HOBIJ International Work Force

• Sławice
  • Górki
  • Folwark

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

Opinie o HOBIJ International Work Force Opole

Nie przegap nowości o HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.!

Exworker

01.06.2020 12:23

Nie polecam bardzo
    nick

28.08.2020 13:56

a co polecasz zatem?
    odbytnica

23.07.2020 11:22

praca dosyć monotonna, można zarobić kokosy, agencja uczciwa i solidna, mieszkania duże i prawie tanie, rowery to cud techniki, polecam
    nick

28.08.2020 13:50

a te kokosy to w jaki sposob mozna zarobic uczciwa stawka czy godzinami nadrabiac?
    [email protected]

11.08.2020 23:28

firma normalna tylko ludzie potłuczeni zamiast praca to prochy
    Artur

05.08.2020 23:37

Ktoś się wypowie na temat sligro?
    Monotonny

04.08.2020 19:12

Agencja to sciema. Pracowałem w hessing przy salatkach, to zdawało mi się że jestem z każdej strony (usunięte przez administratora). Praca po 3 dni w tyg to norma mimo to za mieszkanie pobierają tyle samo, w chwili gdy przytrafi ci Się lepszy tydzień to wyciągną z ciebie brakujące pieniądze za poprzedni tydzień za mieszkanie. Jest to nie dopuszczalne bo jest to spowodowane nie twojej winy przecież. Nie polecam!

19.07.2020 10:47

Czy całe wynagrodzenie wpływa na konto, czy jest to w jakiś sposób rozdzielane w HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.?

20.07.2020 15:39

Dzień dobry, Wynagrodzenie w całości przelewane jest przez agencje HOBIJ Holenderską (wynagrodzenia są w systemie tygodniowym). Pozdrawiamy, Hobij Poland
    Kierownik sałatek

12.07.2020 04:31

Nie polecam tej agencji, praca na "Hessing" lok. Helmond wygląda tak że do biura atakujesz rowerem 9km (jeżeli ci go jeszcze nie ukradli i nie straciłeś 150€ "kaucji") docierasz do firmy podpisujesz papiery, zdajesz test BHP, zwiedzasz firmę, a na koniec w biurze mówią że o 18:00 dostaniesz planing do pracy na e-mail, po czym wracasz kolejne 9km rowerem, nastaje godzina sądu, szukasz swojego nazwiska na liście lecz go nie znajdujesz, myślisz sobie ze na następny dzień zostaniesz zaplanowany lecz tak się nie dzieje , a gdy dzwonisz do biura z pytaniem dlaczego nie jesteś planowany słyszysz odp. " W tym tyg. na pewno zostanie Pan zaplanowany, nie zdążyliśmy jeszcze wszystkich zaplanować" cały tydzień przesiadzilem na tym psełdo "hotelu" i nie zostałem zaplanowany ani razu, a w biurze zapewniali mnie że jest praca i że będą godziny, będą pieniądze, a skoro pracy nie było to nie było godzin co za tym idzie nie było pieniędzy, nie obiecujcie ludziom pracy jeżeli nie jesteś jej w stanie zagwarantować, bo wy się nie przejmujecie czy ten wasz "pracownik" bd miał za co żyć skoro do pracy nie chodzi bo wy nie zdążyliście go zaplanować, niektórzy na tym "hotelu" spędzili 2-3 tyg bez zaplanowania do pracy, no to skoro jest tak dużo tej pracy to co jest nie tak, a może poprostu tym się zajmujecie "gnojeniem" ludzi, bo "pracodawcą" nie można was nazwać bo nie dajecie tej pracy. Może zamiast nazywać się " biuro pracy HOBIJ " nazwiecie się " biuro bezpracy HOBIJ, u nas na pewno nie zarobisz" NIE POLECAM TEGO "BIURA"!!!! SZANUJCIE PRACOWNIKÓW I DOTRZYMUJCIE SŁOWA, BO Z TAKIM PODEJŚCIEM DO PRACOWNIKÓW JAK MACIE TERAZ TO NIE ZAJEDZIECIE ZA DALEKO.
    Toj

28.02.2020 00:38

Witam, macie jakieś informacje odnośnie pracy na bekonie w Haarlem? Ogłoszenia widzę już od baaardzo dawna, opinie w necie zarówno o tej pracy jak i agencji są negatywne, może ktoś tam pracuje i opowie jak to tam wygląda? jak tam wygląda nocne mycie maszyn?

30.12.2019 09:37

Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.?

30.12.2019 11:06

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszymi ofertami. Oczywiście, posiadamy wiele ofert pracy, gdzie doświadczenie nie jest wymagane. Zachęcamy do przesłania do nas swojej aplikacji na adres: [email protected] . W razie pytań pozostajemy do dyspozycji. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND
    Jaa

26.02.2020 03:54

Nie no co ty..mosisz mieć kwalifikacje i to jakie
    Zła

27.09.2019 18:13

Witam, pracowałam na salatkach w Helmond, praca ok,i tylko tyle.brak godzin,po 2dni wolnego, bungalowy małe, brak wi-fi, pranie płatne 5,50euro. Kaucja za rower 150euro, bezzwrotna.Nie otrzymałam Solarisa za co mi potracili, co tydzień wszystko mi potracali, nawet przy małych wyplatach,a teraz Pani w biurze mówi mi że za mieszkanie itd.Brak Solarisa, brak odpowiedzi na maile. Szkoda słów, Nie bierzcie od nich rowerów, bo zaplacicie 150euro i już nie odzyskacie
    Dagmara

22.02.2020 19:56

Podany przez Państwa adres e-mail;[email protected] wydaje mi się że to jest adres e-mail do biura w Holandii a uren oznacza godziny wiec nie wiem czy jest poprawnym adresem

24.02.2020 14:19

Dzień dobry, Zgadza się, podany adres jest adresem holenderskim. Siedziba biura w Holandii zajmuje się wszelkimi rozliczeniami oraz kwestiami finansowymi, stad tez taki adres mailowy:) W razie pytań zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND
    Magdalena

19.02.2020 21:42

Hej Wszystkim, Czy wyjeżdża ktoś może 20.02.2020 do pracy przez firmę Hobbaj do Hessinga?
    lolo

03.02.2020 16:24

wymagają wideorekrutacji do pracy za 9e brutto na godzinę na produkcji, ostatnio spotkałem się z czymś takim w warszawie przy pracy jako zdalny programista za 12 tys. zł brutto. Czy warto, odpowiedzcie sobie sami :)
    Terminator

23.01.2020 21:17

Firma Edco w Durnne I Edichoven to dwa magazyny logistyczne I sam rozwalasz kontenery nikt ci nie pomoże do 30 min kręgosłupie wychodzi w (usunięte przez administratora) po 8 godzinach pracy jak byś z krzyża wstał

Oferty pracy - HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

Pracownik magazynu Sklepu Internetowego

15.58 - 15.58 EUR / h

Magazynier – order picker

Amsterdam

15.2 - 15.2 EUR / h

Pracownik magazynu – żywność ekologiczna i produkty naturalne

Veghel

14.99 - 14.99 EUR / h

Pracownik magazynu – elektronika, kosmetyki i produkty medyczne

Dordrecht

14.99 - 14.99 PLN / h

Ruda

08.01.2020 13:43

Zostałam wysłana przez agencje MARVEL przy sprzątaniu hoteli w Amsterdamie. Okazało się, że jesteśmy (ja i mój chłopak) zatrudnieni w firmie HOBIJ. Mieszkaliśmy w Monnikendam w hotelu pracowniczym. Warunki pokoju okej ale kuchnia była wspólna na dole(usunięte przez administratora) pracowalismy w hotelu i praca była w porządku, pracowalismy raz po 8 godzin, raz po 10, zależało od ilości pokoi. Praca była w porządku, ale płaca to jakaś KPINA. Mieliśmy niby stawkę (usunięte przez administratora) a na solarisie co tydzień było (usunięte przez administratora) i tłumaczyli to wprowadzeniem w błąd przez firmę MARVEL. O(usunięte przez administratora)Obiecywali tydzień w tydzień korekty a wypłaty było po 150 euro, max 200. (usunięte przez administratora) NIE POLECAM!!!!!
    yy

12.12.2019 12:20

Na początku wszystko ładnie, pani rekruterka bardzo miła, wszystko wyjaśniła, ale na miejscu okazało się, że zostaliśmy błędnie poinformowani na temat godzin pracy. Trafiliśmy do firmy, w której pracuję się ok. 10,11 godzin dziennie, dodatkowo prawie codziennie zaczyna sie i konczy o innej godzinie. Pani rekruterka powiedziała nam, że praca w wymiarze godzin 8,9 dziennie i grafik stały (bardzo nam na tym zależało o czym owa pani doskonale wiedziała). Kiedy zglosilismy do holenderskiego oddzialu, ze zostalismy wprowadzeni w blad i poprosilismy o zmianę pracy nikt nie zrobił problemu i nawet zostalismy przeproszeni za oddzial w Polsce. Poproszono nas o poczekanie przez kilka dni i ze na pewno bedzie dla nas oferta. Czekaliśmy cały tydzień po czym w piątek (kiedy praktycznie nie ma juz mozliwosci zalatwienia innej pracy) zostalismy poinformowani droga mailowa, przez opiekuna lokacji, ze mamy sie wyprowadzic, bo nie pracujemy juz w Hobij. Biuro nawet nie pofatygowalo sie, zeby poinformować nas o braku ofert, a co za tym idzie zakonczeniu naszej wspolpracy. Warunki mieszkaniowe nie byly najgorsze. Natomiast sposób postepowania pozostawia wiele do życzenia stąd tez moja zla opinia na temat tego biura.
    Pan Tadeusz (tak, ta Wódka)

22.10.2019 17:55

Zastanawiałem się nad wysłaniem CV do waszej agencji, ale już po spamowaniu opinii waszymi ofertami widzę, że nie jesteście poważną firmą.
    Twój stary

07.10.2019 19:02

Witam jeśli chcesz stracić swój czas nerwy pieniądze i godność zatrudnij się w Hobij polecam ta agencje nie dość że oszukują na wyplatach kaucja za rower 150euro której nie oddają.. mieszkania tragiczne suf smrut i ubóstwo Rumunowo... w biurze pracują nie kompetentne osoby..a prace ktore oferują sa żenujące nie opłacalne i wg brak słów.. moim zdaniem takie agencje powinni zamykać.. jeśli mi nie wierzycie spróbujcie podjąć z nimi współpracę to zobaczycie..pozdroo
    adrian

20.10.2019 16:27

Zależy jak się trafi Ja pracowałem w przynajmniej 5 agencjach i h Hobij był najbardziej solidny zaraz po nim pran. Zero problemów. Mieszkania są jakie są, zawsze możesz sam sobie wynająć. Ale mieszkania to problem w całej Holandii.
    Gusion

13.09.2019 10:13

Miałem jechać do pracy przy składaniu rowerów, a trafiłem do innego miejsca i do innej pracy przy sałatkach. Tydzień czekania na pierwszy dzień w pracy i dalej słyszałem od koordynatora hasło "jutro"... Trzeba było szybko zamówić busa i uciekać do Polski, tak firma Hobij zajmuje się organizacją pracy. Jak każda inna, podpisz umowę i mamy kasę za Ciebie... A warunki mieszkalne? (usunięte przez administratora) straciłem pieniądze, czas i zdrowie...

13.09.2019 13:23

Szanowni Państwo, uprzejmie informujemy iż agencja HOBIJ International Work Force nie posiada i nie posiadała w swojej ofercie pracy przy "składaniu rowerów" . Dziękujemy natomiast za wszelkie uwagi i komentarze. Jeśli istnieją kwestie, które budzą wątpliwości i nie zostały wyjaśnione, prosimy o kontakt z naszym holenderskim biurem pod adresem [email protected] lub [email protected], tak abyśmy mogli pomóc. W razie pytań zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND
    Orzeł

23.08.2019 11:39

Kto zna dobra Agencje Pracy doHolandii
    dejw

03.06.2019 18:16

Pracował ktoś w miejscowości Oosterhout na beczkach? Jak z warunkami mieszkalnymi?
    Talos

27.07.2019 19:21

Praca w Janus Vaten B.V jest najczęściej pracą wymagającą fizycznie, więc nie polecam dla osób słabszych lub starszych. Co do warunków mieszkalnych to w moim przypadku mieszkam w Hoeven (Villapark Panjevaart) w domku 6 osobowym.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HOBIJ International Work Force?

Antykorpo

05.07.2019 10:39

Witam. Proszę o dodanie zdjęć zakwaterowania w Państwa ogłoszeniach. Rzecz jasna jeśli nie macie niczego do ukrycia i jesteście tak profesjonalni jak tutaj udajecie. Skoro pobieracie kase za zakwaterowanie to jest to chyba minimum przyzwoitości.
    Mon

03.07.2019 10:58

Najgorsza agencja w jakiej byłam zawsze myślałam ze taka duża to spoko a tu lipa :/ nie polecam jedziesz do biura do Veghel czekasz tam cały dzień żeby podpisać umowę cyfrowo jakaś paranoja za chwile okazuje się ze nie ma pracy tam gdzie masz iść wiec proponują ci oczywiście sałatki bo nic więcej nie maja PORAŻKA !!!!
    Jol

19.06.2019 13:43

Nie polecam pracy w Edco porażka mało kasy praca ciężka Obiecują co innego a mieszkania w papierowym domku w lesie w 8 osób z mała kuchnia wszystko trzeszczy skrzypi jeden drugiego budzi porażka salon tak mały ze trzeba jeść na raty bo max 4 osoby się mieszczą
    xxx

25.05.2019 11:11

Agencja widmo ! Dzwonić możesz do usranej śmierci lub końca świata ,a i tak się nigdy nie dodzwonisz nigdzie na podany mumerek telefonu Głucho za każdym razem , głuch , nawet nie ma sygnału wywoławczego ! Zero kontaktu ! Tak samo zero pracy !

29.05.2019 16:29

Dzień dobry, dziękujemy za komentarz. Niestety posiadamy obecnie problemy techniczne we wszystkich biurach, stąd taka sytuacja. Prosimy najlepiej o wiadomosc mailową na adres [email protected] wówczas nasz konsultant skontaktuję sie z Panem bezposrednio. Mamy nadzieję, ze informacje te okażą się pomocne. W razie pytań zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND.
    Ewa

16.06.2019 17:12

To po co 5 gwiazdek ......??
    Paulina19.

12.06.2019 20:03

Czy planuje ktoś wyjazd z tą agencją do pracy na magazynie w Holandii ale nie chce jechać sam? Jeśli tak napisz⬇️ (usunięte przez administratora) Z natury jestem przyjazną osobą, dlatego nie stwarzam żadnych problemów.
    Niezadowolony

08.06.2019 12:49

Nie polecam biura praca może i nawet nie najgorsza ale ciagle błędy na wypłatach nadgodzin nie liczą i non stop trzeba się upominać o swoje (usunięte przez administratora) Masakra !!! Inne agencje maja lepsze mieszkania
    Czarek

10.06.2019 23:28

Siema jaka agencje kolego polecasz

Kontakt - HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

Kołłątaja 10 lok. 4 45-064 Opole

Branża główna: Rekrutacja i HR

Andrzej

30.05.2019 09:16

Czy firma oferuje jakieś benefity?
    kiv

07.05.2019 15:17

Poziom organizacji jest bardzo słaby. Bungalowy bez neta i pralek a placisz 100 euro tygodniowo. Zarobki na poziomie 210 euro tygodniowo jak masz godziny. Nie polecam

07.05.2019 16:19

Dziękujemy za wszelkie uwagi i komentarze. Jeśli istnieją kwestie, które budzą wątpliwości i nie zostały wyjaśnione, prosimy o kontakt z naszym holenderskim lub polskim biurem, tak abyśmy mogli pomóc. W razie pytań zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND
    Sebastian

01.12.2018 14:40

Siemanko, przed przyjazdem obiecywany Amsterdam na orderpickerze dzień przed wyjazdem okazało sie ze jednak deep vries -25 stopni, do tego pieniądze marne hobij pobiera pieniądze z salarisa jak sie pytasz nie znają odpowiedzi na to, brak godzin. Mieszkanie to zart 23 osoby w domku wielorodzinnym-95€ na tydzien (usunięte przez administratora)” hotel” w biurze pani powiedziała ze najlepsza lokalizacja ???????? Polecam sie zastanowić nie odradzam tylko dosyłam opinie . Pozdrawiam mordeczki Moje sugestie dla HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.: Mówcie więcej prawdy, pozdrawiam
    &&&

27.01.2019 00:27

Podobna syruacje mialem,to sa niepowazni ludzie,widac ze juz robia bokami,nie moga znalezc ludzi do pracy, stad te piekne filmiki na zachete,koniec z wyzyskiem !!!

28.01.2019 10:34

Dziękujemy za wszelkie uwagi i komentarze. Jeśli istnieją kwestie, które budzą wątpliwości i nie zostały wyjaśnione, prosimy o kontakt z naszym holenderskim biurem pod adresem [email protected] lub [email protected], tak abyśmy mogli pomóc. W razie pytań zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND
    NIezdecydowany

21.12.2018 11:42

Ingrammicro Lokalizacja: Waalwijk Ktoś coś robił ktoś cos wie?
    Matol

21.12.2018 13:05

Pracowalem ale nie przez hobij i bylo ok ludzie z hobij dostaja mniej bo hobaj kroi ostro Zrezygnuj z tej agencji
    Shadow

22.01.2019 17:39

A gdzie robiłeś ?
    Sławek

06.12.2018 08:20

Witam pracowałem przez tą pseudo agencje miesiąc na Sligro jako order picker i jest porażka praca może nie jest w jakimś specjalnym tempie normy łatwo idzie zrobić zarobki jak na polu a nawet gorsze zakwaterowanie to stara obora przerobiona na mieszkania na wsi odradzam jakichkolwiek kontaktów z tym biurem bo nie warto mnie zmyliły pozytywne komentarze na tej stronie ciekawe jak szybko zniknie mój komentarz
    opo

16.01.2019 20:46

też pracowałem w Sligro jakiś czas temu,starta czasu i nerwów,(usunięte przez administratora)...nigdy więcej Hobij

17.01.2019 15:24

Jarek

10.12.2018 11:55

Za 36 godzin na chlodni za prace w temperaturze -20 250 euro po odjeciu zakwaterowania itd. Odradzam
    Ralf

21.11.2018 03:38

Omijajcie to biuro z daleka, kasa marna a warunki mieszkaniowe to hotele robotnicze :)

22.11.2018 08:50

Dziękujemy za uwagi i komentarze. Przykro mam czytać, że są kwestie, w których Pańskie wątpliwości nie zostały wyjaśnione. Prosimy o kontakt z naszym biurem pod adresem [email protected], tak abyśmy mogli Panu pomóc. W razie pytań zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND
    Kempa

27.10.2018 16:52

Praca w Rotterdamie na magazynie zbieracz zamówień ? Ktoś coś może powiedzieć ?

30.10.2018 08:41

Witamy, dziękujemy za komentarz i za zainteresowanie naszymi ofertami, zapraszamy do przesłania do nas swojego CV na adres: [email protected], wtedy też będziemy się kontaktować, aby przekazać więcej szczegółów. W razie pytań pozostajemy do dyspozycji. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND
    laurie

25.10.2018 16:40

Moje sugestie dla HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.: mozna sie dogadac z biurem Lubię atmosferę w HOBIJ International Work Force Sp. z o.o. za: mozna sie z nimi dogadac

26.10.2018 09:02

Dziękujemy i pozdrawiamy:) HOBIJ POLAND
    anonymous

28.09.2018 21:34

koszmar trwa.... 7-8 km do pracy na rowerku, do sklepu w drugą stronę 5... bajka :) (usunięte przez administratora)omijać !!!!!!

08.10.2018 11:11

Mariusz

17.08.2018 14:36

Czy mógłby ktoś napisać jak wygląda praca przy produkcji sałatek?

23.08.2018 16:11

Teraz zbliża się taki okres gdzie nie będziesz miał godzin które Bede cie satysfakcjonowaly .

27.08.2018 09:24

Witamy, w razie zainteresowania ofertami pracy zapraszamy do przesłania CV na adres: [email protected]. Będziemy z Panem w kontakcie i przekażemy szczegółowe informacje odnośnie dostępnych ofert. W razie pytań zapraszam do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND.
    ja

15.08.2018 00:04

Trzymajcie się z daleka od tej agencji,byłem raz i nigdy więcej nie pojadę!!!
    marek nowak

15.08.2018 16:37

witam czym sie zajmowales jakie miasto

16.08.2018 09:29

Dziękujemy za wszelkie uwagi i komentarze. Przykro mam czytać, że są kwestie, w których Pani/Pańskie wątpliwości nie zostały wyjaśnione. Prosimy jednak o kontakt z naszym holenderskim biurem pod adresem [email protected], tak abyśmy mogli Pani/Panu pomóc. W razie pytań zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND
    Memo

15.08.2018 08:37

Witam. Ja jestem z narzeczoną zainteresowany od zaraz. Niech Mikołaj sprawdzi emaila formularz rósnież wypełniony. Poznałem chłopaków w Van Oers United

16.08.2018 09:27

Hdjd

15.08.2018 03:04

Czy to normalne, że tak długo czeka się na wyjazd?

Zostaw merytoryczną opinię o HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.