HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

4 Dodaj opinię
HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
4 494 392 5 1

Opinie o HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracodawca

 Aktualność
Pomocna?
Tak1Nie
Gosia
 Opinia

Pracowałam przez Hobij na salatkach w zeszłym roku i powiem tak, praca czasem ciezka ale tez calkiem ok., zrobić tez można, pieniądze na czas. Planuje w tym roku na wiosne wrócic.. Co do agencji nie mam w sumie zadnych wiekszych zastrzezen, ale mieszkałam na prywatnym zakwaterowaniu u cioci, wiec nie wiem jak to wygląda na domkach.. Przynajmniej z mojego doświadczenia jest ok..

Pomocna?
Tak7Nie2
laurie
 Opinia

Moje sugestie dla HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.: mozna sie dogadac z biurem Lubię atmosferę w HOBIJ International Work Force Sp. z o.o. za: mozna sie z nimi dogadac

Pomocna?
Tak3Nie4
anonymous
 Opinia

Hmm, jestem zdziwiona tyloma negatywnymi opiniami na forum na temat Hobij. Ja pracowałam z tą firmą przez dwa lata. Jeżeli chodzi o zakwaterowanie to są to domki typu bungalow, domki wieloosobowe. Naprawdę nie było tam aż takiej tragedii. Najgorzej jest chyba w hotelach pracowniczych, gdzie jest jedna kuchnia na kilkudziesięciu pracowników z łazienkami tez nie za ciekawie. Zawsze po kilku miesiącach można wynająć coś prywatnego, nie ma z tym u nich problemu. Co najważniejsze to firma jest wypłacalna. Polecam tą agencję również osobom, które mieszkają w Holandii. Można u nich znaleźć pracę będąc w Holandii.

Pomocna?
Tak3Nie3

Pracodawca

 Aktualność
POSZUKIWANY/APracownik produkcji


-Praca w zakładzie produkującym sałatki owocowo - warzywne - Zwaagdijk
-Praca w zakładzie, który zajmuje się przetwórstwem warzyw - Ridderkerk (okolice Rotterdamu)

➡️   Mile widziane osoby, ktore posiadają swoje zakwarerowanie w pobliżu miejsca pracy
__________________________________________
Zgłoś się do HOBIJ już dziś, wyślij do nas CV
info@hobij.pl

Nasz konsultant będzie z Tobą w kontakcie i poinformuje Cię o szczegółach oferty

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
! SORTOWANIE WARZYW !
Znajomosc języka obcego nie jest wymagana!

Praca w zakładzie produkcyjnym, który zajmuje się przetwórstwem warzyw i owoców.
Zakres obowiązków:
 Krojenie, mycie oraz sortowanie warzyw
 Pakowanie produktów do skrzynek
 Kontrola jakosci

Mile widziane osoby, ktore posiadają swoje zakwarerowanie w pobliżu miejsca pracy
Lokalizacja:  Ridderkerk


Zgłoś się do HOBIJ już dziś, wyślij do nas CV
rzeszow@hobij.pl


Pomocna?
TakNie
Antykorpo
 Opinia

Witam. Proszę o dodanie zdjęć zakwaterowania w Państwa ogłoszeniach. Rzecz jasna jeśli nie macie niczego do ukrycia i jesteście tak profesjonalni jak tutaj udajecie. Skoro pobieracie kase za zakwaterowanie to jest to chyba minimum przyzwoitości.

Pomocna?
TakNie1
Mon
 Opinia

Najgorsza agencja w jakiej byłam zawsze myślałam ze taka duża to spoko a tu lipa :/ nie polecam jedziesz do biura do Veghel czekasz tam cały dzień żeby podpisać umowę cyfrowo jakaś paranoja za chwile okazuje się ze nie ma pracy tam gdzie masz iść wiec proponują ci oczywiście sałatki bo nic więcej nie maja PORAŻKA !!!!

Pomocna?
Tak1Nie2

Pracodawca

 Aktualność
Świetne miejsce pracy - czy już je sobie wyobrażasz?

Poszukujemy chętnych kandydatów do pracy na magazynie Sklepu Internetowego:

nowoczesny magazyn
order picker / pakowanie
praca dla par ????
Wymagana komunikatywna znajomosc j. angielskiego

Aktualnie rekrutujemy!
Wyślij swoje CV info@hobij.pl i zacznij pracę

Tak, to jest aż tak proste! ????

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Aktualność
POSZUKIWANY/A PRACA OD ZARAZ


Szukamy chętnych kandydatów ze znajomością języka angielskiego do pracy w magazynie / centrum dystrybucyjnym SLIGRO

✔️ order picker- zbieranie zamówień - praca w Veghel
✔️ order picker - dział mroźni - praca w Veghel


Zainteresowany/a?
Aplikuj
_________________________________________________
Zgłoś się do HOBIJ już dziś, wyślij do nas swoją aplikację: info@hobij.pl

Nasz konsultanci będą z Tobą w kontakcie i poinformują Cię o szczegółach oferty

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Aktualność
PRACA NA MAGAZYNIE

Start pracy: od zaraz!

Szukamy chętnych kandydatów ze znajomością języka angielskiego do pracy w magazynie / centrum dystrybucyjnym na stanowiskach/ działach:

✔️ order picker- zbieranie zamówień - praca w Veghel, Venray, Berkel en Rodenrijs, Enschede
✔️ order picker - dział mroźni - praca w Veghel
✔️ order picker - praca na zmiany nocne - Gilze
✔️ praca na dziale ekspedycji - Berkel en Rodenrijs (okolice Rotterdamu) oraz Enschede
✔️ operator wózka wysokiego składowania Reachtruck - praca w Veghel / Enschede

Zainteresowany/a? Aplikuj juz dzis
_________________________________________________
Zgłoś się do HOBIJ już dziś, wyślij do nas swoją aplikację: info@hobij.pl

Nasz konsultanci będą z Tobą w kontakcie i poinformują Cię o szczegółach oferty

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Aktualność
PRACOWNIK PRODUKCJI - produkcja żywnosci!

Praca również dla par!

Poszukujemy chętnych kandydatów do pracy w zakładzie produkującym sałatki oraz soki owocowo - warzywne.


LOKALIZACJA:
Helmond oraz Zwaagdijk 

Praca będzie polegać m.in. na:
-pakowaniu żywności
-sortowaniu, krojeniu i myciu produktów
-obsłudze maszyn i innych prostych pracach produkcyjnych

-Praca w temperaturach około 4-8 stopni Celsjusza
-Wymagana znajomosc języka angielskiego na poziomie A1/A2


__________________________________________
Zgłoś się do HOBIJ już dziś, wyślij do nas CV :)

rzeszow@hobij.pl

Nasz konsultant będzie z Tobą w kontakcie i poinformuje Cię o szczegółach oferty!

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Aktualność
Pomocna?
Tak1Nie
Jol
 Opinia

Nie polecam pracy w Edco porażka mało kasy praca ciężka Obiecują co innego a mieszkania w papierowym domku w lesie w 8 osób z mała kuchnia wszystko trzeszczy skrzypi jeden drugiego budzi porażka salon tak mały ze trzeba jeść na raty bo max 4 osoby się mieszczą

Pomocna?
Tak3Nie
xxx
 Opinia

Agencja widmo ! Dzwonić możesz do usranej śmierci lub końca świata ,a i tak się nigdy nie dodzwonisz nigdzie na podany mumerek telefonu Głucho za każdym razem , głuch , nawet nie ma sygnału wywoławczego ! Zero kontaktu ! Tak samo zero pracy !

Pomocna?
Tak4Nie2

Pracodawca

 Opinia
@xxx 25.05.2019 11:11

Dzień dobry, dziękujemy za komentarz. Niestety posiadamy obecnie problemy techniczne we wszystkich biurach, stąd taka sytuacja. Prosimy najlepiej o wiadomosc mailową na adres info@hobij.pl wówczas nasz konsultant skontaktuję sie z Panem bezposrednio. Mamy nadzieję, ze informacje te okażą się pomocne. W razie pytań zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND.

Pomocna?
Tak2Nie2
Ewa
 Opinia
@xxx 25.05.2019 11:11

To po co 5 gwiazdek ......??

Pomocna?
Tak1Nie
Paulina19.
 Opinia

Czy planuje ktoś wyjazd z tą agencją do pracy na magazynie w Holandii ale nie chce jechać sam? Jeśli tak napisz⬇️ (usunięte przez administratora) Z natury jestem przyjazną osobą, dlatego nie stwarzam żadnych problemów.

Pomocna?
Tak1Nie1
Niezadowolony
 Opinia

Nie polecam biura praca może i nawet nie najgorsza ale ciagle błędy na wypłatach nadgodzin nie liczą i non stop trzeba się upominać o swoje (usunięte przez administratora) Masakra !!! Inne agencje maja lepsze mieszkania

Pomocna?
Tak1Nie
Czarek
 Opinia
@Niezadowolony 08.06.2019 12:49

Siema jaka agencje kolego polecasz

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
SZUKASZ PRACY ? Zgłos się do HOBIJ !!


Poszukujemy chętnych kandydatów do pracy przy sprzątaniu hoteli oraz domków wakacyjnych/ letniskowych (bungalow parki)

➡️Praca polega na kompleksowym sprzątaniu pomieszczeń i pokoi
➡️Oferta pracy również jest kierowana do par!
➡️Lokalizacja: Amsterdam, Texel, okolice Utrechtu
➡️Praca w okresie od tygodnia 25 do 37 – możliwością przedłużenia
➡️Gwarancja godzin!
APLIKUJ TERAZ  i dołącz do naszego zespołu :)
_____________________________________________
Zgłoś się do HOBIJ już dziś wysyłając do nas CV
opole@hobij.pl

Nasz konsultant będzie z Tobą w kontakcie i poinformuje Cię o szczegółach ofert
Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Aktualność
Pomocna?
Tak1Nie
dejw
 Opinia

Pracował ktoś w miejscowości Oosterhout na beczkach? Jak z warunkami mieszkalnymi?

Pomocna?
TakNie
Andrzej
 Opinia

Czy firma oferuje jakieś benefity?

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Poszukiwany/a! Pracownik magazynu!

Dla naszego Klienta, dużego centrum dystrybucji,  poszukujemy chętnych kandydatów na stanowiska magazynowe: pakowanie oraz sortowanie towarów!

Praca również dla par!

Praca w Eindhoven, Derune i Wijchen!

_________________________________________________________
Zgłoś się do HOBIJ już dziś,i wyślij do nas CV na adres mailowy: rzeszow@hobij.pl
Nasz konsultant będzie z Tobą w kontakcie i poinformuje Cię o szczegółach oferty

Pomocna?
Tak2Nie1
kiv
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Poziom organizacji jest bardzo słaby. Bungalowy bez neta i pralek a placisz 100 euro tygodniowo. Zarobki na poziomie 210 euro tygodniowo jak masz godziny. Nie polecam

Pomocna?
Tak5Nie

Pracodawca

 Opinia
@kiv 07.05.2019 15:17

Dziękujemy za wszelkie uwagi i komentarze. Jeśli istnieją kwestie, które budzą wątpliwości i nie zostały wyjaśnione, prosimy o kontakt z naszym holenderskim lub polskim biurem, tak abyśmy mogli pomóc. W razie pytań zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND

Pomocna?
Tak1Nie3

Pracodawca

 Aktualność
Pomocna?
Tak3Nie

Pracodawca

 Aktualność
Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych składamy najserdeczniejsze życzenia: dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego dyngusa, mnóstwo wiosennego słońca oraz samych sukcesów!
Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Aktualność
POSZUKIWANY/A - PRACOWNIK PRODUKCJI

Praca rownież dla par! 
Poszukujemy chętnych kandydatów do pracy w zakładzie produkującym sałatki oraz soki owocowo - warzywne.


 Praca w miejscowosci: Helmond oraz Zwaagdijk 

Praca będzie polegać m.in. na:
-pakowaniu żywności
-sortowaniu, krojeniu i myciu produktów
-obsłudze maszyn i innych prostych pracach produkcyjnych

-Praca w temperaturach około 4-8 stopni Celsjusza
-Wymagana znajomosc języka angielskiego na poziomie A1/A2


__________________________________________
Zgłoś się do HOBIJ już dziś, wyślij do nas CV :)

praca@hobij.pl

Nasz konsultant będzie z Tobą w kontakcie i poinformuje Cię o szczegółach oferty :)

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Aktualność
POSZUKIWANY/A‼️  Pracownik produkcji (pakowacz/-ka bekonu).

Jeżeli jesteś zainteresowana/y ofertą oraz:

znasz język angielski i nie boisz się go używać
interesuje Cię stabilne zatrudnienie i cotygodniowe wypłaty
myślisz o pozostaniu w Holandii na dłużej

Zgłoś się do HOBIJ‼️
_________________________________________________

Zainteresowany/a Prześlij do nas swoją aplikację lub zadzwoń!

 praca@hobij.pl
☎️ +48 77 4153204

Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Aktualność
PRACA W HOLANDII

Poszukujemy chętnych do pracy w zakładach produkcyjnych i na magazynach

Jeżeli jesteś zainteresowany/a oraz znasz język angielski w stopniu min. komunikatywnym - koniecznie aplikuj
__________________________________________
Zgłoś się do HOBIJ już dziś i wyślij do nas CV 

opole@hobij.pl
rzeszow@hobij.pl

Nasi konsultanci będą z Tobą w kontakcie i poinformują Cię o szczegółach ofert

Pomocna?
Tak2Nie1

Pracodawca

 Aktualność
PRACA NA PRODUKCJI

Poszukujemy chętnych kandydatów do pracy w zakładzie produkującym sałatki owocowo - warzywne

Praca będzie polegać na:
➡️pakowaniu żywności
➡️sortowaniu, krojeniu i myciu produktów
➡️obsłudze maszyn i innych prostych pracach produkcyjnych

✔️praca w temperaturach około 4-8 stopni Celsjusza
✔️Lokalizacja: Noord Holland - Zwaagdijk
✔️wymagana komunikatyna znajomość języka angielskiego
__________________________________________
Zgłoś się do HOBIJ już dziś, wyślij do nas CV
praca@hobij.pl

Nasz konsultant będzie z Tobą w kontakcie i poinformuje Cię o szczegółach oferty
Pomocna?
Tak3Nie

Pracodawca

 Aktualność
POSZUKIWANY/A
Pracownik fizyczny – Osterhout

Zakład specjalizuje się w produkcji i regeneracji opakowań ze stali i tworzyw sztucznych
Zakres obowiązków:
Czyszczenie beczek
Kontrola jakości beczek i pojemników
Różne prace w dziale recyklingu
Załadunek i rozładunek beczek i kontenerów z ciężarówek
___________________________________________
Zgłoś się do HOBIJ już dziś, Wyślij do nas CV:    praca@hobij.pl

Nasi konsultanci będą z Tobą w kontakcie i poinformują Cię o szczegółach oferty!
Pomocna?
Tak2Nie
Gosia
 Opinia

Pracowałam przez Hobij na salatkach w zeszłym roku i powiem tak, praca czasem ciezka ale tez calkiem ok., zrobić tez można, pieniądze na czas. Planuje w tym roku na wiosne wrócic.. Co do agencji nie mam w sumie zadnych wiekszych zastrzezen, ale mieszkałam na prywatnym zakwaterowaniu u cioci, wiec nie wiem jak to wygląda na domkach.. Przynajmniej z mojego doświadczenia jest ok..

Pomocna?
Tak7Nie2

Pracodawca

 Opinia
@Gosia 01.02.2019 12:14

Dziękujemy i zapraszamy do kontaktu! Pozdrawiamy HOBIJ POLAND

Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Aktualność
Szukasz pracy?

Zgłoś się do Hobij!

Wyślij do nas swoją aplikację i dowiedz się więcej o najnowszych ofertach pracy!

____________________________________

opole@hobij.pl


rzeszow@hobij.pl



Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Aktualność
POSZUKIWANY/A❗ Pracownik magazynu oraz pracownik produkcji!
 Jeżeli znasz język angielski oraz szukasz pracy w Holandii- Mamy ofertę pracy dla Ciebie!
>>Praca na magazynie / zakładach produkcyjnych. Zgłos się do nas już dzis!
________________________________________________________________________________________

Aplikuj teraz!
rzeszow@hobij.pl

Pomocna?
Tak2Nie
Sebastian
 Opinia

Siemanko, przed przyjazdem obiecywany Amsterdam na orderpickerze dzień przed wyjazdem okazało sie ze jednak deep vries -25 stopni, do tego pieniądze marne hobij pobiera pieniądze z salarisa jak sie pytasz nie znają odpowiedzi na to, brak godzin. Mieszkanie to zart 23 osoby w domku wielorodzinnym-95€ na tydzien (usunięte przez administratora)” hotel” w biurze pani powiedziała ze najlepsza lokalizacja ???????? Polecam sie zastanowić nie odradzam tylko dosyłam opinie . Pozdrawiam mordeczki Moje sugestie dla HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.: Mówcie więcej prawdy, pozdrawiam

Pomocna?
Tak4Nie

Pracodawca

 Opinia
@Sebastian 01.12.2018 14:40

Dziękujemy za wszelkie uwagi i komentarze. Jeśli istnieją kwestie, które budzą wątpliwości i nie zostały wyjaśnione, prosimy o kontakt pod adresem frontoffice@hobij.nl lub wages@hobij.nl, tak abyśmy mogli pomóc. W razie pytań zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND

Pomocna?
Tak1Nie1
&&&
 Opinia
@Sebastian 01.12.2018 14:40

Podobna syruacje mialem,to sa niepowazni ludzie,widac ze juz robia bokami,nie moga znalezc ludzi do pracy, stad te piekne filmiki na zachete,koniec z wyzyskiem !!!

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@&&& 27.01.2019 00:27

Dziękujemy za wszelkie uwagi i komentarze. Jeśli istnieją kwestie, które budzą wątpliwości i nie zostały wyjaśnione, prosimy o kontakt z naszym holenderskim biurem pod adresem frontoffice@hobij.nl lub backoffice@hobij.nl, tak abyśmy mogli pomóc. W razie pytań zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND

Pomocna?
Tak1Nie

Zostaw opinię o HOBIJ International Work Force Sp. z o.o. - Opole

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny