• Kim jesteśmy?

• Tartak
  • Prusy
  • Choszczak
  • Bykowizna
Kraków - Action SA oddz. Kraków
Piaseczno - Action S.A.
Warszawa - Action SA - Zamienie

3. Opinie o pracodawcach Zamienie
  5. Opinie o Action

Opinie o Action Zamienie

Nie przegap nowości o Action!

28.10.2014 16:15

14.11.2014 13:19

praca na stanowisku magazyniera jest dwuzmianowa pierwsza zmiana pracuje 8 godzin a druga od 16tej do końca bywa że i do 5 rano. a chodzi mi o to że większość pracowników od paru lat pracuje tylko na tą drugą zmianę! a jak przychodzą nowi to dostają prace zmianową
    Heniek

21.10.2014 15:13

witam chciałem dowiedzieć sie ile jest zmian na stanowisku SERWISTANT jest to dla mnie bardzo istotna informacja ze względu na dojazd do pracy oraz reszte mojego życia osobistego. Oczywiście liczę na prace w systemie jednozmianowa ale niestety to nie ja ustalam grafik w tej firmie :D bardzo proszę o odp jak najszybciej :d bo jesli jest to praca w systemie dwuzmianowym to szkoda fatygi i zawracania im czasu niestety w ofercie pracy nie było informacji o ilości zmian

21.10.2014 15:16

Praca na serwisie jest jednozmianowa od 8 do 16.
    Rafał

21.10.2014 14:54

Mam znajomego, który pracuje w Action, a ze względu na jego bardzo pozytywne opinie o samym miejscu pracy i możliwościach rozwoju, sam zacząłem szukać zaczepienia w spółce. Wiadomo, że kontaktu z użytkownikami forum będą szukać Ci, którzy poczuli się niedocenieni lub wdali się w jakieś konflikty. To taka nasza ludzka tendencja, przynosząca największą ulgę po porażkach. Jak jesteśmy niezadowoleni to musimy kogoś obsmarować i zrzucić na niego winę, bo sami przecież nie mamy sobie nic do zarzucenia, nie mówiąc już o tym, że o pozytywnych rzeczach nie mamy czasu napisać czego najlepszym przykładem są fora wycieczkowe. Tam to się dopiero wylewa wiadro pomyj, a pozytywnych opinii brak, bo „się nie chce i nie warto”. Taka nasza mentalność.
    Hellol

16.10.2014 04:23

120 ocen pokazuje kto mówi prawdę
    ACTION

15.10.2014 12:00

Dobra atmosfera i warunki pracy w Action są dla nas bardzo istotne, ponieważ „zadowolony pracownik, to zmotywowany pracownik”. Wszystkie uwagi zamieszczone na tym forum dokładnie analizujemy, a te negatywne traktujemy, jako motywację do dalszej pracy. Action jest spółką giełdową, w związku z tym jest pod stałym nadzorem różnych niezależnych instytucji. Wszystkie kontrole spółka przechodzi pozytywnie. Jednocześnie Action jest doceniany jako pracodawca, co potwierdzają nagrody m.in.: Pracodawca Godny Zaufania, Solidny Pracodawca Dekady, Certyfikat Idealny Pracodawca 2014. Nasi pracownicy związują się z firmą na wiele lat, co również jest dla nas namacalnym dowodem na to, że warto pracować w Action.
    helloł2

03.10.2014 07:17

nie bez przyczyny, na pracę w tej firmie mówi się "praca w obozie"
    helloł?

03.10.2014 07:07

kompletny brak szacunku do pracowników. i odgórne przyzwolenie na mobbing. FIRMĘ POWINNA SKONTROLOWAĆ PIP!!!! I nic wam nie da kasowanie komentarzy. doniesienie do PIP pójdzie!!! ciekawe, że usunięto mój wpis poprzedni. robią co moga by prawdę o sobie wyciąć. NIE DA SIĘ! nie szanują ludzi. traktują ich jak ŚMIECIE! Najgorszy przykład polskiego piekiełka. NIKOMU NIE ŻYCZE I NIE POLECAM!!!
    Greg

30.09.2014 15:26

Nie polecam tej firmy... chyba, że na początek po studiach, żeby w kolejnych firmach mogło być już tylko lepiej. Brak szacunku do pracownika i traktowanie go bardzo z góry.
    Ania

02.10.2014 16:09

A jak dla mnie super, świetna atmosfera, dużo fajnych ludzi i widzę szanse rozwoju.
    zaciekawiona

17.09.2014 23:10

oo, a gdzie widziałaś tą oferte na sekretarkę? też bym chętnie do nich aplikowała

12.09.2014 16:41

ja

05.11.2014 11:52

Plus oczywiście dodaj, że na początku kierownicy odgórnie kłamią, że nie ma nadgodzin. Nadgodzin jest mnóstwo, za które oczywiście nie chcą płacić.
    ON

07.09.2014 23:31

A ile wynosi premia? i jakie są zmiany?
    pawel

08.09.2014 12:44

nie jestem w stanie podać premii, różnie to ludziom wychodzi, zmiany są 7-15 i 15 - 23, ale więcej jest na druga zmianę

24.10.2014 13:31

zmiany tylko dla wybranych hehe

29.08.2014 13:04

pawel

01.09.2014 09:37

Oprócz podstawy jest efekt za wyniki pracy, wtedy można dużo lepsze pieniądze zarobić i jest proporcjonalne do włożonego wysiłku
    ON

11.08.2014 22:51

Witam pojawiło sie ogłoszenie odnosnie stanowiska MAGAZYNIER. PROSZE MI POWIEDZIEC JAKA JEST PODSTAWA BRUTTO LUB NETTO? I JAKIE PREMIE ? DZIEKI POZDRAWIAM
    pracuś

26.08.2014 23:17

1600 netto

Oferty pracy - Action

Magazynier/Operator wózka widłowego

Zamienie

marolos22

28.07.2014 22:06

Action ma takie ceny hurtowe, że chyba kupuje na Ceneo i sprzedaje dalej :) Sprzedają za granicę. Teraz mają gdzieś Partnera w PL. Ot i tyle w tym temacie.
    Rdy

28.07.2014 11:19

Dzien dobry. Czy oferta na stanowiso product managerdevelopment manager jest jeszcze aktualne?? Pozdrawiam

09.07.2014 13:33

Witam, na stanowisko Regionalnego Doradcy Handlowego szukamy obecnie osoby ze znajomością tej branży w rozumieniu produktów i klientów. Aplikację można złożyć, gdyż może nastąpić sytuacja, w której będziemy rozpatrywać inne kandydatury.

16.06.2014 16:43

zapraszam do złożenia CV do działu eksportu, gdzie pracują energiczne, komunikatywne i otwarte osoby, atmosfera sprzyja pracy.

16.06.2014 16:41

Witam, na stanowisku magazyniera jest podstawa i efekt uzależniony od indywidualnych wyników pracy, szczegóły przedstawiamy podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
    angry86

13.06.2014 09:37

Witam, ile mozna zarobic na stanowisku magazyniera?

02.06.2014 13:15

Decyzje należą do Zarządu, jak można przeczytać w prasie, 3 firmy obecnie starują do przejęcia Avansu.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Action?

Dx

02.06.2014 11:31

Czy to prawda, że Wasza sieć powiększy się o sklepy AVANS?

12.05.2014 17:15

Na naszej stronie www.action.pl w zakładce Kontakt są dane kontaktowe do działu eksportu, proszę o skierowanie tego pytania bezpośrednio do właściwych osób.
    miki

12.05.2014 15:15

Dlaczego minimum logistyczne dla eksportu wynosi 10.000Euro?

08.05.2014 13:29

W związku z ilością prowadzonych procesów rekrutacyjnych i kandydatur nie mamy fizycznie możliwości udzielania informacji zwrotnej każdemu kandydatowi. Kontaktujemy się z wybranymi kandydatami w celu zaproszenia na spotkanie, a każdemu kto był na rozmowie kwalifikacyjnej przedstawiamy decyzję niezależnie od jej wyniku w umówionym terminie.
    Katarzyna

08.05.2014 11:20

Witam , czy jeśli odbyło się z Państwem rozmowe rekrutacyjną można prośić o jej podsumowanie , co było nie tak ?

08.05.2014 11:16

Wybraliśmy kandydata z otrzymanych aplikacji, jednak zawsze można złożyć i zostawić CV, które wykorzystujemy w przyszłych rekrutacjach.

Kontakt - Action

Dawidowska 10 05-500 Zamienie

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

08.05.2014 09:52

Wybraliście już Państwo kandydata , czy zakończyliście proces przyjmowania aplikacji?

08.05.2014 09:46

Witam, tak monitorujemy forum. Ogłoszenie na pracę na sekretariacie dosłownie wczoraj stało się nieaktualne. Dziękuję za zapytanie i zainteresowanie.

08.05.2014 08:44

Analizując wcześniejsze wpisy doszłam do wniosku , że jednak odwiedzają to forum :)

07.05.2014 14:21

Witam, chciałabym zapytać czy została wybrana już osoba na stanowisko pomocy w sekretariacie? Czy w momencie podjęcia decyzji , którego z kandydatów wybrali Państwo na to stanowisko kontaktujecie się Państwo z wszystkimi uczestnikami rozmów czy jedynie z tym wybranym?
    lukasz

29.04.2014 17:03

Beznadziejna hurtownia, standardowy próg cenowy przewyższa o 30% średnią cenę np z allegro, beznadziejna obsłóga. Praktycznie brak negocjacji ceny.

17.03.2014 09:06

Na stanowiskach w dziale exportu znajomość języków musi być biegła w mowie i piśmie ze względu na codzienny kontakt z klientami z zagranicy.
    Anna_Maria

01.07.2014 15:29

Witam, Chciałabym się dowiedzieć o stanowisko Regionalnego przedstawiciela handlowego,czy konieczna jest znajomość klientów branży rtv/agd? Poza tym jednym wymaganiem pozostałe spełniam w 100%, czy mogę aplikować do Państwa Firmy?
    Nikodem

15.03.2014 11:44

Action szuka obecnie osób na stanowisko asystentki w dziale eksportu, wiecie może czy języka używa się w mowie, czy tylko w piśmie wystarczy?
    ACTION

22.11.2013 11:28

Panie (usunięte przez administratora) , współpracujemy z kilkunastoma tysiącami Klientów i jako obowiązek traktujemy dokładne opisanie kosztów transportowych – każdy Klient znajdzie je na naszej stronie www.action.pl zakładka: Klient -> Warunki współpracy -> Dostawa towaru/składanie zmówień. Dodatkowo czuwają pracownicy Działu obsługi klienta, którzy zawsze chętnie odpowiedzą na wątpliwości. (usunięte przez administratora) Przyznajemy natomiast, że chwilowo mieliśmy problem z błędnym przekierowaniem na stronie, co opisał Pan w swoim poście. Było to związane z wdrożeniem nowej strony, która mamy nadzieję, że docelowo będzie służyć lepszej obsłudze klienta. Dziś strona działa już właściwie. Dziękujemy za zwrócenie uwagi i przepraszamy za niedogodności.
    Radek

24.11.2013 20:56

Dla mnie możecie współpracować nawet z całym światem, ale według mnie powinniście podejść do każdego klienta jak i jego reklamacji indywidualnie, a nie działać według schematu. Problem z przekierowaniem strony i brakiem informacji o transporcie podczas składania zamówienia mieliście już ponad pół roku temu (wasze chwilowo) co również zgłaszałem. Sami się do tego przyznajecie na forum, jednak moją reklamację z tego tytułu rozpatrzyliście negatywnie. Mało "sportowe" zagranie.
    doRADEK

21.11.2013 15:46

Radek, to prawda, ale zapewniam Cię że to nie jest celowe sprytne działanie. To po prostu brak kogoś kto by pomyślał zanim coś postanowi.
    Radek

21.11.2013 13:28

Nie wiem jak się w tej firmie pracuje, ale współpraca z nimi to pewna udręka! Przy zamawianiu towarów nie podają kosztów przesyłki, a jedynie "informacje o transporcie". Po kliknięciu w tajemniczy przycisk przekieruje was na inną główną stronę, na której to trzeba sobie te informacje wyszukać. Klikamy więc czwartą zakładkę po prawej stronie, później w drugą po lewej i znów w czwartą po prawej... I dopiero wtedy możemy sobie poczytać o kosztach transportu dowiadując się, że za kilka drobnych zamówionych rzeczy zapłacimy prawie 40zł za przesyłkę kurierską! W umowie o współpracy też nie piszą nic o kosztach transportu. FV za transport przyślą wam za to dopiero za ok dwa miesiące. I tym sposobem na początku współpracy w ciągu dwóch pierwszych miesięcy składając kilka drobnych zamówień (poniżej 3,000zł każde) otrzymacie FV na kosmiczne koszty transportu w kolejnych miesiącach. Uważajcie na nich!
    ola

22.07.2013 12:07

action jest super jak sie u nich kupuje, jesli chodzi o prace to hmm... jak to w zyciu nie zawsze widzialy galy co braly ;)
    karol

19.07.2013 15:29

w wyszukiwarce mozesz wpisac sobie action i tam masz ich oferty pracy, na razie z tego co widze to nie ma takich ogloszen. to dobra firma, znajomy u nich pracuje jest zadowolony
    kamila

11.07.2013 16:29

Czy beda pojawialy sie jakies nowe rekrutacje w najblizszym czasie? niestety nie zostalam zaproszona na rozmowe np prace asystenckie ?
    Tom

11.07.2013 11:36

Dziękuję za fatygę. Już się odzywam do Państwa bezpośrednio.

Zostaw merytoryczną opinię o Action