Agro Rydzyna Sp. z o.o.

Kłoda

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 70 ocen.

Agro Rydzyna Sp. z o.o.
3 70

Opinie o Agro Rydzyna Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agro Rydzyna Sp. z o.o.

DO MEDITOPA I ANKI

A co się dziwisz, jak na kutrowni wrzuca się całymi cymbrami stare kiełbasy do przemiału, a ludzie się cieszą, że kupują świeżą i prawie jeszcze ciepłą. .. P.S. szynka rydzynska ma lekko ponad 60% mięsa. Co co jest pozostałą częścią? A co do wynagrodzeń to się nie wypowiadam. Jak się tu nic nie zmieni w najbliższym czasie to ludzie zaczną odchodzić w jeszcze większej ilości niż dotychczas. Rotacja jest olbrzymia. Ludzie już nie wytrzymują tu fizycznie i psychicznie. Pozdrawiam tych co uciekli i nie muszą się stresować!

   
Anka

Zobaczcie czym chwali się Agro z wyrobów: szynka wykwintna i parówki dinusie. E składników tyle w tych wyrobach, że czasem mogą w nocy świecić. Nie trzeba się dziwić od czego ludzie chorują na nowotwory. Jeżeli Dino i Agro się chwali Dinusiami to gratuluję. Jak twierdzą ma więcej mięsa od Berlinek, tylko że Berlnki to też szit, lecz wypromowany marketingowo przez reklamy. Zróbcie sobie listę zakupów i idzcie to samo kupić w Dino, Netto, Biedronce lub Lidlu. Dino jest najdroższe z wszystkich. W dodatku nie podąża za trendami, nie ma produktów de lux i bio, a jakość towarów pozostawię bez komentarza. Od czego jest ta armia ludzi w Krotoszynie? Chyba tylko od brania grubej kasy. A kto na nich robi? Zwykli ludzie za śmieszne pieniądze.

   
Meditop
@Anka 20.06.2018 14:23

No zgadza się. Ostatnio moja matka smażyła mięso. Na patelnie weszły 2 kawałki po chwili tak się skurczyły, że zajmowały około pół patelni. Pytam się jej a skąd masz mięso - odpowiedź brzmiała, że z dino. No od razu wszystko było jasne. Nastrzykiwarki zrobiły swoje!

   
Nowa

Trzeba uciekać .. idzie człowiek na 15 I niewie kiedy wyjdzie. 10h dziennie standart. Masz nadgodziny zabiorą z premii I urlopy mają ludzie przekładać

   
Anka
@Nowa 20.06.2018 12:35

Skończy się sezon i tak będzie zapieprz, bo sklepów jest coraz więcej. Średnio 2-3 sklepy w tygodniu się otwiera.

   
Feliks

Może zacznijcie doceniać pracę w dobrej firmie!!!

   
Anka
@Feliks 19.06.2018 23:15

Zakłady pracy zaczynają doceniać i dbać o pracowników, ale nie Agro. Tu z dnia na dzień jest coraz gorzej!

   
Roki

Nikt nie chce przyjść do pracy gdzie widnieje logo Dino lub Agro. Każdy juz powoli wie co to są za firmy i jak płacą. Do Jastrowia pojawiło się ogłoszenie przez agencję Adecco. Jak to kolorowo się to czyta... dla lidera w swojej branży posiadającego ponad 800 placówek handlowych. Taki lider w branży, że ludzie mają na umowie o pracę najniższą krajową a ceny na półkach sporo wyższe niż u konkurencji. A o jakości produktów nie wspomnę.

   
Maja

Jeśli ktoś planuje tu przyjść do pracy na wakacje aby sobie dorobić to odradzam! Lepiej iść do jakiegoś ogrodnika na pole rwać wiśnie lub truskawki - spokojniej, bez stresu a grosze za przepracowany miesiąc takie same.

   
Nowa

Do pracujacych na produkcji. Jest jakas szansa, ze na produkcji poprawia sie warunki ? Zmieni sie kierownik albo cos ? Mam ponoc przyjsc na ten dzial

   
Abc
@Nowa 11.06.2018 19:40

Nie polecam pracuje w agro i jest tragicznie A bedzie Jeszcze gorzej bo sklepów przybywa więc każde weekendy będą pracujące. Po rozmowie z różnymi pracownikami większość nie wytrzymuje już psychicznie i fizycznie. Dużo ludzi myśli nad zmianą pracy. Ale władze nic sobie z tego nie robią.

   
Dobry chłopak

Witam moja opinia jest negatywna bardzo chciałbym tylko was ostrzec przed kier. Julka i że oszukują po pierwszej wypłacie

   
Darek

Witam chciałbym się zatrudnić do pracy w agro rydzyna, może ktoś szczerze napisać na jakim dziale najlepiej idzie zarobić, oraz jakie ogólnie są zarobki w tej firmie?

   
snapi
@Wszehwiedzacy 07.06.2018 18:30

A jak jest na dziale wedzarnia ,ile dni w tygodniu sie pracuje ,jakie zarobki .

   
MArek

Witam. Mam pytanie chciałbym się zatrudnić w tej firmie mam kilka pytań jaka jest tam robota dla faceta na produkcji, jakie wynagrodzenie, jaki jest system pracy 3 zmianowy, i czy ktoś dojeżdża z Rawicza?

   
Anonim
@MArek 08.06.2018 14:17

Nie zatrudniaj się. Szkoda Twojego zdrowia. Wycisną z Ciebie siódme soki, zabiorą część premii bo w końcu dostaniesz trochę więcej za nadgodziny, ludzie muszą rezygnować z urlopów, bo pracuje się tu na zmiany i 7 dni w tygodniu a co do kierownictwa na produkcji lepiej się nie wypowiadać, bo nic się nie interesują i nie wiedzą co się tam wogóle dzieje. Faworyzowana jest tylko pewna zmiana. Atmosfera w zakładzie fatalna, współpracownicy donoszą na wszystkich, a obgadywanie to powszedni chleb.

   
Adam

Czy firma ma potrzeby kadrowe? Warto starć się o pracę?

   
Meditop
@Adam 07.06.2018 18:40

Tak, potrzebują takich jak Ty na pęczki.

   
Anka

Jak widzę te ogłoszenia o pracę na portalu Elki to śmiać mi się chce. To wygląda jak by Agro leżało, kwiczało i błagało płacząc o ludzi do pracy na wszystkie możliwe działy. Ludzie tu wcale nie jest tak kolorowo. P. S. Dziękuję pani kierownik Natalce za długi weekend spędzony w pracy! Ciekawe dlaczego kierownictwa nie było wtedy na zmianie?

   
Wszehwiedzacy
@Anka 07.06.2018 14:10

Jakos kierowniczki z jakosci chodza na 3 zmiany i do tego w sobote i niedziele to dlaczego panie z produkcji nie... ale Anka nie narzekaj, zle Ci w tym Agro to nikt Cie tu nie trzyma a zniechecac nowych pracownikow nie musisz... .

   
Daro

chlopakom filipa to proponuje na terminalu telewizor podlaczyc bo od telefonow oczy sobie popsuja .jedni naginaja a drudzy telefony przegladaja a jakie premie za to maja

   
Anon
@Marcin69 16.04.2018 09:39

Po tej wypowiedzi widać poziom kultury osobistej pracowników w AGRO Rydzyna. Takie wulgaryzmy wypisywać na stornie publicznej, gdzie inny ludzie sprawdzają opinie o danym zakładzie. Dno intelektualne!

   
Kicia

Witam mam pytanie czy ktoś dojeżdża z Bojanowa do Agro .

   
Meredica
@Kicia 02.06.2018 22:34

To przyjmuje się do pracy. A teraz dopiero szuka dojazdu ?. ;).

   
taka jedna

Jedno jest pewne ze z tym podejściem osób które kierują rozbiorem sie nie przerobisz jeśli szukasz pracy tam sobie nikt rak nie wyrywa każdy robi swoim tempem nikt nikogo nie rozlicza jak nie możesz zdarzyć to sobie odłożysz albo dadzą ci kogoś

   
przedewszystkim agro
@A. 31.05.2018 17:55

Jak potraficie dac 10 osób i jeszcze się wyrabiacie to najwidoczniej jest was za dużo.????

   
robol

Robic a nie stekac bo narazie z tym zaangażowaniem i przerobem na osobę to nikt nie zasługuje na pochwałę

   
Hary Poter ????????????????????

PRZELORZONYCH SIĘ NIE LĘKAJ !!!!! MAŁO PRACUJ DUŻO STĘKAJ .NIE PRZEJMUJ SIĘ SWOJĄ PRACĄ BO I TAK CI (usunięte przez administratora) PŁACĄ .....JEŚLI JESTEŚ W NISKIEJ GRUPIE MOŻNA CI MIEĆ WSZYSTKO W (usunięte przez administratora) ????????????????????????

   
pracownik

To jest chory zakład dziewczyna z rozbioru płaca ponoć po prawie 3 tysiące za łażenie a na produkcji dużo mniej jak jest lżej na tej produkcji to dlaczego dziewczyny z rozbioru nie chca chodzic na produkcje ?? tak samo z panami wielcy fachowcy jak stoja po dwóch na stanowisku nie zasługuja na te wypłaty ale to jest wina osób funkcyjnych po jak któryś narzeka to trzeba mu dać kogoś

   
Xy
@pracownik 31.05.2018 11:44

Dlaczego mamy wam pomagać? to wy nie wyrabiacie się z praca. A jesteście na tyle beszczelne, ze potraficie nas obrazac myśląc, ze tego nie słyszymy. Problem jest w was, a nie po to zatrudniamy się na rozbior na jedna zmianę, po to żeby chodzić do was i wam pomagać, bo wy nie potraficie się dogadać ze sobą i jedna drugiej robi na zlosc. I to wam są potrzebni ludzie do wyciągania z wozkow, albo sprzątania, bo ciężko schwylic wam tylki.

   
anonymous

Glupi ludzie. Zamiast jeden z drugim sie klocic i donosic lepiej zalozyc zwiazki zawodowe i walczyc o swoje. Powinniscie sie jednoczyc. No ale sklocona zaloga latwiej kierowac, wykorzystywac i kierownictwo dobrze o tym wie.

   
misiu
@anonymous 15.05.2018 14:49

Dobrze napisał związki tylko kto ma to załozyc jak ludzie pracuja jak roboty

   
Nieważne

Dlaczego agro zatrudnia nowego świeżego brygadzista na 3 zmianę na produkcję nie znającego ludzi i ich umiejętności skoro ma hali jest Pań Hirek który wszystko na ogarnięte na 6. Dlaczego????! nie lepiej poprosić tego pana i się spytać czy by nie chciał zostać brygadzistą dać szansę swojemu który wszystko wie a nie zatrudniać nowego ktory nie ma żadnego pojęcia do przyuczenia . Śmiech na sali, ale Agro lubi zatrudniać swiezakow nie kumatych bazy, mówię tu o nowych kierowniczka w produkcji. To co w sobotę do 24:00 robimy,????????????????????????????????????????

   
Ppppp.:-/
@Brzydula 29.05.2018 22:23

I tu sie mylisz nie bylo l4 ,jeden dzien jest sie w pracy dwa nie lub odwrotnie srednia 3 max 4 dni w tygodniu na 6. A co to tego pana ktory pyta o prace to sa 3 zmiany ale niech sobie zdaje sprawe ze nie 5 dni w tygod ale 7 tak teraz to wyglada niestety .niech sie powaznie zastanowi.

   
MArek

Witam. Mam pytanie chciałbym się zatrudnić w tej firmie mam kilka pytań jaka jest tam robota dla faceta na produkcji, jakie wynagrodzenie, jaki jest system pracy 3 zmianowy, i czy ktoś dojeżdża z Rawicza?

   
Se tam ktoś tam

Obiektywnie przeczytając wszystkie i wszystkich komentarze chciałbym tylko dodać każdy ma prawo komentować to co się stało! Ale tylko kilka osób wie jak naprawdę było i tak naprawdę to tylko moja sprawa!!! Komentarze pozytywne i negatywne zostawcie dla siebie! A co o losy mojej rodziny i dziecka to już nigdy nie była i nie będzie wasza sprawa! Oprócz plotek które już się tu pojawiły. Życzę wszystkim owocnej pracy w Agro! Aż do emerytury! Mi się nie udało! Pozdrawiam wszystkich z którymi miałem przyjemność współprscowac!

   
Meditop
@Se tam ktoś tam 28.05.2018 14:37

Tylko do emerytury? Na emeryturze też trzeba pracować. Przecież za te głodowe stawki jakie daje Agro jest się skazanym na pracę na emeryturze do samej śmierci.

   
cała prawda

Armia Pań z jakości przerasta największe oczekiwania tego zakładu. Nie mają co robić to potem chodzą i wymyślają, szukają dziury w całym, robią zdjęcia, filmują i donoszą do "szefostwa". Każda z nich tylko zbiera papier na swój święty tyłek jaka to ona pracowita i jak wywiązuje się ze swoich obowiązków. W rzeczywistości to te kobietki tylko siedzą po biurach i piją kawkę, jedzą ciasto i obgadują wszystkich na około. Jak im robi się gorąco, ponieważ ktoś do tyłka im chce się dobrać to raptem zaczynają po dwie biegać po hali i rozdziwiać, że to płytka odeszła, że to kartony na korytarzu zbyt długo leżą, a to że mięso jest na drewnianej palecie. I tak ciągle.

   
Obiektywna

Pracy będzie coraz więcej musimy się z tym liczyć , sklepów Dino jest coraz więcej , co za tym idzie większe wysyłki , a komu się nie podoba to niech lepiej innej pracy poszuka...

   
Ooo
@Ooo 25.05.2018 22:49

Również Pozdrawiam:) ...

   
Rozczarowana

Obecnie produkcja to najgorszy dzial bo zapiepsz jest jak wszedzie to fakt ale przesada jest praca 7 dni w tygodniu i to nie jest jak piszesz sobota tylko okres grillowy bo zaczynamy od marca do xxxxx .tylko kierownictwu dalo sie palec teraz chca reki .Zaczelo sie od soboty rannej zmiany bo potrzeba ludzie przyszli ,potem sporadycznie popoludniowki okazalo sie wszystko klamstwem sa wprowadzone na stale a jak nie przyjdziesz nie masz premii.a teraz ludziom zabieraja ostatni dzien wolny niedziele bo niby nagle przypadki ale zaczynajace sie od czerwca a konczom ? Nawet sama pani kierownik nie potrafi odpowiedziec ale straszyc ludzi zabraniem premii lub wypowiedzeniem to potrafi i dobrze jej to wychodzi.No coz ale stw p Darek mogl reszta musi .Tylko jakim kosztem.Zapewnijcie nam normalna prace od poniedzialku do soboty juz powiedzmy te dwie zmiany .a nie brak kijii,wozkow stoimy po godz ,dwie ,trzy z przerwami a zmuszanie do niedzieli.Jak wszyscy tak wierza w pana Darka niech chodzi nikt mu nie broni ale swoich ludzi tez niech nie straszy przeniesieniem itd.jak nie przyjdzie .Wszystko podlega pod inspekcje i na kazdego przyjdzie pora . Ludzi oskarzacie o cos czego nie zrobili a sami to stosujecie ,kochane kierownictwo opamietajcie sie dajcie ludziom chociaz w niedziele troche odpoczynku .

   
Wstyd

Czy pani Hania z jakości może zamknąć oczy i nie widzieć głodnych twarzyczek dzieci bo pozbawia ich rodziców pracy. Mam nadzieję że kiedyś się opamiętania i zastanowi nad swoim postępowaniem. wstyd wstyd wstyd. Bądźmy ludźmi.

   
Pracowniczek
@Daro 24.05.2018 10:24

Niech panienka Hania i jej kolezanki sprawdzaja jakosc a nie badaniem alkomatem i szukaniem palaczy.. Maja tyle roboty a szukaja sobie dodatkowych zajec. To pierwsza firma gdzie kierowniczki jakosci sa kierowniczkami innych kierownikow. Ale nie jest zle, nawet pani Hania nie jest az tak zla jak ja pisza, normalna, zgrabna, wysoka lasencja. A tak Agro to fajna firma, wyplaty na czas, mozna dobrze zarobic jak sie jest kumatym i pracowitym, premie, imprezy pracowe. Wszyscy narzekaja a w duchu ciesza sie ze praca jest i fajna wyplata. Agro najlepsze!

   
Xxxxxx

Trzeba zgłosić to do inspekcji pracy ,kary robią ze nie chcemy przyjść w niedziele na nockę . Kierowniczka produkcji w ogóle się nie nadaje na to stanowisko!!!Ludzie ogarnijcie się zanim będzie za późno !!!O pracownika trzeba dbać bo można zostać z niczym!

   
anonymous
@Xxxxxx 12.05.2018 06:19

z tego co zrozumiałam to nie ma kar za nie przychodzenie, porostu nie ma wtedy dodatków a dodatkowe premie są przyznawane osobom, które chodzą i rozumieją, że jest ciężki okres ale zakład musi się rozwijać bo jak się zatrzymie to nie przetrwa na rynku i nie będziemy mieli gdzie przychodzić do pracy... A takie osobiste żale to powinny osoby je tu piszące zachować dla siebie portal jest stworzony do oceny pracy a nie osobistych problemów.

   
anonymous

Hej mam pytanie czy dużo ludzi dojeżdża z Góry i można się z kimś zabierać?

   
Do anonymusa
@anonymous 22.05.2018 13:48

Działów jest kilka , na produkcję poszukują pracowników : praca na III zmiany 5-13 , 13-21 , 21-5 od poniedziałku do piątku oraz soboty ( na dwie zmiany) - okres grillowy.

   
Aga

Jeśli w firmie jest taki system, że pracujecie w niedziele to nie rozumiem po co to oskarżanie?

   
Yeti
@Aga 20.05.2018 18:16

Każdy ma rodzinę a nie pracować 7 dni w tygodniu. Na umowie mamy 5 dni i tak ludzie zgodzili się chodzić w soboty a kierowniczka przyjdzie i powie że jeśli nie będziemy chodzić w niedziele to nas pozwalniaja. Niech dyrektor zacznie zwalniać kierowniczki produkcji bo one tylko potrafią straszyć a na pracy na produkcji nie znają się. Czemu one nie przyjdą na dodatkowe dni pracy. Niech pokażą że też się poświęca i przyjdą w sobotę i niedzielę a nie nas zmuszają a same siedzą w domu.

   
pracownik

Może mi wyjaśnić ktoś dlaczego tyle tych pan od jakości jeśli tak to można nazwać chodzą jak pielgrzymka do Częstochowy ale wydaje się że pojęcia zero wystarczy zobaczyć na produkty w dino

   
Ja
@pracownik 09.05.2018 18:57

Ja kupuje w Dino i towar jest ok.

   

Zostaw opinię o Agro Rydzyna Sp. z o.o. - Kłoda

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agro Rydzyna Sp. z o.o.