HOBIJ International Work Force BV Holandia

Uden

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 205 ocen.

Opinie o HOBIJ International Work Force BV Holandia

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HOBIJ International Work Force BV Holandia

Sini

Witam. Zauważyłem na stronie Hobij że rekrutują na stanowisko pracownika produkcji w Helmond (sałatki) czy ktoś może wypowiedzieć się na temat pracy w tej firmie. Czy są godziny, jak wygląda sytuacja z zakwaterowaniem? Czy da się tam zarobić przynajmniej te 270-280 euro tygodniowo ? Dzięki z góry za odpowiedź.

Lukas

Kubus i jak rozmowa ? My jedziemy we trójkę z Białegostoku.

didi

Biuro Jak biuro jak sie trafi na zaklad gdzie ma sie godziny to okey . Ja polecam Hobij kasa sie zadza mieszkanie jest wiec jest bardzo fajnie. Jak komus nie pasuja warunki mieszkaniowe samemu mozna sobie wynajasc... POLECAM CHCESZ PRACOWAC PRACUJESZ

Lukas

Witam. Intetresuje mnie lokalizacja Haarlem i praca przy pakowaniu boczku. Czy ktoś może udzielić informacji odnośnie zakwaterowania jak i samej pracy. Jak to wygląda?

Katarzyna
@Lukas 25.10.2016 19:33
Witam. Intetresuje mnie lokalizacja Haarlem i praca przy pakowaniu boczku. Czy ktoś może udzielić informacji odnośnie zakwatero...

Praca w Haarlem przy boczkach była całkiem fajna tylko pod warunkiem, że przez E&A. Podczas gdy dochodziło do zmiany agencji wlaśnie na Hobij powstał totalny nieład i nie ciekawe incydenty. Praca bardzo łatwa dla kobiet ale dla mężczyzn minimalnie gorzej ale nie jest źle jak to na produkcji. A co do Hobij gdy oni weszli w ruch to nie mieli nic zaplanowanego każdego dnia nie przyszlo np. 15 osob i polacy musieli za nich pracowac ( na bandzie powinno stac 5 osób a musiały 2 i wgl.) szkoda słow i sie rozpisywać. Krótko mówiąc MASAKRA ! I NIGDY SIE NIE DAJCIE TURKOM !!!

Czika.
@Lukas 25.10.2016 19:33
Witam. Intetresuje mnie lokalizacja Haarlem i praca przy pakowaniu boczku. Czy ktoś może udzielić informacji odnośnie zakwatero...

Właśnie zostałam dziś wyrzucona bez podstawnie. Bez pieniędzy za które pracowałam non stop rano południe wieczorem. Nie dostałam ich. Nie wiem co mam zrobić nie polecam

Robert

Am Ty chyba tam pracujesz w tej Agencji, ze tak zachwalasz. Ja pracowałem pare miesiecy w Waalwijk jako order picker. Nie polecam !!!!!!!!!!!!!! Chyba, że chcecie tylko na domek zarobić : ) A byłem z tych co zawsze wyrabiali norme.

Am

Ogólnie to całkiem nieźle prezentuje się ta HOBIJ International Work Force BV Holandia, praca wydaje się być dość dobra, nawet ta zagraniczna, słyszałem dużo dobrego o zakwaterowaniu u nich, podobno fajne miejsca.

Ernest

Chej, pytanie z innej beczki ale dotyczące tej firmy i osób tam pracujących, poszukuje młodej pary: Łukasz góra i Paulina zuchowicz, pracowali tam od +/- lipca tego roku. Fotki tych osób moge przesłać na priv bo tu nie ma jak, gdyby ktos o nich cos teraz wiedział bede zobowiązany , pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

zielony

erft, idź do hobaja albo innego biura i opowiedz im o swoich marzeniach.

anonim

(usunięte przez administratora)

milka867

brutto, chyba zawsze podawane sa stawki brutto przy ofertach?

anonim

(usunięte przez administratora)

milka867
@kurek 05.09.2016 13:13
Jedź do pracy do Haarlemu na boczki, hobij wygryzlo inne biuro, pewnie sa tansi, co odbije się na polskich pracownikach, ciekaw...

a nie orientujesz sie ile wczesniej tam poroponowano? dostalam wlasnie te propozycje pracy tam ze stawka 9,86€. to chyba jest ok? pozdr

raf
@milka867 05.09.2016 19:05
a nie orientujesz sie ile wczesniej tam poroponowano? dostalam wlasnie te propozycje pracy tam ze stawka 9,86€. to chyba jest o...

ja tam byłem 3 lata temu (miałem 20 lat) i miałem stawkę 8,28e/brutto (7,06e netto). Jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej to napisz na bzpg@o2.pl

usagi

Pracowałam dla Hobij w Hessie i muszę dać wielkiego plusa , mieszkanie w Hoornie akurat miałam spoko , nawet bardzo spoko , ludzie normalni , atmosfera luzna . Temat : praca to już swoja drogą i ludzie tam , ale kasa w terminie zawsze , wszystko w solarisie jak należy . Teraz pracuje dla innej agencji i musze powiedzieć ,że Hobij był bardziej ogarnięty i opłacalny , ale tu pożyję i zobaczę , pewnie wpadne tu wystawić opinie :D

usagi

Pracowałam dla Hobij w Hessie i muszę dać wielkiego plusa , mieszkanie w Hoornie akurat miałam spoko , nawet bardzo spoko , ludzie normalni , atmosfera luzna . Temat : praca to już swoja drogą i ludzie tam , ale kasa w terminie zawsze , wszystko w solarisie jak należy . Teraz pracuje dla innej agencji i musze powiedzieć ,że Hobij był bardziej ogarnięty i opłacalny , ale tu pożyję i zobaczę , pewnie wpadne tu wystawić opinie :D

PRAWDA
@usagi 28.08.2016 14:50
Pracowałam dla Hobij w Hessie i muszę dać wielkiego plusa , mieszkanie w Hoornie akurat miałam spoko , nawet bardzo spoko , lu...

HOBIJ - TO TRAGEDIA W ŚRÓD BIUR , JAWNA BEZCZELNA i NIE MAJĄCA SKRUPUŁÓW POLITYKA TEJ BEZNADZIEJNEJ FIRMY KTÓRA OKRADA PRACOWNIKÓW NIE TYLKO Z PIENIĘDZY LUDZI PRACUJĄCYCH CIĘŻKO ALE I GODNOŚCI ( LUDZIE PROSZĄ SIĘ A CZASAMI I ŻEBRZĄ O SWOJE CIĘŻKO ZAROBIONE PIENIĄDZE ) JENNIFER VERMEULEN TO OSOBA KTÓRA JEST ŚWIADOMA TYCH HOBIJ-OWSKICH PRZEKRĘTÓW I POWINNA PONIEŚĆ PRAWNĄ KARĘ CHOCIAŻ WYTYCZNE PEWNIE MA ODGÓRNIE BO NA KIM JAK NIE NA NAJBIEDNIEJSZYCH JEST ŁATWO ŻEROWAĆ I SIĘ WZBOGACIĆ !!!!!!!!!! ): ): ):

kolega

Stanowczo odradzam te biuro ! wraz z dziewczyną wyjechaliśmy na okres 2 miesięcy albo inaczej, tak planowaliśmy. W Polsce umowy podpisane wszystko przygotowane na 8 rano w piątek trzeba być w biurze, Wszystko na miejscu sofi załatwione Po całym dniu siedzeniu w biurze w Veghel koło godziny 19 podchodzi do nas osoba z biura i mówi że, niestety nie mam dla państwa żadnych ofert pracy, możecie państwo wracać do Polski. Dzięki K u rwa, podróż tak sobie zrobiłem żeby tylko posiedzieć w biurze cały dzień. Jeden wielki chaos, umowami podpisywanymi w Polsce można sobie podetrzeć wiecie co i wiecie po czym. W biurze wszyscy sie uśmiechają sztucznie robią sobie kawke wyciskaja soczki i to wszystko co wydaje mi się robią przez cały dzień a po wszystkim mogą powiedzieć że masz wracać do Polski biuro jeden wielki syf odradzam.

ewraa

Czy jedzie ktoś w ten weekend do Waalwijk do firmy DocData? Proszę o kontakt na email,zawsze to raźniej :) ewraa@op.pl

hanula

widaomo ponawiam uaga na ( usunięte przez administratora )

hanula

dziekuje wszystkim za pomoc. już znalazłam długo trwalo gdyż wiek się nie zgadzal dzięki za wszystkie wiadomosci

hanula

mam ogromna prośbe czy ktoś z was pracował w hoorn i zna niejaką jolante lat 23 ona tam długo pracowała może nadal pracuje. Teraz chyba mieszka w zwaag. jeśli ktoś może mi pmoc proszę o info tutaj lub na sonia252@wp.pl dziekuje

martin

Witam,dostałem propozycję wyjazdu na magazyn w Waalwijk ,jako order picker.Będę wdzięczny za info dot.tej pracy-chodzi mi o godziny,zakwaterowanie,dojazd do pracy itd.

oszukana
@martin 11.05.2016 13:33
Witam,dostałem propozycję wyjazdu na magazyn w Waalwijk ,jako order picker.Będę wdzięczny za info dot.tej pracy-chodzi mi o god...

nie polecam! jeżeli interesuje Cie praca 2-3 dni w tyg tylko po to zeby zarobic na mieszkanie i dla siebie miec jakies 30 euro. zakwaterowanie to klasztor oddalony od docdata o 10 km, ogólnie smród, brud i ubóstwo. Pani Karolina jest bardzo mila osóbko, mówi Ci wszystko co chcesz usłyszeć a jak juz jestes w NL to nawet tel nie odbierze bo juz ma Cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w biurze tez jest milusieńka aż do bólu Aneta która kłamie w żywe oczy że aż sie nie chce wierzyc. pozdro

wiemocb

Powiem tak.. Również byłam, widziałam i w sumie dobrze wspominam pobyt przez to biuro, byłam na sałatkach i było spoko. Owszem ludzie narzekali ale ogólnie firma wypłacalna i wszystko w tym temacie się zgadzało. Natomiast jesli jedziecie na czekoladki przez Hobij to współczuję, również pracowałam u tego pracodawcy, przez nieco inną firmę ale dziewczyny z Hobij też tam robiły. Szef holender powinien brać jakieś środki na uspokojenie, nikomu nie życzę pracy tam.

Mary

Na ketchupach jest bardzo ciezko, szybkie tempo do tego nie wyplacaja pieniedzy

byly pracownik

kordynator P.Dawid nie ma poszanowania do ludzi zamiast pomagac to wali popisowe wyzywa ludzi daje im 4 h pomiedzy zmianami jak sie postawisz straszy zwolnieniem i daje w zamian wolne kilka dni.

karolina (z)wąchała

Ludzie , to jest jakaś Q rwa masakra.Euro work ma teraz oferte na pracownika produkcji ciastek-oferta kwietniowa.Byłam i wróciłam, co przeżyłam to moje.Rekrutują dla Hobij-zanim podejmiecie decyzję przeczytajcie sobie opinie o Hobij i wszystko to co tam wcześniej ludzie pisali to co najgorsze z możliwych to PRAWDA!!Dojazd na koszt własny, formalności robili mi 12 h!!!JAk zawieźli do mieszkania to sie na miejscu shaftowałam na widok tej speluny.Nie ma drzwi , pokoje koedukacykne, syf taki,że u nas chyba w tych socjalnych norach mają lepiej. Towarzystwo szemrane dookoła, obcokrajowcy zza wschodu.Jak można za przeszło 90E wynajmować coś mniejsze od kibla na 2 osoby i bez drzwi???!Miałam mieć pokój z jakimś obcym facetem.No porażka po prostu.Już jestem w domu, nie ma szansy tam coś zarobić, bo wsio oddacie na te ich strącenia z pensji za wszystko.Do roboty 90km w jedną stronę.Szok.Nie wiem jak Polak Polakowi może zgotować taki los, tym co załatwiają takie oferty życzę co najgorsze, bo to oni popychają często zdesperowanych ludzi w jeszcze większe szambo.Wydacie tylko na podróż i będzie marzyć by uciec stamtąd.

Nie jest źle

Wszystko zależy jak trafisz. Nie narzekam, pracuję 1,5 roku i jest wiele osób, które mają podobny staż, dalej pracują, godziny są. Jasne, zawsze znajdziemy powód do narzekania a to za dużo godzin- tak, bywa właśnie i tak- czasami pracujemy po 60 kilka, a to znów za mało- 20 kilka. Pewnie, że agencja w pewnych kwestiach robi nas w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale tygodniówki mniej więcej po 300-400 euro mam, mam stałą pracę, wyrobiłem sobie opinie u pracodawcy i na godziny i mogę narzekać. Ale początki były trudne, telefon o 6 rano czy za 20 minut będę gotowy wyjść do pracy, czasami 2 dni pracy w tygodniu. Zaryzykowałem, przetrwałem tak z 2 miesiące i teraz jest dobrze. Mieszkań na prywatnym mieszkaniu i z godzinami nie jest kiepsko. Pewanie że są osoby, które zawijają się po 2 tygodniach bo chodziły do pracy przez ten czas może przez 3 dni. Przujechałem z planem, że zostanę tu 3 mce a jestem juz dużo dłużej. Jak widavć po opiniach są zadowoleni jak i niezadowoleni. Tych drugich więcej się wypowiada, wiadomo żółç łatwiej wylać, a ci, którzy mają robotę i jakoś im się wiedzie rzadziej zaglądają na takie fora, tak mię się wydaje. Powodzenia!

Imigrantka

hej mam pytanko co tam sie dzieje w wijchen bo non stop rekrutują na ketchupy co miesiąć może częściej wpada ogłoszenie prawie na wszystkie portale czy ktoś sie może wypowiedzieć o sytuacji tam panującej (warunki pracy, tygodniówki , zakwaterowanie?) zastanawiam sie nad wyjazdem i proszę o opinie.

anonim

(usunięte przez administratora)

MoZaK

mieszkałeś może na hotelu w "Heeswijk-Dinther ?

Łukasz

Na Hessingu w Zwagdijk mało godzin pracuje 3 mies i maks 4 dni było. Drogi hotel 93 euro tyg i słabe warunki mieszkaniowe. Praca nie za lekka a zarobki słabiutkie nie polecam szkoda czasu duza rotacja.

cancer

Siemanko, wiecie od kiedy jest tak zwany "sezon" w zakladzie Hessing? Mogę zacząć prace od 21.03 ale jak mam robić po 20h w tygodniu to pozdro.

bysiex

a jak się wyprowadzisz na swoje bo jest taka opcja , to nie będziesz chodzić do pracy. kase maja z tych co siedza na domkach agencji. masz swoja chatę to masz wielki kłopot chodzisz po 2-3 dni do pracy a mieszkanie kosztuje oraz życie .

Pracownik Agencji

Zapomniałem dodać wyżej - za rower jest kaucja 75 Euro + dodatkowo za niego musisz zapłacić jeśli Ci go ukradną kolejna 75 Euro . Rower jest tak fatalny że jak na nim jedziesz do pracy to masz ochotę wrzucić go do kanału obok . A ukradną Ci go na 90% w pierwszym lub drugim tygodniu pracy . Dodam że rowery kupuje agencja na lokalnych aukcjach za około 20-40 Euro . Można sobie łatwo policzyć ile na tym zarabiają . Jak rower się zepsuje - płacisz , naprawiasz sam ( dętki wymienasz raz na tydzień ) , a jak się spóźnisz do pracy przez zepsuty rower - to nikogo to nie obchodzi i masz aut z pracy na parę dni ( pod pretekstem naprawy roweru ) Dziękuję.

Pracownik Agencji

Pracowałem w Rotterdamie ( Riderkerk ) przy warzywach przez 11 miesięcy. Praca głównie przy pakowaniu warzyw - praca do ogarnięcia choć ciężka mimo tego jak by się mogło wydawać.Jadą po Tobie bo jesteś nowy i musisz uwijać się na tony.Po kilkunastu dniach jesteś mocno zmęczony.Jeśli nie będziesz chciał iść do pracy- przymusowa pauza na około tydzień,może dwa.Gdy przyjechałem to w przeciągu 2 tygodni pracowałem może 5 dni-ale po 12 godzin/dzień. Teraz najlepsze- mieszkania to generalnie tragedia.Płacisz od 70-90 Euro na tydzień i gnieciesz się w mieszkaniu z innymi osobami.Mieszanie 4 osobowe jest generalnie dla 2 a mieszanie 6 osobowe dla 3 ( łóżka piętrowe w pokoju , lodówka mikroskopijna). Dojazd do pracy to ok. 9 km ale musisz się tam dostać rowerem mimo iż powinno być zapewnione auto ( inne agencje mieszkają bliżej i mają samochody) Deszcz nie deszcz musisz jechać na rowerze, do pracy nie dostaniesz się tak łatwo bo trzeba mieć klucz a mają go nieliczne osoby (skaner palca) i musisz przed bramą być o ok. 30 przed pracą.Mokniesz i czekasz + wchodzisz na hale gdzie jest około 7-12 stopni i wieje na ciebie chłodne powietrze. Kulminacja. Na początek pierwsze 2 wypłaty ( tygodniówki ) dostaniesz wysokie dla zachęty - później sytuacja ulega diametralnej zmianie. Gdy jakimś cudem będziesz pracował na tyle dobrze że będziesz chodził dziennie do pracy lub 4-5 dni w tygodniu a solaris dostaniesz w granicach 255 Euro to dostajesz karę za mieszkanie (gdy ja byłem każdy dostał kare ! KAZDY !! ) . Mieszkania są uszkodzone ( jakaś rysa na drzwiach,okno się nie domyka,zawias zepsuty,dywan popalony) tak więc dostajesz automatycznie karę i na 99,9% ją zapłacisz.Nic w tej sprawie nie zrobisz - jak będziesz się kłócić to wylatujesz na aut ( 2-3 tyg) lub generalnie z pracy. Gdy jesteś na aucie to pracujesz 1 dzień może 2 dni w tyg tak abyś opłacił mieszkanie a Tobie zostanie około 15 może 5 Euro na jedzenie. Pani Koordynator ma na czym siedzieć i w dodatku ma czarnoskórego faceta ( Polka ) - to już o czymś świadczy , a jej pomagier 2-gi koordynator będzie do Ciebie mówił nawet wulgaryzmy przy wszystkich żebyś wiedział że jesteś śmieciem ( kobietom mówił że są świniami a facetom pajacami itp) Generalnie jeśli masz kompleksy i jesteś nikim , chcesz być poniżany i mieć większego doła to polecam HOBIJ , ale jeśli jesteś normalny i chcesz uczciwie pracować OMIJAJ TO SZEROKIM ŁUKIEM !!!! Ja wyleciałem jak większość osób bo za dużo nie pozwoliłem sobie powiedzieć + ciągłe kary i to właśnie kary doprowadzą Cię do tego że sam odejdziesz ( na 11 miesięcy to jeden miesiąc pracujesz na kary dla HOBIJ - Hobij ma układy z wynajmującymi mieszkanie i dzielą się kasą a koło się toczy ) Pewnie są gorsze miejsca pracy , ale tu dostajesz naprawdę w kość i to już na wstępnie .

catharina25

Tragedia totalna , załamać się idzie ,zanim tutaj przyjechała przeglądałam negatywne komentarze z przymrużeniem oka, licząc ze może mi się uda... zakwaterowanie w domkach kempingowych , towarzystwo patologiczne , normalny człowiek czuje się jak na pustyni .. agdybym jeszcze raz zobaczyła bande litwinów to chyba nie zastanawiala bym się nad zemsta ...

były pracownik

Agencja nie jest godna polecenia. Zakwaterowanie tragiczne, o transport do pracy musisz martwić się sam. O wszystko trzeba się dopominać, nikt nie ma dla ciebie czasu. Radzę odpuścić sobie współpracę jeśli ktoś się zastanawia nad wyjazdem.

dres

Takie agencje jak ta nie powinny wogole istniec. Jak pajace nie maja inie daja zarobic bo nie ma godzin kretnie 40h+, i drudzy pajace godza sie byc tak wkrecani i mowia ze deszcz pada a pluja im w twarz w agencji , tonie ma sie dziwic ze maja nas polakow za swirow i nas traktuja jak zdesperowane dojne bydlo ci holedrzy. Bo barany jestesta pracujac tam

dres

Takie agencje jak ta nie powinny wogole istniec. Jak pajace nie maja inie daja zarobic bo nie ma godzin kretnie 40h+, i drudzy pajace godza sie byc tak wkrecani i mowia ze deszcz pada a pluja im w twarz w agencji , tonie ma sie dziwic ze maja nas polakow za swirow i nas traktuja jak zdesperowane dojne bydlo ci holedrzy. Bo barany jestesta pracujac tam

przerazony

kurde a jutro maja do mnie dzwonic odnosnie pracy przez Hobij... niby na Zwaggdijk mam jechac na chlodnie albo magazyn... ciekawe co mnie czeka

anonim

(usunięte przez administratora)

JAAA

ta kur** 400 euro, chyba jak komus rowa wylizesz

emigrantHD

Nie tylko przez Hobij nie ma godzin pracy, w DocDacie pracują osoby z 7 agencji, teraz po świętach jest mniej pracy, 2 ,3 dni w tygodniu po 9-10 h, trochę osób wywalili, reszta sama się zwolniła, nowi w drodze, też myślą , że zarobią :))) Z godzinami jest różnie , wypłata po odliczeniach od 50 do nawet 400 euro :P

Katrzyna

100 euro za tydzien oczywiscie...okej przewaznie tak jest w agencjach ale za takie warunku to tragedia! na drommgardzie lataja z nozami, gwalca dziewczyny i jak w ciagu dnia nie ma jakiejs bijatyki to jest swieto, rowery tragiczne, ledwo mozna dojechac do pracy, z droomgardu do docdaty jest prawie 10 km, a w biurze mowili ze 4 km. czesto niezgadzaja sie wyplaty. aplikowales jako order picker a zaraz mozesz byc przeniesiony do chlodziarni -10 stopni i pakowac ciasteczka... jest tam Taki chaos, ze obledu mozna dostac, tylko nerwy i nerwy, nie jedzcie z Hobaja jako order picker. wydaje mi sie ze wszytski ich oferty to tragedia jest bo wszyscy sie na nich skarza

Katarzyna

Witam, jezeli chodzi o pseudo-agencje HOBIJ to nie polecam jej nikomu! Nie korzystajcie z jej ofert pracy jako order picker w DOCDATA, to jest jakas tragedia, jak bedziecie miec 4 dni w tygodniu pracy to mozecie sie cieszyc, a jak jeszce wam wyplaca za te 4 dni to juz wg jest super, bo PANI ANNA RYGALSKA-TRAGICZNE KU*WISKO WOJSKOWE,jest tam osoba odpowiedzialna za przygotowywanie planingow, niby planuje , ale godzine przed pojciem do pracy mzoecie sie dowiedziec ze macie tydzien wolnego jednak, za domki zdzieraja jak Pop*ierdoleni prawie 100euro, wszedzie grzyb!

christmas gift

Chciałbym się zapytać co w tym roku Hobij przygotował w paczkach na święta, ponieważ w tamtym roku nie opłacało Mi się nawet jechać po paczkę (wartość paczki była mniejsza jak wartość paliwa żeby dojechać do biura). Mieszkam na prywatnym mieszkaniu więc po paczkę muszę jechać do biura w Veghel. Jak ktoś ma paczkę mógłby napisać co w niej się znajduje, bo nie wiem czy ją odbierać!!!!

aga

no właśnie będzie 23h i się nie odezwiesz, bo potem nawet tego nie będziesz miał :/ nie ma godzin!!!! dzisiaj już skończyłam!!! a 2 dni w tygodniu wolnego to norma!

war

Ale wy to jednak wariaci jestescie, na umowie moze byc 4h0 a nie bedzie i co potem, slepa wiara w slowo pisane, a jesli chodzi o egzekwowanie swojej umowy to mozna sobie popisac tu na forum. Przyjedziecie bedzie 23h i co

doda

Witam, praca przez hobij to męczarnia. Szczególnie jak traficie na stanowisko order picker. Zwykla jest tak że jak pozbieracie zamówienia to idziecie do domu. Więc po średnio 4-6 godz. macie wolne. Trudno z tego uzbierać dobrą wypłatę. Opłaty za domki kampingowe to zdzierstwo!!! za mniej można wynająć mieszkanie. Tylko hobij robi wszystko żebyś nie miał kasy za dużo i się nie wyprowadził. Cały czas robią nabór, bo dużo domków mają na kampingu!!! A pracy starczy z powodzeniem dla 1/3 mieszkańców. Jeśli już decydujecie się na wyjazd przez tę firmę to jednego musicie dopilnować jeszcze w polsce i sprawdzić na miejscu. Na umowie jasno musicie mieć napisane 40 godz. tygodniowo (nie średnio 40 godz.). Jak przyjedziecie na miejsce to po pierwszym tygodniu przepracowanym bez tej liczby godz. od razu dzwońcie do biura ze skargą. Jedyna szansa żeby dali wam normalny tydzień pracy. Powodzenia :)

korek

Nie badz tak sprytna i dobra bo sie rozczule, przestan sciemniac, bo nikt nie jest idiota, a to ze twoj kuzyn 8 miesiecy i ty naklaniasz do wyjazdu na tej podstawie na 2 tygodnie, TO SWIADCZY ZE JESTES PRACOWNIKIEM BIURA. Moze nie ma regoly ale sa znajomosci

anonim

(usunięte przez administratora)

malina85

wypowiadaj sie swobodnie ale nikogo nie obrazaj! wyjechales do pracy z hobij i wiesz jak jest czy tylko przeczytales oferte co cie tak wzburzyla?! poprzegladaj sobie ofety wszystkich agencji, nie wszystkie z wyjazdem na cale zycie. moj kuzyn wyjechal do pracy na "2 tygodnie" rok temu i pracowal 8 miesiecy..wiec widac nie ma reguly. jezeli ty szukasz czegos innego to nieodpowiadaj na ta prace i tyle.

aga

hej jedzie ktos z hobij do helmond w czwartek popoludniu?

korek

Co to za oferta na 4 tydodnie i na 2 tygodnie, Polakow macie za idiotow, potem to zeby w sciane, sami sobie rubcie w swieta cwaniaczki , albo stawki dawac o 50%, nie ma frajerow

Justyna
@korek 03.12.2015 01:34
Co to za oferta na 4 tydodnie i na 2 tygodnie, Polakow macie za idiotow, potem to zeby w sciane, sami sobie rubcie w swieta cwa...

popieram!!!!

no way
@malina85 03.12.2015 09:28
Nie rozumiem oburzenia... normalnoscia sa oferty krotkookresowe, w tym tez na Swieta. Pracy w tym czasie jest poprostu jeszcze...

Daruj sobie wciskanie kitu, jak ci dobrze w tej firmie ok?

ricky

Nie polecam hobij... Na Van oers united na ridderkerku koordynator to je.any pedal ktory traktuje ludzi jak smieci... Konczysz o 02:15 i lecisz na 8:00 do pracy bo 'jeden dzien dasz rade', a nastepnego dnia to samo... szkoda slow. jezeli chcecie miec nerwy w calosci omijajcie ten zaklad i koordynatora Dawida Ciszewskiego szerokim lukiem.

anna

Witam Czy pracował ktoś w firmie Docdata ? i jak jest z godzinami?są w ogóle godziny?mój e-mail to kieltyka.anna@gmail.com proszę o odpisanie na podany e-mail

seba

Jesli macie choć troche oleju w głowie nie wyjeżdżajcie do pracy przez Hobij. Najgorsza agencja jaka może istnieć. Jestes traktowany gorzej niż zwierzę. w biurze mają na ciebie wylane po całości. Telefonów w ogóle nie odbierają. Jak coś ci się nie zgadza to twój problem. nigdy nie spotkałem się z takim gównem!!!! Odradzam w 100 %.

Zostaw opinię o HOBIJ International Work Force BV Holandia - Uden

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HOBIJ International Work Force BV Holandia