Lambda

2.6/5

• Szkolenia
  • Jak przygotować się do wyjazdu
  • Pierwsze dni na budowie
  • Obszar naszej działalności

Szkolenia

Jak przygotować się do wyjazdu

Pierwsze dni na budowie

Wrocław - Lambda

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Lambda S.A.

Opinie o Lambda Łódź

Nie przegap nowości o Lambda S.A.!

09.11.2015 11:57

weszlem to z ciekawości i nie mogę uwierzyć w to co czytma... Robert a rób se co chcesz, ja tam u nich pracuje i mówią kwote x i ją dostaje, a jak ktos nie umie dodawać i odejmowac to niech się nie wypowiada

20.11.2015 17:46

daj namiary na siebie chetnie sie przylacze, mi tez coś nie co wisza kasy

20.11.2015 17:54

Daj namiary na siebie to zgadamy sie zgadamy. Mi też troche leżą
    new

28.10.2015 20:47

Witam jak w tej firmie *teraz jest* gorzej lepiej .. ?
    oszukane forum

25.10.2015 09:19

po co pracowałeś w firmie aż trzy lata skoro Cię oszukiwała, jak ci tam bylo źle trzeba było sie zwijać po mieisacu. zdecyduj sie jak psioczysz na wlasnego pracodawce to jest z tobą zle - nie sra sie do gniazda swojego. ja u nich pracowalem i zamierzam do nich wrócić. firm idealnych nie ma!!!!!!!!
    Były pracownik Lambady

06.10.2015 15:21

Ja nie jestem pracownikiem tej oszukańczej firmy. I doradzam tam pracować.
    ludek

07.08.2015 16:06

Syf,uciekłem,tyle w temacie!!!!!!!!
    kaucja

07.08.2015 12:42

ludzie o co wam chodzi z tą kaucją, każda firma sie jakoś zabezpiecza, masz kaucje którą ci oddają. wiec o chodzi???? czepiacie się jak byście w zadnej innej firmie nie pracowali za granicą ogarnijta się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    żal

07.08.2015 12:39

aż mnie żal ściska jak to czytam. nie masz języka w gębie nie możesz puść do kiero i poprosić o zakup internetu?! Niby się uczysz a neta masz za darmo bo firma płaci. za miast narzekać załątw cos, na tacy nic nie dostaniesz. kuźwa ale z was debile, my nie mieliśmy neta poszliśmy do kierownika i za 2 dni dostaliśmy modem i doładowanie do neta. myśl a nie marudź - dzieciaku!!

14.07.2015 15:44

?

02.08.2015 10:38

udowodnij, słowa to słowa, pokaż dowody. w innym przypadku firma może Cię oskarżyć o pomówienie i zniesławienie!!!
    mark

04.08.2015 21:28

oczywiście Wojciech.m bo tak powinno się pisać jego nazwisko może wszystkich pozwać ; domniemywam iż przy tak prowadzonej działalności posiada cały zespól prawników bo w normalnym kraju już dawno by siedział Pozatym można kogoś pozwać za naruszenie dobrego imienia ALE TYLKO GDY TAKOWE SIĘ POSIADA - i tutaj rodzi się pytanie ; więc Wojtusiu zapytaj swoich prawników czy TY MOŻESZ KOGOŚ POZWAĆ ; CZY TY SPOSIADASZ DOBRE IMIE ??? ; masz dowody że takie posiadasz ??? nie sądze
    miecio

13.07.2015 15:54

Pracowałem kiedyś w tej firmie i to pod kierownikiem Zurkiem. Ztego co czytam to to śmiem twierdzić, że opinie opisują słabi zawodnicy.
    były formatowiec

07.01.2017 22:05

(usunięte przez administratora) to legenda formatu ,jeśli kogoś nie lubił to amen w pacierzu . Z tego co wiem już dla nich nie robi.
    max

08.07.2015 09:46

Kolega wyżej ma racje działać konkretnie,a nie beda sie bawić za twoje.Nikt nie mowi zeby szefostwo nie mialo,ale odrozniajmy wyzysk od pracy. Odwagi
    dik

03.07.2015 22:57

lambda jest to firma nasawiona na wyzysk pracownika za godz nadlidzbowe zarabia gruba kase nikt mi nie powie ze jest okej jak niejest pensji nie ma na czas pracujesz o wiele wiecej niz 153 godz pracowalem w malme kierownik nacpany chodzil po budowie wyzywal ludzi od polaczkow chora firma
    zyla

03.07.2015 16:15

jedzie ktoś teraz może wtorek/środa doo ich biura podpisać umowę? W sobotę wyjazd do niemiec. Mieszkam w małopolsce. Jak cos to proszę o kontakt [email protected]

01.07.2015 23:30

bbbzz

03.07.2015 17:36

jak już liczysz kaucje to dodaj odsetki od depozytu i od razu 2 tyś pracowników. skad ty bierzesz takie bzdury człowieku!!! lecz się i czytaj co podpisujesz!

28.06.2015 10:44

asked

03.07.2015 17:33

aż 2 ma jachty , to może jeden dla pracowników? ;-) polska logika - zazdrościć i zniszczyć. zawistni jesteście okrutnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    praca

05.07.2015 00:05

wiesz co jednak przedmówca miał racje. zazdroscisz! mialem firme i nie jest prosto ja zamknac tak aby nie mozna bylo jej znalesc i jej wlasciciela. wiec nie wypisuj glupot. zwiazki - ja jakos im nie ufam. jak dla mnie maja malo do gadania. niby chca dobrze a jakos im nie wychodzi. piszesz że ci w szwecji tak zle , a ja w niej pracuje od 2013 roku i przerwami i jakos nie nazekam. co do terminowosci a ty zawsze wszystko robisz tak jak ci kazą na budowie czy sie opierdalasz i robisz sobie do pol godizny przerwe na papieroska. rzuć kamieniem jak masz czyste sumienie!!

23.06.2015 17:46

podajk email albo co to pogadamy

23.06.2015 16:07

ja jade w sobote do Mannheim w sobote. jutro do Warszawy podpisać umowę itp.

23.06.2015 11:13

bolek i co tam w Warszawie ? co tam Ci powiedzieli ? pozdro

23.06.2015 10:21

Z Tarnowa jade
    wir

22.06.2015 15:02

To jak tam jest tak lux,to nie rozumiem że non stop brak ludzi do pracy,jak ktoś ma dobrze to się trzyma.A tam non stop rotacja,zastanawiające.

22.06.2015 04:56

bolek to napisz co i jak, jak wrócisz ze stolicy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Lambda?

Kontakt - Lambda S.A.

Morgowa 9 91-223 Łódź

Branża główna: Infrastruktura sieciowa
    kazik

21.06.2015 21:53

bolek a z jakiej miejscowosci jedziesz?

21.06.2015 16:13

ja jadę jutro do biura i w sobotę jadę do Niemiec jestem z małopolski

21.06.2015 15:41

Ja też jade panowie, też nie wiem co robić. Jestem umówiony z nimi na środe o 9 czy 10 rano, a w sobote wyjazd do Niemiec. Jest tu ktoś z tej ekipy? pozdro

21.06.2015 14:51

kiedy jedziesz
    odp.

21.06.2015 16:34

ja jede w sobote, jak sie nie przekonam to nie bede wiedzial jak jest. wyjezdzam w sobote i prace mam od poniedzialku. a mysle że zle nie bedzie.

20.06.2015 20:18

Tak czytam te opinie inie wiadomo co robic
    odp

20.06.2015 20:49

ja tam jade - jak sie nie przekonasz na swojej skurze to sie nie dowiesz prawdy

19.06.2015 23:25

co???

20.06.2015 08:31

jakie 90 % tu po wypowiedziach widac że pisze góra 3 lub 4 osoby, które tak samo marudzą bo pewnie zwiali, albo wam sie robić nie chce tylko żądacie. dajcie coś z siebie więcej niż marudzenie i biadolenie nad żekomym wyzyskiem. ja u nich pracuje i za nadgodziny płacą z opóźnieniem ale płacą wiec ... nie piszcie bzdur!!!! nie wiem czy wam to sprawia frajdę ale mnie wkurza jak czytam takie dyrdymały nie oparte na faktach!!!
    kolo

19.06.2015 22:03

podpinam sie pod pytanie bolka, czy ktos cos wie jak wyglada praca w niemczech? jakie sa warunki? i czy firma wyplaca te nadgodziny?
    Bolek

19.06.2015 20:51

Witam ,jadę do tej firmy za tydzien.może mi ktoś napisać czy dobrze robię ze jadę tam bo nie wiem co robić i co ile są zjazdy do polski.Dzieki
    Jarek

19.11.2015 12:10

Witam Bolek napisz mi jak wyglada tam praca bo ja tez jestem z tarnowa i tez dostalem oferte tam pracy , napisz mi jak z kasa czy placa za nadgodziny itp z góry dzieki

19.06.2015 10:14

xx

20.06.2015 08:25

Kaucja jest wszedzie, ty chcesz miec gwarancje i oni tez , tu sie nie dziwie. ale kazda kaucja ma jakies luki, na pewno mozna sie dogadac. moj kolega tam pracuje, już trzeci raz do nich wrócił i nie miał problemow z odzyskaniem kaucji. mi się udało do nich dostac i jade - jak jest przekonam sie na wlasnej skórze.
    do alrt

19.06.2015 09:27

ja też mam od nich propozycje, może ktoś napisać jakieś szczegóły jak tam jest? widzialem ze piszo o tym ze jest tam na budowie w niemczech 200 osob a mi w biurze mówili ze wszystkich jest około 100 to chyba coś nie tak jest ??? ile tam jest ludzi i jakie warunki, bo dziś muszę dać im odpowiedzieć a nie chce stacic szansy na prace!
    mieciek

23.06.2015 11:50

a gdzie jest budowa w Niemczech bo kiedyś dzwonili do mnie ??
    kkk

18.06.2015 15:55

osek napisz do mnie, ja tez dostalem oferte na termoizolacje, jestem z malopolskim [email protected] to sie spiszemy

18.06.2015 09:57

hhhmm

20.06.2015 09:24

ten wpis to jakaś kpina co mnie interesuje co się działo 11 miesięcy temu?! pytam co i jak wygląda teraz a nie w dalekiej przeszłości, przecież to się mogło 10 razy zmienić!!!!
    co

23.06.2015 17:19

pewnikiem to mnie w tym momencie obraziłeś!!!
    osek

18.06.2015 09:41

dostałem propozycje pracy przy termoizolacjach jedzie ktoś ze śląska, proszę o kontakt
    krzysiek

17.06.2015 20:07

hej załoga, wybiera sie ktos do pracy na termoizolacje do niemiec? albo jest tak ktos , bardzo prosze o opinie. bo nie wiem co robic,

15.06.2015 20:59

SolnaF

22.06.2015 08:59

Czlowieku co ty piszesz? Jakie ty stawki podajesz? Chyba z twpjej glowy? Albo Andrzej ci tak madrze podal - to niech on napierw przeczyta sobie układ zbiorowy zanim będzie bredzić. z Pzrerwami już wiele lat pracuje w Formacie, fakt jest, ze jak się starasz to masz stala prace - nawet zima. Nieraz mi już pomogli pozyczkami albo w inny sposób. Może nie jest to najlepsza firma, ale placa - i to zawsze (mimo ze pozno). A to ze jest ciężko - to wszędzie jest. trzeba parcowac i już. Jeżeli ktoś chce poznac prawde, to niech lepiej się zemna kątaktuje.
    kazik

22.06.2015 14:55

a powiedz mi czy te nadgodziny placa? bo jak sie czyta to forum to idzie zgłupiec i nie wie sie co myslec.. a i pracowales teraz w niemczech na budowie w koloni? i co ile sa zjazdy do polski?

08.06.2015 21:11

byl ktos w koloni na izolacij i jak kasa jest warunki ok
    nnoo

24.05.2015 09:05

związki? ja u nich byłem , zero zainteresowania moim problemem, mieli w nosie wszystko co mówiłem, powiedzieli że to nie ich sprawa. porozmawiałam z biurem sprawie niezgodności które miałem i teraz jest OK, pensja sie zgadza. wiec ostatecznie uwarzam ze zwiazki sa zbyteczne. mozna sie dogadac tylko trzeba tego chciec!!!
    alllleeee

02.05.2015 17:40

teraz rusza budowa w niemczech w koloni prawdopodobnie ,wiecie cos wiecej moze
    stary pracownik

20.04.2015 21:09

pracuje w tej firmie wiele lat .byłem na wszystkich rynkach formatowskich z wyjątkiem Ukrainy.jak czytam te wpisy to chce mi sie śmiać.Jedni narzekają jak stare baby .drudzy chcieli by ale sie boją.Ci co narzekają to byli cieniasy ,a ci co sie boją to sa dla mnie pipy.Panowie miejcie jaja.

18.04.2015 16:32

elo

20.04.2015 10:35

Ludzik to i tak malo zarobiles. Jak pracowalem w szwecji po odtraceniu zaliczki dostawalem na konto o wiele wiecej niz 6000
    ROB

21.04.2015 19:31

mam propozycje jechac do Szwecji kolo Sztokcholmu na jakis szpital mam jechac w czwartek do warszawy pdpisac umowe i nie wiem co mam robic bo czytam opinie i sa rozne pomozcie mi co mam zrobic jechac czy nie czy sie pakowac w kolejne szambo

Zostaw merytoryczną opinię o Lambda S.A.