HOBIJ International Work Force

• Sławice
  • Górki
  • Folwark

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

Opinie o HOBIJ International Work Force Opole

Nie przegap nowości o HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.!

01.07.2025 11:18

! UWAGA! Przypominamy i pamiętajmy!

Agencja HOBIJ nie pobiera od kandydata żadnych opłat za rekrutacje, znalezienie pracy, otwarcie konta pracodawcy, transport pracownika do Holandii itp.!

Bądźmy czujni! Sprawdzajmy informacje i uważajmy na oszustów podszywających się pod pracowników agencji!

Gosia

01.02.2019 12:14

Pracowałam przez Hobij na salatkach w zeszłym roku i powiem tak, praca czasem ciezka ale tez calkiem ok., zrobić tez można, pieniądze na czas. Planuje w tym roku na wiosne wrócic.. Co do agencji nie mam w sumie zadnych wiekszych zastrzezen, ale mieszkałam na prywatnym zakwaterowaniu u cioci, wiec nie wiem jak to wygląda na domkach.. Przynajmniej z mojego doświadczenia jest ok..
    Justa

08.01.2023 16:06

Ja właśnie mam zamiar wyruszać 27 stycznia do tej firmy
    Justa3

11.01.2023 13:24

Powiem ci tak że wczoraj rozmawiałam z kobietę na video pytals czy znam j ang pow że podstawę tak i że się umówiłam na następną wizytę na 23 i 27 wyjazd mam z pl bo ja pierwszy raz jadę do tej firmy
    laurie

25.10.2018 16:40

Moje sugestie dla HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.: mozna sie dogadac z biurem Lubię atmosferę w HOBIJ International Work Force Sp. z o.o. za: mozna sie z nimi dogadac

26.10.2018 09:02

Dziękujemy i pozdrawiamy:) HOBIJ POLAND
    anonymous

28.12.2017 18:14

Hmm, jestem zdziwiona tyloma negatywnymi opiniami na forum na temat Hobij. Ja pracowałam z tą firmą przez dwa lata. Jeżeli chodzi o zakwaterowanie to są to domki typu bungalow, domki wieloosobowe. Naprawdę nie było tam aż takiej tragedii. Najgorzej jest chyba w hotelach pracowniczych, gdzie jest jedna kuchnia na kilkudziesięciu pracowników z łazienkami tez nie za ciekawie. Zawsze po kilku miesiącach można wynająć coś prywatnego, nie ma z tym u nich problemu. Co najważniejsze to firma jest wypłacalna. Polecam tą agencję również osobom, które mieszkają w Holandii. Można u nich znaleźć pracę będąc w Holandii.

Janina

29.06.2026 15:27

Agencja zwalnia po 2 latach pracy Polaków na fazie B, nie chcą dać fazy C zwalniaja, i zatrudniaja nowych.

25.06.2024 09:54

Szukasz pracy w Holandii ? Skontaktuj się z nami!

Posiadamy wiele ofert na produkcji oraz w logistyce!

Zainteresowany/a ?

✅ Wyślij do nas swoją aplikację już dziś !

Skontaktujemy się z Tobą i ustalimy wszelkie szczegóły!

[email protected]

✅Pomagamy również w organizacji transportu do Holandii z naszym zaufanym przewoźnikiem oraz w załatwieniu wszelkich formalności związanych z zatrudnieniem.

✅Cały proces rekrutacji odbywa się on-line!

Rozpocznij swoją przygodę z HOBIJ już dziś!

Janina

11.06.2026 06:33

Bardzo mało pracy nie ma zapewnione 5 dni w tygodniu, tylko po 3 dni, max 4 dni w tygodniu.
    #PracownikKompletujacy

Adam Herbst

06.03.2026 14:19

Witam to nie prawda ze wszystko agencje pracy są takie same przez Hobij pracuje 4 m-c w firmie w której juz wcześniej pracowałem Danish Crown i jestem mega zadowolony żadnych problemów koordynatorzy z klasą szanują cie jako pracownika a przede wszystkim jako człowieka i to jest ważne Hobij nie jest moja pierwsza agencja tak więc od Hobij inne agencje pracy mogą sie wiele nauczyć Dziękuję p. Jolancie p. Danielowi i innym za wsparcie jakie dają pracownikom Polecam bo warto

Adam Herbst

24.02.2026 09:09

kandydatka1244

02.02.2026 19:29

Witam, czy ktoś pracował może na magazynie z odzieżą obuwiem itd w Bleiswijk? Chciałabym się dowiedzieć o pracy i zakwaterowaniu jak to tam wygląda
    #Magazynier
    Natalka

01.07.2025 03:15

Hej mam w planach wyjechać przez tą agencje na pakowanie kosmetyków do oss czy ktoś z was był? Jeżeli tak to jakie są wasze opinie ?
    nika

13.08.2025 15:24

Nie jest tam wcale tak fajnie, bardzo duże tempo. Dziwnie ludzi taktują. Lepiej jest w Haarlem na boczku
    CepkaDrepka

04.12.2024 22:43

Cześć wam wszystkim chciała bym was przestrzec przed pracą przy pakowaniu słodyczy w Veghel.Polacy rządzą tam gdy im się nie spodobasz zrobią wszystko żeby cię (usunięte przez administratora) dyskryminacja na każdym kroku.Musisz szybko pracować.Kazda linia jest inna i może się tak zdarzyć że każdego dnia będziesz na innej lini i będziesz miała swojego polskiego ukochanego operatora dla którego liczy się norma.Nie każdy nada się do tej pracy i nie wszyscy pozwolą sobie na takie traktowanie jak ja.Polecam pracę w Udei w Veghel nie ma (usunięte przez administratora) i Polacy nie rządzą Polakami.
    marekmarekpak

10.10.2024 17:44

@pracodawca Mam pytanie, w treści ogłoszenia widzę następujące info- Poza wyżej wymienionym wynagrodzeniem/stawką podstawową; dodatek urlopowy (8,33%) i godziny wakacyjne (2,17%) będzie doliczany do wynagrodzenia i wypłacany w systemie tygodniowym. Czyli rozumiem, że 2,17 proc to stawka zamiast 8proc w skali roku? I jadąc na urlop nie mam żadnych wypłacanych pienieędzy Nie rozumiem, będę wdzięczny za info

11.10.2024 11:25

Dzień dobry. Dodatek wakacyjny oraz część godzin wakacyjnych (razem 10,5%) jest wypłacane w systemie tygodniowym wraz z wynagrodzeniem; natomiast pozostała część godzin wakacyjnych (nadal stanowiąca 8%) jest wypłacana raz lub dwa razy do roku.
    marekmarekpak

10.10.2024 17:45

11.10.2024 11:24

Kamil

07.06.2024 17:49

Witam czy ktos pracowal w oss w firmie vetipak ?? Prosze o opinie
    Jacek

28.08.2024 10:47

Na którym Vetipack bo jest 3 zakłady??

23.12.2023 21:39

Trzymać się z daleka. Pracowałam na Bacu Bakkerij pare miesiący praca super lecz sam hobaj. Zakwaterowanie - hotel, w którym śmierdziało jak w starym szpitalu. Łazienki na korytarzu (usunięte przez administratora) , pełno mokrych włosów w łazience , a gdy weszłam do toalety pierwsze co zobaczyłam to nie spuszczone odchody . Zadzwoniłam od razu do Pani Katarzyny z hobaj co to ma być - dostałam odpowiedz że nie można zmienić już nic , chociaż prędzej mówiła że to zakwaterowanie tymczasowe. Pokoje tak małe , że mieściła się tylko szafa i łóżko ( pokój dwuosobowy) koszmar płakałam pół dnia , a nawet chciałam wrócić do Polski. Praca w Bacu jak najbardziej ale tylko przez agencje APN (brat pracuje bardzo polecam pieniądze super i domki) . HOBAJ OBCINA WYPŁATY. Uważajcie na nich …
    Paweł

21.08.2024 12:27

To jest wina Agencji, bo przyjmują takich ludzi do pracy i na lokacje i się ich nie pozbywają.
    Anonymous

26.07.2024 14:24

Chociaż co do pracy nie mam większych zastrzeżeń, tak na litość boską! Moglibyście lepiej dobierać ludzi do domków, ponieważ mi przyszło mieszkać z ludzi z niższej klasy mentalnej, którzy robią duże zamieszanie. I nie jestem jedyną osobą, która próbowała się na to zaskarżyć prywatnie, ale bezskutecznie.
    Jolanta

12.05.2023 20:05

Pracuje przez agencje Hobij od kilku miesiący i jestem bardzo zadowolona. Praca jest ciężka, ale wyjeżdżając w celu zarobkowym za granice trzeba się z tym liczyć. Mieszkam w domu wieloosobowym na uboczu dużego miasta - 34 km od miejsca pracy. Mam własny jednoosobowy pokój. Dostałam samochód służbowy przez co nie muszę martwić się o dojazdy do pracy. Agencja jest przede wszystkim wypłacalna , mi akurat trafili się super koordynatorzy, jeśli jest jakiś problem - zawsze pomogą. Ogólnie jeśli jest jakiś problem zawsze można zadzwonić do biura, służą pomocą. Za niezgłaszanie choroby można dostać bonus 100€ co jest naprawdę spoko :). Jeśli ktoś nie boi się pracy i jest sumienny - to tez agencja traktuje takich ludzi powaznie. Polecam z czystym sumieniem. Pozdrawiam :)
    Ania

14.06.2024 23:40

Wszystkie pokoje maja dwuosobowe , nigdy jednoosobowe, byłam i wiem

Oferty pracy - HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

Magazynier – operator wózka reachtruck

15.58 - 15.58 EUR / h

Magazynier – dział ekspedycji

Berkel en Rodenrijs

15.2 - 15.2 EUR / h

Pracownik magazynu – żywność ekologiczna i produkty naturalne

14.99 - 14.99 EUR / h

Magazynier – order picker

Amsterdam

15.2 - 15.2 EUR / h

Pracownik magazynu – elektronika, kosmetyki i produkty medyczne

Dordrecht

14.99 - 14.99 PLN / h

Magazynier – kompletacja zamówień (dział mroźni)

Praca tylko po 3 dni.

14.06.2024 23:29

Szukaliśmy pracy, w bol Waalwijk dają najpierw 4 dniu potem tylko jeden tydzień 3 dni, drugi tydzień 3 dni 0otracacie za mieszkanie 125 euro + ubezpieczenie zdrowotne zostaje 180 euro na cały tydzień 160 euro na jedzenie i papierosy.
    z emigracji!

07.06.2024 09:45

Jestem świeżo po wyjeździe i w zasadzie wracam zadowolony, zwlaszcza że pieniadze już są na koncie :D Po kolei... Wypłata bardzo szybko trafiła na konto, zero problemów. Przez cały wyjazd miałem wsparcie gdy był potrzebny kontakt z kimś z biura. Hotel do którego trafiłem, był zwyczajnie ok. Nie był to na pewno standard 5 gwiazdkowy, ale i nie chodziły po nas (usunięte przez administratora) :D

09.06.2024 23:08

Był problem z warunkami na samym mieszkaniu? Normalnie dostałeś wszystkie pieniądze?
    Ex

09.06.2024 19:37

Pracowałem tutaj przez rok i bardzo gorąco wszystkim polecam! To bardzo dobra firma, godna polecenia!
    Tamara

02.06.2024 07:01

Widzę, że narzekacie na ten hotel. To tam nie zarabia się tyle, żeby samemu coś ogarnąć? Nie trzeba przecież siedzieć w tym co firma daje.
    topielec

03.06.2024 23:51

Skoro dają hotel już na start to po co niby szukać samemu? Tak to masz wszystko z głowy i jedziesz tylko pracować, to tak powinno zawsze wyglądać i tak działa w każdej ogarniętej agencji pracy
    hercules

04.06.2024 09:18

nie chodzi o co czy zarabia sie duzo czy mało, firma jeżeli zapewnia nocleg to warto z tego skorzystać, zwłaszcza że agencja zawsze może wynegocjować lepsze stawki

01.06.2024 18:51

szybki bill

03.06.2024 23:49

Na ilu wyjazdach byłeś jak można wiedzieć? Sprawdzałeś jak wygląda to w innych agencjach?
    szybki Bill

04.06.2024 09:16

z mojego doświadczenia z innych agencji, wychodzi że większość hoteli na wyjazdach tyle kosztuje. Trochę ten standard mnie odrzuca na hotelu, ale sprawdzimy i zobaczy się jak będzie :D
    Nowa

24.01.2024 15:24

Próbuje skontaktować się z agencją pracy ale nikt nie odpowiada. Ktoś wie może czemu? Słabo ze agencja coś takiego robi
    Spawacz

10.12.2023 11:55

Po sytuacji w której chceli mnie kasować za pokój podczas gdy byłem na 3 tygodniowym urlopie podziękowałem za współpracę. Do pracy musisz dojeżdżać rowerem jeśli odległość od domu nie przekracza 10km Akurat pracowałem w okresie letnim, więc nie było zle, ale wiadomo jak bywa z pogodą w Holandii, zwłaszcza jesienią. Poza tamtą sytuacją nie było tragedii

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HOBIJ International Work Force?

Byly Pracownik

06.12.2023 21:28

(usunięte przez administratora) Nie ma godzin pracy 3 dni w tygodniu i nie ma z kim gadać. Zero kompetencji że strony koordynatorów.

25.11.2023 09:39

Jeszcze gorzej nigdy nie trafilam jak tu. 2 dni pracy w tygodniu . I 4 osoby w pomieszczeniu mieszka. Praca w CEVA jest dobra z tym że jej nie ma)
    Grzesiek

26.09.2023 16:40

Zakwaterowanie spełnia wszelkie normy, praca zależy od szczęścia. Mi akurat się nie poszczęściło.
    Giacomo

11.07.2023 13:03

Witam. Czy warto jechać do agencji hobij? Proszę tylko o poważne komentarze
    Polak

02.04.2023 00:14

Widząc te opinie i odpowiedzi nasuwa się jedno.Firma dba o marketing . Nawet złe opinie , jak już są ,to są tak napisane by pogłaskać i nie daj Boże nie zaszkodzić. Osobiście wszelkie prace dla firmy i kontakty z tą firmą odradzam. Robią dużo złych rzeczy , np rzeczy z zakresu manipulacji. . Jeżeli jesteś osobą rozsądną to zaufaj mnie i nie bierz pracy w tej agencji . A jak już weźmiesz wykaż się głębokim brakiem zaufania do otaczającego cię środowiska .Zaròwno ożywionego (koledzy z pracy i lokacji) Jak i nie ożywionego ,miejsce kwaterunku ,autko .Pozdrawiam.

26.04.2023 20:39

Hej, dzień dobry (wieczór). Mój bliski pracuje już długo z tą agencją i nie narzeka. A przez kilka lat nazbierał doświadczenie ze współpracy z trzema agencjami. Ludzie anonimowo piszą różne rzeczy. :> Jeśli temat wciąż aktualny może Pan napisać do mnie na: [email protected], może uda nam się odpowiedzieć na konkretne pytania. :) Pozdrawiam!
    Michał

27.10.2022 13:50

Witam. Czy ktoś pracował w sligro i ma jakieś informacje? (Jaki zarobek?)

26.04.2023 20:33

To wszystko zależy od rodzaju pracy, którą wybierzesz i godzin, w których będziesz pracować. Popołudniówki łapią się na 125% stawki godzinowej, a niedziele 150%. Ale nie zawsze to Ty decydujesz ile pracujesz. Holandia ma swoje prawo. Szczegóły bywają naprawdę istotne. Pozdrawiam!

Kontakt - HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

Kołłątaja 10 lok. 4 45-064 Opole

Branża główna: Rekrutacja i HR

27.03.2023 12:39

W żadnym z ogłoszeń niema podanych stawek lecz kwestia wygląda tak : - Rozmowa odbywa się na Messenger lub inne aplikacje. - kwatery w kwocie 117€ tygodniowo - Rower kaucja 150€ z możliwością odsprzedania firmie. - karta sim z doładowaniem na start później musisz ty sam . O co chodzi ? Może nie będziesz musiał jej używać a może właśnie po to ją zostajesz aby otrzymywać plan pracy ? Może jednak potrzeba ją doładować i dzwonić tylko z tej karty do biura ? - ubezpieczenie zorg - Wypłaty tygodniowe . Lecz teraz zastanów się czy dasz radę ?czy przetrwasz ? A co jeśli nie ? Po tygodniu zrezygnujesz i co z rowerem ? Pamiętajcie że ludzie na kwaterach są różne z jednymi się dogadasz z jednymi nie . W mojej sytuacji jest tyle agencji że lepiej szukać gdzie indziej , nie wszyscy pobierają opłaty za rower i nie wymagają specjalnej karty by wydawać niepotrzebnie pieniądze. Pracowałem przez inną agencję nie napiszę tutaj jaką i powiem tak : - kwatera ok wszyscy tyle zabierają za mieszkanie w kilku jak w kurniku lecz czy cena 117€ tygodniowo to duży czy mało sami rozważcie czy warte świeczki ? Na początek może tak z przymrużeniem oka i znaleźć sobie domek ze wspólnikami można i na 100% taniej . - ubezpieczenie ok zorg tak kosztuje wszystkie agencje pobierają jest obowiązek .- rower nie , nie zgodziłbym się są agencje gdzie nie pobierają i to w dobrym stanie rowery . - karta sim ? Rór bym się nie zgodził nie wymagają tego inne agencje , umowy podpisujesz wszędzie online po pobraniu odpowiedniej strony agencji i tyle w temacie . Powodzenia .

28.03.2023 13:11

Szanowny Panie, Pragniemy poinformować, iż karta sim oferowana przez agencję nie jest obligatoryjna. Oferujemy holenderską kartę, jeżeli ktoś potrzebuje bądź takową chce, aczkolwiek nie narzucamy jej posiadania. Wszelki kontakt oraz informacje czy plan pracy, są wysyłane na wskazany przed przyjazdem kontakt (nie ma znaczenia czy to jest numer polski, holenderski itp.). Kaucja za rower (jeżeli dojazd do pracy jest rowerem) zostaje w pełni zwrócona po zakończeniu pracy, w przypadku zwrócenia oraz prawidłowego obchodzenia się z rowerem. Z poważaniem, HOBIJ
    Troll

02.04.2023 00:46

To typowa opinia napisana przez Hobij. Sami piszą pytanie sami dają sobie odpowiedż .- Còż to chore jest.
    Klaudia 22

14.03.2023 20:12

Ktoś wyjeżdżą teraz za granicę? Z kimś razniej bo trochę obawy są
    Chce wyjechać

19.03.2023 10:48

Właśnie zastanawiam się nad wyjazdem i jedyna blokada jaka pozostawała to taka, ze mam jechać sam. Oferta niby spoko itp ale jak mówisz z kimś raźniej

26.04.2023 20:28

Hej, i jak, zdecydowałeś się? Klaudia, a Ty? Jakby co to mogę coś podpowiedzieć. Dajcie znać. :) Złapiecie mnie na: [email protected] Pozdrowienia!
    Jasiu Fasola

15.03.2023 07:17

Ja mam inną sprawę. Dotyczy aut i rozliczania za benzynę. Autko dostaje i nie wiem czy leje paliwo za swoje a oni mnie to jakoś gratufikują. Czy jeżdże za ich np kończy się bak biorę rachunek ectect .Bardzo jest to nie jasne. ( Bo na innych firmach jak jeżdziłem to np miałem kartę do paliwa , kartę czasu pracy .A tu nic .Nawet jakieś kopi odbiorczej . Bardzo bym prosił kolegòw i koleżanki o wyjaśnienie jak to jest. (Nie użalam się tylko nie wiem ) ps po za tym widzę że płyny raczej za swoje.Np do spryskiwaczy.
    Natalia

07.03.2023 17:22

Witam, pracował ktoś na produkcji? W piekarni w Bacu Bakkerij przez hobij?

17.02.2023 14:28

PRACA PRZY PAKOWANIU/ OPERATOR LINII

✅Lokalizacja: Oss, Veghel

✅Wymagana znajomość języka angielskiego w stopniu dobrym

Dla naszego klienta, poszukujemy chętnych kandydatów do pracy przy linii produkcyjnej: pakowanie/ Operator linii.

! Aplikuj już dziś !

Pracodawca firma pakująca, która specjalizuje się w pakowaniu produktów kosmetycznych oraz żywności (słodycze)

_____________________________________________
    Zgłoś się do HOBIJ już dziś, wyślij do nas swoją aplikację: [email protected]

Nasi konsultanci będą z Tobą w kontakcie i poinformują Cię o szczegółach oferty❗

Nadia

15.07.2022 12:40

Hej, jak się pracuje w Vetipak w Oss, zamierzam tam aplikować, ale nie wiem czy warto, polecacie? Pozdrawiam.
    Justyna

03.10.2022 00:31

Szkoda zdrowia, gonią i gnoją, jak nie robisz normy do pierwszej pauzy potrafią do domu odesłać tzw lotka z pracy.
    Beti

25.10.2022 10:32

Też zamierzam jechać tam do pracy. Czy wie ktoś coś więcej o tej agencji. Proszę o więcej informacji.
    kasia

17.10.2022 21:26

Sligro dział rybny smitvis pracował ktoś z was w Veghel ? Proszę o opinie, pozdrawiam ciepło
    Przemek

16.09.2022 17:18

Odradzam odnośnie zakwaterowania , stary hotel w Harlem . 30 pokoi niczym (usunięte przez administratora) dwa prysznice zawalone syfem jedna kuchnia na 30 pokoi . Można dostać konwulsji !!! Firma płaci ale warunki socjalne to obrzydliwość !
    Sebastian

17.08.2022 11:24

Szukam pracy

17.08.2022 11:55

Dzień dobry, dziękujemy za kontakt oraz zainteresowanie naszą ofertą! Posiadamy oferty pracy na magazynie oraz produkcji. Bardzo prosimy o przesłanie aplikacji (CV) na adres [email protected] ; wówczas nasz konsultant się z Panem skontaktuje i udzieli wszelkich szczegółów. Pozdrawiamy, HOBIJ Poland
    Zarty

02.02.2022 11:55

Przyjechaliśmy wraz z kolegą do pracy przez hobij jak się okazało siedzimy już 2 tydzień na lokacji bez pracy tam gdzie mieliśmy pracować nie ma podobno pracy więc po co nas rekrutowaliscie?rozumiemy biznes to biznes ale bez jaj śmieszna nie godna zaufania agencja przez telefon obiecują złote góry a prawda jest brutalna
    piekarz

07.08.2022 17:31

u mnie jest praca ale nie wypłacaj dodatków i za 270 euro tygodniowo max zapraszam do hobija. żenada

27.01.2022 13:42

Bolcia

14.03.2022 17:04

Nigdy nie podawaj swoich danych na forum.
    Krzysiek

07.08.2022 12:12

Nie podaje się takich danych na ogólnym czacie
    On 29 lat

11.06.2022 23:27

Siemanko. Chciałbym wybrać się do pracy za granicę. Czy byłby także ktoś chętny? We dwójkę przynajmniej raźniej na obczyźnie :D jestem z woj. śląskiego. Jak coś to pisać na email :) [email protected]
    Hanusia

25.07.2022 14:42

Ja bardzo chętnie
    Niki

04.08.2022 17:02

Ja też bardzo chętnie może się tam spotkamy woj śląskie
    Tomasz

04.07.2022 12:40

Poszukuje pracy w Okolicy Zandvoortu od zaraz

04.07.2022 15:59

Dzień dobry, dziękujemy za kontakt oraz zainteresowanie naszą ofertą. Niestety w tej miejscowosci nie posiadamy oferty pracy. Najblizszej jest mozliwe Haarlem lub Amsterdam. Można przesłać do nas aplikacje (CV) na adres [email protected] ; wówczas nasz konsultant się z Panem skontaktuje i udzieli wszelkich szczegółów. Pozdrawiamy, HOBIJ Poland
    Tak, to ja

17.06.2022 12:29

Agencja na pierwszy rzut oka przeciętna. Zalegają mi z wypłatą wakacyjnego i już prawie 2 miesiące po zakończeniu współpracy z nimi dalej mi nie wypłacili kilku zaległych godzin, kontakt zerowy, jedynie koordynatorka mi odpisuje ale żadnych konkretów. Jak do piątku nie dostanę pieniędzy to skorzystam z pomocy prawnika, nie polecam agencji.

Zostaw merytoryczną opinię o HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.