Agro Rydzyna Sp. z o.o.

Adres: Kolejowa lok. 7K, 64-130 Kłoda

NIP: 6970010775 KRS: 0000166727

Agro Rydzyna Sp. z o.o.
2 214 779 5 1

Opinie o Agro Rydzyna Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Xxx
 Opinia

Co z kwartalnom.Wie ktoś może kiedy będzie.

Pomocna?
TakNie2
karola
 Opinia

Kierowniczka pani (usunięte przez administratora)zajmuje swoje stanowisko ale nie posiada kompetencji w podejściu do pracowników, to w jaki sposób traktuje pracowników nie mieści się w głowie, nie jest to osoba ugodowa, nawet nie można z nią po ludzku porozmawiać. Zawsze, ale to zawsze musi być na jej i koniec. Bo inaczej to do innej roboty i już, zero empatii, ona się pracownikiem przejmowała nie będzie. Już dużo z nas się na niej poznało.

Pomocna?
Tak50Nie24
XXXXXXX
 Opinia
@karola 05.03.2019 16:58

To tak samo jak ZUZA z Działu Jakości

Pomocna?
Tak42Nie7
XyZ
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@karola 05.03.2019 16:58

Potwierdzam. Trudna i mimo swego wykształcenia bardzo prymitywna. Dużo musi się uczyc. Kierownik M ma ją pod swoją opieką. Mi również dużo złego zrobiła.

Pomocna?
Tak40Nie20
No no no
 Opinia
@karola 05.03.2019 16:58

Ot nowosc????(usunięte przez administratora) Dziwię się że dopiero na niej się poznaliscie????

Pomocna?
Tak29Nie20
Blabla
 Opinia
@karola 05.03.2019 16:58

Kij ma dwa konce... Kiedyś i przyjdzie czas na nią lub może w końcu dyrektor zobaczy co to za kobieta bo to ze nie lubi pracownika to nie znaczy ze może mu wypłatę up.... A tak robi. Jak można być taka osoba dobrze Ci z tym?!!

Pomocna?
Tak30Nie20
Meditop
 Opinia
@XXXXXXX 05.03.2019 19:12

Pani Zuzanna w oczach pracowników znaczy 0

Pomocna?
Tak31Nie5
karola
 Opinia
@karola 05.03.2019 16:58

pani H.

Pomocna?
Tak14Nie17

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adrian
 Opinia
@karola 11.03.2019 08:32

Czyli kto niby Hania ?

Pomocna?
Tak2Nie3
popek
 Opinia
@Adrian 14.03.2019 19:54

Pani Hono.rata...z produkcji. Pani Ha.nia jest przeciez z jakosci. I zebysie wiedzieli wszystko donosi pozostalym kierownikom...... ale zwracajac uwage robi to z pelna kulturka... Czlowieka nie traktuje jak psa..tylko jak czlowieka.... i tu jest roznica...

Pomocna?
Tak13Nie21

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonimek
 Opinia
@popek 15.03.2019 08:08

Pani (usunięte przez administratora)dostała wypowiedzienie. Szkoda bo to byla jedyna normalna osoba z szacunkiem dla ludzi w tym zakładzie. Ciekawe kto następny

Pomocna?
Tak12Nie2
Wiem
 Opinia
@Anonimek 15.03.2019 14:56

Pani Hania nie dostala wypowiedzenia tylko jest podobno w ciazy.....szkoda ze odejdzie na macierzynskie...bez niej zaklad juz w ogole bedzie nie ogarniety i do kogo mamy zglaszac problemy...????

Pomocna?
Tak7Nie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aga
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Wiem 15.03.2019 16:36

Od kiedy pani (usunięte przez administratora)jest w porzadku ?Sprzataczki traktuje jak sluzace swoje co maja byc na jej kazde zawolanie bo to wielka pani.Druga cwaniara po (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie4
Aga
 Opinia
@Aga 15.05.2019 17:15

A jesli chodzi o sprzataczki to przyjmowane sa w kategorii wagowej a konkretnie wagi ciezkiej.Ledwo co chodza a jak sprzataja to ledwo sie nachylaja

Pomocna?
Tak8Nie4
Inna
 Opinia
@Aga 15.05.2019 17:45

wybacz ze nie jestesmy takie szczuple jak Ty ale wykonujemy swoja robote jak najlepiej mozemy. Wlasnie osoby takie jak Ty traktuja nas jak sluzace a nie jak piszesz pani Hania. Kazda z nas stanie za (usunięte przez administratora)murem bo jest nasza kierowniczka i dobrze nas traktuje. A ty naucz sie szacunku do ludzi.

Pomocna?
Tak8Nie4
Sprzataczki
 Opinia
@Aga 15.05.2019 17:15

Prosimy się pisać w naszym imieniu!!!!!

Pomocna?
Tak3Nie2
1
Sprzataczki
 Opinia
@Aga 15.05.2019 17:15

Ktoś sobie żarty robi ,,,,,komentarze nie na miejscu i jak można pisać w czyimś imieniu cooooo????? !!!!!!!!

Pomocna?
Tak2Nie4
Sprzątaczki
 Opinia
@Sprzataczki 16.05.2019 07:30

PROSIMY NIE PISAC W NASZYM IMIENIU !!!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak1Nie2
Daria
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Inna 15.05.2019 21:31

Teraz tak piszesz a tak to obgadujecie swoje kierowniczki dzwonia co chwile bo cos chca jakby same nie mogly czegos zrobic. Bo wami sie wysluguja we wszystkim.Nie jest tak ? A teraz boi sie jedna z druga zeby do (usunięte przez administratora) nie dotarlo...Bo dopiero by bylo

Pomocna?
Tak4Nie
Xyz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Daria 16.05.2019 16:25

One nie dosc ze kierowniczki to siebie obgaduja za plecami takie kolezanki wielkie a najwiecej jedna z nich bo u (usunięte przez administratora)siedzi codziennie i relacje zdaje ktora co zle zrobila.Lizus (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie
Lop
 Opinia
@Xyz 16.05.2019 20:52

Czy tylko mi sie wydaje ze komentarz pisze jedna i ta sama osoba. Nie badz smieszna tylko wez sie do pracy o ile w Agro jeszcze pracujesz lub l4 ciagniesz.

Pomocna?
Tak3Nie5
Xyz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Lop 16.05.2019 21:54

Prawda boli ???O jak przykro pare klas sie skonczylo i sie mysli ze kierownikiem zostanie....Nie w tym calym agro niestety

Pomocna?
Tak5Nie1
Garażyna
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Xyz 16.05.2019 20:52

Bo tak jest.Ona nie moze sobie pozwolic zeby Pani Zuza ja zwolnila bo co zrobi ze soba jak maz nie da jej pieniazkow

Pomocna?
Tak6Nie
Straszne
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Garażyna 17.05.2019 23:10

A co was to (usunięte przez administratora)obchodzi co kto zrobi jak jej mąż pieniędzy nie da. Zwykle zazdrosna baby????ogarnijcie się trochę bo ta strona nie służy do tego żeby komuś z butami w życie wchodzic????

Pomocna?
Tak6Nie3
Zzz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Straszne 18.05.2019 06:46

Bo to prawda.Reszta niech uwaza bo wasza niby kolezanka jak odbiera tel.od J.H.Z to stoi na bacznosc jak zolnierz i mowi tak pani...oczywiscie zrobie a pozoztale maja p.......ne

Pomocna?
Tak4Nie
Baska J
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Sprzataczki 16.05.2019 07:30

Co znaczy prosimy sie(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
Michal
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ta pani jelen czy jeleniowa trzyma z druga co jej rogi byly maz przyprawil.Druga co d..e wlazi gowniarom.Taki to otyly i opiety baleron

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dawid
 Opinia
@Meditop 10.03.2019 11:21

Akurat nie u wszystkich bo sprzataczki w d..e jej wlaza wszystkie a najbardziej ta z tatuazami co mysli ma 18 lat.Tylko ze z twarzy wieku sie nie oszuka a ta pyskata emerytka tam robi?Nieporozumienie.Wnuki bawic a nie do roboty tym wieku

Pomocna?
Tak2Nie
Na
 Opinia
@Meditop 10.03.2019 11:21

Dla wiekszosci tak ale sprzataczki boja sie gowniary.Bo jak jej odbije to pozwalnia babska...

Pomocna?
TakNie
On
 Opinia

Czemu Pan Robert M chodzi po innych halach i nikt mu nie zwróci uwagi ? Na dodatek to ciągle w komórce siedzi chyba w głowie się przewrociło

Pomocna?
TakNie
1
Patryk
 Opinia
@On 05.06.2019 22:24

Zapytaj jego kierownika albo jego jak masz problem z ta (usunięte przez administratora)firma

Pomocna?
TakNie
Zainteresowana
 Opinia

Czy może ktoś się wypowiedzieć odnośnie pracy na magazynie w Piotrkowie..?

Pomocna?
TakNie
Zainteresowa
 Opinia

Czy może mi ktoś powiedzieć jak jest na pakowaniu?

Pomocna?
Tak3Nie2
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak11Nie2
Sandra
 Opinia

To chlop bez jaj a opiszczczona Hanusia robi z nim co chce

Pomocna?
Tak7Nie4
Wiem8
 Opinia

W luzku pewnie o agro nie godeja che che jakos to funkcjonuje a to ze Hania z wojtkiem drom koty w pracy to co dobze co maja lazic i obnnosic sieze sa razem to praca to praca a przynajmniej go traktuje jak reszre pani Haneczka to slurzbistka ale przecierz wiadomo jak cos sie stalo to i tak lepiej podejsc do hanii niz do tych innych z jakosci ktore z mina marmuru niezaddowolone sa ze musza zejsc z piedestalu i pogodoc z pracownikiem i cokolwiek zglosic a ta choc cos zalatwi i nie ma w dup..ie pracownika.

Pomocna?
Tak23Nie1
Pracownik
 Opinia

Od kiedy dostaje się premie kwartalna???

Pomocna?
TakNie
Zuza
 Opinia
@Pracownik 27.05.2019 17:00

Jak umowy nie przedluza to nie doczekasz.A jak tam wytrzymasz to po trzech kwartalach

Pomocna?
Tak3Nie
Pracownica
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pracuje już jakiś czas na zmianie (usunięte przez administratora) i nie mogę zrozumieć jak brygadzista może słuchać dwóch (usunięte przez administratora)które mówią kogo ma zwolnić przy czym prosto w oczy potrafią mu powiedzieć że mają(usunięte przez administratora) na tą pracę. Brygadzista nie potrafi im nic nie powiedzieć ponieważ się ich boi. Widać że te Panie mogą wszystko(usunięte przez administratora)Mam tylko nadzieję że wreszcie (usunięte przez administratora)zrozumie co dzieje się u niego na zmianie i zacznie doceniać pracowników którzy uczciwie pracują, a nie utrzymują się przy pracy ponieważ donoszą, mając na celu dostawanie większych premii.

Pomocna?
Tak13Nie8
5
Pati
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pracownica 26.05.2019 11:47

U tego pana od dawna tak jest.(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak9Nie10
1
On 123
 Opinia

Jedne i te same osoby chodzą w weekend do pracy a inne kłamią że chodzą do szkoły tak jak jedna ze zmiany (usunięte przez administratora) Hehe brawo

Pomocna?
Tak1Nie
Jolkaa
 Opinia

Mam pytanie, jaki jest kierownik na ekspedycji magazynowej?

Pomocna?
TakNie
Kumpel
 Opinia
@Jolkaa 20.04.2019 14:13

Zależy w jakim magazynie

Pomocna?
TakNie
Pppp
 Opinia

Czy po okresie próbnym chętnie przedłużają umowy czy biorą następnych? Pytam bo widzę że się ogłaszają i zastanawiam się nad pracą ale interesuje mnie praca na stałe a nie tylko na sezon.

Pomocna?
TakNie
Tomek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Pppp 08.05.2019 10:54

Biorą następnch albo sami odchodzą bo ciekawie nie jest.Odradzam szukaj lepszej pracy

Pomocna?
Tak5Nie2
Pppp
 Opinia
@Tomek 08.05.2019 11:10

Dziękuję ale ciekawie nie jest bo co? Ludzie fałszywi, ciągłe nadgodziny czy może ciężko?

Pomocna?
TakNie
Tomek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Pppp 08.05.2019 12:20

Wszystko razem plus zimno

Pomocna?
Tak2Nie3
Pppp
 Opinia
@Tomek 08.05.2019 13:00

A jak zimno na pakowaniu czy produkcji? Minusowe temperatury ? A czy odzież zapewniają jakąś ocieplaną? Rękawiczki te cieniutkie?

Pomocna?
TakNie
Tomek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Pppp 08.05.2019 13:23

Idz to sie przekonasz.Chyba ze do biura idziesz to będzie ciepło

Pomocna?
Tak2Nie1
Onn
 Opinia
@Pppp 08.05.2019 10:54

Jeżeli chcesz pracować to przedłużają, a jak sie nie chcę pracowac to cie zwolnią, za podpieranie ściany nie płacą...

Pomocna?
Tak3Nie2
Edi
 Opinia
@Onn 08.05.2019 14:56

Nie pisz glupot jak brygadziscie nie przypasujesz to nie przedluzy chociażby ktoś (usunięte przez administratora).W agro liczy chamski język.Jak go nie masz to zginiesz.Taka prawda.Takie tam hasło mieć powinni.Chamstwo do agro !!!

Pomocna?
Tak3Nie4
Pppp
 Opinia
@Tomek 08.05.2019 14:29

O to zimno boję się najbardziej. Jakie tam są temperatury i jaka odzież do tego? Ja rozumiem że przy tej pracy musi być zimno ale po 8 godzinach jest się przemarzniętym do kości czy może tak się zapiernicza że nie czuje się chłodu? Proszę odpiszcie mi szczerze bo ja się naprawdę zastanawiam na poważnie. Opinie aż tak mnie nie odpychają bo gdy wejdę na forum jakiejkolwiek firmy czy Spinko czy pompy lob czy Euroline to piszą że nie warto tam pracować . Pracy się nie boję ale tego zimna. Chyba jak większość kobiet. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Tomek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Pppp 09.05.2019 12:11

Co tydzien wychodza ogłoszenia do pracy tam.To o czymś świadczy.Spróbuj najwyżej zrezygnujesz.Fakt jest zimno i zapierdal

Pomocna?
Tak3Nie2
Abc
 Opinia
@Pppp 09.05.2019 12:11

Zimno jest bardzo a i tak ciagle obniżają temperatury. Łatwo się o tym decyduje gdy się siedzi w biurze a ty masz na hali 2 stC i jeszcze ci w pysk wieje z klimy...

Pomocna?
Tak2Nie2
Zdzisiu
 Opinia

Witam. Jak wygląda praca na myjce?? Jacy są ludzie i jaka temperatura tam panuje?? Jakie zarobki? Warto?

Pomocna?
TakNie3
Jola
 Opinia
@Zdzisiu 08.05.2019 20:28

Ludzie są różni, ale wiekszosc jest ok. Na myjce zawsze cieplej maja... A zarobki chyba też są ok choć tego to nikt nie powie

Pomocna?
TakNie2
Kieras
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jak czytam to co jest napisane to dla mnie wszyscy jestescie jak tępe kołki z castoramy!!!!

Pomocna?
Tak5Nie8
Baby
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kieras 28.04.2019 06:46

A. ty kim niby jestes ? (usunięte przez administratora)Jedna z druga siebie warte nic nie znaczace s..i

Pomocna?
Tak4Nie9
8
Barbara
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Baby 06.05.2019 20:28

Brawo.Wreszcie ktos odwazyl sie prawde napisac o tych paniach.Miejmy nadzieję ze kiedys ktoś im to odplaci bo są chamskie aroganckie dla pracownikow.Ta na Z w tym śmiesznym warkoczu blond nawet na dzien dobry nie odpowie.Takie wychowanie ...A to po studiach niby

Pomocna?
Tak5Nie8
@
 Opinia
@Barbara 07.05.2019 17:16

Żal mi was ludzie !!! Obrażając drugą osobę zastanówcie sie nad tym czy sami jesteście wychowani !!!

Pomocna?
Tak3Nie1
Jagoda
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@@ 08.05.2019 16:37

To nie obrażanie tylko stwierdzenie faktu.To oczywiste,że odpowiedzenie na dzień dobry to kwestia wychowaniania.Prawda czy się mylę? No,ale jeśli pracownikow ma się gdzieś...Po co się do kogoś gorszego odzywać...

Pomocna?
Tak4Nie4
@
 Opinia
@Jagoda 08.05.2019 16:56

Każdy jest równy! Tylko jeden przyjdzie zrobi swoje przez 8 h wychodzi za portiernie i zapomina o wszystkim drugi zaś jest 8 h w pracy a reszte dnia pod telefonem i na głowie tyle że nie jeden pracownik nie dałby rady

Pomocna?
TakNie3
Jagoda
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@@ 08.05.2019 17:16

Może więc czas na zmiany skoro za biurkiem za ciezko??? Produkcja zaprasza sz.p.

Pomocna?
Tak4Nie
Edi
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Barbara 07.05.2019 17:16

P.(usunięte przez administratora)powie dzien dobry z daleka nie co ta wielka paniusia farbowana.I jest w porządku.A tą w tych okularach jakby pszczoła uzadlila .Lubi jak jej się w (usunięte przez administratora) wchodzi oj lubi cwaniara

Pomocna?
Tak11Nie
Olga
 Opinia

Witam czy wiadomo w jakim terminie urlop letni?

Pomocna?
TakNie
....
 Opinia

Znowu nowe panie w jakosci... Po co ich tyle?...

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik agro
 Opinia
@.... 11.02.2019 19:42

Zeby pozniej mial sie kto zwalniac :)

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Franek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@.... 11.02.2019 19:42

Ludzie się zatrudniają po to by mieć pracę. Za równo dobrze możesz sam/sama siebie zapytać po co Ty tam jesteś skoro nowe osoby Ci przeszkadzają. Porażka totalna i brak słów.

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agro 3
 Opinia
@.... 11.02.2019 19:42

Po to aby wymyślały. Poza tym pewien chłop (chodzi mi o tego z wystającą słomą z butów) musi oko nacieszyć widząc kobitki...

Pomocna?
Tak22Nie1
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kris
 Opinia
@.... 11.02.2019 19:42

Wlasnie.Co tydzien nowe zatrudniaja te nierobki lazace jak swiete krowy

Pomocna?
Tak11Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rozbior
 Opinia
@.... 11.02.2019 19:42

Jest ich duzo ale jak co potrzeba nie ma zadnej. Pani (usunięte przez administratora) pomocna i zna się na rzeczy. Obrotna jest ale z taka ekipa daleko nie zajedzie

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
...
 Opinia
@Rozbior 27.03.2019 17:39

O kogo chodzi

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowy
 Opinia
@... 29.03.2019 15:52

... dowiedziałem się że ten kierownik z wagi to jakiś Ad m. Jaki jest bo chcę przejść na wagę..?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
 Opinia
@.... 11.02.2019 19:42

Niech w koncu ktos sie zajmie kratkami na produkcji, woda wogóle nie splywa jak my mamy pracowac w takich warunkach

Pomocna?
TakNie
Sara
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@.... 11.02.2019 19:42

Już w jakosci niedługo nikogo nie będzie przez wielką p.Z.H co traktuje ludzi jak smieci

Pomocna?
Tak5Nie
Pracownica
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czy ktoś coś wie jak agro pracuje w weekend majowy?

Pomocna?
Tak1Nie2
Anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pracownica 25.04.2019 16:59

Sroda wolna i piatek wolny produkcja idzie w sobotę na rano i popoludnie

Pomocna?
Tak1Nie2
anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak8Nie
Tomek
 Opinia

Ty zaliczasz skoro tak bronisz

Pomocna?
Tak6Nie3
Anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ktos cos wie kiedy produkcja konczy w tym tygodniu przed swietami?

Pomocna?
TakNie
Nick
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pozdrawiam wędzarnie w szczególności p. J.B środkowym palcem ;) na niczym się nie zna a niby cwaniak wielki

Pomocna?
Tak7Nie2
1
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nick 12.04.2019 10:39

Dlaczego nie powiesz panu J tego prosto w twarz tylko na forum haha strach zagląda ci w oczy :)

Pomocna?
Tak1Nie3
Ona
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pracownik 12.04.2019 15:24

Podobno ucina premie swoim pracownikom i zrzuca na Honoratę ze to ona zabiera by się przylizac szefowi tylko problem jest taki ze ani litości ani godności ze strony pana dyrektora nie będzie napewno, jest na przegranej pozycji

Pomocna?
Tak3Nie3
,
 Opinia
@Ona 13.04.2019 06:55

Ktos tu dostał mniej premi za lesertswo weźcie sie za robote lepiej obibusy to nie bedziecie narzekać na mniej premi

Pomocna?
Tak2Nie2
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak14Nie
1
Asia
 Opinia

Oczywiście, że wszyscy widzieli kto kogo prowokował. Nie pierwsza sytuacja z tą koleżanka. Ale co zrobisz kto się (usunięte przez administratora) urodził ten kanarkiem nie zdechnie.

Pomocna?
Tak4Nie
1
Yyy
 Opinia

Kiedy będzie kwartalna???

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ona234
 Opinia
@Yyy 28.03.2019 15:54

Kwartalnej nie będzie

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kłoda Sucks
 Opinia
@Yyy 28.03.2019 15:54

Przez leserstwo z Kłody wszyscy nie dostaną premii? (usunięte przez administratora) tych analfabetów, którzy szykują dostawy dla magazynów bo to jest kpina żeby pisać "Łopadka" albo "Goląka"... I te mixy na paletach patologia pracy...

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Człowiek z premią
 Opinia
@Kłoda Sucks 29.03.2019 12:24

"Analfabeci" z Klody premię dostali, to po pierwsze, a po drugie to nie obrażaj osoby lub osób z dysortografia bo możesz za to odpowiedzieć prawnie, więc uważaj jak i do kogo się zwracasz bo nie jesteś anonimowa tak jak ci się wydaje. Btw.. Zajmij się lepiej pracą a nie wypisywaniem na forum głupot to może i ty premie dostaniesz ;)

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magda
 Opinia
@Kłoda Sucks 29.03.2019 12:24

Tacy ludzie sa tam zatrudniani.Po szkolach specjalnych niestety.Nawet jakosc takich zatrudnia tska (usunięte przez administratora)czerwona na twarzy i ujemnego(usunięte przez administratora) co w magazynku towary liczy.Nieroby jedne

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magda
 Opinia
@Człowiek z premią 30.03.2019 14:42

Dysortografia to wymysl i nie bron idiotow bo tam nawet kierownictwo byki sadzi

Pomocna?
Tak9Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bałwan
 Opinia
@Magda 30.03.2019 21:48

A o kim mowa

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magda
 Opinia
@Bałwan 02.04.2019 16:31

O takich balwanach

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Myszka
 Opinia
@Yyy 28.03.2019 15:54

ostatniego Marca była

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mafia majk
 Opinia

Panie Biernacki a może już czas najwyższy wymienić panującego tu dyrektora. Nie myślał już Pan nad tym?

Pomocna?
Tak64Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wzburzona
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Mafia majk 24.02.2019 17:31

Panie dyrektorze, nikt po panu płakać nie będzie. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak13Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tr
 Opinia

Jaki Dyrektor taki zakład.Jeżeli nie umie Rządzić to piszą.Zjeb jakich mało i nie szanuje ludzie .Marcin to takie ładne imię.....W tym przypadku to (usunięte przez administratora)za 5 zeta sprzedałby człowieka mimo swojej tragedii .Niestety P.SZEF SZEFÓW tego nie widzi ,a ten człowiek ze słomą w butach tak zniszczył tradycję tego zakładu,kiedyś oczko w głowie Pana Biernackiego.Szkoda bo jakość wyrobów umarła jakiś czas temu.

Pomocna?
Tak136Nie4
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ali baba
 Opinia
@tr 17.12.2018 19:43

Zgadzam się w 100%

Pomocna?
Tak47Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ale łach
 Opinia
@tr 17.12.2018 19:43

Ali baba to takie ładne imię też a jednak potrafi się zgodzić na 100% Może to oczko w głowie przedmówcy tr? Szkoda bo jakość wypowiedzi umarła jakiś czas temu. Niestety Pan szef szwów nie doszył słomą z butów. Kiedyś kłoda w oku a dzisiaj zaledwie drzazga. nie dziękuj. Po prostu ubrałem w kupę tą kupę gówna mimo twojej tragedii.

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Meditop
 Opinia
@tr 17.12.2018 19:43

Cała jakość wchodzi w du.pe panu Marcinowi A, stojąc wręcz w kolejce do niego, a glonojad tylko kawki z zagrzybionego ekspresu przynosi. Pan dytektor na niczym się nie zna, udaje cwaniaka a ma zachowanie buraka. To jakość z stadem panienek rządzi całym zakładem, nawet szefem. Śmiech i żenada. Wulgaryzm i aroganctwo jest wszechobecne. Prosta zasada przyjęta została już dawno: nr 1- spychologia, trzeba tak robić aby się nie narobić, niech inni za mnie to zrobią a ja z łaski pójdę na obchód zakładu.

Pomocna?
Tak41Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik z wyboru
 Opinia
@Meditop 10.03.2019 11:17

Oj kolego dawno Ty już w Agro nie pracujesz, gnolonajda od ponad pół roku nie ma, a i ekspres od dawna nowy

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Meditop
 Opinia
@Meditop 10.03.2019 11:17

Jak idę do pracy to w akwarium ciemno a wychodzę jak rozbiór skończy pracę. Mimo wszystko podtrzymuję negatywną opinię o tym zakładzie i o jego kierownictwu. Pracuję z musu, bo mam rodzinę i kredyt. Jak nadarzy się okazja to pozdrawiam ten sajgon środkowym palcem.

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Arek produkcja kiełbasy
 Opinia
@tr 17.12.2018 19:43

A łapki zielone na plus lecą. Cos jest na rzeczy

Pomocna?
Tak18Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxx
 Opinia
@tr 17.12.2018 19:43

To prawda z dyrektora to dupek

Pomocna?
Tak15Nie
Xya
 Opinia
@tr 17.12.2018 19:43

Licznik cały czas liczy.... Ciekawe dlaczego?????

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wzburzona
 Opinia
@tr 17.12.2018 19:43

Panie dyrektorze, nikt za panem płakać nie będzie. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowy
 Opinia

Witam. Słyszałem o nowym kierowniku na wadze mięsa. Jaki jest bo chcę się przenieść na pracownika wagi. Wiem że jest za jakiegoś pana (usunięte przez administratora).

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xyz
 Opinia

Wiadomo co z kwartalną? Będzie ?

Pomocna?
Tak4Nie2
19

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mała
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Xyz 25.03.2019 11:41

W kwietniu przed wypłatą

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Andrzej
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Dostalem ofertę pracy na wedlinach. Proszę o informację jaka to praca.jakie zarobki?

Pomocna?
Tak1Nie2
7

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mała
 Opinia

Co niektórzy majom L 4 zeby mogli wieczorami biegac niby wielce taka chora.

Pomocna?
Tak4Nie1
1
Bałwan
 Opinia
@Mała 20.02.2019 19:01

O co chodzi

Pomocna?
TakNie
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
XXXXXXX
 Opinia
@Mała 20.02.2019 19:01

NIECH KAZDY ZAJMIE SIE SOBA TO BEDZIE NAJLEPSZE

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ale łach
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Mała 20.02.2019 19:01

Uwielbiam te komentarze. Zlepek bezsensownych słów bez interpunkcji. Co to znaczy słowo "majom"?

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xx
 Opinia
@Mała 20.02.2019 19:01

Pani Angeliczko daruj sobie te komentarze ????????

Pomocna?
TakNie1
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xd3
 Opinia
@Mała 20.02.2019 19:01

Niech każdy zajmie się swoim życiem . P.Angeliko na Pani temat też się wiele słyszy więc radzę zająć się swoim życiem A nie patrzeć na innych .

Pomocna?
TakNie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxd3
 Opinia
@Xd3 17.03.2019 04:20

Na produkcji tylko (usunięte przez administratora).Umieja obgadywac.

Pomocna?
Tak3Nie1
Maria
 Opinia

Mam pracować na pakowni.Powiedzcie mi u kogo najlepiej.Mi mówili że u goscia z Góry pamietam że młody i chyba łysy.Proszę. by nie wpaść jakieś (usunięte przez administratora) o opis sytuacji

Pomocna?
Tak4Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Onaa
 Opinia
@Maria 08.01.2019 20:24

Marcin jest Bardzo w porządku. Chyba najlepszy kierownik jakiego można spotkać w Agro.

Pomocna?
Tak6Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pakowczka
 Opinia
@Onaa 11.01.2019 22:53

Kiecounio chociaż nie wiem czemu go tak nazwali to jedyna osoba która jest odpowiednia na danym stanowisku. Na mądrej głowie włos nie rośnie. Człowiek wie czego chce

Pomocna?
Tak5Nie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pakownia
 Opinia
@Pakowczka 12.01.2019 17:44

Ksieciuno najlepszy Kierownik to Prawda!ten Pan ma głowę na karku ..

Pomocna?
Tak5Nie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownica
 Opinia
@Onaa 11.01.2019 22:53

Oj tak zgadzam się Marcin najlepszym kierownikiem jakiego można znać ????????

Pomocna?
Tak5Nie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@Onaa 11.01.2019 22:53

Nie pisz,że Marcin jest w porządku bo zaraz go zwolnią.Były już w tym zakładzie osoby bardzo w porządku i już od dawna ich nie ma.Pozdrawiam Bartka ,Tomka,Patrycję.

Pomocna?
Tak7Nie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kris
 Opinia
@pracownik 14.02.2019 07:20

Bartek M niby byl niby w porzadku ? Dla kogo ??? Chyba dla tej swojej latawicy z tatuazami i jej mamuni

Pomocna?
Tak8Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
polp
 Opinia

Witam. Chciałam zapytać o temperatury na halach? dział pakowania czy produkcji. Myślę o złożeniu cv na te stanowiska ale obawiam się zimna. Jak to wygląda? Idzie wytrzymać? Czy praca jest w jakiś ocieplaczach czapkach itd?

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nela
 Opinia
@polp 19.03.2019 12:17

Czapki i ocieplacze a i tak zimno w cholere.Zdrowie stracic latwo a kto ci za to zaplaci???

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szczęściarz
 Opinia

Już nie mam sił czytać tych bzdur na temat Pani Honoraty,gdyby nie Ona to wy wszyscy ściemniacze nadal byście nic nie robili,a teraz przynajmniej was ktoś goni do pracy.Piszecie Idioci że się czepia,czepia sie bo ile razy można powtarzać to samo jej bardzo zależy na dobru zakladu jak chyba nikomu innemu,wiec ogarnijcie się i weźcie się w końcu za pracę Pozdrawiam Panią kierownik

Pomocna?
Tak21Nie9

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marzyciel
 Opinia
@Szczęściarz 13.03.2019 19:28

No wreszcie ktoś docenił Panią Honoratę popieram każde słowo jakie napisałeś takich ludzi tylko wiecej jak Pani Honorata i w końcu bedzie się poprawiało na dobre w tym zakladzie

Pomocna?
Tak15Nie7

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Michał
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Szczęściarz 13.03.2019 19:28

Muszę się zgodzić w 100% z wypowiedzią Pani Honorata jest na prawdę w porządku a że goni ludzi do pracy to chyba dobrze bo każdy by sobie stał i nic nie robił a leserów nie brakuje w tej firmie. Pozdrawiam panią Honoratę.

Pomocna?
Tak13Nie7

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adrian
 Opinia
@Michał 14.03.2019 14:36

Wy jestescie normalni czy sama Honorata pisze te bzdety ?Co ona niby robi oprocz darcia r..a jako wielka cwaniara i siedzenia w biurze ?

Pomocna?
Tak18Nie6

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Produkcyjny
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Adrian 14.03.2019 19:49

Charakterem ma. Ale robi dużo, a i robi więcej niż Ty - to na pewno...

Pomocna?
Tak8Nie7

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomek
 Opinia
@Produkcyjny 14.03.2019 20:11

Honorka nie rob z siebie posmiewiska.Wiemy ze sama piszesz te komentarze...

Pomocna?
Tak16Nie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotr
 Opinia
@Szczęściarz 13.03.2019 19:28

Ty z wedzarni na pewno sciemniaczu

Pomocna?
Tak9Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotr
 Opinia
@Piotr 15.03.2019 19:59

Na wedzarni same nieroby zachwalaja Honorke z Wojtkiem W

Pomocna?
Tak9Nie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zawiedziony
 Opinia
@Szczęściarz 13.03.2019 19:28

Nie osmieszaj sie młoda przecież wszyscy wiedzą że sama siebie bronisz i teraz piszesz te komentarze A wystarczyło być tylko człowiekiem A nie harpia którą dąży do celu po trupach????A jak ci się zdaje że jesteś najlepsza to poczekamy jeszcze troszkę i zobaczymy czy nie polecisz Tak jak ludzie którzy przez Ciebie stracili prace????słodka Pani "kierowniczko"

Pomocna?
Tak13Nie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Agro Rydzyna Sp. z o.o. - Kłoda

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej