Parker Hannifin

Siechnice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 191 ocen.

Opinie o Parker Hannifin

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Parker Hannifin

Aneta

2 września 2017 została zorganizowana uroczysta Gala, która była uczczeniem 25-lecia firmy Parker Hannifin w Polsce. Bardzo dobrze, że firma świętowała, bo była to podwójna radość, ponieważ na świecie firma jest już 100 lat, ale czy na tej gali byli wszyscy pracownicy? Czy pracownicy odczuli świętowanie urodzin firmy? Czy też ta impreza była raczej zarezerwowana dla klientów? http://www.parker.pl/index.php/blog/2017/09/cwierc-wieku-firmy-parker-w-polsce

Predator

Tym, że jest tu jeden wielki chaos, nikt nic nie wie jak w czeskim filmie. Dodatkowo jak wspomniałem atmosfera nie zbyt ciekawa, płaca nie zachwyca ale nie ma się co dziwić jak kto w korpo. Dużo osób ma podobne odczucia jednak pogodzili się z ta sytuacja j raczej nie poruszają tego tematu.

Aneta

@Predator a w jaki sposób psułeś sobie nerwy w Parker Hannifin? Chodziło o atmosferę i płacę czy coś jeszcze Ci się nie podobało? Czy inni też mają takie odczucia wiązane z ta firmą? To ważne informacje dla osób zainteresowanych.

Predator

Szczerze odradzam, chyba że ktoś lubi sobie psuć nerwy. Atmosfera nie zbyt ciekawa. Praca monotonna i byleby by wszystkiego robić dużo nie ważne jak byleby było jak najwięcej. Zarobki bardzo marne :)

Aneta

@Dorotkarozumiem, że podczas rozmowy kwalifikacyjnej nie otrzymałaś odpowiedzi w terminie do jakiego zobowiązał się rekruter? Rzeczywiście taka sytuacja może budzić frustracje. A co możesz powiedzieć o samym procesie rekrutacyjnym? Z ilu etapów się składał? Czego można się podczas rozmowy spodziewać?

Dorotka

Najbardziej powalona firma. Nie dotrzymują słowa w sprawie odpowiedzi podczas rekrutacji, a jak odpowiadają to z dwa miechy po czasie. Ogólnie nie polecam, ale jak kto lubi.

Aneta

Firma Parker Hannifin poszukuje do pracy w Siechnicach osób na stanowisko Chain Projects Leader oraz praktykantów do działu jakości i działu procesów. Zamierzacie aplikować?

mieszkaniec

Na produkcji zaproponowali 2300 zł netto bezpośrednio przez zaklad. Praca na trzy zmiany. Dbają o bezpieczeństwo. Plus taki że na rozmowie przechodzą od razu do konkretów można zobaczyć stanowisko pracy. Nie mam pojęcia jak się tam pracuje kierownictwo liderzy itp. Nie podjąłem pracy znalazłem lepiej płatną. Polecam.

qwer

Witam, czy ma ktoś wiedze na temat tego jak wygląda 2 letni międzynarodowy program Managerski w Parker Hannifin ? ? ? Jak wyglądają zarobki, atmosfera pracy, zakwaterowanie poza granicą PL. Z góry dziękuje za info

Pozytywny
@qwer 13.01.2017 14:20
Witam, czy ma ktoś wiedze na temat tego jak wygląda 2 letni międzynarodowy program Managerski w Parker Hannifin ? ? ? Jak wyglą...

Proponuje zapytać bezpośrednio w firmie - tak powinno być najprościej. Ostatnio stażysta został zatrudniony - warto z nim porozmawiać.

Jak

Jestem bardzo ciekawy jak wygląda tutaj teraz praca i czy Wrocław wyrabia lepsze normy niż zadziwiająco dobre w poprzednim sezonie Siechnice, ogólnie bardzo fajna sprawa, taka mocno zdaje mi się rozwojowa, dobrze jest się zainteresować, polecam, pozdrawiam.

Lila

Nena mogłabyś powiedzieć czego mniej więcej można się nauczyć w dziale BHP ?

nena

Jeżeli chodzi o praktyki, to jedynym działem, w którym można się czegoś nauczyć to dział BHP. Reszta siedzi i nakleja naklejki, albo nic nie robi, przełożeni nie mają czasu i serca, żeby kogoś uczyć i inwestować w niego a potem podać rękę na pożegnanie po 3 miesiącach... nikt z kilku osób, będących razem ze mną na praktykach nie było zadowolonych i pouciekało do innych firm na praktyki. Firma fajna, żeby ich sobie wpisać do CV, że się miało staż w zakładzie produkcyjnym. O zatrudnieniu można zapomnieć, wszyscy kończą po 3 miesiącach, na rękę dostajesz +-700zł, zależy ile dni w miesiącu przepracowałeś.

onek

wiecie może ile płacą za staż na stanowisku księgowego?

lili

a jak z wynagrodzeniem np na stanowisku asystent ds księgowości?

Czarnuch

Szok, nie macie pojęcia jak można h... czuć się w pracy, gdzie zarządzaniem zajmują się barany. Przez pare lat panowania obecnego dyrektora nazbierało się trochę syfu. Powstała inicjatywa aby skierować list z dokładnie opisanymi sytuacjami z życia firmy do zarządu zakładu w Stanach Zjednoczonych. Sądzimy, że zakładowi powinien wnikliwie przyjżeć się Zarząd bo zdaje się nie wiedzą o wszystkim co tu się wyprawia.

johnny
@Czarnuch 22.01.2016 13:06
Szok, nie macie pojęcia jak można h... czuć się w pracy, gdzie zarządzaniem zajmują się barany. Przez pare lat panowania obecne...

zgoda ze zarzad w stanach powinien wykazac zainteresowanie chyba ze nie chce czy nie jest w stanie tego dopilnowac c tu sie wyrabia i jak sie traktuje ludzi w calej tej firmie w Polsce bez wyjatkow

Polakmaly
@Czarnuch 22.01.2016 13:06
Szok, nie macie pojęcia jak można h... czuć się w pracy, gdzie zarządzaniem zajmują się barany. Przez pare lat panowania obecne...

powiedz mi czy powstala juz jakas petycja w tej sprawie?jezeli tak to gdzie moge znalezc informacje na ten temat? Z gory dziekuje bardzo

ANONIM

Firma niepoważna prowadzona chyba przez dzieci. Robią rekrutacje na jedno stanowisko, człowiek przechodzi ich 3godzinny assessment center, poswieca swoj czas po czy mimo iz pomyslnie przeszedl rekrutacje to tak na prawde nie ma miejsca na stanowisku na ktore aplikowal i go rekrutowali tylko na innym!!! No w glowie sie nie miesci, co to za podejscie do ludzi?To jak tam wygladaja poczatki w tej firmie to nie wiem jak wyglada praca w niej! Nie polecam

Katrin

Muszę niestety zgodzić się w całej rozciągłości. W ESSC (centrum usług wspólnych) nie dzieje się dobrze. Pracownicy masowo uciekają do innych firm, głównie przez słabe wynagrodzenie i atmosferę. Management jest bardzo nieprofesjonalny, a to przez to, że dostali swoje stanowiska dlatego, że znali się wcześniej i w konsekwencji nie mają wiedzy o zarządzaniu. A szkoda. Niestety próbują ukryć swoje braki kompetencyjne przez wprowadzanie rygoru. Zatrważający jest też fakt, że w nowym biurze zostały położone toksyczne materiały i zbadali to dopiero jak ludzie zaczęli masowo chorować... Jeśli jesteś na początku swojej drogi zawodowej można spróbować się "zahaczyć" właśnie tam, na jakiś czas, ale jak napisała klepaczka_faktur praca Parkerze to niestety strata czasu i dużo nerwów.

Korpo

Hej, pracuję w nowym oddziale Parkera - ESSC. Polecam pracę tutaj, mam wrazenie, że pomimo iż to już jednak spora korpo, to firma nie zatracila świetnej atmosfery, pracownicy są traktowani personalnie przez Maagement. Na plus moim zdaniem są też na pewno benefity i fajne nowocześnie urządzone biuro.

BYLA

racja, co w Siechnicach sie dzieje to ze stanów nikt tego nie slyszal. A powinni wiedziec co tu sie dzieje w tym parkerze. Jezeli masz okazje to opowiedz jak tu jest

Oferty Pracy

Praktykant w dziale produkcji Parker Hannifin 2015-09-24 Żródło: Gowork.pl Siechnice (dolnośląskie) Parker Hannifin Manufacturing Poland, to światowy lider w technologii napędów i sterowań, dostarczający zaawansowane technicznie rozwiązania dla rynków mobilnych, przemysłowych i lotniczych. Poszukuje do zakładu produkcyjnego w Siechnicach ambitnego oraz chcącego poszerzać swoją wiedzę i zdobywać nowe doświadczenie: PRAKTYKANTA W OBSZARZE PRODUKCJI       Miejsce pracy: Siechnice Aplikacje, zawierające następu

agnes
@Oferty Pracy 28.09.2015 20:17
Praktykant w dziale produkcji Parker Hannifin 2...

Mogę potwierdzić, że po praktykach, jest szansa na to, żeby dostać ofertę pracy. Spora grupa praktykantów dołącza później do naszych zespołów i dostaje oferte pracy na stałe :)

Śmietanka

Ludzie jeśli szukacie pracy polecam zieleń miejską lepsze warunki pracy i płacy. Praca w tym kołchozie to żenada. Ogólnie czy to stażysta czy pracownik w tej firmie to wyrobnik. Ale to nasza polska dyrekcja i kierownictwo gotuje nam taki scenariusz. Ludzie z niby wyższym wykształceniem. Bezwartościowe odpady. Przez lata nagromadziło się hamstwa na stołkach. Ciekawe co na to właściciel w stanach. Pewnie nie wie o wielu aspektach pracy w obozie w Siechnicach. Nieomieszkam w najbliższym czasie podzielic sie informacjami z zarządem z za kałuży.

klepaczka_faktur

Oprócz produkcji we Wrocku znajduje się ESSC - czyli centrum usług wspólnych, to jest miejsce do którego została przeniesiona księgowość z całej europy. Tam właśnie pracowałam. Generalnie odniosłam wrażenie że pracodawca jest skąpy a Management nieprofesjonalny - generalnie wszyscy TL e Managerowie zajmują swoje stanowiska dla tego że się znali wcześniej - żenada. Płacą słabo, ciężko jet awansować na księgowego czy seniora, wolą praktykantów którzy za 600 zł będą ciężko pracować i tak na końcu zostaną zwolnieni. Dodatki językowe są niskie, na szkolenia wewnętrzne ciągle brakuje miejsc...Z tego co słyszałem najgorzej było w teamie włoskim - za dużo faktur jak na jedną osobę i do tego team leaderka jakaś patologiczna. Wniosek taki: jak nie masz doświadczenia w księgowości to możesz tam iść na pół roku za małe pieniądze, jak jesteś Accountantem czy Seniorem to praca w Parkerze to strata czasu i dużo nerwów.

Precyzja Paragon

Witam koledzy Parkerowcy. Macie jakąś zakładową drużynę piłki nożnej?

beza

Hej mam pytanie o parkera we wrocku, jaka atmosfera i czy po sezonie zwalniają czy po randstadzie firma juz zatrudnia?

edis

Teraz robią trzy zmiany..?, a w listopadzie bedą zwalniać..myślałam że coś się zmieni w tej firmie...

edis
@Dostawca wióra :) 22.05.2015 12:48
No właśnie ponoć nie będą zwalniać... chyba. W związku z tym iż przeniesiono całkowicie montaż od naszych "przyjaciół&quot...

Wiesz ja tam na stargardzkiej pracowałam przez agencje 18 mieśiecy ( udało mi sie) a w listopadzie już agencyjnych zwalniali...A tak z ciekawośći przyjeli cześć starych pracowników z wałbrzycha i czy tam kierownikiem jest p.Grochowicz?

Dostawca wióra :)
@edis 29.05.2015 07:26
Wiesz ja tam na stargardzkiej pracowałam przez agencje 18 mieśiecy ( udało mi sie) a w listopadzie już agencyjnych zwalniali......

Eee... Nie bardzo wiem o co chodzi :p Pisałem o montażu w Siechnicy. We wrocku po likwidacji "starego" Parkera w zeszłym roku, powstał nowy i dalej jest na Stargardzkiej. Główną siła roboczą na montaż w Siechnicy stanowią "miejscowi" Oława,Siechnice, oczywiście zatrudnieni poprzez Randstad.

Seniorita

A czy może Ktoś napisać coś na temat pracy w Księgowości ? Ponadto chciałabym wiedzieć jak wygląda proces rekrutacji?

replay

Randstad i umowy comiesięczne. Jest robota to przedłużają jak nie ma to bye bye

res
@replay 16.04.2015 06:44
Randstad i umowy comiesięczne. Jest robota to przedłużają jak nie ma to bye bye

A mógł byś napisać kiedy zwalniają? ..w jakich miesiącach i kiedy koniec sezonu?

res

Mam pytanie do was przyjmuja przez jakie agencje i czy to praca sezonowa? Prosze napiszcie...

nikoś

dwie zmiany pon-pt

pracownica
@nikoś 10.04.2015 11:35
dwie zmiany pon-pt

teraz robia trzy zmiany ,juz nie dwie

ada

A jak wygląda praca w tej firmie jeśli chodzi o zmiany i w weekendy?

wredny_polaczek

Jak jest? Jeżeli interesujesz się pracą tylko po to by wynosić kilogramami śrubki i inny badziew jak niejaki Pan wielki pikowacz Mariusz K. to dadzą Ci szansę i będziesz miał możliwość popracowania na lepszej zmianie, jeżeli zaś znasz się na rzeczy i naprawdę Cię to jara i starasz się to w jakiś tam sposób pokazać, to niestety nie dostaniesz takiej możliwości i wcześniej czy później wylecisz. Czyli jak wszędzie docenią cwaniaka, a nie uczciwego pracownika.

Adam

To jak to w końcu jest z ta firmą we Wrocławiu? naprawdę aż tak źle , że nie da sie pracować? A gdzie jest dobrze w takim razie?

wiwi

Hej słyszałam że szukają do parkera do wrocka przez randstad..czy pracują tam kobiety i jak jest?Prosze niech ktoś napisze:)

były stażysta

500 zł tyle za staż w Parkerze. Twoje główne zajęcia na stażu to przyklejania naklejek na maszynach oraz na tablicach zespołowych. Trochę poskrobiesz taśmy na podłodze, trochę mopem pojeździsz, trochę popstrykasz zdjęć a na koniec dostaniesz rękę na pożegnanie. Nie ma najmniejszych szans abyś dostał pracę. Tam już jest stała ekipa

Bajbson

Ktoś może się wypowiedzieć o stażu płatnym. Jaka jest możliwość zatrudnienia po odbyciu takiego 3-miesięcznego stażu?? I ile się tam zarabia na stanowisu inżynieria, przykładowo inżynier w Dziale Jakości? Wile ile zarabie inż w innych koncernach mieszczących się we Wro i chciałabym mieć porównanie.

Dostawca wióra :)
@Bajbson 27.02.2015 11:23
Ktoś może się wypowiedzieć o stażu płatnym. Jaka jest możliwość zatrudnienia po odbyciu takiego 3-miesięcznego stażu?? I ile si...

Proponuje zasięgnąć wiedzy u źródła,czyli zadzwonić bezpośrednio do Parkera. Co prawda nikt Ci nie odpowie na pytanie przez telefon "ile dostaniesz na łapę" ale przynajmniej będziesz wiedział czy w ogóle potrzebują kogoś na staż. Jeżeli będzie wolny staż to raczej nie we Wrocławiu (W oddziale Parkera we Wrocławiu pracuje kilka osób na krzyż), Prędzej będzie to Zakład produkcyjny w Siechnicach. A tak na koniec, jeśli jesteś osobą ambitną to Parker nie jest firmą dla Ciebie, no chyba że bardzo lubisz być "chłopcem na posyłki" i lubisz jak ktoś się Tobą wyręcza. Nawet jeśli jakimś cudem dostaniesz pracę na stałe to jeśli zaczniesz być ambitniejszy niż twoi przełożeni, to staniesz się dla nich konkurencją. Bo jak ktoś się już raz przyssie do korytka to bardzo trudno jest go oderwać, a już pojawienie się kolejnej obcej mordki (bez urazy kolego) do wykarmienia może stanowić problem. Nie mniej jednak Życzę powodzenia w poszukiwaniach.

KOLIN 5

Pod koniec ubiegłego roku miałem możność pracować w parker Wrocław ul starogardzka to jest na terenie Pilmetu.Pisząc krutko i na temat nikomu rozsądnemu i logicznie myślącemu nie polecam tej firmy

KOLIN 5

Pod koniec ubiegłego roku miałem możność pracować w parker Wrocław ul starogardzka to jest na terenie Pilmetu.Pisząc krutko i na temat nikomu rozsądnemu i logicznie myślącemu nie polecam tej firmy

Szukająca stażu

Czy ktoś może wie coś o stażach (np. ile trwają) i zarobkach na stażach w Parkerze we Wrocławiu?

yu

A na montażu dla kobiet ile jest zmian? i skąd dojeżdza ten bezpłatny autobus?.Dzieki za info i pozdrawiam.

Dostawca wióra :)
@yu 05.01.2015 08:24
A na montażu dla kobiet ile jest zmian? i skąd dojeżdza ten bezpłatny autobus?.Dzieki za info i pozdrawiam....

Montaż pracuje na dwie zmiany ( kiedyś były trzy). Autobus startuje na ul.Strargardzkiej --> Nowy Dwór(ul.Gubińska przystanek przy kościele)--> FAT (przystanek przy BP)--> ul.Bardzka (przystanek przy BP) i ostatni przystanek ul.Opolska (pętla tramwajowa na Książu Wielkim).

anonim

(usunięte przez administratora)

ciekawa
@była parkerówa 05.03.2015 09:39
Ja tam pracowałam 4 lata temu przez radnstad tyle że we wrocku w Parkerze i mieliśmy 10 zl brutto, z tego co wiedze to raczej z...

tak mamy 11 brutto,teraz otworzyli nowy dzial i dziewczyny nowe przyjete rownierz maja tyle samo. Ja pracuje rok i w roznych zakladach pracowalam ale takiego rezimu i dyscypliny to nie widzialam. Dlugo tu nie zasiedze szukam czegos innego.Kierownictwo tak zwane to prostaki, Pewnie powiecie czemu tu pracuje --chodze do szkoly wlasnie sie przekwalifikuje na inny zawod

Dostawca wióra :)
@ciekawa 14.03.2015 09:33
tak mamy 11 brutto,teraz otworzyli nowy dzial i dziewczyny nowe przyjete rownierz maja tyle samo. Ja pracuje rok i w roznych za...

Nic dodać ,nic ująć. Hrabiostwo w gumofilcach hehe

ciekawa

kto tym parkerem kieruje,jacys nieudacznicy, ostatnio sie dowiedzialam ze tam niektore kobiety stoja przy maszynach 8 godz czy to prawda troche to chore bo jak ustoje 8 godz

Dostawca wióra :)
@ciekawa 21.12.2014 20:15
kto tym parkerem kieruje,jacys nieudacznicy, ostatnio sie dowiedzialam ze tam niektore kobiety stoja przy maszynach 8 godz czy...

No cóż by tu rzec... Parker... Firma rodem z USA, największa,najlepsza,cud miód i orzeszki jak na USA przystało (sarkazm), decydenci oczywiście niemieccy, bo któż inny mógłby reprezentować godnie USA w Europie jak nie Niemcy,czyli co Niemiec każe, Polak ma pokornie wykonać. My zaś jesteśmy tanią (choć w większości przypadków fachową) Polską siłą roboczą. Panie które pracują jako operatorki na automatach można policzyć na palcach jednej ręki (zresztą kierownictwo i tak w kółko powtarza że operatorów i tak jest za dużo) więc "przykucie" do automatu raczej Ci nie grozi. Z montażem styczności raczej nie mam, ale słyszałem że są tam takie egzemplarze, że sznurówka w bucie ma większe IQ. Jeśli chodzi o "profity" że tak to ujmę, to w miarę solidny "socjal". Opieka medyczna w Lux Medzie (składka potrącana z pensji), ubezpieczenie grupowe Ergo Hestia (składka potrącana z pensji),premia kwartalna i premia korporacyjna (raz w roku), wczasy pod gruszą, kasa na Święta, paczki dla dzieci na gwiazdkę,darmowy autobus pracowniczy z Wrocławia i oczywiście zakładowa "Resteuracja" pod warunkiem że nauczysz się połykać obiad w 15 min.

śledź

Zarabiają najnizszą krajową a jak miesiąc jest krótki to pracodawca dopłaca. Jedyny plus taki że robota siedząca ale monotonna no i okulary ochronne obowiązkowo bo nie daj Boże uszczelka albo złączka wpadnie do oka

ciekawa

to naprawde wstyd dla nich powinien byc ze tak malo placa ,to kasierka w biedronie zarabia 1500 i mniejsza odpowiedzialnosc, to jestem ciekawa ile zarabiaja kobiety na montazu, pewnie mniej niz kasierka w biedronie, ale przynajmniej cos juz wiem

śledź

Prostaki to się znajdą w każdej większej grupie ale to margines. Jeśli chodzi o atmosferę to jest w miare ok. Gorzej z kierownictwem zawsze mają jakieś pretensje Ale tak to jest jak się kłopotami zajmują. Mogli by tylko trochę lepiej ppłacić bo to wstyd aby operator z 10 letnim stażem nie zarobił 2 tys na rękę.

ciekawa

chodzi mi o produkcje, jaka tam jest atmosfera itd . Dzieki za odpowiedz. Zastanawiam sie czy sie tam zatrudnic. Jedno tylko sie dowiedzialam od innych ze tam prostaki i ludzie bez szkoly pracuja

śledź

Na jakie stanowisko aplikujesz?

ciekawa

mozecie cos wiecej opisac na temat parkera w siechnicach bo chce sie tam zatrudnic

Dostawca wióra :)
@ciekawa 13.12.2014 21:59
mozecie cos wiecej opisac na temat parkera w siechnicach bo chce sie tam zatrudnic

W jakiej "komórce" chcesz się zatrudnić? Biuro ( HR,BHP, Dział jakości ),czy Produkcja (dla kobiet to montaż)? Jeżeli to pierwsze to: Latasz z papierami po całym zakładzie i szukasz konkretnej osoby (HR), Latasz z papierami ,naklejkami, czasem z aparatem i uzupełniasz "medykamenty" w Apteczkach (BHP),Szukasz "kwadratowych jaj" (Dział Jakości): A jeżeli montaż to: Siedzisz na grzędzie i zakładasz "gumy" na detale, ewentualnie skręcasz gotowe wyroby z kilku komponentów i pakujesz. Tyle jeśli chodzi o info. A teraz muszę lecieć nabić patyki do automatu bo mi stoi heheh

dostawca wióra :)

Garść newsów Jako że zakład modelowy to i modelowo przeprowadzono w firmie przemeblowanie personalne jak i parku maszynowego. Starzy liderzy którzy są fachowcami w swoim fachu i kiedyś mieli coś do powiedzenia zostali przydzieleni do "innych zadań" czyt. nie są już liderami (wstawiali się za pracownikami, a tego kierownictwo w Parkerze nie lubi). Park maszynowy upchnięty do granic możliwości celem zwolnienia powierzchni "pod nową produkcje", jaka ? tego nawet sami zainteresowani nie wiedzą, ważne że coś się dzieje i że można wziąć za to ekstra kasę pod stołem. Wrocław Po "upadku" Stargardzkiej powstał tam nowy twór Parkera. Ni to zakładzik produkcyjny ni to magazyn. zajmują się tam akumulatorami (chyba hydraulicznymi)i chłodnicami. Była rekrutacja wewnętrzna w Siechnicy na stanowiska monterów i magazynierów, z tego co mi wiadomo to dzwoniono z ofertami pracy do byłych pracowników ze Stragardzkiej i oferowano im stawkę 12.50 brutto za godzinę (śmiech na sali). Tak że Stargardzka żyje nowym życiem jak długo, nie wiadomo. Starze i praktyki w Parkerze są niepłatne. Przyjęć do pracy w zakładzie produkcyjnym w Siechnicy nie ma, mało tego, ludzie się zwalniają albo dostają propozycję nie do odrzucenia. Cel i wizja firmy jest realizowana konsekwentnie czyli: produkować dużo, jak najlepszej jakości i na czas dostarczyć do klienta. Odbywa się to jak na korporację przystało kosztem ludzi i maszyn, a "góra" tylko spija śmietankę i dzieli się kasą. P.S. Japa poszedł na rentę bo mu się przeguby całkowicie w biodrach popsuły :p

pręt
@dostawca wióra :) 23.11.2014 08:58
Garść newsów Jako że zakład modelowy to i modelowo przeprowadzono w firmie przemeblowanie personalne jak i parku maszynowego...

Brawo dostawca wióra pełne info

co nowego

co nowego slychac w fabryce zlaczek? japa jeszcze żyje czy juz zapil sie na amen? japa dalej lubi mydlo plyniew płynie czy juz na co innego sie porzucil ? a jak tam stary podobniez policja go ostatnio wyprowadzila? co u siwego? awansowal? tesknie za newsami..

kruk

Kłócą się części ciała, która z nich jest ważniejsza i powinna zostać szefem: - My jesteśmy szefami bo dzięki nam możemy cokolwiek zrobić - mówią ręce. - My jesteśmy szefami bo my was wszędzie zaniesiemy - mówią nogi. - Ale tyko dzięki nam wiecie gdzie idziecie - mówią oczy. - A i tak robicie to tylko dzięki mnie i to ja będę szefem - mówi mózg. Na to d*pa: - Możecie się kłócić ale to ja zostanę szefem. Wszystkie części ciała się roześmiały. d*pa się wkurzyła i przestała srać. 1 dnia oczy się wykręciły. 2 dnia ręce zaczęły dygotać. 3 dnia nogi nie wytrzymały. 4 dnia mózg się zlasował. Jaki z tego morał? Szef zawsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi!

Zostaw opinię o Parker Hannifin - Siechnice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Parker Hannifin