HOBIJ International Work Force

• Sławice
  • Górki
  • Folwark

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

Opinie o HOBIJ International Work Force Opole

Nie przegap nowości o HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.!

31.12.2014 19:47

jolka

02.01.2015 21:04

nawet tu nie przyjeżdżaj bo stracisz czas i pieniądze , ten pośrednik to tragedia
    andre

02.01.2015 21:01

Przyjechałam na sałatki , miała być praca .Przez trzy tygodnie pracowałam 4 dni .Tragedia , nie odpowiadają na e- maile oraz telefony .Dopłacam do całego wyjazdu .
    disappointed

01.01.2015 13:43

I'm agree with Anią in 100% before Christmas I had more hours than Christmas week and this week a have very small hours also. I working few months in Hessing. I don't know why taking many people if it only little work.
    louis

01.01.2015 16:12

spoko, my też znamy angielski ...
    ania

29.12.2014 14:33

czy ktoś wybiera się 4 stycznia 2015 do Vegel ?
    Lokator

19.12.2014 11:27

Mija tydzień od przyjazdu i przepracowane jest tylko 12 godzin . Mieszkania takie sobie . Pracy nie ma i nie mówią kiedy będzie. Zobaczymy jak to będzie ale nie wygląda to na normalną prace . Odnośnie pracy to jak wszędzie - trzeba robić .
    OLI

16.12.2014 15:26

SIEMA WAM,MOZE KTOŚ COŚ NAPISAĆ O FASHION WHEELS W HELMOND?DZIEKI
    aktualne

12.12.2014 17:14

AKTUALNE MIEJSCA PRACY JAKIE SA WOLNE ??? Van Oers w okolicach Rotterdamu Hessing w okolicach Hoorn lub Helmond AA Bakery w okolicach Born Doc Data w okolicach Tilburga Fashion Wheels w Helmond
    oferty

10.12.2014 16:17

praca od zaraz

10.12.2014 14:09

Mam zamiar wyjechać do firmy HOBIJ NA PRODUKCJE 34-40 godzin tygodnio czekam na wasze opinie
    InzQwas

04.12.2014 21:14

Ja tez mam możliwosc wyjazdu 07.12.14 niedziela, tylko ze ja widziałem duzo negatywów o tej firmie o Hobij tak ze sie wacham. Kase ponoć płaca tylko ze bywa tak ze ludzie jadą a na miejsc okazuje sie ze godzin nie ma. Pomijając kiepskich koordynatorów i warunki mieszkaniowe boli mnie tylko brak godzin.

28.11.2014 00:53

hej, mam jechać 7 grudnia- dwie oferty- Zaklad pracy Van Oers – kolo Rotterdamu , Miejsce zamieszkania Rotterdam Zaklad pracy Hessing – miejscowosc Zwaagdijk . Zamieszkanie Hotel Warder kto ma jakies opinie co do tych miejsc, no i kto jedzie z Trójmiasta?pozdrawiam :)

27.11.2014 09:47

Taki jest okres w tej branży teraz. Poza tym czasem jak jest z przestojami, jak często i na ile są, nie mam pojęcia. Jak pracujesz mniej niż 3 dni w tyg wtedy nie opłacasz pełnej kwoty za mieszkanie, nie płacą postojowego. Zjechać możesz, ale na swój koszt.
    adam

27.11.2014 02:31

Co sie dzieje w takich wypadkach, kiedy pracy nie ma? Hobij płaci jakies przestojowe typu 80% stawki, nie pobiera jakiś opłat, czy proponuje zjazd do Polski na ich koszt? Czy tez mają pracowników wiadomo gdzie, bo to nie ich wina? Takie sytuacje w ogóle zdarzają się częściej, w sensie przestoje? Pzodrawiam

Oferty pracy - HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

Pracownik magazynu Sklepu Internetowego

15.58 - 15.58 EUR / h

Magazynier – order picker

Amsterdam

15.2 - 15.2 EUR / h

Pracownik magazynu – żywność ekologiczna i produkty naturalne

Veghel

14.99 - 14.99 EUR / h

Pracownik magazynu – elektronika, kosmetyki i produkty medyczne

Dordrecht

14.99 - 14.99 PLN / h

26.11.2014 18:33

Teraz w Ridderker pracy jest bardzo mało. Bywa, że tylko kilkanaście godzin tygodniowo uda się przepracować, coś ma się zmzienić za jakieś 3 tygodnie podobno.
    obywatel_świata

16.11.2014 01:05

czytając niezliczone opinie na temat tej jak i wielu innych agencji dam dobrą radę wszystkim wyjeżdżającym do WiatrakLandii. Mianowicie: Nie zrażajcie sie wywodami pana X czy pani Y tylko próbujcie, nie ma agencji tudzież pośrednika doskonałego, jedni maja dobrą pracę i opłacalne wypłaty, natomiast zarabiają na transporcie i domach, z mojego kilku juz letniego doświadczenia moge napisać że, warto sie przemęczyć tych kilka dni tj. 3-4tyg, coś postarać się odłożyć i na miejscu szukać czego lepszego, Stanowczo odradzam wojaże z pośrednikami oferującymi cuda wianki na patyku bo to zwyczajne kłamstwo, najlepszymi agencjami z jakimi miałem tą przyjemność/nieprzyjemność* (*-niepotrzebne skreślić) nie posiadały swoich punktów rekrutacyjnych w polsce a kontakt tylko i wyłącznie na numery +31......., z drugiej zaś strony można próbować szczęścia i jechać na chybił trafił, może nóż widelec sie uda, odłożyć trochę euro, nauczyć się języka holenderskiego, wynając jakieś skromne lokum i na własną rękę szukać pracy, a nie wracać z płaczem do Polski i pisać na każdym forum jaka to ta czy inna firma jest zła. W Holandii jest wiele instytucji pomagających poszkodowanym przez pośredników emigrantom które chętnie zwalczają nieuczciwości w tym sektorze, pozdrawiam wszystkich wytrwałych, nie dajcie sie tak łatwo robić w konia
    Paula

15.11.2014 17:15

Ja wyjeżdzam jutro o 20 z Konina, firma przewozowa zawozi mnie do biura w Holandii w Veghel, a stamtąd dalej, ale gdzie dokładnie to nie wiem.

15.11.2014 19:47

Ja jutro o 19 ze Strzegomia. Również do Veghel, więc na pewno się z rana spotkamy :)
    John

15.11.2014 11:41

Pracuje w ridderkerk od piątku. W 4 dni mam 32 godziny. Pracy duzo. Mieszkam w Rotterdamie tak jak wszyscy. Dojeżdżamy do pracy 8 km rowerem. Okolo pol godzinki drogi po samych sciezkach. Warunki mieszkaniowe super w kazdej chacie tv internet kablowka przestronny salon 3 sypialnie 2osobowe. Dostajecie odziez robocza zabierzcie jeansy bo tylko w nich sie pracuje. Koordynator Grzegorz bardzo profesjonalny i pomocny. Osobiscie polecam ridderkerk. Aha a mieszkanie prawe w centrum rotterdamu w ladnym 4 piętrowym budynku z dużym tarasem
    paulina

15.11.2014 11:49

Dziś jadę właśnie do Rotterdamu. Mam pracować wRidderkerk albo Heinenoord. Pocieszające to co piszesz:) Nie wygląda to tak źle.
    sami23

24.11.2014 15:36

No i jak, mozecie napisac jak jest na obecna chwile w Ridderker ? bo mam mozliwosc wyjazdu.

14.11.2014 11:21

Ja jadę w niedzielę na pakowanie warzyw i owoców do Ridderker - zakwaterowanie najprawdopodobniej w tym samym miejscu.
    dziewczyna

14.11.2014 12:17

Sporo się naczytałam na temat zakwaterowania u nich, podobno nie wygląda to dobrze. a masz już dokładny adres gdzie będziesz mieszkać?

14.11.2014 12:23

No właśnie problem polega na tym, że nie. Jest tylko powiedziane, że w Riddekerk lub gdzieś obok. I tyle.
    Paula

13.11.2014 15:14

Jedzie ktoś do magazynowania owoców i warzyw w tą niedzielę?
    dziewczyna

14.11.2014 09:19

Jadę jutro na pakowanie warzyw i owoców. W okolicach Rotterdamu mam mieć zakwaterowanie, najprawdopodobniej w Ridderkerk.
    darek kanarek

12.11.2014 19:30

bardzo się boję tego że pojadę i będę przerwy w robocie, w takich wyjazdach tak niestety bywa. a jeśli by się tak u nich zdarzyło w Hobij to płacą chociaż postojowe? opiszcie prosze jakie są dokładnie warunki wyjazdu bo tym razem chcę mieć wszystko dopięte na ostatni guzik, pozdrawiam wszystkich którzy pomogą

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HOBIJ International Work Force?

Majin

29.10.2014 09:23

Witajcie! Dostałam ofertę pracy w magazynach w Helmond, czy może znajdzie się ktoś, kto mógłby podzielić się wrażeniami? ;]
    elena

26.10.2014 14:37

praca nie tam gdzie miala byc brud smrod zimno. od razu oglosili ze pracy nie ma na kilka dni z rzedu. strata kasy nie radze
    baron

27.10.2014 16:51

no to takie jest ryzyko wyjazdów do pracy za granicę, a tym bardziej w ostatnich latach do Holandii. Tak jak pisała wyżej @elena w ostatnich latach często bardziej opłaca się zostać w pracy w naszym kraju niż wyjeżdżać na zachód . Trud jest ten sam , a jeśli chodzi o kasę to na zachodzie co raz gorzej
    an

22.10.2014 12:54

z tego co czytam to chyba jednak w ogóle nie warto jechać do Holandii, jak ma być gorzej z pracą niż w PL to jaki jest sens. Jeśli chociaż jedna osoba zarobiła przynajmniej 4 tyś. m-c to może i warto, ale czytając Wasze komentarze obawiam się że można zarobić tyle co najniższa krajowa a PL. Jeśli się mylę, proszę o sprostowanie.
    mx5

20.10.2014 19:36

Firma wypłacalna w 99%, pracuje przez Hobij 9mcy i nie slyszałam o jakichkolwiek pomyłkach, godziny raczej są około 38 na tydzień, to jeśli chodzi o prace przy sałatkach warzywnych w firmie Hessing, to koniec plusów,reszta to minusy czyli: patologiczne warunki mieszkaniowe (hotel robotniczy w Warder) fatalnie zorganizowany transport z i do pracy, fatalna opieka koordynatora Michała, nieco lepsza Moniki ale to pewnie kwestia, czasu, Ewa i Magda (panie z biura,) traktuja każdego pracownika jak białego niewolnika, gówniarza który nie ma prawa dyskutować z "szefem" i przyokazji albo przede wszystkim jak lenia, pijaka, ćpuna i awanturnika w zalezności od pomysłu jaki wpadnie danej pani do głowy a nie od stanu faktycznego. O ile firma Hessing dba o swojego pracownika to agencja Hobij sprawia, że ludzie nie chcą z Hessingiem współpracować na dłuższą metę. Pozdrawiam personel Hobija :) zapraszam do dialogu :)
    da

20.10.2014 00:31

Nie ma pracy ani na brukselkach ani na warz. I owo. Ludzie siedza w domkach
    paula

17.10.2014 12:50

ja jade w niedziele w łaśnie w okolice Roterdamu

Kontakt - HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

Kołłątaja 10 lok. 4 45-064 Opole

Branża główna: Rekrutacja i HR

17.10.2014 11:12

Ona i Deya, proszę o kontakt [email protected] lub facebook.com/katarzyna.zurakowska . Jadę w niedzielę na warzywa i owoce :)
    ona

16.10.2014 11:44

jedzie ktos na przetwórstwo warzyw i owoców w niedziele?
    ares

15.10.2014 18:56

jeśli jesteś w pracy lub jedziesz na brukselki k. Rotterdamu napisz [email protected]
    Jacek

01.10.2014 13:02

wystarczy zobaczyc w jak mało precyzyjny, wręcz niedokładny sposób pisane są same ogłoszenia , wszystko ogolnikowo a jest to praca zwykle wyjazdowa , kadra obsługi przypadkowa , zupełnie nie przygotowana do profesjonalnej pracy w zasobach ludzkich.
    lena

10.10.2014 19:44

Heheheeee dooobre tylko poczekaj jeszcze troche (o ile tam wytrwasz albo oni wytrwaja z Toba) to zmienisz tez zdanie o koordynatorce hahaa:D:D:D
    zoorroo

24.09.2014 18:03

Nie ogolnie nie jest zle ale jest na heinenoordzie taki koleś o imieniu Adam popapraniec taki ze szok jakby mogl do szefowi by dupe wylizal hehehe masakra a kordynatorka fajna babka jeszcze bym liznol jej szparke hehehe powodzenia ludzie
    lena

10.10.2014 19:46

23.09.2014 18:06

Deyya

16.10.2014 15:12

Witam, Możesz mi napisać czy oni naprawdę są tacy trudni w wypłacaniu? Tzn. że nie wypłacają kasy jeśli nawet ktoś jest wobec nich uczciwy? Ja mam wyjechać w niedzielę i nie wiem co mam o tym myśleć, bo bardzo się boję :(
    Introwertyczny Poszukiwacz

18.09.2014 21:25

Pracuję w Hobij. Van Oers jest nowym klientem Hobija. Sam się zgłosił do nich ponieważ wielu pracowników z innych agencji nie zna języka angielskiego. Agencja jest naprawdę spoko. Praca jak narazie jest, ale jak sezon się zacznie godzin będzie jeszcze więcej. Agencja zrobiła na mnie wrażenie. Tylko tamngdzie pracuję jedyne na co narzekam to na pola(cz)ków tam pracujacych. Praca bez nich moglaby być naprawdę spoko. "Tworzą" takie tempo, że zwykli Holendrzy nie dali by rady. I jest tam pewien (usunięte przez administratora), ma którego g trzeba uważać bo niezły z niego(usunięte przez administratora)
    danio

17.09.2014 09:28

hej pracowal ktos moze w van oers na salatkach przez hobbij prosze o opinie odnosnie tej pracy pozdro
    Gregor8219

12.09.2014 14:53

Witam. Ja jade na salatki ale we wtorek 16.09
    oll

12.09.2014 17:09

czesc gregor.Daj jakis namiar do siebie ja tez sie wybieram na sałatki pozdro
    Gregor8219

12.09.2014 20:16

daj mi do siebie to sie odezwe
    mario10055

11.09.2014 16:56

Witam mam pytanie dostaliśmy z dziewczyna oferte pracy do pakowania owocow i warzyw w miejscowości Ridderkerk czy ktoś z was może się podzielić opina jak to tam wygląda na miejscu z góry dziekuje
    brickman

10.09.2014 23:19

Hobij jest dobrą agencją pracy. Przynajmniej jeśli chodzi o trzy sektory, na które szukają swoich pracowników do pracy w Holandii. Mianowicie chodzi mi tutaj o sektor logistyczny, techniczny i żywnościowy. Oczywiście jak trafi się wyjątkowy nieprofesjonalny pracodawca holenderski to nawet i hobij niewiele będzie mógł zdziałać. Pewne ryzyko jest
    marta

10.09.2014 19:40

ja podpisalam wstepna umowe z ta firma ale jak czytam komentarze to sie boje pracuje w holandii 5 rok ale w jednej firmie, chce zmienic ja niby mam na sortownie owocow jechac czy ktos moze cos na ten temat napisac?
    stala

08.09.2014 21:46

na miejscu masz test na kompie z jezyka ang ale jezeli ci nie pojdzie celujaco to i tak nic sie nie stanie wiadomo ze podstawy sa potrzebne chociazby zeby dogadac sie z przelozonym w pracy
    monia

10.09.2014 15:18

Ktoś się wybiera 14.09 do pracy na sałatki?
    stała

08.09.2014 21:43

jezeli ktos siedzi na hotelu i tylko chleje albo pali trawe to sie nie dziwie ze wraca do domu z niczym. ja pracuje przez ta agencje 7 miesiac i nie narzekam sa wyplacalni w razie problemow lub pytan kontakt jest ok. praca w porzadku wiadomo ze jak nie ma sezonu np na warzywa to z (usunięte przez administratora) ci pracy nie zalatwia. widzialam rozne osoby ktore tam pracowaly i jezeli komus zalezy na pracy to nie ma problemu a jak ktos mysli ze za siedzenie i nic nie robienie beda mu placic to potem wystawia takie opinie jak ta powyzej.

Zostaw merytoryczną opinię o HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.