Eko-Okna

• Tłustomosty
  • Gródczanki
Katowice - Eko Okna S.A.
Kornice - Eko Okna
Racibórz - EKO-OKNA SP. Z.O.O.

3. Opinie o pracodawcach Kornice
  5. Opinie o Eko-Okna S.A.

Opinie o Eko-Okna Kornice

Nie przegap nowości o Eko-Okna S.A.!

Z7 szyby

14.05.2024 12:35

Co jak co ale praca do równej godziny to przegięcie. Zdążyć na autobus z z7 znajdujący się na z6, przebierając się w szatni graniczy z cudem. No ale jak się ma autko pod palarnia, i szanowny kierownik nigdzie nie musi się spieszyć, to durne pomysły przychodzą do głowy ... A my kobiety, jak ciaproki w arbajach mamy chodzić do pracy,pewnie
    EkoLudek SWD

10.05.2024 10:03

Goła podstawa, to pora żebyście nadpłacili moją benzynę którą marnuje na dojazd do tego (usunięte przez administratora)
    Tomcio

14.05.2024 11:00

W umowie niema też pracy normowanej na akord , Za tą właśnie wydajnośc były premie uznaniowe.Niema premii ? niema akordu .
    Ivana

13.05.2024 12:20

Nawet bez premii praca jest super, gdyby nie eko to ciekawe gdzie Ci wszyscy ludzie szukali by pracy, pewnie za granicą z dala od rodziny itd. Powinniście podziękować panu Mateuszowi za szansę bo bez eko wielu z was nie potrafiłoby nawet w głupiej biedronce pracować bo praca tam okazała by się zbyt skomplikowana(tak, mam na myśli to że do eko jest zatrudniany już najgorszy sort pracowniczy). Także na kolanach do klasztoru i modlić się o pomyślność dla firmy.

12.05.2024 08:48

Poczekaj

12.05.2024 15:11

Bo wszyscy z produkcji jeszcze się łudzą na premię ! Pewnie kierownicy opowiadają im miesiąc w miesiąc żeby odczekali ;;;))) stara zagrywka ! Tylko kumaci od razu ruszyli na L4 bo jak premia wróci to już będzie … proste
    Kamila

12.05.2024 11:20

Praca jak praca. Chcesz pracować i zarobić to masz taką możliwość bo gdzie indziej w okolicy kobieta tyle zarobi? Ja przeszłam juz czechy po 12-16 godzin, biedronkę i jestem w eko. Atmosfera zależy od dnia. Wtorki sa nerwowe i kierownicy czesto zmieniaja decyzje na 2 zmianie ale pozatym jest ok. Jak robisz swoje to się nikt nie czepia. Premia? Nawet jesli jest 300 zl to o tak wiecej niz w innyvh firmach. Ja ciesze się z kazdej kwoty bo w innych firmach pracowalam bez premi. Prezes robi co może aby firma działała ale jak widze niektórych ludzi którzy specjalnie niszczą materiał albo demolują toalety to mam wrażenie, że mają problem z myśleniem i to jest przykre. W domu na złość rodzicom też niszczą toaletę?
    Takisobie

22.04.2024 17:43

Czy to prawda że pracodawca zalega ze składkami ZUS za marzec? Ktoś ma jakieś potwierdzone info?
    Heheszki

23.04.2024 16:43

Zgodnie z prawem pracodawca może płacić z opóźnieniem (do 3 mscy) - ale musi się w tym temacie dogadać z ZUSem. Było tak również w zeszłym roku więc akurat to nie jest jakimś większym powodem do niepokoju. Są inne ;))
    Bieda

12.05.2024 09:36

No to sobie wywnioskujcie , firma zwleka z opatami to dobrze nie jest, chyba bankrutuje

10.05.2024 17:43

Egon

11.05.2024 16:25

Ale każdy z tych wpisów jest prawdą !!! Kierownicy i dyrektorzy w tej firmie(usunięte przez administratora)którzy dostali tę posadę po znajomości ! Niech ludzie czytają jak w eko jest, po co to ukrywac !? Ta firma i tak pęknie do końca roku ! Lepiej żeby przyszli kandydaci wiedzieli że to firma bez przyszłości , po co mają popełniać nasz błąd ?????????‍♂️
    Eoj oj

11.05.2024 15:58

Nie wiecie o co chodzi? Przecież masowo są Ukraincy zatrudniani nie dostaniecie premi oni już tak bo są przez podfirme zatrudnieni...o to właśnie chodzi Wy się zwolnicie a oni przyjdą za mniej... Ostatnio nawet jakiegoś informatyka spotkałem rozmowa z nim była dla męcząca, ale za to tanio tak jak z oknami idzie się na ilość nie jakość Premie pewnie znowu dostali w tym miesiącu a Wy ?
    Dla nowych

11.05.2024 10:19

Dla wszystkich tych którzy myślą że w eko oknach jest tak super i kolorowo! NIE ZATRUDNIAJCIE SIĘ W TEJ FIRMIE ! Te wszystkie reklamy to kłamstwo ! Żadne 5000 na start tylko 3800 ! Robota nie jest przyjemna ,narzucanie fanatycznej religii przez prezesa na każdym kroku! Udaje świętego a naprawdę jest odwrotnie! Będziesz musiał pracować na starym , zepsutym sprzęcie !Ta firma w porównaniu do innych firm w Czechach,Austrii, Niemczech to ciemnogród! (usunięte przez administratora)No i jeszcze wisienka na torcie !!!! Prezes pozwala na handel i sporzywanie substancji pobudzających ludzi żeby byli produktywniejsi ! Jeżeli jesteś młodym , ambitnym człowiekiem który chce coś w życiu osiągnąć to omijaj eko okna szerokim łukiem bo po 5 latach nie zarobisz nic a stracisz nerwy i zdrowie ! Pozdro młodzi

10.05.2024 20:31

Czy brygadziści dostali dodatek?
    Xxx

11.05.2024 07:47

Nie wiem skąd ty takie głupoty bierzesz? Mąż jest brygadzistą i jakoś nie widzieliśmy na wypłacie tego ani na pasku
    Newa

10.05.2024 08:24

Mam pytania: Czy Zakład w Kędzierzynie Pan Mateusz sprzedaż przed jego otwarciem ? Czy ,, darmowe " autobusy też będą likwidować ? Czy na innych zmianach też stołówki będą zamknięte?
    salto

10.05.2024 21:45

Firma nie może sprzedać ani fabryki w Kędzierzynie-Koźlu, ani w Wodzisławiu bo są one wybudowane na kredyt pod hipoteke, nie należą do Eko tylko do Banków. Pozdrawiam
    Gruby

10.05.2024 20:37

Niby robię 1,5 roku w eko, ale to było najgorsze 1,5r w moim życiu. Wbite w (usunięte przez administratora) ale żeby nie informować ludzi, że premi nie będzie to są jaja. Prezes pokazuje jak ma wbite w ludzi dlatego ostatni miesiąc robię w tym pierd*lniku. Jaja są na hali nr 1 ludzi biorą z innych hal, bo ponoć ludzi brakuje pytasz się ludzi z 1 i mówią iż wszystko jest jak było xD więc po (usunięte przez administratora) zabieracie wyszkolonych pracowników z swoich nitek i dajecie ich na halę nr 1 jak ponoć nie potrzeba żadnych ludzi na 1... Jedno pewne l4 do końca miesiąca i siemanko trzymajcie się w tym (usunięte przez administratora) ludziska
    XD

10.05.2024 13:45

Premii drugi miesiąc nie ma, ale w ogłoszeniach o pracę na olx przy pracy na produkcji dalej w czwartej linijce ogłoszenia promują premie miesięczne i świąteczne xD
    Takietam

10.05.2024 02:47

Nonsens. Na nockach nie można kupić nawet butelkowanej wody, a w automatach takowej nie ma. Jednakże w stoliku obok na przerwie siedzą sobie panie z kuchni jedząc to co przygotowują na pierwsze zmiany. Skoro i tak są na miejscu, to gdzie tu sens i logika ?
    kolo

10.05.2024 10:47

logika jest taka zebys sobie kupil samemu wode do pracy bo cie taniej wyjdzie niz w eko i nie bedziesz potem musial plakac ze za gola wyplate nie potrafisz przezyc, bo co to jest za problem kupic wode za 2 zl w sklepie 1.5l i ci na nocce wystarczy.
    Oficjalnie

07.05.2024 12:30

Premia ma być zawieszona do odwołania ! Informacja dotyczy się wszystkich pracowników (w tym kierowników)oprócz kierowców! Miłego dnia
    Łukasz

10.05.2024 09:53

Nie do odwołania,tylko do końca roku nie siej zamętu!

10.05.2024 10:31

Za to ty umisz bublorzu jeden,klienci znikają poprzez tą waszą jakość
    Zawiedziony

10.05.2024 09:23

Te wypłaty to jakiś żart ile to potrwa dlaczego kazali nam robić ponad normę chcą nas wykończyć. Naprawdę myślicie ze będziemy robić za (usunięte przez administratora) to się grubo mylicie. Z poważaniem
    Wypłata

09.05.2024 15:12

To że premii nie ma to jeszcze przedłużają wypłaty do 10 śmiech na sali. Odechciewa się robić.
    Że co?

09.05.2024 21:06

W umowie masz zapisane, że wynagrodzenie będzie wypłacane do 10 każdego miesiąca, więc nie spinaj (usunięte przez administratora) tylko (usunięte przez administratora)
    Wódz

09.05.2024 16:05

Co z sobotami ? na hali Wodzisław brygadzista mówił że soboty tylko za dzień wolny . Czy ktoś coś wie w tym temacie ? Czy to tylko plotki ?
    Gienek

09.05.2024 20:20

Za dzień wolny, którego NIE MOZESZ wybrać kiedy potrzebujesz tylko musisz trzymać na styczeń i luty żeby firma mogła cie wy.j,e.bac zamiast placic postojowe
    Nickfury

09.05.2024 19:13

Nie polecam , to nie te eko okna co kiedyś , brak premii , każdy każdego obgaduje co zalatuje pod lekki (usunięte przez administratora)
    szczery pracownik

09.05.2024 18:24

Co sie tyczy opowieści od handlowki, że produkcji wina ze nie ma zleceń. To teraz troche prawdy. Dział handlowy odsyła klientow z kwitkiem, niektorzy klienci czekaja na wyceny a i tak ich nie dostaja. Po drugie nie którzy handlowcy nie oferuja połowy towarów, jakie firma oferuje bo sie boja że coś źle policzą lub źle sprzedadzą. Takich firma ma ekspertów w dziale sprzedaży. Wiec pora sie chycic roboty, a nie zwalac wine na pracownikow produkcji.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eko-Okna?

Kontakt - Eko-Okna S.A.

Spacerowa 4 47-480 Kornice

Kawa na ławę (3×)

09.05.2024 17:56

Panie prezesie czy to jakiś zart? Proszę być z ludźmi szczerym, Powiedzieć co jest grane i jakie są pańskie cele na przyszłość względem kroków wykonywanym wobec, (a może i przeciw..można odczuc) pracowników. Zeszłe spotkania zakończyły się tym, iż prosił prezes o normę, którą ludzie wyrobili! - efektem tego miało być odblokowanie drugiej części (50%) premii. SŁOWO NIE ZOSTAŁO DOTRZYMANE !!! Zacznijmy od tego, że premia 50%, która otrzymali pracownicy wynosiła tak naprawdę max 20% ! i tu się prezes minął z prawdą. Wiec, gdzie jest nasze kolejne 80% premii za luty? Dziś kolejne wieści z firmy: OTRZYMACIE ZNÓW gote wyplaty. serio? Co tu się odstawia i dlaczego nikt nie mówi prawdy?! Dlaczego premie są zawieszone do odwołania bądź do lipca-sierpnia? Dlaczego akurat do czasu po urlopowego? Przypadek? Nie sądzę!! Czy aneksy nie tak dawno podpisywane, były celowym zamiarem kierowanym w uderzenie w przyszłe premie zaraz po naborach ludzi na nowo otwarte hale Wodzisław i Kedzierzyn ? Nie jesteśmy (usunięte przez administratora) z marchewką na patyku przed nosem panie prezesie. Tak sie nie robi!! Bardzo nie ładnie się dzieje. Oczekuje się od nas wyników jak za granicami, a wiecie ile za granicą zarabiają ludzie pracujący przy np. aluminium? 5-10 tys euro/mies.!! Prezes ostatnio wspomniał, że mogłaby byc w EKO najniższa krajowa.. prosze bardzo. Sprawdźmy ilu ludzi zostanie w szkodliwych warunkach, zapytleniu, punktami, dojazdami po nawet 2godz. w jedna stronę i całą tą atmosferą jaką mamy. Świetnie! każdemu teraz zależy i ma motywacje jak nigdy! Mamy dużo pytań prosimy o umówione wcześniej spotkania z pracownikami MAMY DUŻO PYTAŃ i liczymy na odpowiedzi w prost, nie na polityczne omijanie. z poważaniem Pracownik na wykończeniu psychicznym.
    Hmm.jak żyć ??

09.05.2024 17:33

Po dzisiejszym e-mail nie ukrywam jakiegoś zdziwienia co do premi bo to było do przewidzenia. Ale żeby pozabierać dodatki stażowe? Przykre. Człowiek tyle lat poświęca zdrowie nerwy nie raz weekendy które mógłby spędzić z rodziną a w zamian piękne podziękowanie dostaje w dobie kryzysu i inflacji. No tak to się kończy kiedy prezesowi poryli głowę jego doradcy niepotrzebnymi inwestycjami które doprowadzily firmę do takiego stanu . Na bank nie jeden przytulił grubą kasę albo przekręcił prezesa na grube miliony teraz wyszło szydło z wora to trzeba gdzieś straty odzyskać. Najlepiej na ludziach z produkcji którzy tyrają a w zamian dostają figę z makiem. Jeśli to ma być sposób na poprawę to raczej w odwrotna stronę to zadziała bo firma straci wielu starych i doświadczonych pracowników. Zamiast zadbać o tych co są filarem firmy to się właśnie tych maluczkich wyzyskuje. Takie podejście nie zwiększy ani produktywności ani jakości. A wręcz spowoduje jedynek spadek wszystkiego. Zapewne już nie jeden się wybrał po L4. Nic dziwnego bo po co się starać jak prócz kolejnego niedoceniania poniżenia i zmieszania z błotem nie dostanie się nic ..... A dostanie się zwiększenie normy i poganianie jak (usunięte przez administratora) na polach bawełny. Najpierw zachęca się ludzi wszystkim co naj naj potem się szuka jeleni do darmowej sesji reklamowej( żal mi tych ludzi bo za darmo dali swój wizerunek gdzie firmy takiego pokroju jak ta płacą fajne pieniądze a tu nie odpłatnie pisali w e-mail. To teraz ci ludzie zapewne spalają się że wstydu ) potem obiecanki a następnie niepotrzebne inwestycje zapewne i jakiś wał mu ktoś zrobił i czas na odzyskiwanie kasy najpierw zabranie benefitow potem premi teraz premi i stażowego. Wychodzi na to że Tytanic trafił w górę i zaczął tonąć. Teraz góra nachapie się ile wlezie a reszta niech żyje o chlebie i wodzie. Prezesie otwórz oczy bo doradcy pogrąża ci tą firmę. Stracisz ludzie a na halach zostaną tylko maszyny. Nie jesteśmy bydłem by nas tak traktować.
    Zawiedzionyyy

09.05.2024 16:56

Ciekaw jestem dlaczego jeszcze nic na nasz Racibórz/Wodzisław nic nie piszą o firmie eko okna jak (usunięte przez administratora) i traktują pracowników i zabiera im ciężko wypracowane pieniądze. Trzeba podesłać temat niech każdy się dowie co to za firma jest..

09.05.2024 11:36

Wódz

09.05.2024 16:11

Tylko podstawa teraz dostałem przelew ????

03.05.2024 15:09

Szkaradny Kucyk

06.05.2024 08:15

Pracuje na okleinie już ponad 5 lat, nigdy nie było problemów z brygadzistami jak i z kierownictwem. Jeśli ktoś pracuje tak jak należy to raczej żadnych problemów nie sprawiają, jeśli ktoś połowę miesiąca siedzi na L4 i zjawia się ledwo na parę dni w miesiącu to nie dziwota że nikt im nie chce iść na rękę. ;) Są również osoby które przychodzą do pracy porozmawiać a przy wypłacie narzekają dlaczego tak mało że bez sensu że nie będą pracować bo i tak się nic nie zmieni... chłopie przypominam że pracując w taki sposób nie pogrążasz samego siebie lecz cała zmianę, a gdy przychodzi brygadzista upomnieć taką osobę że ma pracować to wielkie znęcanie się psychiczne, ludzie obudźcie się :) jak nie chcesz pracować to się zwolnij i siedź sobie w domu na zasiłku ;) albo wykładaj towar na półki w sklepie skoro praca w eko oknach jest taka zła i ciężka do zniesienia... a jeżeli ktoś nie rozumie dlaczego niektórzy brygadziści się tak zachowują to najpierw radziłbym spełnić wymagania na brygadzistę i później odpowiadać za cała zmianę średnio 50/60 osób. Miłego dnia życzę :)
    Over

09.05.2024 11:52

Jaki dzial ma jednego brygadziste na 50/60 osob? Chyba lekka przesada na linkach brygadzisci maja okolo 20 osob,przygotowka ma więcej osób ale jest 2 brygadzistow plus kierownik więc nie przesadzaj kolego. Poza tym proponuję isc do sklepu wykładać towar na półki. Jak nie masz pojęcia o tej pracy to się nie wypowiadaj. A i w Eko dzial joe równy działowi. Na linkach niejednokrotnie pot leci po d*upie bo takie jest tempo. Tak ze za nim cokolwiek się napisze to trzeba truche wiedziec a nie lizać tyłki takimi wpisami.
    Raro

02.05.2024 15:51

A jak to jest że kiedyś w tej firmie pracowali najlepsi a teraz wszystko tak upadło przy jednoosobowym zarządzaniu - może zerknąć na wypłaty w dh ? 70 tys i więcej na miesiąc . Jeszcze chwila i lista płac się opublikuje
    Raro

06.05.2024 14:41

Na handlowce takie stawki latają a handlowcy w rynku wystawiają jeszcze więcej na rachunek to skandal w obecnej sytuacji aby tyle dostajom
    To tak

07.05.2024 06:24

Zróbmy strajk skoro dh dostaje 70 tys za picie kawy to my na produkcji wylewajacy 7 poty powinniśmy dostać przynajmniej 100 tys

09.05.2024 09:02

Witam w tym miesiącu ładnie ujęliście składki obligatoryjne na które składa się: premia, dodatki nocne, dodatek stażowy, dodatek urlopowy naprawdę chcecie, żeby w najbliższym czasie zwolniła się cała załoga trzymająca tego titanica z dala od góry lodowej? Śmiech na sali. Po co te śmieszne monitorki nad liniami z głupimi cyframi jestem ciekaw czy ta premia najwyższa na zakładzie a mianowice 60 tysięcy zostało wypłacone pracownikom. Ruchać to MY nie NAS bez pozdrowień do prezesa
    Volvo

05.05.2024 16:17

Witam czy eko okna organizuje jakieś wyjazdy na wakacje ? Lub może ma podpisane umowy z jakimiś hotelami w Polsce na dofinansowanie wakacji swoim pracownikom ? Albo jakieś wczasy pod gruszą ? Może związki mają jakąś ofertę ? Pytam bo nie wiem , z góry dziękuję :)
    kolo

05.05.2024 21:22

zarabiasz wiec mozesz samemu zaplacic. dostajesz tez dodatek za urlop jak wezmiesz 10 dni z rzedu. a ofert to poszukaj w biurze podróży
    Ela

09.05.2024 09:02

Tak zabrali premie żeby dofinansować nam wakajki
    Pablo

09.05.2024 08:24

Zaczynają się dziać dziwne rzeczy. Zamykanie stołowej na nockach to jakiś żart, a idąc tym tropem skoro ludzie na nockach nie muszą jeść bo widocznie tak ktoś uznał, to i moim zdaniem zamknijmy je całkiem pracownicy biurowi też nie muszą jeść przecież nie pracują fizycznie i nie mają takiego zapotrzebowania w kalorie jak pracownicy produkcyjna (również mogą sobie sami robić jedzenie do pracy) druga sprawa odnośnie premii, ponownie nie wypłacone z wypłatami i nie wiadomo czy w ogóle będą (śmiech za przekazywanie info dla pracownika) do tego podniesienie norm i oczekiwanie że pracownik będzie wydajniejszy, ale jak ma być skoro stracił motywację do pracy, premia motywowała ludzi do ciężkiej pracy, a teraz motywacji by dawać z siebie więcej nie ma i narazie nie zanosi się by to się zmieniło. Pozdrawiam mam nadzieję, że moja opona kogoś zastanowi...

09.05.2024 08:15

Powolny proces likwidacji firmy stał się szybkim procesem, oj panie prezesie coś czuję że pańska firma padnie na kolana, żeby zabrać wszystkim doszczętnie wypracowaną własnymi rękoma premie to trzeba być złym człowiekiem :))
    Słowa Prawdy

08.05.2024 21:55

Czy Firma którą tak bardzo mam polecać znajomym , znowu mi zabierze połowę premii ? czy tylko połowę ? ,,Pyszność kroczy z pewnością kroku, nieświadoma zbliżającej się przepaści"
    Słowa Prawdy

08.05.2024 21:59

Czy Firma którą tak bardzo mam polecać znajomym , znowu mi zabierze połowę premii ? czy całą ? ,,Pyszność kroczy z pewnością kroku, nieświadoma zbliżającej się przepaści"
    Piękny czas

08.05.2024 13:59

Co tam eko ludki ? Pracujecie ciężko na prezesa i zarząd który was (usunięte przez administratora) ? I bardzo dobrze ! Ja już drugi miesiąc odpoczywam bo wypaliłem się zawodowo :) zaoszczędziłem nerwy , pieniądze na dojazdy i dużo ,dużo czasu który świetnie spędziłem z rodziną . Prezesik myśli że będę dziennie dojeżdżał 40 km w jedną stronę za jego podstawę ?? Ha ha ha ha … no to gratuluję pomysłu:) budzimy się ludziska bo za 4,4 tys zl to ja mogę mieć pracę kilometr od domu ! Pozdrawiam i udanych wakacji
    Karol

05.05.2024 19:32

Cześć. Powiedzcie do kogo zgłosić fakt przeniesienia się na inną linie, albo dział. Do kierownika zgłaszałem, ale zero reakcji. A do kadr to nie mam pojęcia gdzie zadzwonić żeby zapytać. Pracuje w Wodzisławiu. Może ktoś z Was miał z taką zmiana do czynienia i pomoże. Z góry dziękuję
    Produkcja

07.05.2024 09:04

Idź do działu rekrutacji pan Krzysztof Kura najlepszy. Pomoże i podejdzie z sercem❤️

06.05.2024 11:19

Tomek

07.05.2024 08:24

Przecież premi nie będzie,przy dobrych wiatrach połowa w podobnym czasie.
    Rob

05.05.2024 18:13

Witam jak wygląda karta MultiSport uwas jaką macie ile płacicie
    szczcz

06.05.2024 16:12

70zl za siebie

02.05.2024 13:21

Zenek

03.05.2024 19:21

Za tą kasę by nikt nie przyszedł bynajmniej 4000 tys dostaniesz na okresie próbnym potem premie 4400 dostaniesz w tych granicach
    Jurant

05.05.2024 15:26

5000 brutto mam po 5 latach pracy więc bynajmniej przynajmniej nie jest to 4000 na rękę :)

27.04.2024 06:09

Ekus

27.04.2024 16:13

Tu się z Tobą zgodzę. Pakowacze nigdy nie byli i nie będą docenieni. Oczywiście kierownik MWG Pan Krzysztof G. to kierownik z prawdziwego zdarzenia. Zaczął od noszenia okien to wie jaka to nie wdzięczna praca. Wszyscy kierownicy powinni najpierw poczuć swą pracę poprzez zaczynanie od podstaw,a później myśleć o awansach. Wtedy wszystko ma sens

27.04.2024 22:23

Aha

28.04.2024 06:06

Dział handlowy ponoć z tą samą częstotliwością szuka nowych klientów. Według nich - to produkcja się nie wyrabia. XDD
    Tomasz..

03.05.2024 17:48

Działa jak działa, przynajmniej całe premie dostali. Kiedys był jeden dyrektor handlowy który zarabiał 100tys na miesiąc, dziś jest jeden na rejon. Każdy z nich zarabia teraz po te 100 tys. A wy zastanawiacie się dlaczego premie są mniejsze lub nie ma ich wogóle. Przykłaowo taki Mercedes Vito dyrektora na Niemcy również sporo pali ???? ktoś musi za to płacić.
    Ekus

26.04.2024 16:08

Trzeba to najpierw wszystko zrozumieć i pojąć.Że musisz rozumieć ekonomię i biznes, zanim stworzysz strategię oraz że musisz rozumieć strategię, zanim stworzysz strukturę. Jeśli zrobisz to w niewłaściwej kolejności, zapewne poniesiesz porażkę.
    Zebek

29.04.2024 17:13

Tak jest w każdej firmie NIK się przejmuje twoim komentarzem przyjdą nowi pracownicy i tak to działa wszędzie strasznie narzekacie na brak tych premii ile ludzi nie ma pracy za co żyć dostałeś podstawę jak ci źle szukaj cos lepszego parostw otwórz swój biznes ????‍????
    Dokąd to zmierza...

03.05.2024 17:36

To co dzieje się w firmie , oraz kierunek w którym ona zmierza od około dwóch lat nie jest niczym innym jak rezultatem zarządzania właściciela. Ludzie świadomi wiedzą dokładnie dlaczego właśnie tak się stało. Zachłannosc zawładneła umysłem gospodarza. Dziś ludzie nie mają dla niego żadnego znaczenia niezależnie od tego czy jesteś szeregowym pracownikiem, kierownikiem czy dyrektorem. Zobaczcie ile ludzi z dużym stażem i doświadczeniem opuszcza tego Titanica. Czy to normalne aby osoby które brały udział w budowie tej firmy tak po prostu bez powodu odchodziły? Może samemu warto zastanowić się nad przyszłością.....bo czas ucieka.
    EkoEkonomia

03.05.2024 16:15

Komunikacja między działami leży i kwiczy. Puszczać autobusy w 6-7 a nawet 5 osób bardziej opłacalne było by puścić T6 bądź z PKS kilka busików albo jeszcze taniej smartami na drugą zmianę w poniedziałek by wróciły. Te oszczędności można by wydać na co kolwiek. Ale łatwiej puścić autobusy w , których chula wiatr. Koncerny Paliwowe Lubią to

Zostaw merytoryczną opinię o Eko-Okna S.A.