ACS AUDIKA sp. z o. o.

• Poznajmy się

Dlaczego my

Poznajmy się

• Skierniewice

5. Opinie o ACS AUDIKA sp. z o. o.

Opinie o ACS AUDIKA sp. z o. o. Warszawa

Nie przegap nowości o ACS AUDIKA sp. z o. o.!

Lublin

10.11.2020 14:55

Niby czas pandemii, a wciąż szukają do pracy. W Lublinie na stanowisko związane nazwą z logistyką ogłoszenie od kilku miesięcy odświeżane jest non stop, pomimo tego, że biorąc udział w procesie rekrutacji dostaje się informację o tym, iż jest ona zakończona wyborem innego kandydata. A mimo tego, szukają dalej - stanowisko to samo, ogłoszenie średnio 1x w tyhodniu. Po dopytaniu i prośbie o prawdziwą informację, uprzejmie informuje się, że firma rzekomo tak się rozwija, iż poszukują po prostu kolejnej osoby na to samo stanowisko, bo podjęto decyzję o rozszerzeniu działalności stanowiskowej. Rekrutacje pp tym trwają już po raz 11.(na jedym tylko portalu), więc albo z tą firmą jest coś nie tak i nikt tu nie wytrzymuje, albo nie zatrudniają, bo nie mogą nikogo znaleźć (co dziwne, bo zakres wysyłanych aplikacji jest dość spory). Jakby tego było mało, na rozmowie o pracę, pani pyta o definicję słowa logistyka... Pytanie kierowane jest do osoby, która ma doświadczenie w logistyce od długiego czasu. Śmieszny zatem sam proces rekrutacji i wcale nie dziwi, iż na jedno stanowisko nie można znalwźć chociaż jednej osoby, bo szuka się jej już ok. 3 miesięcy. Podejście lekceważące, a sama rozmowa rekrutacyjna na poziomie szkoły podstawowej i poznawania pojęć słowo w słowo z encyklopedii. Masakra. Nie polecam.
    OKO

04.09.2020 12:11

Największy problem słuchmedu to plotkarstwo. Największa głupota kadr zarządzających to wiara w te opowieści wszelakie. Za dużo czasu wolnego mają menadżerowie, że zajmują się takimi rzeczami. Za mało oleju w głowie mają dyrektorzy (szczególnie Daro - który gra mądrego, a jest wodzony za nos), że wierzą we wszystko, co ich pupile im doniosą. Tyle
    TAK BYŁO

02.10.2020 14:45

Miej te koszmary w bardzo ciemnym miejscu. XD Masz to już za sobą, więc zapomnij i się nie nakręcaj, szkoda zdrowia. Wiem, że łatwo powiedzieć, ale da się.

03.11.2020 22:35

Widać każdy dyr ma swoją firmę w firmie. PRZEPLYW INFO.TEZ JEST INNY ..... jak macie takiego ,który daj Wam żyć to.jest super A jak jest taki że szuka i szuka i szuka dziury w całym to jest coś strasznego.
    PATI

08.10.2020 19:06

Polecam firmę w 100%pracuje tu kilka miesięcy od samego początku pełen profesjonalizm. Począwszy od szkolenia po dzień dzisiejszy. Pracowałam w kilku miejscach, a Słuchmed jest dla mnie nr 1 pod każdym względem. Wspaniali pomocni ludzie i extra dyrektor, który jest ogromnym wsparciem i służy pomocą. Polecam!!!!! Wielkopolska
    ?

02.11.2020 09:35

A który region- niezbyt ciekawie?

02.11.2020 16:54

Poludnie
    pytanie

16.10.2020 17:33

jakie są pytanie na rozmowie kwalifikacyjnej ? stanowiska - as. protetyka słuchu bądź protetyka słuchu? Warto wysłać CV ?
    Bok

26.06.2020 20:30

Czy to prawda, że mają zlikwidować dział zdalnej obsługi pacjenta i to protetycy lub asystenci maja przejąć te obowiązki?
    Nie?

21.08.2020 12:11

Nie zlikwidowali, a i tak to protetyk obdzwania klientów.

24.08.2020 11:36

Na razie nie mam takiej informacji ale też musimy obdzwaniać bazę , tygodniowo ok 100tel w oddziale. Niestety coraz więcej telefonów nakłada nam się z telefonami infolinii i powoli już nie ma do kogo dzwonić...
    Piotrpan

03.08.2020 08:14

Czy w firmie są jakieś testy, egzaminy po okresie próbnym tak jak w firmie G.? Albo tajemniczy klient?

03.08.2020 12:09

2x nie :)

22.07.2020 08:39

Czy w firmie jest umowa o zakazie konkurencji?
    Xxx

22.07.2020 13:52

Tak ale wygasa wraz z rozwiązaniem umowy

24.07.2020 12:49

dziekuję. a pierwsze umowy są na okres próbny? Jesli tak to na ile?
    Zarobki

08.05.2020 14:32

Ile zarabia koordynator oddziału słuch med?

24.06.2020 20:17

połowa brutto to mniej niż najniższa krajowa, wiec nie ściemniaj. Za taką kasę nikt nie zamieni się w esesmana, którego zadaniem jest zastraszanie pracowników. A to jest teraz głównym zadaniem koordynatorów, by ludzie nie prosili o podwyżki - przynajmniej do wcześniejszej pensji, skoro plan sprzedaży jest zrobiony.

25.06.2020 17:51

Pyta o zarobki koordynatora oddziału, a wy o wsparciu operacyjnym... najlepiej pytać na rozmowie
    Lusi205i

18.02.2020 10:32

Witam. Powiedzcie mi proszę jak wygląda szkolenie te 3 tygodniowe po podjęciu zatrudnienia ? Rozumiem że koszta ponosi pracodawca ( dojazdy i hotel ) czy szkolenia są na miejscu czyli w hotelu w danej miejscowości czy z hotelu trzeba gdzieś dojeżdżać. ? Chodzi mi o Gdańsk. Czy po szkoleniu jest jakiś egzamin ? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi . Pozdrawiam.
    Soso

24.06.2020 17:40

Tak, ponosi pracodawca i odbywa się szkolenie poza miejscem zamieszkania zazwyczaj, w jakimś głównym dla regionu mieście.
    Soso

24.06.2020 18:38

A ja jeszcze mam pytanie.czy zawsze szkolenie po zatrudnieniu ciagiem trwa 3 tygodnie w innym mieście? Po jakim czasie wysyła pracodawca do szkoly
    Olkidolki

10.06.2020 22:51

Mam pytanie ile wynosi wynagrodzenie na rękę I jaka umowa jako nowy pracownik.ta na 3 miesiace zlecenie ,czy umowa o prace.stanowisko asystent protetyka
    Dorota

18.06.2020 12:00

Chodzi mi dokladnie o to ,czy na dłuższy okres trzeba wyjechac na typowe szkolenie. A na to nie moge sobie pozwolic z uwagi na dziecko.wiec nie wiem jaka decyzje podjąć .dwie firmy równocześnie się zdecydowały na mnie
    Lala

19.06.2020 12:53

Zapytaj odnosnie dojazdów. Moze znajdzie sie dobra dusza, ktora pomoze pani z dzieciaczkiem podczas tego z reguły 3tyg szkolenia. Pokochałam moja prace a protetyka stała się moja pasją. Ten zawód daje dużo satysfakcji. Polecam z całego serca.
    Dorota

15.06.2020 20:21

Czy szkolenie po zatrudnieniu wiąże się się z wyjazdem 3 tygodniowym szkoleniowym ? Jest podobne pytanie z tamtego roku,z tad widzę, że ktoś wie o tym(usunięte przez administratora)
    Olkidolki

10.06.2020 18:06

Hej.czy to prawda,że podpisując umowę otrzymujemy nie całe 2 tys.ale dostajemy premię uznaniową która powoduje większy przelew.jakas tarcza z powodu zaistniałej sytuacji? Mam zamiar przyjąć ofertę,proszę o opinie
    Jakub

04.06.2020 10:58

A ja z pozycji klienta. Obsługa przedstawicieli Słuchmed pozostawia wiele do życzenia. Przede wszystkim brakuje przy ustawieniach aparatów drugiego komputera, aby klient mógł uczestniczyć czynnie przy ustawieniu i rozmowach na temat danego aparatu słuchowego. Ponadto brakuje mi śledzenia klienta po zakupie aparatu (poprzez powiadomienia SMS ). Przypominania mu o przeglądach aparatów. Ponadto brakuje w obsłudze przedstawicieli , którzy pomagają i umieją skonfigurować tel komórkowy. Jakub
    Ryś

06.06.2020 13:41

IQ Ja tylko proponuję czytanie ze zrozumieniem
    ?

09.06.2020 19:44

Tez mi wiele rzeczy nie odpowiada. Ale lubie prace protetyka, kolezanki/ kolegów oraz pacjentów. Dlatego tu nadal pracuje. Mam nadziejw ze czasy przyjda lepsze dla nas wszystkich. Trzymajmy sie????

03.06.2020 15:20

Dodam tylko, ze rozumiem to, ze zabrano nam czesc dochodów aby utrzymać stanowiska pracy. Nie rozumiem co prawda dlaczego protwtykowi z długim stażem zabrano DUZO a asystentowi TROSZECZKE. No cóż - trudno. Boli mnie natomiast ze żaden DYREKTOR nie poklepal mnie po ramieniu, nie powiedział - dzięki ze nie jesteś na zwolnieniu, to super ze mimo pandemii robisz obrót i to prawie taki jak przed. Tylko lata i piszczy ze mało. Naprawdę??? Mało? Mało tego....jak wszystko sie skończy pewnie podniesie limity bo skoro mozna było w kryzysie to teraz mozna 2 razy tyle... Ehhhh... Kiedys było inaczej.... Poprzewracało sie dyrektorstwu...
    Praxownik

03.06.2020 15:46

Bo jak nie zarobisz to dyrektor tez nie zarobi. I cala reszta koordynatorów . nie wiedziałeś?
    Lublin

07.05.2020 20:37

W żadnej innej firmie nie doznałam tyłu zawodów i upokorzen co w sluchmedzie. Odradzam wszystkim, którzy chcieliby tam pracować lub korzystać z gabinetów. Mobbing to mało powiedziane!!
    Lili

28.05.2020 22:24

Zgadzam się z tobą. Doświadczyłam tego samego niestety.

03.06.2020 14:46

Oho. Pojawił sie jakiś dyrektor/ menager czy inna (usunięte przez administratora) hahaha
    Pan Kracy

02.06.2020 19:53

Jeszcze Prezes obudzi się z ręką w nocniku,niech zobaczy jakimi ludźmi się otacza.
    Robson

03.06.2020 07:21

Lekka przesada że takie rzeczy wypisujesz. Z pewnością Ty byłbyś najlepszym doradcą... nie wiesz jak jest, nie komentuj!
    Konkurencja

28.05.2020 19:37

Popytajcie o pracę w konkurencji. Obecna tarcza znosi zakaz konkurencji. Pozdrawiam
    Ona

01.04.2020 14:50

Aż chciało by się zapytać. (usunięte przez administratora) Gdzie są te szumne obietnice ze najlepsza firma w Polsce. Że zawsze wszystko na czas?!? Dramat nie firma. Chyba jednak Mona i To tylko ja mieli rację. To początek problemów finansowych i najwyższy czas się żegnać.
    Krysia z Geersa

29.04.2020 23:12

A to Geers nie jest tą najlepszą w Polsce firmą. Hehe nam w Geersie też tak oczy mydlą. Moje drogie pracyjemy w korpo, a w każdym korpo jest podobnie. Nie liczy sie pracownik, ale wykresy, tabelki i liczby????Ale pamietajcie wazne jest to jakimi jestesmy ludźmi i co dajemy innym naszą pracą. Pozdrawiam wszystkich.
    @zaniepokojona

26.05.2020 10:08

W umowie możesz mieć ze na ostatni dzień miesiąca natomiast regulamin wynagrodzeń firmy mówi całkiem co innego. Jest to 5 dzień następnego miesiąca. Nie użalajcie sie nad sobą tylko weźcie sie za robotę... każdy z nas wypłatę miał obniżoną i wiem że centrala tez...i proszę Was jak sie nie podoba Wam praca to może poprostu odejdźcie z firmy... firma bez Was sobie poradzi... Jak sa imprezki premie itd to jest ok ale jak firma potrzebuje chwilowego wsparcia to już jest be...masakra
    Lub

16.05.2020 12:35

Coraz mniej wiarygodne te wypowiedzi, osoba która nigdy nie pracowała w sluchmedzie, w sposób pozytywny wypowiada się na temat atmosfery w pracy,czy kultury pracowników. (usunięte przez administratora)
    Lub

18.05.2020 14:01

No to skoro nigdy tam nie pracowałas, to wejdź na forum geersa i wystaw im laurke i koniecznie napisz, że jesteś ze sluchmedu, a teraz pomyśl czy Twój wpis będzie wiarygodny:D czytający widzą te nieudolnie próby wyciszania negatywnych komentarzy.
    Krysia z kadr :-)

18.05.2020 15:04

Masz 100% rację... boty z biura zalewają forum i wyciszają, łagodzą komentarze i nasze niezadowolenie...chyba na zlecenie prezesa, albo co? :-)
    Human

08.05.2020 17:57

Żałosne jest to jak ktoś burzy się gdy słyszy gorzka prawdę o sobie i miota się próbując bronić siebie i mocno nadszarpniety wizerunek sluchmedu, sprawca mobbingu jest zawsze człowiek. A jeżeli ktoś pisze ze tego doświadczył to należy mu współczuć a nie wyganiac z forum lub kazać się zamknąć. Brak kultury i znieczulica.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ACS AUDIKA sp. z o. o.?

Kontakt - ACS AUDIKA sp. z o. o.

al. Jana Pawła II 22 00-133 Warszawa

Branże: Sprzęt medyczny
    Smutna

07.05.2020 09:34

Chciałabym zapytać gdzie są przedstawiciele pracowników? Dlaczego nie ma przepływu informacji pomiędzy zarządem a nami, poprzez - właśnie - przedstawicieli. Po to ich wybieraliśmy, żeby i oni chowali głowę w piasek? Dlaczego najpierw firma obcina nam wypłaty a potem robi to drugi raz? Spodziewałam się, że skrócenie czasu pracy o godzinę w piątek jest swego rodzaju rekompensatą za to, że wielu z nas nie starczy teraz z wypłaty na opłaty. Taki lider... Największa firma w Polsce. Bardzo mi przykro.

07.05.2020 19:16

Gdzie w swojej wypowiedzi Wesoła napisała o zadowoleniu ? Po drugie od kiedy ten portal jest tylko dla osób niezadowolonych ? Tak wiem , Ci drudzy każdego kto wypowie się przychylnie o firmie lub w obecnej sytuacji przyjmie jej działania ze zrozumieniem , traktują, jako dyrektorów, koordynatorów itp. Może nauczcie się rozmawiać ze swoimi przełożonymi to mniej będzie niedomówień - no tak tylko trzeba odwagi , by odezwać się personalnie , a przecież łatwiej wylewać żółć anonimowo.
    Wesoła

08.05.2020 09:53

Żeby poprawić sobie humor i pośmiać się z tego co tu piszą ludzie :) bo niektóre komentarze są po prostu żałosne. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, jak sobie pościelisz tak się wyśpisz itp. Jak się jest ogólnie niezadowolonym z życia to nic się nie podoba. Ja akurat nie mam zamiaru psuć sobie krwi tymi wypowiedziami, nie denerwuję się czytając, wręcz uśmiecham odpisując. I jestem tu po to żeby się wypowiedzieć, mam inne zdanie i chcę je wyraźić, nie mogę? :) Zastanawiam się czy to pisze konkurencja czy serio pracuję w gronie takich ludzi... Jeśli tak, aż wstyd za Was :)
    Nina

06.05.2020 20:47

Dziękujemy za wyjaśnienie, to powinno być wysłane razem z pismem i myślę że byłoby mniej wysokiego ciśnienia.
    Pracow

06.05.2020 18:44

Wielkie rozczarowanie..

05.05.2020 16:09

Nie ma to jak wysłać maila w czwartek przed 16 z taką informacją. Zero jasnego komentarza. W większosci firm od samego początku obcięcie pensji było równoznaczne z obniżeniem etatu z automatu. U nas pracujemy normalnie za mniejszy hajs, a teraz jeszcze z tego mniejszego hajsu urwią kolejny. Brawa dla przedstawicieli pracowników, nic z nami nie konsultujecie, zero przepływu informacji. Żenująca zagrywka ze strony zarządu. Fajnie się zabezpieczyliscie zapisem że tarcza powinna uchronić przed zwolnieniami. Z tego waszego rozporządzenia nie wynika nic co mogłoby spowodować że możemy czuć się bezpieczni. Czas chyba zrobić tutaj hałas.

06.05.2020 07:41

Tak, a potem darmowy webinar na hrsys "jak przeżyć za 200zl" .
    Medyk

06.05.2020 12:18

@Romwe tak z ciekawości, jak Twoja sprzedaż w kwietniu? Wzrosła czy spadła?
    Nina

05.05.2020 07:20

Przykre że wysłano maila z pismem i cisza, nikt nic nie wyjaśnia. Droga centralo z pracownikami trzeba rozmawiać żeby chociaż wyjaśnić jak teraz będą wyglądały wypłaty! Brak przepływu informacji, a potem pretensja że ludzie gadają źle na firmę.
    Centrala

05.05.2020 19:23

Ważne, że Prezes otrzymał nagrodę człowieka roku?

06.05.2020 07:38

Skończyły się peany w mailach "drodzy sluchmedowcy jesteście super". Teraz już pan prezes nie jest taki wylewny. Cisza.
    Gość

05.05.2020 13:07

Wymusili dobrowolne podpisy,obcięli 20 %a zmniejszenie godzin gdzie?inne firmy zrobiły uczciwie,a teraz znow obcinają?dziwie się osobom które jeszcze nie wiedzą o co chodzi i dziwię się,że nikt nie potrafi się odezwać.
    Karolka

05.05.2020 17:10

Odezwać to się muszą wszyscy lub większość bo jednostka nic nie zrobi. Zobaczymy kiedy będą wyjaśnienia od przedstawicieli. I jakie to będzie wyrównanie uzgodnione z przedstawicielami?? To najpierw nam zabrano a teraz będą wyrównywać?

03.05.2020 10:16

Jak jest z awansem w ACS SŁUCHMED Sp. z o.o.?
    A...

03.05.2020 18:14

Awans jak najbardziej możliwy, ale jeżeli liczysz że za awansem pójdzie też w górę wynagrodzenie to nie myśl już o awansie. Chyba że chcesz awansować po to, żeby robić ale się nie orobić to polecam.

18.04.2020 18:30

Jeśli jest wam źle, to zwolnijcie się i tyle. Gorzkie żale w dobie kryzysu są chyba nie na miejscu. Ludzie otrzymują w innych firmach wypowiedzenia, a wy marudzicie, że dostaniecie tymczasowo mniejsze pieniądze za tak naprawdę siedzenie na czterech literach. Skoro jesteście tacy świetni i czujecie się niedocenieni, to zawsze możecie założyć własną firmę. Zobaczycie wtedy jakie są koszty utrzymania. Cóż, powodzenia ;)
    Protetyk Warszawa

28.04.2020 14:42

Zgadzam się. Tez jest mi ciężko ze świadomością ze moje zarobki tak się zmniejszyły i ze będzie trudno wrócić do takich jakie były. Ale bardzo doceniam ze u nas nie zwalniają..

30.04.2020 07:49

Będzie dobrze! Głowa do góry!
    XXX

02.04.2020 11:48

Czy ktoś wyjaśni co dzieje się z wypłatami ? Zostałam zwolniona na początku miesiąca i nie mam ŻADNYCH informacji co się dzieje w firmie i dlaczego nie dostałam należnych mi pieniędzy. Jeden z moich telefonów skończył się głupimi śmieszkami ze strony Pana z działu finansowego, a kolejnych telefonów nie odbierają.
    XXX

02.04.2020 14:14

Dziękuję za odpowiedź, przynajmniej wiem na czym stoję. Zostałam zwolniona na początku marca. W związku z obecną sytuacją jestem wdzięczna losowi, że tak się stało, ale tego jak zostałam potraktowana długo nie zapomnę. Jeśli chodzi o telefon do działu finansowego i te "śmieszki" na moje pytanie o wypłatę to brzmiało mniej wiecej: "Hehe jak każdy". Może i każdy, ale ja jestem pozbawiona informacji z centrali i nie wiem co się dzieje, a jak najszybciej chcę zakończyć przygodę z tą firmą.
    M..a

02.04.2020 14:46

Bardzo mi przykro :( Trzymaj się i powodzenia gdzieś indziej w lepszych czasach. Dużo zdrowia!
    To tylko ja

28.03.2020 21:20

Dla mnie to ogromny cios i początek problemów finansowych. Niemniej zastanawia mnie jak to jest, że nie minęły dobrze dwa tygodnie i firma nagle jest w tragicznej sytuacji? Przecież to największa firma w Polsce. To nie jest zakładzik wujka Zdziwią, który sam dłubie i czasem dorywczo zatrudni sąsiadkę Grażynę... Mam nadzieję, że skoro oberwaliśmy my - którzy generujemy zyski jako protetycy, to oberwali po wypłatach też koordynatorzy, którzy generują tylko koszty. Jestem rozgoryczona. Taka duża firma a jak tylko jakiś problem, to od razu skopać pracownika po kieszeni bez żadnej pomocy. Rachunki i kredyty się jakoś nie zmniejszą.

29.03.2020 20:33

A ja przypuszczam, że jesteś: kierownikiem dyrektorem koordynatorem pracownikiem marketingu

31.03.2020 23:04

Sytuacja jest ciężka dla wszystkich. Może dzięki temu Prezes otworzy oczy i pomysli nad kosztami, jakie generują koordynatorzy, którzy nie wnoszą kompletnie nic i marketing. Smutne jest to ,że potraktowano nas jak cyferkę na liście, a jesteśmy ludźmi którzy przynoszą firmie pieniądze i to nie małe. Smutek ,że firma która uważa się za największą i najlepszą w Polsce jako pierwsza obcina pensje. Życzę przemyślenia i weryfikację pewnych działów od spraw niepotrzebnych. Może czas posłuchać ludzi dzięki, którym macie pensje.

27.03.2020 18:56

Jak koleżanki koledzy przyjęli zmiany w wynagrodzeniach? Czy wierzycie, że zarząd( Prezes, wice, regionalni, koordynatorzy) ma też podobne zmiany? Czy wygląda to tak samo we wszystkich regionach?
    Kamila

30.03.2020 07:39

Tak dotyczy to wszystkich
    Red

31.03.2020 18:52

Niestety jesteśmy zmuszeni odczekać.Ale niech tak góra przeżyje za te pieniądze powodzenia.
    Mona

30.03.2020 10:35

Firma drucik tyle w temacie. Przez tyle lat pracy uważałam że to pewna i solidna firma ale jak widać tyle lat się myliłam. Firma nie upadła na (usunięte przez administratora) ona zrobiła w tym dnie odowiert. Czas uciekać do konkurencji - oni nie odwracają się tyłem do pracowników po tyluletniej współpracy i nie narzucają pracy za stawkę podstawową.
    M

31.03.2020 09:50

proponuję zatem konsekwencję, złożyć wypowiedzenie i udać się do konkurencji.
    Mona

31.03.2020 13:11

To chyba oczywiste. Wczoraj byłam na rozmowie czekam tylko na odpowiedni moment żeby z głową wszystko zakonczyc. Dziwne jest to że u innych wszystko działa normalnie, nikt nie dostaje aneksów itp. Poczekajcie za miesiąc lub dwa będzie mail że firma jest niewypłacalna i zostaniecie bez wypłaty! Więc powodzenia

19.03.2020 11:14

Z całego serca NIE POLECAM!!! Jeśli jesteś mistrzem we włażeniu w tyłek kierownictwu lub lubisz być traktowany jak śmieć, to praca marzeń. Masz własne zdanie - jesteś skreślony. Mimo kreowania cudownej atmosfery na starcie i "polityce miłości wobec innych" - nie daj się nabrać, to tylko pozory. Nikt tu nie jest frontem do pracownika. (usunięte przez administratora) to norma. Napisałeś o kilka groszy za dużo na delegacji - skandal na pół firmy (a nikogo nie obchodzi, że jechałeś inną trasą, bo np. był korek). Ale pomyl się nawet o kilkadziesiąt złotych na ich korzyść, to wszystko ok - Twoja strata (nikt Cie o tym nawet nie poinformuje). Nigdy nie wiesz czy jutro będziesz miał jeszcze pracę. Bez podania powodu, w każdej chwili możesz wylecieć. Centrala czy oddziały jeden (usunięte przez administratora) Ważny jest tylko rekordowy obrót, a nie ludzie, którzy na niego pracują!
    lili

26.03.2020 18:52

Ala bo ja jestem nocny Marek????

27.03.2020 21:56

Tylko dziwnym trafem większość wypowiadających się tu osób ma podobne zdanie. Więc jeśli jest to tak idealna firma, to skąd takie opinie? 90% osób wymyśla? Przesadza? A może to konkurencja robi zły pijar? Gdyby było tak cudownie, to skąd tyle negatywnych opinii? Zastanów się, chyba, że siedzisz w centrali w HR i ratujesz wizerunek firmy.
    klient

16.03.2020 18:10

czy obecnie wasze sklepy są normalnie otwarte i przeprowadzacie badania słuchu?
    Ala

16.03.2020 21:44

Czy w tej sytuacji badania sluchu są najważniejsze. To może poczekać , aż sytuacja się uspokoi.
    lili

23.03.2020 02:05

tak są otwarte, badania są przeprowadzane o ile ktoś nie miał kontaktu z osobami wracającymi zza granicy i nie wykazuje oznak przeziębienia.
    niechętna

05.02.2020 10:51

Przed przeczytaniem postów na tym forum byłam szczerze zainteresowana pracą w Słuchmedzie. Teraz, kiedy widzę to skakanie sobie do gardeł i korporacyjne gadki o plany, sprzedaże procenty, wyzysk pacjentów/klientów- w skrócie walkę o każdą złotówkę- serdecznie podziękuję. Jesteście absolutną porażką dla firmy. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.
    Wieloletni pracownik

07.02.2020 08:28

A tu się mylisz, ja regularnie zaglądam i oczom nie dowierzam momentami co tu czytam. Dodam, że w każdej pracy są plusy i minusy, ale większość przemawia na plus. Dla mnie praca protetyka to nie sprzedaż, a pomoc dla osób które przychodzą do mnie z problemem, a ja go rozwiązuje. Podobnie- idę np do dentysty, wydaje niemałe pieniadze- stomatolog w tym przypadku jest specjalista i lekarzem czy sprzedawca? Może warto się nad tym zastanowić..

22.02.2020 21:37

przekracza plany kilkukrotnie?????? w którym oddziale????????
    Rewela

20.02.2020 10:15

Hej, chciałabym się dowiedzieć na czym konkretnie polega praca Konsultanta ds. zdalnej obsługi pacjenta?
    Praca

20.01.2020 16:46

Zastanawiam się nad pracą w tej firmie. Proszę powiedzcie ile można zarobić jako protetyk słuchu i kierownik z doświadczeniem. Dziękuję.

20.01.2020 18:28

3000 netto podstawy dla baaardzo doświadczonej osoby. ( na rozmowie ściemniają, ale tyle zapłacą) i premia. Jak wynegocjujesz 3000, to plan przynajmniej 40 000 netto. W punkcie , który już trochę istnieje da się zrobić, przynajmniej 6 miesięcy w roku, w nowym - nie ma szans. Premia 3% do podziału na pracowników. Oczywiście premia brutto od obrotu netto.
    Lidka

13.01.2020 00:43

Pracuję już kilka lat w Słuchmed i firma jest na prawdę w porządku, dba o standardy i obsługę pacjenta na najwyższym poziomie...oczywiście są gabinety gdzie pracownik robi sobie żarty ze swojej pracy, ale nie można wszytkich wkładać do jednego worka....

07.01.2020 17:07

Lidka

13.01.2020 00:38

oj to straszne..... że aż takie (usunięte przez administratora) trzeba wypisywać i żadnej zalety tylko same wady...masz racje, popieram cię, nie przedłużaj umowy i idź do innej firmy, oby jak najmniej takich ludzi w firmie Słuchmed, które tylko oczerniają....
    Ksz

11.12.2019 19:12

(usunięte przez administratora) to nie poważna osoba. Nim się obejrzysz to wręcza wypowiedzenie..... za nic . W tej firmie trzeba zostać lizodu*em A jak chcesz coś zrobić dodatkowo to dostajesz środkowy palec . Zdecydowanie nie polecam . Zarobki marne w porównaniu do konkurencji. Szkolenia ? A co to są szkolenia ? Dno! Oraz oszukiwanie klientów wciskając aparaty po testach które powinny być przetestowane A trafiają do kogoś innego .... żenada.
    To znowu ja

19.12.2019 13:43

Jeśli ktoś twierdzi, że coś dotyka do błony bębenkowej, to w mojej ocenie protetykiem nie jest i ja nie mam szacunku zawodowego do takiej osoby. Zbyt wiele lat pracuje w zawodzie, żeby spokojnie patrzeć na takie rzeczy.

21.12.2019 18:51

Popieram całym serduchem, jak można krytykować innych i firmę kiedy nie ma się pojęcia o budowie aparatu, jak on leży na uchu czy w uchu....widać że osoba ma żal z powodu straty pracy i teraz będzie (usunięte przez administratora) na firmę wypisywać. Pracowałam poprzednio w dużej firmie i mniejszej rodzinnej i mogę powiedzieć z całą odpowiedzialnością że Słuchmed ma najwyższe standardy, przede wszystkim ma szacunek do pracownika. Oczywiście jeśli to jest obustronne, jestem życzliwa dla innych i to samo otrzymuję. A w bazie jest tyle informacji że tylko czerpać garściami, żałuję że tyle czasu straciłam w poprzednich firmach.

Zostaw merytoryczną opinię o ACS AUDIKA sp. z o. o.