Czesc, rozwiewajac wszelkie brednie jakoe tu niektorzy pisza o tej firmie slow kilka jak jest realnie, faktem jest ze fabryka niedawno wystartowala i sa to jej poczatki a z czym sie wiarze oczywiscie troche zamieszania jak wszedzie na poczatku zreszta. Praca pakowacza wyglada tak jak wczesniej ktos oposywal ale nie jest to taki natlok obowiazkow aby sie spocic, jak w kazdej pracy czasem jest wiecej roboty a czasem jest tak ze spokojnie na killa kawek mozna sobie isc plus przerwy jedzeniowe, czlowoek sie noe nadzwiga a trudnosc ocenilbym na poziomie super łatwy. W tym systemie pracy 4 brygdowym jest rowniez weekend 3dniowy o ktorym nikt nie napisal, kazdy system ma plisy i minusy ale mi osobiscie super odpowiada 1112233www lub 1122233ww wole taki niz zapitalac 7dni nocek ciagiem :/// jesli chodzi o nauke sa systemy szkolen, ktore fajnie funkcjonuja, poniewaz stopniowo pracownik zdobywa niezbedna wiedze co daje poczucie pewnosci ze swoje obowoazki wykonywane sa prawidlowo. System socjalny fakt jest w powijakach ale uwazam ze piramid w Gizie tez nie wybudowano za dotknieciem rozdzki, koerownictwo ok, nastawione na bezpieczenstwo pracy i jakosc wyrobu, chetnie pamagaja i dostrzegaja starania innych... Z czym sie nie spotkalem nigdzie indziej na strefie. Zapowiedziane zostaly premie od przyszlego roku i smiem nawet w to wierzyc. Atmosfera super, Liderzy zmianowi pomagaja we wszystkim, a nie chodza i sie nie snuja po fabryce wytykajac bledy jak to doswiadczylem e innych zakladach, oby tak bylo zawsze to moge tu pracowac do emeryturki :) wedlig mnie trzeba byc serio antypatycznym czlowiekiem i leniem do kwadratu zeby pisac o tym zakladzie cokolwiek zlego. Poki co ja nie widze nic do czego moznaby sie negatywnie przyczepic, nawet przesuneli system pracy o pol godziny na prosbe pracownikow zeby przed korkami na strefie zdazyc :D pozdrawiam Pracownik fabryki Radomsko ze zmiany C