Action SA - Zamienie

Oferty pracy

5. Opinie o Action SA - Zamienie

Opinie o Action SA - Zamienie Warszawa

WebsiteIconAction

Nie przegap nowości o Action SA - Zamienie!

Kiki

08.03.2026 00:12

Praca spoko,idzie się dogadać. Jak ktoś chce pracować to dostanie dobrą kasę I możliwość rozwoju. Firma stawia na zdolnych pracowników.

Gall Anonim

03.03.2026 19:07

Pracowałem w Action S.A. w Zamieniu pod Warszawą przez ok. 1,5 miesiąca w 2025 roku i było to jedno z bardziej absurdalnych doświadczeń zawodowych. W biurze normalnym zjawiskiem było palenie e-papierosów przez część pracownic działu. Nie chodzi o jednorazowy incydent, tylko o coś, co działo się codziennie i otwarcie. Biuro to nie palarnia. Palenie w pomieszczeniach pracy może stanowić naruszenie przepisów BHP oraz ustawy antynikotynowej, a mimo to nie było żadnej realnej reakcji ze strony dyrektora działu. Sytuacja była widoczna i akceptowana milczeniem. Druga kwestia to styl zarządzania. Moja przełożona funkcjonowała w modelu „zarządzania przez strach” – dużo presji, mało merytoryki, zero partnerskiej komunikacji. Konstruktywny feedback praktycznie nie istniał. Atmosfera napięta, ludzie chodzili na palcach. Na koniec współpracy kadry zaproponowano mi zmianę działu. Brzmiało to jak próba znalezienia rozwiązania. Problem w tym, że po moim ostatnim dniu pracy kontakt się urwał. Żadnej informacji zwrotnej, żadnego dopięcia tematu. Cisza. Trudno traktować takie deklaracje poważnie. Całość sprawiała wrażenie klasycznego „januszexu”, który mentalnie zatrzymał się w latach 90. Hierarchia ważniejsza niż kompetencje, przyzwolenie na łamanie podstawowych standardów i brak profesjonalnej kultury organizacyjnej. Jeśli ktoś szuka nowoczesnego miejsca pracy z jasnymi zasadami i szacunkiem do pracownika – warto dwa razy się zastanowić.

LKIH

28.02.2025 09:14

Nie polecam, atmosfera jest fatalna. Umowa miała zostać przedłużona, ale po kilku dniach poinformowano, że tak się nie stanie. Żenada i strata czasu.

Tombo

03.02.2025 20:38

Robiłem tam w 2006 roku. Z tzw perspektywy prezes pozostał mentalnie w Polsce z lat 90'tych i jak czytam to bardziej przypomina bazar Różyckiego. Lokalizacja z ul. Jana Kazimierza, Wawa z prezesa nie wyszła choć wtedy nie szczędził na szpanerskie adidasy
    Piotruś pan

07.07.2021 08:36

Ja uwielbiam ją. Ona tu jest. I tańczy dla mnie – to o naszej firmie. I jeszcze szybciej Opaa Ejj
    Potencjalny

25.01.2023 13:44

Mogę dopytać się o widełki płacowe jako asystent ? I w jakim dziale pracowałeś
    Zainteresowany pracą

15.04.2023 19:24

W jakim dziale pracowałeś? Na jakim stanowisku?
    BoLo

10.11.2022 20:12

Firma podporządkowana trepom. Porażka.
    Ciekawy

30.04.2022 20:38

Zastanawiam się ile osób zamieszczających tutaj komentarze zdaje sobie sprawę że firma Action to jest ta z Zamienia z zielonym logiem, kiedyś głównie dystrybutor IT a obecnie to chyba handlują czym się da bo przecież pieniądz nie śmierdzi ale sprzedają tylko przez internet. Jest jeszcze druga firma Action która działa w Polsce z niebieskim logiem i ona posiada fizyczne sklepy w miastach i mam nieodparte wrażenie że ludzie mylą te dwie firmy
    Andrzej

27.04.2022 08:20

Witam, chciałbym się dowiedzieć coś na temat pracy na magazynie. Jaka jest atmosfera, jaka jest stawka godzinowa, po ile godz są zmiany, 8czy 12? Na magazynie pracuje 14 lat, mam uprawnienia 1WJO, a na wózkach systemowych jeżdżę 4lata. Pozdro
    Action SA - Zamienie

27.04.2022 11:21

Witam, Z naszego punktu widzenia jako pracodawcy - atmosfera jest bardzo pozytywna. Na magazynie pracują zarówno kobiety jak i mężczyźni, mamy nowoczesne systemy logistyczne jak również system rolkowy do przekazywania paczek z zamówieniami. Praca na stanowisku - operator wózkowy- jest w systemie zmianowym 7:00 :15:00 oraz 15:00 -23:00 ( z możliwością 1- max 1,5 godzin nadgodzin w wyjątkowych sytuacjach) Podstawa wynagrodzenia: to 4.400 PLN Brutto Dodatki finansowe : • Praca na drugie zmianie 20 zł / dzień ( czyli min. 200 zł /mies.) • Efekt na podstawie zrealizowanych zadań wózkiem ( około 1.000 zł/mies) • Premia uznaniowa za dodatkowe prace Zapraszam do rekrutacji i przesłanie swojej aplikacji na adres [email protected] Pozdrawiam Dział HR
    Grzegorz

07.12.2019 19:33

Tu możesz zostać naprawdę solidnie wycyckany. 100% GWARANCJA. Generalskie słowo !
    Olek

06.12.2019 08:25

Nie Tytan ale Tytanic ! Nabierają właśnie dużo wody.

Kontakt - Action SA - Zamienie

Warszawa

Action
    Romek

06.12.2019 08:14

Jaka jest dewiza firmy ? Pracujcie pracujcie - najlepiej za darmo.
    Michał

02.12.2019 07:48

Oszczędzają na ludziach ale na sobie to już nie !
    Sławomir

30.11.2019 17:32

Jak ktoś chce w coś wdepnąć to zapraszamy serdecznie.
    piotr

30.11.2019 13:22

Polecam praca dla naiwnych
    python

30.11.2019 12:50

Przebiegłe lisy
    bogdan

30.11.2019 12:38

(usunięte przez administratora) !
    Bogdan

30.11.2019 12:29

(usunięte przez administratora) JESZCZE RAZ (usunięte przez administratora)
    GH

25.11.2019 09:36

Zgnilizna - gotują się we własnym sosie .
    ja

02.05.2016 09:42

Ja sam chciałbym znaleźć zatrudnienie u nich, ale ostatnio nie pokazało się zadne ogłoszenie. Widocznie wszystkim odpowiadają warunki zatrudnienia i aktualna atmosfera, ale sam mam odpowiednie doświadczenie w branży i widzę, że bym się tutaj odnalazł.
    admin

30.07.2015 08:37

Mieliście styczność z pracą w firmie Action SA - Zamienie ? Wiecie jak wyglądają nadgodziny i czy często się zdarzają? Jeśli tak to na jakich stanowiskach? Czekamy na Twój komentarz, dodaj opinię!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Action SA - Zamienie?

Zostaw merytoryczną opinię o Action SA - Zamienie