Lambda

2.6/5

• Szkolenia
  • Jak przygotować się do wyjazdu
  • Pierwsze dni na budowie
  • Obszar naszej działalności

Szkolenia

Jak przygotować się do wyjazdu

Pierwsze dni na budowie

Wrocław - Lambda

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Lambda S.A.

Opinie o Lambda Łódź

Nie przegap nowości o Lambda S.A.!

drako

15.01.2016 12:56

Witam. Czy ktoś pracował w Szwecji przez tą firmę? Warto z nimi wyjeżdzać?
    zygmunt

27.01.2016 17:53

dlaczego tylko 4 dni pracowałeś pytam bo dostlem propozycje wyjazdu do Niemiec na tunel
    pielgrzym

01.01.2016 23:06

Witaj były pracowniku , nie jestem pijakiem ani nierobem , podpisałem umowe którą przeczytałem , a jak sądzę to twoje trapezy poprawiałem więc na robocie się nie znasz , kolegen , kasa którą dostałeś za Austrie to prezent od inwestora , bo poza malkontenctwem nic tam nie pokazałeś , a teraz żal (usunięte przez administratora) ciska, Kręcą jak wszystkie firmy , kto wie na ile sobie pozwolić da rade wszędzie , jak nie to niech siedzi w Polszy i ma w tyłku chvuj bolszy za 1780 pln .
    Rudy

18.12.2015 21:16

Okrążająca dalej?
    z pod rzeszowa

09.12.2015 14:55

widze ze ktoś tu ma za delikatne dłonie do pracy i jedyne co u mnie to jasnie wielmorzyc... praca ciezka jak diabli ale niezle platna i zawsze dostałem co moje!
    Jaśnie Pan

07.12.2015 22:15

Lambda to firma dla rolników,pół górali z rzeszowskiego i okolicy,pseudofachowców hanysów i liżących rowy kierownikom.
    bania

11.12.2015 08:42

jasnie panie, teraz to nie radze sie pokazywac w naszych stronach. masz odwage tak pisac to jeszcze mniej odwagę podaj swoje dane , a na pewno ci ludzie podziekuja.
    Mały

21.11.2015 23:32

Ci którzy wypowiadają się pozytywnie na temat formatu to pociotki,kapusie i pajace.Kompletne Dno.

20.11.2015 22:06

kto jedzie na szkolenie do elektrociplowni w kedzierzynie w srode ?
    misza

20.11.2015 19:43

[email protected]
    banik

21.11.2015 23:40

chyba coś nie tak z tym @ bo nie moge wysłac @. na wszelki podaję swój adres [email protected]
    odp

05.02.2016 16:43

Erneście, przepracowałeś 4 dni i wiesz że ci za sobotę nie zapłacili? Ja to policzyłeś? Może tyle była warta Twoja praca ile Ci wypłacili?

19.11.2015 17:14

a ja z Debicy

19.11.2015 17:09

jak panowie ryzykujecie ?? bo nie wiem co zrobic

19.11.2015 17:13

Jak mam ci na fb znależć to tam bedzie lepiej pogadac ja z Tarnowa jestem

19.11.2015 17:05

nie bo to "bar" podawal swoj numer

19.11.2015 16:59

zaciekawili mnie oferta...ale jakis haczyk musi byc bo za latwo by bylo :P tego sie obawiam

19.11.2015 17:01

dostales mojego esa ?

19.11.2015 16:48

tak ja wyslalem

19.11.2015 16:47

wysylales zdj dowodu osobistego na emaila ?

19.11.2015 16:45

No właśnie , nie znam nikogo kto tam pracował tyle co sugeruje sie komentarzami :)

19.11.2015 16:44

ja mam 150 km do kedzierzyna i niecale 100 do Brzegu gdzie bedzie to nie mam jeszcze info maja kontaktowac sie ze mna jeszcze ... dostalem juz skierowanie na badania ktore juz zrobilem kosztowaly mnie 70 zl kazli wziasc fakture wiec pieniazki maja zostac oddane. chcesz pogadac to moj nr(usunięte przez administratora)

19.11.2015 16:43

mnie zastanawia to ze biora osoby bez doswiadczenia i bez tego zawodu.....i taka kase proponuja i 2 letnia umowe

19.11.2015 16:41

No szkolenie chyba w kędzirzynie , ale ja chce sie dowiedziec o ten nadgodziny czy faktycznie nie płacą , tylko za 160 i tyle a pracujesz po 230 wiec 80 nadgodzin nie placa to mnie zastanawia.

19.11.2015 16:40

ja wlasnie nie wiem co robic...ja jestem z okolic rzeszowa...wiec trzeba dojechac tam i jakos przezyc miesiac....mnie ciekawi jest 1/4 etatu i czy bedziemy tyle pracowac czy jako caly etat :P

19.11.2015 16:39

dobrze wiedziec ze nie jestem sam.. urlop luz L4 probowac trzeba bo pieniadze proponowane za granica nie najgorsze moim zdaniem... praca chyba tez nie jest trudna...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Lambda?

Kontakt - Lambda S.A.

Morgowa 9 91-223 Łódź

Branża główna: Infrastruktura sieciowa

19.11.2015 16:36

tez wlasnie jestem na umowie...i nie wiem czy zaryzykowac mam w sumie 19 lat i zycie jest przede mna ale ryzyko jest..... tak tak w kedzierzynie albo w brzegu

19.11.2015 16:35

19.11.2015 16:34

ja nigdy nie pracowalem jako izoler termiczny ale jestem gotoway wziasc zwolnienie w firmie gdzie jestem zatrudniony i sprobowac a mialbys je miec gdzies w elektrocieplowni w kedzierzynie lub brzegu dolnym ?

19.11.2015 16:31

tak 1000 zl pol etatu a jak sie spisze to po nowym roku austria albo niemcy i stawka od 1600 -do 1800 mieszkanie jest tylko wyżywienie :P i tez nie wiem co to robic :P

19.11.2015 16:28

to tak jak ja w elektrocieplowni ? do 25 do 18 grudnia 1000zl za szkolenie i po szkoleniu w niemczech z tego co mowili 1700 euro taka ja dostalem propozycje

19.11.2015 15:43

Witam może kto cos powiedzieć jak teraz wyglada płaca w tej firmie tak naprawde jaka kasa wchodzi w gre i czy płacą juz nadgodziny czy dalej nic ?

19.11.2015 16:23

od 25 listopada miesieczne przeszkolenie w polsce na pol etatu...i jesli sie sprawdze to po nowym roku za granice umowa na 2 lata

19.11.2015 16:27

A szkolenie gdzie ? i mieszkanie zapewnione na czas szkolenia i platne to szkolenie ? Ja czytam wszytskie te opinie i nie wiem co robic tez mi dzwonili z oferta pracy . Masz tam jakiegoś znajomego co pracuje /pracował ?

19.11.2015 15:09

ktos z was ma jechac na szkolenie w elektrocieplowni w brzegu dolnym badz kedzierzynie od 25.11 ??
    krzysztof

19.11.2015 10:05

od prawie roku pracuje w tej firmie i byłem już na 3 róznych projektach w Szwecji i ogólnie dobre pieniadze i moze nie na 10 ale do 15 zawsze sa w koncu zarabiam w walucie ale aktualnie trafiłem do jakiego (usunięte przez administratora) i z niecierpliwoscia czekam az mnie od niego zabiora bo albo sie zwolnie albo mu (usunięte przez administratora) i mnie zwolnia ogólnie polecam bo na 3 kierowników tylko jeden pierdolniety mi sie trafił a reszte warunkow spelniaja

18.11.2015 19:17

z

18.11.2015 21:07

nie spodziewam sie kasy za darmo, pracować trzeba jak wszedzie. w nie jednej firmie izolerskiej pracowalem i o nich nie mowili najgorzej, so gorsi od nich, cos o tym wiem. a jak se komus pracowac nie chce no to trudno znalesc dobra firme. mi koledzy mowili i ze po 1900 zarabiali u nich jak był dobry miesiac. wiec ja raczej tam jednak pojade. w koncu trzeba probować, świeta ido.

18.11.2015 19:11

xxxxxx

18.11.2015 21:19

przynajmniej wiadomo dla czego piszesz na tym formu, zwiales - wywalili cie, to i teraz sie mscisz na nich. wiec wiarygodnosc jest slaba twoja. a znajac zycie wyplacili ci wszystko co powinni. dla tego zawsze mówie fakty sa najwazniejsze. a slowa to tylko slowa.

18.11.2015 12:00

propozycja pracy jako monterez izolacji termicznych proponuja szkolenie w elektrocieplowni w polsce pozniej prace w w niemczech za 1700 eur co myslicie warto z ta firma?
    do nowy

17.11.2015 08:58

ja u nich pracuje od 2 miesięcy, jest OK. nie nazekam. i polecam jest fajnie.
    nowy

15.11.2015 14:56

słuchajcie dostałam od nich porpozycje wyjazdu. jak u nich je? bo sie gubie w tych opiniach, jedni tak inni nie. nie wiem co robić, a ich oferta kusi i mnie i mojo kobite bo kasa ok z oferty. co wy o tym sadzita?
    Cienki Bolek

13.11.2015 07:55

Witam Pracowałem na wielu kontraktach w róznych krajach i powiem wam że nie było tam łatwo. Zakwaterowanie na własny koszta jak i dojazd i powrót z pracy a już nie wspomnę że trzeba było jakoś dojechać na ten kontrakt. W Lambda nie musze sie zastanawić nad niczym - firma pokrywa przejazd na nady kontrakt, zakwaterowanie mnie nie interesuje jak i dojazd do pracy. Warunki mieszkaniowe na runku Szwedzkim sa poprostu genialne nic dodać nic ująć. Czytając co po nie które wpisy to zdaje mi sie że wiekszość jest od tych ludzi którzy wylecieli za wódę. Kontrakt to nie jest turnus wypoczynkowy że można sobie robić co sie chce. Przyjechałem zobaczyłem i postanowiłem że będę dalej pracował dla tej firmy. Kasa sie mi zgadza i nie musze sie martwić że mi ktoś nie zapłaci Oczywiście jak komuś nie pasuje praca to może zatrudnić sie w Polsce gdzie w jakimś markecie Biedronka albo co tam jest za jakieś 4 zł aby wykładać towar na półki. Każdy jest kowalem swojego losu. Pozdrawiam
    krzyś

13.11.2015 07:28

Pieprzycie o tych niemcach ze u nich zle i nie dobrze, ale nie piszecie ze odliczacie od podatku wszystko . dostajecie zasiłki niemieckie nikt nie wspomniał o tym, a ja z tego kozystam i się tego nie wstydze ale wy tak, bo nikt o tym nie pisze.
    pierwszy wyjazd

12.11.2015 10:44

do tej pory robiłem w Polsce po kilku nie płacących polskich kanciarzach zdecydowałem się wyjechać do pracy, na początku te wszystkie papiery, kaucja, dluga odprawa, te forum, coraz bardziej zastanawiałem się czy dobrze robie trafiłem do starszego gościa w Malmo i musze powiedzieć że na eksporcie się robi w polsce to były wakacje a nie praca! ale za to sobota dodatek, zacieranie dodatek, w zależności od miesiąca 3-4 razy więcej niż w polsce szczerze mam w nosie wasze wszystkie narzekania i te wszystkie papiery dopóki mi dobrze placa! pozdro
    skandynawia

11.11.2015 21:09

czytam, czytam i konca nie widze, ale stek bzdet tylko czy któryś z was piliczyl ile kasy zarobil i ile podatku dostał zwrotu?? ja wczoraj własnie odebrałem czek przysłali mi go z warszawy , nie powiem sporo kasy, a w tamtym roku az tak długo u nich nie pracowałem teraz znów od nich jade i jak widze taki czek to aż chce mi sie jechać bo wiem że dostane kolejny czek. ja polecam i bede ich polecał! sporo znajomych i nich pracuje!
    Grzesiek

11.11.2015 20:38

Dostalem od nich naprawdę fajna propozycje pracy w Szwajcarii, nie bylem tam jeszcze wiec jade. Kwota miesieczna super. jak czytam to forum to zaczynam sie zastanawiać czy to piszą idioci czy tchurze, którzy nie potrafia pojechac czy też zadzownic i sprawy wyjaśnic. wiem o nich od kolegów , sporo moich kolegów pracuje w niemczech i nie podzielają opinii tu zamieszczonych. zastanówcie sie ludzi co piszecie!
    Rychu

10.11.2015 14:30

aktualnie pracuje w skandynawi i aż ciężko mi uwierzyć by u szwabuw tak było no ale nie wiem nie byłem... odnośnie Szwecji potwierdzam to co pisał banik dostaje to co powiedzieli a sprubuj zarobić tyle w polsce
    Gabryś

10.11.2015 00:04

Witam. Ja też pracowałem w Manheim na projekcie BASF TDI. Najlepszy był kierownik mały grubasek z dużym zadłużeniem intelektualnym na twarzy. Jego język niemiecki kończył się na naklejce na kasku. Ale ważny był koszulkę miał Hertla hahaha. Jak padał deszcz i ludzie prosili o jakieś płaszcze (nikt nie zabrał z domu bo w firmie powiedzieli że wszystko dostaniemy na miejscu) to powiedział że płaszcze już są zamówione i tak przez 3 miesiące. Niemcy z niego lali. Za pracę w dni świąteczne mieliśmy dostawać 50 euro extra a potem przychodził payslip i z wypłaty to 50 euro nam potrącali. Jak to się mówi jaka firma taka kadra nadzoru. Starsi pracownicy mówili, że został przyniesiony przez kierownika Włodka, który powinien wnuczkom nosy wycierać a nie alzheimer jeden po budowie się pląta. Ludzie jak najdalej od tego szamba.

Zostaw merytoryczną opinię o Lambda S.A.