Lambda

2.6/5

• Szkolenia
  • Jak przygotować się do wyjazdu
  • Pierwsze dni na budowie
  • Obszar naszej działalności

Szkolenia

Jak przygotować się do wyjazdu

Pierwsze dni na budowie

Wrocław - Lambda

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Lambda S.A.

Opinie o Lambda Łódź

Nie przegap nowości o Lambda S.A.!

17.07.2016 08:49

przecież nikt nie bedzie sobie odmawial czegos na co ma ochote akurat zjesc, wiadomo ze to nie polska i ceny sa wyższe za wszytko, 8godzin dziennie to tak w porzadku a jaki kraj?
    ytyt

14.07.2016 21:48

wlasnie w Szwecji szukaja teraz dźwigowego do zatrudnienai wymagane sa uprawnienia IŻ – aktualne,doświadczenie na w/w stanowisku minimum 1 ro, znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem..

16.05.2017 16:58

Witam jakie zarobki.jesli chodzi o operatora??

13.07.2016 20:18

A na jakim stanwosiku pracujesz, wiec napisz cos jak wyglada praca od ktorej godziny zaczynasz/ czy pracuja tam sami placy? jak z jezykiem? w jakim wogole jestes kraju bo nic nie wiadomo, skandynawia? czy niemcy
    PLUSZBRO

13.07.2016 20:13

PAWCIK JAK WARUNKI MIESZKALNE I JAKIEMIASTO WE FRANCJI LUDZIE NORMALNI?
    dfrrdf

13.07.2016 18:49

@bezka dobrze by bylo sie w sumie do takiej pracy za granica załapać
    bezka

12.07.2016 23:07

wymagania takie dosc standardowe mi się wydaje? widze też ze szukają cieślów oraz zbrojarzy do Szwecji
    Pawcik

12.07.2016 23:01

No ja juz jestem we Francji...pracowalem juz dwa dni jak cos chce cos wiecej wiedziec prosze pytac...

13.07.2016 18:04

Jeśli mógłbyś napisać czy drogie tam życie w porównaniu do Niemiec na przykład i po ile godzin pracujecie oraz czy kierownik szaleje (w sensie goni ostro do pracy, jak wygląda jego szacunek do pracownika) Z góry dzięki
    Pawcik

14.07.2016 21:35

8 godzin dziennie pracujemy...zycie?to zalezy czy lubisz dobrze zjesc?ale wszystko jest ok...mieszkanie fajne..
    maniek

12.07.2016 14:54

Kierownik robót zbrojarskich i ciesielskich jest u nich teraz potrzebny no i wmagania mają tak naparwde dwa - minimum 5 lata doświadczenia no i znajomość minimum jednego języka obcego: j. angielski i / lub j. francuski i/lub niemiecki, wiec to sporo już widze.

08.07.2016 20:46

u nich to pewnie jest umowa tylko, ze jestes zatrudnony przez agencje wic oni daja ci umowe na jakis czas chyba i co miesiac czy dwa masz przedluzana ale lepiej zatrudnic sie bezposrednio w firmie tam masz umowe na rok np.
    jasiek

04.07.2016 13:25

Kierownik robót zbrojarskich i ciesielskich jest potrzebny
    franek

04.07.2016 09:43

A jak jest w Szwecji, ktoś był? Bo są teraz ogłoszenia na cieślę aktualne i zastanawiam się co mogą zaoferować
    DETERM

30.06.2016 22:01

WITAM W JAKIE DNI TAM SA TEEGZAMINY W WARSZAWIE ?JAKIE ZAROBKI NA SZWECJI IFINLANDII NA STANOWISKUZBROJARZA
    dfgh

26.06.2016 11:07

w Szwecji posuzkuja dźwigowego w wymaganach napisali ze wazne jest uprawnienia IŻ – aktualne, doświadczenie na w/w stanowisku minimum 5 lat, znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem

26.06.2016 08:32

a zarobki we Francji ok??to jakie były??możesz coś więcej napisać o tej Francji?
    zbro

03.07.2016 23:00

francja ma zarobki 1750 i wiecej. ja takie miałem przy poprzednim wyjeżdzie. teraz mówią 1800 i im wierze.

04.07.2016 13:16

a dużo godzin pracowałeś tam?i czy soboty były pracujące bo z tego co mi mówili,że mają być wolne...
    rtgh

25.06.2016 20:00

no to moze nawet i lepiej ja tam bym wolał jechac w chłodniejsze miesjce niz tam gdzie sa mega upały.
    Szwecja zbrojarz

25.06.2016 19:59

Usiądź do mapy i zobacz temperatury oni mają taką samą pogodę jak w Polsce. Więc co za zimno chyba na samej północy. Bo w pozostałych częściach jest ok.
    Francia

25.06.2016 19:54

Francia jest u nich ok. Ja byłem i jadę znowu. Naprawdę są fajne zarobki i można pozwiedzać to i owo. Mi się tam podobało byłem kiedyś w Nicea i Paryż. Jestem za i jadę.
    Zbrojarzy

25.06.2016 19:51

U nich wyjazdy są ciągle. Szczególnie do Francji. Ja dostałem ofertę i jadę tam. Nie ma co. Francja jest u nich ok.

05.07.2016 17:10

I jak tam we Francji jako zbrojarz? Po ile godzin pracujesz? Jak z zarobkami?
    wilga

25.06.2016 12:51

@ert szwecja za zimna, uderzam na Chorwację jako hostessa. na serio musze obsługiwać jachty?

25.06.2016 12:47

Witam,czy był ktoś w Francji??mam jechać za tydzień na budowę metra...jako zbrojarz...jak coś ktoś???to proszę piszcie,pozdrawiam

12.07.2016 14:51

Twoja odpowiedź odnosi się do pracy jak jest we Francji? Jeśli tak, napisz coś więcej ile godzin trzeba pracować itp. Dzięki z góry

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Lambda?

Kontakt - Lambda S.A.

Morgowa 9 91-223 Łódź

Branża główna: Infrastruktura sieciowa
    ert

23.06.2016 20:51

@franl teraz to widze ze szukaja dźwigowego w Szwecji wymagane sa tutaj uprawnienia IŻ – aktualne, doświadczenie na w/w stanowisku minimum 5 lat, znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem
    Xxx

21.02.2017 09:11

Masz jakis kontakt na dzial tekrutacji w sprawie operatorow?
    ZBROJJJJ

23.06.2016 20:27

SIEMA.MAM PYTANIE CO DO TEJ SZWECJI I FINLANDII JAKIE ZAROBKI SA NA STANOWISKU ZBROJARZA I NIEWIECIE KIEDY JAKIES WYJAZDY ?POZDRO
    franl

20.06.2016 18:03

Faktycznie ja też widzę sporo ofert technicznych typu Dźwigowy, Cieśla czy Zbrojarz, ale naprawdę Hostessy w Chorwacji ta firma również poszukuje :) Ja co prawda zainteresowany jestem ofertą Dźwigowego w Szwecji, ale może moja córka się zdecyduje na taką pracę sezonową.

20.06.2016 08:11

20.06.2016 17:52

@wiola chyba Ci się firmy pomyliły
    niemiec

19.06.2016 22:56

ja pracuje u nich systemie 20 na 10 w niemczech. jak dla mnie fajnie , przejazdy sa na koszt firmy , zakwaterowanie masz, trzeba tylko sobie coś ugotować, a ja mam pensje od 1900 do 2230. wiec nie wiem, czy ty pracowałeś u nich, albo czy w ogóle pracowałeś, bo mam watpliwości - może tobie ktoś płaci za anty reklame ich ? skoro wypisujesz takie bzdury.
    fizyczny

19.06.2016 22:46

jasne że jak pracujesz po za polsko to masz stawki w euro lub korony szwedzkie. ja u nich robiłem w niemczech i szwecji. zwolniłem sie i teraz chce wrócić i oferta mają bardzo dużo!! wiem jedno jak się przemęczych przez niemcy to później szwecja i francja swojo otworem na ciebie. ja byłem w niemczech pół roku, zapieprzałem ale teraz jak zadzwonię i dobrze pogadalem to mam szwecje zagwarantowano i tam jade. ja z nimi problemów nie miałem polecam ich

15.06.2016 11:37

15.06.2016 11:58

@pao chyba do 2000 euro a nie zł
    kasia

22.08.2016 14:54

Czy ktoś w tej firmie pracuję nadal chodzi mi o niemcy stuttgard w firmie budowlanej? Bo teraz mój mąż jedzie i czy tam dobrze traktują i czy dojazd tam do Niemczech jest bezpieczny?

27.05.2016 11:56

żona

28.05.2016 16:38

Panowie czytam te wpisy i się zastanawiam czy mój mąż pracuje w innej firmie czy po protu wy pisze aby pisać. mąż pracuje w niemczech system 20 na 10 - bardzo dobra rzecz mam go 8 dni w domu, wypłata jest bardzo dobra - wiem , bo przychodzi na moje konto. 1800 to minimum były miesiace gdzie dostawał i 2200 wiec naprawde nie wiem o co chodzi. ja ich polecam, fakt przez te 20 dni pracuje ale kasa z tego jest, a w końcu jedzie sie tam do pracy a nie na wakacje. polecam ich !!!!!!!!
    rocko

17.05.2016 16:05

Witam.Nie mam nic do tej firmy, akurat ta oferta nie była dla mnie atrakcyjna, ale odniosłem wrażenie że nie są zainteresowani poszukiwaniem pracowników którzy posiadają doświadczenie zawodowe i jakiś staż pracy jako zbrojarz.Dla nich możesz nie wiedzieć co będziesz robił wystarczy że będziesz cęgami umiał kręcić.Zatem jeśli ktoś nie ma nawet zielonego pojęcia na czym polega praca zbrojarza a chce pojechać niech przez kilka dni nauczy się cęgami kręcić,reszta nie jest im potrzebna i ważna.Dla mnie to trochę dziwne ale może ma to sens. Piszę to dlatego że byli ludzie naprawdę z daleka i przyjechali na darmo bo nikt im nie powiedział że to jest najważniejsze i to decyduje czy ktoś może wyjechać.Cęgami nauczyć można się w kilka dni,doświadczenie zdobywa się latami,gościu co przeprowadzał egzamin chyba tylko to potrafi zweryfikować,bo nawet nie zadał trudu sobie i nam by sprawdzić czy ktoś z nas zna się na rysunku,wie co będzie robił, śmiem twierdzić że dla gościa rysunek to czarna magia a im potrzebni są akurat tacy ludzie. Pierwszy raz spotkałem się z taką sytuacją i rekrutacją.
    zbrojarz

28.05.2016 16:47

werfikacja umiejętności musi być, jak ktoś chce pracować jako zbrojarz musi kręcić cęgami inaczej się nie ma po co do nich wybierać. mówią to jak sie do nich dzwoni. każdy komu poleciłem ich mówił mi o tym, wiec nie wiem z kim Ci twoi koledzy rozmontowali ale na pewno nie z tymi dziewczynami które odbierają telefony bo one zawsze o tym mówią. więc jak się nie dzwoni i nie pyta o szczegóły tylko jedzie w ciemno to tak się to kończy że robi się wycieczkę do Warszawy. ludzie pamiętajcie jak chcecie pracować jako zbrojarz to musicie umieć kręcić cęgami długimi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    bren

10.10.2017 07:26

czy potrzebujesz batalionu brygadzistów którzy by chcieli tylko rządzić i poganiać
    monter

16.05.2016 22:27

orientujecie sie moze czy sa jakies przyjecia w firmie czy beda jakies nowe kontrakty?
    błagam

05.05.2016 22:32

To raczej ty nie wprowadzaj @lololo widziałem ogłoszenie na kierownika robót zbrojarskich i czarno na białym jest napisane, że do Szwecji - angielski, Francja - francuski, Niemcy - niemiecki. Sorry ale co teraz bez języka za granicą zrobisz to ja nie wiem..

06.05.2016 09:36

do @blagam, na kierownika tak, może i język wymagany ale nie na zwykłego pracownika.. więc żeby się dostac do nich do pracy nie potrzebny język. O mnie się nie martw, pracuje w szwecji i daje sobie radę. A Ty co zrobisz? Czytanie ze zrozumieniem się kłania

29.04.2016 18:12

29.04.2016 20:47

ferek ty chyba bredzisz..skad masz takie informacje ze trzeba jezyk znac? no chyba ze za tlumacza tam chcesz robic... nie wprowadzaj innych w bląd
    blondyn

28.04.2016 13:58

Nie rozumiem zupełnie o co chodzi wam! ja u nich pracuje od kilku miesiecy w niemczech wczensiej pracowałem na szwecji i było OK. teraz tez jest ok. zaliczki moze i jakieś są ale mi sie to co do reki zgadza, wiec .... nie wiem o co wam chodzi!!!
    wujek samo zło

11.04.2016 20:35

Jeżeli ktoś nie zna języka i mieszka w jakiejś biednej miejscowości i nie potrafi znaleźć pracy to może jechać od nich bo te 5tys zł odłoży w miesiącu.Jeżeli ktoś jest inteligentny/ambitny i ma szkołę oraz kwalifikacje to raczej odradzam.Ponieważ zarobi 4x wiecej u szweda/duńczyka/norwega, ale podstawą jest język.I wtedy zamiast kierownictwa z Lambady,którzy mają IQ rzodkiewki to pracujecie z naprawdę inteligentnymi ludźmi na celujących warunkach.Bo nie ma co się okłamywać,ale w lambadzie pracują same kiepy bez ambicji.
    fear

30.03.2016 17:45

te komentarze @luk to traktuj z przymrużeniem oka bo dużo osób jedzie bez znajomości języka itp. a później za to, że nie dają sobie rady piszą negatywy tutaj, lepiej przeczytaj dobrze umowę i tyle, powodzenia!
    luk

26.03.2016 15:21

Siema WIR ja niby mam wyjazd 31 marca ale mam dużo wątpliwości co do tej firmy i tego co mówią w tym biurze bardzo kombinują z tego co widzę czy mógł byś mi coś przybliżyć na ten temat jak tam jest naprawdę ja niby jadę na tunel do Niemiec jako zbrojarz Z GÓRY DZIĘKUJĘ
    fistek

15.03.2016 21:49

O rany posiadanie 5 letniego doświadczenia @łejdin rzeczywiście stanowi spory wymóg do spełnienia, ale po prostu zalezy im na profesjonalnych kandydatach, a pewnie ma to odzwierciedlenie w zarobkach.
    skrępowany

15.03.2016 20:22

Wybiera się ktoś może na wyjazd do Niemiec za zbrojarza?Ponoć po świętach ma być wyjazd .A tak przy okazji jakieś obiektywne opinie o warunkach pracy na tunelach w Niemczech?
    henry

12.03.2016 16:20

Witam wszystkich.Ostatnio byłem w tej firmie na tzw.egzaminie na zbrojarza ,podpisałem mnóstwo papierów i pani stwierdziła , że po świętach mogę się spodziewać wyjazdu do Niemiec (budowy są we Frankfurcie na tunelu i jeszcze jedna gdzieś na tunelu ale nie pamiętam gdzie).Interesuję mnie czego się można spodziewać na tych budowach ,tj warunki ,zarobki ilość godzin wypłaty? Pracuje może już tam ktoś z was?Zastanawiam się n tym wyjazdem bo opinie na forum są różne.
    gruby

09.03.2016 20:34

Witam,pracuje ktoś może w Niemczech z tej firmy?Jakie tam są zarobki dla kawalera?I ogólnie jakie warunki i atmosfera w pracy ?

Zostaw merytoryczną opinię o Lambda S.A.