Po wymienieniu wielu maili, na które w większości nie otrzymałem odpowiedzi oraz odbyciu rozmowy z bardzo chamowatym pracownikiem sklepu (on do mnie zadzwonił i rozpoczął atak, wymyślając dodatkowo przeróżne wymówki i usprawiedliwienia dla swojej firmy). Ostatecznie zostaliśmy bez zamówionego produktu i korekty faktury. W sprawę włączył się szef tej firmy. Liczyłem, że po przedstawieniu dowodów, czyli zdjęć i mailowej korespondencji, o którą mnie prosił (a przecież ma dostęp do maili swojej firmy) rozwiąże oczywistą sprawę. Niestety nie miało to miejsca. Szef również ignorował niektóre moje maile i prowadził obsługę klienta podobnie do swoich kolegów co utwierdziło mnie tylko w przekonaniu, że poziom obsługi w tej firmie jest tragiczny. Beznadziejna obsługa klienta, kłamstwa, arogancja to chyba motto tej firmy. Serdecznie nie polecam.
Stały klient
05.09.2026 11:55
Dzień dobry a czemu taka zła opinia o nich, na ich stronie widać sporo produktów i można zawsze coś zamówić, w czym problem? Biuro zawsze odpisuje na maile.
Zostaw merytoryczną opinię o Andrzej Hoffman Wspólnik Spółki Cywilnej Hamed