HOBIJ International Work Force

• Sławice
  • Górki
  • Folwark

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

Opinie o HOBIJ International Work Force Opole

Nie przegap nowości o HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.!

siemin

11.01.2016 21:26

Ważne żeby wypłacali pieniądze. Pozostałe rzeczy można jakoś zdzierżyć. Ogólnie firma nie jest zła, tym bardziej, że zarabia się w Euro i dostaje się umowę.
    przerazony

10.01.2016 20:30

kurde a jutro maja do mnie dzwonic odnosnie pracy przez Hobij... niby na Zwaggdijk mam jechac na chlodnie albo magazyn... ciekawe co mnie czeka
    gremlin

04.01.2016 20:46

ojej nie myslalem ze znajde tyle negatywnych komentarzy. Może po tych rotacjach będzie troche lepsza sytuacja. @emigrantHD moze wiesz na kiedy planują nabór nowych osób?
    emigrantHD

04.01.2016 17:12

Nie tylko przez Hobij nie ma godzin pracy, w DocDacie pracują osoby z 7 agencji, teraz po świętach jest mniej pracy, 2 ,3 dni w tygodniu po 9-10 h, trochę osób wywalili, reszta sama się zwolniła, nowi w drodze, też myślą , że zarobią :))) Z godzinami jest różnie , wypłata po odliczeniach od 50 do nawet 400 euro :P
    kali

29.12.2015 18:24

przecież nie musisz ciagle tam jezdzic skoro bedziesz niezadowolony z pracy i wyjazdow u nich to nie muisz jezdzic, niektorzy sa zadowloeni z wyjazdow i pieniedzy jakie tam zarobią
    christmas gift

19.12.2015 12:33

Chciałbym się zapytać co w tym roku Hobij przygotował w paczkach na święta, ponieważ w tamtym roku nie opłacało Mi się nawet jechać po paczkę (wartość paczki była mniejsza jak wartość paliwa żeby dojechać do biura). Mieszkam na prywatnym mieszkaniu więc po paczkę muszę jechać do biura w Veghel. Jak ktoś ma paczkę mógłby napisać co w niej się znajduje, bo nie wiem czy ją odbierać!!!!
    aga

18.12.2015 12:51

no właśnie będzie 23h i się nie odezwiesz, bo potem nawet tego nie będziesz miał :/ nie ma godzin!!!! dzisiaj już skończyłam!!! a 2 dni w tygodniu wolnego to norma!
    war

18.12.2015 05:16

Ale wy to jednak wariaci jestescie, na umowie moze byc 4h0 a nie bedzie i co potem, slepa wiara w slowo pisane, a jesli chodzi o egzekwowanie swojej umowy to mozna sobie popisac tu na forum. Przyjedziecie bedzie 23h i co
    wert

15.12.2015 16:27

W takim razie da się pracować te 40 h tygodniowo, tylko trzeba tego dopilnować. Ogólnie warto czytać umowę przed jej podpisaniem, niewiele osób o tym pamięta i potem jest jak jest. A to już można mieć pretensje tylko do siebie.
    doda

12.12.2015 10:16

Witam, praca przez hobij to męczarnia. Szczególnie jak traficie na stanowisko order picker. Zwykla jest tak że jak pozbieracie zamówienia to idziecie do domu. Więc po średnio 4-6 godz. macie wolne. Trudno z tego uzbierać dobrą wypłatę. Opłaty za domki kampingowe to zdzierstwo!!! za mniej można wynająć mieszkanie. Tylko hobij robi wszystko żebyś nie miał kasy za dużo i się nie wyprowadził. Cały czas robią nabór, bo dużo domków mają na kampingu!!! A pracy starczy z powodzeniem dla 1/3 mieszkańców. Jeśli już decydujecie się na wyjazd przez tę firmę to jednego musicie dopilnować jeszcze w polsce i sprawdzić na miejscu. Na umowie jasno musicie mieć napisane 40 godz. tygodniowo (nie średnio 40 godz.). Jak przyjedziecie na miejsce to po pierwszym tygodniu przepracowanym bez tej liczby godz. od razu dzwońcie do biura ze skargą. Jedyna szansa żeby dali wam normalny tydzień pracy. Powodzenia :)
    tommen

05.12.2015 13:07

moim zdaniem to już tylko i jedynie Wasza decyzja , że akurat decydujecie się lub nie na wyjazd za granicę. Wiadomo , ze wiąże się to w pewien sposób z jakimś ryzykiem
    korek

05.12.2015 12:40

Nie badz tak sprytna i dobra bo sie rozczule, przestan sciemniac, bo nikt nie jest idiota, a to ze twoj kuzyn 8 miesiecy i ty naklaniasz do wyjazdu na tej podstawie na 2 tygodnie, TO SWIADCZY ZE JESTES PRACOWNIKIEM BIURA. Moze nie ma regoly ale sa znajomosci

04.12.2015 14:24

malina85

05.12.2015 10:50

wypowiadaj sie swobodnie ale nikogo nie obrazaj! wyjechales do pracy z hobij i wiesz jak jest czy tylko przeczytales oferte co cie tak wzburzyla?! poprzegladaj sobie ofety wszystkich agencji, nie wszystkie z wyjazdem na cale zycie. moj kuzyn wyjechal do pracy na "2 tygodnie" rok temu i pracowal 8 miesiecy..wiec widac nie ma reguly. jezeli ty szukasz czegos innego to nieodpowiadaj na ta prace i tyle.
    aga

03.12.2015 20:00

hej jedzie ktos z hobij do helmond w czwartek popoludniu?
    korek

03.12.2015 01:34

Co to za oferta na 4 tydodnie i na 2 tygodnie, Polakow macie za idiotow, potem to zeby w sciane, sami sobie rubcie w swieta cwaniaczki , albo stawki dawac o 50%, nie ma frajerow
    Justyna

23.12.2015 18:29

popieram!!!!
    no way

01.07.2016 17:02

Daruj sobie wciskanie kitu, jak ci dobrze w tej firmie ok?
    ricky

28.11.2015 11:38

Nie polecam hobij... Na Van oers united na ridderkerku koordynator to je.any pedal ktory traktuje ludzi jak smieci... Konczysz o 02:15 i lecisz na 8:00 do pracy bo 'jeden dzien dasz rade', a nastepnego dnia to samo... szkoda slow. jezeli chcecie miec nerwy w calosci omijajcie ten zaklad i koordynatora Dawida Ciszewskiego szerokim lukiem.
    anna

27.11.2015 17:24

Witam Czy pracował ktoś w firmie Docdata ? i jak jest z godzinami?są w ogóle godziny?mój e-mail to [email protected] proszę o odpisanie na podany e-mail
    seba

19.11.2015 17:27

Jesli macie choć troche oleju w głowie nie wyjeżdżajcie do pracy przez Hobij. Najgorsza agencja jaka może istnieć. Jestes traktowany gorzej niż zwierzę. w biurze mają na ciebie wylane po całości. Telefonów w ogóle nie odbierają. Jak coś ci się nie zgadza to twój problem. nigdy nie spotkałem się z takim gównem!!!! Odradzam w 100 %.
    policzkowy

20.10.2015 02:34

Skoro jest u nich możliwość oferty pracy m.in w holandii jako pracownik produkcji, to na pewno jest to dobra opcja. Zwłaszcza zarobki mogą się tutaj okazać dominującym argumentem. Przecież usługi muszą być na wysokim poziomie, przecież coś sobą reprezentują. Po za tym, proces rekrutacyjny musi być w miarę skomplikowany przecież.
    hurt

19.10.2015 22:06

Witam czy pracował ktoś w HOBIJ na sortowni i wysyłce ubrań? Proszę o opinie bo chciałam się tam zatrudnić ale wolę wiedzieć co mnie czeka. Również proszę o wskazówki co do rozmowy na skype.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HOBIJ International Work Force?

szczerze

07.10.2015 12:48

Pisząc krótko. Nie polecam ! Wykorzystują jak się tylko da. Pracowników traktują jak zwierzęta, zapchaj dziure. Kiedy masz potrzebe / prośbe mają to w nosie. Jeśli oni mają potrzeba albo się godzisz albo wracaj do domu . Ściągaja ludzi co by trzepac kase za leb. W zamian oferuja jeden dzien pracy co by mogli sciagnac za mieszkanie i przypadkiem zeby nie zostalo Ci hajsu na powrót do Pl :) . Jedyna szansa na " dłuzsza " prace to przypodobanie sie pracownikowi danej firmy , ktory będzie Cie chcial zostawic na swoim dziale , w innym przypadku nie licz na pomoc ze strony hobaj. Dadza Ci prace jak ludzie z danej firmy jada na urlop lub sa chorzy ;) co by im produkcja nie spadła. Pozdro
    meri

19.09.2015 22:54

Znając życie to pewnie wszystkiego, ciężko powiedzieć o co Ci zapytają, no ale bardzo prawdopodobne jest że połowa rozmowy kwalifikacyjnej będzie przeprowadzona po Polsku a druga połowa po Angielsku, ewentualnie cała rozmowa po Angielsku, no ale nie ma co się denerwować, na pewno sobie poradzisz, grunt to podejść do tego na luzie.
    renka

19.09.2015 22:39

czyli według Was nie warto wyjeżdżać z do pracy w tej firmie, bo zastanawiam się nad podjęciem pracy w Holandii i już sama nie wiem co zrobić. napiszcie więcej informacji jak to wygląda jeśli chodzi o wynagrodzenie, na jakim jest poziomie skoro nie opłaca się wyjeżdżać i jaką umowę dają, czy są ubezpieczenia itd.
    nieznajoma

07.09.2015 14:39

Czego mogę się spodziewać na rozmowie po angielsku ?
    skorpion

06.09.2015 19:11

Witam pracowałem w Hessingu ale przez Eena pracowali tam ludzie z Hobija,byli zadowoleni, firma Hessing ,praca przy produkcji sałatek oraz zbieranie zamówień,lekka łatwa i przyjemna jedyny minus to mało godzin i małe przelewy,a więc nie opłaca się tam pracować.
    znajomy

06.09.2015 16:58

Spodziewaj się najgorszego. Niestety...

Kontakt - HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

Kołłątaja 10 lok. 4 45-064 Opole

Branża główna: Rekrutacja i HR

nieznajoma

06.09.2015 11:37

Mam tam wyjechać jak wygląda test językowy czego mogę się spodziewać?
    ANNIA1992

31.08.2015 17:15

Praca w hobiju jest slabo platna, opiekun nie zrobi nic na twoja korzysc. Zakwaterowanie jest fatalne: domki sa brudne, przyczepy na ommelu ciasne. Praca w hessingu w helmond jest ciężka. Atmosfera na maaltijdsalade jest poj...na. Trzeba lizac d... zeby miec godziny i robic jak osiol zeby cie nie wywalili. Pudernica jest "szefowa" bo dala komu co trzeba. I co najwazniejsze tylko ona tam pracuje. Kolejny tzw. szef posuwa wszystko co sie rusza, jak rowniez popija ze swoimi wspolpracownikami, rowniez w trakcie pracy. Nikogo to nie rusza bo produkcja idze. Radze nosic tel. 24/7 przy sobie bo za nieodbieranie polaczen tez karaja. OCZYWISCIE NIE POLECAM HOBIJA JAKO FIRMY, TYM BARDZIEJ PRACY NA DZIALE MAALTIJDSALADE CHYBA, ZE LUBICIE TRUNKI % I MACIE CZYM ODDYCHAC TO NAPEWNO SPODOBACIE SIE OKULARNIKOWI.
    dosia

20.08.2015 18:09

@asdf nie wierze w takie nieuczciwe rzeczy o jakich piszesz. na pewno organy ścigania wówczas by już problem rozwiązały. a przecież widnieją w sieci ich wyjazdowe oferty zatrudnienia za granica. i to jest fajne że jest sporo do wyboru. ja ja osobiście chcę uderzyć na stanowisko Recruiter Food Production and Warehousing a mój narzeczony na pracownika produkcji i magazyni
    mery

23.08.2015 21:29

organy scigania maja gdzies polaków, uwierz e tam naprawdé nie ma pracy, bylam widzialam
    asdf

08.08.2015 18:03

Widze ze Hobij dalej rekrutuje pomimo ze na miejscu nie ma pracy, heh..
    pytam

28.07.2015 17:40

Dzięki ziomek za odpowiedz . Morał taki , jeśli agencja zajmuje się spożywką to na pewno nie ma bladego pojęcia o pracy w stoczni.Nie sztuka brać za Polaka 40 euro a wypłacić 9,5 euro.HOBIJ NIE TAK ŁAPCZYWIE BO CI BOKIEM WYJDZIE TA WASZA PAZERNOŚĆ
    xxx

27.07.2015 23:18

Powiem Tobie tak nie całe 10 euro masz przy kontrakcie w Rotterdamie dla montera,przed wyjazdem okazuje się ze co tydzień za kwatere płacisz 100 euro i najlepsze jest to ze mówią zebyś pościel sobie zabrał bo tam jest goły materac hehe.No i jeszcze najlepsza jest kara wysokości 1500 pln za zerwanie z nimi umowy...Ogólnie nie polecam pozdrawiam kumatych.
    pytam

26.07.2015 18:56

Koledzy monterzy i spawacze stoczniowi czy tak naprawdę Hobij gwarantuje pracę i płacę. Po opiniach widzę że cieniutka ta agencja.Lepiej dać sobie spokój bo zarobki mizerne.
    Pajak

25.07.2015 16:41

MAM pracowac jako olderpicker w waalwijku , moze ktos podac szczegoly jak tam wyglada z placami i zakwaterowaniem bede wdzieczny , to bedzie moja 4 agencja , wiec patrzac na komenty , no sa rozne inni mowie ok , inni ze (usunięte przez administratora) chodzi mi o to ze jesli jestem ogarnety i zaangazuje sie w prace , to jakos to bedzie wygladalo
    D4R1O

22.07.2015 16:04

Witam. Czy mógłby ktoś się wypowiedzieć jak jest w Amsterdamie na wózkach bocznych? Godziny, stawki? Byłbym wdzięczny za jakieś info
    sylwia09888

21.07.2015 16:50

Czy wybiera się ktoś może do Veghel do fabryki sosów? jako pracownik produkcji?
    samix

21.07.2015 14:52

Nie wiem czy wiecie ale pracując w Polsce na pewno nie byłoby takich zarobków. Może najwyższa pora trochę docenić to co się ma, bo HOBIJ według mnie wcale złych warunków nie proponuje. Dajcie znać czy w najbliszym czasie będzie prowadzona jakaś rekrutacja na stanowiska bo chciałbym się gdzieś zaczepić.
    sax

23.07.2015 09:05

poszukaj sobie w necie takich rzeczy

19.07.2015 16:22

Justa

30.10.2015 10:15

Zgadzam się z wypowiedzią w 100%. Trafiłam do Docdata i z godzinami to porażka. Można zarobić w tygodniu 13 euro!!! Hobaj daje rowery w tak opłakanym stanie że lepiej ich nie brać! Jak pójdziesz pytać się co z godzinami, to zbywają tekstem: "W następnym tygodniu już się zaczyna wysoki sezon" I tak drugi miesiąc! Generalnie Hobij zarabia na wynajmowaniu przyczep kempingowych. Pilnują tylko żebyśmy mieli tyle godzin, aby wystarczyło na opłaty mieszkania, czyli 12 godzin w tygodniu. Radze unikać tej firmy jak ognia! Można wegetować tylko!!!
    JANINA

16.07.2015 13:44

MARIUSZ, bez znajomych najlepszym sposobem wydaje się zgłoszenie się do agencji i przeglądanie ogłoszeń. W jakiej okolicy szukasz pracy?
    dejvv91

06.07.2015 11:13

Witam , znajomy pojechal przez ta agencje na wozek na magazyn spozywczy (4-6°C) i chce mnie sciagnac . Napisal ze tygodniówki 300 euro ale warunki mieszkaniowe nie zbyt fajne . Ktos cos wiecej a tej pracy? Niestety nie znam miejscowosc ani nazwy firmy.

Zostaw merytoryczną opinię o HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

Oferty pracy - HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

Magazynier – operator wózka reachtruck

15.58 - 15.58 EUR / h

Magazynier – dział ekspedycji

Berkel en Rodenrijs

15.2 - 15.2 EUR / h

Pracownik magazynu – żywność ekologiczna i produkty naturalne

14.99 - 14.99 EUR / h

Magazynier – order picker

Amsterdam

15.2 - 15.2 EUR / h

Pracownik magazynu – elektronika, kosmetyki i produkty medyczne

Dordrecht

14.99 - 14.99 PLN / h

Magazynier – kompletacja zamówień (dział mroźni)