ACS AUDIKA sp. z o. o.

• Poznajmy się

Dlaczego my

Poznajmy się

• Skierniewice

5. Opinie o ACS AUDIKA sp. z o. o.

Opinie o ACS AUDIKA sp. z o. o. Warszawa

Nie przegap nowości o ACS AUDIKA sp. z o. o.!

Nika

17.04.2018 20:05

Czy to prawda, że firma ściąga pracowników z innych firm, a po podpisaniu umowy o pracę okazuje się, że super oddział, obroty i premie to zwykła bujda? I człowiek zostaje z gołą pensją i presją aby sprzedawać, sprzedawać, sprzedawać....
    A

18.04.2018 18:42

Bzdura
    protetyk

19.04.2018 11:07

To sprzedawać, sprzedawać...to prawda
    Ruda

11.05.2016 18:00

Potrzebują ludzi po kierunku protetyki. Ja pracuje od lutego i mam dużą większą stawkę niż 1900 brutto
    Anna

11.01.2018 13:56

Ja pracowałam 4 lata temu za 1700 netto. Dodam, że jestem protetykiem z wykształcenia. Nie sądzę, żeby zarobki zmieniły się diametralnie przez te kilka lat.
    Zodiak

04.04.2018 20:27

Praca na stanowisku protetyka słuchu jeśli jest nagradzana kwotą do 2800 zł - to gorzej może być tylko w bindronce. Takie firmy trzeba zamykać, bo to zwykłe (usunięte przez administratora)

21.03.2018 15:43

Jeżeli chodzi o podkarpacie to ODRADZAM! Pani "dyrektor" jako jedyną formę mobilizowania swoich pracowników wyznaje mobbing. Masz wyniki? To przyczepi się do twojego ubioru, włosów, paznokci. Na każdym kroku kontroluje pracownika, nawet lekarzy wypytuje co robiłeś. W samym Rzeszowie odeszło 3/4 zespołu. Protetykow zostało może dwie osoby, reszta to osoby w ogóle nie związane z branżą i one badają małe dzieci! Potrafi wydzwaniac w weekendy i gonić człowieka. Mimo zgłoszenia tego kierownictwu nic z tym nie robią, bo cyt. "Nie wolno psuć PR'u". Zero szacunku dla ludzi, tylko sprzedaż aparatów z górnej półki, jak człowiek nie ma na to pieniędzy to na kredyt,bo liczy się wynik.
    klara

07.03.2018 17:01

Pracowałam krótko, bo stwierdziłam że to nie dla mnie.Płaca najniższa krajowa plus premia jeśli się nagimnastykujesz i zasłużysz, bo możesz mieć sprzedaż a nie dostać premii. Wciskanie najdroższych aparatów ludziom, którzy często nie mają kasy.Nikogo to nie obchodzi masz sprzedać taki aparat i już.Jeśli wysyłają Ciebie do szkoły to jest lojalka no i oczywiście jeśli się zwolnisz zakaz wykonywania takiej samej pracy u konkurencji przez określony czas.PORAŻKA
    nigdy więcej!

27.02.2018 21:18

Te wszystkie firmy protetyczne to ten sam (usunięte przez administratora) i malaria.Przeszłam przez 3 i już nigdy więcej nie chcę słyszeć o żadnej - same negatywne przeżycia, uciekałam przed bagnem z jednej do drugiej a tak naprawdę trafiałam coraz gorzej. Nie da się tak pracować - jak ktoś choć trochę szanuje siebie i swój komfort psychiczny - ostrzegam - nie zaczynajcie pracy w aparatach słuchowych. Praca niewdzięczna, sprzedaż prawie ocierająca się o akwizycję, wchodzenie w (usunięte przez administratora) śmierdzącym dziadkom i próba dogodzenia coraz bardziej zaborczym właścicielom, którzy poczuli "piniondz" i za nic nie odpuszczą póki nie zedrą ostatniej złotówy z biednej babci , której nie starcza na życie - ale to dofinansowanie z NFZ i PCPR to przecież pieniądze, które leżą na ulicy i trzeba je wydrzeć , póki są. Bleeee. Czasem sobie tu wchodzę poczytać dla rozrywki ale tak naprawdę szkoda mi ludzi, którzy tam pracują - oczywiście tylko tych w salonach sprzedaży - bo tych w administracji i biurach to czeka ogień piekielny za to jak traktują ludzi, z których czerpią zyski i żyją se jak pączki w maśle - gardzę nimi, to takie zasrane hieny , którym trafiła się ciepła posadka i żrą u koryta aż im flaki d..ą wychodzą .....
    Patrycja

19.02.2018 10:27

@protetyk o jakich umowach lojalnościowych piszesz? Czy w poprzednich firmach trzeba było się zobowiązać do pracy przez jakiś czas? Myślisz, że większość firm w branży stosuje takie zobowiązania. Ktoś może napisać czy tak tez jest w firmie ACS SŁUCHMED?
    protetyk

23.02.2018 14:53

Patrycja pracujesz w tej firmie? Sądze że tak bo masz chyba dodatkowy etat i robisz za adwokata...wywnioskowałam bo tak wszystkim odpisujesz, to nie możesz sama nic napisać o umowach czy są itp. pytania które zadałam...zaczynam się grubo zastanawiać czy wysłać swoje cv...
    CC

27.07.2017 10:08

... nie tylko w lubelskim się koordynatorki panoszą, w mazowieckim też nie mają ograniczeń i czepiają się wszystkiego jak rzep psiego ogona, zawsze mało mało i mało....
    Iga

17.12.2017 18:59

Panoszenie się to jedno, a brak wiedzy to drugie. Koordynatorka na Śląsku to jedna wielka porażka. Zastanawiam się jak firma dobiera ludzi na takich stanowiskach. Przerost formy nad treścią.
    Milunia

19.02.2018 20:32

Niestety koordynatorka ze śląska to dopiero zadufana w sobie zarozumiała osoba.Potrafi tak zniechęcić do pracy.Węszy wszędzie i tylko dociska śrubę.Niestety w ten sposòb na długo nie da się pracować.Przykre ale prawdziwe.Nęka telefonami i mailami.Odradzam pracę w tej firmie.
    Patrycja

04.01.2018 11:48

@Iga mimo tego, co uważacie może te osoby ciężką pracą sobie zapracowały na takie posady? Czemu uważasz, że nie mają wiedzy? Czy podwładni wykazują się większą wiedzą w firmie ACS SŁUCHMED? W takim razie może warto porozmawiać o tym z przełożonymi?
    Iga

14.01.2018 20:54

Jeśli przełożony jest zaślepiony plotkami , to raczej nie można nic zmienić. Ciężką pracą można sobie na coś zasłużyć , jeśli posiada się jakiś staż pracy i doświadczenie w pracy z ludźmi. Tyle w temacie.
    anonymous

15.11.2017 08:30

na początku grudnia szkolenie a później integracja bara bara i riki tiki w Pałacu Chojnata, kto będzie ????
    Roxi

23.11.2016 09:26

Też na to czekam, najlepsze są zajęcia w podgrupach hotelowych... a w tym roku Warszawa też przybywa. Genialna odskocznia :) mrrrrrrr
    Kejt

23.11.2016 09:18

dziewczyny 28-29.11 szkolenie w Bydgoszczy., szykujcie się na integrację :) :) :) szykować się, czekamy na was (golić okolice bikini :))
    Katik

31.10.2016 17:04

Nie polecam SLUCHMED w Skoczowie. Aroganckia Pani pracująca tam!

Kontakt - ACS AUDIKA sp. z o. o.

al. Jana Pawła II 22 00-133 Warszawa

Branże: Sprzęt medyczny
    zzzz

15.10.2016 14:15

Praca w ktorej nie ma sie szacunku dla pracownika nie pomaga sie pracownikowi by mogl sie wdrożyć a przujmuje sie w koncu osoby bez doswiadczenia po to by im placic mniej A przy tym straszna ingerencja w zycie prywatne Jednym slowem mobing Region podkarpackie

24.09.2016 17:19

jl

29.09.2016 05:19

jeżeli będzie zainteresowanie Twoim CV to napewno w koszu nie wyląduje.

18.09.2016 22:29

Aga

22.09.2016 06:32

CV zawsze można złożyć. Napewno dotrze do odpowiednich osób. Jl- nie napisałaś/eś w jakim regionie chcesz pracować, więc cieżko odpowiedzieć na to pytanie :) A z doświadczenia- to, że w danej chwili nie ma wypuszczonej rekrutacji wcale nie oznacza, że nie zatrudni Cię pracodawca- zależy od tego na które stanowisko i jakie masz doświadczenie. Ja bym próbowała :)
    lenusia

17.09.2016 14:19

Witam. Mam pytanie ile zarabia taki protetyk słuchu? Po niedzieli będę miała rozmowę w tej firmie? O co pytają na rozmowach ? Byłabym wdzięczna za odpowiedź
    magdusia

07.07.2016 15:17

Ja też proszę o konkrety w sprawie wynagrodzenia.. i czy jakieś premie od sprzedaży są??
    Malina

27.06.2016 13:47

Jestem ciekawa ile zarabia pracownik na stanowisku Protetyk słuchu w firmie sluchmed. Może ktoś udzielić mi takiej informacji i dodać od razu czy to brutto czy netto?
    Aha

21.04.2016 21:08

Ale co do czego to pracuje tam mnóstwo ludzi bez żadnego wykształcenia. Może wkoncu ktoś wziął się za ta firmę i zmieniają standardy. Ciekawe.
    Dr

21.04.2016 19:32

ASC Słuchmed daje już anonse o pracę na protetyka ds.słuchu do urzędu pracy.Wykształcenie Wyższe,doświadczenie i 1900 brutto....

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ACS AUDIKA sp. z o. o.?

Aha

21.04.2016 17:21

Dokładnie wystarczy mieć maturę. Co jest bardzo nieodpowiedzialne przy opiece nad osobami starszymi i chorymi

22.03.2016 15:00

Kasiula

22.03.2016 15:31

Dokładnie zgadzam się z poprzednicza. Protetyka Słuchu jest to bardzo obszerny temat. Niestety wygląda to tak ze osoby tyle co przeczytają mają za zadanie wcisnąć komuś aparat, który ma zastępować po części narząd słuchu. Osoba nie kompetentna może więcej szkód narobić niż pomoc. Ale dla przełożonych liczy się sprzedaż. O zgrozo! Radze pytac o dyplomy ukończonych szkół. Większość nie ma nawet zadnego kursu w tym kierunku. Moja babcia w sluchmed miała bezpłatne badanie słuchu i wyszła z dwoma aparatami i nic kompletnie nie słyszała. Raczej lepiej słyszała bez niż z aparatami. Nawet nie musiała iść do laryngologa trzeba było donieść skierowanie do niego i na podstawie skierowania dostawała wnioski do NFZ. Powiem szczerze że nieźle ja tam napadli i wcisneli na sile aparaty. Nawet nie słuchali jej ze jest coś nie tak. Nie dali dojść do słowa. Żerują w tej firmie na staruszkach. Zaczęli ja straszyć ze to będzie się pogłębiać i ze jeśli poczeka miesiąc bez aparatow to ogluchnie juz całkiem. Zabrałam babcie do innej firmy i okazało się ze nie jest tak źle. Oczywiście nie jest tak jak by miała 20 lat. Ale jej ubytek nawet nie kwalifikowal się na refundację byl za maly. Wywnioskowalam ze by zanizyli jej badania, aby taka refundację otrzymac. Oczywiście aparaty zwróciłam i poprosiłam o potwierdzenie kwalifikacji. I co? Zero żadnego potwierdzenia. Na ścianie wisiały dyplomy całkowicie innej osoby.

20.03.2016 19:19

Niestety w większości przypadków pracownik w tej firmie nie jest doceniany. Teraz pracuje w konkurencyjnej firmie i jest niebo lepiej. Jest dużo obowiązków, ale jest to doceniane i wynagradzane. To z jednej strony dobre ze nie wymagają doświadczenia ale z drugiej strony w tej firmie asystent robi wszystko to samo co protetyk i samodzielnie prowadzi gabinet. Tutaj jest też łamane prawo. Ponieważ asystent nie może podpisywać wniosków nfz wiec sluchmed obchodzi to łukiem i ktoś inny podpisuje wnioski aby NFZ nie zerwał z nimi umowy na gabinety. Życzę powodzenia w poszukiwaniu pracy przez męża i ze swojej strony odradzam ta firmę.

19.03.2016 10:41

Pracowałam w warszawie. Zapomniałam dopisać. Nie chce sypać nazwiskami ponieważ jest to karalne. Ale z całego serca nie polecam. Oczywiście są plusy karta multisportu ubezpieczenie grupowe. Ale po 4 latach pracy nawet podwyżki o grosz nie dostałam. A proszę mi wierzyć jestem osobą pracowita i sumienna. Prowadziłam sama punkt, zdobywałam kontakty z lekarzami którzy przysylali swoich pacjentów, czy deszcz czy śnieg chodziłam z ulotkami. Szkoliłam nowych pracowników bez kompletnego doświadczenia nawet budowy ucha nie znali.
    admin

10.07.2015 01:21

Użytkownicy chcący podjąć zatrudnienie w firmie ACS SŁUCHMED Sp. z o.o. potrzebuję informacji o niej. Możesz im pomóc dodając komentarze na naszym forum.

13.03.2016 20:36

Osobiście nie polecam. Jeśli chodzi o rozmowę kwalifikacyjną pytają o prywatne życie. Jeśli masz dzieci to źle. Jeśli ich nie masz jeszcze gorzej. Dają do zrozumienia ze przez najbliższe 3 lata jest to źle odbierane. Pracowalam tam dość długo. Praca nie warta żadnych pieniędzy. Było dobrze jak się było na każde zawołanie a jak już prawie rok nie brałam ani jednego dnia urlopu przejrzałam na oczy. Oddałam zdrowie dla tej pracy i dla Pan przełożonych z Warszawy.

Zostaw merytoryczną opinię o ACS AUDIKA sp. z o. o.