HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
4 475 6 1

Opinie o HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

Ralf

Omijajcie to biuro z daleka, kasa marna a warunki mieszkaniowe to hotele robotnicze :)

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@Ralf 21.11.2018 03:38

Dziękujemy za uwagi i komentarze. Przykro mam czytać, że są kwestie, w których Pańskie wątpliwości nie zostały wyjaśnione. Prosimy o kontakt z naszym biurem pod adresem frontoffice@hobij.nl, tak abyśmy mogli Panu pomóc. W razie pytań zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
Szukasz świetnego miejsca pracy? AKTUALNIE TAM REKRUTUJEMY!

- nowoczesne magazyny 
- praca również dla par
- nie znasz j. angielskiego >> to nie problem


Aplikuj teraz - opole@hobij.pl


   
HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
SZUKASZ PRACY? 

Odwiedź nas i dowiedz się więcej o naszych najnowszych ofertach pracy:)

   
Kempa

Praca w Rotterdamie na magazynie zbieracz zamówień ? Ktoś coś może powiedzieć ?

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@Kempa 27.10.2018 16:52

Witamy, dziękujemy za komentarz i za zainteresowanie naszymi ofertami, zapraszamy do przesłania do nas swojego CV na adres: biuro@hobij.pl, wtedy też będziemy się kontaktować, aby przekazać więcej szczegółów. W razie pytań pozostajemy do dyspozycji. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND

laurie

Moje sugestie dla HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.: mozna sie dogadac z biurem Lubię atmosferę w HOBIJ International Work Force Sp. z o.o. za: mozna sie z nimi dogadac

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@laurie 25.10.2018 16:40

Dziękujemy i pozdrawiamy:) HOBIJ POLAND

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
POSZUKIWANY/A Pracownik montażu. Jeżeli jesteś zainteresowana/y i szukasz pracy w okolicach Nijmegen, masz doświadczenie jako monter oraz w obszarze logistycznym? Mamy ofertę pracy dla Ciebie!
>>Praca w zakładzie, który jest wiodącym producentem, projektującym, konstruującym, sprzedającym i serwisującym wózki podnośnikowe i części zamienne do nich
   
anonymous

koszmar trwa.... 7-8 km do pracy na rowerku, do sklepu w drugą stronę 5... bajka :) (usunięte przez administratora)omijać !!!!!!

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@anonymous 28.09.2018 21:34

Dziękujemy za wszelkie uwagi i komentarze. Jeśli istnieją kwestie, które budzą wątpliwości i nie zostały wyjaśnione, prosimy o kontakt z naszym holenderskim biurem pod adresem frontoffice@hobij.nl lub wages@hobij.nl, tak abyśmy mogli pomóc. W razie pytań zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
!A czy wiesz, że HOBIJ rekrutuje też pracowników technicznych!

Po więcej szczegółów zapraszamy na nasza stronę:


Lub skontaktuje się z nami pod adresem:
technika@hobij.pl
Nasz konsultant będzie z Tobą w kontakcie i poinformuje Cię o szczegółach ofert!

   
HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
PRACA W MAGAZYNACH ODZIEŻOWYCH!

- lubisz modę i chcesz poznać ten biznes od podszewki?
- interesuje Cię stabilne zatrudnienie, dłuższe kontrakty i atrakcyjne wynagrodzenie?
- chcesz wykorzystać wyjazd do Holandii jako szansę na rozwój i nauczenie się nowego fachu?

Dołącz do naszego nowego projektu! Obecnie poszukujemy chętnych, którzy zasilą nasz Team w magazynach z odzieżą:)

_________________________________________________________________________
Zgłoś się do nas lub prześlij do nas swoje CV na adres:
apawlucka@hobij.pl
Nasz konsultant będzie z Tobą w kontakcie i poinformuje Cię o szczegółach oferty!

   
Mariusz

Czy mógłby ktoś napisać jak wygląda praca przy produkcji sałatek?

Tgv
@Mariusz 17.08.2018 14:36

Po co ci ta wiedza jak i tak nigdzie nie pojedziesz,. XD

Kasia
@Mariusz 17.08.2018 14:36

Jeżeli masz na myśli pracę w hessingu też jest to praca przy salatkach od razu Ci odradzam

Kasia
@Mariusz 17.08.2018 14:36

Teraz zbliża się taki okres gdzie nie będziesz miał godzin które Bede cie satysfakcjonowaly .

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@Mariusz 17.08.2018 14:36

Witamy, w razie zainteresowania ofertami pracy zapraszamy do przesłania CV na adres: biuro@hobij.pl. Będziemy z Panem w kontakcie i przekażemy szczegółowe informacje odnośnie dostępnych ofert. W razie pytań zapraszam do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND.

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
   
ja

Trzymajcie się z daleka od tej agencji,byłem raz i nigdy więcej nie pojadę!!!

mati
@ja 15.08.2018 00:04

A co było nie tak i gdzie byles w jakim miescie

marek nowak
@ja 15.08.2018 00:04

witam czym sie zajmowales jakie miasto

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@ja 15.08.2018 00:04

Dziękujemy za wszelkie uwagi i komentarze. Przykro mam czytać, że są kwestie, w których Pani/Pańskie wątpliwości nie zostały wyjaśnione. Prosimy jednak o kontakt z naszym holenderskim biurem pod adresem frontoffice@hobij.nl, tak abyśmy mogli Pani/Panu pomóc. W razie pytań zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND

Memo

Witam. Ja jestem z narzeczoną zainteresowany od zaraz. Niech Mikołaj sprawdzi emaila formularz rósnież wypełniony. Poznałem chłopaków w Van Oers United

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@Memo 15.08.2018 08:37

Witamy, w razie zainteresowania ofertami pracy zapraszamy do przesłania CV na adres: biuro@hobij.pl. Będziemy z Panem w kontakcie i przekażemy szczegółowe informacje odnośnie dostępnych ofert. W razie pytań zapraszam do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND.

Hdjd

Czy to normalne, że tak długo czeka się na wyjazd?

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
PRACA W NOWOCZESNYCH MAGAZYNACH!

Praca w Holandii to świetna okazja dla Ciebie na zgromadzenie oszczędności oraz realizację swoich marzeń i planów


  • Stabilny i dobrze płatny wakat

  • Praca w dynamicznym zespole

  • Codziennie pracujesz z obcokrajowcami i masz możliwość podszkolenia j. angielskiego


____________________________________________________________
Zgłoś się do HOBIJ już dziś, wyślij do nas CV lub po prostu zadzwoń
mkoziol@hobij.pl
Nasz konsultant będzie z Tobą w kontakcie i poinformuje Cię o szczegółach oferty

   
AREK

Witam, jak przedstawia się sytuacja na magazynie INGRAM w Waalwijk? Czy warto jechać?

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@AREK 09.08.2018 23:15

Witamy i dziękujemy za zainteresowanie naszą Agencją. Zachęcamy również, aby przesłała Pan do nas swoje CV na adres: rzeszow@hobij.pl. Nasz konsultant skontaktuje się z Panem i szczegółowo przedstawi ofertę pracy w Ingram Micro, warunki zakwaterowanie oraz jakie są możliwości dojazdu do Holandii. Towarzyszymy Panu na każdym etapie przy rozpoczynaniu przygody z pracą w Holandii, służymy wsparciem i chętnie odpowiemy na wszelkie pytania. Zapraszamy do kontaktu oraz czekamy na Pana CV. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND.

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
!HOT - JOB IN FASHION INDUSTRY!

APLIKUJ JUŻ TERAZ JEŚLI:

  • Lubisz modę i chcesz poznać ten biznes od podszewki

  • Interesuje Cię stabilne zatrudnienie i dłuższe kontrakty 

  • Chcesz wykorzystać wyjazd do Holandii jako szansę na rozwój i nauczenie się nowego fachu


Do naszego nowego projektu poszukujemy chętnych do pracy w magazynie - zainteresowany/a ! ?
_________________________________________________________
Zgłoś się do HOBIJ już dziś, wyślij do nas CV lub po prostu zadzwoń
biuro@hobij.pl
Nasz konsultant będzie z Tobą w kontakcie i poinformuje Cię o szczegółach oferty

   
Aleksandra

Czy rozmowa kwalifikacyjna przez skype jest w języku angielskim? Ktoś coś wie? :)

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@Aleksandra 17.07.2018 14:38

Dziękujemy za zainteresowanie naszą Agencją, po szczegóły dostępnych ofert w tym warunki mieszkaniowe, charakter pracy i zakres obowiązków oraz tego jak będzie wyglądać rozmowa kwalifikacyjna zapraszamy do kontaktu pod adresem opole@hobij.pl. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND

Kamil
@Aleksandra 17.07.2018 14:38

W jezyku Polskim

Bester

Mam pytanie Hobij techniek czy Work Force jedno jest z gdańska a druga z opola - czy to spółka te same agancje czy co? spawacze jacyś tam pracują

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@Bester 26.07.2018 20:59

Witamy i dziękujemy za pytanie. Agencja HOBIJ posiada kilka oddziałów w Polsce, jej główna siedziba mieści się w Opolu, a w Gdańsku jest oddział zajmujący się rekrutacjami technicznymi min. na stanowiska spawaczy oraz monterów rurociągów. Jeśli byłby Pan zainteresowany szczegółami ofert zapraszamy do kontaktu pod nr tel: +48 58 301 93 60 oraz do przesłania swojego CV na adres: technika@hobij.pl. Nasz konsultant będzie się wtedy z Panem kontaktował i przedstawi aktualne oferty. mamy nadzieję, że przekazane informacje będą pomocne. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND.

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
HOBIJ cały czas się rozwija - zupełnie tak jak nasi pracownicy.
Nie zwlekaj! Dołącz do naszego zespołu i razem zapracujmy na wspólny sukces.

>nowe wyzwania 
>nowe projekty 
>nowe możliwości

Skontaktuj się z nami i dowiedz się więcej:
biuro@hobij.pl
   
Miska92

Wszystko zależy od zakładu na jaki trafisz i kordynatora. Ja pracowałam w Riderkerku na Van Oers i nie narzekalam.Z godzinami bywało różnie. Co do kordynatora Pan Dawid uważa się za nadczlowieka bez szscunku i umiejętności zarządzania personelem.Zwykły prostak

Ktosiek
@Miska92 16.01.2018 02:51

Bo z Dawidem trzeba umieć rozmawiać :D pozdro z Haarlemu :)

Zainteresowanaaa

Witam, zastanawiam się nad wyjazdem przez tą agencje, ale czy ktoś może mi szczerze powiedzieć czy opłaca się jechać przez tą agencje? Czy warto ryzykować? Jak stawiki, godziny, zakwaterowanie? Czy da się tam dobrze zarobić? I dlaczego jeśli chce się przez nich wyjechać to trzeba się osobiście stawić w ich biurze? Proszę o opinie osób które były lub są za granicą za pośrednictwem ten agencja.

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@Zainteresowanaaa 29.06.2018 21:43

Witamy i dziękujemy za zainteresowanie naszą Agencją. Zachęcamy również, aby Pani przesłała do nas swoje CV na adres: opole@hobij.pl. Nasz konsultant skontaktuje się z Panią i szczegółowo przedstawi dostępne oferty pracy, warunki zakwaterowanie oraz jakie są możliwości dojazdu do Holandii. Towarzyszymy Pani na każdym etapie przy rozpoczynaniu przygody z pracą w Holandii, służymy wsparciem i chętnie odpowiemy na wszelkie pytania. Zapraszamy do kontaktu oraz czekamy na Pani aplikacje. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND.

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
Wyobraź sobie nowe centrum logistyczne o powierzchni 100 000 m2. Świetne miejsce pracy! 

W EDCO zdobywasz doświadczenie, a kiedy nauczysz się więcej, otrzymasz wyższe wynagrodzenie. To proste!

Aktualnie rekrutujemy! Wyślij swoje CV na mkoziol@hobij.pl


   
HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
Na częste pytanie zadawane przez kandydatów, czyli jak wyglądają lokacje? Odpowiadamy filmem!

Poniżej ujęcia z niektórych naszych zakwaterowań:)

   
Benio123

Witam wraz z dziewczyną chcemy wyjechać przesta agencje czy polecacie?

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@Benio123 21.06.2018 21:47

Witamy i dziękujemy za zainteresowanie naszą Agencją. Zachęcamy również, aby Państwo przesłali do nas swoje CV na adres: opole@hobij.pl. Nasz konsultant skontaktuje się z Państwem i szczegółowo przedstawi dostępne oferty pracy, warunki zakwaterowanie oraz jakie są możliwości dojazdu do Holandii. Towarzyszymy Państwu na każdym etapie przy rozpoczynaniu przygody z pracą w Holandii, służymy wsparciem i chętnie odpowiemy na wszelkie pytania. Zapraszamy do kontaktu oraz czekamy na Państwa aplikacje. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND.

Anka

Witam pracuje przy pakowaniu mrozonych ciast i sandwich miasto Cuijk Jestem bardzo zadowolona prace jest dwu zmianowa panuje mila atmosfera kolezanki sa zyczliwe biuro jest tez w porzadku Kiedy mam problem dzwonie pisze zawsze mam odpowiedz pozdrawiam

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@Anka 27.09.2017 13:00

Dziękujemy za komentarz, obecnie też prowadzimy tam rekrutacje. Jeśli ktoś z Pani znajomych albo bliskich byłby zainteresowany pracą w Cuijk zapraszamy do polecania nas lub do kontaktu pod adresem: biuro@hobij.pl. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
A kto powiedział, że w pracy nie może być wesoło?:) 
   
Jarek

Normalna spoko firma, ale niestety nie wszystkim się dogodzi!!!

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@Jarek 17.05.2018 17:03

Dziękujemy za komentarz i polecamy się na przyszłość. Zapraszamy też do rekomendowania swoich znajomych, którzy byliby zainteresowani podjęciem pracy w Holandii, będziemy z nimi w kontakcie i poinformujemy o naszych najnowszych ofertach pracy. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND

Bartek

Na jaka umowę można liczyć na początek?

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@Bartek 05.06.2018 19:25

Witamy i dziękujemy na komentarz. Na początek umowa to kontrakt na dłuższy okres czasu z możliwością jego przedłużenia, po więcej szczegółów zapraszamy pod adres: opole@hobij.pl. Chętnie odpowiemy na wszelkie pytania i przedstawimy nasze najnowsze oferty pracy. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND

lysy

prosze o opinie SLIGRO VEGHEL,rzekomo mam tam jechac

rr
@lysy 28.06.2017 11:18

Nie jedz

HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.
pracodawca
@rr 24.11.2017 11:38

A my zapraszamy do współpracy. Duży Zakład, magazyn spożywczy, o ugruntowanej pozycji, niedaleko Eindhoven i portu lotniczego. Praca w przeważającej mierze jest w temperaturach chłodnych, ale dodatki do pensji i stabilna praca są zdecydowanym atutem tej oferty. Więcej informacji pod adresem: opole@hobij.pl. Pozdrawiamy i czekamy na kontakt - HOBIJ POLAND

Zostaw opinię o HOBIJ International Work Force Sp. z o.o. - Opole

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.