Eko-Okna

• Tłustomosty
  • Gródczanki
Katowice - Eko Okna S.A.
Kornice - Eko Okna
Racibórz - EKO-OKNA SP. Z.O.O.

3. Opinie o pracodawcach Kornice
  5. Opinie o Eko-Okna S.A.

Opinie o Eko-Okna Kornice

Nie przegap nowości o Eko-Okna S.A.!

09.04.2024 08:38

K

10.04.2024 16:19

Z tego co słyszałem to nikt tam ciężko mie pracuje ale oni przynajmniej nie płaczą na forum
    F3lon

10.04.2024 17:32

Robisz Ty wogule na akord pisząc taką bzdurę ? Czy przychodzisz i i byle 8 h zleciało ktoś kto robi na akord ma premię od wyrobienia jest norma za którą masz ekstra płacone
    Hali więcej...

10.04.2024 16:48

Ja bym poszedł jednak w więcej hali gdzieś tam w stronę Wisły, Cieszyna bądź Katowic no tak żeby były wszędzie a wtedy będzie git i premie będą i wszystko supcio.

10.04.2024 16:43

Cały miesiąc (usunięte przez administratora) a na koniec jesteś bez premii Panie prezes nikt u Pana za 4 tys robić nie będzie jeszcze raz takie coś i papa. Ludzie płacą kredyty, jedni alimenty itp. itd. i jeszcze te brak jakiej kolwiek informacji będzie nie będzie no poprostu makabra
    Ekus

10.04.2024 12:53

Prawdę swą głoś spokojnie i jasno, słuchając też tego, co mówią inni: nawet głupcy i ignoranci, oni też mają swą opowieść. Jeżeli porównujesz się z innymi możesz stać się próżny lub zgorzkniały, albowiem zawsze będą lepsi i gorsi od ciebie. Trzymajcie się Ekoludki

10.04.2024 07:17

Bomba

10.04.2024 12:04

W punkt ! Eko okna to firma dla ciemnogrodu który myśli że nie istnieje już żadna firma na rynku która płaci normalne pieniądze! Teraz premie zabiorą ale będą dalej gadać , róbcie a dostaniecie bo firma to Wy:) większej głupoty nie słyszałem . Tam pracują tacy ludzie gdzie już ich nikt nie chce .
    Mechanik

09.04.2024 21:12

Pracuję na UR. Podwyżek nie dostaliśmy. Już to jest któraś z rzędu co nas ominęła. Mimo że praca jest nie zła, trzeba się żegnać z firmą. Sentymenty mi rodziny nie utrzymają.

09.04.2024 08:05

Wypłaty były z dodatkiem stażowym czy bez? I czy z dodatkiem za godziny nocne?
    Szefo

09.04.2024 15:53

Przecież możesz sobie sprawdzić na pasku, to chyba łatwiejsze niż napisanie na goworku

08.04.2024 14:53

Robochłop

08.04.2024 19:18

Potwierdzam, goła podstawa :D niby za luty, ale sorry, jak dla mnie chociaż 50% powinno być tak jak w poprzednich latach
    Teoo

08.04.2024 22:42

Taka wypłata tzn ile ?
    Lolo

08.04.2024 22:30

Śmiech, to mają być wypłaty, aby tak dalej, może jeszcze ze 20 hal i będzie super, lepiej na L4 siedzieć
    Koniec

08.04.2024 20:54

Wypłaty bez premii do końca roku!kto zdąży to załapie coś w okręgu a reszta znowu za granicę.

07.04.2024 17:17

Mam pko

08.04.2024 14:09

Gola wyplata bez dodatków i premii przyszła w tym miesiacu. Ani jednego słowa wyjaśnienia na ten temat śmiechu warte. Ale o pielgrzymkach info jest zawsze
    Kocham Pana Boga

08.04.2024 19:43

Czyli cykliczna akcja,bez premii do odwołania.albo kiedyś dostaniecie podwójną? Może.
    Koniec tej firmy już widac

08.04.2024 16:55

Co to się odwaliło Panie prezes z tymi wypłatami zaczyna brakować widzę jeszcze jedna taka i się pożegnamy. Na przyszłość jeszcze ze trzy hale wybudować i 100000000 ludzi zatrudnic będzie lepiej
    Śmieszne

08.04.2024 16:39

Wyplata w PKO była przed 13 i to sama podstawa a reszta jak zwykle jutro. Ciekawe co teraz wymyślili
    Podstawa

08.04.2024 15:47

Już są wypłaty ,bez premii i dodatków. Sama podstawa

08.04.2024 12:05

Julian

08.04.2024 12:11

Nie było dziś wypłat, nie wiem czy dziś będą ale ja obstawiałbym że będą jutro lub w środę
    Pieter

06.04.2024 19:23

Pytanie jak wygląda praca na szybach, w sensie jako operator suwnicy? Pozdro!

06.04.2024 13:31

Witam mam pytanie do @Pracodawca Czy u nas w firmie mogę używać medycznej konopi na receptę którą przepisał mi lekarz na ciągle zmęczenie i senność. Pytam ponieważ dawkowanie mam o określonych porach. Jeśli nie to dostasuje się do tego i przekażę lekarzowi że nie mogę używać w pracy. Czekam na odpowiedź?
    Sąsiad wpada

06.04.2024 10:25

Czołem bo społem ale już wstołem, :) pracowałem 3 lata u sąsiada obok tam w tym namiocie :) od stycznia w eko i jestem zadowolony jak po najlepszym kebabie :) wypłata o 2 patyki na plus, spokojna robota ha ha ha, tylko spoglądam przez okna na byłego pracodawcę i się śmieję :) ha ha ha

05.04.2024 11:37

Moskitiery Zarząd ładnie się odzywa do pracowników tylko pogratulować Następne: dlaczego specialista ds magazynu jest specialista,kierownikiem oraz brygadzistą magazynu można tak? Lepiej by było dać kogoś na brygadzistę ponieważ ta osoba sobie nie radzi z jednym zadaniem a gdzie tam dopiero z kilkoma zadaniami Jest jedna kierownicza na Kornice i Wodzisław też tak można ? Nie powinien być jeden kierownik na swd a drugi na kornicach ?? Naprawdę jestem rozczarowana tym co tutaj się dzieje Nie pozdrawiam
    Pracownicy

05.04.2024 05:36

Dlaczego zmiana a , nie idzie z piątku na sobotę ? Rozumiem że mają urlopy wypisane żeby wszystko się zgadzało że przepracowali 4 dni ?
    Xyz

05.04.2024 09:46

Dokładnie ostatnio w styczniu zmiana b miała przesunięty grafik i kończyli z piątku na sobote

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eko-Okna?

Kontakt - Eko-Okna S.A.

Spacerowa 4 47-480 Kornice

03.04.2024 19:05

Dlaczego cały czas słyszy się od kierowników że nie ma przyjęć. Dostaliśmy obcokrajowców żeby liczba osób się zgadzała i rączki umywają. Dostawili na hali 2 maszyny i myślą że będziemy robić dużo więcej ale Ja się pytam kim mamy to robić jak brakuje operatorów na te maszyny. Zero myślenia (usunięte przez administratora). Ludzi brakuje i wyzyskują tych którzy jeszcze zostali na tych liniach. Tragedia się robi chyba kogoś przerosła wielkość firmy. Brak słów.
    kolo

04.04.2024 20:51

no sami macie zrobic więcej bo wydajność musi byc większa więc musicie robic to samo ale 2x szybciej

03.04.2024 15:03

Lucjan

04.04.2024 10:12

No nie przesadzaj. Podwyższyli tylko 50% ceny ...Zupa na RCP była po 4 a teraz 6 . W sumie i tak tam nie jem...

03.04.2024 16:59

Ivan z Iveco

03.04.2024 21:05

Później brak kierowców. Już sama praca w eko ciężka i trudna dla kierowców, a kontakt z Beata to jakaś porażka i porozumienie
    Bida z biura

31.03.2024 20:41

Kiedy w końcu te matoly produkcyjne zaczną płacić za dojazd do pracy? My w biurach musimy męczyć swoje auta o paliwie nie wspomnę. Czy ktoś zakończy tą sielankę (usunięte przez administratora)po gimnazjum?
    Łukasz

03.04.2024 18:56

Ty się uważasz za kogoś wyżej (usunięte przez administratora)z biura? To może przyjdź na produkcję będziesz mógł jeździć autobusem za darmo i ścisk (usunięte przez administratora) ci zejdzie, ciekawe czy dalej byś myślał tak o ludziach z produkcji jak na jeden dzień byś przyszedł

31.03.2024 22:58

Witam, wiecie może czy jest jeszcze becikowe za urodzenie dziecka ?
    Mp

28.03.2024 21:48

Czy ktoś wreszcie zainteresuje się magazynem profili w Wodzisławiu? Na dziale są sami nowi pracownicy nie znający profili, nikt nie weryfikuje ich pracy, przygotowywane plany są połowie wybrakowane i pomylone, jak produkcja ma się wyrabiać jeśli nie dostaje materiału. Proszę przejść się po oknach, drzwiach, okleinie - ich praca zależy od tego jak działa mazgazyn profili a na chwilę obecną nie działa tak jak powinien.
    Niki

29.03.2024 18:14

I tu się zgodzę, nikt tego chyba nie kontroluje, dostawy dochodzą tragiczne, porysowane, dziury w ramach okiennych, uszkodzone drzwi , po reklamacji kolejny towar, uszkodzona ościeżnica. Katastrofa
    Ktoś

30.03.2024 10:13

Wątpię aby ktoś się tym zainteresował, ważne aby cyferki w tabelkach się zgadzały. No i te piękne maszyny do zgrzewania, które są niby nowe ale jakoś tak bardzo staro wyglądają.
    Janusz

28.03.2024 22:55

Dobra robota,na magazynie,w Kędzierzynie-Koźlu, bardzo w porządku brygadzista.

27.03.2024 15:25

Wiki

28.03.2024 10:12

Pytam bo coś mówili na lince,że jest wolne ale żadnych oficjalnych informacji nie było xD Wyjaśniło się, idziemy :>
    Programista

14.03.2024 06:23

Nikomu z branży nie polecam. Dla prezesa liczy się tylko praca fizyczna, według niego programiści siedzą i klikają sobie bez celu. Bez jakichkolwiek wyjaśnień, zarzutów do wykonywania pracy nie wypłacił premii. Prezes wręcz mści się na pracownikach 4u, potrafi cały dzień poświęcić, wydzwaniać po ludziach aby nie dać premii tym osobom którym zapis w umowie to gwarantuje, jeśli wywiążą się z obowiązków. Suportowi 4u DH chce się na premię składać bo odgórnie jest zakaz ich premiowania. Prezes jest tak mściwy że całą firmę położy przez zemstę na KNS. To jest chrześcijanin

25.03.2024 17:31

Potwierdzam. Kilkumiesięczna "kariera" na dziale stow za 3800 na rękę i umowa na miesiąc. Amazon to straszny (usunięte przez administratora)
    IaN

28.03.2024 09:59

Radca prawny podczas i w związku z wykonywaniem czynności zawodowych korzysta z ochrony prawnej przysługującej sędziemu i prokuratorowi.
    Tom

26.03.2024 15:28

Cześć Kochani Jak pracuje się w Kontroli Jakości w Eko Okna?

27.03.2024 15:51

W radiu coś mówili że nie chcą starszych niż 35 lat. Jest to prawda?
    Kontroler

27.03.2024 19:41

Jestem na kontroli i poza kierownikiem nic ciężkiego tam nie ma. Stoisz sprawdzasz piszesz błędy i tyle

25.03.2024 17:31

Mlodzi

26.03.2024 00:28

Niestety, ale obietnice kierownika to jedno, ale jako my młodzi pracownicy, którzy chcemy się rozwijać pragniemy zaczerpnąć wiedzy od starszych pracowników zostajemy wyrzuceni z miejsca, do którego staraliśmy się dostać, niestety nie jestem w stanie zrozumieć osób, które o tym zdecydowały dla mnie jest to nielogiczne w moim odczuciu my jako młodzi pracownicy jesteśmy traktowani przedmiotów co moim zdaniem nie powinno mieć miejsca.
    WSA

26.03.2024 11:04

@Pracodawca Co jeśli nagle 25 pracowników z Spawalni złoży wypowiedzenia lub porzuci pracę ? Każdy z nas zatrudnił się na dziale jaki był dla niego najlepszy pod względem wybranego zawodu , jeśli ktoś chciał pracować na oknach stalowych to mógł się tam zatrudnić przy rekrutacji lub tak samo na Aluminium.

24.03.2024 11:51

Nie

25.03.2024 12:18

Jesteś albo stary i już Ci się nie chce pracować albo mlody i w ogóle ci się nie chce

05.03.2024 17:59

Wiluś

25.03.2024 06:48

termin "praca zdalna" to od kilku tygodni temat nieaktualny, właściciel postanowił uniemożliwić pracę 'po godzinach"
    XD

25.03.2024 09:21

Nie poświęcają czasu tylko nadrabiają bo w firmie stoją i piją kawusie co 5 min
    Oddaj musztardę

24.03.2024 11:29

Z mojej roboty wszyscy co wyślą CV a są przed 35 rokiem życia to na Olszyny dostają się od strzała :) 40 + nikt, więc to prawda że tylko młodych biorą :)
    aprill

21.03.2024 19:46

słyszałem ze na start mozna dostac kolo4000netto +premia kolo 10% podstawy to jest 400zł +premia za nocki 375zł + premia uznaniowa do 1000zł czy to prawda?
    adolf

24.03.2024 10:39

premia jest po 3 mieiacach:)
    Przemyslenia

12.03.2024 13:03

W związku z ostatnim mailem prezesa chciałem zauwazyc że wszystkie te dodatkowe nagrody, podwyżki, benefity itp są dawane w jednym celu: żeby zachęcić nowych do przyjścia ewentualnie przejścia z innych dzialow na 3 ZMIANOWA PRODUKCJE bo po prostu tutaj wiecznie brakuje ludzi a nowe hale rosną jak grzyby po deszczu. Jak dla mnie zostalo to bardzo jasno przekazane. I na nic się zdadzą lamenty działu gospodarczego, administracji, handlowki, utrzymania ruchu itp, że przecież oni też są ważni i dużo robią a nic dodatkowego nie dostaja. Nikt nie neguje tego, że wasze działy sa potrzebne. (No moze oprocz likwidowanego dzialu 4u, ktory najwidoczniej okazal sie niepotrzebny i nieoplacalny). Jestescie tak samo wazni dla dzialania firmy. Ale u was jest wystarczająco ludzi, nikt się nie zwalnia a chetni ustawiaja się w kolejkach. Jak zacznie u was brakować ludzi i nie będzie chętnych na wasza pracę wtedy i wy dostaniecie różne zachęty. Tak to działalo i dziala wszedzie. Miłujcie się.
    Aaa

15.03.2024 08:55

A nie jest głośne? Targi pracy w każdych dużych miastach, fejsbuk, LinkedIn, portale o pracę, zewnętrzna firma rekrutacyjna, uniwersytety. Banerami na płotach nie poszukasz ludzi do DH co nie znaczy, że nie robi się nic żeby rekrutować do DH. Szuka się stale ludzi z francuskim, niemieckim, włoskim, holenderskim. W każdych ilościach.
    Px

23.03.2024 20:41

Dział gospodarczy jak i kuchnia powinny być zarządzane firmami zewnętrznymi. Robiliby to samo i za jeszcze mniej. Jeśli ktoś nie ma motywacji do pracy to widocznie jej nie potrzebuje i ma za co żyć.
    polskiniemiec

22.03.2024 22:30

wrucilem z polski do niemiec, znaczy nie no z niemiec do polski i chcialem wrucic do pracy na miejscu juz i dawalem siwi (te CV czy jakos tak) do oddzialu rekurtuazji ale nic a nic nie wzieli mnie ni (usunięte przez administratora) a mam niemiecki w tym o paluszku takim o malym tym najmniejszym muwie serio w spszedalbym im te okna w try migy i cale moje heimaty bylyby na bawarii zadowolone bo takie dojscia mam!! ale co jak mnie nie chcieli a mogli byc zbudwoac na tym naprawede spory dochud tak to bym przyszet w bialej koszuli do pracy i pracowal genau jak trza ale co jak nie to nie ja sie prosic nie bede chociaz prosze przyjmij mnie panie prezesie bo ja dam rade naprawde nie sciemniam
    innypracownikniez EKO

22.03.2024 22:33

no tam to slyszalem ze dzial hr tak walsnie preznie dziala, ze po 3 miesiacach daja odpowiedz a ostattnio widzialem kierowce tira pod naczepa jak cos robil do żwira ale nie wiem co to bylo
    INŻ

18.03.2024 19:32

Firma EKO-Okna publikuje na swojej stronie internetowej ogłoszenie dla kandydatów na stanowisko Automatyk/Mechanik/Mechatronik w lokalizacji Wodzisław Śląski. Jak wyglądają warunki pracy na wyżej wymienionym stanowisku oraz na jakie wynagrodzenie realnie można liczyć? Jestem automatykiem z 3 letnim doświadczeniem w programowaniu sterowników PLC marki Beckhoff przy użyciu środowiska TwinCAT 3.
    Ur

22.03.2024 14:40

Praca na 3 zmiany, usuwasz bieżące awarie i zajmujesz sie relokacjami maszyn. Wypłata taka jak na produkcji
    Kiero

21.03.2024 19:16

Firma przyjazna prężnie się rozwija tylko zapomniała o dostawcach którzy oczekują na rozładunek brak toalety na parkingu
    Stefan

21.03.2024 23:38

Możesz przecierz zapytać na portierni i wejść na zakład. Nie raz widziałem jak kierowcy z firm zewnętrznych korzystali ze stołówki i toalet. I nie było z tym problemu
    Nowy

03.03.2024 11:39

Cześć, mam pytanie dla pracujących co przeszli do Eko z innych firm . Czy na start tez sie zaczyna od najniższej krajowej, albo jest cos wiecej na umowie? I czy musi być zachowana ciągłość pracy ?

11.03.2024 17:22

Praktycznie dostajecie na umowie tyle samo co stary pracownik, taka sprawiedliwość w eko....
    Nojak

21.03.2024 18:46

Za co niby checie więcej zarabiać, małpe by szlo postawic i niech wkreca srubki, co robicie zeby podnieść swoje kwalifikacje? Dzisiaj wkrecasz srubki, jutro wkrecasz srubki za 20 lat wkrecasz srubki

Zostaw merytoryczną opinię o Eko-Okna S.A.