Huta Szkła "Orzesze"

Orzesze

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 76 ocen.

Opinie o Huta Szkła "Orzesze"

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Huta Szkła "Orzesze"

Bolkowski

Nie polecam pracy na stanowisku operatora automatu. Pracuje na tym staniwisku kilkanascie lat i troche przeżyłem roznych dyrektorów kierownikow i musze powiedzieć ze lepiej juz było. Brak szacunku dla doswiadczonych pracowników Nowy kierownik formowania choc byl kiedyś operatorem M.M. nie ma dla nas szacunku i nie docenia naszych starań. Wina jest caly czas po stronie operatorów. W tym temacie nic sie nie zmieniło. Przychodząc na ranną zmianę trzeba miec oczy do okoła glowy żeby kierownik nie mógł sie do czegoś przyczepić zamiast skupic sie na wykonywanej pracy. Presja psychiczna ciezkie warunki. Co raz wieksze wymagania za małą kase. Niedziele święta w pracy i sero jakiego kolwiek dodatku. Porażka

Bardzo Ciekawy
@Bolkowski 31.10.2017 10:25
Nie polecam pracy na stanowisku operatora automatu. Pracuje na tym staniwisku kilkanascie lat i troche przeżyłem roznych dyrekt...

Chodzą słuchy,ze można zarówno IC ponad 4 tysiące na początku nawet(automaty). Ile w tym prawdy?

hipolit

@jacyk moze powiesz to wprost chłopakom z automatów którzy zapieprzają jak woły w tak nienormalnych warunkach (bardzo wysoka temperatura,narażenie na liczne oparzenia itd...) za... 14zł brutto ? :)

Jony
@hipolit 06.08.2016 13:41
@jacyk moze powiesz to wprost chłopakom z automatów którzy zapieprzają jak woły w tak nienormalnych warunkach (bardzo wysoka te...

Jak są debilami to niech (usunięte przez administratora)!!!

Operator
@hipolit 06.08.2016 13:41
@jacyk moze powiesz to wprost chłopakom z automatów którzy zapieprzają jak woły w tak nienormalnych warunkach (bardzo wysoka te...

Dlaczego kłamiesz 15,60 brutto na starcie + 3,50 zł netto za każdą godzinę przepracowaną. Jetem ciekaw ilu operatorów ma 14 zł brutto ?

git pit

Ciekawe kto na automacie ma dwa tysie teraz, chyba tylko nowy ;)

Bolkowski
@git pit 03.10.2017 12:47
Ciekawe kto na automacie ma dwa tysie teraz, chyba tylko nowy ;)

Pewnie ci nowi z ukrainy mają ale to jest oczywiscie tajemnica bo oni podlegaja pod dyrektora. Porażka

Szukasz pracy?

robol

2000 zł... wyzysk wyzysk wyzysk...

zbyszek

zastanawiam się czy opłaca mi się dojeżdżać z Pyskowic tu czy do konkurencji w Jedlicach - podobno wprowadzili tam wreszcie dodatki za niedziele i święta... ile teraz tak realnie wyciąga operator miesięcznie?

jedliczanin
@zbyszek 01.09.2017 10:21
zastanawiam się czy opłaca mi się dojeżdżać z Pyskowic tu czy do konkurencji w Jedlicach - podobno wprowadzili tam wreszcie do...

Szanowny kolego, jestem jednym z ostatnich polaków w jedlicach. Prawda taka, że operator zarobi przy 176h okolo 2800 netto z dodatkiem za nocki, niedziele, swieta. Ale UKRAINIEC PRZY 160H dostaje 3200netto . czy jest sens rozważać takie zarobki i być niewolnikiem w swoim zakładzie?

Szuka Paracy

Witam jak wygląda praca na stanowisku operatora automatu. Jaki system zmianowy, jakie zarobki i czy są jakieś dodatki, bony.

Minionek

Witam! Bony Sodexo są - za każdy przepracowany dzień - bon o wartości 7 zł. Pracuje się 7 dni pod rząd - 3-2-2- np. 3 x 6-14, 2 x14-22, 2x 22-6, itd. póżniej 2-3-2 i 2-2-3. i dwa dni wolnego po "nockach'' i jeden weekend w miesiącu wolny. Dużo pracy !!!!!

Ola

Witam a macie bony Sadexo, ile wyciągacie na ręke , jak to jest z ta 4- brygadówką pozdrawiam Ola

Jony

Nie pracujecie dla żydów W tym Syfie! !!

Były pracownik dekoracji

Każdy z waz narzeka a i tak pracuję i nic nie robi aby odejść. Mnie 4 miesiące w tym syfie wystarczyły aby zobaczyć chamstwo i zawiść...

Yoyo

Dostałem ofertę jako kontroler jakości jak tu z zarobkami za ta fuchę i co trzeba robić proszę o pilny kontakt bo jutro mam rozmowę !!!

stokrotka

I jak tam ze zwolnieniami na hucie? Zostanie tam Ktoś?

Ble

Ja pracuje na hucie od kilku dobrych lat i wszstko co piszecie o atmosferze, pracy, zarobkach i tak dalej jest niestety szczera i bolesna prawda. Nie ma co tu wiecej dodawac bo dzieje sie coraz gorzej a o pseldo podwyrzkach nawet nie ma co wspominac, juz nie mowiac o tym że odnosze wrazenie ze zarabia sie coraz mniej a wymagan jest coraz wiecej od pracownikow. A i jeszcze jedna sprawa, ktos pisal ze ma tu znajomych ktorzy sa zadowoleni i sobie chwala ta prace, to jak tu sa to chcialbym ich w koncu poznac bo nikogo takiego jeszcze tu nie spotkalem

Wojtek

Wypłaty 1800 porażka za 7dni

Weronika

@Avokado, jakie informacje konkretnie chciałbyś poznać? Czego chcesz się przede wszystkim dowiedzieć w tym temacie?

Avokado

Co myślicie o tym stanowisku "Specjalista ds. wsparcia procesu sprzedaży i planowania"? Czy wiecie coś o tym stanowisku? Opłaca się aplikować na to stanowisko?

Racica

Tu kariere buduje się donosami, nie ciężką pracą. A znajdą się przykłady kierownikow co to w ten sposob sie dorobili.

naiwna

Brak przerw ,brak podwyżek ,mnóstwo wolnych dni których nie można wybrać ,kiepska atmosfera oto huta właśnie

Mala
@naiwna 10.04.2017 22:27
Brak przerw ,brak podwyżek ,mnóstwo wolnych dni których nie można wybrać ,kiepska atmosfera oto huta właśnie...

Pracy na hucie nikomu niepolecam . Zamiast wypłaty na koncie jest jałmużna a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 7 dni swiatki piatki i niedzielę .

gwiazda1980

piszesz Mala same bzdury

Weronika

@Alfa, a jakie stanowisko rozważasz?

Jony

Kierownictwo to najwieksza patologia i i niewiedza ze wszystkich zakładów w powiecie hahaha!!!!!!

Nn

HSO to czysty wyzysk ... pozbywają się ludzi dobrych, którzy mają pojęcie o tym co się na tym zakładzie dzieje ... żadnego szacunku ... Na tym zakładzie zamiast awansu za wiedzę i dobre wyniki zostajesz zdegradowany a po jakimś czasie znika twoje stanowisko pracy. Tragedia zakład dla kapusiow i ludzi którzy wyrzywaja się na podwładnych ... Ci którzy ich szanują już nie pracują albo sa usuwani a zamiast nich wskakuje nowy zółtodziub.

Ciekawski

Witam wszystkich,mam kilka pytań dotyczących pracy na stanowisku Operatora Automatu Szklarskiego (głownie do osób pracujących aktualnie,bądź w niedawnej przeszłości) w danej hucie. Jak wygląda aktualnie sytuacja z ilością osób ? praca w pojedynkę na automacie ? jak z wynagrodzeniem netto na rękę na początek pracy ? Jestem osobą która jest zainteresowana podjęciem pracy na danym stanowisku ( wykonuję aktualnie tą samą , z tym że w konkurencyjnej firmie) Jestem ciekaw waszych opini, czy warto ?

suchy32

Ale chyba pakowanie na przekładkach plastikowych jest tam spoko ....duże ułatwoenie

klop

Slabo slabo i jeszcze raz slabo, pracy co raz wiecej a nie idzie to w parze z wynagrodzeniem. 10% z premi dolozyc do stawki i powiedziec ze byla podwyzka... Kierownictwo umywa od wszystkiego ręce i zwyklymi pracownikami próbują wyrobić normy, byle do przodu i byle się kreci. Pracownik ze stażem powinien byc doceniony a tak nie jest, lepiej zwolnic i za minimalna stawkę następny, następny i następny. Czemu później sie cos nie udaje? Maszynę można zastąpić nowa ale doświadczonego pracownika ciężko! Jak to zrozumie zarząd i kierownictwo moze wreszcie cos się zmieni na lepsze!

produkcja

DW czyli dzien wolny do wybrania, robisz 7 dni w tygodniu a nadmiar godzin w skali miesiaca masz do wybrania w postaci dnia wolnego- bezlplatnego. a stawka 18.5 jest nie osiagalna na produkcji, pakowaniu czy magazynie. pracuje sie: DZIEN DZIEN POPOLUDNIE POPOLUDNIE NOC NOC NOC WOLNE WOLNE i tak w kolko. ostatnio zamiast dac podwyzke, to zabrali 10 % premi i doliczyli to do stawki i sie panoszyli ze dali podwyzki..

ktosiek

witam chce przedstawić o tym co sadze o hucie w okresie 5 lat tam pracowania odradzam ludzi którzy myślą sobie ze zarobią 2.5 na ręke bo to nierealne ja ze stawką 18,5 przez ponad ostatnie 2 lata ledwo widziałem na wypłacie kwotę wieksza niz 2.1 a robić trzeba i trzeba i trzeba niema czasu na przerwe mówię serio niema bo trzeba pilnowac automatu kierownictwo to porażka jest pare co sa naprawdę ok ale większość to gbury chamy itp odrazu poznacie kto to bo pajacują i sie przemądrzają kadry to jeden syf bierzesz urlop a dostajesz dw ... zapylenie atmosfera jest beznadziejna wszystko byle tylko miec palety a syf wokól to porażka i sprzątanie na audyt smiechu warte no i ostatnia kartka ze mamy sie rozbierac do majtek pokazałem to wujkowi który pracuje w konkurencyjnej firmie to mowi daję hucie ok rok bądz dwa w takich warunkach i syfie pozdrawiam i odradzam tą firmę a no i dodam piątek świątek do roboty system 7 dniowy bravo

Chętny
@ktosiek 10.11.2016 22:12
witam chce przedstawić o tym co sadze o hucie w okresie 5 lat tam pracowania odradzam ludzi którzy myślą sobie ze zarobią 2.5 n...

Z Twojego postu nic nie zrozumiałem(jestem z zewnątrz) Przymierzyłbym się do tej pracy(lubię wyzwania) Dla kogoś (z ulicy) operujesz nazwami nie zrozumiałymi dla laika. Idzie zima a ja lubię ciepło.

anonim

(usunięte przez administratora)

tak właśnie

Ale na start tyle nie dostaniesz :D 2000 masz po 2 latach, przynajmniej tak było w moim wypadku ;) Poza tym, pieniądze to nie wszystko, skoro wymagania, system pracy i atmosfera pozostawiają wiele do życzenia. A fakt, iż ludzie, którzy pracowali tam +15 lat się zwalniają poniekąd o tym świadczy ;) Pozdrawiam ;)

titi

Pracuje na tym zakładzie juz od kilku lat i bardzo sytuacja sie pogorszyła gdy zaczęto wdrażać system WCM. Maja większe wymagania poprzeczka jest postawiona dużo wyzej niz w zeszlym roku.

knut

@hgj chodzi o to że pracodawcę wystarczyło postraszyć wypowiedzeniami by stał się tak łaskawy i dał podwyżki ;) pieniążki oczywiście są ale NIE dla tych którzy wypracowują oczywisty ZYSK zakładowi tylko dla tych którzy całe dnie nie wykonują żadnej konkretnej pracy tylko marnotrawią czas w biurach popijając kawusie... ludzie omijajcie ten zakład z daleka... chyba że godzicie się na brak perspektyw oraz pensje ledwo przewyższające najniższą krajową! :)

knut

ten zakład to jakaś parodia... wyrzucają doświadczonych pracowników z kilkudziesięcioletnim stażem by przyjąć na to samo miejsce kogoś kompletnie zielonego a co najlepsze, zwolnienie argumentowane było tym iż likwidują dane stanowisko pracy... po czym przyjmują kogoś kompletnie nie doświadczonego na to samo stanowisko ze zmienioną nazwą :) omijać ten zakład szerokim łukiem, nie dajcię się tak wykorzystywać za takie marne grosze!

pokemon

zobaczcie ile trzeba , by zaklad dal pracownikowi podwyzke i 10% gwarantowanej premi ? Co premie bylo trzeba sobie wyrobic, by ja miec :) a podwyzke pracownik , by widzial moze jak swinia niebo :) wystarczy dac przez ludzi wypowiedzenia ,zaklad by nie starcic nadal pracownikow oferuje im takie cos hahhah zalosne Wiec podziekujcie tym osoba za to ,ze macie teraz wiecej :)

xyz

ciągle szukają nowych pracowników gdyż jest bardzo duża rotacja... nikomu sie nie chce pracować za takie pieniądze, brak premii... a potem się dziwią że generuje się tak duży odpad gdy zamiast doświadczonych pracowników większość to świerzaki popełniający podstawowe błędy, ehh ludzie zarządzający zakładem nie poradzili by sobie z ogarnięciem pola namiotowego a co dopiero mówić o tak dużym zakładzie

Pracownik huty 2

Rzeczywiście kiedys bylo lepiej, niewazne jaki byl odpad premia byla wyplacana, zawsze mozna bylo tak pokombinowac z danymi ze wyszlo na to ze choc odpad byl wysoki to premia byla regularnie.

Pracownik Huty

Mentalność osób zarządzających hutą jest przerażająca! idąc ich krokiem rozumowania lepiej jest przyjmować co kilka miesięcy nowych NIE doświadczonych pracowników aniżeli zapłacić GODNIE tym pracującym... rotacja pracowników na niektórych działach jest ogromna a potem się dziwią że produkcja generuje tak duży odpad przez co następnie cierpią WSZYSCY PRACOWNICY gdyż przykładowo w 2016 roku ŻADEN powtarzam ŻADEN szeregowy pracownik jeszcze nie otrzymał PREMII . Podwyżki ? Jakie podwyżki... pracownicy mają obiecywane lepsze płace a w praktyce wygląda to tak że podwyżki dostają tylko najlepsi lizodupcy kierownictwa (a NIE NAJLEPSI PRACOWNICY tak jak to powinno być)...a najlepsze jest to... że są to podwyżki rzędu 20 do 50 groszych BRUTTO więcej na godzinowej stawce... co daje w przeciągu miesiąca kilkadziesiąt złotych więcej. Pomijając już fakt że wieloletni doświadczeni pracownicy HUTY zarabiają ledwo troszkę więcej od nowo-przyjętych na tych samych stanowiskach. Z kierownictwem jest różnie, co poniektórzy kompetentni i jak najbardziej w porządku lecz nie wszyscy, ale myślę że taka sytuacja występuje w każdym zakładzie. I ludzie nie wierzcie w jakieś DOBRE ZMIANY na hucie... wszystko idzie w złym kierunku! spytajcie co starszych pracowników, każdy wam przyzna że kiedyś pracowało się "lepiej" i co jest faktem że jeszcze kilka lat temu można było zarobić więcej niż obecnie... a wszystko to za sprawą nowej "prezesury". Reasumując HUTA SZKŁA w ORZESZU, typowy zakład maksymalizujący swoje zyski kosztem zwykłego pracownika. Praca w ciężkich warunkach za niegodziwe pieniądze. Nieprzyjemna atmosfera podczas pracy. Złe traktowanie szeregowych pracowników. Praktycznie zero możliwości uczciwego awansu... albo masz znajomości, albo jesteś największym kapusiem na zmianie i masz silną psychikę. Mam nadzieję że zainteresowani pracą na hucie przeczytają mój post i wyciągną wnoski.

Jony
@Pracownik Huty 02.06.2016 17:15
Mentalność osób zarządzających hutą jest przerażająca! idąc ich krokiem rozumowania lepiej jest przyjmować co kilka miesięcy no...

Syf!!!

Alfa
@Pracownik Huty 02.06.2016 17:15
Mentalność osób zarządzających hutą jest przerażająca! idąc ich krokiem rozumowania lepiej jest przyjmować co kilka miesięcy no...

załamałeś mnie a chciałam podjąć prace :(

krytyczny

A ja uważam ze zmiany w hucie ida w dobrym kierunku i wielu kolegow tez podziela ten poglad

Gosciu

Jak dobre 2000 zł to zapraszam do pracy na HSO . tyle ludzi się zwalnia wiec nowe osoby się przydają ;P

Gosciu

Jak dobre 2000 zł to zapraszam do pracy na HSO . tyle ludzi się zwalnia wiec nowe osoby się przydają ;P

anonim

(usunięte przez administratora)

haha

Atmosfera jest tak żenująca i praca w systemie 7 dni, że odechce Ci się tych 2000 tysięcy ;)

the new

do ben_98 Czytaj ze zrozumieniem! I proponuje żebyś zdjął te różowe okulary, bo piszesz takie farmazony, że aż oczy bolą od czytania.

the new

Do xxx_3. Tą osobę którą masz na myśli była w porządku.Ale była dla pewnych osób niewygodna i dlatego znaleźli pretekst żeby się jej pozbyć. A co do zmian to ja bym pimpka inaczej określił Toudi z Gumisiów (Tak Panie!)Kwestią czasu jest aż ludzie zaczną składać wypowiedzenia bo w takiej atmosferze fałszywej nie da się pracować.

xxxx_3

A co powiecie o ostatnich zmianach w HSO? Dla mnie szok....Nie wyobrażam sobie pracy po takich zmianach...Szkoda ludzi zwolnionych... zwłaszcza jednego... człowieka który był dla nas zawsze wporządku, ale najwidoczniej lepiej być pimpusiem i donosić na ludzi...

ONA
@xxxx_3 03.04.2016 10:35
A co powiecie o ostatnich zmianach w HSO? Dla mnie szok....Nie wyobrażam sobie pracy po takich zmianach...Szkoda ludzi zwolnion...

Masz rację ludzie uczciwi są w tych czasach niewygodni ale tak jest już chyba wszędzie , lepiej zwolnić kierownika uczciwego i pracowitego a w zamian dać pimpusia, ktory przesiedzi większość szychty w biurze i ma dwie lewe ręce do roboty. Fałsz wylewa się z każdego kąta HSO. Pracuje w firmie już kilkanaście lat i uważam że osoba o której wspomnieliście była jednym z najlepszych kierowników, który potrafil nas zdyscyplinować ale także zmotywować dobrym słowem. Ale coż takie czasy... lepiej być donosicielem i traktować ludzi jak mięso armatnie wtedy ma się poparcie u góry..

the new

Najlepiej to założyć różowe okulary,udawać że, na hucie jest super i ludzie nie pracują po 16h. Pozdrawiam wszystkich którzy chcą oddać krew i życie za HSO

anonim

(usunięte przez administratora)

były_007

Chcesz mi powiedzieć że na Hucie nigdy nie zdarzyło się aby pracownik pracował 16 godzin ciągiem? To żyj ze swoją skrzywioną podświadomością

były_007

Szanowni koledzy i koleżanki, widzę że w Hucie Orzesze nie dzieje się za dobrze za czasów "nowej" prezesury. Pracowałem z wami krótko, bo taka marna wypłata 1600 zł nie rekompensuje warunków w jakich trzeba pracować. I apeluje do was, NIE DAJCIE SIĘ WYKORZYSTYWAĆ!!! za takie pieniądze znajdziecie pracę wszędzie, a wiele firm płaci lepiej i nie trzeba męczyć się w takim cieple. Może polityka firmy kiedyś się zmieni, jak nie będzie rąk do pracy ale wtedy będzie już za późno. Zobaczcie co się wokół was dzieje, przyjmują samą patologię albo ludzi zaraz po szkołach bez doświadczenia DLACZEGO? bo doświadczony pracownik nie będzie tyrał za marne grosze. WIERZCIE MI wasz dział personalny załamuje ręce bo nie mają ludzi do zrekrutowania. WALCZCIE O SIEBIE!! Od tego są odpowiednie instytucje jak PIP, wystarczy zgłosić że pracodawca zezwala na 16 godzinny czas pracy, że nie jest dotrzymywany 11godzinny czas pomiędzy zmianami, że zmusza się was do zostawania za darmo do sortowania asortymentu - takie praktyki są niedozwolone!!! i każdy PIP przyzna wam rację a pracodawcę odpowiednio zmotywuje do działania zgodnie z prawem. I pamiętajcie bez was na dole ich na górze NIEMA!!! powodzenia

gwiazda1980
@były_007 29.03.2016 15:48
Szanowni koledzy i koleżanki, widzę że w Hucie Orzesze nie dzieje się za dobrze za czasów "nowej" prezesury. Pracował...

szanowny kolego czy koleżanko tak jak sam/sama piszesz pracowałeś krótko więc mam wrażenie, że nie masz pojęcia co piszesz, mam w swojej rodzinie krewnych co długie lata pracowali lub jeszcze pracują w Hucie i bardzo są zadowoleni, od 10 lat sytuacja zmienia się ciągle na lepsze, pewne wypłaty, fundusz socjalny, kadra kierownicza jak wszędzie - różna - lecz krzywdzisz tak pisząc pozostałych pracowników oraz Zarząd - pracuje kto chce, ale namawiając na donos do PIP-u to już wstrętne z Twojej strony, a tak prawdę mówiąc - nie chcesz to Ci nikt nie karze tam pracować - może kopalnia lub Tesko zadowolą twoje ambicje zawodowe - życzę powodzenia

Mariano Italiano

Jeśli ktoś przychodzi do pracy na Hutę po wielkie pieniądze, to niech lepiej idzie z powrotem. Dużą kasę zarabiają pracownicy którzy są tutaj 20 lat i więcej, reszta stoi w miejscu przez długi czas. Tak jak pisano wyżej, zółtodziub na automacie zarabia niewiele mniej niż doświadczony wyjadacz, ale tak jest od długiego czasu i zmiany nie widać. Jeśli chodzi o profity dla pracowników którzy potrafią więcej i starają się w robocie to jest hasło górnej załogi które brzmi: "dziękujemy" :-). No przynajmniej tyle. Pozdrawiam

robert

Ktoś wyżej pisał ze nie wiadomo ile by chcieli młodzi zarabiać na początku.. ok zgadzam sie, frycowe trzeba zapłacić... Ale jeśli operator automatu z długoletnim doświadczeniem, nawet LIDER(!) mają 100zl więcej wypłaty od zoltodzioba który nic nie umie, to dajcie k... Spokój!!! Praca w tym zacapie i upale jest naprawdę ciężka, powinna być godziwie zapłacona, przypuszczam ze wtedy ludzie by się starali.

pracownik

Może w końcu dacie spokój Pani Beacie? Założę się, że ktokolwiek, kto oczernia tą kobietę byłby na jej miejscu Liderem Operatorów Linii ( nie na zastępstwo 1 lub 2 dni tylko dłużej, na kilka miesięcy), zrozumiałby że nie jest to łatwa kromka chleba. Lider musi "ogarnąć" trzy hale produkcyjne, natomiast osoby, które źle wyrażają się na temat Pani Beaty mają do "ogarnięcia" jedną linię lub jeszcze mniejszy "placyk". Większość młodych osób, które przyjmuje się do huty, myśli że dostaną pieniążki nie za pracę ale za to, że SĄ na hucie - i to jest złe podejście. Jeżeli komuś praca na hucie nie odpowiada to ma drogę wolną, może się zwolnić a nie przez swoje kompleksy zatruwać życie ludziom, którzy pracują na hucie ponad 20 lat i NAPRAWDĘ znają się na robocie. Żadna młoda pani, która pracuje nawet w HSO 2 - 3 lata nie ma takiej wiedzy, jak kobieta pracująca 20 lat i której to zależy dalej na pracy i na tym aby wszyscy byli zadowoleni. Każdy chce dostać premię, ale aby ją dostać należy się o nią postarać, nie wystarczy tylko BYĆ w pracy, trzeba pracować całe 8 godzin sumiennie.

pracownik
@pracownik 11.03.2016 18:07
Może w końcu dacie spokój Pani Beacie? Założę się, że ktokolwiek, kto oczernia tą kobietę byłby na jej miejscu Liderem Operator...

Zgadzam się!

Frodo1

Ile zarabiaja kierwnicy zmiany ? Tez wala wszystkie weekendy ???

anonim

(usunięte przez administratora)

grzegorz111

Panią Beatę to na przeprosiny w piętę byś musiał pocałować ale Ci pewnie nie pozwoli.Ucz się Synek roboty bo jako liniowa na pewno w tej firmie nie pracujesz i nie pracowałeś:)Amortyzatory czekają:)

olii

racja Beata za duzo sobie rzadzi i od innych wymaga i naciska spokojnie sie nie da pracowac tylko gra na nerwach i stresuje wazne ze ona kolezaneczki sobie na liniach ustawi a młodego zgnebi

nowy

pracuje na hucie od stycznia jako operator automatu za 21 dni dostałem 1650 zł netto. za takie warunki jakie tam panują Pan prezes niech sobie te pieniądze w d..e wsadzi

Zostaw opinię o Huta Szkła "Orzesze" - Orzesze

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Huta Szkła "Orzesze"