Eko-Okna

• Tłustomosty
  • Gródczanki
Katowice - Eko Okna S.A.
Kornice - Eko Okna
Racibórz - EKO-OKNA SP. Z.O.O.

3. Opinie o pracodawcach Kornice
  5. Opinie o Eko-Okna S.A.

Opinie o Eko-Okna Kornice

Nie przegap nowości o Eko-Okna S.A.!

29.01.2026 18:34

Pracowałem tam 3 lata ale takiego cyrku nie widziałem,każdy no prawie przeciwko drugiemu,tzw kadra zarządzająca (usunięte przez administratora) tylko ma iść zero jakości no to pada jak co 10 okno dobre na miejscu Kłoska też bym to sprzedał.
    Max

30.01.2026 11:55

Też tam pracowałem i nie żałuję że po 6 latach się zwolniłem brygadzisci i niektórzy kierownicy to buraki chamy walesajace się po halach niektórzy nawet albo większości bez wyksztaucenia na takich stanowiskach kolesiostwo biorą taką kasę okradaja kloska jeden drugiego kryję machloiki korupcja wszystko pod dywan nie dziwię się że ten zaklad zmienia wlasciciela jak okradacie taką firmę przez pseudo kierowników i brygadzistow ale to wam się zmieni te wasze eldorado najbardziej mi szkoda tych zwykłych ludzi normalnych bo to zawsze oni dźwigają tą firmę ale nowy właściciel ekookna zrobi redukcję wywali nierobów kombinatorów ustawionych po znajomości bujcie się chamy teraz będziecie zapieprzali za najniższą krajową albo szukajcie sobie nowego zajęcia oszukiwaliście przez tyle lat kłoska to teraz są takie efekty niezależnie mi nikogo mnie tam też potraktowali jak szczura cwaniactwo tam było i zła organizacja i nadal jest firma (usunięte przez administratora)
    Monter

28.01.2026 23:32

W eko chyba powoli zaczyna się wygaszanie produkcji, coraz więcej działów przechodzi na system 2-zmianowy, za chwilę cały zakład będzie pracował na 2 zmiany, nigdy czegoś takiego nie było, zacznie się redukcja bo na 2 zmiany jest za dużo ludzi ale nikt się nie przejmuje losem ludzi pracujących na najniższym szczeblu
    #Monter
    Z6

29.01.2026 20:26

Plastiki z2iz6 czyli dział który jest sercem i kołem napędowym tego firmy nigdy nie przejdą na 2 zmiany. Obecnie (jak co roku) jest spadek zamówień. Ale marzec /kwiecień i będzie hulało. Działy typu Amelinium,rolety ,bramy . Nie potrzebują maszyn tylko stołu i wkrętarki dlatego gdy jest możliwość to można skumulować produkcję do 2 zmian. Na 7i8 jeszcze dużo mniej miejsca jest. W momencie jak zlikwidują zmianę na plastikach to trzeba jak najszybciej s.p.i.e.r.d.a.l.a.c bo na kredyty nikt nie zarobi. A praca to będzie w kato albo Wrocławiu. Reszta to biedronki ...

30.01.2026 11:21

Tylko on ma szansę hulać w tej fabryce 😊 nie potrzebuje do tego zamówień :-)
    aqq

29.01.2026 19:43

Jeśli firma zostanie sprzedana zagranicznemu inwestorowi i wykupi większość udziałów to możecie powoli się pakować... Eldorado finansowe się skończy i na wasze miejsce przyjadą ludzie ze wschodu i ludzie ze środkowej Azji, Indii czy Nepalu i będą pracować za minimalną po 12 godzin na dwie zmiany. Kwestia roku, dwóch. Smutny koniec Polskiej gospodarki.
    Oyur

30.01.2026 06:43

A niech to zamykają w ....du Jak ja się cieszę, że po 8miu latach w zeszłym roku w sierpniu poszedłem gdzieś indziej!!! Oby nowy właściciel zrobił porządki i na transporcie i żeby w końcu uwalono pseudokierowniczka A... oraz panią M co kiedyś na autobusach próbowała kozaczyć i rządzić .... Żeby sprzedano wszystko i autokary tam dużo siana można zaoszczędzić I dobrze niech nowy właściciel okroi co trzeba
    ABC

28.01.2026 16:37

Ciekawe dlaczego akurat zm B rozwiązali na 7 hali,a nie np zm A bo robią se na 2 linie
    Rudy

30.01.2026 00:23

Jakie L4 ,najlepsza zmiana b z hali 7 została rozwiązana, najwięcej okien, 3 linie.

29.01.2026 17:13

Pracowałem 3 lata w eko,po 2 dniach opr od jakiegoś pomarańcza,jeden ryczy na drugiego,najważniejsze to premia zero jakości to ma iść,gościu na szkoleniu nie kupiłbym z tąd okien. Tak myślałem jak długo to pociągnie,na miejscu Mateusza też bym to sprzedał Bogu dzięki mam pracę z Z NORMALNYMI LUDŹMI,nie mówię,że w eko nie ma ale za mało,większość pseudo kierowników itd nie powinno tam nawet miotły obsługiwać a co dopiero zarządzać ludźmi ja miałem styczność z iwanem z2 wynalazek z kosmosu.
    Tomo

24.01.2026 23:43

oddział w Wodzisławiu melduje sie, założylismy związek zawodowy i walczymy o etaty i premie piszcie do mnie na priv na facebooku Tomasz Terka zdjęcie profilowe z yerba mate, zapisujcie sie, im nas wiecej tym wieksze szanse na zachowanie stanowisk pracy!!!

29.01.2026 15:50

Cześć osób odejdzie,ale tak napisal Jan u góry całe glubczyckie zostanie nawet jak mieli dostać gołą płace minimalną takie są realia niestety....
    Muraż

29.01.2026 16:32

Dawaj pustaku potrzeba cie u nas na budowie ten twój szlachetny zaklad został właśnie sprzedany
    Robol

24.01.2026 23:59

Jak możecie mieć pretensje do Pana Mateusza. Ludzie , co wy piszecie? To właśnie- Wy, niedorozwinięci , nie wykształceni,nie mający pojęcia o prowadzeniu Lini, pracowników, o zarządzaniu zasobami ludzkimi, brygadzisci,kierownicy...Co piszecie te zenujace petycje... To właśnie wy się boicie o swoje stołki. A to wy, oszukiwaliście właściciela na każdym kroku. Człowiek się stara, chciał tylko pracować w spokoju. To nie. Bo z każdej strony zastraszanie, groźby w stylu. " nie przyjdziesz w sobotę to Cie dojedziemy".I Ci ludzie piszą o atmosferze w firmie?:D Ja pierniczę. Jaja nie z tej ziemi. :D Kpina i hipokryzja na każdym kroku. Pan Mateusz stworzył coś niesamowitego. Dla mnie jest osobiście wzorem. Wizjonerstwa, przedsiebieczorsci, I geniuszu. Stworzył coś na skalę światową. Miał pomysł, wiedzę i chęci Nic , tylko zazdrościć takiej głowy.
    Swd

28.01.2026 18:43

Zgadzam się , teraz ci pseudo dyrektorzy i kierownicy boją się o swoje stołki, petycję każą podpisywać. Mam nadzieje , że nowy właściciel zrobi z wami porządek i zweryfikuje czy aby taka ilość kierowników jest potrzebna . ! Good luck !
    pracownik były

29.01.2026 15:03

Obawiam się że duża grupa cwaniaczków pseudo pracowników już za niedługo będzie się musiała zadowolić normalną wypłatą taką na poziomie mniej niż 4 tys. Pan Kłosek za bardzo was rozpuścił ale nowa miotła zrobi porządek
    Szybiarz

27.01.2026 12:29

Witam weźcie przyjzyjcie się wodzislaw pseudo kierownicy marcin l i mistrz świata malysz parodia

29.01.2026 12:25

Dokladnie niech sie bioora za caly Wodzislaw. podwyzki byly po znajomosci non stop.Niech wszystkim daja po rowno na umowie a nie jedni maja roboty na 4h a maja po 7800 brutto porobia potem stoja (usunięte przez administratora) fajeczka w kibelku telefonik i życ nieumierac

29.01.2026 12:29

Niewydaje mi sie on umie tylko obiecac i to wszystko …ale obiecac to niegrzech kolesiostwo na kazdym kroku wszystko zamiatane pod dywan non stop zero konsekwencji wiec se kazdy robi co chce…
    Mały

28.01.2026 15:00

Do tego jeszcze emerytowani pracownicy na stanowiskach kierowniczych. Proszę mi to wytłumaczyć. Jeśli jest na emeryturze, to powinien być w domu. Tym bardziej że poszedł dużo wcześniej na nią. Takim powinno się podziękować w pierwszej kolejności
    Obywatel EK

23.01.2026 09:04

No cóż jaki pan taki kram! Przyjrzeć się Linii 3 zmC, bo ten fałszywy brodziaty człowiek nie nadaje się na brygadzisty. Kłamca, (usunięte przez administratora) a myśli se że jest nie wiadomo kim. Paweł kontrola jakości bardzo dobrze, że te okna wczoraj nie jechały!!!! Petycję to pisać ale na niego, może jak odda polar pomarańczowy to spadnie na ziemie!!!
    Eko

26.01.2026 03:18

No to jak źle to zawsze idzie się przenieść bądź znaleźć kogoś za siebie ja bym się chętnie przeniósł wolę zapieprzac i zarobić niż nic nie mieć jak inne linie . A czemu mu wprost nie powiecie co wam nie pasuje . Po za tym jestem zdania że i tak trzeba swoje zrobić i tak ale nie ma nic na siłę skoro ma się dość lepiej zmienić otoczenie niż pisać na forum

28.01.2026 12:58

Zapraszamy, jak ten (usunięte przez administratora) chodzi za ludźmi do toalety i mierzy im czas srania, ciekawe kto tam prowadzi w rankingu, zapewne sam jest w top 1 bo częściej go nie ma niż jest. Pan wielce gówno-dowodzący

28.01.2026 12:17

W firmie w HRach jako rekruterka pracuje baba, która usprawiedliwia zachowanie bandytki, która groziła nożem taksówkarzowi, twierdząc że wcześniej mógł chcieć ją zgwałcić. To tylko pokazuje jak poważna jest ta firma, biorąc pod uwagę jakie tuzy intelektu zatrudnia do zatrudniania pracowników.
    Dziękuję

21.01.2026 17:55

Jako pracownik, który mimo trudnych momentów i kryzysów w firmie konsekwentnie wykonywał swoje obowiązki, czuję głęboki żal związany z obecną sytuacją. Nigdy nie odwracałam się od pracy, nie okazywałam niezadowolenia w okresach problemów finansowych przedsiębiorstwa. Zawsze byłam dumna z faktu, że mogę być częścią tak dużej i znaczącej firmy. Jednocześnie nie mogę pominąć mojego rozczarowania postawą części współpracowników. Uważam, że to właśnie brak odpowiedzialności i zaangażowania w trudnych czasach przyczynia się do osłabienia, a nawet upadku firm. Postawy polegające na wycofywaniu się z pracy w okresie kryzysu, kierowaniu się wyłącznie brakiem premii, bez uwzględnienia realiów rynkowych i sytuacji przedsiębiorstwa, są – w mojej ocenie – krzywdzące dla całego zespołu. Warto również zauważyć, że warunki podstawowego wynagrodzenia oferowane przez firmę należą do rzadko spotykanych na rynku pracy, czego często się nie docenia. Wyrażam powyższe z żalem, ale i z poczuciem odpowiedzialności za miejsce, które przez długi czas było dla mnie powodem do dumy.
    ZUS

26.01.2026 18:13

Ludzie, którzy potrafią robić coś więcej niż pakowanie produktów, wkręcanie śrubek wkrętarką, wkładaniem profili do zgrzewarki, wkładaniem pakietu szyb do ram okiennych itd. sobie poradzą. Z roku na rok fach w ręku będzie bardziej pożądany. Martwi mi jedynie to, że ludzie, którzy funkcjonują tak od lat nie wpadają na pomysł, by po prostu spróbować coś zmienić w życiu, nauczyć się czegoś nowego, zainteresować się sobą. Każdy jest kowalem swojego losu i sami będziecie sobie winni jak trzeba będzie pójść do pracy w której zarobicie ułamek tego co obecnie. Pomyślcie wtedy "gdzie byłem, kiedy była możliwość nabrania fachu, nauczenia się czegoś innego niż wkręcanie/zgrzewanie/pakowanie etc"

27.01.2026 18:52

Nawet jak dadzą aneksy do umów i płacę minimalną i tak większość szczekaczy tu zostanie w firmie z podkulonym ogonem i chyba od tego trzeba zacząć uzdrawianie tej firmy....z resztą jak ktoś przejmuje jakieś przedsiębiorstwo robi najpierw badanie rynku nie tylko konkurencji w swojej branży,ale i lokalnego rynku pracy,a sytuacja w regionie jest taka,że szanse na lepszą pracę będą mieli nieliczni 😼
    XD

27.01.2026 18:39

Powiem tak jak się dowiedziałem jakie są podstawy na produkcji to to będzie pierwsze co zweryfikuje nowy pracodawca aneks na zmniejszenie podstaw i tyle nie to nara .... Zatrudni Ukraińców ludzi ze wschodu i na tym się skończy nigdzie tyle się niezarabia za wkręcanie śrubek no sorry ale firma robi się nierentowna wtedy
    Nie sądzę

27.01.2026 15:42

Jak ktoś wpada na pomysł ,żeby zatrudnić osoby takie sprzątające gdzie mnóstwo innych firm bierze zewnętrzne usługi, które na parę godzin wpadają sprzątają i spadają to później może być jazda i jest bo w fabryce jeśli nie masz pojęcia jak ona działa to później płacisz firmie , której technicy nie rozróżniają ram ze stalą od bez stali ,a mają ustawić i wyregulować moment dokręcenia zawiasów w maszynach - to jest ta innowacyjna dupa blada. Wlaściel patrząc na tych ludzi z łapanki co się dwóch rzeczy na krzyż nauczyli,którzy podpierają stoły , żrą ciastka słonecznik czy łądują się dzienną dawką Fejsbuka i Tik - Toka to jeśli masz czas na bzdury , a nie masz czasu na zaangażowanie się w pracę gdzie linie potrafią się zapchać przed zgrzewarką na stole czy na prasie i nikt nie kwapi się pomagać bo mnie to " ch ... J" obchodzi to później przekłada się na ilość ,a od ilości były premie i kto komu zaszkodził ?. Odnośnie samego pionu kierownictwa to w zakresie waszych kompetencji jest chwycenie tego rozgradiasza za mordę bo nowy jak przyjdzie ,a ma kilka zakładów pod skrzydłami to polecą ci , którzy udają , że pracują i ci którzy udają , że czymś kierują . SWD - maszyn za tyle tysięcy i pytanie czy ta wasza oszczędność na klasie ostrzenia wkrętów nie skutkuje tym , że maszyny chociaż w opcji ze skręcaniem tego nie robią .
    Mnnn

25.01.2026 10:23

Chciałbym zwrócić uwagę , co teraz się dzieje. Nagle szukają oszczędności w tej firmie bo chcą pokazać Panu Prezesowi , jak sobie świetnie radzą. Jestem sobie zwykłym pracownikiem produkcyjnym , i logicznie ja sobie myślę tak , nagle rozwalają nas na 2 zmiany , nie patrzą że mamy rodziny ,dojazdy , bo po co oni mają jedną zmianę a my to l tylko robaki bez zdania . Po to by zaostrzedzic trochę na prądzie i dodatku nocnym tak to rozumuje ok ale dlaczego nagle tworzą się nowe stanowiska? Więc gdzie ta logika pół zakładu będzie chodzić tak pół tak więc , autobusy będą jeździć pół puste na nocce ? Ale zaostrzedzimy na dodatku nocnym hurraaa... Panie Prezesie ja ci współczuję , jak oni Pana firmą nie logicznie zarządzają .

25.01.2026 16:44

Panie Prezesie proszę się przyjrzeć aluminium co oni teraz z nami zrobili rozwalili na 2 zmiany żeby pokazać panu że można coś zaoszczędzić, ale co to za oszczędności skoro jedno stanowisko zlikwidowano kierownika zmianowego a robią dla niego następne stanowisko gdzie będzie wdrażał się przez następne miesiące czy to jest jakaś oszczędność raczej nie !!! Nastepnie na stołach ilu na zmianie będzie brygadzistow ?? To nie są oszczędności to jest ratowanie swoich tyłków.Nie zapytano nas o zdanie co mamy z dziećmi zrobić czy mamy jak dojechać do pracy. Ciekawe jak mamy się zmieścić w autobusie ktoś o tym pomyślał w ogóle raczej nie!!Czerwoni tylko patrzą na siebie bo się boją o swój stołek oni nie szukają oszczędności patrzą tylko na siebie żeby niczego nie stracić.
    Kwndb

27.01.2026 08:45

Popieram. Teraz będziemy robić na premie dla trzech brygadzistów. PO co?

26.01.2026 22:59

Na wodzisławiu 2 kierownikow na 6 lini to jest cyrk w bani…

27.01.2026 07:04

Na Kornicach na szybach podobna sytuacja, 2 kierowniczki magazynu

22.01.2026 17:36

Michal

23.01.2026 18:27

I te stanowiska co sa porobione sztucznie,aby nic nie robić a kase brac. Tak samo liczba kierowników na co ich az tyle... to tez jest kasa.. albo inżynierowie to jest hit 🤨
    Blue

26.01.2026 18:35

Dokładnie. Kierowników na rannej zmianie od groma, zastępców, szefów działów itp . Pytanie po co?? Co taki szef działu robi ?? Zmiana popołudniowa,nocka z 1kierownikiem daje radę,to po jakiego diabła tyle tych czerwonych jest na ranną zmianę?
    Stary pracownik

25.01.2026 11:43

Jest jeden sposób na uzdrowienie firmy, szef musi przestać cackać się z nierobami. Normalny pracownik zrozumie, że jest gorszy czas i zaakceptuje brak premii przez kilka miesięcy, nierób ucieknie na L4. Po powrocie powinni dostać wypowiedzenia, pół roku i firma oczyściłaby się z takich "pracowników". Druga kwestia to cwaniary uciekające na ciążowe zaraz po dostaniu rocznej umowy, znam takie co obchodziły jubileusz 10lat a w pracy były może ze 2 lata, jedno dziecko po drugim a firma płaci. Pan Kłosek jest za dobry, nie jest to moja pierwsza firma i nigdzie nie spotkałem tak dobrych warunków zatrudnienia i troski o pracownika. Niestety wielu to wykorzystuje a wam forumowym pieniaczom powinno być wstyd.
    młody pracownik

25.01.2026 16:01

Paln..się w ten du.... jak kobieta zachodzi w ciąże to to jest cwaniara? To sobie taką znajdz i będziecie mieli dobrze .Czekaj a może ty jesteś z tych nowoczesnych i wolisz własną płeć
    ZUS

26.01.2026 18:02

Nie chce cię martwić ale większość kosztów bierze na siebie ZUS. Pracodawca finansuje pierwsze 33 dni nieobecności pracownicy. Nagroda jubileuszowa to dobra wola pracodawcy, także wszelakie uwagi musisz kierować do niego. Dzieci brakuje, także moim zdaniem powinniśmy zrozumieć i docenić ludzi, którzy decydują się na taki krok. Pragę również przypomnieć, że firma w której pracujesz jest bardzo prorodzinna (bynajmniej na taką się kreowała)
    Kapibara

26.01.2026 16:28

Utrzymanie ruchu kiedy ktoś się wezmnie za to góra obsadziła stołki tylko dla swoich, nie idzie załatwić żadnej sprawy, wszystkie stanowiska po znajomości, reszta mechaników się nie liczy

25.01.2026 15:56

Zaczęło sie palić to już nikt nie chce premii to chyba za późno trochę by coś zmieniło sie w tej firmie
    qqryk

26.01.2026 11:46

Pali sie juz od dawna, tylko nikt tego nie zauwazal. Ciagle tylko premie i premie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eko-Okna?

Kontakt - Eko-Okna S.A.

Spacerowa 4 47-480 Kornice

Olek

23.01.2026 20:20

Co ziomki piszecie do prezesa żeby nie sprzedawał ale jeszcze w czerwcu jechaliście po nim jak nie daje premi jedziecie po nim a teraz jesteście rodziną taką że smarujecie się be wzajem i sprzedajecie się te Kornice to jedna wielka porażka wy ślazaki tacy jesteście donosić na siebie i szczuć
    NibyNic

26.01.2026 07:45

Ślązaki czy nie tam jeden na drugiego donosi...prócz tego obłuda flausz i kopanie dołków pod nogami brak słów czasem na to co odwalają żeby np pozbyć się osoby z danego stanowiska tym bardziej brygadzisty nawet jak jest ok. Jak do pracy nie mogą się przyczepić to w życie prywatne wchodzą, szczują,obgadują i robią straszne świństwa żeby tylko się go pozbyć. A puki on nie kuma że to oni to liżą mu (usunięte przez administratora) bo liczą na lepszą premię 😅
    Aaaa

26.01.2026 05:47

Witam potrzebuje się dostać z Jastrzębie-Zdrój do kronice 2lutego do pracy może ktoś coś wie o trasporcie

18.01.2026 21:13

Wszyscy narzekają na produkcję ale handlówka wcale nie jest lepsza. Rączka rączkę myje, wszyscy fałszywi i dwulicowi, ciężko znaleźć kogoś życzliwego. Na Wodzisławiu jest taka chuda stara baba z czarnymi włosami, która sobie myśli że pozjadała wszystkie rozumy świata i jest Bóg wie kim a to taki sam pracownik jak cała reszta, obok niej siedzi gruba blondyna co waży przynajmniej 100 kg i tak obie obrabiają wszystkim (usunięte przez administratora) i psują atmosferę, że to aż przykre, że nikt nic z tym nie robi...

25.01.2026 19:01

Nie mam i się cieszę. Pracowałem z nimi i już wolę robić gdziekolwiek indziej niż tam

25.01.2026 22:41

Hahaha nie, kiedyś tam pracowałem i nie mam już z nikim nic wspólnego

25.01.2026 16:06

Co niektórzy zejdą w końcu na ziemię mowa o kierownikami wieśniakami którzy umieją ryczeć po człowieku należało wam sie bóg widzi
    Flo

25.01.2026 14:45

Bardzo mnie to cieszy się wreszcie skończy jak przyjdzie nowy właściciel eko trolle
    Kajmak

25.01.2026 10:27

Może jak firmę przejmą ktoś zrobi porządek z tym kolesiostwem na utrzymaniu ruchu. Patrzą tylko na swoich masakra, na chwilę ta pracowałem ale to co się tam działo przechodziło ludzkie pojęcie
    PETYCJA

23.01.2026 18:18

Mam pytanie do tych, ktorzy wymyslili ta glupia petycje i sie pod nia podpisali. Jezeli jedyna mozliwoscia pozostania obecnego wlasciciela i ratowania firmy bylyby ogromne oszczednosci czy bylibyscie w stanie zrezygnowac ze wszystkich dodatkow i premii czy nawet zmniejszenia podstawy na czas nieokreslony ? Czy przy golej podstawie pracowalibyscie sumiennie, zeby firma wyszla z dolka ? Czy bylibyscie tak lojalni i nie szukali innych opcji, jezeli o taka lojalnosc blagacie p. Kloska w tej petycji? Czy moze posypalyby sie wypowiedzenia i L4 ? Czy cos za cos byloby dla was do przelkniecia czy wymagacie tylko poswiecenia ze strony Pana Kloska? Pytam zarowno niebieskich jak i kierownikow, dyrektorow i brygadzistow. Nie musicie odpowiadac tutaj ale odpowiedzcie sobie sami. Ja tu pracuje i znam ludzi tu pracujacych i chyba niestety znam odpowiedz wiekszosci i dlatego zycze Panu Kloskowi wszystkiego najlepszego na nowej spokojnej drodze zycia. Nie wymuszajcie poswiecania na kims, jezeli sami nie jestescie w stanie nic poswiecic zeby mu pomoc.
    xD

24.01.2026 20:16

zartujesz 😂 slunzacy predzej pojda na kolejne pol roku l4 albo w pracy posiedza nad telefonem w kiblu 😂 ale pomarzyc mozna, trzeba bylo wiecej skarg do Pip dawac typu : nie mozna nas kontrolowac kamerami, teraz posiedzicie na bezrobociu synki
    yu

25.01.2026 08:00

Ciebie zakompleksiony hadziaju to bezrobotne też czeka a kamery na zakładzie mogą służyć tylko poprawie bezpieczeństwa a nie jako narzędzie do kontroli i dozoru pracownika no ale jeśli ktoś ma mentalność niewol....to mu to nie przeszkadza

22.01.2026 13:41

W firmie zle nie ma pieniędzy a premie wypłacają dziwne
    yo

24.01.2026 18:21

Rafako padało ponad rok ludzie rok czasu absolutnie nic nie robili a mimo to premie ,wypłaty były wypłacane .Wszyscy obiecywali pomoc niby inwestorzy byli i co i g,.... zakład splajtował bo splajtować miał. Eko jak nas Velux kupi też zostanie zniszczone bo po co konkurencja a nawet jeśli coś zostanie to większość ludzi zostanie zwolniona.
    Do szefa

23.01.2026 18:14

Powiem tak ! Zachowanie Kłoska to (usunięte przez administratora) pod dnem ! Ucieka z podkulonym ogonem jak firma ma problemy ! No tak .. najlepiej sprzedać firmę jak się zawaliło sprawę! Dla mnie taki człowiek jest gó..o warty ! Ludzie przez 25 lat pracowali żeby tobie ..Ty dzbanie i twojej rodzinie się dobrze żyło! Wszystkie złe decyzje zawdzięczamy tobie i nieudolnemu zarządowi (łyko i inni ..) teraz kiedy okręt tonie to ty uciekasz jako pierwszy!! Dla mnie jesteś zwykłym tchórzem!! Bilbordy , przemówienia … po co to było ? Narobiłeś zwykłym szarakom nadziei a teraz uciekasz? Oby kolejny wlaściciel nie był aż tak głupi jak Ty … Żyj tam sobie …
    Gosc

24.01.2026 12:51

Albo zdrowotne. Z takimi długami to można naprawdę wpaść w różne choroby.

24.01.2026 17:11

Czemu tego nie powiedziałeś na spotkaniu z szefem?? Tylko na goworku cwaniaka udajesz

23.01.2026 17:15

Bo w eko to jedna rodzina starszy,kierownik,iwany to kawał s...syna pracowałem tam niech to padnie banda idiotów gnojacych jeden drugiego a najbardziej martwią się whu...grający niech to padnie
    Mateo Kornice

23.01.2026 16:52

(usunięte przez administratora) byś już odpuściła,szukasz naiwnych ale takich już na eko niema,(usunięte przez administratora)inne ciężko pracują od dzwona do dzwona więc warto pilnowaćbpracy bo można ją szybko stracić ,my mamy oczy i uszy nie wstyd Ci
    Dran

23.01.2026 08:21

22.01.2026 14:12

Gosc

23.01.2026 03:00

O tak właśnie i jeszcze podpisywanie się pod zalosnymi petycjami i wymuszanie robienia czegoś z litości. Panie Klosek niech Pan robi to co dla Pana najlepsze.

21.01.2026 15:47

#Kryminolog
    Przemo

22.01.2026 18:04

Problem jest właśnie taki, że pracownicy nie myślą. Podpisują jakieś żalosne petycję, które mają chronić wyższe stanowiska. Ci na dole dostaną tak jak piszesz. Prawda taka, że większość i tak nie odejdzie, bo tak naprawdę nie ma gdzie...

22.01.2026 22:33

A po przejęciu to Velux chce odrobić te 3 mld, czy doić EkoLudki? 😂 Velux też ma swoje problemy i są związane z architekturą. Czyli dosłownie tym, czy ludzie będą budować jeszcze domy z oknami dachowymi. Po takim przejęciu może tak być, że Velux zacznie zwalniać ludzi, wygaszać produkty z Eko i wprowadzać okna dachowe. A może też przejąć klientów i produkty z Eko co bardziej przypomni fuzję. W tym drugim wariancie niestety niemoże sobie pozwolić na pogorszenie warunków dla Eko ludków bo jeśli teraz odchodzą ludzie co normę wyrabiają to wtedy odejdą ostatni wartościowi. Takim dowodem jest zieleń na jednej nitce, gdy na dziewięciu jest czerwień. Więc mają dwie drogi i w jednej i w drugiej mogą się przejechać 😵‍💫 I chyba jeszcze nikt nie wspomniał, że po przejęciu mogą wylecieć z handlówki z Eko. Czyli Ci co czekają z kawusią na klientów. A Velux swoją siate handlową ma 😆
    Starydziad

22.01.2026 17:22

Takie przypomnienie dla kierowników i brygadzistów jeśli chodzicie z tymi śmieszna petycja a ktoś nie podpisze proszę tych osób nie szkalować odwracajcie się i idziecie dalej wszelakie takie sytuacje zostaną użyte przeciwko wam jako mobbing !! I proszę to zapamiętać
    #OperatorMaszyn
    PRAWDA

21.01.2026 23:53

TO WSZYSTKO ZOSTAŁO PRZEPOWIEDZIANE WSZYSTKO SIE WYPEŁNIA, NA NASZYCH OCZACH https://paruzja.info/lista.php
    Dziki

20.01.2026 05:18

Podobno zebranie było wczoraj na 7, i Kłosek pytał ile chcemy odpraw, bo do czerwca eko sprzedane

20.01.2026 22:36

Kluczowy jest 4 kwartał, był najbardziej dochodowy. Więc poczekajmy na podsumowanie całego roku.

21.01.2026 23:41

5 kwartał będzie najważniejszy

21.01.2026 16:41

Narzekaliscie na eko a teraz prosicie szefa zeby nie sprzedawal jesteście fałszywi jak diabli

21.01.2026 23:40

To dyrekcja o to prosi. Kiedy emocje już opadły i ludzie nie poszliby za owczym pędem "bo będziemy robić u duńczyków za najniższą krajową" to ta lista byłaby bardzo krótka 🫣
    Gołebiorz

21.01.2026 22:54

Mam pytanie co z tym gołębiem na hali 4, bo lata już tam cały tydzień. Chciałbym napisać petycje by UWOLNIĆ gołębia natychmiast. Wolność dla ptaków !
    #Balsamista
    Szuka

21.01.2026 20:34

Witam , dlaczego do eko nie przyjmują już kierowców ?

Zostaw merytoryczną opinię o Eko-Okna S.A.