Lambda

2.6/5

• Szkolenia
  • Jak przygotować się do wyjazdu
  • Pierwsze dni na budowie
  • Obszar naszej działalności

Szkolenia

Jak przygotować się do wyjazdu

Pierwsze dni na budowie

Wrocław - Lambda

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Lambda S.A.

Opinie o Lambda Łódź

Nie przegap nowości o Lambda S.A.!

ja29

04.03.2016 17:46

Witam,czy koś z was pracuje lub może wie jakie są warunki na budowie tunelu w Niemczech ?
    grześkoo

02.03.2016 20:34

mariooo, jedziesz do Szwecji jako zbrojarz? wyjazd miał być 29 lutego i jest przesunięty na 7 marca nie wiadomo z jakich przyczyn a dziś dzwoniłem i znowu jest przesunięty.
    mariooo

02.03.2016 03:38

Jak dzwoniłem do firmy powiedzieli że wyjazd bedzie ale trzeba czekac bo oni zas na przepustki czekaja. Ty tez tak miales ?? Dlugo to trwa?
    mariooo

25.02.2016 00:35

Czy był ktoś 05.02.2016 na rozmowie o k-g do szwecji?? Wiecie cos na temat wyjazdu ,,
    walduś

23.02.2016 15:49

żenada jakieś sprawdziany ludzie co pracowali po kilka lat teraz muszą pokazać że potrafią wiązać pa lambada dajcie spoko i jeszcze kłamią hejka
    ktos

23.02.2016 20:54

widocznie nie umiesz wiazac ze tak piszesz, kto raz pracowal u nich nie musi miec zadnych sprawdzianow... po drugie jak ktos sie przyjmuje u nich to musi pokazac co umie a nie... pojedzie na budowe a tam dwie lewe rączki do pracy

21.02.2016 09:11

21.02.2016 12:47

@obcy a gdzie pracujesz?
    Piter

17.02.2016 07:48

Witam byłem na rozmowie 29 stycznia i była pozytywna teraz czekam na tel ciekawe po jakim czasie zadzwonią he może wcale iście po jakim czasie się odzywaja?
    nowy

16.02.2016 10:37

Jade do niemiec podobno do topa kierownika,co o nim wiecie?
    Jozek

12.02.2016 21:19

Hej gaborze. Wyszedl ci ten wyjazd? Kiedy jedziesz?
    Jozek

12.02.2016 21:18

Hej gaborze. Wyszedl ci ten wyjazd? Kiedy jedziesz?

11.02.2016 16:40

Hej, gdzie robiliście badania do pracy dla montera K-G w Gdańsku, bo bez podpisanej umowy z lekarzem medycyny pracy jest problem.....
    auto

11.02.2016 11:35

jak jedziesz swoim autem zbieraj rachunki, mi oddali wszystko , przedstawiłem, dwa rachunki i dostałem zwrot po 2 tygodniach, wiec sam nawaliłeś to się nie czepiaj firmy jak jesteś sierota

11.02.2016 09:42

Ja sie tak zastanawiam, czy w wiecie po co jest kaucja? Kaucja jest po to ze jak cos zniszczysz na mieszkaniu to ci juz jej nie oddadza...proste
    Urwis

10.02.2016 20:43

Pracowałem na BASF w Niemczech złodziejka firma,NIE POLECAM,kto nie uwierzy to niech napisze jak wróci.Ją wyrazilem i otrzegam,a co pani G w WAWA to zwykły kit,na budowie dopiero się wyjaśnia soboty gratis i jeszcze parę niespodzianek.Ostrzegał em!
    prezes

10.02.2016 17:25

tak macie racje która firma pobiera kałcję to jest chore jeszcze nie wypłacają za dojazd swoim samochodem do miejsca pracy nie chcą kierownictwo z firmowych pieniędzy tankować samochodów za paliwo mi są wini już 8 miesięcy nie polecam tej firmy

11.02.2016 09:45

A po co jezdzisz swoim samochodem? Oni maja swoje wiec nie musza Ci dawac na paliwo, chcesz to jezdzisz... twoj wybor
    żona

09.02.2016 10:57

Mąż pojechał po nowym roku. Dużo zależy od kierownika i samej budowy. Niestety nie pytają czy chcesz pracować nadgodziny i soboty. To jest obligatoryjne. Umowa polska jest na dwa lata, ale ponoć nie problem się rozstać z dnia na dzień, w szczególności za picie. Codziennie są badani alkomatem przed rozpoczęciem pracy. Cały sprzęt i odzież robocza jest zapewniona, środki czystości w domu i dojazdy pracy. Kłopotliwa jest kaucja, bo pobierają 400E i żeby ją odzyskać trzeba przepracować pół roku. Poza tym mąż nie narzeka, ale trafił na fajnych chłopaków, nikt nie leci w kulki, na mieszkaniu też się dogadują.
    carlos

08.02.2016 20:34

Widocznie Pan Panie Ściankaż miał zawsze pod górkę do szkoły , wiatr z deszczem w oczy i słomę do spania.
    ściankaż

07.02.2016 21:25

ja u nich pracuje już po raz któryś, i zupełnie nie wiem o co wam chodzi w tych oponiach. jakoś mnie nigdy nie spotkało to co tu czytam, zaczynam nabierać przekonania iż tu sie wypowiadają sami nieudacznicy życiowi. którym wszedzie jest zle i nie dobrze. pracować trzeba wszedzie !!!!!
    Gaj

20.05.2016 20:56

Pewnie sam jesteś nieudacznikiem i napewno uszami kierownika
    monter

07.02.2016 21:16

ja od nich wyjechałem, jestem już ponad 3 tygodnie. i jest OK, chłopaki też się wypowiadają dobrze o nich, wiec ja polecam i jestem zadowolony.
    monter k-g

07.02.2016 09:36

byłem na egzaminie ze ścianek i wyjechałem ponad tydzień temu. jak dla mnie jest OK

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Lambda?

Kontakt - Lambda S.A.

Morgowa 9 91-223 Łódź

Branża główna: Infrastruktura sieciowa

06.02.2016 19:26

Pracowałem w tej firmie kilka lat ogólnie ok.durzo zależy od kierownika uważajcie na plak...we Francji pedał i truman kawał kur...
    monter płyt

06.02.2016 10:54

ja u nich pracuje od 2 tygodni i jest OK, jestem w Szwecji. mam umowę o pracę i legalne zatrudnienie , a to jest najważniejsze. ja ich polecam!!
    monter k-g

06.02.2016 10:48

ja byłem na egzaminie 05-01, wyjechałem na koniec stycznia, teraz pracuje u nich w Szwecji, jest OK, budowa duża ale jest OK. dostałem umowę o pracę wiec mam pewności że praca legalna, nie jak poprzednio. chłopaki na budowie mówią iż kasa im się zgadza przy wypłacie. wiec ja jak na razie polecam!!
    nowy

05.02.2016 16:56

ja u nich byłem na egzaminie 22-01 i dzwoniłem dzis, wiem ze szukaja ludzi i do konca lutego ma wyjechać około 50 osob na nowe konktrakty. bo cały czas budowy chodza i sie powiekszaja. wiec ja juz wiem co mam robic szukam lekarza robie badania i czekam. chce byc gotowy jak zadzwonia

05.02.2016 18:04

ja byłem na egzaminie 14.01,dzwoniłem do nich tydzień temu,powiedzieli,ze jak będą mieli konkretne informacje na temat wyjazdu,to będą się kontaktowac i zapraszać na "odprawy",dadza też wtedy skierowanie na badania.Mieli dzwonić w tym tygodniu i cisza:(
    Piter

04.02.2016 11:16

Chciałem się dowiedzieć wogole na jaki okres jest pierwszy kontrakt..? Nie dzięki za odp

04.02.2016 22:37

Nie ma na ile kontrakt. Możesz juz po tygodniu wrócić jeżeli sie nie sprawdzisz

03.02.2016 16:50

04.02.2016 13:46

rysa,a skąd masz takie informacje,jestes z nimi w kontakcie czy moze już pracujesz ?

04.02.2016 19:40

A ty skąd masz takie informacje,ze ktoś już pojechał do Szwecji?

02.02.2016 12:28

Byłem na rozmowie(praca w Szwecji jako monter g/k) jako jeden z pierwszych,zostałem przyjety,wypełniłem wszystkie dokumenty i od tej pory cisza:(Ciekawe jak długo mam czekac na wyjazd,nie stać mnie na siedzenie w domu,zaczyna mnie to wkurzac.Czy ktoś tez jest w takiej sytuacji?

04.02.2016 19:43

A dzwoniłes może do nich?Ile można czekać?
    ktos

04.02.2016 22:31

No widocznie mam informacje. Znajomy pojechał.
    cnicin

02.02.2016 11:07

Witam w piatek 5 lutego mam być na rozmowie w Warszawie na wyjazd do Szwecji. Kto jeszcze jedzie? Czy warto? co o tym sadzicie?
    szwecja

31.01.2016 11:32

jak czytam te komentarze to płakać się chce, pracuje po świecie nie oddzisiaj. a szwecję znam jak własną kieszeń pracuję tam jako izoler i nie jest to łatwa praca ale jak ktoś umie pracować to zarobi to nie bajka.każda firma ogarnia tanie chaty miał byś firmę jeden z drugim też byś tak robił.nie ma internetu to idz na pierwszą lepszą stację benzynową i kup sobie jaki problem, a chyba że nie znasz języka to po co jedziesz bez języka to głupota.pozdro dla nieudaczników.
    Rafal

28.01.2016 07:32

Witam można wiedzieć jak przebiega rozmowa

23.01.2016 18:56

Ja byłem na rozmowie.Rozmowa przebiegłą pomyślnie.Wypełniłem papiery dostałem skierowanie na badania i 8 lutego prawdopodobnie wyjazd.
    Tomi

22.01.2016 20:19

Urwis a gdzie byliście???I co się stało ze uciekliście???
    Urwis

22.01.2016 17:43

Uwaga,ładnie gada Pani G co innego w rzeczywistości.Byłem,ucieklismy,oszukanicza firma,Nie jechac,ostrżegam!!!

21.01.2016 08:01

A powiedz mi co to jest za egzamin jak on przebiega o co wogóle pytają???

20.01.2016 17:23

Ja też jadę na rozmowe w piątek
    Meg

19.01.2016 18:37

Jadę na rozmowę w piątek 22.01 wyjazd najprawdopodobniej w połowie lutego

19.01.2016 10:24

jak możesz to daj mi namiar na siebie
    mati

14.02.2016 12:37

no ja tez po egzamiania czekam na tel
    do mati

14.02.2016 14:06

kiedy miałeś egzamin? ja po około 2 tygodniach od egzaminu miałem telefon i już wyjechałem. zadzwoń , przypomnij się, albo napisz do nich. cały czas mają wyjazdy!!

19.01.2016 10:03

Pytam bo miałem się wstawić na rozmowe kfalifikacyjną ale nie pojechałem.Wiesz moze kiedy jest ten wyjazd????A czy Ty byłeś na rozmowie???
    Meg

18.01.2016 14:28

I co dostałeś jakieś opinie bo ja też mam propozycję wyjazdu do Szwecji
    drako

23.01.2016 18:09

Tak dokładnie o ten wyjazd. Byłeś na rozmowie o co w niej chodzi?

24.01.2016 11:56

daj namiar na siebie jakiegoś mejla czy coś takiego

17.01.2016 17:42

Drako czy chodzi Ci teraz o ten wyjazd do Szwecji jako monter płyt karton-gips???

Zostaw merytoryczną opinię o Lambda S.A.