Eko-Okna

• Tłustomosty
  • Gródczanki
Katowice - Eko Okna S.A.
Kornice - Eko Okna
Racibórz - EKO-OKNA SP. Z.O.O.

3. Opinie o pracodawcach Kornice
  5. Opinie o Eko-Okna S.A.

Opinie o Eko-Okna Kornice

Nie przegap nowości o Eko-Okna S.A.!

Kajt

21.04.2025 04:57

Czy da sie jakoś zmienić dział/stanowisko? Jest sens iść do kadr czy nie ma co liczyć na to? Fatalna atmosfera na moim miejscu pracy, może gdzie indziej ciut lepiej chociaż.
    barole

20.04.2025 22:47

Witam, czy jeśli 18.04 miałem badania krwi i nie udało mi się na nie dotrzeć a ponieważ 21.04 jest dniem wolnym to czy 22.04( to dzień badań końcowych) jestem w stanie je zrobić jeśli zjawię się wcześniej?
    Chelmut

19.04.2025 21:25

Kierownicy z Holandii zmiany B Sa super pan M proszę o przejrzeć się zmianie B zSWD linia 2 od ramba bo jedna osoba tam ciągle nęka poniża nas itd nie tylko mnie a już mamy nagranie z ponizania które już po świętach trafi do biora
    Swd

18.04.2025 17:35

Brygadzista Rambo zmiana B zSWD nic nie robi z tym jak obraża jeden z lini od niego ludzi z lini 1 nagrania mamy niebawem po świętach trafiom za wyzywania itd do biura po świętach i będą z tego konsekfencje
    Robol

19.04.2025 16:31

Takim wypisywaniem i bez sensownymi komentarzami tylko ukazujecie że autor ma rację no ale cóż małp nie wychowasz ????
    SWD

19.04.2025 18:04

Zmiana B linia 1 jak my odbijali na was ok było a jak wy mieliście odbijać na nas to nie robiliście nic chodziliscie po stołówce do WC posiedzieć abo po innych liniach abo na dworze palić bo mocie uklady z brygadzistą a panu D,M za poniżanie zakfilka eko podziekuje

19.04.2025 13:12

Wiadomo co tam na drewnie się dzieje? Czy jest robota czy nadal chodzenie bez sensu?
    Dziwne

13.04.2025 12:50

Parę lat temu podjąłem pracę w kornicach ze względu odległości musiałem zrezygnować i na koniec pracy była rozmowa czy jeśli firma będzie miała bliżej oddział zdecydowałbym się na pracę ponownie w tej firmie ,odpowiedziałem że bardzo chętnie. Teraz się okazuje że jak już raz pracowałeś to nie możesz się przyjąć jakbyś coś złego zrobił....nie liczy się doświadczenie lata pracy....rekrutacja ? Hmmm... osoby od przerzucania papierków ...

17.04.2025 22:39

A ty potrafisz czytać ze zrozumieniem i doczytać komentarz na który odpowiadam? Nikt o zdrowych zmysłach nie zwalnia się z pracy nie mając zagwarantowanego źródła finansowania :)
    Olo

19.04.2025 10:51

Zanim następnym razem zarzucisz komuś brak czytania ze zrozumieniem, sam spróbuj przeczytać uważnie. Z wypowiedzi tej osoby nigdzie nie wynika, że rzuciła pracę nie mając żadnego źródła utrzymania – chodziło o zbyt dużą odległość, a to jest realny, życiowy problem. Nie każdy ma luksus pracować tuż za rogiem. A co do 'postradania zmysłów' – może warto byłoby najpierw zrozumieć, za co w ogóle zmysły odpowiadają. Zmysły to nasze narzędzia do odbierania rzeczywistości – wzrok, słuch, węch, smak i dotyk. Nie mają nic wspólnego z podejmowaniem decyzji życiowych, takich jak rezygnacja z pracy. Takie decyzje wynikają często z przemyśleń, zmęczenia, wypalenia albo zwyczajnie braku możliwości pogodzenia wszystkiego. Życie to nie jest kalkulator. Niektórzy mają naprawdę ciężko, a takie komentarze jak Twój tylko pokazują brak empatii i wyobraźni. Trochę pokory, bo nikomu nie życzę, żeby musiał podejmować trudne decyzje z przymusu, a nie z wyboru.
    Młody

14.04.2025 15:44

Są nowe banery w okolicy. 6500zl na rękę na 3 zmiany. Czy to jest realne?
    Nie no ...

19.04.2025 10:48

A nie pisze tam czasem, że to średnia?....doczytaj dokładnie ......
    Markus

17.04.2025 11:58

Nie polecam Firmy ,bo jest przeraklamwana.Prezes jako Wielki Chrześcijanin ,a jego Zakłady ,to Obozy Pracy.Mandaty za nie przestrzeganie BHP ,wieczne dmuchanie w alkomat.Burdel na Produkcji .Nowi Pracownicy ,co mają, coś więcej do powiedzenia to im dziękują po miesiącu twierdząc, że się nie nadają w obawie przed swoją posadą. Polityka to Religia Kościół to też Religia .Potrzebują (usunięte przez administratora) do roboty.Jedynie ,co mogę powiedzieć dobrego ,to płacą tak jak przedstawiają i na czas. .
    Japierdu

18.04.2025 16:01

Jak ktoś uważa, ze firma która chce przestrzegac bhp i wyłapywać pijanych, to (usunięte przez administratora), to nie wiem czy sie smiac czy plakac. Z rakim myśleniem, to z toba jest cos nie tak a nie z zakładem pracy
    ArgumentInwalida

19.04.2025 09:02

Alkohol.. tak cisną na badania alkomatem, ok ja jestem za. Ale czemu nikt nie sprawdza tych naćpanych niewiadomo czym?
    Lelok

18.04.2025 07:26

Czy poniedziałek wielkanocny jest dniem wolnym od pracy?
    Nierob

18.04.2025 12:40

Góra świętuje robol chyba nagina wie ktoś?

17.04.2025 14:15

17.04.2025 22:41

Nie, na start dostajesz ponad średnią krajową, przy zmianie stanowiska z młodszego montera na montera mozesz liczyc na jakis grosz ale nie jest to pewne ;)(zmiana stanowiska nastepuje po przepracowanym roku)
    Pan gerber

14.04.2025 15:33

A ja mam takie bardzo fajne pytanie. Kiedy na stołówkach doczekamy się jakichś jabłek, bananów, musów owocowych do obiadów? Jak tutaj pracuję tak ciągle wdupcam tłuste i jeszcze trochę to się będę turlał bo te jedzenie to poza bebechem nie daje wcale sił na ból istnienia.
    Tomek

17.04.2025 22:25

Przecież są owoce. Zresztą możesz sam sobie przynieść do pracy, w czym problem?

16.04.2025 09:53

Czysty

17.04.2025 22:20

Co zrobisz? Takie życie, takie realia. Firma nie ma na to wpływu.
    KoledzyZautaPijacyPiwoPoPracyT

14.04.2025 22:42

Jak to jest kto pije piwo w aucie po pracy na jednym osiedlu ma fajne plany i same transporty najlepszych ludzi ?? Proszę się przyjrzeć Panu kierowników (SWD) Holandia zmiana B Gosc stosuje mobbing nawet na myszce od komputera Wyzywa każdego- każdego ! Miesza z błotem każdego oprócz osób które pija z nim piwo w aucie na parkingu po pracy .(tytki) Szczególnie gnębi i miesza z błotem brygadzistę z linii 1- zal go Chłopak zaczal mieć depresję. Ciągle przechwalanie sie co ja nie zrobiłem co zrobiłem. Gdyby on się nie zatrudnił to do tej pory była.by.hala.nr 1 Szegolnie jedzie na swoich przełożonych oraz kierownictwo z innych zmian szczególnie zmianę C Proszę o interwencję w tej sprawie ktoś przez.niego może źle skończyć . Nikt nie jest (usunięte przez administratora) a boją się odzywać bo zaraz błoto. (usunięte przez administratora) Proszę o interwencję!!!! Jak nie pójdzie to dalej !
    Go worek kurt M@ORCIN

15.04.2025 19:27

M@-rcin wszyscy widzą jak jest Jesteś za każdym razem mieszany z błotem Zgadzam się z opinią poprzednika Jak kolega M. Ubierze czerwona koszulkę to będzie po temacie . Każdy boi sie odezwać. Ale tak jest Kolega z auta dziś już cały dzień siedział w biurze i chodził i mianował się z-scą . Chłopaki miejcie honor i odejdźcie jeżeli macie honor Bulka-banan bez Was sobie poradzi.Kierownik M przyjzyj się temu Co macie kupione na jutro do auta ? Może powiedzcie co grane może postawimy będziesz Nas traktował jak LUDZI z szacunkiem

17.04.2025 16:44

A to bez transportow i fajnego planu już nie chce się wam pracowac ? Każdy dzień jest inny raz ma się 60 fixow raz 60 krzyży... chyba za krótko robicie ze tak piszecie, jakbyście więcej robili to byście na goworka czasu nie mieli.
    Odradzam

17.04.2025 15:04

Kornice - magazyn rolet - „kierownik” Rafał. Nazwiska nawet nie znam tak jest istotny w hierarchii. Kierownik obsadzony z całym pakietem rodzinnym mimo że jest to wbrew zasadom firmy. Ale zasady są dla zwykłych pracowników, nie dla nich. Jeśli uważacie, że ktoś jest na tyle głupi że nie zgłosi Was za mobbing gdy jasno rzucacie hasło „nasramy ci w papierach” to gratuluje głupoty. Na wasze nieszczęście ta rozmowa była nagrana. Nie chciałem tego nigdzie zgłaszać, ale jeśli Wy jesteście na tyle perfidni żeby robić komuś problem nawet po ustaniu zatrudniania to bawmy się :)
    Paula 91

14.04.2025 09:29

Hej. Mam pytanko do wszystkich kobiet ale nie tylko, pracujących na stołach na roletach. Pracuję tam ponad dwa tygodnie i kiepskawo mi idzie. Zanim przyszłam do pracy, a wiedziałam że trafię na rolety słyszałam dużo negatywnych opinii od dziewczyn które albo się zwolniły albo przeniosły na inny dział, że dosyć dużo osób sobie z tym nie radzi I jeżeli jest możliwość to albo się przenoszą albo niestety odchodzą. Mam wrażenie że sposób szkolenia też pozostawia wiele do życzenia. Wszystko pokazywane jest w tak ekspresowym tempie, że może stary pracownik wyłapie co i jak ale dla nowego to jest dosłownie mgła mózgowa. Bardzo mocno mi zależy na pracy ale Zaczynam wątpić, czy to kiedykolwiek ogarnę. Bardzo proszę wszystkich tych którzy pracują już dłużej, dwa – trzy miesiące i jeszcze dłużej. Czy to, co w tej chwili wydaje mi się czarną magią jest do ogarnięcia? Proszę o wsparcie bo przychodzę jakiś rodzaj załamania nerwowego i chyba powoli się poddaję
    Anka

16.04.2025 21:52

Znajoma pracowała na z2 i miała to samo.Dziewczyna,która ją wdrażała miała pomóc, wytłumaczyć zamiast tego bawiła się telefonem,wyśmiewała,poganiała nawet obrażała.Niestety nie wytrzymała i po 3 tygodniach sama sie zwolniła.O przeniesieniu na inny dział nie było mowy.Wydaje mi się,że starsi pracownicy nie chcą pomagać nowym.Mają ich w nosie
    Robi

15.04.2025 15:18

Czy multisporta można uzyskać już na okresie próbnym? Czy trzeba miec umowę na stałe?
    Hugo

16.04.2025 10:43

Z tego co wiem to musisz pracować minimum rok, no chyba że coś się zmieniło.
    Sportowiec

16.04.2025 21:13

Po okresie probnym, do 15 kazdego miesiaca jak zlozysz wniosek, dostajesz dostep z nastepnym miesiacem
    x

15.04.2025 17:28

Wpis dotyczący kierownika Ma...szaka napisał kolejny sfrustrowany i niedowartościowany nierób, a na uwagę zasługuje fakt obrażania i wyzywania innych osób przez osobę pracującą na linii u rambo. Dziwię się, że brygadzista pozwala na takie zachowanie, które podchodzi już pod paragraf. Wystarczy, że w końcu ktoś to nagra i zgłosi - to jest dopiero mobbing.
    Raaamblczko

15.04.2025 23:10

Ck też siedział w aucie po pracy ? (usunięte przez administratora)est nikim ! Jak on traktuje ludzi taki szacunek powinien mieć a Dla niego Ciekawe czy jedzą paczki wypełniona,nadzieniem
    Paulina Sz.

16.04.2025 19:30

Widzę, że nie zdajesz sobie ANONIMOWY UŻYTKOWNIKU sprawy z tego co grozi za upublicznianie czyichś danych poprzez środki masowego przekazu (art. 107 U.O.D.O). Jednocześnie za zniesławienie czyjejś osoby w ten sam sposób grozi również odpowiedzialność karna (art. 212 §2 k.k). Jeśli myślisz, że jesteś anonimowy wystawiając takie bezpodstawne opinie zwłaszcza w Internecie to najwidoczniej nie znasz mocy Internetu. Na przyszłość, uważaj co piszesz bo następnym razem takie wpisy mogą mieć niemiłe konsekwencje prawne dla Ciebie :)
    Eliasz7

13.04.2025 18:09

Czy Wielki Piątek będzie dniem wolnym od pracy? Wielki Piątek upamiętnia śmierć Jezusa Chrystusa na krzyżu. Wiąże się z nim ścisły post (mam nadzieje, ze bedzie to uwzglednione w zakladowej stolowce) i brak mszy świętej tego dnia. Czy jeśli nie bedzie to dzien wolny czy moge wnioskowac o urlop na ten dzien?
    ja

16.04.2025 13:09

Wielki Piątek nigdy nie był dniem wolnym dla całej firmy. Chcesz wolne to wyslij wniosek o urlop.
    Katolik Adam

15.04.2025 00:45

Ja mam pytanie odnośnie kaplicy w Wodzisławiu Śląskim. Kiedy mam z niej skorzystać jak przerwa ledwo starczy na dojście do stołówki, zamówienie posiłku i jego konsumpcję. A zależy mi tym bardziej teraz podczas Wielkiego Tygodnia. Być może zdążyłbym przed pracą ale nawet nie wiem gdzie dokładnie znajduje się kapliczka i w jakich godzinach jest otwarta.
    Hugo

16.04.2025 10:47

Skorzystać możesz przed lub po pracy, w jakich godzinach jest czynna to nie wiem, a znajduje się w tym samym korytarzu jak idziesz do kadr, mijasz kadry, idziesz jeszcze kawałek i po lewej stronie.
    Szyba

16.04.2025 08:07

Ale wy wszyscy jesteście jacyś rozjeb**i się prujecie do ludzi którzy trzymają dyscyplinę i chcą jak najlepiej dla waszych Linek a wy nieroby macie tak nudne życie że ledwo z pracy przyjdziecie i pierwsze co to telefon żeby kogoś anonimowo (usunięte przez administratora) od góry do dołu zamiast tego byście się roboty chwycili nieroby. I poza tym jak ktoś się nie nadaje to niech idzie do urzędu pracy i się zgłosi jako osoba bezrobotna albo nie zdolna do pracy(usunięte przez administratora)nara.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eko-Okna?

Kontakt - Eko-Okna S.A.

Spacerowa 4 47-480 Kornice

25.03.2022 09:39

Kamilo

04.09.2022 21:20

No nareszcie ktoś to napisał
    Hen-ryk

14.04.2025 22:36

O tak. Dużo czytałem o kierowniku z SWD na Mgw, a dokładniej na pakowaniu. O pracownikach nie wspomnę. Zepsucie na każdym kroku, znieczulica na drugiego człowieka. Wyzwiska i uznawanie się za lepszego i ponad innych...

12.04.2025 10:03

Życzliwa

14.04.2025 12:12

Nikt tej laluni nie przeniesienie ma za duże plecy w eko do tego każdy się boi że straci pracę tacy są zastraszani a Ona dobrze wiedziała że ma rodzinę jest takie przysłowie(usunięte przez administratora)
    Kolezanka

14.04.2025 20:32

Dokładnie tak jak mówisz nikt tej małolaty nie przeniesie, wujaszek na stanowisku. KARMA WRACA za to co zrobila tym biednym dziecia ADAMEK brygadzista już pewnie koleją ma na oku panienkę. Zebranie już zrobił z pracownikami zastraszając , że jak będą się z niej wyśmiewac uwali z premi albo przeniesie.
    Lambadziara

14.04.2025 20:02

Ta malutka czarna co zdradzała na hali numer 8 i już jest na hali numer 7 podobno mieszka w Baborowie i pracuje na magazynie i dalej gada z jakimiś chłopami hahaha ta to ma fajne życie ;DD
    Kierowca tira

10.04.2025 19:04

Byłem w eko oknach na załadunku i skorzystałem z waszej stołówki.Powiem tylko tyle że gorszego jedzenia w życiu chyba nie jadłem!Wy tam nie karmicie ludzi tylko ich trujecie.
    Mira 08

13.04.2025 17:50

Dziwne…z tego co widzę to jak są rolady i kluski śląskie to na stołówkach tłumy dziewczyny w kuchni nie nadążają gotować … a wy zachowujecie jakbyście nigdy nie jedli wiec przestań jeden z drugim uskuteczniać jakiś sabotaż i wypisywać głupoty !!! Nie pasuje wam to że musisz zapłacić za obiad 15 zł najlepiej jakby za darmo dawali to nie było gadania, wymiotów ,biegunki …wszystko by smakowało i do sanepidu też by nikt nie dzwonił
    Oka

13.04.2025 22:05

Wolę zapłacić 25 ale żeby jakość była a nie jakoś Bardziej chodzi o czystość bo co chwila słychać od ludzi że oj coś dzisiaj nie wszedł obiad ... Rozumiem że to wszystko nie jest tylko wina kucharek bo może jest ich za mało ale to trzeba podjąć jakieś kroki czyszczenie porzadne kuchni co 2 tyg każdego zakamarku ta stołówka chodzi 24h ... utarg musi być bardzo duży chyba że ktoś nie potrafi zarządzać nie ma obsługi kelnerskiej także sory trzeba się wziąć do roboty Sztućce wszyscy je macają anten brydny to odłożę wezmę następny Temat rzeka ale jak widać po wypocinach na FB jest z tym problem
    Aga

13.04.2025 21:52

Witam w dziale gospodarczym ile można zarobić i jakieś dodatkowe pieniążki są . Czy ze socjalu też się dostaje
    Sm

11.04.2025 13:26

Odradzam pracę w firmie ekookna Kędzierzyn-Koźle. Ludzie traktowani są przedmiotowo jak śmieci zwłaszcza Ci zatrudnieni przez Randstad. Dostaję się krótkie umowy na 2 tygodnie max na miesiąc. System szkolenia to czysta porażka. Jeżeli ktoś jest palący to w tej firmie zapalisz tylko w czasie przerwy lub przed robotą. Weźmiesz L4 jesteś na czarnej liście i tracisz 100% premii a nie proporcjonalnie. Dział BHP wystawia mandaty choć bezpieczeństwo i tak nie jest tam aż tak dopracowane. Jednym słowem jest przesiew ludzi choćby za bramą stało 1000 chętnych. Dojazd ze Śląską zajmuje sporo czasu. Ludzie to jeden drugiego (usunięte przez administratora) żeby się wybić lub utrzymać stanowisko za byle pierdoły. Atmosfera pracy do kitu można się od tego pochorować.
    Beka

13.04.2025 21:21

Jak jestes przez ranstad przyjety tzn ze jestes kompletnym (usunięte przez administratora) bo tylko takich biora przez ta agencje zeby zalatac dziury xD normalni ludzie maja bezproblemowo umowy haha
    Łukasz

10.04.2025 21:11

Witam!W ostatnim czasie a może i zawsze, radzę uważać na jedzenie spożywane na stołówkach a szczególnie na Z7,w ostatnim tygodniu dość duża liczba osób doznała zatrucia pokarmowego skutkującego wymiotami, biegunką oraz gorączką, którzy potwierdzają że dzień przed lub w tym samym spożywali posiłki na zakładowych stołówkach.Jedzenie jest przerzucane z stołówki na stołówkę mieszane z bigosami,pizzami,zupami.z dnia na dzień tak długo aż się sprzeda bo przecież nic się nie może zmarnować...
    Co ?!

13.04.2025 20:05

Stołówka przynosi niesamowite dochody!! Więc trucie ludzi za ich pieniądze jest czymś niedopuszczalnym!Powtarzam !!! Za Nasze pieniądze !!! Bo nikt nie dostaje jedzenia za darmo !!

13.04.2025 20:36

Może to nie ze stołówkowego żarcia a od tej wody z dystrybutorów?
    Rodzina z Kłodzka

13.04.2025 16:48

Dzień dobry, W imieniu swoim i całej mojej rodzinki, pragnę podziękować z całego serca firmie Eko - Okna S.A. Dzień 15 września 2024 roku był dramatem mojej rodziny, gdzie w wyniku powodzi w jeden dzień straciliśmy wszystko. Dzięki firmie Eko - Okna S.A., dzięki Waszej pomocy, możemy wrócić do normalności. Daliście nam wiarę i moc, by te ciężkie dni po katastrofie, stały się przeszłością i koszmarem który jak najszybciej wymażemy z pamięci. Dzięki Wam możemy z uśmiechem na twarzy dalej iść przez życie. Jeszcze raz bardzo dziękujemy.
    Wkr wiony

11.04.2025 22:10

Wie ktoś co na wodzisławiu się dzieje dlaczego byłych pracowników nie chcą przyjmować...
    Yhy...

13.04.2025 12:58

Znam parę osób które be problemu zostały ponownie przyjęte więc stwierdzenie "sam sobie odpowiedziałeś " jest bez sensu....

13.04.2025 14:25

Co sobie odpowiedzialem sam się zwolniłem 5 lat temu z kornic a teraz probowalem u siebie w wodzislawiu i z jakiegos nie wytłumaczalnego powodu przyjecia są zawieszone

12.04.2025 14:50

Jola

13.04.2025 13:12

Nie wpadłeś na pomysł, że jego wpis to sarkazm? Co?
    Olaa

11.04.2025 08:57

Panie Kłosku. Pytanie do Pana dlaczego pracownik który miał umowę na 3 miesiące próbna i nie została mu przedłużona w Kornicach teraz pracuje na Wodzislawiu? Ja pracowałam w Kornicach i chciałam się przenieść na Wodzisław to nie pozwolono mi i byłam zmuszona się zwolnić. Pytałam w kadrach czy mam szanse na nowe przyjęcie na wodzislawiu to w rekrutacji powiedziało mi że starych pracowników nie przyjmują bo jest odgórny zakaz.A pracownik który nie miał przedłużonej umowy w Kornicach pracuje na wodzislawiu ? O co w tym chodzi.czy tu liczą się tylko kontakty żeby się dostac
    Lech

11.04.2025 18:59

To nie wina szefa!! W kadrach robią sobie co chcą i kiedy chcą !! Tam jest taki sam bajzel jak w rekrutacji!Siedziec i pić kawkę w robota jakoś leci!!
    Poinformowany

12.04.2025 23:16

Taki jesteś mądry??? Decyzję o powrocie dawnych pracowników są podejmowane przez Dyrektora a nie w dziale. Po to chyba są dyrektorzy, żeby podejmować decyzje. Wypłata zawsze na czas, wszystko zawsze załatwione...co się czepiasz kadr. Każdy wykonuje swoją pracę

11.04.2025 17:38

12.04.2025 16:55

Brawo za wpis Jakbym był na tej linii odrazu bym to zgłosił, nie wiem czego się ludzie boją.

12.04.2025 06:44

Witam ,jak to jest że nie można się "wybić do gory"w pracy a narzeczona brygadzisty (Aleksandra L od Radosława W) dostaje pracę od razu jako brygadzistka i może później zaczynać ,trzeba mieć znajomości aby się tak wybić ,tak o z (usunięte przez administratora) ?
    Chelmut

10.04.2025 19:45

Drodzy pracownicy z innych zmian Linia 1 zmiana B włożyła sfoj wysiłek posprzątać sfoja linie poukładać wszystko aby to tak pozostało na lini a nie inni robią z innych lini (usunięte przez administratora) nam na lini
    Szablozębny

11.04.2025 20:35

Chyba pora wracać do szkoły na dodatkowe lekcje języka Polskiego bo tylko przynosisz nam wstyd na całą Polskę

02.04.2025 20:01

Incognito

04.04.2025 07:26

Z jednej strony się z tobą zgodzę to fakt prawda ale to ona (usunięte przez administratora) swieci a teraz jest na 7 hali i pewnie robi dalej to samo z kimś innym
    Teva

11.04.2025 17:26

U was przynajmniej coś z tym zrobili i jest dziewczyna na innej hali bo na hali 2 zm.B chodzi taki dumny jak paw pan brygadzista co nową swoją podwładną owinął wokół Paluszka, zostawił żonę z dwójką dzieci dla małolaty, teraz chodzą na przerwy i z pracy razem. I podobno to nie jego pierwsza więc pewnie nie ostatania ???? Aż dziwne że nikt z jego linii nie reaguje, nic z tym nie robią. Kierownicy pewnie też wiedzą i siedzą cicho Premię powiększane też pewnie ma bo przecież trzeba alimenty płacić ???? żałosne i tyle

09.04.2025 18:59

Witam, na jakie zarobki można liczyć na stanowisku technologa?
    Kandytat

11.04.2025 11:20

Interesuje mnie stanowisko technologa produkcji.
    Qwert

10.04.2025 23:23

Kto wymyślił żeby zrobić przystanek pod KNS? Jak tam ludzie mają się dostać jak nie ma nigdzie przejścia dla pieszych? Przechodza na dziko przez skrzyżowanie. Kiedyś dojdzie do wypadku i kto będzie winny? Pieszy? Kierowca? Czy kto? Ludzie jakoś muszą do domu wrócić a przejście przez skrzyżowanie to jedyna droga żeby dostać się do autobusu.
    Gruby

11.04.2025 05:15

Niestety tak to wygląda od zawsze kto nie kończy jak większość nie widzi i nie wie. Ludzie mokną, marzną zaraz w upał będą się tam zapiekać. Bus nieraz spóźniony. Po nockach czekać dodatkowo blisko 30 min podczas gdy reszta załogi w trasie lub w domu. W dodatku obowiązuje opłata za przewóz. Cyrk.

10.04.2025 15:07

Jest możliwość pracy ze stopniem umiarkowanym?
    Nowa pracownica

09.04.2025 18:58

Jestem nową pracownicą ekookien w K-Koźlu, pracuje już na tyle długo, że mogę wystawić opinię. Praca jak praca, ciężka jak dla kobiety ale łatwa do ogarnięcia. Jak się chce, to nic nie jest straszne, każdy głupi ogarnie. Atmosfera na zmianie super, nikt się nie czepia o nic, wystarczy chcieć pracować i to pokazać. Zarobki adekwatne do wykonywanej pracy. Mam nadzieję, że nie zmieni się to przez długi czas i firma będzie się nadal rozwijać ku lepszemu ????
    Akacjowa 34

10.04.2025 07:43

w najlepszym wypadku ta nierentowna inwestycja zostanie sprzedana, a Ty dostaniesz możliwość przeniesienia do Kornic
    Przestraszona

09.04.2025 23:20

Witam jaki dział polecacie dla kobiety? Aluminium(jakie stanowisko) Plastiki(jakie stanowisko) Dziękuję za odpowiedzi
    Prorok

10.04.2025 04:35

To nie zależy od nas :) będziesz nowa będziesz szkolona na wiele stanowisk proste. Tam gdzie sobie poradzisz tam będziesz.

Zostaw merytoryczną opinię o Eko-Okna S.A.