Skat Transport

• Mokry Dwór
  • Radunica
  • Jankowo Gdańskie
  • Bogatka
Gdańsk - SKAT Transport P.S.A.
Toruń - SKAT FURNITURE Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Skat Transport Sp. z o.o. Sp.k.

Opinie o Skat Transport Gdańsk

Nie przegap nowości o Skat Transport Sp. z o.o. Sp.k.!

Zainteresowany

03.09.2021 07:58

Czy firma jest w stanie wyłożyć przyszłemu kierowcy na prawo jazdy ? Wtedy z kierowcą podpisuje lojalnościowke?

11.09.2021 18:11

Nie znam kierowcy ktoremu skat zasponsorował kwity, natomiast wielu swoich kierowców wyszkolili, fakt prawo jazdy plus kwalifikacje zaczynając od zera to duży koszt, ale zwróci się po dwóch miesiącach z nawiązką, lub stracisz pieniądze, bo to nie jest praca dla każdego.

08.01.2022 16:28

Własna działalność Nie jezdzisz kasy nie ma
    Lukas

22.11.2021 20:34

Z Podkarpacia gdzie bym musiał dojeżdżać do pracy?

11.12.2021 21:32

Zapewne do Rzepina lub jak sie dogadasz z dyspo

06.03.2021 10:24

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Skat Transport Sp. z o.o. Sp.k.?
    Już tam nie pracuję.

07.04.2021 12:51

Tak faktycznie problemy rozwiązuje się bez spiny i bardzo efektywnie. Jak pojawi się problem to wyjścia są dwa albo ty odejdziesz albo ciebie zwolnią. I po problemie(usunięte przez administratora)
    Jakub

23.08.2021 09:06

@Gabriela. Zwolnienia się zdarzają, tak jak w każdej firmie. Z mojego doświadczenia, a pracuje w SKAT blisko 3 lata, mogę stwierdzić że praca w tej firmie jest stabilna. Znam wiele osób, które pracują w SKAT dużej, a nawet znacznie dłużej niż ja (od 5, a nawet ponad 10 lata). Początkowo umowę miałem na czas określony, a po przepracowaniu określonego czasu (nie pamiętam już ile, reguluje to jakaś ustawa) umowa została przedłużona na czas nieokreślony.
    Rifraf

21.08.2021 22:52

Warto teraz w to wchodzić z tym "nowym ładem"?
    Markus

11.08.2021 20:46

Dzien dobry :) Poszukujecie Panstwo moze auta do wspolpracy?Posiadan nowego busa 10 palet dwie firanki i otwierany dach i szukam na niego uczciwej spedycji po europie Prosze o jakies info czy warto z nimi zaczynac :)
    Tomboj

10.07.2021 22:06

Czy w Skacie jeździ się normalnie autostradami, czy za drogo i landówki?
    Bez doświadczenie

08.05.2021 20:05

Pytanie . Kończę właśnie prawo jazdy i zaczynam szukać pracy . Czy skat to dobra opcja ? I jak to wygląda z przyuczeniem
    Pan

10.05.2021 18:49

Tak Skat to dobra opcja, na temat przyuczenia było tu dużo odpowiedzi, moim zdanie na początek dobra firma, nowe zestawy, dbają o inspekcje opon, hamulców, wszystko ubezpieczone, jazda zgodnie z tachografem bez kombinowania, jak już się nauczysz możesz przebierać w pracy, natomiast skat wyznaczy pewne standardy ktorych należy przestrzegać.
    PrzyszłyNiedoszły

14.04.2021 22:45

Niestety proces rekrutacji pozostawił wiele do życzenia. Zwłaszcza podejście samej pani Rekruter, która rozpraszała się podczas odpowiadania jej na pytania(nie wiadomo nawet czy Pani słuchała),popijała kawę i nie sprawiała wrażenia zainteresowanej informacjami o kandydacie. Nieco brak szacunku dla potencjalnego pracownika.Przy tym rozmowa bez określenia ważnych z perspektywy kandydata warunków współpracy. Szkoda (było czasu)... To chyba tyle.
    se

06.04.2021 19:58

Suma sumarum okazało się, że nie będę pracownikiem SKAT-a (z różnych powodów) ale chcę się podzielić moim wrażeniem z procesu rekrutacji. Jest to bardzo pozytywne wrażenie i muszę oddać hołd profesjonalizmowi pani rekruterki oraz mojej niedoszłej szefowej. 100% kultury, klasy i przyjaznego nastawienia podczas rozmowy rekrutacyjnej. Naprawdę można się poczuć jak w wielkiej firmowej rodzinie, mimo że się do niej dopiero aspiruje.
    Mirek

12.03.2021 13:59

Witam. A czy jest możliwość jazdy tylko po kraju ?. Pozdrawiam.

22.03.2021 11:30

Nie ma jeździsz międzynarodówka
    Mirek

12.03.2021 14:07

Witam. Czy jest możliwość jazdy jazdy tylko po polsce ?
    Ewa

14.12.2020 19:58

A ja mam pytanie - czy jest szansa dostania pracy jako spedytor/logistyk po technikum, bez studiów? Czy warto ubiegać się o staż w tej firmie w takim wypadku czy studia jednak są konieczne?

10.03.2021 15:21

Pani Ewo, dziękujemy za zapytanie. Oczywiście zatrudniamy osoby, które nie posiadają ukończonych studiów, ale wymogiem jest wtedy doświadczenie w obsłudze klienta. Zachęcamy do odwiedzin strony https://skat.com.pl/kariera/ i wysłania swojego CV.

25.11.2020 09:51

Czy zdarzają się nadgodziny w Skat Transport Sp. z o.o. Sp.k.?

08.12.2020 18:31

Nie zdarzaja sie nadgodziny w Skat Transport Sp. z o.o. Sp.k.
    Krzysztof Przychodzki

31.03.2020 19:48

No i może koniec narzekania na Skat transport. Zadbali o współpracowników i z mojej strony podziękowania. Firma nie zostawiła kierowców. Maseczki rękawiczki jednorazowe płyn do dezynfekcji. Do tego po 1 tyś za to że jeździmy plus pakiet od prezesa. Na dzień dzisiejszy tylko dwie firmy tak postąpiły Skat i Piomar.Dwie firmy które zadbały o współpracowników

25.06.2020 17:08

Faktury za leczenie powinny być przesłane do biura SKAT, następnie są kierowane do ubezpieczyciela. Jest to standardowa procedura, tych faktur kierowca nie opłaca. Bardzo proszę o kontakt z biurem, udzielimy Panu pełnej informacji.
    Były

15.10.2020 20:12

I tak nic to nie zmieni bo jest się pod wykonawcą
    Benny

20.08.2020 10:32

Nikt nie odbiera telefonu z ogłoszenia na kierowce. Ogłoszenie aktualne?

16.08.2020 10:27

Czy można liczyć w Skat Transport Sp. z o.o. Sp.k. na prywatną opiekę medyczną?
    exskat

16.08.2020 22:57

Ale że co? Może w biurze istnieje coś takiego. Zatrudniając się jako kierowca (o czym mowa? tam się nie zatrudnia, tam się świadczy usługi prowadząc własną działalność gospodarczą), nic ci nie przysługuje. Ot, dostajesz zlecenia, jeździsz, wystawiasz fakturę. A co to kogo obchodzi, że jesteś chory, że chcesz wolne? Tak się właśnie pracuje na działalności.
    Raf

16.07.2020 23:09

Witam, czy szkolenie jest w podwójnej obsadzie w cyklu 30 godzinnym, czy samemu się tylko prowadzi a trener podpowiada?
    ex

25.07.2020 22:11

Szkolenie w podwójnej - prowadzicie auto normalnie cały czas w podwójnej - uczeń dostaje jakaś minimalną krajową za cały miesiąc, "trener" wynagrodzenie za kilometry przejechane przez was obu. Tak, że cały czas cykl 30h. Kilka lat temu "trenerzy" uskuteczniali jazdę "na turystę" czyli najpierw karta trenera i 9h jazdy a potem karta "ucznia" i kolejne 9h i tak na okrągło cały tydzień ale w zdecydowanej większości zostało to ukrócone. W każdym razie gdybyś trafił na cepa, który by próbował tak cię wykorzystać to od razu alarmuj.
    Zxy

25.06.2020 08:29

Praca i zarobki były super ale może 3 lata temu. Czasem ciężko sie dogadać jeśli chodzi o powrót, kiedy trzeba być na konkretny dzień w domu. Jak czas wracać do domi to ciężko sie wyrobić a jak spędza się weekend w trasie to często ok 500 km w czwartek do zrobienia na poniedziałek.
    Bez większego doświadczenia

29.05.2020 14:56

Ja również mam pytanie co do pracy w tej firmie :) Czy istnieją jakieś zatrudnienia w firmie "do przyuczenia". Mam na myśli tutaj prace jako spedytor/logistyk. Mam niewielkie doświadczenie, jednakże bardzo ogromne chęci do nauki :)

30.05.2020 18:39

Zapraszamy do zapoznania się z projektem szkoleniowym SKATway: https://www.skat.com.pl/dolacz-do-nas/kariera/skatway
    Zainteresowana

20.05.2020 10:32

Zastanawiam się nad złożeniem aplikacji na stanowisko specjalisty ds. kadr czy ktoś mi podpowie jak wygląda praca na tym stanowisku? Czy jest to praca jak w agencji zatrudnienia i Twoim zajęciem jest jedynie obdzwanianie osób z CV czy rzeczywiście wiąże się to z pracą typowo HR`ową raporty, prowadzenie dokumentacji etc.. Patrząc na ogłoszenie i postawienie w obowiązkach na pierwszym miejscu Prowadzenia projektów rekrutacyjnych dla Centrali oraz oddziałów firmy oraz w wymogach wskazania bardzo dobrej znajomości narzędzi HR (ATS) sugeruje że praca będzie głównie na telefonie. Czy może ktoś rozwiać moje wątpliwość?

20.05.2020 10:55

Dzień dobry, poszukujemy osoby do pracy w wewnętrznym dziale HR (nie jest to dział kadr), w związku z tym zakres obowiązków jest szeroki. Bardzo proszę o telefon, w celu uzyskania bardziej szczegółowych informacji: 695318168.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Skat Transport?

Kontakt - Skat Transport Sp. z o.o. Sp.k.

Słowackiego 199 80-298 Gdańsk

Branża główna: Meble

Franek

09.05.2020 22:08

Jeśli się nie jest z Gdańska to czy można dostać samochód pod dom, bo szukają kierowców w całej Polsce.
    S

13.05.2020 15:32

Zależy czy masz teren gdzie to postawić by było bezpiecznie i ile już z nimi czasu przepracowałeś. Zwyczajowo auta stoją na bazie firmy lub w Świeciu, choć są wyjątki dla stałych kierowców. Szukają w całej Polsce bo po całej Polsce są rozrzuceni kierowcy z którymi byś mógł przejść szkolenie. Dojazd do auta / pracy raz na dwa tygodnie nie jest przecież problemem :)
    Krystek

18.03.2020 21:39

A jak się pracuje spedytorom i dyspozytorom ? Jakie są warunki pracy i zarobki ?
    Kandydatka

17.02.2020 11:41

Byłam na rozmowie na stanowisko do pracy w biurze. Na samym końcu oczywiście obiecali, że nie zależnie od decyzji dadzą znać... Od ponad dwóch tygodni cisza... Brak poszanowania dla kandydata. Czy to naprawdę taki problem napisać maila, że dziękują, ale zdecydowali sie na innego kandydata? Nie rozumiem takich pracodawców. To źle świadczy...

05.03.2020 09:11

W moim przypadku podobna sytuacja. Już po drugiej rozmowie miała być przygotowana oferta. Od drugiej rozmowy minęły prawie 3 tygodnie i do dzisiaj cisza. Rozmawiałem z dwiema Paniami z HR i żadna z Pań nie zachęcała do bezpośredniego kontaktu.

05.03.2020 16:02

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię. Jeżeli w Pana przypadku zabrakło informacji ze strony działu HR o możliwości kontaktu, przepraszamy. Dodatkowo chcemy poinformować, że zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną zawiera bezpośredni numer telefonu komórkowego do rekrutera. Gdyby jednak system zawiódł, podajemy numery telefonów i zapraszamy do kontaktu w celu wyjaśnienia sytuacji: 58 5245750 oraz 695318168.
    Krzyś

26.10.2019 23:37

Hej. Powiedzcie mi proszę jak to jest na przyuczeniu kierowcy kat. C+E? Jaki jest zarobek podczas szkolenia i czy można odmówić tras do Anglii? Czy odbycie szkolenia jest wiążące z firmą, bo co jeśli coś mi się nie spodoba? Będę wdzięczny za odpowiedzi. Pozdrawiam
    Kallo

03.11.2019 21:07

Jeździsz cały miesiąc pauza 45/66 w Polsce 2 tyg. w trasie weekend a domu/3dni. Kasa na szkoleniu to mniej niż polowa tego, co normalnie. Możesz trafić na dobrego nauczyciela, jak I człowieka z którym nie będzie szlo wysiedzieć i na parkingu w Niemcach będzie baj. Mnie się trafiło, firma w porządku bez gonitwy masz jakis tam wplyw na to ile zarobisz. Szkolenie jak chcesz masz na prawde porzadne I jak się nie czujesz jeździsz dalej. Pomoc jest zawsze z ich strony, dyspozytorzy za to mają przerąbane. Wszystko pięknie firma szefostwo I ludzie solidni, ale forma współpracy niestety to wszystko niszczy. Nie już tam nie pracuje, ale dobrze wspominam I usmiecham przejeżdzajac obok pomarańczy. Może były jakieś lepsze polskie firmy na początek, ale mi się "inne" nie podobały.
    Kuba

27.01.2020 12:24

Wystarczy zadzwonić i się dowiedzieć... Jest 3000 i od początku wymagają własnej działalności i system 2/1 i trzeba przejść dwa takie szkolenia
    Bolo-trans..

17.10.2019 07:16

Jak tam w skat.bo chcę wstawić dwa samochody pod nich..
    super

08.01.2020 16:20

Nic nie zaśmiecam mówię prawdę:) cały zeszły rok w miarę po nowym roku stawki w dół!!! Taka jest PRAWDA
    Krzysztof R.

09.01.2020 09:11

"super" a jakiś konkret, na jakim kierunku stawki w dół, bo moje autka działają na kilku krajach i stawki te same.
    Andrzej W.

02.11.2019 19:41

Zuzza jak nie wiesz co znaczy "zestaw" to przejdź na inne fora.
    kowal

04.11.2019 13:45

zestaw kluczy nastawnych :):):)
    znawca

12.09.2019 17:47

Moi drodzy, kierowcy (usunięte przez administratora) samochodzikami za darmo rozwala się, rozbestwione towarzystwo (usunięte przez administratora)
    ziomtom

16.10.2019 21:46

pewnie jakby trzeba bylo miec wyzsze do operowania ciągnikiem to tez bys sie rozbijal jak towarzystwo
    Ela W

10.09.2019 12:36

Pracowałam w Skacie, ale z powodów przeprowadzki za granicę musiałam znaleźć inne zajęcie, natomiast czas pracy (3 lata ) wspominam pozytywnie. Ważne jest abyś był efektywny, przynosił firmie przychód, wówczas benefitów jest sporo i wynagrodzenie też rośnie. Spedytor który pokazuje wynik, bardzo szybko otrzymuje samochód służbowy (przeważnie nowy), nowy smartfon i komp. to jest normalka, wynagrodzenie ma część prowizyjną a więc im więcej zarobisz dla firmy tym więcej firma się podzieli z tobą. Osoby które nie robiły wyników przez dłuższy czas często mogły przejść na inne stanowiska w firmie, lub zmienić dział i często to było idealne rozwiązanie dla nich. Ale część tez odchodziła, gdyż stwierdzili, że transport to nie dla nich. W każdym razie polecam pracę w Skacie dla tych którzy naprawdę chcą pracować!

14.09.2019 12:55

(usunięte przez administratora) Proszę nie manipulować wypowiedziami, tak by brzmiały inaczej niż pierwotnie.
    Dżej

29.09.2019 11:54

U Pana Mielczarka kierowcy są z całej Polski i jakoś nikt nie narzeka, a ten co by narzekał, najzwyczajniej w świecie nie podejmuje tam pracy. Dziwne takie uskarżanie się...
    K. Przychodzki

28.09.2019 20:29

Wczoraj w Munster rozmawiałem z kierowcą z PKS Gdańsk Oliwa. I wiecie panowie byli kierowcy skata.? Nie ładnie robić taką opinię. Tomek (usunięte przez administratora) jest w porządku, Jarek (usunięte przez administratora) również.. Nie kłamcie że wam gwarancję zabrali.
    K.Przychodzki.

16.09.2019 20:02

Witam. Czytam te opinie i mam wrażenie że piszą je współpracownicy czyli kierowcy niezadowoleni i biuro które się tłumaczy. To i ja napiszę swoją opinię. Pracuje tutaj trzeci rok . Biuro w Rzepinie wg. mnie super. Gdańsk pań Wiesław był naprawdę w porządku kierownikiem teraz pan Jarek jest. Miałem kilka rozmów z nim i zawsze można się po ludzku dogadać moje odczucie. Spedycja? Tak jak i my ma lepsze i gorsze dni ale można dojść do porozumienia. Nie pasuje to zmieniam spedytora a spedytor kierowcę i wszyscy są zadowoleni. Co do pieniędzy zawsze na czas 9 i 19. Raz była wpadka raz. Jak za tą robotę pieniądze moim zdaniem przyzwoite. Co do Anglii na początku zaznaczylem że nie jeżdżę tam i tego się trzymam. Dwa razy odmówiłem Anglii bez konsekwencji. Z mojej strony polecam pracę w tej firmie. Są plusy są minusy ale tutaj jestem traktowany jak człowiek a nie jak łącznik między pedalami a kierownicą. Atmosfera na pewno lepszą niż w innych firmach.

20.09.2019 19:06

Wszystko co piszesz jest prawdą, poza jednym, Pan Wiesław był za kierowcą całym sercem, wystarczył jeden telefon i Wiesław wszystko załatwiał od ręki. pan Jarosław, (usunięte przez administratora) nie to samo.

13.09.2019 23:22

Dużo wypowiedzi pracowników "biurowych" nie pokrywających się z rzeczywistością. Jeśli jesteś kierowcą bez doświadczenia i szukasz pierwszej firmy to SKAT będzie dla ciebie dobrym wyborem. Ogólna atmosfera w firmie jest miła i przyjemna, ale jak każda firma ta też ma swoje (usunięte przez administratora): - Dodatki dla kierowców są śmiesznie (usunięte przez administratora) - Nieważne jak będziesz się starał nie wyrobisz kilometrów powyżej swojej gwarancji (usunięte przez administratora) - Wzięcie jednego dnia wolnego skutkuje utratą gwarancji (usunięte przez administratora)

11.09.2019 16:17

Pracuje już ponad 10 lat i nie narzekam,to co tu niektórzy piszą to są tacy co by chcieli za darmo kasę dostawać bo im się pracować nie chce.Przez te 10 lat nikt mi tu złego słowa nie powiedział więc nie piszcie bzdur jak jest tu źle.
    Rrrrr

02.08.2019 10:04

Nie polecam obecnie pracy w tej firmie, tu było dobrze ale zaczęli kombinować, reformować itd. Ogólnie lipa z tego wychodzi. Brak kompetentnych osób ( bo kumatych zwolnili) doprowadził do tego że kierowcy odchodzą.(usunięte przez administratora)

29.08.2019 08:17

Skat nie daje innej możliwości współpracy. A przynajmniej jeszcze do wakacji nie dawał. Może coś się zmieniło. Zadzwoń, zapytaj. Chociaż u nich na stronie jak byk jest napisane : "Oferujemy: Umowę współpracy na podstawie własnej działalności gospodarczej," Super oferta.
    Krzysztof J

10.09.2019 09:43

Stefan własna działalność jest tylko dla kierowców i to w sumie nic skomplikowanego, księgowa za 200 zlotych ogranie Ci papiery, tylko pamiętaj aby opłacać zusy w razie czego możesz na bazie zawsze dopytać, na pewno dziewczyny doradzą i pomogą. A po za tym możesz sobie sporo rzeczy wrzucać w koszty swojej firemki, komórkę, internet, tableta i wiele innych, pogadasz z chłopakami na bazie to się dowiesz.

07.09.2019 19:04

Skat bardzo obniżył poziom pracy dla kierowców, obciąża za każdą zła decyzję nie zgodna z polityką firmy, jako kierowca zobowiązałem się otworzyć działalność, (usunięte przez administratora)

07.09.2019 20:08

Czas w tachografie się kończy, zatrzymuje się na leyba gdzie nieda się spać bo buja i hałasuje od przejeżdżających aut i ryzykuje kradzież lub jadę dalej na wyznaczony parking i przekraczam czas jazdy? Obie decyzję są dobre, lub parkuje na ZAKAZANYM!! Parkingu(usunięte przez administratora)

31.08.2019 14:05

Nie rozumiem dlaczego narzekacie na Skata. Ja współpracuje z nimi 3 lata. Robię swoją robotę i za to mi płacą. Plusy firmy kasa na czas było tylko jedno spóźnienie zero jazdy na wariata nowe auta gwarancja kilometrów. Dwa tygodnie w trasie 3 dni w domu. Minusy dziwna polityka niektórych ludzi zakaz płatnych parkingów i tankowania na as24 czasem godzina nie wystarczy by zatankować. Ale można się przyzwyczaić do tego. Co do spedytorów(usunięte przez administratora). Ale wystarczy zmienić spedytora i się dogadywać. Własna działalność też nie jest taka straszna po odliczeniu ZUS księgowej i US przy gwarancji km masz te 7500zl. Nie jest źle.

31.08.2019 21:01

Podłącze się do opinii. 1. umowa dla kierowcy to własna działalność, są plusy i minusy, z tego co wiem innej formy zatrudnienia niema dla kierowców. 2. dwa tygodnie w trasie, jeden weekend w domu... trzy dni? kwestia charakteru, spedycja dzwoni z prośbą o wyjazd jak najszybciej, bo jest super zlecenie,(usunięte przez administratora) 3. płatność za przejechane km, stawka w zależności od doświadczenia, 4 kategorie każda(tu nie podam stawek za km wystarczy zadzwonić) plus 5 centów za uprawnienia, za rodzaj umowy dodatek za kabotaże i przeprawy promowe, (też nie podam stawek, dla zainteresowanych, ktoś wyjaśni telefonicznie) 4. gwarancja kilometrów, na początek bez względu na to ile czekasz na zlecenie i nie zawalisz swoich obowiązków dostaniesz zapłatę za 10 tyś km, wraz z doświadczeniem i potwierdzeniem zaangażowania gwarancja wzrasta do 12 tyś. 5. spedycja własna z firmy, (usunięte przez administratora) kwestia dogadania byle by głos w telefonie był uprzejmy. Jeżeli komuś takie warunki odpowiadają, to na pewno dostanie za to uczciwe wynagrodzenie na czas.

02.09.2019 17:29

(usunięte przez administratora) 7.5 tys zł na rękę na działalności po odliczeniu kosztów za 25 dni miesięcznie spędzonych w budzie. Dla jednych dużo, dla innych mało. (usunięte przez administratora) A z drugiej strony, co to za jaja? Kiedyś w skacie robiłem 13-14 tys kilometrów miesięcznie bez żadnej łaski. A dziś mam się martwić, czy dostanę gwarancje (w domyśle - czy zrobię choć te 12 tys km)? To jest śmieszne, niestety.
    Magda

29.08.2019 12:17

Pracuję w Skacie już parę lat, możecie sobie pisać różne rzeczy, ale to firma bardzo spoko i dla pracowników i dla kontrahentów i dla Kierowców też. Działalność gospodarcza dotyczy tylko kierowców, tak jest od zawsze z tego co wiem. Kierowcy zawsze na czas swoje wynagrodzenie, nowe samochody i weekendowe zjazdy do domu, kasa zależy od wykonanej roboty. Fakt może to wywoływać dyskusje, ale tak jest, że kierowca rejestruje swoją działalność i współpracuje ze SKAtem, kto nie decyduje się na taką formę to nic na silę. Posty piszą tylko niezadowoleni, zwolnieni i "byli"... ci co pracują - jeżdżą, pracują i zarabiają, nie maja czasu na rozkminianie to nie tak, to mi sie nie podoba... Tak samo jest w biurze - przynosisz wartość firmie, dbasz o wyniki, firma też o ciebie dba, jak nie to... nic na sile.
    Piotr S

29.08.2019 12:39

Dzięki Magda za w końcu jakiś pozytywny wpis, bo gdzie nie poczytasz, (usunięte przez administratora)w żadnej firmie lepiej nie pracować, bo zawsze coś... właśnie szukam nowych wyzwań, spróbuję wysłać do was cv.
    Zenon A.

07.08.2019 10:59

Tak se czytam te opinii o firmach z naszej branrzy i widze jedno, nigdzie nie jest łatwo, zawsze cos komus nie pasuje, placa mało, roboty dużo, spedytorzy na kierowcow - kierowcy na spedytorow lub szefostwo... ja mam swoje 2 ciagniki i tez latwo nie jest. a wiec poprostu trzeba zacisnąc zeby i zasuwać jak już sie wybralo ten biznes transportowy. ajk sie nie podoba to znajdz se inną robotę, po co ganic na forach swojego byłego pracodawcę, bo takie tylko wpisy widze... do roboty ludzie!

08.08.2019 15:07

Najpierw popracuj nad ortografią, potem pomyśl. Ten portal to zbiór informacji o firmach, o pracodawcach. Czego się spodziewasz? Samych peanów? Pochwał? To są opinie ludzi, którzy tam pracują bądź pracowali. Pisze się je po to, żeby ktoś, kto interesuje się pracą tam, mógł sobie sam wyrobić zdanie, czy warto się zatrudnić, czy nie. Ja już wybrałem.
    Zenon A.

09.08.2019 09:52

Pisałem na szybko, z komórki, przepraszam Cię "skatman" za ortografię, chodziło mi o to, że wszystkim nie dogodzisz. Pokaż mi firmy, no chyba, że jednoosobowe w których wszyscy są zadowoleni... mam nadzieję, że sobie taką odnajdziesz -szerokości w drodze i karierze!
    bla bla

06.07.2019 20:15

Kierowcy się zwalniają to już nie świadczy dobrze o firmie. (usunięte przez administratora) Pozbywają się kierowców z doświadczeniem . Jeszcze pracuje ale już nie długo na moje szczęście.
    Pracuję dla siebie

08.07.2019 08:45

Oj tam, nowość, wszyscy wszędzie się zwalniają, czemu nie napisałeś, że się zatrudniłeś i pracujesz, to była by jakaś ciekawa informacja...
    bla bla

18.07.2019 20:39

Dokładnie bo reszta usunięta przez admina
    Wacław

17.07.2019 13:49

Widziałem wczoraj nowe konie Skata w rzepinie, znowu DAFY kupują, pewnie jak co roku. w sumie Dafy sa ok, duża kabina, rzadko sie psują. Szkoda jak ja jezdziłem to byly renówki.
    kierowca

08.07.2019 21:48

Szkoda tylko, że przy rozdawnictwie tych "profitów" zapomnieli o kierowcach. Kierowcy dostają w ramach profitu kalendarz i długopis. A ostatnio jeszcze mogą sobie zaparkować gdzie chcą, byle za darmo. Też w ramach profitu mogą sobie pojechać wyłącznie trasą wyznaczoną przez spedytora, który bladego pojęcia o robocie nie ma. Po takiej ilości profitów trudno się dziwić, że kierowcy odchodzą. Nie ma gdzie pomieścić profitów. (usunięte przez administratora)
    Zygi

09.07.2019 09:32

A ja pracuje już 5 miechów, wcześniej robiłem w innej firmie, i powiem że tabor jest swietny, nie to co miałem poprzednio, kasa zawsze na czas, no ok spóźnili się na Wilekanoc, ale nie tak jak mój poprzedni woogule mi nie zapłacił za 3 miesiące i teraz windykacja go goni... Robota jest cały czas, sporo nowych dyspozytorów, ale w miarę oganiają. zawsze stałem na darmowych parkingach i mi to nie przeszkadza, papieru mojego nie ukradną... No tak kilku Kolegow odeszlo z skata, rozumiem ich każdy szuka gdzie lepiej... ale to w każdej firmie transportowej tera jest normalka...
    Zygi

10.07.2019 18:02

pisze jak uwazam... w porównaniu do mojej poprzedniej roboty jest ok. Jerzdę tak jak taho pozwala, działalność musisz mieć, papiery to mi księgowa ogarnia. Jest duzo Kolegów co w firmie sa od wielu lat, chwala sobie, jasne że bywa ciężko czasami sie dogadac ze spedycją czy też dyspozytorami, ale jak mówię nie jest żle. to moje zdanie. powodzonka!

Zostaw merytoryczną opinię o Skat Transport Sp. z o.o. Sp.k.