Safran Aircraft Engines Poland Sp. z o.o.

Sędziszów Małopolski

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 131 ocen.

Safran Aircraft Engines Poland Sp. z o.o.
2 131 6 1

Opinie o Safran Aircraft Engines Poland Sp. z o.o.

Katon

@Misiura: a o czym tu pisać? Firma totalnie niczego nie oferuje. Jedyny komunikat jaki wysłała ostatnio pracownikom to: pracujcie nadal za 1/2 tego co inni dostają, to może za 4-5 lat będziecie się do czegoś nadawać... Słabo

Misiura

Po ostatnich zwolnieniach juz nie ma komu tu pisac?

Zawiedziony

Cyngiel widać że masz doświadczenie w produkcji filtrów albo tylko tak Ci się wydaje. Zapewne Ci ludzie też ciężko pracują za marna kasę . Dziś nikt nie płaci za siedzenie i picie kawy ale tu ludzie pracują na tyle ile ta praca i jej organizacja pozwala . Jeśli ktoś przesiaduje na papierosie i kawie to oczywiście można szybko to zweryfikować i taka osobę ukarać ale nie wszystkich do jednego worka. Można robić jakieś realne wyrobienie (Nie takie wymyślone za biurkiem z kalkulatorem i stoperem niemające nic wspólnego z rzeczywistością na produkcji..ciagle awarie brak sztuk itp.) tylko zeby to wyrobienie robić to najpierw trzeba wspólnie przemyśleć z wszystkimi ludźmi co zmienić aby to uzyskac . Nie może być tak że na 2 zmianie pracuje 1 w porywach 2 osoby a 6 innych maszyn stoi. Zlikwidowano 3 zmianę gdzie maszyny mogły by pracować a niestety tego nie robią. Ludzie z tych maszyn zamiast robić to po co tu się zatrudnili są przerzucani na inne stanowiska bo tam ponoć nie ma kto pracować. Inni pracowali by też ale jesli fizycznie jest brak sztuk to jak to robic. No chyba że taki filozof jak Ty znajdzie cudowny środek na ten stan rzeczy. Nie drwij z fachowcow z rocznym stażem . Sam kiedyś taki byłeś a może jesteś . Myślę że niewazne ile kto ma tego stazu tylko jak podchodzi do swojej pracy. Każdy przyszedł tu aby pracować i w zamian każdy chce dostać za ta pracę godziwe pieniądze. Nikomu też jak sądzę nie zależy aby się źle mówili o tej firmie ale w takiej formie i takiej atmosferze po prostu jest to nieuniknione .

Zizu
@Zawiedziony 14.10.2018 11:51

W punkt.Dziękuję!

monotlenek wodoru
@Zawiedziony 14.10.2018 11:51

Zauważono, że mistrzowie (kilka mężczyzn i kobieta) udają, że nie wiedzą o opiniach umieszczonych na tym portalu. Celem ich działania jest wyciszenie opinii poprzez ignorowanie, tak by ludzie zwątpili, że coś w ten sposób osiągną. To jest potwierdzenie, że reprezentują interesy kierownika i prezesa.

Cyngiel

Chyba ludzie nie zrozumieli ze za siedzenie przez 8 godzin na krześle nikt nie będzie płacił. Tak organizuje się produkcję w każdej fabryce, nie wiem czemu fachowcy z rocznym doświadczeniem się tak bulwersują. Może dlatego że nikt nie chce zapłacić pracownikowi za czas spędzony na papierosku,ploteczkach i kawce. To nie fabryka filtrów, gdzie przychodzi się przesiexdziec 8 godzin. Jeśli ktoś ma pojęcie o robocie szybko znajdzie pracę, cala reszta nieudaczników i obłoków będzie pisać tu te dyrdymały. Samo przyjście do pracy to za mało liczy się WYNIK!

Zizu

Już wiemy czego od nas oczekują. Albo tyracie albo wypad! A my co na to?

Wkur... Na maksa
@Zizu 11.10.2018 18:05

Ch..j im w (usunięte przez administratora) będzie pierd...lił że we Francji robią więcej ciekawe czy taką samą garstką ludzi jak tu i ciekawe czy mają tylko 4 linie. No i nie wspomniał jeszcze o najważniejszej kwestii pieniążkach ciekawe czy we francji tyraja za 500 euro tak jak my tutaj. Niech zabiorą ten (usunięte przez administratora) stad do siebie i niech pomiatają swoimi. Co ja na to? Odp. Niech spierdalają z tym złomem jak najdalej. A nie przyjedzie taki i jeszcze człowieka będzie (usunięte przez administratora)

w666
@Wkur... Na maksa 11.10.2018 18:14

dokładnie, (usunięte przez administratora) do francji gdzie może będą na was robić ciapaci. Nikt nie będzie dla tego projektu marnował czasu i energii za takie pieniądze i traktowanie. Kto mądry zwykłą robotę na Szlifierce, ślusarni, spawalni, czy w kontroli jakości za 500 euro nazywa pracą dla lepszej przyszłości, dla idei? De**l k..a.

LipA
@Wkur... Na maksa 11.10.2018 18:14

Hmmm wydawało sie że konflikt raczej za łagodzi, jeszcze w Grudniu był zadowolony I się cieszył, szybko przeszło

Zawiedziony
@Zizu 11.10.2018 18:05

Co by powiedzieć. Z calosci przebiegu można spokojnie wywnioskowac ze pracownik dla zarzadu jest nikim. Masz robic i zeby czasami ci nie przyszlo do glowy aby sie wypowiadac w kwesti zakladu. Takie traktowanie pracownika predzej czy pozniej przyniesie wiecej strat niz korzysci tylko czy o to w tym wszystkim chodzi. Wszyscy liczyli ze może coś sie zmieni. Bedzie dyskusja .Jakies propozycje że strony zarządu jak i pracowników. Niestety wychodzi na to że z pracownikami nikt nie będzie dyskutowal . Jak się coś nie podoba to droga wolna. Żal jednak że Ci co mieli nas bronić . Ci co tak obiecywali pomoc dla pracownika.....no bo chyba dobrze zrozumiała załoga te słowa "  Dobro naszych pracownikow zawsze stawiam na pierwszym miejscu. Nie boję się mówić w imieniu pracowników jak również nie boję się stanąć po ich stronie "  Okazały się po prostu zwykłymi obietnicami. Spotkanie z zarządem i nie ma żadnych pytań. Ja wiem ponoć kierownik nie dał możliwości ich zadania ale nasz przedstawiciel nawet nie podjął takiej próby . Czyżby wszystko było ok. Czy załoga jest  taka zadowolona? Dzieje się ewidentnie krzywda . Ludziom zabrali pieniądze choć załoga pracowała i to nie ich wina że nie ma wyrobienia. Teraz zaczyna się zwalniać ludzi. Do czego to wszystko prowadzi. Może to już czas określić się po czyjej stronie się stoi ? A może czas podjąć męską decyzję.....

Hitler
@Zizu 11.10.2018 18:05

Precz z Safranem żabojadami z Polski aaa nie zapomnijcie zabrać ze sobą tą męską dziw.ę pseudo kierownika który sprzedał sie za pare euro zdradził swoich ludzi za takie traktowanie zdrade kula w łeb

Rozgoryczony
@Zawiedziony 11.10.2018 19:59

Cóż, papier wszystko przyjmie, można być mocnym ,,w gębie", jednak życie weryfikuje wszystko. Okazało się, że przedstawiciel pracowników stanął po przeciwnej stronie barykady i nawet nie zamierza w żaden sposób pomóc osobom, które obdarzyły go zaufaniem. A krzywda pracownikom dzieje się z każdym dniem coraz większa. Ciągłe zwyżki wymagań, które nie są realne do wykonania, zabieranie pieniędzy, straszenie, zwolnienia. Źle się dzieje.

I chu..
@Hitler 11.10.2018 20:57

Nie pare euro a 15-20 tysięcy złotych brutto ????

zawiedziony
@Hitler 11.10.2018 20:57

To że źle się dzieje jest faktem ale samo nawiazywanie do Hitlera i taki wpis jest na poziomie podstawówki . Ludzie chcą wypowiedzieć swoje obawy i pokazać prawdziwe oblicze w jakich ostatnio firma się znalazła ale taki wpis niczemu dobremu nie służy

bez sił

Firma sięgnęła dna .....

Leszcz
@bez sił 11.10.2018 22:05

Eeee to dopiero początek ????

Operator pod ciaglym nadzorem

Ciekawe czy jak wszyscy którzy znaja sie na robocie stana i powiedzą ze nie beda dluzej robic z takim traktowaniem i za te pieniądze bedzie im dalej tak wesolo i tak twardo beda nas gnoic. beda bezradni jak mrowki na deszczu bo zaden francuzik albo nowy pracownik maszyny nie ustawi. apel do pracowników, nie dajcie sie im gnoic, walczcie o swoje prawa! inaczej bylo za czasow starego kierownika i prezesa, wtedy wszystko szlo do przodu i atmosfera byla odpowiednia. panie kierowniku postaw sobie na maszynie ludzi bez doswiadzczenia którzy za 2kola beda klepac zlom, nie ustawia maszyny bo mie beda wiedzieli jak, pozbadz sie ludzi z doświadczeniem i wsadz to do samolotu, nie wazne ze lataja nim ludzie, ich zycie sie nie liczy , samoloty jaknspadna to co tam strasznego sie stanie.... takie chyba w ten firmie panuje przekonanie.... sztuki i tania produkcja ponad wszystko. zycze zeby gora leciala takim sprzetem z wadliwymi lopatkami i niech sie dzieje wola nieba, a karma zawsze wraca.

alufelga
@Operator pod ciaglym nadzorem 11.10.2018 21:47

dokladnie (usunięte przez administratora) nie ladnie zyczyc smierci ale ich mi nie szkoda. zebyscie dostali za swoje wy kur wy pie rdolone a tfu pluje na was

Zen Wu B

To prawda, ze kapucyni spowiadaja kolo 9:00 na hali? nie trzeba bedzie stac w kolejce na swieta. lepsze to nawet niz multisporty. Czy obowiazuje tajemnica spowiedzi? I czy przymkna oko na zatajone grzechy?

Trol

Jak można pozbyć się jedynych technologów w całej firmie tych którzy byli od samego początku powstawania firmy co budowali firme od podstaw uruchamiali proces od zera wdrażali produkcje poświęcili swój czas siedząc od rana do wieczora. I wszystko szło im dobrze dopóki nie zostali przyjęci nowy prezes i kierownik którzy zaczęli mieszać produkcją wprowadzając niby ulepszenia nowe przyrządy inne tarcze do których nawet sami francuziki nie potrafili dobrać parametrów. Zrobił się bałagan gorszy niż przy stworzeniu wszechświata. Za wszystko zostali posądzeni chłopaki. Jedno jest pewne tam gdzie trafią teraz będą napewno lepiej potraktowani niż tutaj. Wniosek z tego jest jeden nie warto robić więcej i się poświęcać bo właśnie góra pokazała jak ma to daleko w du... Chłopaki powodzenia

Biały Murzyn

Adwokatko diabła ,otwórz w końcu oczy i zacznij trzymać naszej strony ,broń jeśli mały francuski gniot gnoi Polaka i w chamski sposób go zwalnia,stań za nami ,a nie masz jeszcze czelność po zabraniu zasłużonej premii pytać jaka atmosfera na hali! Gdybyśmy zarabiali 17 tysi jak ty ,to mielibyśmy to w du... czy ja dostaniemy,możesz na jeden miesiąc zamienić się wypłata jednym z pracowników i zobaczymy czy będzie ci do śmiechu.Pamiętaj że ty też możesz okazać się najsłabszym ogniwem i wymienia na lepszy model. Safran transmission-systems GÓRĄ hip hip huraaaa!!!

666

Zgodnie z regulaminem firma ma czas na wypłatę świadczenia do końca kwartału wypłaty. do końca tego roku. Za 2 tygodnie zapomnicie. znów przyjdziecie do roboty. francuz będzie was dymał i śmiał się w oczy.

Mtu

Co do kierownika to wszystkim wiadomo że z mtu prawie został wolniony dyscyplinarnie. Został mu postawiony warunek że albo sam odejdzie albo dyscyplinarka. Właśnie za brak kultury pyskowanie i doprowadzanie zakładu do upadku. Mam nadzieje że jego katiera w safran pójdzie w podobnym kierunku czego z całego serca życza wszyscy pracownicy Safran Aircraft

WielkiNieObecny
@Mtu 10.10.2018 12:10

Przecież to typowy karierowicz za pięć złotych. Jedyne co mu być może w życiu wyjdzie to pewnie "włosy z głowy" chociaż nie wiadomo czy i tego nie spier........doli Do kiedy wykresiki i słupeczki sie zgadzały to siedział w gabineciku, od czasu do czasu na dymka wyskoczył , przyklaskiwał swojemu francuskiemu królowi . Gdy coś zaczęło zakłócać ten błogi spokój unosi się dumą i w zdwojony sposób w połączeniu ze swoim władcą uderza w ludzi zabierając premie (pomijając że nadgodzin już dawno nie ma- no bo jak dać ludziom godziwie zarobić ) Kolejny brak szacunku to rzucanie ludźmi jak szmatami na wszelakie stanowiska, jesteś ślusarzem , operatorem ???- to nic nie znaczy masz (usunięte przez administratora) wszędzie bo jesteś tylko zwykłym robolem który ma milczeć robić jak najwięcej i jak najtaniej . Chcesz się napić wody ???- przecież masz możliwość zrobić to dwa razy w ciągu zmiany nie ma co robić afery. Śmiech surowo zakazany bo to nie przystoi żeby taki szary robol mógł mieć dobry humor . Papieros, skądże znowu -tylko szlachta pali. Sposób traktowania ludzi w tej firmie jest skandaliczny i karygodny ,ale na szczęście jest XXI wiek niewolnictwo wymarło i jestem pewien że ludzie się postawią a dwóch panów obudzi się z ręką w nocniku . Pozdrawiam

Nowy

Widzę że właściel działki w końcu zdenerwował się ciągłym paleniem i wyrzucanie petow na jego mostku przez dyrektora z safran i postawił zakaz palenia w cale się mu nie dziwie

Właścieciel działki
@Nowy 10.10.2018 09:52

Od razu widać jaki to gość z kulturą co nie dość że pali na cudzej ziemi to jeszcze nie posprzata po sobie tylko odejdzie za przeproszeniem jak krowa od gówna( nie obrażając krowy oczywiście)

samotny tata

chciałbym zatrudnić sie w safran aircraft engines poland, ale czytam to wszystko i sie zastanawiam. mam na utrzymaniu trojke dzieci i odbiora mi 500 plus. czy z pensji w safran uzyskam wiecej niz 1500? atmosfera mnie nie obchodzi liczy sie kasa. w firmie lotniczej powinna byc raczej dobra, mam racje czy lepiej opiekowac sie dziecmi w domu?

Porada
@samotny tata 04.10.2018 14:37

Popatrz na opinie... 87 ocen, 2 gwiazdki, no to już wiesz jak płacą...

Hispano
@samotny tata 04.10.2018 14:37

Zależy jeszcze na jakie stanowisko i z jakim doświadczeniem,. 1500 to dziś na poganiczu najniższej krajowej. Jako inżynier bez doswiadczenia zarobisz na początek o 2500,. Na produkcji 2000

samotny tata
@Hispano 04.10.2018 15:24

za tyle nie oplaci sie wychodzic z domu, wole chodzic glodny i nie pracowac niz pracowac i chodzic glodny. zaoszczedze troche energii na opieke nad dziecmi.

Tata
@samotny tata 05.10.2018 07:39

Fajny wzór do naśladowania mają te Twoje dzieci. Tatuś - ideał, co do żadnej pracy się nie nadaje

titanic
@samotny tata 04.10.2018 14:37

plecak z rogalikami tez byl prywatny

byly pracownik

odkąd zmienilem prace zarabiam prawie drugie tyle. zapraszam do rzeszowa, tu kazdy operator znajdzie cos dla siebie

Skorpion

Wszyscy tylko narzekaja i narzekaja. Jakbyscie dali z siebie maksa i poprawili wyniki to kierownik bronil by was pelna piersia. Nie ukrywal by na pewno problemow na produkcji przed prezesem, no i premia by byla i papieros. Moglibyscie wychodzic na kawe kiedy chcecie. Tylko trzeba wziac sie za robote, a nie nasmiewac sie z targetow pod tablica.... Macie prace jeszcze wam zle, zabiora zaklad do maroka to przestaniecie gwiazdorzyc. Pozdrawiam.

Jednoręki bandyta
@Skorpion 07.10.2018 23:05

Ludzie maja dawać z siebie maksa za takie śmieszne pensje i takie traktowanie? Wez się (usunięte przez administratora) w ten durny łeb. Prędzej pomaga się im spakować na wyjazd do Maroka. Niepozdrawiam

Pracownik
@Skorpion 07.10.2018 23:05

Wcześniej robiło się dużo mniej łopatek większą ilością osób, a wyrobienie było i premia też, teraz mniejsza załogą robi się więcej szt. niż wcześniej (robi się dużo więcej szt w przeliczeniu na osobę) a wyrobienie nie ma i premii też. W procesie prawie nic nie zostało ulepszone, a ludzie sami od siebie podnieśli ilość wykonywanych szt. w nadziei że może będzie lepiej, niestety przyniosło to odwrotny efekt. Najlepiej z dnia na dzień podnosic ilość zrobionych szt. bo tak chce ,, góra,, a i tak dalej bedzie źle

pracownik
@Jednoręki bandyta 08.10.2018 11:42

To dlaczego jeszcze nie zmieniłeś pracy ? Roboli wszędzie przecież potrzebują i płacą dobrze.

Jednoręki bandyta
@pracownik 08.10.2018 15:23

A skad wiesz ze nie zmieniłem? Masz bardzo lekceważące podejście do personelu produkcyjnego w swojej firmie. Ty pewnie od urodzenia musisz być (usunięte przez administratora) wiec chyba jesteś jakimś menadzerem. Takie podejście do sprawy sprowadza ta firmę do poziomu na którym się znajduje.

1234
@Skorpion 07.10.2018 23:05

Wcześniej była kawa był papieros premia nadgodziny ale był też inny prezes i inny dyrektor z szacunkiem do ludzi klasą i autorytetem. Była fajna atmosfera ludziom pracowało sie lepiej i chciało sie do tej pracy iśc. Odkąd zrobił sie tam (usunięte przez administratora) z samymi zakazami brakiem premii ludzie nie mają motywacji a wcale więcej nie robią. Taka rada do kierownictwa może warto byłoby zmienić podejście do ludzi zacząć traktować z szacunkiem a nie jak bande gówniarzy co nie wiedzą co należy do ich obowiązków. Każdy wie po co tam przychodzi i to wykonuje ale jeśli jest sie traktowanym jak śmieć to niestety efekt jest tylko taki że ludzie robią na złość i normy dalej nie będzie. A to że zakład zabiorą do Maroka to myślisz że kogoś tym przestraszysz? I tak większa połowa odejdzie pewnie na wiosne.

Wegorz

Kiedy bedzie jakas integracja? na parkingu juz zimno

Kozo-----ca
@Wegorz 07.10.2018 23:10

Plebs nie bedzie mial. Biuro moze jakis kulig dostanie w zimie

Bogdan

Nie zostawilem czasem zaby w szafie? to byla moja prywatna i jest mi teraz potrzebna. Wiem ze czyms musicie dokrecac lejki zeby sie nie ruszaly, ale mozecie oddac jak jest.

Kombinerki

Już mnie stawy kolanowe bolą od tego biegania po hali ....

specjalista
@Kombinerki 04.10.2018 16:54

L QUATRO!

Ron

Jak kierownik wytrzymuje wprowadzony przez siebie zakaz palenia ???

Kontener
@Ron 02.10.2018 14:07

Popielniczki zostały przeniesione pod krzyż. Amen

Pati
@Ron 02.10.2018 14:07

Jeździ na Podlasek pod krzyż .Taki przykład plebsowi daje.

TT
@Pati 02.10.2018 19:57

Gość może modli się o jeszcze kilka pensji w tej firmie a później niech się dzieje co chce.

ks. Antoni Wójtowicz
@Pati 02.10.2018 19:57

Jak dla mnie, to może go tam stado dzików opie r do lić na śniadanie. Smacznego.

Hispano
@ks. Antoni Wójtowicz 03.10.2018 13:10

Napisał życzliwy robol z produkcji

Zawiedziony

To co ostatnimi czasy dzieje się w tej firmie przechodzi ludzkie pojęcie! Ludzie po ciężko przepracowanym kwartale, w którym znacznie zwiększyła się liczba wykonywanych sztuk, nie dostali zupełnie nic, oprócz złego traktowania przez kierownictwo i wzrostu norm do niewykonalnych wartości. Zachowanie kierownictwa jest poniżej jakiegokolwiek poziomu, lekceważące, nieludzkie traktowanie pracowników, ciągłe ,,patrolowanie" hali, zastraszanie i zakłamanie na porządku dziennym. Pracownicy bardzo liczyli na otrzymanie premii, ponieważ wnosiła ona coś do niezbyt dobrych pensji, tym bardziej, że od początku br zakazane zostały nadgodziny. Motywacja do pracy zmniejsza się coraz bardziej. Początkowo SAE zapowiadało się być fajną stabilną firmą z możliwością zarobku i satysfakcji z pracy, jednak dzięki kierownictwu stała się ona kołchozem, w którym wszystko się odbiera, a daje się tylko coraz wyższe normy. Szczerze nie polecam.

Masakra
@Zawiedziony 27.09.2018 19:40

W 100% zgadzam się z Zawiedzionym. Na samym początku atmosfera w pracy była fajna, lecz po zmianie dyrektora oraz po zatrudnieniu kierownika produkcji się popsuła. Ciągłe zastraszanie i ciągle mało sztuk. Normy wyciągnięte do takiego poziomu, że nie ma opcji żeby je wykonać i w oparciu o te astronomiczne ilości wyliczany jest spływ sztuk czyli premia. Połowa maszyn stoi nieuzbrojona. Przy kilku L4 nie ma ludzi na maszyny i ciągłe rzucanie ludźmi po różnych stanowiskach. Ale wg góry jest dalej za dużo operatorów maszyn CNC (?!). Szczerze odradzam każdemu kto chciałby zatrudnić się w tej firmie. Każdy mówił że w Trasmission jest źle a tak na prawdę to tam jest bajka, jeżeli chodzi o atmosferę oraz o zarobki, bo zarobki są bardzo bardzo małe. Szczerze nie polecam!!!

L4

Atmosfera tragedia. Jeszcze na dodatek okazalo sie ze nie bedzie premii w tym kwartale i w nastepnym pewnie tez nie bedzie. Nie ma mozliwosci nadgodzin nie ma premii za niedlugo nie bedzie tez nic na swieta ani wczasow pod grusza. Prezesik jezdzi na wczasy ze swoimi przydupasami a ludzie musza na to ciezko pracowac i tak na koniec wychodzi ze wszystko jest zle. Jakis (usunięte przez administratora) wymyslil target nie do wykonania chyba na chybil trafil cyferki napisal zeby ludziom (usunięte przez administratora) nawet ta nedzna premie. A rzadza tak produkcja specjalnie zeby wlasnie wyrobienia nie bylo i premii tez. Polowa maszyn stoi nie przezbrojona nawet zlikwidowano trzecia zmiane na maszynach pracuja zaledwie 4 linie wiec jak ma byc wyrobiony ten target? Ludzie sa chetni do pracy tylko ze rzadzacy na gorze robia wszystko zeby tej pracy nie wykonac i miec pretekst do zajebania wszystkich dodatkow jakie sie tylko da. Chory zaklad chorzy rzadzacy mam nadzieje ze lysa glowka glownego zarzadzajacego poleci pierwsza z poczatkiem nowego roku. Bo to ten pan jest tu najslabszym ogniwem. Nie pozdrawiam.

as
@L4 25.09.2018 16:22

Nie zgodzę się z Tobą. Przecież wiadome że prawdziwa produkcja rusza dopiero teraz. Nowa hala powstała to na początku na produkcji niewiele było do roboty. oMże niektórzy pomysleli że tak będzie cały czas. Prawdziwa praca zaczyna się właśnie teraz. Jak komuś nie pasuje to może zmienić. Uwierzcie jednak że w większości firm w Jasionce czy Mielcu jest jeszcze trudniej.

Zizu
@as 25.09.2018 17:00

Macie wspaniałą młodą ,zdolną i pracowitą w zasadniczej większości załogę tyle ,że nie chcecie tego zauważyć .Aroganckie stwierdzenie ,że cytuję"jak sie komuś nie podoba to może zmienić " może okazać się w niedalekiej przyszłości dobrą radą w stosunku do własnej osoby.

L4
@as 25.09.2018 17:00

Ale ja nie twierdze ze jest trudno tylko ze chocby pracownik chcial to wykpnac to nie ma jak. Polowa maszyn stoi zlikwidowano 3 zmiane ludzi coraz mniej. Do tego dochadza problemy z maszynami bo czesto sie psuja pomiarowki tak samo ale tego nikt nie bierze pod uwage bo ma byc zrobiene i kropka. Pytanie tylko jak? Skoro nie ma dnia zeby cos nie stalo bo zepsute. Niech ktos obliczy target biorac pod uwage takie okolicznosci ze nie zawsze wszystko bedzie szlo idealnie. I jest jeszcze jedna kwestia a mianowicie byl czas co nie bylo odlewow przez 2 tygodnie nie bylo jak robic i co robic i kto zawalil wtedy? Moze tu nalezy tez poszukac winnego a nie obciazac tym pracownikow na produkcji i ich karac brakiem premii. Wiadomo sa w pracy osoby co im sie pracowac nie chce ale wiekszosc jest taka ze wiedza po co przychodza do pracy i chetnie by ja wykonywali i wykonuja jak maja takie mozliwosci a to juz nie ich wina ze w ilosc nie wliczone sa awarie maszyn brak sztuk....

Roman
@as 25.09.2018 17:00

Stefan nie wygłupiaj się

Ministrant
@as 25.09.2018 17:00

Skoro prawdziwa produkcja rusza dopiero teraz to dlaczego cele ciągną się od paru miesięcy i nie jest wykonalne je osiągnąć? Tydzień na tydzień cyferki rosną a co pracownicy mogą zrobić w tej sprawie? NIC !!! Rozliczanie premii i ogólnego wyrobienia powinno rozpocząć się wtedy gdy wszystkie procesy i maszyny będą ustawione i gotowe na 100% do produkcji. Najlepiej to uchwalić sobie system premiowania i wprowadzić go wtedy gdy wszystko startuje i usadzić ludzi bo chyba młotkami i pilnikami mieliby łatać dziurę która jest coraz większa. Masz racje AS ludziom którym nie pasuje takie zarządzanie powinni zmienić i gwarantuje Ci że tak zrobią. Kilku odeszło zabierze ze sobą kolejnych kilku, myślicie że wiecznie ludzi będzie chętnych do pracy skoro na Transmission nie mają już kogo brać a atmosfera jest o niebo lepsza? Ile tak to wszystko pociągnie? Ludzie zniszczycie ten zakład i będzie za późno bo swoim zarządzaniem zniechęcacie nie tylko nowych czy przyszłych pracowników ale powoli cierpliwości braknie tym starym a każdy wie co się zacznie dziać gdyby kilku "starych wyg" odeszło, głównie mówię tu o CNC gdzie ogarnięcie roboty nie trwa tydzień, tylko troszeczkę dłużej. Na koniec powiem jedno, brak premii która była gwarantowana podczas rozmów kwalifikacyjnych automatycznie wpływa na motywacje pracownika do pracy, te słowa kieruje do wszystkich białych i niebieskich by się "starali".

Dantes
@Ministrant 25.09.2018 18:07

Masz zupełną rację i w 100% się z Tobą zgadzam! Nie uśmiechajcie się(zakazane), nie chodzcie jakbyście byli na wczasach czyli uważnie i wolno(zakazane),w 200-osobowej firmie unikajcie spotkania się z kimkolwiek na stołówce (zakazane),nie pijcie wody z zarezerwowanych dystrybutorów(zakazane),nie zgłaszajcie żadnych problemów jakościowych(zakazane, byle więcej), nie zatrzymujcie się w dwójkach(zakazane) ,jak idziesz za potrzebą fizjologiczną ,ktoś ma przejąć maszynę za Ciebie,jak pozwalasz sobie wyrazić odmienną opinię (zakazane) jesteś wichrzycielem .Jeśli jesteś młodym pracownikiem jesteś wg.firmy niedoświadczony i nie zasługujesz na nic więcej ponad to co masz, jak jesteś starszy to wg.firmy jesteś desperatem lub nie rokującym pracownikiem bez ambicji ,więc gęba w kubeł .

Arczi

JAK SZUKASZ WRAŻEŃ TO NA BARANÓWKE

Anonim
@Roman 25.09.2018 17:36

Daj ta premię nie wal w (usunięte przez administratora)

Stefano
@as 25.09.2018 17:00

Niemasz racji takiej patologi niema w żadnej firmie a napewno nie w branży lotniczej zarządzanie tą firmom jest na poziomie zerowym począwszy od romana po stefana poprzez przestraszonych mistrzów którzy ani razu nieobstali za załogom która nawet marnej premi niedostanie przez ich zarządzanie szkoda nawet pisać

Ja
@as 25.09.2018 17:00

Trudniej, nie trudniej... Jak zwykle zależy gdzie. Do pracy nikt nie przychodzi dla satysfakcji czy hobby, w Rzeszowie płacą więcej po prostu. Ma na to wpływ położenie firm. Gdy hala ruszała obiecywano cuda. Czas to zweryfikowal bardzo szybko. Obiecywano możliwości rozwoju, awanse, a teraz każdy się wypina na pracownika. Duży procent pracowników bezpośrednio produkcyjnych ma wykształcenie wyższe, inżynierskie, a w tym zakładzie nie ma dla żadnego z nich perspektywy na awans bo wolą przyjąć Francuza w połowie studiów który o produkcji wie tyle co nic. Dopóki ktoś u góry nie ruszy głową jak te sytuacje zmienić szkoda nawet rozmawiać o większej ilości sztuk. Codzienne spacerki z prezesem nie pomogą. Pozdrowienia z produkcji dla szanownego kierownictwa które to czyta.

XXX
@L4 25.09.2018 16:22

Premii nie będzie bo spawalnia nie przerobiła ilości (nawet Green Belt nie pomógł) , a najlepsze jest to, że właśnie mistrz spawalnii chodzi z głową podniesioną do góry.

tig
@as 25.09.2018 17:00

O dyrektorek się odezwał któremu dobrze bo za fri kaskę bierze i gnębi ludzi

as
@tig 26.09.2018 21:55

Idź do innej firmy jak nie pasuje. Do odważnych świat należy. Wszędzie zatrudniają do stania przy maszynie.

Zły
@as 27.09.2018 11:40

Oddajcie nasza premie!!Godnie na nią zapracowaliśmy!

Plebs
@as 25.09.2018 17:00

Tak ładnie było kłamane na otwarciu firmy w wywiadzie do Nowin,może teraz opowiedzieć jaka jest rzeczywistość ?

Krzeslo
@L4 25.09.2018 16:22

Nie mow ze chcesz tam robic do przyszlych wakacji? Madry jestes?

anonim

(usunięte przez administratora)

Karakan

Kariera? Hahhsha za 2 tys na reke to jest murzynstwo buhshs ja nie jak ktokolwiek kto ma godnosc może pracowac za takie pieniadze buhahshhs

kon barbarian

Dzisiaj o godzinie 6: 55 przeprowadzono ankietę , z której wynika, że 26 osób szuka innej pracy, 12 chce się zwolnić do wiosny.

Wielbłąd
@kon barbarian 27.09.2018 16:15

Tylko 26??Od jutra napijcie się wody na zapas jak wielbłądy bo w pracy będziemy mogli się napić zwykłej wody w ustalonych godzinach dwukrotnie.

L4
@Wielbłąd 27.09.2018 16:22

Co do picia wody w ustalonych godzinach chce obwiescic iz jest to niezgodne z kodeksem pracy (sprawdzone i potwierdzone) pracodawca ma obowiazek zapewnic dostep do wody pracownikom przez cala zmiane. Tak wiec jesli pracodawca zlamie ten przepis wystarczy zadzwonic do panstwowej inspekcji pracy. Mysle ze wkoncu predzej czy pozniej tak sie to stanie bo nikt nie pozwoli odebrac sobie godnosci przez jakies niemoralne i nieludzkie pomysly glupiego lysego kurdupla i jego pieska (usunięte przez administratora)

Wielbłąd
@L4 27.09.2018 16:33

"Szanowny " Pan kierownik czy jak mu tam - wie lepiej. A prezes to najlepiej!

1798
@Wielbłąd 27.09.2018 16:22

Liberté, Égalité, Fraternité, ou la Mort Wolność,równość,braterstwo albo śmierć.

Żal
@L4 27.09.2018 16:33

Dodajcie o wyjściu do wc ,tez będzie na czas????Ciekawe czy laski zdążą przy swoich"truskawkowych dniach"?Żenada!

Fuck
@Żal 27.09.2018 19:05

Hmmm co do wyjścia do wc to myśle że będzie za laskami wychodził mistrz W. Jak wychodzi za osobami na palarnie czy na jadalnie no i wtedy ewentualnie będą mogły jakby co poprosić o pomoc żeby było szybciej. Bo skoro i tak będzie stał ze stoperem liczył czas i notatnikiem kto aktualnie wchodzi to przynajmniej przy okazji pomoze paniom

patrycja jestem krul JP
@kon barbarian 27.09.2018 16:15

Mistrzowie łykają wszystko jak Sasha Grey, a najbardziej W. Ch. Nasi przełożeni wgl nie stają za Polakami bo wolą spuścić głowę i umyć ręce. zakazywanie picia ? mierzenie czasu jak sie idzie do wc ? Szkoda słów ku*** mać

Krzeslo
@Fuck 27.09.2018 19:20

No to dziwny typ fakt

HUGO

Powoli się rozglądam za inną pracą .

żabojad

Francja robi 2 razy mniej ze 4 razy większe pieniądze (Potwierdzona informacja).

żabojad
@żabojad 26.09.2018 20:43

normalnie to (usunięte przez administratora) jak ludzie odchodzą, to o tych co zostają należy dbać, a tutaj przeciwnie. Tym co zostali zabrano premie i traktuję się jak wrogów, bo nie spełnione są kolejne cele.

????????????

Z całego serca Nie polecam!Francuzi przyjechali traktują nas jak białych murzynów,zaden z mistrzów nie stoi za pracownikami ,a najgorsza zaraza to pani P.,oby wiedziała ze karma wraca(chociaż tacy jak ona maja podpisany pakt z diabłem i zawsze spadną na cztery łapy) zakaz wszystkiego nawet ograniczony czas na wc,zakaz śmiania zakaz rozmawiania,palenia itd.Ludzie odchodzą (w tym miesiącu 6) ale trzeba robić więcej,a nowych nie przyjmują.Premie zabrali podobno dzięki nam,każdy wie ze wyrobienia nie było bo ktoś z "góry"zawalił zamówienie ,trzeba się przyzwyczaić ze plebs wszystkiemu winien ,właśnie dzięki plebsowi ta"góra"grzeje tyłki w ciepłych fotelach.Pozdrowienia dla tych którzy nas bronią by Francuzi nami we własnym kraju niepomiatali!

Elvis

Robota może i nie taka ciężka ale moneta słabo gra. Dwie zimy temu jak robiłem w PGRze to hajs sie zgadzał bo miałem liczone w akordzie od kupki gnoju a tutaj... jeszcze po premii. Na dobrego dżaka braknie

Hugo
@Elvis 25.09.2018 17:55

Jeszcze do dzisiaj masz odciski.. Za "zaoszczędzone" pieniądze z premi rzucą kilka nadgodzin, co niektórym utra pysk, a i na dzaka będzie. Znacje łaskę PANA.

BziQ

Może i faktycznie jest nacisk na produkcję ale to chyba normalne, że do pracy idzie się pracować. A poza tym jest OK - w zimie ciepło, na głowę się nie leje, nie trzeba jeździć koniem jak nasi dziadkowie, można się napić wody a na jadalni jest hojny automacik .

Dragon
@BziQ 22.09.2018 17:46

Z tą wodą to się tak nie rozpędzaj, bo przy cmm stoi dystrybutor, z którego mogą pić tylko osoby co akurat w ten dzień są wyznaczeni do mierzenia, były przypadki, że osoby z poza obszaru cmm, które chciały się tam napić, zostały upomniane, że im ta woda się nie należy.

karakal
@BziQ 22.09.2018 17:46

NIE PA-JA-CUJ. W zimie zimno- w kurtkach trzeba chodzić , w lecie gorąco, bo klima nie działa. I powietrze suche- oczy pieką. Zarobki najsłabsze w regionie.

Operator.SAEP

Wtam Praca w firmie nie jest ciezka za to sposob kierowania jej przez francusiego Prezesa i polskiego "Nastepce" wyjeta jest calkowicie z ram zarzadzania zasobami ludzkimi Hasle Elastyczny Pracownik calkowicie zmieniono sens znaczenia w tej firmie Jak sie starasz i pokazujesz ze dajesz rade jestes rzucany po calej produkcji od procesu zalewania po kontrole jakosci lub chodzisz jak maly robocik gdyz tyle dostales zadan a wszyscy pozostali maja (usunięte przez administratora) Szczerze nie polecam aplikowania CHYBA ZE COS SIE WRESZCIE ZMIENI !!

Zostaw opinię o Safran Aircraft Engines Poland Sp. z o.o. - Sędziszów Małopolski

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Safran Aircraft Engines Poland Sp. z o.o.