• Kim jesteśmy?

• Janczewice
  • Mysiadło
  • Lesznowola-Pole
Regulamin i polityka prywatności
Kraków - Action SA oddz. Kraków
Piaseczno - Action S.A.
Warszawa - Action SA - Zamienie

3. Opinie o pracodawcach Zamienie
  5. Opinie o Action

Opinie o Action Zamienie

ReviewUserIconRafał

21.10.2014 14:54

Mam znajomego, który pracuje w Action, a ze względu na jego bardzo pozytywne opinie o samym miejscu pracy i możliwościach rozwoju, sam zacząłem szukać zaczepienia w spółce. Wiadomo, że kontaktu z użytkownikami forum będą szukać Ci, którzy poczuli się niedocenieni lub wdali się w jakieś konflikty. To taka nasza ludzka tendencja, przynosząca największą ulgę po porażkach. Jak jesteśmy niezadowoleni to musimy kogoś obsmarować i zrzucić na niego winę, bo sami przecież nie mamy sobie nic do zarzucenia, nie mówiąc już o tym, że o pozytywnych rzeczach nie mamy czasu napisać czego najlepszym przykładem są fora wycieczkowe. Tam to się dopiero wylewa wiadro pomyj, a pozytywnych opinii brak, bo „się nie chce i nie warto”. Taka nasza mentalność.
    ReviewUserIconHellol

16.10.2014 04:23

120 ocen pokazuje kto mówi prawdę
    ReviewUserIconACTION

15.10.2014 12:00

Dobra atmosfera i warunki pracy w Action są dla nas bardzo istotne, ponieważ „zadowolony pracownik, to zmotywowany pracownik”. Wszystkie uwagi zamieszczone na tym forum dokładnie analizujemy, a te negatywne traktujemy, jako motywację do dalszej pracy. Action jest spółką giełdową, w związku z tym jest pod stałym nadzorem różnych niezależnych instytucji. Wszystkie kontrole spółka przechodzi pozytywnie. Jednocześnie Action jest doceniany jako pracodawca, co potwierdzają nagrody m.in.: Pracodawca Godny Zaufania, Solidny Pracodawca Dekady, Certyfikat Idealny Pracodawca 2014. Nasi pracownicy związują się z firmą na wiele lat, co również jest dla nas namacalnym dowodem na to, że warto pracować w Action.
    ReviewUserIconhelloł2

03.10.2014 07:17

nie bez przyczyny, na pracę w tej firmie mówi się "praca w obozie"
    ReviewUserIconhelloł?

03.10.2014 07:07

kompletny brak szacunku do pracowników. i odgórne przyzwolenie na mobbing. FIRMĘ POWINNA SKONTROLOWAĆ PIP!!!! I nic wam nie da kasowanie komentarzy. doniesienie do PIP pójdzie!!! ciekawe, że usunięto mój wpis poprzedni. robią co moga by prawdę o sobie wyciąć. NIE DA SIĘ! nie szanują ludzi. traktują ich jak ŚMIECIE! Najgorszy przykład polskiego piekiełka. NIKOMU NIE ŻYCZE I NIE POLECAM!!!
    ReviewUserIconGreg

30.09.2014 15:26

Nie polecam tej firmy... chyba, że na początek po studiach, żeby w kolejnych firmach mogło być już tylko lepiej. Brak szacunku do pracownika i traktowanie go bardzo z góry.
    ReviewUserIconAnia

02.10.2014 16:09

A jak dla mnie super, świetna atmosfera, dużo fajnych ludzi i widzę szanse rozwoju.
    ReviewUserIconzaciekawiona

17.09.2014 23:10

oo, a gdzie widziałaś tą oferte na sekretarkę? też bym chętnie do nich aplikowała
    ReviewUserIconanonim

12.09.2014 16:41

ReviewUserIconja

05.11.2014 11:52

Plus oczywiście dodaj, że na początku kierownicy odgórnie kłamią, że nie ma nadgodzin. Nadgodzin jest mnóstwo, za które oczywiście nie chcą płacić.
    ReviewUserIconON

07.09.2014 23:31

A ile wynosi premia? i jakie są zmiany?
    ReviewUserIconpawel

08.09.2014 12:44

nie jestem w stanie podać premii, różnie to ludziom wychodzi, zmiany są 7-15 i 15 - 23, ale więcej jest na druga zmianę
    ReviewUserIconpracownik

24.10.2014 13:31

zmiany tylko dla wybranych hehe
    ReviewUserIconanonim

29.08.2014 13:04

ReviewUserIconpawel

01.09.2014 09:37

Oprócz podstawy jest efekt za wyniki pracy, wtedy można dużo lepsze pieniądze zarobić i jest proporcjonalne do włożonego wysiłku
    ReviewUserIconON

11.08.2014 22:51

Witam pojawiło sie ogłoszenie odnosnie stanowiska MAGAZYNIER. PROSZE MI POWIEDZIEC JAKA JEST PODSTAWA BRUTTO LUB NETTO? I JAKIE PREMIE ? DZIEKI POZDRAWIAM
    ReviewUserIconpracuś

26.08.2014 23:17

1600 netto
    ReviewUserIconmarolos22

28.07.2014 22:06

Action ma takie ceny hurtowe, że chyba kupuje na Ceneo i sprzedaje dalej :) Sprzedają za granicę. Teraz mają gdzieś Partnera w PL. Ot i tyle w tym temacie.
    ReviewUserIconRdy

28.07.2014 11:19

Dzien dobry. Czy oferta na stanowiso product managerdevelopment manager jest jeszcze aktualne?? Pozdrawiam

Oferty pracy - Action

Magazynier/Operator wózka widłowego

Zamienie

09.07.2014 13:33

Witam, na stanowisko Regionalnego Doradcy Handlowego szukamy obecnie osoby ze znajomością tej branży w rozumieniu produktów i klientów. Aplikację można złożyć, gdyż może nastąpić sytuacja, w której będziemy rozpatrywać inne kandydatury.

16.06.2014 16:43

zapraszam do złożenia CV do działu eksportu, gdzie pracują energiczne, komunikatywne i otwarte osoby, atmosfera sprzyja pracy.

16.06.2014 16:41

Witam, na stanowisku magazyniera jest podstawa i efekt uzależniony od indywidualnych wyników pracy, szczegóły przedstawiamy podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
    ReviewUserIconangry86

13.06.2014 09:37

Witam, ile mozna zarobic na stanowisku magazyniera?

02.06.2014 13:15

Decyzje należą do Zarządu, jak można przeczytać w prasie, 3 firmy obecnie starują do przejęcia Avansu.
    ReviewUserIconDx

02.06.2014 11:31

Czy to prawda, że Wasza sieć powiększy się o sklepy AVANS?

12.05.2014 17:15

Na naszej stronie www.action.pl w zakładce Kontakt są dane kontaktowe do działu eksportu, proszę o skierowanie tego pytania bezpośrednio do właściwych osób.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Action?

ReviewUserIconmiki

12.05.2014 15:15

Dlaczego minimum logistyczne dla eksportu wynosi 10.000Euro?

08.05.2014 13:29

W związku z ilością prowadzonych procesów rekrutacyjnych i kandydatur nie mamy fizycznie możliwości udzielania informacji zwrotnej każdemu kandydatowi. Kontaktujemy się z wybranymi kandydatami w celu zaproszenia na spotkanie, a każdemu kto był na rozmowie kwalifikacyjnej przedstawiamy decyzję niezależnie od jej wyniku w umówionym terminie.
    ReviewUserIconKatarzyna

08.05.2014 11:20

Witam , czy jeśli odbyło się z Państwem rozmowe rekrutacyjną można prośić o jej podsumowanie , co było nie tak ?

08.05.2014 11:16

Wybraliśmy kandydata z otrzymanych aplikacji, jednak zawsze można złożyć i zostawić CV, które wykorzystujemy w przyszłych rekrutacjach.

08.05.2014 09:52

Wybraliście już Państwo kandydata , czy zakończyliście proces przyjmowania aplikacji?

08.05.2014 09:46

Witam, tak monitorujemy forum. Ogłoszenie na pracę na sekretariacie dosłownie wczoraj stało się nieaktualne. Dziękuję za zapytanie i zainteresowanie.

Kontakt - Action

Dawidowska 10 05-500 Zamienie

Branże: Sprzedaż hurtowa

08.05.2014 08:44

Analizując wcześniejsze wpisy doszłam do wniosku , że jednak odwiedzają to forum :)

07.05.2014 14:21

Witam, chciałabym zapytać czy została wybrana już osoba na stanowisko pomocy w sekretariacie? Czy w momencie podjęcia decyzji , którego z kandydatów wybrali Państwo na to stanowisko kontaktujecie się Państwo z wszystkimi uczestnikami rozmów czy jedynie z tym wybranym?
    ReviewUserIconlukasz

29.04.2014 17:03

Beznadziejna hurtownia, standardowy próg cenowy przewyższa o 30% średnią cenę np z allegro, beznadziejna obsłóga. Praktycznie brak negocjacji ceny.

17.03.2014 09:06

Na stanowiskach w dziale exportu znajomość języków musi być biegła w mowie i piśmie ze względu na codzienny kontakt z klientami z zagranicy.
    ReviewUserIconAnna_Maria

01.07.2014 15:29

Witam, Chciałabym się dowiedzieć o stanowisko Regionalnego przedstawiciela handlowego,czy konieczna jest znajomość klientów branży rtv/agd? Poza tym jednym wymaganiem pozostałe spełniam w 100%, czy mogę aplikować do Państwa Firmy?
    ReviewUserIconNikodem

15.03.2014 11:44

Action szuka obecnie osób na stanowisko asystentki w dziale eksportu, wiecie może czy języka używa się w mowie, czy tylko w piśmie wystarczy?
    ReviewUserIconACTION

22.11.2013 11:28

Panie (usunięte przez administratora) , współpracujemy z kilkunastoma tysiącami Klientów i jako obowiązek traktujemy dokładne opisanie kosztów transportowych – każdy Klient znajdzie je na naszej stronie www.action.pl zakładka: Klient -> Warunki współpracy -> Dostawa towaru/składanie zmówień. Dodatkowo czuwają pracownicy Działu obsługi klienta, którzy zawsze chętnie odpowiedzą na wątpliwości. (usunięte przez administratora) Przyznajemy natomiast, że chwilowo mieliśmy problem z błędnym przekierowaniem na stronie, co opisał Pan w swoim poście. Było to związane z wdrożeniem nowej strony, która mamy nadzieję, że docelowo będzie służyć lepszej obsłudze klienta. Dziś strona działa już właściwie. Dziękujemy za zwrócenie uwagi i przepraszamy za niedogodności.
    ReviewUserIconRadek

24.11.2013 20:56

Dla mnie możecie współpracować nawet z całym światem, ale według mnie powinniście podejść do każdego klienta jak i jego reklamacji indywidualnie, a nie działać według schematu. Problem z przekierowaniem strony i brakiem informacji o transporcie podczas składania zamówienia mieliście już ponad pół roku temu (wasze chwilowo) co również zgłaszałem. Sami się do tego przyznajecie na forum, jednak moją reklamację z tego tytułu rozpatrzyliście negatywnie. Mało "sportowe" zagranie.
    ReviewUserIcondoRADEK

21.11.2013 15:46

Radek, to prawda, ale zapewniam Cię że to nie jest celowe sprytne działanie. To po prostu brak kogoś kto by pomyślał zanim coś postanowi.
    ReviewUserIconRadek

21.11.2013 13:28

Nie wiem jak się w tej firmie pracuje, ale współpraca z nimi to pewna udręka! Przy zamawianiu towarów nie podają kosztów przesyłki, a jedynie "informacje o transporcie". Po kliknięciu w tajemniczy przycisk przekieruje was na inną główną stronę, na której to trzeba sobie te informacje wyszukać. Klikamy więc czwartą zakładkę po prawej stronie, później w drugą po lewej i znów w czwartą po prawej... I dopiero wtedy możemy sobie poczytać o kosztach transportu dowiadując się, że za kilka drobnych zamówionych rzeczy zapłacimy prawie 40zł za przesyłkę kurierską! W umowie o współpracy też nie piszą nic o kosztach transportu. FV za transport przyślą wam za to dopiero za ok dwa miesiące. I tym sposobem na początku współpracy w ciągu dwóch pierwszych miesięcy składając kilka drobnych zamówień (poniżej 3,000zł każde) otrzymacie FV na kosmiczne koszty transportu w kolejnych miesiącach. Uważajcie na nich!
    ReviewUserIconola

22.07.2013 12:07

action jest super jak sie u nich kupuje, jesli chodzi o prace to hmm... jak to w zyciu nie zawsze widzialy galy co braly ;)
    ReviewUserIconkarol

19.07.2013 15:29

w wyszukiwarce mozesz wpisac sobie action i tam masz ich oferty pracy, na razie z tego co widze to nie ma takich ogloszen. to dobra firma, znajomy u nich pracuje jest zadowolony
    ReviewUserIconkamila

11.07.2013 16:29

Czy beda pojawialy sie jakies nowe rekrutacje w najblizszym czasie? niestety nie zostalam zaproszona na rozmowe np prace asystenckie ?
    ReviewUserIconTom

11.07.2013 11:36

Dziękuję za fatygę. Już się odzywam do Państwa bezpośrednio.
    ReviewUserIconMK

11.07.2013 11:13

Na ten moment tak, proszę jednak o kontakt bezpośredni na adres [email protected] to będziemy mogli dokładnie zweryfikować status.
    ReviewUserIconTom

11.07.2013 10:50

Rozumiem, że jeśli do tej pory nie dostałem od Państwa odpowiedzi to moja aplikacja została odrzucona?

Zostaw merytoryczną opinię o Action

Nie przegap nowości o Action!