Tak5Nie
Byly pracownik
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Ja wiem, ze praca w KJ to ogromne pienadze I niesamowity zaszczyt oraz sukces zyciowy I szanse na dynamiczna kariere jako liderka KJ, a nawet mistrz KJ, ba... nawet szanse na poklepanie przez kierownika! Ale zeby tak na kolegow donosic? Bardzo nie ladnie I dziecinnie. Wstyd.

Pomocna?
Tak8Nie96
Taktoja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Byly pracownik 17.05.2019 06:34

Matko takie rzeczy się dzieją, coś strasznego. Może lepiej powiedz o kogo chodzi żebyśmy wszyscy wiedzieli na kogo uważać ????

Pomocna?
Tak2Nie93
Były pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Taktoja 17.05.2019 08:24

Co robi z ludźmi żądza piniądza wiedzą dobrze mała kierowniczka i kombajn

Umciaumcia
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Były pracownik 17.05.2019 12:18

Jaka szerokość hedera? ????

Pomocna?
TakNie94
1
były pracownik1
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Umciaumcia 17.05.2019 13:09

Ile procent można uzyskać więcej, jak się dodatkowo umyje podłoge czy coś? Bo w sumie po co przyjeżdzają z gardy jak tu ludzie mogą w ukrytym czasie to robić?

Pomocna?
TakNie93
Zwykły pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Byly pracownik 17.05.2019 06:34

Diecinnym jest wypisywanie swoich urojeń na portalu, który do tego nie służy. Polecam najpierw wizytę u psychiatry a potem czas wziąć się wreszcie do pracy leniwa bambaryło,bo żeby nazywać siebie pracownikiem chociażby byłym to trzeba coś robić, a nie tylko podjudzać załogę a następnie mieć żal że inni zapieprzający( a nie podpieprzający) dostali premię czy 100 zł więcej podwyżki. A tak na marginesie lider na KJ jak również mistrz jest jeden i niech tak zostanie.

Pomocna?
Tak99Nie1
Ciekawski
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@były pracownik1 18.05.2019 10:54

Hmmm...podłogę czy coś? Nie jestem w temacie ale co znaczy stwierdzenie ,,coś,,. To tam myją i inne rzeczy?

Pomocna?
TakNie
Filozof
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Moim zdaniem to nie ma tak, że dobrze albo że nie dobrze. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że ludzi. Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam. I co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję życiu. Dziękuję mu, życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość. Wielu ludzi pyta mnie o to samo, ale jak ty to robisz?, skąd czerpiesz tę radość? A ja odpowiadam, że to proste, to umiłowanie życia, to właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład pracuje na CNC, a jutro... kto wie, dlaczego by nie, oddam się pracy społecznej i będę ot, choćby sadzić... Marchew

Pomocna?
Tak9Nie
Gul
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Filozof 15.04.2019 19:43

Rzec by można- załamanie nerwowe???

Pomocna?
Tak1Nie
PRAWDZIWY FILOZOF Z CREUZETU
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Filozof 15.04.2019 19:43

NIE ODGAPIAJ.

Pomocna?
TakNie1
Kacper
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Powiedzcie mi ile można zarobić jako operator cnc , jak wygląda praca jako operator cnc , czy są jakieś premie nadgodziny ? i ogólnie jak jak jest

Pomocna?
Tak2Nie3
Pracownik
 Opinia
@Kacper 09.05.2019 21:50

Zarobki do 3000 brutto, premi nie ma, nadgodzin też. Nie polecam.

Pomocna?
Tak3Nie2
Cypis
 Opinia
@Kacper 09.05.2019 21:50

Jeżeli chodzi o pracę to jest spokojna.Jeżeli chodzi o zarobki to tak jak jest opisane na forum jak po protekcji to dobre jak bez protekcji to nie nie wiadomo, ogólnie spoko

Pomocna?
Tak1Nie2
Sez
 Opinia
@Cypis 12.05.2019 01:58

Spokojna praca??? No trochę mniej stresująca pewnie niż kontrolera ruchu lotniczego na La Guardia

Pomocna?
Tak2Nie1
slusarz
 Opinia

witam jak wyglada praca na ślusarni w firmie / jakie zarobki można uzyskac bez doswiadczenia

Pomocna?
TakNie
Gleba
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Gdzie jest Seba ???? Przecież bez niego ta firma upadnie ....

Pomocna?
TakNie2
Meduza
 Opinia
@Gleba 08.05.2019 09:12

Mała z KJ dobrze go zastępuje

Pomocna?
Tak6Nie
:>
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Gleba 08.05.2019 09:12

Dasz radę Pawełku :>

Pomocna?
Tak1Nie1
Hr
 Opinia

Czyżby kwietniowe podwyżki zatrzymały falę wypowiedzeń?

Pomocna?
Tak4Nie2
Bziq
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Hr 29.04.2019 16:01

Już nawet nie ma kto składać.

Pomocna?
Tak2Nie1
Marian
 Opinia
@Bziq 29.04.2019 18:44

Witam planuje sie zatrudnić w tej firmie jako ślusarz ile można tam zarobić jak wygląda praca i czego się można spodziewać ?? dodam ze pracuje już ponad rok w innej firmie lotniczej ??

Pomocna?
Tak1Nie1
ceo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ja pracuje jeszcze w tej firmie i mam nastepujące WĄTPLIWOŚCI/PYTANIA. 1) Dlaczego technolodzy to osoby bez kompetencji, i bardziej opłaca się dać pracę znajomkowi z drugiego końca polski niż komuś z kompetencjami z okolic za 2 razy mniejsze pieniądze? 2) Dlaczego pewne działania w spółce są prowadzone na jej NIE KORZYŚĆ ? 3) Dlaczego w kontroli jakości pracują osoby, które nie oglądają nawet łopatek tylko losowo odkładają po kilka z każdej serii jako niezgodne? ILOŚĆ NIE JAKOŚĆ. 4) Dlaczego i po co menagerem kontroli jakości jest osoba bez kompetencji, nie słowna, manipulująca wynikami...? 5) Dlaczego na audycie osoby mierzące na CMM będą pracować na JEDNEJ maszynie, a nie na dwóch? 6) Dlaczego i w jakim celu tyle ludzi w HR, skoro wystarczyło by tylko 10 dla tak małej firmy? 7) Nie boicie się, że ktoś was sprzeda na audycie?

Pomocna?
Tak7Nie3
Aqua
 Opinia
@ceo 02.05.2019 08:44

Odnośnie Cmm, jak to jest, że mierzy się tyle ile jest wymagane, czyli według tego co się zapisze, powinno być 100%, a menadżerka wylicza z tego tylko 90% . Czyżby z matematyką na bakier była, a do tego potrafi w połowie miesiąca zmienić wyniki, tak, żeby się okazało, że jednak masz 5-8% mniej niż Ci mówiła.

Pomocna?
Tak6Nie
ceo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Aqua 02.05.2019 14:33

to jest fakt, skarżą się na to ludzie i każdy może to potwierdzić, no może po za paroma wyjątkowymi ludźmi. 8) Mówi się ludziom, że jest ich za dużo, a jak pasuje komuś wziąść urlop to nic z tego. Ja mam pytanie, czy ktoś ma jakieś informacje odnośnie tego, jakie postepowanie będzie stosowane wobec osób, którzy szanuja swoje zdrowie i energię i nie będą spełniać celow rzędu 95-100% ?

Pomocna?
Tak8Nie1
Szafran
 Opinia
@ceo 02.05.2019 08:44

W firmie nie ma "technologów"

Pomocna?
Tak7Nie
Centrumszkoleniowesafran
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Szafran 03.05.2019 15:44

fakt są inżynierowie procesu i ciagle próbują kogoś jeszcze na to stanowisko zatrudnić choć jak widać mają spory problem z rekrutacją do działu technologicznego praktycznie na każde stanowisko - ciekawe dlaczego .....

Pomocna?
Tak2Nie
SuperBohater
 Opinia

Ludzie sobie żyły wypruwają a w zamian jako podwyżki to ochłapy dostają . Jakieś cyrki przedstawienia,akademie z odznaczeniami jak w przedszkolu - absurd goni absurd. Na zmianie więcej maszyn stoi niż pracuje bo już nie ma kto robić , nikt nie chce tutaj przyjść pracować bo wstyd sie komuś przyznać że tutaj bierze udział w tej całej szopce. Ale najważniejsze że managery nowe samochodziki wybierają . Ogólnie dno i wodorosty !!!

Pomocna?
Tak10Nie1
ceo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@SuperBohater 29.04.2019 22:27

ja to najbardziej wspólczuje spawaczom, że siedza zamknieci w tych budach i mają takiego lidera. ja bym zwariował jakbym tak pracował.

Pomocna?
Tak1Nie3
Pracownik PRL
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

My wiemy co sobie o nas myslicie tam w tych biorach. Mamy kolezanke, co chodzi tam czesto I nam to mowi!

Pomocna?
TakNie1
Precz z komuną!!!
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pracownik PRL 16.04.2019 08:40

Aż strach pomyśleć co o nas myślą u góry, jak czytają takie komentarze jak twój :(

Pomocna?
TakNie
OP
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ciekawe podejście do ludzi jest w tym zakładzie. Połowa maszyn stoi, ludzie się zwalniają, atmosfera coraz gorsza a co robi góra? Wybierają sobie samochodziki. Tak się bawią managiery. A ty szary robolu masz normę i masz ja wyrobić.

Pomocna?
Tak9Nie
Supcio
 Opinia
@OP 15.04.2019 21:10

Ludzie odchodzą a produkcja rośnie.Słupki prezentują się wspaniale.

Pomocna?
TakNie
WYDRUKOWAĆ I POWIESIĆ W FIRMIE
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Art. 83. Normy pracy Dz.U.2018.0.917 t.j. - Ustawa z dnia 26 czerwca 1974 r. - Kodeks pracy § 1. Normy pracy, stanowiące miernik nakładu pracy, jej wydajności i jakości, mogą być stosowane, jeżeli jest to uzasadnione rodzajem pracy. § 2. Normy pracy są ustalane z uwzględnieniem osiągniętego poziomu techniki i organizacji pracy. Normy pracy mogą być zmieniane w miarę wdrażania technicznych i organizacyjnych usprawnień zapewniających wzrost wydajności pracy. § 3. Przekraczanie norm pracy nie stanowi podstawy do ich zmiany, jeżeli jest ono wynikiem zwiększonego osobistego wkładu pracy pracownika lub jego sprawności zawodowej. § 4. O zmianie normy pracy pracownicy powinni być zawiadomieni co najmniej na 2 tygodnie przed wprowadzeniem nowej normy.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sysiler
Nazwa działu: Produkcja
 Rekomendacja

Jakie zarobki ma Spawacz w safran ie?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tig
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Sysiler 05.04.2019 21:20

Niskie W granicach 3k brutto. 0 nadgodzin Brak obiecywanej premii. Polecam szukać gdzie indziej (mtu) tak jak większości ludzi tam pracujących. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kos
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Sysiler 05.04.2019 21:20

Maskara co tam się u was dzieje.to jakiś kołchoz jest. Dzięki za info

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
NiskieWyrobienie
 Opinia

I co (usunięte przez administratora)?? Zmiękła fajka ??

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia
@NiskieWyrobienie 29.03.2019 13:28

Niskie Wyruchanie? Chyba wysokie... Tylko zastanawiam się kto teraz kogo rucha bo mam wrażenie że zwolnienia troszke jednak poruszyły góre skoro już przekupują co niektórych...

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gambon
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

"Takie ludzie" (usunięte przez administratora) tak od dwóch lat na ponad 100 procent bo tacy jak Ty się opierdzielają. Taka prawda. A że góra robi w balona wszystkich to wiadomo nie od dziś.Gorzej być już nie może, więc tylko trzeba czekać na poprawę. A Ci , którzy się zwalniają powinni przestać miszać innym w głowach. Teraz będziecie mieć miód.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pol
 Opinia

Naucz się poprawnie wysławiać w języku ojczystym.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Żenada
 Opinia

Ludzie z produkcji się zwalniają, w tym miesiącu prawie 10% załogi, a zarząd nie reaguje, ciągle tylko biurowych przyjmuje, tylko czekać aż produkcja stanie. Brawo dla zarządu za skończenie w tak szybkim czasie tego co zapowiadało się na naprawę fajny i perspyktywiczny zakład.

Pomocna?
Tak29Nie2
Patunia
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Ostatnio przeprowadzono wśród pracowników ankietę, chcąc poprawić dostęp do rozrywki, co miałoby wpłynąć na lepsze morale. Pytanie brzmiało: "Jak często chodzisz do cyrku?" 97% ankietowanych odpowiedziało: "Od poniedziałku do piątku". Dziękuję za zaangażowanie pracowników.

Pomocna?
Tak26Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kpsafr
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jest dobrze w tej firmie. Jest premia. Beda soboty! Kierownik daje dobre oceny. Zmiana Pań na kontroli nie narzeka, robia 100 procent wiecej I maja premie. Bierzcie z nich przyklad :)

Pomocna?
Tak12Nie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kpsafr 21.03.2019 07:52

? A ha, coś nas chyba omineło.....

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Przyszły niedoszły
 Opinia
@Kpsafr 21.03.2019 07:52

Sarkazm goni sarkazm. Na stronie MTU polecam aplikować - jest dużo nowych ogłoszeń. Średnio dają o 1000zl więcej. Safran tylko idealnie szkoli pracowników dla Jasionki.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ferm
 Opinia
@Przyszły niedoszły 21.03.2019 10:16

Chociaż jeden pozytywny aspekt tej firmy.Ech....

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Vers
 Opinia

Byłem na rozmowie rekrutacyjnej. Jestem rozczarowany. Decyzję o zatrudnieniu podejmuje kobieta, która nie ma wiedzy technicznej. Przyszedłem bez krawata, może po tym mnie oceniła :D Był tam człowiek z wiedzą techniczną, ale nie decyzyjny. Kobieta poniżyła jego a mi zmarnowała czas. Gdybym wiedział, że Pani dyrektor Personalna będzie decydować o zatrudnieniu, to bym nie przyjechał, bo na krawatach to się nie znam i ich nie noszę.

Pomocna?
Tak17Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Safran Aircraft Engines Poland Sp. z o.o. - Sędziszów Małopolski

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej