Eko-Okna

• Tłustomosty
  • Gródczanki
Katowice - Eko Okna S.A.
Kornice - Eko Okna
Racibórz - EKO-OKNA SP. Z.O.O.

3. Opinie o pracodawcach Kornice
  5. Opinie o Eko-Okna S.A.

Opinie o Eko-Okna Kornice

Nie przegap nowości o Eko-Okna S.A.!

05.09.2023 22:57

Onooo

06.09.2023 19:56

Zdecydowanie jestem za tym żeby zrobić z tym o to człowiekiem porządek zero szacunku do ludzi.... wyzwiska naśmiewanie się z Pana Wojtka i nie tylko JAJO pokazuje klasę na każdej zmianie
    Xyz

07.09.2023 20:15

Jajo Już raz miał sprawę o (usunięte przez administratora) To mu hale zmienili i dalej gnębi ludzi Panie prezesie może pan się tym zainteresuje @Pracodawca

07.09.2023 12:08

Czy będąc na L4 w ciąży dostanę podwyższke, tą którą mają dostać wszyscy ?

07.09.2023 17:40

Przecież masz L4 . To wiadomo że nie
    Jacek

07.09.2023 19:15

Myślę że tak. Niby ta druga co ma być w styczniu ma być zależna od braku L4 w miesiącach wrzesień-grudzień.Co jest trochę kpiną bo to miesiące w których jest najwięcej narażeń na choroby....Zresztą ta podwyźka to też kpina 2 lata prawie czekamy mamy początek września.A oni znowu przenieśli o miesiąc ....Na październik i to całe 180zł na rękę :) To ma być żart ? Powinno być od razu 360 podwyżki a nie za kilka miesięcy znowu
    Domi

06.09.2023 19:11

Gdzie zgłosić Kierownika który unosi głos (bardziej krzyczy po pracownikach) ? Chyba panu kierownikowi z zm B hali 7 Coś się pomyliło żeby do ludzi nie przyjemnie się odzywać i unosić ...
    Inny

07.09.2023 17:24

Bzdura pan T. Jest w porządku robi wszystko co w jego mocy żebyśmy zarobili pieniądze a nie ochłapy przychodząc z 6 hali mieliśmy po 20/30 zł premii teraz w końcu mamy pieniądz i nie raz zakasa rękawy i pomaga na liniach piszą takie bzdury osoby którym się nudzi i mają z tego dobra radość miej serce i pomysl że takie pomówienia mogą kogoś boleć!!!!
    Zwykły robol

07.09.2023 17:38

Również nie zgadam się z Tobą... jak pracuje od początku na z7 tak jeszcze nigdy nie słyszałem żeby krzyczał chyba nie byłeś na H2 gdzie Harry drze japę i za to został kierownikiem H2
    Premie

06.09.2023 18:09

Moim skromnym zdaniem premie powinny być udostępnione na portalu pracowniczym w zależności od działu. Nie może być tak że cała zmiana płaci za błędy kierownika! Jak kierownik zawali sprawę to wszyscy muszą za niego płacić ? Dlaczego ?

06.09.2023 02:01

Hahahaha

06.09.2023 12:33

Co z tego że dostaną podwyżkę jak tyle samo procentowo uwalą z premii. Ekran i papier wszystko przyjmie (chodzi o informację o premii i podwyżce) a realia są takie, że ile dadzą tyle zabiorą.... Juz w drugim miesiącu bo pierwszy będzie na pokaz he tak robili i tak robić będą z wami. Kilka lat w tym śniętym (wróć) świętym luksusie miałem. Zero przejrzystość jeżeli chodzi o zarobki.... Co innego na bilbordach i stronie i umowie a co innego na pasku który równie dobrze mógłby być po koreańsku lub staro egipsku.... Powodzenia ludu i nie bójcie się uciekać stamtąd bo lepiej to będziecie mieli gdzieś indziej i tylko nie bać się zmian
    Laska

06.09.2023 09:08

Słyszałem że na mwg pracujecie już po 12 h!!! Czy Wy macie wgl godność ? Jak można się tak dać (usunięte przez administratora)… kierownikom ? Żenada

05.09.2023 22:25

06.09.2023 07:39

I co on takiego ciekawego zrobi, aby ludziom żyło się lepiej i dostatniej? Premię uwali? Ósmy dzień roboczy wprowadzi? Zwykły pachołek i jak każdy z nas xD
    Przyszlypravownik

04.09.2023 10:45

Witam , mam pytanie . Chcę podjąć pracę w tej firmie i przychodzę z pytaniem. Jaka mogę dostać stawkę na start ?

04.09.2023 19:36

Pamiętaj że tutaj nie możesz zachorować aż do śmierci I nawet żadnej sytuacji losowej bo zaraz zostaniesz z niczym Chyba że kochasz piiisssss i jesteś pseudo katolikiem to masz nawet szansę na awans
    Xxx

06.09.2023 06:22

3500 zł na rękę plus godziny nocne około 200 zł czyli coś koło 3700 zl

04.09.2023 19:40

05.09.2023 09:24

I jak mają to "przetrwać", bo inaczej się nie da tego nazwać ci na pakowaniu, ci co kursują pomiędzy halami, a dworem i są narażeni na przeziębienia oraz nie pisząc o wypadkach losowych? Rozkładając wypłaty na czynniki pierwsze tak to może wyglądać: 2023 Podstawa: 3500 Dodatki stażowe i nocne: 300 Premia:1200 2024 Podstawa: 4000 Dodatki stażowe i nocne: 300 Premia:700 I w tym roku i następnym po 5k. Oczywiście i lament na premię bo "kryzys, bo wydajność słaba" :D Oby jak najwięcej ludzi z podwyżkami, bo w w następnym roku trzeba bardzo szczegółowo przyjżeć się zyskom firmy!!!
    Oawd

04.09.2023 21:25

Podwyżka dla najlepiej zarabiający tak powinno być w newsletterze 5% od najniżej zarabiających a 5% od najwyżej to różnica jak zawsze Ci na górze myślą o sobie
    @Daniel Brygadzista

02.09.2023 11:28

Na hali 7 linia 4 zmiana B Brygadzista! Jest bardzo w porządku! Jest ogarniętym Brygadzistą jedyny najlepszy na tej hali ! Jest kompetentny i rozważny! Ogarnia wszystko . Pomaga i zarządza ludźmi tak żeby było wszystko w porządku! Chciał bym pracować na tej linii . Wielo krotnie chciałem się zwolnić! Wielo krotnie chciałem zmienić hale . Ale zostałem tu ,bo mam nadzieję,że trafie na odpowiedniego brygadzistę jakim jest Pan Daniel na linii 4 zmiana B
    @brygadzista

02.09.2023 11:33

Też jestem tego samego zdania ! Dziewczyny zawsze były zawiste i zazdrosne ! Ktoś z kimś gadał i zaraz ploty ! I tak jest wszędzie! Więc niech się zajmą robotą a nie tym że ktoś tam coś tam o kimś gada! A na hali 7 linia 4 zmiana B Dziewczyny bardzo źle się traktują i sami mężczyźni powinni tam pracować! Albo nie które przemieść na inne stanowiska !

04.09.2023 19:00

Jest jednym z najlepszych brygadzistów umie zarządzać ludźmi pracowałem tam i dobrze spominam tą linkę

01.09.2023 17:56

Całe 5% podwyżki przy 100% inflacji !!!BRAWO

04.09.2023 16:00

Masz rację to wychodzi całe 180 zł na rękę przy 5% ,Pomyliło mi się z 10%. BO tyle mninimum powinno być.....
    Haha

04.09.2023 16:05

Ahahahaha a ja dalej przestrzegam przed pracą w tej zacnej jak to prawie określasz firmie a wiesz dlaczego? Bo tam pracowałem kilka lat i nie miałem zamiaru czekać i słuchać KŁAMSTW, STRASZENIA, PRZYMUSZANIA. I wiesz co? Lepiej mi się śpi, lepiej zarabiam i nie czekam w tym.... Dołku na to, że może się poprawi. Masz rację nikt nikogo nie trzyma na siłę a ciekawe co zrobisz jak nagle tak 4tysi ludzi zrobi? Pamiętaj jeżeli straszysz ten drugi musi się bać a nie śmiać comorende. A więc na kolanka rozpalaj ognisko i dalej puszczaj swoje znaki dymne na cześć wodza i łeko łokeń zostaje ci tylko miauczeć ze złości że ktoś może mieć inne zdanie na temat tego luksusu w którym siedzą niestety z różnych powodów po uszy.

03.09.2023 17:07

Co do podwyżek... Od października pierwsza dla wszystkich, a w styczniu druga dla tych co nie będą mieli L4 we wrześniu, październiku, listopadzie i grudniu. Ja pracuje już 11 lat, dobrze pracuje, żadnej UŻ, L4, w soboty jak trzeba przychodzę. I co - w październiku jestem że względów zdrowotnych zmuszony pójść na L4 i po podwyżce. A jakiś Kowalski, co np. Mial L4 w kwietniu i robi dopiero pol roku dostanie. Bo on miał L4 w kwietniu a ja w pazdzierniu. Bzdura totalna.
    Ooo

03.09.2023 21:14

Jasne i przejrzyste zasady zostały przedstawione zawsze można się odwołać jeśli jakiś zabieg jest planowany dłuższy okres czasu

04.09.2023 06:38

Można się odwołać, ale czy to coś da. O podwyższce jak już powinien decydować cały rok pracy a nie tylko ostatnie 4 miesiące. A najlepiej cały okres jak się pracuje.
    Biuro

02.09.2023 13:59

Spawalnia dostała 800 zł brutto podwyżki. Teraz jeszcze 5 procent. To jak to się ma do tych danych z wielką łaska 5%?To jest dyskryminacja. Pracują.. tam moi znajomi. Mają między 5600 a niecałe 6000 brutto. Ale oni zagrozili zwalnianiem się, to może my też tak zróbmy? Jeśli inaczej się nie da.
    Natalia

03.09.2023 17:01

Tak ok 8 lat temu zrobiliśmy strajk, że nie będziemy robić. Chcemy podwyzek itd. Wyłączyliśmy maszyny i wyszliśmy na zewnątrz. Szefunio przyjechał i co... Powiedział że ma tyle kasy i w tej chwili zamknie tą całą działalności i super sobie będzie dalej żyć. Wybierajcie, wracacie do pracy czy do domu i Eko Okna kończy dzialalnosc. I co zrobiliśmy... każdy bez słowa powędrował na swoje stanowisko. Kto z Was to pamięta?

01.09.2023 14:22

Zosia

03.09.2023 01:10

Ten uśmiech może być fałszywy, zwykle tak jest w jego przypadku. Słodzenie jak dobrze idzie. Jak już jest gorzej, to szukanie winny w innych, byle nie w sobie !
    Wsad

01.09.2023 18:19

Witajcie,jak już pewnie się zapoznaliście z nowym newsletterem odnośnie premi motywacyjnej oraz podwyżek, chciałbym zadać parę pytań nam pracownikom jak i administracji w której jak większość wie lub nie są ludzie pracujący na codzień w naszej ukochanej firmie. A zatem,czy starzy pracownicy są zadowoleni z obecnego benefitu i podwyżki która obejmuje WSZYSTKICH pracowników??? Od października firma oddaje nam kolejne 10% z 20% które zostały nam zabrane,poprzednim razem odbyło się to na zasadzie BO ZROBILIŚMY WIĘCEJ,to od września będzie lepsza premia. Każdy z nas wie jak wygląda praca na produkcji,lub moze nie zdaje sobie sprawy co tam się dzieje. Już tłumaczę i tu uderzam w zarząd, ponieważ po dzisiejszym newsletter'ze jestem załamany. Czy WY ZARZĄD, zdajecie sobie sprawę z tego,że dając KAŻDEMU pracownikowi taką podwyżkę automatycznie krzywdzicie starego pracownika, który niejednokrotnie za łeb i za szyję ciągnie linie produkcyjne żeby wyrobić normy, nauczając nowych pracowników, pomagając na każdych innych stanowiskach pracy,od marca czekamy na aneksy, słyszymy ,,będą,będą"... Mamy wrzesień i dostajemy informacje o podwyżkach dla każdego i to nie jednorazowo bo w styczniu dostaniemy dokładnie tyle samo co Ci, którzy złożyli wnioski w marcu INDYWUDUALNE i już je dostali,czy według WAS jest to sprawiedliwe??? Czy na prawdę chcemy doprowadzić do tego,że starzy zaczną się zwalniać na potęgę i zostanie banda brzydko mówiąc choć to i tak delikatnie (usunięte przez administratora), których my starzy wyręczamy robiąc coś za nich bo nie potrafią pracując na jedynym stanowisku X miesięcy a nawet LAT! To nie jest nasza wina,że społeczeństwo jest jakie jest,ale (usunięte przez administratora) tak się bawić nie będziemy!!!

02.09.2023 20:12

No właśnie wyobraź sobie, że według mnie to był dopiero niesprawiedliwy system. Jak człowiek zaczynał karierę w Eko, to robił z takimi agenta i co wrzucili go na głęboką wodę do czarnej(usunięte przez administratora) Rób wszystko na 200%, a przez może rok zarabiał połowę tego co oni! Po tych kilku latach wyszło, jakie to lebry i krętacze były. To teraz to ja mam 100% premii, a te gamonie po 50% i obrażeni byli na soboty za 150. Już gadają, że nawet za 200 nie przyjdą. Po około 6 latach dają ok 250 brutto stażowego. Wiele osób po 10 latach ma 430 brutto stażowego. Są jacy są, ale uczciwie pracują i na l4 nie chodzą. Także kto po 10 latach na produkcji nie ma 5000 brutto podstawy + 430 stażowego ten lebra i tromba :D

02.09.2023 21:02

Od roku pracuję w tej firmie za 3100-3400 zł, przykładam się pracuję sumiennie, staram się jak mogę, a przy wypłacie dostaje mniej niż wynosi podstawa oraz ochłapy z premii, których nikt nie chciał wziąć. Ludzie narzekający na wypłatę w przedziale 4200-5000 niech się cieszą bo są ludzie, którzy pracują za grosze...
    Bogdan

26.08.2023 22:16

Praca nie jest zła, pieniadze podobnie jak wszedzie. Kiedys byly super, teraz bywa roznie. Duzo reklamacji i bubli wiec nie ma co sie dziwic. Chcialem isc na dzial sprzedazy ale slabo z komputetem u mnie wiec trafilem na rolety. Nie narzekam. Moj kierownik akurat jest ok, ale chlopaki mowili ze na drzwiach jest masakra. Wiec nie cala firma jest zla.

27.08.2023 20:31

Mniej ludzi ,mniejsza produkcja mniejsze wypłaty , i mniej bubli, mniejsze premie .Mniej ludzi = większy przelicznik wyprodukowanych okien na pracownika :) Czyli teoetycznie produkujemy więcej , ludzi jest mniej więc koszt produkcji się zmniejszył.A wypłaty są też mniejsze , a powinny wzrosnąć...I czego tu nierozumiecie? Cisną nami ile się da
    Agrafka

02.09.2023 13:55

Przecież dostajesz to co masz na umowie, sam się na takie warunki zgodziłeś, to ze były dodatkowe soboty i niedziele to już historia, w tej firmie każdy kto nie realizuje lub się im przeciwstawia jest „ odsuwany” dlatego ekipa z Lubomii nadal jest na stołkach, bezrefleksyjnie realizują wizje, które obciążają finanse firmy. Efekt będzie taki ze prędzej czy później firma pójdzie pod młotek
    Wynagrodzenie

26.08.2023 07:42

Powinna być stała stawka 6 tys za przepracowany miesiąc bez chorobowego,te głupie wyliczanie premii jest tylko po to żeby dyrektor i kierownicy mogli przytulić więcej ! Wtedy każdy pracowałby spokojnie i sumiennie !!! Jeżeli firma chce być w czołówce pracodawców co dbaja o pracownika to niech nie biorą każdego lepszego do pracy tylko trzeba się skupić na rekrutacji … myśle ze wtedy oddzieli się nierobów od sumiennych pracowników

31.08.2023 17:47

A ty nie rozumiesz, że wystarczy zabrać jakimś pracownikom po stówie premii i sobie, czyli kierownikowi przypisać? Przecież nie ma wykazu premii, na pasku nie pisze jaką masz premię procentową, więc wszystko jest możliwe. Niestety, ale większość kierowników i brygadzistów to alimenciarze. Ich zobowiązania poszły do góry, więc kreatywna księgowość względem "premii uznaniowej", a nie za wykonaną robotę również.
    Heheszki

01.09.2023 07:13

No więc wszystko co napisałeś to bzdura. Premie kadry są weryfikowane przez zarząd co miesiąc, przekroczenie puli jest natychmiast blokowane przez dział płac - to nie jest wspólna pula z podległymi pracownikami! Kierownicy nie mogą sobie sami przypisywać premii. Czy ty się z choinki urwałeś? Każdy ma przełożonego - nawet Szef ma radę nadzorcza. Myślisz że dlaczego kierownicy dostają premię dopiero 20go s nie razem z pracownikami?
    Cyrk

30.08.2023 19:07

Brygadziści którzy otrzymali to stanowisko bo kolega jest kierownikiem , norma w tej firmie. A kierownicy to porażka, mam swoje lata trochę przepracowałem w różnych miejscach ale takie coś tylko w eko. (Kto wie ten wie oco chodzi ) .
    Pracująca

31.08.2023 10:46

Wielka klika to jest na Z6 to co tam się dzieje to porażka . Jeden drugiemu wchodzi w (usunięte przez administratora) żeby tylko ściemniać i nic nie robić . Serdecznie nam tego dość bo źle się pracuje . Zawsze dawałam z siebie wszystko a teraz mam już wywalone bo ileż można pracować za kogoś . Brygadziści to dramat i porażka !!! I niewarto rozmawiać z kierownikami bo to i tak nic nie da a se tylko problemów można narobić .
    Bartek

28.08.2023 23:36

Chciałbym zadać pytać,czy firma planuje jakieś podwyżki bo to co się dzieje na produkcji to przebija wszystko. Ludzie, którzy są pupilkami od kierownika i brygadzisty,któryś raz z rzędu dostają podwyżki, gdzie mają już lekko 4k podstawy. A człowiek pisze prośbę, bo od paru lat podwyżki na oczy nie widział i odrzucone i ciesz sie,bo masz 3.5. Takie zachowanie demotywuje do pracy,zamiast zachęcać. Może w końcu pora coś z tym zrobić,bo nie wszyscy są tacy jak Ci co potrafią wszystko załatwić przez wchodzenie w tylek...
    Jurek

31.08.2023 06:58

Ludzie robią po 7 lat i mają 3500 podstawy. Jak się nie upomnisz to zapomnij, Ile mają robić 10 lat 20 ? do śmierci za 3500? Kpina....
    Dymo

31.08.2023 10:21

Kierownicy już maja podwyżki, brygadzisci tez. Ale zwykły robol nie!!! Chyba, że to wazelina od ww? Kłosek straci dobrych pracowników i będzie za późno odbudować kadrę, zamówienia spłyną i będzie ich wiele ale nikt tego nie zrobi. Będzie płacz i sztuczne podwyżki, premie itd. Tylko za późno. Zwolnienia idą pełną parą!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eko-Okna?

Kontakt - Eko-Okna S.A.

Spacerowa 4 47-480 Kornice

30.08.2023 07:39

Danon

30.08.2023 17:05

W takiej sytuacji brygadzista powinien być zwolniony a jeśli kierownik go kryje to i on powinien być pozbawiony stanowiska! To jest właśnie to co wszystkich drażni, kierownicy nie podają informacji ile jest wgl premi. Taka informacja powinna być ogólnie dostępna dla każdego pracownika żeby wiedział za ile pracuje !!!!!!!! PREZES POWINIEN ZROBIĆ Z NIMI PORZĄDEK BO TACY LUDZIE NIE MAJĄ SZACUNKU DLA TYCH KTÓRZY TAK NAPRAWDĘ NA NICH PRACUJĄ !!!! PRZECIEŻ TAK NAPRAWDĘ ZE TYLE LUDZI SIE ZWOLNIŁO TO WINA KIEROWNIKÓW I BRYGADZISTÓW !!!! Oni doprowadzili do tej katastrofy .
    Trytytytytyty

31.08.2023 08:53

Hahaha bo trzeba się zwolnić a nie płakać. Zwolniłem się po wieloletniej pracy i żałuje ze tak późno! Mam lepsza prace, bliżej, czas dla rodziny, zacząłem w końcu dbać o zdrowie bo pracując na trzy zmiany w tej, pożal się Boże „firmie” nie szło, człowiek byl ciagle wypompowany psychicznie i fizycznie. Spotkałem ostatnio znajomego który tez się zwolnił po wielu latach, inny człowiek. Masakra, teraz patrząc na to z dystansu widzę co to obrzydliwe miejsce robi z ludźmi. Ci kierownicy, brygadzisci od siedmiu boleści, pretensjonalni, ograniczeni, pozbawieni kultury. Jestem przekonany, ze na ta firmę w końcu spadnie jakaś kara za traktowanie przeciętnego człowieka jak użytkowy (usunięte przez administratora). Nie bójcie się zwolnić i poszukać dla siebie spokojniejszego miejsca pracy. Czasem 200 złotych premii więcej nie wróci wam zdrowia i godzin straconych na dojazdach.

27.08.2023 09:42

Gruby

28.08.2023 11:05

Może ktoś napisać ile najwięcej dostal podwyżki? Brutto i netto Teraz z tych co były
    Znający

29.08.2023 06:54

500-800 zł brutto spawalnia. Na pewno co poniektórzy mieli więcej niż 800.Teraz brutto kręci się około 6000 tysi.
    Stefan

28.08.2023 13:03

Jak mogę sprawdzić ile sobót mam do wybrania?

28.08.2023 19:49

Jak pobierasz pasek z wypłaty,Na samym dole paska jest napisane ile dni do wybrania
    Nowy

28.08.2023 13:56

Na jakich zasadach są przyznawanie podwyżek. Czy trzeba mieć umowę na stałe ile lat trzeba mieć przepracowane . Jakie warunki trzeba tu spełnić aby otrzymać podwyżkę

28.08.2023 19:47

Pracujesz za tę startową stawkę przez cały czas

26.08.2023 20:01

Sprzedawca

27.08.2023 21:39

Witam sprzedaje na Polskę okna już 10 lat i mam nadal podstawę 3500zl czy ktoś z bióra handlowiec z takim starzem ma taką podstawę czy jestem wyjątkiem w tej firmie? Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam
    Sprzedawca

28.08.2023 17:36

Ok, przepraszam za mój błąd ortograficzny. Czy możesz udzielić mi informacji na jaką wysokość podstawy można liczyć po 10 latach pracy?
    Rudyyyy

28.08.2023 08:53

Proszę o szczególną uwagę.Pytanie szczególnie do transportu Proszę o kontrolowanie telefonów służbowych kierowców,ponieważ używają ich nie tylko na rozmowy z przełożonymi ale również na rozmowy prywatne nie związane z firmą.
    Raf

28.08.2023 17:11

I co z tego umowy są takie że rozmowy są na bank za darmo więc nie widzę problemu
    Bigboy

27.08.2023 15:14

gdzie ta podwyżka Panie Mateuszu..... dalej lepiej nabijać swoje kieszenie.... płace coraz tu niższe , sama (usunięte przez administratora) Nawet zamiatający ulice mają więcej. Wszystko kosztem pracowników .... Firma spada na psy pod względem traktowania pracowników.

21.07.2023 21:52

Ewertyuio

14.08.2023 23:50

Podejrzewam że pytał/a bo ma nagraną inną pracę. Jeśli tak to nie ma szans żeby po wypowiedzeniu iść na L4 bo jest niezdolny/a do pracy więc ta opcja odpada. Jeśli faktycznie robią problem z porozumieniem stron upewnij się u nowego pracodawcy czy nie przeszkadza mu że porzucisz pracę aby przejść do niego. Swoją drogą myślałem że iż wszyscy wiedzą że z (usunięte przez administratora) nie ma pracownika. Skoro nie pozwalają ludziom odejść w trybie natychmiastowym, a roboty nie mają bo w lipcu czy sierpniu odłączają nitki to znaczy że chcą mieć (usunięte przez administratora) Świadczą też o tym wpisy o wypłatach. Za (usunięte przez administratora)! Do końca swych dni. LOL
    ABC

25.08.2023 19:38

Nie dostaniesz za porozumieniem, nie ma opcji.

21.08.2023 05:34

Antonio Banderas

25.08.2023 08:28

Ależ oczywiście, tylko popatrz na większość nowych których ostatnimi czasy zatrudnili. Większość z nich to jest zatrudniona ze względu na to że mają ręce i nogi zero zapału do pracy człowiek im tlumaczy raz drugi trzeci i jak gorchem w ścianę. Wiesz co jest w tym najlepsze? Że zarabiają TYLE SAMO co pracownicy ogarniający 90% stanowisk na swoich zakładach.
    Liczby

25.08.2023 19:15

Dzięki, nie spodziewałem się , że z h6 tyle osób się zwolni tam chyba zawsze były dobre premie , ale i też dobre układy. Nie wiem co myśleć, jedni mówią, że premii nie ma inni , że coś dostają.
    Byly pracownik

23.08.2023 20:40

Nie polecam z2, z4. Zostaniesz (usunięte przez administratora).... na premi jesli nie biesiadujesz po pracy z brygadzista/kierownikiem.
    Xyz

24.08.2023 12:03

Jeśli potwierdza się plotki i nie będzie premi za lipiec To koniec firmy odrazu wam mówie Nie będziecie mieli rąk do pracy
    Jurek

25.08.2023 01:46

( okien na osobę ,Tak poremiqa będzie ale jakaś z dzikiego zachodu, wyppła jakaś 4000
    Soboty

03.07.2023 14:57

Kiedy podniesienie płacy za soboty 150zl..... Przeciez to zaczyna być brak szacunku do nas

22.08.2023 16:30

Zauważyłam jeszcze jedną zagrywkę z uwaleniem premii. Dotyczy ona oddawania krwi. Czasami dochodzi do takiej sytuacji, gdzie z premii zabierane są dwie dniówki!!! Niestety, ale jest to już perfidność stosowana w wielu firmach. Jeden z górników w jego kopalnii zwrócił się z tym do swoich związków zawodowych. Wiele by zmieniło, gdyby na pasku z wypłaty pisało ile kto ma procentowo premii. Jeśli to jest problem, to mam nadzieję że tylko ze względu na przepisy.
    Nowy

22.08.2023 17:43

Oczywiście i to za 4 euro /h

19.08.2023 12:42

Baranek

20.08.2023 21:17

Jeszcze dodaj to ze pracujesz caly miesiąc i dostajesz gołą wypłatę… a jeszcze ci powiedzą ze nic z tym nie zrobią.
    ...1234.....

17.08.2023 17:12

Porażka ....chodzi o rozmowę kwalifikacyjną, która odbywa się w Kedzierzynie .....osoby które przeprowadzają taką rozmowę są nie miłe i bez kompetencji....obiecują iż zadzwonią z informacją czy są na tak czy też nie ...brak takiej informacji .(usunięte przez administratora)

23.07.2023 11:19

Ola

10.08.2023 13:32

Niestety jest taki jeden brygadzista ,który nigdy na nic nie ma czasu ,on tak zawsze .Dziwne jest tylko to,że nikt z kierownictwa nie widzi tego , a raczej nie chce widzieć.
    Były

15.08.2023 16:58

Tu wszystko jest po znajomościach ,ale skoro właściciel nie potrafi z tym zrobić porządku to i tak zostanie.
    Pod grusza

14.08.2023 20:50

Czy płaci firma coś więcej za urlop ? Jakieś wczasy pod grusza ?
    Ktoś

15.08.2023 07:42

Tak płacą ba mało pokrywają połowa pobytu za wakacje i jedzenie A dodatkowo dostajesz kieszonkowe i na paliwo jak jedziesz swoim samochodem
    Lolek

15.08.2023 12:02

Ponad to firma miliardera ma ośrodki wczasowe na polskim i tureckim wybrzeżu udostępnia je za 20 %normalnej ceny pracownikom
    Apel pokolenia z

15.08.2023 08:10

Pracodawcy w Polsce i to nie tylko wlasciciel eko okien, ale pisze to tu bo akurat tu aktualnie pracuje, zyja w przekonaniu, ze pracownicy musza pracowac i dawac sie wykorzystywac i że jeżeli nie damy z siebie 150 proc., to jestesmy nic nie warci. Malo tego, mamy wypruwac sobie zyly za smieszne pieniadze, czyli minimalna albo minimalna plus jakis ochlap w postaci (usunięte przez administratora) Pracodawcy będą w koncu musieli dostosować się do ludzi z naszego pokolenia. My chcemy żyć na odpowiednim poziomie, a nie pracować za najniższą krajową. Za takie pieniądze jakie dostajemy to możemy przyjść do zakladu postac, wypić kawkę i wyrobić 30 procent zawyzonej dużo ponad granice mozliwosci normy.
    Wow

30.07.2023 01:19

Czy to prawda że prezes zaoferował podstawy 4500 netto osobom które przeszły do innej firmy w Żorach? A co z pracownikami pozostałymi? Dalej za 3500 mają pracować? A co robi przewodniczacy zwiazkow który miał nie usuwać wpisów na fb a usunal post od Nowaka.
    Salezjan

11.08.2023 16:39

Wow 1000 euro na miesiąc. Grubo tam w tych eko macie xD
    Alojz

09.08.2023 12:03

Ta wypłata to chyba kpina jakaś.. robisz więcej zarabiasz mniej ta firma spada na (usunięte przez administratora).. na co te inwestycje skoro nikt tam pracować nie będzie chciał z takim zarobkiem.. porażka...
    Rumun

10.08.2023 16:02

Powiem szczerze że czochrajcie się za takie pieniądze heh. Nie przychodzę już jutro. 3 lata zmarnowałem bo obiecywali że będzie lepiej a ja pusty łeb w to wierzyłem. Stary a głupi. Chędożę te 3 lata w tym syfi.e. Z dyscyplinarka też przyjmują. Tyle zaiwaniania piątek świątek czy niedziela za takie skarby? Że wstydu nie macie tak ludzi w ptaka robić obiecywać i kłamać że będzie lepiej w tym miesiącu. Dość tego. Prawie garba człowiek się dorobił a tu tylko pejcza po plecach brakowało zbierać od pomarańczy. Możecie mnie teraz pocałować w spocony (usunięte przez administratora) Mariański nie dam się więcej tak poniżać więc eko okna (usunięte przez administratora)się mam nadzieję że wylosujecie bankruta
    Hhbb

11.08.2023 16:30

Obiecac nic nie kosztuje, a moze ktos łyknie brednie.
    Ziga

10.08.2023 17:58

Płaca w tej firmie to poraszka żeby dostać dodatek urlopowy musisz mieć trzy miesiące wstecz dobra premię przecież to jest chore że premia zależna jest od tego dodatku

11.08.2023 07:23

Tak masz rację dodatek jest liczony od średniej płacy z 3 miesięcy, Jest sezon urlopowy przez 3 miesiące wypłata słaba,Więc i strata finandowa (oczywiście dla firmy mniejsza...) A my zawsze dostajemy po (usunięte przez administratora)

10.08.2023 17:41

Zwalniam się !!! Nie będę dłużej pracował na premie dla kierownika który nic nie potrafi , nic nie robi i nie jest dla ludzi !!!! Powiem tylko tyle że 99,9% kierowników z eko okna sa. Zamiatało by drogi lub stali na przystanku zebrajac o złotówkę !!!! Nie mam pojęcia na czym polega fenomen rekrutacji tych typów ale to jest jakaś komedia co oni sobą prezentują !!!! Jestem pewny że jakby prezes poświecił dla każdego z nich chodźby jeden dzień aby się przyjrzeć ic h obowiązkom i tym czym się powinni zajmować to większość z nich wyleciała by na zbity …!!!! Pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o Eko-Okna S.A.