GZT Telkom- Telmor
2 228 6 1

Opinie o GZT Telkom- Telmor

W

Ważna informacja dla potencjalnych kandydatów. Jeżeli Liczycie na rozwój zawodowy i finansowy to nie jest to miejsce. Osoba która decyduje o zatrudnieniu nie jest zainteresowana dobrymi zarobkami pracowników. Jakiekolwiek działania żeby to wyglądało inaczej to ściema. Nie ma zdrowego systemu płac. Wieloletni Pracownicy nie maja od lat podwyżek, a sam Szef wprowadza niezdrowe reguły. Lekceważąc w ten sposób staż pracy i doświadczenia wieloletnich pracowników. Nowi potencjalni czarowani Pracownicy mogą liczyć na większe zarobki poprzez nadgodziny dochodząc w ten sposób do podstawy wynagrodzenia w innych Firmach o podobnym profilu. Tutaj sytuacje ratują zatrudniani Emeryci i Ci którym niewiele do emerytury zostało. Nie ma realnego planu perspektywicznego rozwoju zawodowego ani wzrostu wynagrodzeń. Warto rozważać dokładnie to co się słyszy przy rozmowie kwalifikacyjnej, a najlepiej szukać gdzie indziej.

Hanna
@W 26.12.2018 22:53

A może firma nagradza swoich pracowników w inny, czyli dodatkowy sposób? Coraz bardziej popularne staje się rozwiązanie, w którym pracodawca udziela różnego rodzaju dofinansowania do opieki medycznej, czy ubezpieczenia. Często również organizowane są wyjazdy integracyjne oraz spotkania. Jak GZT Telkom- Telmor wywiązuje się z tej kwestii?

W
@Hanna 12.01.2019 16:47

Zwrócenie się w tym kierunku to próba odwrócenia uwagi od podstawowego problemu jakim jest podstawowe wynagrodzenie. Firma proponuje wynagrodzenie minimalne . Inne firmy o podobnym profilu proponują od kilkuset złotych do ponad 50 % większe wynagrodzenie od proponowanego w TELKOM-TELMOR. To aby dorównać do podstawowego wynagrodzenia w innych firmach trzeba w miesiącu przynajmniej około 100 nadgodzin zrobić. To jest chore. I tu jakiekolwiek dodatki nic dają a najlepiej o tym świadczy ile pracowników przewinęło się w kilku symbolicznych latach. Jakieś 500 było i zrezygnowało. To o czymś świadczy.

Wielka
@Hanna 12.01.2019 16:47

Firma w żaden inny sposób nie nagradza swoich pracowników. Nie ma zadnych szkoleń, pakietow medycznych itp. Żenująca "niby" premią, wyrownuje się pracownikowi najniższą krajową. Zadania są takie aby wypracowac ponad 100% normy, co często jest niemozliwe z braku dobrej organizacji pracy czy braku materiału na czas. Tu pracuja tylko ludzie, którzy mają niewiele lat do emerytury lub z orzeczona grupą.

Haha

Telmor to chyba ostatnia firma elektroniczna na Pomorzu w której płacą najniższa krajową. Nie można liczyć na awans, podwyżek nie było od stu lat. Sprzęt sprzed epoki kamienia... Ale za to dają kremy do rąk i wybrańcy mogą spać na stanowisku pracy.

Wielka
@Haha 22.11.2018 11:20

Dokładnie

Hanna
@Wielka 23.11.2018 16:57

Czy oprócz stałego wynagrodzenia GZT Telkom- Telmor nagradza swoich pracowników pozapłacowymi benefitami? Popularne jest udzielanie różnych dofinansowań lub szerokiego pakietu socjalnego. Zatem porusz tę kwestię w kolejnej wypowiedzi i pomóż osobom poszukującym pracy w tej firmie.

Wielka
@Hanna 24.11.2018 15:07

Socjal ok 1000 zł za wczasy pod gruszą i jakieś 200 zł talony na święta. To wszystko

Haha
@Wielka 25.11.2018 17:48

I kremy ????

Nikki
@Haha 22.11.2018 11:20

Te kremy mydła i ręcznik też ograniczył nasz kochany prezes bo trzeba cięcia robić.... Tylko nie ograniczy sobie tylko tym co najmniej zarabiają. Nie ma nawet już tych kremów ręczników i mydła dwa razy do roku. Pensja minimalna brak możliwości awansu nie ma szkoleń dla tych niżej maja tylko ci tam w budynku a i b a reszta kilof i do węgla i mord.... w kubeł albo za bramę. I tak w ten sposób wyrusza się załoga szuka lepszej pracy a prezes zakłada oddział geriatyczny bo młodsi nie chcą tu zostawać. Lipa szukajcie pracy gdzie indziej tu są ci co nadzieję stracili. A cyrki jeszcze większe będą jak przeniesiemy się na Shuberta

W
@Haha 22.11.2018 11:20

Warto dodać, że firma poza oferowanym najniższym wynagrodzeniem oczekuje wydajności akordowej. O czym się na początku nie mówi. Wspomina się o premii do wynagrodzenia tyle że później jest to element nacisku na pracownika. Pracodawca powinien mieć oczywiście środki motywujące oraz dyscyplinujące tyle że powinien wiedzieć, że płacąc minimum i oczekując dużej wydajności staje się głupcem. W najbliższym czasie nie należy spodziewać się zmian co do płac. Warto szukać gdzie indziej gdzie firmy się rozwijają. Bo Ta Firma tego nie robi, oczekuje cudów. Jeżeli chodzi o rozwój zawodowy to bym raczej na to nie liczył. Dobre miejsce dla przeczekania w poszukiwaniu pracy.

Wielka
@W 30.11.2018 12:15

A najniższą krajową wyrownuje się śmieszna nagrodą ha ha. Tu jest potrzebny ktoś z PIP

Hanna

@Fifti, na forum cenne są wypowiedzi zawierające konkretne informacje dotyczące pracy w firmie. Wiele użytkowników opisuje swoje doświadczenia z nią związane, a także dzieli się cennymi wskazówkami odnośnie rekrutacji. Jeżeli pracowałeś kiedykolwiek w GZT Telkom- Telmor to napisz proszę, jakie są Twoje spostrzeżenia odnośnie tego pracodawcy?

Hanna

@--, w jakim dziale pracujesz? Czy w dalszym ciągu jesteś zatrudniony na umowe zlecenie? Czy warunki zatrudnienia w GZT Telkom- Telmor zmieniają się wraz ze stażem pracy? Zachęcam Ciebie do aktywności na forum i odpowiedzi na powyższe pytania. Pomoże to osobom zainteresowanym pracą w firmie.

--
@Hanna 20.08.2018 01:16

Pracuje w dziale obsługi telefonicznej. Po roku pracy na zleceniu doczekałem się umowy o pracę.

Fifti
@-- 20.08.2018 18:58

Gratuluje sukcesu zawodowego

Hanna

GZT Telkom- Telmor prowadzi aktualnie rekrutację na kilka stanowisk. Jeżeli ktoś jest zainteresowany pracą w firmie, to dodaję link: https://www.telmor.pl/O-nas/Kariera Czy możecie udzielić kilku wskazówek odnośnie procesu kwalifikacyjnego? Jak on przebiega? W jakiej atmosferze jest prowadzona rozmowa o pracę?

Hanna

@--, czy aktualna umowa i warunki zatrudnienia są dla Ciebie satysfakcjonujące? Może napiszesz coś również na temat pozapłacowych benefitów? Czy są udzielane? Jeżeli tak, to w jakiej postaci? Czy są to dofinansowania na karty sportowe lub do prywatnej opieki medycznej? Proszę, rozwiń ten temat.

--
@Hanna 11.09.2018 22:57

Aktualna umowa - jak najbardziej mi odpowiada. Benefitów typu dofinansowanie do kart sportowych nie ma. Można przystąpić do dodatkowego grupowego ubezpieczenia.

Jasiek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi może jakieś rekrutacje? Jakieś info o zarobkach i socjalu?

Nikt ważny
@Jasiek 29.07.2018 12:26

Na stronie są zawsze aktualne ogłoszenia o pracę: https://www.telmor.pl/O-nas/Kariera Z socjalu wiem, że są bony na święta i pożyczki na remont mieszkania itp. A, i wczasy pod gruszą też płacą. O zarobkach to chyba tylko przy rekrutacji można się dowiedzieć.

Wielka
@Nikt ważny 30.07.2018 14:14

Zarobki na produkcji to najnizsza krajowa. Jak za komuny. Kazdemu po równo. Obibokom też.

Hanna

@Nikt ważny, czy posiadasz jakieś doświadczenia związane z pracą w GZT Telkom- Telmor? Dysponujesz dość sporą liczbą informacji na temat firmy. Jeżeli byłeś lub jesteś pracownikiem firmy, to zachęcam Ciebie do napisana jak oceniasz oferowane warunki zatrudnienia? Czy zagwarantowana jest umowa o pracę?

--
@Hanna 02.08.2018 00:01

Umowa o pracę po około roku pracy na zleceniu...

Nikt ważny
@Hanna 02.08.2018 00:01

Pewnie jestem z innego działu, bo od razu była umowa o pracę. Najpierw okres próbny, potem już normalna. O umowach zlecenia nie wiem, ale pewnie to zależy od stanowiska. Trudno mi się wypowiedzieć.

Adam Wychowaniec
@Hanna 02.08.2018 00:01

Ja jestem byłym pracownikiem. Za moich czasów nigdy nie było zlecenia - pod tym względem Telmor ( prawo jeszcze pozwalało na umowy czasowe ) zawsze dawał umowę o pracę od pierwszego dnia. Full socjal od ubrania, ręczników, mydła, gruchy, paczek - lub kasy na święta, herbaty, pasty do rąk i nawet kremu do rąk. Rękawice, okulary ochronne, stoppery, słuchawki - zawsze w narzędziowni. I pomimo lekkiego żalu za nieprzemyślane zmiany warunków pracy, które zmusiły mnie do odejścia kochałem tą pracę ze względu na ludzi i klimat. Warunki finansowe każdy przyjmuje na własną odpowiedzialność i szczekanie na wypłaty nie ma sensu, bo każdy ma wolny wybór - a i firma potrafi docenić chęć rozwoju. Wypłaty zawsze terminowo. Reszta jak komu pasuje. Mnie nie pasowały zmiany wprowadzane przez głupio zatrudnionych ludzi, których już nie ma, więc odszedłem. Jednak kawał mojego serca zostanie tam na zawsze :)

--
@Nikt ważny 07.08.2018 09:10

Ja pracuję od niecałych dwóch lat, w miarę nowym dziale. Wszyscy u nas zaczynają od zlecenia... Niestety.

prezio

W Biedronce na kasie 3000 PLN dają

anonymous
@prezio 07.02.2018 14:33

to idź się zatrudnij Rafaelo

wielka
@prezio 07.02.2018 14:33

To pracujcie w Biedronce,nie widzę problemu

djiemxkn
@prezio 07.02.2018 14:33

Dziś pracy jest od groma. Tym, co do emerytury brakuje ledwo ciężko się dziwić, ale każdy bez wyjątku przed pięćdziesiątką powinien złożyć wypowiedzenie w trybie natychmiastowym. Aha - najpierw pół roku l4 na depresję ( lub chorobę alkoholową ). Pozdrawia były pracownik. Inna, dobra strona pracy w TT ( jakieś 6 lat ) jest taka, że tęskni się za ludźmi - nawet tymi wrednymi. Klimat na produkcji zawsze był niesamowity.

Nikki
@prezio 07.02.2018 14:33

Powodzenia tam nie ma zarzytów i problemów. Praca normalnie super....... kto was tu trzyma. Nie podoba się złóż wypowiedzenie i do widzenia. Ja nie narzekam jeżeli już to mogę mieć pretensje tylko do siebie. Pracuje tu 5 lat pensja zawsze na czas na koncie gruszka zawsze na koncie i to wcele nie mała można jak jakiś kryzys starać się o zapomogę można dostać pożyczkę bez procentową zawsze na święta parę groszy wpadnie. Jesteś chory to ci zapłacą za zwolnienie a roznie to bywa w zakładach. Więc mogę mieć tylko do siebie pretensje że pracy nie zmieniam a nie wciąż narzekać na pracodawcę Dajcie już spokój bo na wymioty zbiera jak się wciąż czyta te wpisy. Każdy może podnieść swoje kwalifikacje i każdy może zmienić pracę powodzenia

Nahorsky
@Nikki 12.03.2018 14:55

Pracowałem 6 lat. Dopóki stary B. był i Lechu to była dobra praca. Później młody wziął debila Kapicę i się zaczęło. A pijaki to byli fachowcy którzy pracowali tam za grosze. Zakładów pasowało bo taki nigdy nie pójdzie po podwyżkę, nie powie , że nie zrobi... Szkoda że Ci na górze głupsi od tych na dole, dlatego nie było i nie będzie dobrze

Hanna

@Wielka, jestem moderatorem forum Gowork.pl. Jednym z moich zadań jest aktywne uczestnictwo na wątku i zachęcenie osób zatrudnionych w GZT Telkom- Telmor do wypowiedzi. Stąd też wynikają moje pytania, a odpowiedzi na nie, mogą pomóc osobom zainteresowanym pracą w firmie.

Hanna

@Nikki, czy jesteś pracownikiem GZT Telkom- Telmor? Może posiadasz informacje odnośnie nowych ofert pracy w firmie? Na jakie stanowiska poszukiwane są osoby do pracy? Gdzie można zgłosić swoją aplikację i jakie są oczekiwania wobec przyszłego kandydata?

Wielka
@Hanna 05.07.2018 17:13

Jakieś za przeproszeniem dziwne stawiasz pytania. Wszystko znajdziesz w necie, po co pytać o tak oczywiste rzeczy?

Hanna

Możecie rozwinąć kwestie zwolnień, o których wspominacie w ostatnich komentarzach? Co dokładniej dzieje się aktualnie w GZT Telkom- Telmor? Dla osób niezwiązanych z firmą - wygląda to niepokojąco, jednak nie jest do końca zrozumiałe. Czy są to zwolnienia generowane przez pracodawcę, czy też wola pracowników? Czym są spowodowane?

Nikki
@Hanna 19.06.2018 08:20

Z tego co wiem to tylko pracownicy co są już na emeryturze zakład się przenosi na shuberta cały

Toska

Póki co zwalniają ludzi cichaczem. Możliwe że Mickiewicza sprzedane.

Wielka
@Toska 13.06.2018 10:26

Cicho siedzą, żeby nie siać paniki, ale i tak jest sporo takich co du.ami trzęsie bi nic więcej nie potrafią robić.

Anita

Konkurencja tak rozpisała się na forum?

Stary pracownik
@Anita 13.06.2018 10:57

Jak się nie umie zarządzać pracownikami i sprzedać co jest na magazynach, to zwalnia się pracowników, szkoda tylko że Księciunio i jego wierny Toudi tego nie widzą i dalej pogrążają ten zakład.

Hanna

@Nikki, dziękuję za odpowiedź, na pewno jest to dobre podsumowanie osób, które nie doceniają pracy w GZT Telkom- Telmor ani w żadnym innym miejscu. Dacie znać dlaczego nastał dla firmy taki okres i czy są szansę na jakąś poprawę?

Kuba

Konkurencja bardzo inspiruje do pisania??

makrela

Na Mickiewicza wiercą właśnie jakąś dziurę na środku placu, może ropy szukają?:) chyba temat przeprowadzki posuwa się do przodu...

anonymous
@makrela 19.04.2018 10:15

Szejkowie szukają ropy hahaha

Nikki
@makrela 19.04.2018 10:15

Cóż co byśmy nie spekuliwali to i tak wcześniej czy później zakład sprzedadzą. W końcu się znajdzie ktoś chętny a my na to wpływu i tak nie mamy . Bardziej interesuje nas czy przeniosą wszystkich pracowników czy pozwalniają ludzi????

Patrz Trojmiasto.pl
@Nikki 21.04.2018 10:02

A przypadkiem nie jest już sprzedany :)

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

anonymous
@Zainteresowany 19.04.2018 20:47

pracowników nie, ale niewolników z miłą chęciom przyjmują.

święty

Wiadomo w końcu coś co ze sprzedażą działki na ul. Mickiewicza i z przeprowadzką na Schuberta? Marzec minął i nie ma żadnych informacji, czyżby nie udało się dogadać i nie będzie sprzedaży?

anonymous
@święty 09.04.2018 14:25

Bo jaśnie państwo Bie...skie milionów chcą się dorobić na tej ruinie i zamknąć zakład. Dlatego tak długo.

Hanna

@Nikki widzę, że jesteś zadowolony. Lubisz swoją pracę w firmie GZT Telkom- Telmor? Z tego co przeczytałam firma oferuje sporo benefitów swoim pracownikom. Czemu zatem pojawiają się niezadowolone komentarze? Co może być tego powodem?

Nikki
@Hanna 15.03.2018 11:57

Bo my z natury jesteśmy narodem wiecznie niezadowolonym wiecznie narzekamy i zazdrościmy innym. Nie jest tu idealnie bo nigdzie nie jest ale skoro siedzą i pracują to chyba nie jest tak najgorzej????? Wszyscy piszą jak tu jest okropnie ale zostają. Ja też wciąż pracuje to do kogo mogę mieć pretensje? Jak już to do siebie. Przecież można szukać pracę gdzie indziej albo podnieść kwalifikacje samemu. Pewnie że mogłoby być lepiej na zakładzie ale wszyscy wiedzą że jak finanse całego zakładu by się poprawiły to na pewno i nam szarczkom też się poprawią warunki finansowe i bytowe. Jest jak jest ale co da to ciągłe wylewanie brudów.Miejmy nadzieję że jeszcze nastaną dobre czasy dla zakładu. Jak nie to i tak trzeba będzie szukać innej pracy.Im lepiej będzie stał zakład tym mniej będzie się czepiał prezes o drobiazgi i nie będzie tylu cięć finansowych.

Wielka

Powiem tak. Nikt nikogo tu nie trzyma na siłę więc jeśli ktoś ma na oku lepszą pracę to niech ją zmienia i nie marudzi. A pijaków nikt tu trzymał nie będzie. Wszystko w temacie :)

anonymous
@Wielka 01.03.2018 16:55

A świstak zawija w sreberka hahaha

wielka
@Wielka 01.03.2018 16:55

Żal ci?

anonymous
@wielka 06.03.2018 18:11

tego głąba skon drze znowu HaHaHa

cichy

jednego mniej to zostało już tylko dwóch pijaków. A na Adama doniósł ponoć buzka

pracownik
@cichy 23.02.2018 16:39

Ta prawda czekam kiedy księciunio wywali toudiego to zostanie już tylko jeden pijak ale jego się nie da wywalić bo ponoć jego firma.

Pracownik 007

Drogi Panie SZEFIE PRODUKCJI dlaczego stosuje Pan wybiórczą odpowiedzialność? Zwalniany jest za alkohol pracownik pras a co z mistrzem z którym pił? Czyżby byli równi i równiejsi? Dziwny jest ten zakład, który pozwala na picie, złodziejstwo itp. ale tylko dla kadry.......

Nikki
@Pracownik 007 22.02.2018 20:54

Bo szybko uciekał

Pracownik

Pani Mario, dziękujemy pani za bycie przewodniczącą związków zakładowych SOLIDARNOŚĆ, w zakładzie Telkom-Telmor. Pani oddanie i zaangażowanie w zakładzie niezostanie zapomniane. Pani dobroć i oddanie dla pracowników i walka o nich będzie pamiętana. Mamy nadzieje że pani następczyni sprosta pani oddaniu i zaangażowaniu jakie pani reprezentowała swoją osobą .Bardzo pani pracownicy firmy i związkowcy dziękują.

słup
@Pracownik 07.02.2018 21:51

A wiadomo już kto będzie szefem Związku?

Pozi
@Pracownik 07.02.2018 21:51

Przecież to wariatka była

mądra osoba
@Pozi 15.02.2018 10:40

Coś takiego mógł napisać tylko wariat a przecież tacy tylko tam pracują

Nikki
@mądra osoba 16.02.2018 16:06

Więc ty też zaliczasz się do nich

xxx
@Nikki 16.02.2018 19:17

Nie dość że pijacy i nieroby to jeszcze się okazuje że wariaci u nas pracują.

xxx

Firma poszukuje pracowników na stanowisko Operator wykrawarek i pras SPH, wykrawarka amada pega stara olej się z niej leje gdzie tylko może, tak jak woda z dachu podczas ulewy z tej pseudo firmy :D jest jeszcze wykrawarka Durma jest w lepszym stanie.Prasa SPH z końca lat 80tych (brak słów) oferują 2700zł brutto to już wynagrodzenie z nagrodą i premią...

Hanna

@Nikki a no nie wspomniałeś o zatrudnianiu nowych pracowników. To może jako starzy pracownicy powinniście porozmawiać z szefem o tym, że to co mieliby zrobić nowi pracownicy chętnie Wy zrobicie? @pracownik a czemu była zmiana prezesa w firmie GZT Telkom- Telmor?

Była

Fryzjerka we wrzeszczu mnie pytala czy to prawda ze od lipca ciezkie roboty budowlane na mickiewicza wkraczaja.. TT sie przenosi ktos cos?

cichy
@Była 25.01.2018 19:42

Tak bo już szykują pomieszczenia dla dyrekcji i malują je na szuberta

kanadyjczyk

Nie polecam tej firmy ogłasza się ona jako nowoczesna dająca możliwość rozwoju a prawda jest taka że to jest totalne dno, kiedy pada deszcz na hali są po rozstawiane skrzynie do wody bo z dachu się leje w toalecie męskiej okropny syf kible obsrane smród nie do wytrzymania w szatniach syf.. Umowa jest sformułowana na 14zł brutto do tego jest premia i tak zwana "nagroda" jeżeli pójdzie się na L4 które trwa więcej niż 2 dni to premia i nagroda są zabierane w zależności od okresu zwolnienia.. Brak organizacji totalny chaos ze wszystkim jest problem jak np ze środkami czystości czy ubraniami roboczymi w tej pseudo firmie nie ma pieniędzy ani możliwości. Kierownik Mikus zwany Mikrusem wali damskie foszki jak nie chce się robić nadgodzin, no i ogólnie to mega wykręcony typ pasuje do tego bałaganu :D

Pozdrawiam
@kanadyjczyk 12.12.2017 17:53

Absolutnie w stu procentach zgadzam sie z tą wypowiedzią. Telmor to dno. Jest to firma która oferuje najnizszy szczebel kariery zawodowej. Absolutnie nie rozumiem ludzi którzy sie tam zasiedzieli. Ja kilka miesięcy po zwolnieniu sie z tego szamba zarabiam 4tys netto/msc za 8h pracy a tam miałem 1400zł i uwazano ze nigdzie wiecej nie zarobie. Gdy tam pracowałem ledwo wiązałem koniec z końcem, nawet mimo pieniędzy czulem sie zazenowany, ze pracuje w firmie która robi ze mnie osła i nie daje zupełnie zadnych perspektyw. Ludzie zmieńcie prace, bądźcie przedsiębiorczy, uczcie sie i kombinujcie a nie narzekacie, że mało i źle bo jesteście niszą i do póki rodacy będą godzić sie na takie szambo, dopóty nic sie w tym kraju nie zmieni, tylko ogarnięci ludzie mają dobrze w Polsce.

Meksykanin
@kanadyjczyk 12.12.2017 17:53

Zgadzam sie, Mikros wali damskie foszki i ma 7 przykazań Telmoru wypisane na twarzy.

pracownik
@kanadyjczyk 12.12.2017 17:53

Tak to jest jak awansować trzeciorzędnego brygadzistę na Dyrektora produkcji, którego najlepszą cechą jest wykańczanie fachowców swoją głupota i prostactwem, i nie grzeszyć wiedzą i znajomością technologi oraz dobrą pracą. to jest wtedy (usunięte przez administratora) kiła i mogiła, za starego prezesa nie do pomyślenia, Ryszard oszczał by dziada, a nie robił z niego dyrektora ten człowiek swoim zachowaniem rozpieprzy zakład. Gratulacje dla Rafała obecnego prezesa ( Księciunia). Stary prezesie wracaj.

Hanna

@Nikki może firma GZT Telkom- Telmor nie chce dawać pracownikom nadgodzin, bo zwyczajnie nie ma takiej ilości pracy, by pracownicy pracowali więcej niż normalnie? @Była co masz na myśli? Czy mogłabyś opowiedzieć jakie masz doświadczenia z pracą w tej firmie i o co dokładnie Ci chodzi?

Nikki
@Hanna 11.01.2018 12:34

Dziwne skoro nie chce dawać nadgodzin to po co nowi pracownicy skoro nie ma pracy. Tylko fakt jest taki że zatrudnia na umowę zlecenie by nie płacić żadnych dodatków a tym co mają szansę dorobić do pensji chociaż jeden dzień pracy więcej w ten sposób nie daje szansy do robienia. Nikt tu nie oczekuje jakiś podwyżek ale od dawna wiadomo że jeżeli pracownik jest doceniony i ma szansę choć odrobinę dorobić to taki pracownik szanuje swoje miejsce pracy i pracodawcę bo wie że warto. Jak ludziom odbiera się możliwość zarobkowania to traktują ten zakład i pracodawcę jak zło konieczne. Od dawna wiadomo że metoda kary i kija nic się nie wskóra przynosi to efekt odwrotny. Co widać i słychać w całym zakładzie. Co do łazienek i szatan to prawda że ludzie powinni sami bardziej szanować ale i na Mickiewicza i na Shuberta (Pani Mary....jest Ok) jest taki sprzątacz i sprzątaczka którzy kompletnie nie nadają się do tej roboty po prostu nie sprzątają.

Była

Idealne miejsce by wieść krajowy żywot

Hanna
@Była 29.12.2017 12:09

Idealne miejsce by wieść krajowy żywot biedy z nędzą bez pieniędzy.

Nikki
@Hanna 02.01.2018 22:03

Fakt zarobki to nędza nadgodzin nie chcą dawać by coś dorobić by wtedy za duża pensja człowiek czuje się niedoceniony

Zostaw opinię o GZT Telkom- Telmor - Gdańsk

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GZT Telkom- Telmor