HOBIJ International Work Force

• Sławice
  • Górki
  • Folwark

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

Opinie o HOBIJ International Work Force Opole

Nie przegap nowości o HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.!

02.07.2015 16:44

adam85

03.07.2015 15:06

co za bzdura. ale tak to chyba wlasnie jest jak na wozku jezdzic nie umiesz ablo faktycznie jestes za wolny??? chyba spoko ze mimo wszystko cos innego masz zaproponowane, a nie wywalaja na zbity .... ja pracuje na wozku, tez mialem oczywiscie test. nikt na slowo w Holandii ci nie uwierzy ze na wozku jezdzic umiesz.pozdro
    mala

28.06.2015 19:04

witam :) dostalam oferte pracy na wakacje do pakowania ketchupow w Wijchen.Wyjazd mam 12 lipca ,czy ktos mozetam pracuje i moze mi cokolwiek powiedziec na temat pracy i dojazdu do pracy, o warunkach mieszkaniowych itd .Z gory dziekuje :)
    konewka

24.06.2015 09:16

nowy766 to tak jak ja:) a gdzie wyjeżdzasz? jak Twój stosunek do zapisu o płatności kary za ewentualną rezygnację?
    nowy766

24.06.2015 02:29

Jakies nowe opinie o HOBIJ ?? Mam wyjechac w tym tygodniu na magazyn ,a czytajac te wpisy troche sie boje...
    pam24

22.06.2015 18:23

Zaczyna ktoś jutro pracę w Hessing w Uden przy salatkach?
    hortencsja

23.06.2015 08:48

~pam24 a Ty zaczynasz? jesteś w NL juz? daj znać jak jest :)
    mloody

01.08.2015 09:36

hej , jak tam zaczełaś prace już na sałatkach ? jak robota ? wypłacalni ? jak z mieszkaniami w tamtych rejonach ??
    aga

22.06.2015 16:39

mam pracowac przy pakowaniu ketchupu ale po tych wszystkich opiniach waham sie podejmowac prace w tym biurze
    Simek

19.06.2015 22:06

Jest ktoś może na magazynie w amsterdamie przy zbieraniu zamówień itp? Albo jedzie tam?
    karol

19.06.2015 16:02

Pracuje ktoś w Hessing w Helmond? jak wrażenia? sa godziny?
    miśka

20.06.2015 19:36

pracowałam na hessingu w helmond i wróciłam do domu, bo nie było pracy
    paat

11.06.2015 14:05

Hej , jutro jaden na rozmowe do biura do pracy w Uden, mysle ze od poniedzialku zaczne. Podobno firma pracuje 7 dni w tyg na 3 zmiany, ale nie mam pojecia czy godziny bd, mam nadzieje, ze tak :). Pozdrawiam
    aga

10.06.2015 17:15

Witam. Mamy z koleżanką propozycje pracy przy produkcji sałatek w miejscowości Uden w Hessing. Wyjazd 14.06.15r. Czy ktoś moze sie tam wybiera albo jest i by podzielil się opiniami zwiazanymi z tą pracą. Piszcie na maila [email protected]
    JANINA

29.05.2015 18:36

hej. Dostałam ofertę do Uden na Hessing. Jest ktoś z Was może na miejscu? jak wrażenia? jakie macie opinie? a może się ktoś tam na dniach wybiera?
    Mariusz

15.07.2015 16:40

Mam naimie Mariusz, jestem z woj. Lubuskiego, mam pytanie czy jest możliwosć załatwienia pracy , odwdzięcze się z nawiąska. Mam dosyć pracy w polsce za marne pieniądze. Mam kuzynki w holandi i nie można sie doprosić aby coś pomogli.Pozdrawiam gorąco. (usunięte przez administratora)
    Bartek

25.05.2015 15:15

Ja pracuje w Sligro i na godziny ani na tyodniówki nie narzekam.
    pavvvel

16.05.2015 22:52

Mam przed sobą umowę do podpisania w Waalwijk na magazyn internetowy. Wyjazd we wtorek. Nie wiem czy podpisać czy nie. Nie widzę negatywnych wypowiedzi na temat pracy tam. Ktoś był? Przeraża mnie zakwaterowanie w Droomgard, ale pytałem i powiedziano mi, że można ewentualnie zamieszkać w jakimś starym opuszczonym klasztorze :) Najważniejsze to czy jest dużo pracy i godzin w tym magazynie z towarami zamawianymi przez net.... ktoś cooś wie?
    Madzik

18.06.2015 12:09

Czy dużo korzystasz z angielskiego w pracy
    anna

27.11.2015 17:44

Hej Alex a bo mam z mężem jechać teraz do Docdaty i mam pytanie jak jest teraz z godzinami? Pozdrawiam
    Pasternak

14.05.2015 18:11

Szukałem opinii o hobij i jak czytam to tak jak bym czytał o agencji TNS przez którą kiedyś byłem. Obozowisko, koło Waalwijk.. czyli chodzi o miejsce co się zwie droomgard? Ogród marzeń? ;)
    angelson

12.05.2015 17:49

Niedługo zaczynam prace w firmie doc data w Waalwijk. Czy ktoś z was tam pracował i może podzielić się opinią? Koordynatorka p. Ania nie wydaje się być zbyt miła...
    Ania

09.04.2015 17:04

Ja też pracowałam przy sałatkach w Uden. Mało godzin i atmosfera kiepska.
    Monika

09.04.2015 16:12

Czy ktos jedzie teraz do Uden do zakladu hesing?
    Justa

09.05.2015 17:51

Witaj Moniko :) ja jadę początkiem czerwca do sałatek ale jestem przerażona opiniami innych. Myślisz, że warto zrezygnować?
    JANINA

29.05.2015 18:40

i jak Monika, pracujesz w Uden? zadowolona?
    Yania

08.04.2015 11:18

Ja juz pracuje kilka miesiecy przy salatkach w Uden i nie wiem skad tyle krzyku?! Praca naprawde nie jest ciezka fizycznie, fakt jest zimno ale jak sie ubierze cieplej to tez nie ma problemu. Polecam ta firme osobom, ktore jada do Holandii zeby zarobic, a nie, ktore ciagle na wszystko narzekaja!
    mika

03.04.2015 15:26

Ja pracuję w Van Oers i na koordynatorów nie narzekam. Mieszkanie spoko, praca może i nie jest spełnieniem moich marzeń, natomiast nie narzekam, bo wypłatę przynajmniej mam w euro, a nie w złotówkach.
    smerf

25.03.2015 16:24

Bo ja wam powiem. to jest jak w smerfach. Jak trafi sie jakas ciamjada albo lalus to ja sie nie dziwie ze cie wywala z roboty. tylko smerf pracus daje rade :D
    mery

27.03.2015 11:41

ja też tak myślałam, pojechałam sama i zobaczyłam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HOBIJ International Work Force?

Łysy

25.03.2015 16:18

Ja tez pracuje na hessie i na godziny nie narzekam- kase zarobie i to najwazniejsze. do reszty da sie przywyknac.
    Kasia

29.01.2015 09:21

Jestem w Holandii 7 lat i to jest jedna z najlepszych firm w jakiej pracowałam,ludziom sie nigdy nie dogodzi :-)
    zolw

20.03.2015 14:29

Bzdury piszesz gosciu,przepracowalem 5 lat i w 90% bylo ok.
    Duśken

18.03.2015 11:46

HOBIJ hmm... Mieszkałam w Warder w hotelu Hobij,jakieś nieporozumienie,mowa oczywiscie o koordynatorach,którzy nie mają kwalifikacji no chyba że do sprzątania ,bo tak tam się awansuje na koordynatora LOL. Co do pracy...w Hessing koło Hoorn ,dobra dla tych co latają na _____ / opłacają sie tylko nocne zmiany bo dzienne to tygodniowo około 170e następne nieporozumienie.
    ciekawy

17.03.2015 12:00

@marchewka co to znaczy, że stawka u nich jest ok? to znaczy, ze tak 1800 zł dam rade zarobić czy nie ma na to kompletnie żadnych szans, jak to wygląda dokładnie? Właśnie interesowałaby mnie praca na magazynie z ciuchami i mam nawet blisko tutaj, więc stąd moje zainteresowanie konkretnie tym. Mam nadzieje, ze mi pomożecie.
    marchewka

16.03.2015 16:16

Ja pracuję w magazynie z ciuchami w Helmond i jestem zadwolona z pracy. Stawka ok, praca ok, kontakt z koordynatorka- sredni. Daję plusa.
    tina

10.03.2015 19:18

przyjeżdżacie do pracy przez hobij a tam ... nie ma pracy i taka prawda

Kontakt - HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

Kołłątaja 10 lok. 4 45-064 Opole

Branża główna: Rekrutacja i HR

natii

09.03.2015 16:00

każda agencja ma swoje plusy i minusy. Ja pracuje tu na sałatkach od miesieca, narzekac na razie nie mam raczej na co, a warunki mieszkaniowe to moze i nie sa rewelacyjne, ale chyba to tez w większości chyba zalezy od lokatorow..
    Kowal

05.03.2015 10:38

Ja pracowałem też w innych agencjach i oceniam, że wszędzie jest podobnie. W Hobij też na początku mieszkałem w bungalow parku, ale po 3 miesiącach przeniosłem się na swoje mieszkanie iii powiem, że tu gdzie teraz mieszkam mam o nioebo lepiej i przede wsztystkim taniej!!! Godziny- już sie przyzwyczailem, że nigdzie kokosów nie zarobisz!
    lisu

28.02.2015 16:03

też widziałem tą ofertę, o ile mówimy o tej z netu, do pracy na wózku w firmie Hobij International Work Force BV, tylko właśnie nie wiem ile można tam zarobić bo tego nie podali.. Czy ktoś tu u nich na wózkach pracował? kasa dobra? sprzęt sprawny czy są jakieś problemy? jeśli wiecie to piszcie, pomoże mi to mega

26.02.2015 11:29

dostałem oferte pracy na wózku w hessigu koło Hoorn,jest tam wogóle praca dla wózkowych?dzięki
    żaneta

06.02.2015 11:05

dni wolne wynhikają z poboru zbyt dużej liczby osób, a nie ''bo pracy mało''
    tenka

05.02.2015 23:41

pracowałam w hobij prze 8 miesiecy. wiem ze wiele osób miało problem z koordynatorka karolina (Veghel)- mi sie nie zdazylo. poza tym kasa zawsze sie zgadzala, nie bylo opuznien. mieszkalam w prywtnym domu, ale znam ich domki bo w takich samych mieszkalam gdy pracowalam z agencji ktora jest po drugiej stronie plota. pokoje faktycznie male (miesci sie pojedyncze łozko szafa i ewentualnie jakas mala szafeczka lub stolik jesli ktos ma). domki z agencji zza plota faktycznie byly zawilgocone wiec przypuszczam ze w hobijowych jet ten sam problem, ale wiele zalezy od ludzi ktorzy sa na domku.minusem jest ogrzewanie bo piecyk znajduje sie tylko w salonie i zima w pokojach jest chlodno, latem z kolei w domkach nie ma czym oddychac i "papierowe" sciany. Są to domki typu barak letniskowy, ale na początku podejmowania pracy w NL wystarcza. Rowery z firmy sa nie najgorsze ale czasem trzeba cos wymienic na koszt wlasny (np zamontowac swiatelko iwymienic detke w moim przypadku). Zdazaly sie dni wolne od pracy, ale wynikaly tylko z faktycznego braku pracy w mojej, ze tak powiem stalej firmie. Pracownicy zwykle starali sie nas wysylac do innej pracy jesli u nas akurat byl przestoj. pracowalam tez w innych agencjach i nie jest zle.
    kara182005

03.02.2015 20:41

Pomimo wszystko my na hesingu wychodzilusmy świetnie ale z innego pisrednika pracy jest mniej bo linii KLM czyli samolotów ma problemy o firmie hobji się nie wypowiem bo nie znam
    kara182005

03.02.2015 20:25

co do pracy na hessingu to uwierzcie ze jest kiepsko robiłam tam 6miesiecy ale olo venlo i z innej fir,my i jest tam lipa
    Chętny

31.01.2015 21:53

Kasiu, a przy czym pracujesz te 7 lat? Bo jestem zainteresowany paroma ich ofertami, ale po opiniach widzę, że raczej więcej jest osób niezadowolonych i - co najważniejsze - raczej sensownie to opisują i udowadniają. Przy czym nie jestem osoboą, która się opieprza i jeździ tylko po to, żeby się na.ebać i najarać. Ale jeśli pracodawca wali w ciula, to wytłumacz mi np., na czym polega ta najlepszość tego pośrednika. Ja znam tylko 2 firmy w NL, jak do tej pory i obie są skrajnie różne. Chcę wyjechać ponownie i szukam tym razem ofert bardziej zgodnych z moim doświadczeniem, a akurat Hobij takie wystawił. Więc jak?
    madi

11.01.2015 14:21

Pracuje ktoś może w zakładzie doc data ? Jak tam wyglada sytuacja i jakie są warunki na tych "campingach" ?
    Przemek

04.03.2015 13:06

dla tego warto wykorzystywać takie agencje jako darmowy hotel :) przyjeżdżasz i jak nie chcą Ci dać pracy to mieszkasz za friko a robota przez inna agencje :P znam takich co tak robią, na pohybel
    konik

10.01.2015 18:07

zgadzam się ze wszystkimi opiniami ta firma to dno mòj mąż jest spawaczem ściągnęli go i wiele innych osòb do pracy tydzień siedzieli w domku bez pracy gdzie warunki są opłakane zero kontaktu z kim kolwiek a po tygodniu kazali opuścić domek i tyle było pracy
    madi

07.01.2015 19:03

hej .mysle ze kazda agencja ma swoje czarne strony . Zamierzam wyjechac ponownie do holki tym razem z ta agencja . Teraz ogolem nie ma sezonu ale pewnie sie ruszy za jakis miesiac .Zreszta przeciez jak macie powyzej 36 h to jest wyzszy podatek wiec nie oplaca sie robic wiecej . W mojej bylej agencji tez sciagali co chwile ludzi i duzo osob siedziala na (usunięte przez administratora) ale sami sobie nagrabili bo kombinowali za duzo albo nie chcialo im sie chodzic do pracy . Jak ktos chce pracowac to pracuje .
    stef

05.01.2015 18:13

do motyl - to przyjedż i się przekonasz , dalej poszukują ludzi na sałatki a ludzie tu obecni pracują po jeden albo dwa dni w tygodniu
    motyl

03.01.2015 13:50

a ja mam wrażenie, że na tym forum wypisuje ciągle głównie jedna osoba, która czuje się skrzywdzona przez firmę Hobij, może została z pracy wyrzucona a teraz się mści w ten sposób

Zostaw merytoryczną opinię o HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

Oferty pracy - HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

Pracownik magazynu Sklepu Internetowego

15.58 - 15.58 EUR / h

Magazynier – order picker

Amsterdam

15.2 - 15.2 EUR / h

Pracownik magazynu – żywność ekologiczna i produkty naturalne

Veghel

14.99 - 14.99 EUR / h

Pracownik magazynu – elektronika, kosmetyki i produkty medyczne

Dordrecht

14.99 - 14.99 PLN / h