HOBIJ International Work Force

• Sławice
  • Górki
  • Folwark

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

Opinie o HOBIJ International Work Force Opole

Nie przegap nowości o HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.!

Tomasz

04.07.2022 12:40

Poszukuje pracy w Okolicy Zandvoortu od zaraz

04.07.2022 15:59

Dzień dobry, dziękujemy za kontakt oraz zainteresowanie naszą ofertą. Niestety w tej miejscowosci nie posiadamy oferty pracy. Najblizszej jest mozliwe Haarlem lub Amsterdam. Można przesłać do nas aplikacje (CV) na adres [email protected] ; wówczas nasz konsultant się z Panem skontaktuje i udzieli wszelkich szczegółów. Pozdrawiamy, HOBIJ Poland
    Tak, to ja

17.06.2022 12:29

Agencja na pierwszy rzut oka przeciętna. Zalegają mi z wypłatą wakacyjnego i już prawie 2 miesiące po zakończeniu współpracy z nimi dalej mi nie wypłacili kilku zaległych godzin, kontakt zerowy, jedynie koordynatorka mi odpisuje ale żadnych konkretów. Jak do piątku nie dostanę pieniędzy to skorzystam z pomocy prawnika, nie polecam agencji.
    BartekZ

28.01.2022 11:01

Witam, Czy ktoś przez agencje pracuje w firmie Sligro? Jak wygląda tam praca, jak z zakwaterowaniem?

17.06.2022 12:27

Pracowałem tam 2 miesiące sligro berkel rodenrijs. Teraz jest większy luz, od marca było strasznie dużo roboty, cięzka praca, ludzie z hobij nowi narzekali, że mają 70km w jedną stronę do pracy. Ogólnie najgorsze sligro w całej holandii.
    Wyjazd

26.05.2022 19:31

Hej, planuje wyjazd do pracy za granicę i szukam osoby do wspólnego wyjazdu. Mam 21 lat i najlepiej żeby to był ktoś w podobnym wieku. Jeśli jest ktoś chętny to piszcie na email [email protected]
    Alakz

12.05.2022 20:31

Praca veghel warzywa pracował ktoś?
    Iko

25.04.2022 09:53

Proszę o aktualny telefon do państwa firmy bo na żaden nie można się dodzwonic? Pozdrawiam Iwona

26.04.2022 09:47

Dzień dobry, dziękujemy za wiadomość. Można się kontaktować pod numerem 77 415 32 04 lub na adres [email protected] Posiadamy oferty pracy na magazynie oraz produkcji. Prosimy najlepiej o przesłanie swojej aplikacji ; wówczas nasz konsultant się z Panią skontaktuje i udzieli wszelkich szczegółów. Pozdrawiamy, HOBIJ Poland
    Kacper

21.02.2022 15:22

Cześć, planuje wyjazd do Holandii na początku marca, mam na oku kilka ofert, jest ktoś chętny na wspólny wyjazd? Mam 21 lat, najlepiej ktoś o zbliżonym wieku.
    Kacper

23.02.2022 12:10

Autobus albo samolot, obojętnie, jestem z warmińsko mazurskiego
    cx

10.03.2022 12:06

Wyjechałeś? Z chłopakiem właśnie planujemy wyjeżdżać wiec w grupie raźniej :)
    Krystek

09.03.2022 14:04

Cześć mam 20 lat planuje wyjechać w marcu do pracy przez tą firmę jestem sam jak by chciał ktoś jechać ze mną proszę o kontakt na maila [email protected] najlepiej w pobliskim wieku :) pozdrawiam :)
    Iwona

05.02.2022 06:45

Witam para na juz poszukuje pracy

07.02.2022 09:12

Dzień dobry, dziękujemy za kontakt oraz zainteresowanie naszą ofertą! Posiadamy oferty pracy na magazynie oraz produkcji. Bardzo prosimy o przesłanie aplikacji (CV) na adres [email protected] ; wówczas nasz konsultant się z Panią skontaktuje i udzieli wszelkich szczegółów. Pozdrawiamy, HOBIJ Poland
    Sylwester

09.01.2022 13:44

Witam jak dla mnie współpraca jest spoko. Wypłata na czas. Praca jak każda bywa ciężka ale tak jest wszędzie.Zakwaterowanie spoko. Polecam pracę dla Hobij.
    Nie życzę nikomu tu trafić

28.11.2021 19:59

Nie polecam nikomu. Zadzwoniliśmy jakiś czas temu wszystko fajnie pięknie praca jest i wgl. Jak się później okazało trafiliśmy na lokacje na jakimś wypizdowie w budkach z dykty gdzie jedyne ogrzewanie to piecyk gazowy jak można się domyślić daje ciepło tylko w obrębie jednego pokoju i to w dodatku nie całego. Mało tego do najblizeszego sklepu jest 5km i żadnej iniciatywy ze strony agencji tak wiec przy temperaturze 0 stopni w zimę w jedynym dniu wolnym musimy (usunięte przez administratora) do sklepu zazwyczaj w deszczu( Cała trasa w obie strony zajmuje 2h). Łatwo można się domyślić ze to wystarczyło w zupełności plus temperatura w domku żebyśmy na następny dzień byli totalnie rozłożeni i nie zdolni do pracy. Sama organizacją to jest poprostu jakieś nieporozumienie. Do pracy jedzie się 1.5h nikt nas oczywiście o niczym takim wcześniej nie poinformował bo po co. Szczyt wszystkiego to gdy moja dziewczyna została zaplanowana do pracy o godz 6.23 (gdzie na planie miała dzień wolny) na godzinę 9 . Czas w jakim musiała by się zebrać co było oczywiście niemożliwe bbo spala niczego nie świadoma to ok 15min. Nie trzeba było długo czekać żeby z pretensjami zadzwonili oburzeni koordynatorzy z pytaniami dlaeczo nie było jej w pracy o tym że to nie są polscy koordynatorzy a my nie znamy zupełnie języka i informowaliśmy o tym biuro już nie wspomnę. Tak więc nie jesteśmy czasami nawet w stanie się wytłumaczyć a już nie mówiąc o załatwieniu czegoś. Ludzie omijajcie szerokim łukiem pracowałem nie jednokrotnie w holandii przez Otto enea itp ale takiego (usunięte przez administratora) nie widziałem nigdzie . Dziękuję za uwagę
    XX

28.07.2021 18:29

Ludzie uważajcie nie dajcie sie naciągać,firma hobij i praca na sałatkach w Helmond to totalna porażka.Nie ma godzin ,dziennie przepracujecie 6 max 7 h, raz w tygodniu dostaniecie wolne tzw.rezerwowe a w sobote przyjdziecie do pracy na 5 godzin za zwykłą stawke.Prośby i rozmowy z biurem nic nie pomogą.Tam nowymi zapychają tzw.dziury.Nie dajcie się oszukac tak jak Ja.
    XX

13.10.2021 19:00

A może poprostu byłeś aż takim dobrym pracownikiem że nie byłeś tam potrzebny , i woleli planować nowych pracowników
    Optimus28

07.09.2021 10:30

Kto chce jechać zemną do pracy do Holandii praca na produkcji ja z około Siechnic szukam kumpla który chciałby zemną wyjechać wiecej info. Na mojego e-maila- [email protected]
    Weronika

06.09.2021 17:51

Czy ktoś planuje wyjechać we wrześniu? Planuje wyjazd pierwszy raz, jeżeli ktoś chętny do wspólnego wyjazdu proszę pisać [email protected]

06.09.2021 17:01

Witam. Czy ktoś byłby chętny na wyjazd? Jestem sam, a fajnie byłoby jechać z kimś. zostawiam w razie czego mój email:) [email protected] 29 lat Woj. śląskie
    Kasia

26.08.2021 13:23

Czy ktoś w najbliższym czasie planuje wyjechać przez tą agencję?
    Weronika

06.09.2021 16:07

Ja planuje ;)

06.09.2021 16:51

Tak
    Koperek

08.07.2021 23:24

Witam pracowalem rok w hobaju i jedynie do czego moge sie doczepic to to ze koordynatorzy z np. (usunięte przez administratora) nie sa kompetentnymi ludzmi bo zamiast pomoc czlowiekowi to jeszcze mu na brudza "wspollokator potrzebowal zalatwic jedna zecz w banku a za bardzo nie potrafil angielskiego to pani koordynator powiedziala (cyt. to sie ku..a naucz ) i biedak bez karty siedzial 4 dni az jego kobieta nie przyjedzie i pomoze"
    Kasia

12.06.2021 21:40

Niekompetentna firma byłam umówiona na wyjazd 10czerwca do dziś brak odzewu nie odbierają omijajcie szerokim łukiem tą pseudo firmę

14.06.2021 12:58

Dziękujemy za wszelkie uwagi i komentarze. Czy były dopełnione z Panią wszystkie formalności przed planowana data wyjazdu? Jeśli istnieją kwestie, które budzą wątpliwości i nie zostały wyjaśnione, prosimy o kontakt z nami bezpośrednio na [email protected] W razie pytań zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy HOBIJ POLAND
    Dominik

07.06.2021 10:45

Mam auto, szukam osoby/osób do wspólnego wyjazdu. Mój email: [email protected]
    Dominik

06.06.2021 23:45

Mam auto i szukam osoby/osób do wspólnego wyjazdu. Mój email: [email protected]

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HOBIJ International Work Force?

01.02.2021 13:34

ktoś coś wie aktualnie na temat pracy w inagram micro na chwilę obecną jak to tam wygląda ?

16.11.2020 12:17

Tylko musicie wiedzieć zanim przyjedziecie, że tu wychodzi 50 euro dziennie. Masz 4 dni pracy dostaniesz 200€ wypaty. Z niedzielą. 220€. Więc przyjeżdżajcie dalej ha, ha

14.11.2020 11:08

Pracuje przez Hobij od ponad miesiąca na magazynie i firma stara się żebym miał godziny i nie narzekam.

01.10.2020 20:21

Boczki Haarlem

14.10.2020 15:37

Jak przepracujesz 4 dni to znaczy, że jesteś szczęściarzem lub nie masz obywatelstwa polskiego. Każdy na lokacji zauważył, że Polacy chodzą rzadziej do pracy niż np. Litwini. Znałem osoby, które przyjechały i dwa tygodnie czekały z nadzieją na to, że pójdą do pracy, po czym rezygnowali. Sporo osób odchodziło już po tygodniu. Zero zainteresowania ze strony agencji Hobij. Przyjmują non stop nowych, ponieważ ciągle ktoś odchodzi a oni też Ja przepracowałem niecały miesiąc bo o nic nie można się doprosić. Zwrot za kilometry za dojazd swoim samochodem nie istnieje. Znajomemu po miesiącu oddali kasę za tydzień dojazdów do pracy, ale pobrali chłopakowi, który dojeżdżał z nim do pracy. PRYWATNYM samochodem NIE FIRMÓWKĄ? Ja nie mam zamiaru dobijać samochodu dla firmy, która ma gdzieś swojego pracownika. "Koordynatorka" Monik ma totalnie wywalone na pracowników. Jeszcze jedno od jakiegoś czasu robią testy na covid-19. Coraz częściej wychodzą wyniki pozytywne. Rano przychodzisz do pracy i się dowiadujesz, że masz pozytywny wynik i cię odsyłają do domu.
    słabo

23.10.2020 12:35

Bol.com w Waalwijk. 3-4 dni w tygodniu ze stawką 10.20 to naprawdę słabo wychodzi, a po tyle się pracuje. Dużo osób odchodzi i dużo nowych przychodzi, stąd też ostatnio dużo błędów z racji niedoświadczonych osób.
    Zenek

17.03.2020 17:22

To jest chyba firma widmo, nie odpowiadają na maile....

28.08.2020 13:54

jak nie maja pracy to nie odpowiadaja jak kolega wyzej napisal... czy ta firma nie ma czasem cos wspolnego z work force ...?
    wolna Polska

18.10.2020 11:20

Raczej nie bo jak pisałem czemu na solarisie nie ma wyszczególnionych ile procent jakie godzinny liczone
    Łukasz

14.12.2019 10:49

Nie mam pojęcia skąd te 4 gwiazdki sami chyba wystwiają sobie opinię. To jest tragedia, ostrzegam wszystkich złe opinie o tej agencji nie są przesadzone traktują Polaków jak śmieci. Obiecują nadgodziny a pracujesz po 3 dni. Nie nabierajcie się na słodkie słowa bab z biur w polsce tutaj na miejscu nic nie jest tak jak wam obiecują

28.08.2020 14:06

jak wiekszosc opinii o agencjach...

14.10.2020 15:46

Mogę niestety tylko potwierdzić :( Oni sobie chyba nie zdają sprawy, że ludzie mają rodziny na utrzymaniu.

Kontakt - HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

Kołłątaja 10 lok. 4 45-064 Opole

Branża główna: Rekrutacja i HR

Niezadowolony klient

31.07.2020 14:33

Ludzie omijajcie to miejsce siedzieć czekać w biurze 7 godzin aż Cię łaskawie zawioza.PoraKa jedna wielka

01.10.2020 17:33

Dokładnie siedzę już drugi dzień nie ma godzin zal
    Boczki Haarlem

14.10.2020 15:40

Nawet dłużej !!!

10.10.2020 16:39

Jedzie ktoś jutro do Veghel?

10.10.2020 16:37

Jedzie ktoś jutro do Veghel?

04.10.2020 15:48

Pracuję na sałatkach w firmie Hessingu i prawda mało godzin lipne pieniądze (usunięte przez administratora) w pracy ale to się wytnie najgorsze jest to ze nie zarobicie tutaj żal
    Ex pracownik

02.10.2020 21:27

Nie polecam tej agencji. Zabierają kase za nic. Na dniówkach przy dobrych godzinach moze zarobisz max 200€ nic więcej!! Pracujesz max 4 dni w tyg i to wszystko. Na samym poczatku po dojechaniu do biura w Holandii w Veghel czekaliamy 4h aż otworzą agencję i cały dzień siedzieliśmy w tym obsranym biurze i czekaliśmy aż ''mili" państwo nas w końcu odwiozą do miejsca zamieszkania. Na miejsce dopiero dotarliśmy ok 20 wieczorem... Do hotelu w Monnickendamie. Okolo godz 21 (usunięte przez administratora)koordynatorka śmiała nam pokazac cała firme Hessing ledwie w 10 min i już oczywiście wiesz gdzie wszystko jest. Pokoje małe i wspólna hmm obora bo kuchnią tego nie nazwę bo gotowało sie na elektrycznych podgrzewaczach... masakra. 4 razy zmienialismy miejsce zamieszkania bo Hobij miał rozne dziwne problemy z dogadywaniem sie z ludzmi. Dojazdy do pracy po 40km w jedną strone. Nie zatrudniajcie się przez tą agencję bo tylko stracicie swój cenny czas, nerwy i pieniądze. (usunięte przez administratora)

02.10.2020 17:42

A ktoś coś mi powie o pracy w Ingram?

01.10.2020 20:22

Oceniam narazie tą agencję negatywnie nie polecam szkoda wydać pieniądze nadal tam pracuję jeszcze

22.09.2020 00:50

Od siebie mogę dodać, że do agencji Hobij można pisać e-maile i dzwonić w nieskończoność a problem i tak nie zostanie rozwiązany. Jak jest się kierowcą samochodu firmowego to Hobij potrąca 50 € miesięcznie (niby na podatek). Czy coś takiego w ogóle jest legalne. W innych firmach kierowcy dostają dodatkowe pieniądze za to,że dowożą ludzi do pracy. Znajomy drugi tydzień tankuje za swoje bo na firmie panuje "korona" (D.C.F. Haarlem BV) i nie może dostać karty do tankowania. Przelewu też nie dostał. Nawet jak dojeżdżasz swoim samochodem to zapomnij,że dostaniesz zwrot za kilometry. W poprzednich firmach nie miałem z tym problemu. Znam kilka osób, które zrezygnowały, ponieważ przez ponad tydzień nie byli w pracy ani jednego dnia. Inni jak nawet poszli do pracy to tylko dlatego, że brakowało im ludzi w danym miejscu. Jak miałeś szczęście to się załapałeś. Hobij przypomina sobie o tobie dopiero jak im brakuje rąk do pracy.

22.09.2020 00:46

21.09.2020 23:47

21.09.2020 23:44

21.09.2020 23:16

Hihi

10.09.2020 02:04

Omijajcie szerokim łukiem agencja nie interesuje sie pracownikami ktorzy nie maja cztm dojeżdzac do pracy. Malo tego codziennie na hotel przyjeżdżają nowe osoby ktore siedza odplatnie na hotelu czekając az biuro laskawie zadzwoni i powie ze masz przyjechać na ogladanie firmy nie wazne jak i z kim Zero jakiej kolwiek osoby koordynatora do ktorego mozna zadzwonic dopytać sie

09.04.2020 10:39

Jaki jest system premii uznaniowych w firmie HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.?

28.08.2020 13:58

ja k w wiekszosci takich firm kto sie angazuje bierze dodatkowe nadgodziny, szkoda tylko ze nie podwyzke...

Zostaw merytoryczną opinię o HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

Oferty pracy - HOBIJ International Work Force Sp. z o.o.

Pracownik magazynu Sklepu Internetowego

15.58 - 15.58 EUR / h

Magazynier – order picker

Amsterdam

15.2 - 15.2 EUR / h

Pracownik magazynu – żywność ekologiczna i produkty naturalne

Veghel

14.99 - 14.99 EUR / h

Pracownik magazynu – elektronika, kosmetyki i produkty medyczne

Dordrecht

14.99 - 14.99 PLN / h