Agro Rydzyna Sp. z o.o.

Kłoda

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 119 ocen.

Agro Rydzyna Sp. z o.o.
3 119 6 1

Opinie o Agro Rydzyna Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Nowa

Kwartalna kpina....

Ooo
@Nowa 22.09.2018 16:40

To znaczy?

anonymous
@Ooo 22.09.2018 22:07

500zl

Ooo
@anonymous 23.09.2018 02:39

Ich chyba (usunięte przez administratora)

Meredica
@anonymous 23.09.2018 02:39

Hahaha. Maszyna płynie na Pakownie. To i Premia niska ;).

Betii

Dział jakości to już nie wie do czego się czepiać. Za chwilę zacznę szukać dziur w całym, albo zacznie im pogoda lub dzień tygodnia przeszkadzać .

Madrzejszy niz pantofelek
@Betii 03.09.2018 15:26

Hehehehehe dlatego w dziale jakosci powinni byc tez faceci. Od razu byloby spuszczone powietrze a tak Panie z jakosci ciagle laza smutne i niezadowolone z zycia. Moja zona pracuje w innej firmie w jakosci i niestety to nie jest praca latwa. Mozesz sobie mowic ile chcesz a i tak ludzi nie przeskoczysz. Patrzac na ludzi z mojego dzialu o ilorazie inteligencji pantofelka to juz w ogole maja wszystko gdzies i smieja sie z tych pan z jakosci. Ja tam nie narzekam wykonuje to co mowia i mam spokoj a usmiech jednej z pan co dlugie i szczuple do nieba nogi ma bezcenny :D

anonymous
@Betii 03.09.2018 15:26

Moze mi kto powiedzieć czym zajmuja sie te trzy panie z jakosci ktore razen spacerkiem przechadzaja sie po zakladzie i udaja ze pracuja? Mialem okazje z nimi porozmawiac, zglaszalem problem i zero reakcji i zainteresowania. Glupszych to juz chyba w tym dziale nie ma

Prosty
@anonymous 09.09.2018 15:59

Zgadzam sie. Niech kierowniczka przypatrzy sie osobom z jakosci niektorym tym co sa na rozbiorze. Bo jedyne co potrafia powiedziec to idz do tych z biur, albo dzwonia po jedna z biur ktora i tak ma podejmowac decyzje. Faktycznie prostrzej roboty w tym zakladzie nie ma. Zreszta to jest chore ze trzeba zglaszac wszystko jakosci a przeciez od problemow i ic h rozwiazania powinni byc kompetentni kierownicy ... pytanie za milion dolarow gdzie oni sa...

MG
@Betii 03.09.2018 15:26

Witam . Dziś byłam na rozmowie o prace stanowisko dział jakości . Czy ktoś może powiedzieć jak wyglada tam praca i atmosfera ?

Aagro
@MG 13.09.2018 11:31

Praca w systemie 3 zmianowym + weekendy. Praca polega na codziennej kontroli surowców i produktów. Jeśli jesteś asertywna i potrafisz pracować w zespole to spróbuj jednak jeśli nie jesteś odporna na nieuprzejmości i roszczeniowość innych pracowników to praca nie dla Ciebie.......................................................

anonymous
@Aagro 13.09.2018 16:58

Odporna jestem to napewno ale tez lubię zespołowa współpracę bo wtedy praca jest efektywniejsza co się wiąże z zadowoleniem ze są odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach . Jestem stanowcza i wymagająca ale również ludzka .....

Wszechwiedzacy
@anonymous 14.09.2018 09:38

Z tego co piszesz to raczej do tego zacnego dzialu sie nie nadajesz. Szczerze Ci powiem bo wiem idz na rozbior lub produkcje wiecej zarobisz i mniej stresow bedziesz miec no najwyzej ze lubisz sie czepiac o wszystko jak Nasza wszechwiedzaca jakosc. Tak czy siak powodzenia w Agro, firma jest ok.

anonymous
@Wszechwiedzacy 15.09.2018 17:38

Kurczę ... nie pomagasz mi w wyborze . A dlaczego się nie nadaje ? Nie lubię nie miłych sytuacji dlatego szukam dobrej opinii .

Nm
@anonymous 15.09.2018 22:50

Patrzac na to forum i jego poziom nie znajdziesz tu dobrej opinii. Skoro bylas na rozmowie trzeba bylo pogadac z pracownikami dzialu na ktory sie starasz przyjac i spytac.

Wiem co mówię
@anonymous 14.09.2018 09:38

NIE polecam, ponieważ możesz jedynie pomarzyć o pracy zespołowej. Obgaduja jak tylko się odwrócisz. Nie bez powodu przez ostatni rok tyle osób się zwolnilo, a to juz trochę świadczy o "biurze jakości".

Przem
@Wiem co mówię 18.09.2018 21:04

Niestety na kazdym dziale tak jest, ale jesli ludzie zamiast pracowac zajmuja sie pierdolami typu obgadywanie itp to nie dziwie sie ze sie zwalniaja. Nie chce sie pracowac to tylko paluszek i glowka zaboli .. Ale ostatnio coraz mniej takich osob. Na szczescie.

Timon
@Betii 03.09.2018 15:26

Czyzby mowa o naszej p. Hani? Lata po tym zakladzie jak szalony dzik ... wyluzuj kobieto bo tak jak ktps kidys napisal gnoty z Ciebie zostana ....hahaha

Źzzz
@anonymous 09.09.2018 15:59

One się uaktywniaja przed kwartalna jak trzeba premie zabrac

Patriota
@Źzzz 23.09.2018 15:21

A to pewnie dlatego taka niska kwartalna. Podziekujmy naszemu dzialowi jakosci. A tak poza tym pani Haniu jedna uwaga do Pani wkurza mnie to, że pani do kierowcow mowi po ukrainsku. Co to w ogole jest? W jakim my kraju zyjemy, nie wiem skad pani ten jezyk zna, czy pani z tego kraju pohodzi ale my mieszkamy w POLSCE I PROSZE MOWIC PO POLSKU.!!!!! Jak wyjezdzamy do Niemiec czy zagranice nikt z Niemcow nie mowi po polsku... jaki kraj taki obyczaj i jezyk.

Patriota
@Patriota 24.09.2018 10:14

Pani Haniu ze przez ten portal pisze, nie wiem czy w ogole Pani to czyta ale moze ktos to pani pokaze ze naprawde nie ma co sie dostosowywac do kierowcow z Ukrainy tylko mowic do nich po polsku i ch uczyc zarazem polskiego . Mam nadzieje ze sie pani dostosuje do prosby mej.

Ruda

Wydawka bez gadania bo wam dziuby pozaklejam widze Jak zarywacie kierowcow

Ona

Dzień dobry, chciałabym się dowiedzieć jakie dostaje się umowy w agro? Smieciowe, krótkoterminowe czy na kilka lat?

xxx
@Ona 21.09.2018 00:22

Pierwsza na okres próbny 3 miesięcy a nastepna na czas określony.

ona
@xxx 21.09.2018 11:02

a wynagrodzenie mniej wiecej jakie jest? i czy to prawda ze trzeba chodzić sobota niedziela czy jest to dodatkowo?

Pinkop
@ona 21.09.2018 15:29

Zalezy jak dzial. Geafik dostajesz z sobotami lub nuedzielami ale jesli nie chcesz to nie musisz chodzic tylko wtedy pewnie bedziesz mial pomniejszaona premie dodatkowa motywacyjna. Pozdrawiam.

Monia12345

Witam czy ktoś mi moze powiedzieć ile zarabia mniej więcej osoba na stanowisku kontroler jakości dział pakowania?

Tami
@Monia12345 18.09.2018 13:47

Nie ma takiego stanowiska w tej firmie

anonymous
@Tami 18.09.2018 14:03

A sam kontroler jakości?

anonymous
@anonymous 18.09.2018 14:26

W granicach 2 tys na rękę. Na okresie próbnym mniej.

Jolka

Witam, czy ktoś się orientuje czy potrzebni są ludzie na dział pakowania? Jeśli tak to jakieś informacje jak się tam pracuje.

Pomocna
@Jolka 18.09.2018 21:19

Pracuje sie bardzo dobrze. Jak chcesz pracowac to bedziesz pracowac chodzi sie w weekendy ale placa za to. A atmosfera tak jak na kazdym dziale sa ludzie i ludziska, ale do pracy idzie sie pracowac a nie zajmowac sie obgadywaniem i oczernianiem. Jak dla mnie praca jest spoko bo nie obchodza mnie ludzie tylko robie swoje i do domu.

XD.xd

Czy ktoś dojeżdża z Bojanowa do agro ?

Hhh

Myjka pracujemy a nie flirtujemy juz !!!!!!potem ze kolejki!!!!!! baby glupoty opowiadaja . kierowcow zagaduja na zaladunkiem to samo potem ze opoznienia tam powinien byc najwiekszy rygor na odbieraniu pojemnikow I na zaladunkiem bo baby romansuja a nie pracuja

Sprawiedliwy
@Hhh 28.08.2018 00:45

Zostawcie tą myjkę w spokoju. Panie pracują w przeciwieństwie do Was... Na którą zmianę pracuje pani Hania z jakości? Haniu czy może Pani przekazać koleżankom na rano na jakich największych leserów zwracać uwagę bo jak nikt nie zwraca uwagi to niektórzy już kompletnie nic nie robią i opierają ściany ;/ bardzo niesprawiedliwe jest to, że potem my cierpimy za leniów i chodzimy w weekendy do pracy. Agro to dobra firma gdyby nie ludzie nasączeni lenistwem i podłością. Śmieszą mnie te komentarze jak tu źle bo pracowałem w kilku firmach i chyba Agro to jedyna firma, która płaci mi na czas i układa mi grafik i dojazd o pracy. Ludzie ogarnijcie się i nie sączcie zła na inne działy bo nigdzie nie ma ideałów. A myjkę zostawcie w spokoju bo to jest żałosne.

ZlOsnica
@Hhh 28.08.2018 00:45

Mowisz ze 5 minut to dlugo jak sie odbiera pojemniki ???jedna osoba co 5 min przyjmuje kierowcow to fakt!!!nie nasza wina ze nowi kierowcy sa... a po dwa wydawka tak samo was podrywa.... caly czas to samo drodzy kierowcy piszecie juz tych glupot czytac nie idzie... Pozdrawiam serdecznie

Myjkowa
@Sprawiedliwy 28.08.2018 18:56

Chociaz ktos pisze prawde Pozdrowionka

Ooo
@Hhh 28.08.2018 00:45

A ty (usunięte przez administratora) skąd to wiesz? Kobiety zapieprzaja w temperaturze 40 st i myślisz że im w głowie faceci! Pilnuj swojej (usunięte przez administratora) debilko ????????????

ZlOsnica
@Ooo 30.08.2018 23:28

Tam jest tak goraco ze kobiety mdleja.. kilka przypadkow takich bylo niestety..... na nowej jak i na starej myjce....

Kierowcy
@Hhh 28.08.2018 00:45

Co to sa za kobiety na myjce starej ...matka z corka czy siostry ??ta starsza buntuje ta mlodsza a ta biedna ja slucha... korek na myjce robia .... Pozdrawiam

Mała

Witam wie może ktoś kiedy będzie kwartalna.

krak
@Mała 17.09.2018 09:31

po 20

Nas_troje

Do wszystkich narzekajacych na pracę w Agro - ogarnijcie się, wypowiedzi o waszych przełożonych oraz sam poziom wypowiedzi świadczy o was samych - widzę, że to taki typ, któremu zawsze i wszędzie w tyłku źle. Praca jak każda inna, trzeba zrobić swoje, żeby zarobić. Za stanie w kącie nikt nie płaci. Jak Wam się nie podoba możecie iść gdzieś indziej na produkcję, dostaniecie najniższą pensje i wtedy oczy się otworzą! I nie rozumiem nagonki na dział jakości, dziewczyny robią swoje. Każdy mówi że by chciał taką pracę bo one nic nie robią, ale prawda jest taka, że nikt by do jakości nie przeszedł bo odpowiedzialność jest ogromna i nie każdy się do tego nadaje!

Pinkop
@Nas_troje 14.09.2018 09:11

Ja tam nie narzekam na dzial jakosci gdyby nie te dziewczyny to kuzwa byloby juz pozamykac zaklad a tak jeszcze krecimy te kielbasy. Niestety polepszenia stanu technicznego nie widac dotrudnijcie wiecej mechanikow trzech na zmiane na tak wielki zaklad to za malo.

Walczący o swoje

Rząd wczoraj przyjął podwyżkę najniższej krajowej z 2100 zł do 2250 zł, czyli wzrasta nam o 150 zł . W związku z tym proszę zapytać się przełożonych lub samego szefa czy od 1 stycznia 19 roku szykuje się podwyżka wynagrodzeń o 150 zł brutto, a więc lekko powyżej 100 do ręki. Ja już znam odpowiedź...

Ja
@Walczący o swoje 12.09.2018 10:58

A czy do tej pory kiedyś nie podnieśli pensji jak była podwyżka mlotku >:)

Walczący o swoje
@Ja 12.09.2018 12:49

No nie. Dostawało się aneks do umowy A reszta dodatku pozostawała podobnie jak pensja bez zmian. Puknij się w głowę tym młotkiem.

Myszka

Witam czy może ktoś powiedzieć o dziale peklowania jak tam wygląda i jaka kasę można zarobić

Nowa
@Myszka 10.09.2018 21:24

Praca od 15 do 23...Ok.3tys na rękę

anonymous
@Nowa 11.09.2018 11:37

Zaproponowane godziny pracy to mam mieć od 5 do 13 ale bardziej chodzi mi czy ciężka praca i jacy ludzie na dziale peklowania

Harry z rozbioru

Jeśli chodzi o pracę w Agro, a walczę tam już ponad pięć lat, to mam jedną zasadę - przyjść, zrobić swoje i wyjść. Mało gadać, dużo robić. Żadnych kumpli, żadnych układów, układzików... Debilami i prowokatorami się nie przejmować, uważać na konfidentów. Tyle w temacie.

On

Znowu pensje obciete

Olla

Kierownik z Piotrkowa to porażka w Agro szczymp niech się weznie do roboty bo ja przeszlam 3 kierowników i każdy jeden zapitalal na wszystkich dzialach

Anonim

Ciekawi mnie tylko czy "szef" zagląda na tą stronę. Jeżeli tak to powinno mu być wstyd za ten zakład i zrobić porządek z kierownictwem bo na wszystkich działach jest straszny (usunięte przez administratora) i chaos.

Mała

Kiedy beda wypłacać za przełożony urlop.

Duży
@Mała 07.09.2018 07:47

Przecież to była obietnica bez pokrycia, zresztą jak większość.

Agros

Agro agro agro....

Jola

Witam dostalam oferte Pracy na wydawce towaru kierowcom czy pracuja tam jakies kobiety czy Sami faceci

xxx
@Jola 05.09.2018 09:59

Pracuję dużo kobiet na wydawce Zapraszamy!

Magda

Chciałam ostrzec przed pracą na wydawce dochodzi tam do aktów przemocy gdzie jeden pracownik bije drogiego dla uzyskania lepszych tonarzy.

Bergsøn
@Magda 02.09.2018 00:42

Widać że tym zakładem rządzą tabelki a nie zdrowy rozsądek. Już dawno twierdziłem, że ta firma to dno. Poniższe komentarze tylko to potwierdzają. Nie dziwcie się dlaczego taka jest rotacja pracowników skoro atmosfera jest do bani a kierownictwo już sobie z niczym nie radzi.

Ddddddd
@Magda 02.09.2018 00:42

A ty skad o tym wiesz przecierz Sami faceci Tam robia (usunięte przez administratora) juz tam wsadzilas

młody

Praca,na magazynie codzienne dzwiganie setki workow od 25 do 50kg ciagle przerzucanie ludzi na produkcje a tam zapieprz,na maksa podtapac sie nie mozna nie wspomne o wyjsciu do lazienki ciagle za,wolno sie robi icwieczne pretensje te 2000 to se moga,wsadzuc w (usunięte przez administratora) nie polecam ja niewierzylem sprobowalem i sie przekonalem ze jest jeszxze gorzej niz tu pisza

Arek produkcja kiełbasy
@młody 03.09.2018 17:50

Czegoś się spodziewał? Z dnia na dzień coraz większa rotacja ludzi przez warunki i atmosferę jaką planuje w pracy. Ja tylko czekam kiedy niewygodne komentarze zaczną być z forum usuwanie aby wybielić zakład. Już mnie tu nic nie zdziwi. Pozdrawiam

LA LA

Jak ktoś sie nie zna na pracy i chodzi z długopisem nie nie ustala norm/ zasad/ tempa/ planu produkcji itd. tylko sam chwyci i sprawdzi czy są one sensowne? Bo to śmieszne jest wychodzić z biura gdy sie na niczym nie zna i udawać specjaliste. Nie rozumiem czemu nie awansują doświadczonych pracowników tylko biorą żółtodziobów... Biuro Jakości sprawdza tylko w kalendarzu kto ma imieniny i stawia placek, tam tylko temat o (usunięte przez administratora) Maryni, a na zakładzie to się cuda dzieją.

Tiba
@LA LA 26.03.2018 17:57

Zgadzam się z Tobą.

Anka

Każdy każdemu tylko du*pę obgaduje.

Nowa

Dział produkcja?Proszę o info jakie zmiany I zarobki. Chcą tam mnie przyjąć ????

Mar

Witam. Dużo ludzi z Góry jeździ? bo chętnie bym się dogadal w sprawie dojazdu

Ja
@Mar 30.08.2018 17:05

Na jaki dział i jaka zmiana?

anonymous
@Ja 30.08.2018 23:23

Witam. Pakowania prawdopodobnie 1 zmiana od wtorku mam szkolenia, więc wszystko będę wiedział we wtorek. Z Góry Dziękuję za odpowiedź i pomoc. Pzdr

Ja
@anonymous 01.09.2018 10:25

Pewnie i tak za tydzień będziesz na innej zmianie więc poczekaj aż będziesz wiedział na jaką zmianę trafisz ????

anonymous
@Ja 01.09.2018 23:24

Ok jak już wszystko będę wiedział to się odezwę... A w razie czegoś będzie ktoś miał na rano w przyszłym tygodniu wolne miejsce z Góry? Z Góry dziękuję i Pozdrawiam

Gość

Znów był nalot.I dmuchanie w alkomat paranoja.

Ooo
@Gość 09.07.2018 21:34

Pewnie znowu pan H.i to zrobiła.

Bergsøn
@Gość 09.07.2018 21:34

Ostatnio pani kierownik Z przyszła na warsztat z alkomatem. Śmiali się z niej, że hej! Chyba już tak prędko tam nie przyjdzie. Kto wpadł w tej firmie na pomysł aby jakość biegała po zakładzie z alkomatem? To jakaś paranoja. W każdej normalnej firmie to kierownik działu bada swoich pracowników albo ochrona na wejściu i wyjściu bada.

Najlepszy w Agro
@Ooo 09.07.2018 22:41

Przeciez to kontrola Dino byla i sprawdzala alkomatem. Ale nie wazne kto bada czy nie i tak trzeba Wojtka spytac kiedy p. Hanka ma urlop. Wreszcie bedzie swiety spokoj.... Tyle co ta dziewczyna sie nalata i czepia o wszystko. Prosze wybaczyc ale pani Haniu niech ktos tam w tym szanownym biurze pani kawke zrobi i ciastko przyniesie bo same gnoty z Ciebie zostana...

Bergsøn
@Najlepszy w Agro 12.07.2018 10:18

Polecam Hani przeprowadzić badanie alkomatem w poniedziałek z samego rana pewnego pracownika z działu technicznego. Podpowiem, że siedzi na wprost wejścia. Murowany faworyt na %%%

Anonim

Patologia na każdym kroku. Odechciewa się pracować w takim (usunięte przez administratora) a widząc to na własne oczy w tych komentarzach jest 100% prawdy. Całe szczęście, że kończy mi się umowa i wybieram się do innej pracy.

Arek

Jak panie z myjki swędzi w kroku to proszę pobrać numer telefonu od kierowcy i umówić się z nim poza godzinami pracy poza zakładem. Wtedy to niech się dzieję co chce.

Maz
@Arek 31.08.2018 15:09

Jestem mezem jednej z myjki poinformujcie mnie Jak Maja chociaz naimie tell panie ktore Tak flirtuja prosze

Mała

Witam wie może ktos jak będą wyplacane pieniądze za przełożony urlop.Czy to była sciema.

Pamcia
@Mała 31.08.2018 08:57

Kolejna obietnica bez pokrycia. O urlopie zapomnij. Din coraz więcej A za chwilę powiedzą, że święta idą i że urlopu nie dostaniesz bo zamówień coraz więcej jest. Widzę, że wabik zadziałał na co niektórych...

Mafia majk

Krzysiu nie pij tyle, a wtedy poranki będą lżejsze!

Zostaw opinię o Agro Rydzyna Sp. z o.o. - Kłoda

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agro Rydzyna Sp. z o.o.