Agro Rydzyna Sp. z o.o.
2 169 6 1

Opinie o Agro Rydzyna Sp. z o.o.

Mała

Po jakim czasie dostaje sie stazowe.I miał ktos.Co z kwartalna.

grrr....

Hmm wypłaty...jedni naginaja nie chodzą na chorobowe dodatkowe weekendy a inni opier....się i maja lepsze wypłaty sprawiedliwości może warto zwrócić uwagę na to kto jak pracuje..

Mała

Będzie kwartalna w grudniu.

Zzz
@Mała 10.12.2018 11:45

No co ty????????????w styczniu będzie zobaczysz

Gość
@Zzz 10.12.2018 18:29

To bedzie ta kwartalna w tym miesiacu.A co z naszym socjalnym.

Goguś, bo piję mleko

Wypłata za listopad,, zadowoleni ?????

bla bla

Moje sugestie dla Agro Rydzyna Sp. z o.o.: Jak oni usłyszą opowiastke to robią zamieszanie szczególnie pani Honorata tylko szkoda że jest tyle negatywnych komentarzy na jej temat i nic z tym nie robią przecież ona stosuje mobbing...

Buli
@bla bla 03.12.2018 08:53

Ten kto coś by mógł w tym kierunku zrobić nic nie robi, a siedzi w biurze pod numerem 1 gdyby ktoś nie wiedział . Zapamiętajcie sobie, że osoby które nie radzą sobie w zarządzaniu i planowaniu produkcji najgłośniej krzyczą aby się wybielić i myślą, że jakoś im to ujdzie.

Gucio
@Buli 03.12.2018 18:48

Dobrze, że jest taka Pani Honorata bo już wogule nic byście nie robili! Pieniędzy to wciąż macie mało, a do obijania to pierwsi! Źle się czujecie z tym, że w końcu was ktoś kontroluje lub zwraca uwagę? Ja tam nic do Pani nie mam, z wypłaty też jestem zadowolony, po prostu trzeba robić swoje i tyle.

Heh
@Gucio 03.12.2018 21:45

Hahaha dobre....

Bleble
@Gucio 03.12.2018 21:45

Bo jej (usunięte przez administratora) lizesz. I na wszystko co powie to przytakujesz a jeśli chodź raz będziesz miał inne zdanie niż Honorata to ciekawe czy też będzisz taki zadowolony i tak samo gadał jak teraz. Honorata jest tylko miła jak na wszystko jej przytakujesz a tak to będzie Ci życie tak uprzykzala żebys tylko sam się zwolnił.

Buuuu
@bla bla 03.12.2018 08:53

I to od kiedy została kierownikiem takim pożal się Boże ale potrafi trzymać prosto palec ........

To ja
@bla bla 03.12.2018 08:53

Ona jest kuta na 4 łapy owinęła sobie wokół palca dyrektora i resztę chociaż Tak naprawdę (usunięte przez administratora) umie i się zna ale najważniejsze że wie jak to zrobic????nie ważne jest dla nikogo że przez nią troszkę dobrych ludzi już odeszło i będzie wiecej????ale jak to się mówi;karma wraca że zdwojoną sila; trzeba tylko poczekac????

on...

Imprezy zakładowej nie ma to ciekawe co szykują...paczki bony bo w końcu to nasze socjalne... A następna kwestia urlopy!dlaczego za dzień wolny trzeba wypisać urlop powinno być postojowe wypłacone!!!

Arek produkcja kiełbasy
@on... 07.12.2018 14:36

Zakład schodzi na...

Anonymus
@on... 07.12.2018 14:36

Właśnie a co się dzieje z naszym socjalnym?

Anonim

Jest mozliwosc ze wyplata bedzie w piatek??

Zzz
@Anonim 06.12.2018 11:57

Nie.bedzie 10 w poniedziałek

Anonim

Czy Jerzy jeszcze urzęduje na myjące?

Fran
@Anonim 02.12.2018 11:49

Tak

Anonim

Każdemu polecam filiżankę najtańszej ziarnistej kawy z ekspresu. P.S. ekspres nie oczyszczony, w dodatku ma pleśń w wielu miejscach. Na zdrowie!

anonim

(usunięte przez administratora)

ale łach

o rzesz, takiej żenady to już dawno nie czytałem na tym forum. Co to za słowo rozsadna? To jakaś nowa choroba nowotworowa? Chyba tak bo raka oczu dostałem od czytanie tego komentarza.

Bożena
@ale łach 23.11.2018 18:22

Komentarz Twojego przedmówcy rzeczywiście nie był zgodny z regulaminem forum. Niemniej jednak unikaj proszę tego typu porównań, ponieważ ktoś może poczuć się nieswojo z uwagi na uwzględnioną w komentarzu chorobę. Powiesz nam, czy pracujesz obecnie w Agro Rydzynie?

ale łach
@Bożena 01.12.2018 18:35

Komentarz mojego przedmówcy rzeczywiście jest żenujący do granic możliwości. A jeśli uwzględniona w moim komentarzu choroba "razi w oczy" czytającego widocznie na nią nie choruje. A nieswojo się poczuć to można raczej w szalecie miejskim. Tak to jest porównanie do wypowiedzi nie których osób na tym forum. Odpowiadając na pytanie: nigdy nie pracowałem w Agro Rydzynie.

Zlosnica
@ale łach 01.12.2018 19:30

Napewno nie pracuje ten kto napisał ten komentarz, a jeśli o nią chodzi to ma dwójkę dzieci nie jedno. Pozdrawiam

Szalony

Teraz kwartalna w styczniu?

Arek produkcja kiełbasy
@Szalony 25.11.2018 19:15

Kwartalnej nie będzie. Nośniki energii jak prąd i gaz poszły do góry, poza tym kiedyś oddawano za darmo folię a teraz do każdej tony dopłaca się grube pieniądze. Zresztą jeżeli kupuje się nowe maszyny to mamy mniejszy zysk. A kwartalna zawsze była wypłacana od zysku. A już nie wspomnę ile ton wędlin było wywiezionych na bakutil...

Marek
@Arek produkcja kiełbasy 28.11.2018 16:03

Kwartalna wyplacana jest od sprzedaży. Idź lepiej rob kiełbase, żeby było co sprzedawac. To, że firma kupuje maszyny to znaczy, że się rozwija i nastawia na większą produkcję i sprzedaż. Siejecie ferment na każdym kroku, nie podoba się, firma taka zła to droga wolna, inni pracodawcy czekają z otwartymi ramionami, żebyście robili po 10 h za najniższa krajowa, bez stażowego i premii kwartalnej.

Hej

Panie prezesie kup pan na gwiazdkę nowego poly clipa, a starego oddać biedniejszych.

anonim

(usunięte przez administratora)

3 zmiana

Jaka ona wykształcona, ona nie ma bladego pojęcia co robi w tej firmie, brak jakiegokolwiek pojęcia o produkcji wyrobów mięsnych, brak pojęcia o ...ogulnie o wszystkim brak pojecia. I tacy ludzie są kierownikami brygadzistami w agro. brak pojęcia. Śmiech na hali i tyle. Jak często Bywasz w cyrku Bo ja byłam codziennie bo w nim pracuje.

Morawiecki

Zostań jeleniem Mikołaja za miskę ryżu.

Fajna dziewczyna123
@Morawiecki 02.11.2018 13:01

Ja za! Kocham tego chłopaka

Mała

Jak jest na pakowni na zmianie Darka ?

nn
@Mała 21.11.2018 15:30

Gdzies juz byla ponizej opinia o tej zmianie.

Anka

Każdy każdemu tylko du*pę obgaduje.

Sabinka
@Anka 02.09.2018 19:58

Najwięcej tyłek obgadują te nic nie robiące panie z jakości. Niech się ktoś wreszcie za nie weźmie!

Bożena
@Sabinka 19.11.2018 13:29

Czy to potwierdzona informacja? Plotki najczęściej są przyczyną sporów, choć najczęściej nie są prawdziwe. Jeśli macie zastrzeżenia co do zachowania niektórych pracowników, może warto zgłosić swoje uwagi bezpośrednio do szefostwa? Atmosferę w pracy tworzą ludzie i to od nich najwięcej zależy.

ona

Czy w Agro pracuje dużo kobiet z Ukrainy?

paul
@ona 16.11.2018 12:47

z tego co wiem to dwie na rozbiorze + jedna w jakości :D A tak sami Polacy pracują w Agro-Rydzynie i mówią w języku polskim.

Gorowianka
@paul 16.11.2018 17:48

moze dlatego ze pani Hania nie jest stad to w miare jest normalna i nie zgrywa urazonej ksiezniczki jak reszta. Dobrze ze wrocila na nasza zmiane ;) Leszczyniaki i inni okoliczni to tacy... sami wiecie ą ę a z Góry to sa najfajniejsi ludzie. Pomimo wszystko szkoda ze nie ma wigilii w tym roku, ciekawa jaka czeka nas niespodzianka

Anonim

Tuż za oknami wspaniałego zakładu przebiega nowo wybudowana droga ekspresowa S5, która jest obwodnicą Leszna A w najbliższym czasie połączy Wrocław z Poznaniem. Zadam pytanie co zrobił Zarząd Agro i Burmistrz Rydzyny aby powstał węzeł na przecięciu się z drogą na Górę? Odpowiedź brzmi: NIC! Teraz już za późno. Należało lobbować gdzie się da, aby węzeł powstał. Tiry nie przyjeżdżały by ulicą Kolejową, a wielu pracownikom poprawiło by komfort dojazdu do pracy a zarazem zwróciło czas przyjazdu. Dziękuję Wam moi drodzy za branie grubej kasy, siedzenie na swoich stołkach i budzenie się po fakcie.

To ja pracownik
@Anonim 15.11.2018 05:07

Też się zdziwilem że nie zrobili węzła, teraz powinni zabronić jeździć na kolejowej autom powyżej 3,5 tony i astalavista agro, teraz nawet miliardy pana Biernackiego już nic nie wskuraja. Ale teraz to widać że na wysokich stołkach spółki Dino pracują ludzie ze aż strach się bać. ????????

Harry z rozbioru

Trochę z innej beczki. Uważam, że przydałyby się zasłony prysznicowe i lustra w męskiej szatni. Ot, jakby ktoś chciałby włosy przyczesać, względnie brodę.

Złota blondynka
@Harry z rozbioru 11.11.2018 18:10

To sobie kup i zamontuj! A kto to ma zrobić jak techniczny boryka się z brakiem ludzi, poza tym są ważniejsze tematy-maszyny ledwo dają radę tak są rozgrzane do czerwoności.

Kķk
@Złota blondynka 14.11.2018 10:26

A czemu dział techniczny ma problemy kadrowe jak zresztą i inne działy? Bo mają ludzi za nic za tanią siłę roboczą z których wyciskuja wszystkie poty jak z tych maszyn rozgrzanych do czerwonosci????????

Betii

Dział jakości to już nie wie do czego się czepiać. Za chwilę zacznę szukać dziur w całym, albo zacznie im pogoda lub dzień tygodnia przeszkadzać .

Madrzejszy niz pantofelek
@Betii 03.09.2018 15:26

Hehehehehe dlatego w dziale jakosci powinni byc tez faceci. Od razu byloby spuszczone powietrze a tak Panie z jakosci ciagle laza smutne i niezadowolone z zycia. Moja zona pracuje w innej firmie w jakosci i niestety to nie jest praca latwa. Mozesz sobie mowic ile chcesz a i tak ludzi nie przeskoczysz. Patrzac na ludzi z mojego dzialu o ilorazie inteligencji pantofelka to juz w ogole maja wszystko gdzies i smieja sie z tych pan z jakosci. Ja tam nie narzekam wykonuje to co mowia i mam spokoj a usmiech jednej z pan co dlugie i szczuple do nieba nogi ma bezcenny :D

anonymous
@Betii 03.09.2018 15:26

Moze mi kto powiedzieć czym zajmuja sie te trzy panie z jakosci ktore razen spacerkiem przechadzaja sie po zakladzie i udaja ze pracuja? Mialem okazje z nimi porozmawiac, zglaszalem problem i zero reakcji i zainteresowania. Glupszych to juz chyba w tym dziale nie ma

Prosty
@anonymous 09.09.2018 15:59

Zgadzam sie. Niech kierowniczka przypatrzy sie osobom z jakosci niektorym tym co sa na rozbiorze. Bo jedyne co potrafia powiedziec to idz do tych z biur, albo dzwonia po jedna z biur ktora i tak ma podejmowac decyzje. Faktycznie prostrzej roboty w tym zakladzie nie ma. Zreszta to jest chore ze trzeba zglaszac wszystko jakosci a przeciez od problemow i ic h rozwiazania powinni byc kompetentni kierownicy ... pytanie za milion dolarow gdzie oni sa...

MG
@Betii 03.09.2018 15:26

Witam . Dziś byłam na rozmowie o prace stanowisko dział jakości . Czy ktoś może powiedzieć jak wyglada tam praca i atmosfera ?

Aagro
@MG 13.09.2018 11:31

Praca w systemie 3 zmianowym + weekendy. Praca polega na codziennej kontroli surowców i produktów. Jeśli jesteś asertywna i potrafisz pracować w zespole to spróbuj jednak jeśli nie jesteś odporna na nieuprzejmości i roszczeniowość innych pracowników to praca nie dla Ciebie.......................................................

anonymous
@Aagro 13.09.2018 16:58

Odporna jestem to napewno ale tez lubię zespołowa współpracę bo wtedy praca jest efektywniejsza co się wiąże z zadowoleniem ze są odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach . Jestem stanowcza i wymagająca ale również ludzka .....

Wszechwiedzacy
@anonymous 14.09.2018 09:38

Z tego co piszesz to raczej do tego zacnego dzialu sie nie nadajesz. Szczerze Ci powiem bo wiem idz na rozbior lub produkcje wiecej zarobisz i mniej stresow bedziesz miec no najwyzej ze lubisz sie czepiac o wszystko jak Nasza wszechwiedzaca jakosc. Tak czy siak powodzenia w Agro, firma jest ok.

anonymous
@Wszechwiedzacy 15.09.2018 17:38

Kurczę ... nie pomagasz mi w wyborze . A dlaczego się nie nadaje ? Nie lubię nie miłych sytuacji dlatego szukam dobrej opinii .

Nm
@anonymous 15.09.2018 22:50

Patrzac na to forum i jego poziom nie znajdziesz tu dobrej opinii. Skoro bylas na rozmowie trzeba bylo pogadac z pracownikami dzialu na ktory sie starasz przyjac i spytac.

Wiem co mówię
@anonymous 14.09.2018 09:38

NIE polecam, ponieważ możesz jedynie pomarzyć o pracy zespołowej. Obgaduja jak tylko się odwrócisz. Nie bez powodu przez ostatni rok tyle osób się zwolnilo, a to juz trochę świadczy o "biurze jakości".

Przem
@Wiem co mówię 18.09.2018 21:04

Niestety na kazdym dziale tak jest, ale jesli ludzie zamiast pracowac zajmuja sie pierdolami typu obgadywanie itp to nie dziwie sie ze sie zwalniaja. Nie chce sie pracowac to tylko paluszek i glowka zaboli .. Ale ostatnio coraz mniej takich osob. Na szczescie.

Źzzz
@anonymous 09.09.2018 15:59

One się uaktywniaja przed kwartalna jak trzeba premie zabrac

Patriota
@Źzzz 23.09.2018 15:21

A to pewnie dlatego taka niska kwartalna. Podziekujmy naszemu dzialowi jakosci. A tak poza tym pani Haniu jedna uwaga do Pani wkurza mnie to, że pani do kierowcow mowi po ukrainsku. Co to w ogole jest? W jakim my kraju zyjemy, nie wiem skad pani ten jezyk zna, czy pani z tego kraju pohodzi ale my mieszkamy w POLSCE I PROSZE MOWIC PO POLSKU.!!!!! Jak wyjezdzamy do Niemiec czy zagranice nikt z Niemcow nie mowi po polsku... jaki kraj taki obyczaj i jezyk.

Patriota
@Patriota 24.09.2018 10:14

Pani Haniu ze przez ten portal pisze, nie wiem czy w ogole Pani to czyta ale moze ktos to pani pokaze ze naprawde nie ma co sie dostosowywac do kierowcow z Ukrainy tylko mowic do nich po polsku i ch uczyc zarazem polskiego . Mam nadzieje ze sie pani dostosuje do prosby mej.

Marycha
@Wszechwiedzacy 15.09.2018 17:38

Mniej stresów? Haha dobre. Jeśli lubisz trzymać palec prosto,wiesz gdzie to będziesz mieć super. Ale pracuje już rok i wiem jak jest. Ci co zapierdalaja,to ciągle są (usunięte przez administratora) i nawet na chwilę nie możesz stać,bo cię gonia,a (usunięte przez administratora) mogą wszystko..... Taka prawda... Co do zarobków to nie można narzekać.

Ruda
@Przem 18.09.2018 22:31

Jeśli chcesz pracować,nie ważne na jakim dziale,to musisz mieć silna psychikę i być odporna. Pracuje już rok i uwierzcie mi,że ludzie potrafią być obłudni,fałszywi,łącznie z majstrem. Jeśli jesteś dupowłazem,to przetrwasz. Jedyne co dobre to zarobki....

Kķk
@Przem 18.09.2018 22:31

To nie jest przyczyną rotacji i braku ludzi tu chodzi o to ze inne zaklady płaca dużo więcej a obgadywanie jest wszadzie pozdrawiam ????

Nie idz
@MG 13.09.2018 11:31

Pewnie na pakowanie czyli zapieprzasz Tak jak my za mniejsze pieniadze

Czipen
@MG 13.09.2018 11:31

najlepsze z biura jakosci to pani Honoratka, Sara i Hania. Zawsze staraja sie pomoc.... Lubie byc z nimi na zmianie. Tym bardziej ze tylko one zwracaja uwage na leserow Agro i chyba tylko te osoby ich nie lubia co im sie wciaz zwraca uwage jak dzisiaj. Niech ktos wreszcie porzadek zrobi z lesereami. Kierownicy pobudka!!!

Bergsøn
@Czipen 05.11.2018 21:01

Tak. A pani Zuzanna z jakości by chciała rządzić całym zakładem i wszystkimi działami. Nie tędy droga. Ta kobieta potrafi utopić człowieka kroplą wody.

DJ
@Czipen 05.11.2018 21:01

Zgadzam się w 100%.

Bożena
@Czipen 05.11.2018 21:01

Nie publikujcie w swoich komentarzach imion, nazwisk, czy innego rodzaju danych osobowych osób, które można dzięki temu zidentyfikować. Jest to niezgodne z regulaminem forum GoWork.pl. Forum nie jest także miejscem do rozpowszechniania firmowych plotek. Komentarze, które łamią regulamin forum mogą zostać usunięte. https://www.gowork.pl/regulamin Zachęcam do merytorycznej dyskusji.

Złota blondynka
@Bożena 13.11.2018 21:50

Jak tu się wtrąca cenzura to kiepsko to widzę! Kto i ile dał aby komentarze negatywne usuwać? Domyślam się ...

Anonymus
@Czipen 05.11.2018 21:01

Tylko ze Honorata i Sara nie są z działu jakosci jesli chcesz wiedzieć

Złota blondynka

Co tak cisza na forum? Ktoś wam usta zakleja i palce wiąże abyście nie mogli wyrazić swoich opinie?

Harry z rozbioru

Z okazji 100 rocznicy odzyskania przez Polskę niepodległości chciałbym życzyć wszystkim pracownikom Agro Rydzyny wytrwałości i dalszych chęci do pracy na rzecz budowania polskiej gospodarki i polskiego przemysłu mięsnego. Jeszcze Polska nie zginęła!

Hddghfg

O co chodziło z ta policja co była ostatnio pod agro, słyszałem ze komuś coś ukradli. ????

Kķk
@Hddghfg 19.10.2018 16:08

Co to za zakład że ciągle coś kradną a takie pieniądze wydane na monitoring. Po prostu porazka.

Buli
@Kķk 20.10.2018 09:11

No jaki system monitoringu takie rządy w firmie. 300 kamer, każda każdą widzi. Po prostu brak szacunku i zaufania do ludzi. Najlepiej niech każdemu jeszcze GPS w tyłek wsadzą.

Patriota

Brak szacunku do ludzi. Ten pod jedynką to najpierw głaska a potem się wyśmiewa i poniża a później organizuje ekipę żeby to oni zwolnili a nie on. Masakra!!!!!!! Tak źle jeszcze nie było w tej firmie.

Arek produkcja kiełbasy
@Patriota 03.11.2018 06:32

Bywam dość często pod "1" . Takiej atmosfery dawno nie było i idzie wg mnie ku gorszemu. Zgadzam się z Tobą w 100% Patriota. Jak to zawsze powtarza "szef" on nigdy nikogo nie zwolnił. Ale przecież ma od tego swoich du...powłazów co na skinienie palca jak pieski już biegną i kręcą się przy nodze. Przestrzegam tylko nowych chcących tu przyjść do pracy. Jest źle a będzie jeszcze gorszej, wręcz katastrofalnie.

Jack

Siema. Ile było ostatnio kwartalne?

Bannanan

Mam isc na pakownie? Jak tam jest kliamt i wg ludzie czy warto? Bo te opinie od straszaja

Piwowar Bojanowo
@Bannanan 28.10.2018 21:20

Najgorszy dział. Praca na okrągło, piątki świątki i niedziela. Nie polecam.

Czipen
@Piwowar Bojanowo 31.10.2018 11:06

Niestety tego nikt nie docenia, że pakownia najciężej pracuje. Mojej zmiany nie polecam ale u Darka jest fajna zgrana ekipa i chociaż na tej zmianie jest jedna ogarnięta laska z dzialu jakosci, ktora cokolwiek jeszcze cos zalatwi bo inne to nawet butow jak sie ma dziurawe nie chce im sie wydawac...

mariusz

pracowalem pół roku dopuki mi nie ukradli butuw i nie zaczeli wyplacac pol obiecywanej pensji

gosc

cala ta firma klasyfikuje sie tylko do jednego - kontroli inspektorow z inspekcji pracy i tyle.

Znajoma

Delacje kierownik-pracownik, dyrektor- pracownik sa w stopniu zerowym. Nie polecam nikomu pracy w tej firmie. Z dnia na dzien jest coraz gorzej.

Piwowar Bojanowo
@Znajoma 27.10.2018 01:48

Nie ma relacji na linii pracownik-kierownik, nie ma relacji na linii kierownik-dyrektor. O relacjach pracownik-dyrektor nie będę się wypowiadał, bo szkoda naszego wspólnego czasu, mojego na pisanie, Twojego na czytanie. Poprostu ludzi traktuje się ich jak kurz. Dlatego taka rotacja pracowników.

Anonymus

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wyższe wynagrodzenia, większy szacunek dla ludzi.

Zostaw opinię o Agro Rydzyna Sp. z o.o. - Kłoda

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agro Rydzyna Sp. z o.o.