HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
4 485 6 1

Opinie o HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
POSZUKIWANY/A❗ Pracownik magazynu oraz pracownik produkcji!
 Jeżeli znasz język angielski oraz szukasz pracy w Holandii- Mamy ofertę pracy dla Ciebie!
>>Praca na magazynie / zakładach produkcyjnych. Zgłos się do nas już dzis!
________________________________________________________________________________________

Aplikuj teraz!
rzeszow@hobij.pl

   
Sławek

Witam pracowałem przez tą pseudo agencje miesiąc na Sligro jako order picker i jest porażka praca może nie jest w jakimś specjalnym tempie normy łatwo idzie zrobić zarobki jak na polu a nawet gorsze zakwaterowanie to stara obora przerobiona na mieszkania na wsi odradzam jakichkolwiek kontaktów z tym biurem bo nie warto mnie zmyliły pozytywne komentarze na tej stronie ciekawe jak szybko zniknie mój komentarz

opo
@Sławek 06.12.2018 08:20

też pracowałem w Sligro jakiś czas temu,starta czasu i nerwów,(usunięte przez administratora)...nigdy więcej Hobij

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@opo 16.01.2019 20:46

Dziękujemy za wszelkie uwagi i komentarze. Jeśli istnieją kwestie, które budzą wątpliwości i nie zostały wyjaśnione, prosimy o kontakt z naszym holenderskim biurem pod adresem frontoffice@hobij.nl lub backoffice@hobij.nl, tak abyśmy mogli pomóc. W razie pytań zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
Aktualnie rekrutujemy!
Dla naszego Klienta, dużego centrum dystrybucji,  poszukujemy chętnych kandydatów na stanowiska magazynowe!
Praca w Eindhoven, Derune i Wijchen!

_________________________________________________________
Zgłoś się do HOBIJ już dziś,i wyślij do nas CV na adres mailowy: praca@hobij.pl
Nasz konsultant będzie z Tobą w kontakcie i poinformuje Cię o szczegółach oferty


   
NIezdecydowany

Ingrammicro Lokalizacja: Waalwijk Ktoś coś robił ktoś cos wie?

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@NIezdecydowany 21.12.2018 11:42

Witamy, dziękujemy za komentarz i za zainteresowanie naszymi ofertami pracy. Niestety ta oferta logistyczna juz nie jest aktualna. Zachęcamy do przesłania do nas swojego CV na adres: info@hobij.pl, wówczas nasz konsultant się z Panem skontaktuje aby przedstawić dostępne oferty. W razie pytań pozostajemy do dyspozycji. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND

Matol
@NIezdecydowany 21.12.2018 11:42

Pracowalem ale nie przez hobij i bylo ok ludzie z hobij dostaja mniej bo hobaj kroi ostro Zrezygnuj z tej agencji

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
Zdrowych i Wesołych Świąt, oraz szczęsliwego Nowego Roku życzy HOBIJ !

   
Jarek

Za 36 godzin na chlodni za prace w temperaturze -20 250 euro po odjeciu zakwaterowania itd. Odradzam

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
Dołącz do naszego projektu! Już od Nowego Roku!

Od stycznia, dla naszego wieloletniego Klienta poszukujemy kandydatów do pracy na stanowiska:
- Operatorzy CNC
- Spawacze
- Pracownicy montażu

Zobacz filmik i przekonaj się, że warto!


_________________________________________________________________________
Zgłoś się do nas lub skontaktuj się z nami pod adresem:
technika@hobij.pl
Nasz konsultant będzie z Tobą w kontakcie i poinformuje Cię o szczegółach ofert!
   
HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
POSZUKIWANY/A❗ Pracownik produkcji!
 Jeżeli jesteś zainteresowana/y i szukasz pracy w okolicach Helmond lub Zwaagdijk - Mamy ofertę pracy dla Ciebie!
>>Praca w zakładzie, który zajmuje się produkcją oraz dystrybucją sałatek owocowo-warzywnych!
________________________________________________________________________________________

Aplikuj teraz!
opole@hobij.pl
rzeszow@hobij.pl
   
Sebastian

Siemanko, przed przyjazdem obiecywany Amsterdam na orderpickerze dzień przed wyjazdem okazało sie ze jednak deep vries -25 stopni, do tego pieniądze marne hobij pobiera pieniądze z salarisa jak sie pytasz nie znają odpowiedzi na to, brak godzin. Mieszkanie to zart 23 osoby w domku wielorodzinnym-95€ na tydzien (usunięte przez administratora)” hotel” w biurze pani powiedziała ze najlepsza lokalizacja ???????? Polecam sie zastanowić nie odradzam tylko dosyłam opinie . Pozdrawiam mordeczki Moje sugestie dla HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.: Mówcie więcej prawdy, pozdrawiam

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@Sebastian 01.12.2018 14:40

Dziękujemy za wszelkie uwagi i komentarze. Jeśli istnieją kwestie, które budzą wątpliwości i nie zostały wyjaśnione, prosimy o kontakt pod adresem frontoffice@hobij.nl lub wages@hobij.nl, tak abyśmy mogli pomóc. W razie pytań zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND

Ralf

Omijajcie to biuro z daleka, kasa marna a warunki mieszkaniowe to hotele robotnicze :)

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@Ralf 21.11.2018 03:38

Dziękujemy za uwagi i komentarze. Przykro mam czytać, że są kwestie, w których Pańskie wątpliwości nie zostały wyjaśnione. Prosimy o kontakt z naszym biurem pod adresem frontoffice@hobij.nl, tak abyśmy mogli Panu pomóc. W razie pytań zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
Szukasz świetnego miejsca pracy? AKTUALNIE TAM REKRUTUJEMY!

- nowoczesne magazyny 
- praca również dla par
- nie znasz j. angielskiego >> to nie problem


Aplikuj teraz - opole@hobij.pl


   
HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
SZUKASZ PRACY? 

Odwiedź nas i dowiedz się więcej o naszych najnowszych ofertach pracy:)

   
Kempa

Praca w Rotterdamie na magazynie zbieracz zamówień ? Ktoś coś może powiedzieć ?

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@Kempa 27.10.2018 16:52

Witamy, dziękujemy za komentarz i za zainteresowanie naszymi ofertami, zapraszamy do przesłania do nas swojego CV na adres: biuro@hobij.pl, wtedy też będziemy się kontaktować, aby przekazać więcej szczegółów. W razie pytań pozostajemy do dyspozycji. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND

laurie

Moje sugestie dla HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.: mozna sie dogadac z biurem Lubię atmosferę w HOBIJ International Work Force Sp. z o.o. za: mozna sie z nimi dogadac

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@laurie 25.10.2018 16:40

Dziękujemy i pozdrawiamy:) HOBIJ POLAND

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
POSZUKIWANY/A Pracownik montażu. Jeżeli jesteś zainteresowana/y i szukasz pracy w okolicach Nijmegen, masz doświadczenie jako monter oraz w obszarze logistycznym? Mamy ofertę pracy dla Ciebie!
>>Praca w zakładzie, który jest wiodącym producentem, projektującym, konstruującym, sprzedającym i serwisującym wózki podnośnikowe i części zamienne do nich
   
anonymous

koszmar trwa.... 7-8 km do pracy na rowerku, do sklepu w drugą stronę 5... bajka :) (usunięte przez administratora)omijać !!!!!!

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@anonymous 28.09.2018 21:34

Dziękujemy za wszelkie uwagi i komentarze. Jeśli istnieją kwestie, które budzą wątpliwości i nie zostały wyjaśnione, prosimy o kontakt z naszym holenderskim biurem pod adresem frontoffice@hobij.nl lub wages@hobij.nl, tak abyśmy mogli pomóc. W razie pytań zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
!A czy wiesz, że HOBIJ rekrutuje też pracowników technicznych!

Po więcej szczegółów zapraszamy na nasza stronę:


Lub skontaktuje się z nami pod adresem:
technika@hobij.pl
Nasz konsultant będzie z Tobą w kontakcie i poinformuje Cię o szczegółach ofert!

   
HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
PRACA W MAGAZYNACH ODZIEŻOWYCH!

- lubisz modę i chcesz poznać ten biznes od podszewki?
- interesuje Cię stabilne zatrudnienie, dłuższe kontrakty i atrakcyjne wynagrodzenie?
- chcesz wykorzystać wyjazd do Holandii jako szansę na rozwój i nauczenie się nowego fachu?

Dołącz do naszego nowego projektu! Obecnie poszukujemy chętnych, którzy zasilą nasz Team w magazynach z odzieżą:)

_________________________________________________________________________
Zgłoś się do nas lub prześlij do nas swoje CV na adres:
apawlucka@hobij.pl
Nasz konsultant będzie z Tobą w kontakcie i poinformuje Cię o szczegółach oferty!

   
Mariusz

Czy mógłby ktoś napisać jak wygląda praca przy produkcji sałatek?

Tgv
@Mariusz 17.08.2018 14:36

Po co ci ta wiedza jak i tak nigdzie nie pojedziesz,. XD

Kasia
@Mariusz 17.08.2018 14:36

Jeżeli masz na myśli pracę w hessingu też jest to praca przy salatkach od razu Ci odradzam

Kasia
@Mariusz 17.08.2018 14:36

Teraz zbliża się taki okres gdzie nie będziesz miał godzin które Bede cie satysfakcjonowaly .

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@Mariusz 17.08.2018 14:36

Witamy, w razie zainteresowania ofertami pracy zapraszamy do przesłania CV na adres: biuro@hobij.pl. Będziemy z Panem w kontakcie i przekażemy szczegółowe informacje odnośnie dostępnych ofert. W razie pytań zapraszam do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND.

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
   
ja

Trzymajcie się z daleka od tej agencji,byłem raz i nigdy więcej nie pojadę!!!

mati
@ja 15.08.2018 00:04

A co było nie tak i gdzie byles w jakim miescie

marek nowak
@ja 15.08.2018 00:04

witam czym sie zajmowales jakie miasto

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@ja 15.08.2018 00:04

Dziękujemy za wszelkie uwagi i komentarze. Przykro mam czytać, że są kwestie, w których Pani/Pańskie wątpliwości nie zostały wyjaśnione. Prosimy jednak o kontakt z naszym holenderskim biurem pod adresem frontoffice@hobij.nl, tak abyśmy mogli Pani/Panu pomóc. W razie pytań zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND

Memo

Witam. Ja jestem z narzeczoną zainteresowany od zaraz. Niech Mikołaj sprawdzi emaila formularz rósnież wypełniony. Poznałem chłopaków w Van Oers United

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@Memo 15.08.2018 08:37

Witamy, w razie zainteresowania ofertami pracy zapraszamy do przesłania CV na adres: biuro@hobij.pl. Będziemy z Panem w kontakcie i przekażemy szczegółowe informacje odnośnie dostępnych ofert. W razie pytań zapraszam do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND.

Hdjd

Czy to normalne, że tak długo czeka się na wyjazd?

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
PRACA W NOWOCZESNYCH MAGAZYNACH!

Praca w Holandii to świetna okazja dla Ciebie na zgromadzenie oszczędności oraz realizację swoich marzeń i planów


  • Stabilny i dobrze płatny wakat

  • Praca w dynamicznym zespole

  • Codziennie pracujesz z obcokrajowcami i masz możliwość podszkolenia j. angielskiego


____________________________________________________________
Zgłoś się do HOBIJ już dziś, wyślij do nas CV lub po prostu zadzwoń
mkoziol@hobij.pl
Nasz konsultant będzie z Tobą w kontakcie i poinformuje Cię o szczegółach oferty

   
AREK

Witam, jak przedstawia się sytuacja na magazynie INGRAM w Waalwijk? Czy warto jechać?

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@AREK 09.08.2018 23:15

Witamy i dziękujemy za zainteresowanie naszą Agencją. Zachęcamy również, aby przesłała Pan do nas swoje CV na adres: rzeszow@hobij.pl. Nasz konsultant skontaktuje się z Panem i szczegółowo przedstawi ofertę pracy w Ingram Micro, warunki zakwaterowanie oraz jakie są możliwości dojazdu do Holandii. Towarzyszymy Panu na każdym etapie przy rozpoczynaniu przygody z pracą w Holandii, służymy wsparciem i chętnie odpowiemy na wszelkie pytania. Zapraszamy do kontaktu oraz czekamy na Pana CV. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND.

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
!HOT - JOB IN FASHION INDUSTRY!

APLIKUJ JUŻ TERAZ JEŚLI:

  • Lubisz modę i chcesz poznać ten biznes od podszewki

  • Interesuje Cię stabilne zatrudnienie i dłuższe kontrakty 

  • Chcesz wykorzystać wyjazd do Holandii jako szansę na rozwój i nauczenie się nowego fachu


Do naszego nowego projektu poszukujemy chętnych do pracy w magazynie - zainteresowany/a ! ?
_________________________________________________________
Zgłoś się do HOBIJ już dziś, wyślij do nas CV lub po prostu zadzwoń
biuro@hobij.pl
Nasz konsultant będzie z Tobą w kontakcie i poinformuje Cię o szczegółach oferty

   
Aleksandra

Czy rozmowa kwalifikacyjna przez skype jest w języku angielskim? Ktoś coś wie? :)

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@Aleksandra 17.07.2018 14:38

Dziękujemy za zainteresowanie naszą Agencją, po szczegóły dostępnych ofert w tym warunki mieszkaniowe, charakter pracy i zakres obowiązków oraz tego jak będzie wyglądać rozmowa kwalifikacyjna zapraszamy do kontaktu pod adresem opole@hobij.pl. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND

Kamil
@Aleksandra 17.07.2018 14:38

W jezyku Polskim

Bester

Mam pytanie Hobij techniek czy Work Force jedno jest z gdańska a druga z opola - czy to spółka te same agancje czy co? spawacze jacyś tam pracują

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@Bester 26.07.2018 20:59

Witamy i dziękujemy za pytanie. Agencja HOBIJ posiada kilka oddziałów w Polsce, jej główna siedziba mieści się w Opolu, a w Gdańsku jest oddział zajmujący się rekrutacjami technicznymi min. na stanowiska spawaczy oraz monterów rurociągów. Jeśli byłby Pan zainteresowany szczegółami ofert zapraszamy do kontaktu pod nr tel: +48 58 301 93 60 oraz do przesłania swojego CV na adres: technika@hobij.pl. Nasz konsultant będzie się wtedy z Panem kontaktował i przedstawi aktualne oferty. mamy nadzieję, że przekazane informacje będą pomocne. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND.

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
HOBIJ cały czas się rozwija - zupełnie tak jak nasi pracownicy.
Nie zwlekaj! Dołącz do naszego zespołu i razem zapracujmy na wspólny sukces.

>nowe wyzwania 
>nowe projekty 
>nowe możliwości

Skontaktuj się z nami i dowiedz się więcej:
biuro@hobij.pl
   
Miska92

Wszystko zależy od zakładu na jaki trafisz i kordynatora. Ja pracowałam w Riderkerku na Van Oers i nie narzekalam.Z godzinami bywało różnie. Co do kordynatora Pan Dawid uważa się za nadczlowieka bez szscunku i umiejętności zarządzania personelem.Zwykły prostak

Ktosiek
@Miska92 16.01.2018 02:51

Bo z Dawidem trzeba umieć rozmawiać :D pozdro z Haarlemu :)

Zostaw opinię o HOBIJ International Work Force Sp. z o.o. - Opole

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.