Eko-Okna

• Tłustomosty
  • Gródczanki
Katowice - Eko Okna S.A.
Kornice - Eko Okna
Racibórz - EKO-OKNA SP. Z.O.O.

3. Opinie o pracodawcach Kornice
  5. Opinie o Eko-Okna S.A.

Opinie o Eko-Okna Kornice

Nie przegap nowości o Eko-Okna S.A.!

06.05.2025 16:02

Czy ktoś może w końcu wziąć się za tych co wychodzą na kawę o 8:05 w biurach? Skoro przychodzicie do pracy o 7:50 to zróbcie sobie kawę przed 8:00, a nie że zaczyna się praca a wy masowo wychodzicie na przerwę już po 5 minutach i siedzicie w kuchni 10 minut codziennie bez wyjątków! Dlaczego ja mam rano pracować a inni popijają sobie w tym czasie kawusię i obrabiają (usunięte przez administratora) innym? Co to ma być? Ci co nie chodzą powinni mieć za to dodatkowe dwa dni płatnego urlopu rocznie, bo kawosze o tyle mniej pracują niż ja.
    Biuro

15.05.2025 12:41

Normalnie w biurach kawę pijemy i co z tego ? Ważne aby wywiązywać się ze swoich obowiązków. W oddziałach zewnętrznych to wgl mają lawirowanie bo bez kontroli są.
    Lex

17.05.2025 23:26

Co ty bredzisz na hanndlowxe rozmawiam prze telefon w tym czasie rozpisując okna na komputerze odbieraam telefony maile od klientów po 16 także skoncz p... jest dużo miejsca w handlowcem zapraszamy na kawusie o 8.... później będziesz rozpisywać okna sprawdzać płatności dzwonić o kasę do klientów korekty faktury a jak się walniesz to po premii dużo miejsca zapraszamy
    Ekoczłek

17.05.2025 02:12

Orientuje się ktoś czy będą w najbliższym czasie przyjęcia na Wodzisław produkcja/magazyn?
    Robcio

17.05.2025 01:10

Panie Kł...., Sposób, w jaki menedżer czy właściciel firmy traktuje swoich pracowników, wpływa na ich poczucie wartości i przynależności do organizacji. Nawet jeśli firma ma dobrą markę, atrakcyjne benefity czy ciekawe projekty, złe relacje z bezpośrednim przełożonym są często głównym powodem decyzji o odejściu z pracy. Pracownicy mogą tolerować pewne niedogodności związane z firmą, ale trudniej znoszą codzienny stres i frustrację spowodowane przez złego szefa. Proszę osobiście się nad tym zastanowić.
    Płacz

13.05.2025 17:04

Z jednej strony firma ma długi i robi różne -cięcia budżetowe.np najtańsze ubrania robocze itd… A za chwilę patrzę ??? A tam przed z2 fura która ma wozić tych tępych dyrektorów za ponad 700 tys zł !!! Auto za tyle kasy wozi bandę bezmózgowców którzy z dnia na dzień rujnują firmę … co za czasy ..

14.05.2025 15:48

za chwile w wynikach finansowych przebija 5 mld a premie od pol roku uwalone bo kiepskie finanse xD
    Robcio

17.05.2025 01:06

Fura jest własnoscią Fundacji. Eko nie ma juz kasy. Jakby nie amerykańska dota to premi by ju nie było.Przy takiej produkcji jaką mamy aktualnie nie wybijemy sie z pewnością. Jeszcze dwa lata temu na samej kornicy typowych okien produkowało sie dziennie około 11 tysiecy a teraz na dwóch zakładach produkujemy 9 tysiecy w sumie. Jak to sie mówi - Dobrze już było teraz bedzie tylko gorzej. Trzeba szefa wysłać panią Prezes do Medjugorie moze obiawienia dostaną i przejżą na oczy.
    Pedo

15.05.2025 13:29

Który to chciał się zabawiać z 11 latka ? Wczoraj na nocce niby gościa z Żor zwinęli 24 lata, z jednej z wodzisławskich fabryk. No to jak byk u nas, bo nikt z Żor nie dojeżdża gdzie indziej do pracy. Gościu lepiej się zwolnij xd
    Pedo

16.05.2025 08:14

A nazwisko jak ? Dajcie namiar na fejsa, wszyscy zobaczymy co to z dzban
    Nie wiesz?

16.05.2025 17:06

Karol Batyra. W komentarzach na portalach to nazwisko pojawia się już wszędzie.
    Średnia 3/5

16.05.2025 08:39

Pamiętam jak było 2.7, później wskoczyło na 2.8, 2.9, a tu 3. Jeszcze kilka miesięcy i będziemy mieli 5/5. Jesteśmy najlepszą firmą w PL.

15.05.2025 16:35

Yz

15.05.2025 22:00

Karol z Żor. Po sieci krążą już nagrania z aresztowania. Mam rodzinę w Gdańsku i w Szczecinie. To był temat numer 1 dzisiaj w całym kraju. W biurach o tym kuzyn mówił, że aż huczało u niego w Gdańsku.
    Przyszły pracownik

15.05.2025 20:39

Cześć, co powiecie o aluminium w Wodzisławiu? Mam tam trafić do pracy ale wolałbym wiedzieć wcześniej czego mam się spodziewać
    Kateusz Młosek

15.05.2025 07:13

Tydzień temu Z2 nie pracowało na nocnej zmianie z czwartku na piątek. Postojowe? Haha. Albo urlop wypoczynkowy, albo bezpłatny. Nawet nie dadzą możliwości zakręcić się na innej nitce. Połowa maja, a roboty dalej co kot napłakał.
    Robochłop

15.05.2025 16:28

Ty się już za wczasu zimy obawiaj :D To co firma zarabiała w tym okresie, to było na podratowanie zimowego budżetu
    Nigdy Elo Okna

13.05.2025 22:11

Po kilku lat pracy stwierdzam iż ten kto wymyślił te nocne zmiany pewnie pracuje od 7-15 i nie ma pojęcia jak organizm cierpi te parę stów za te nocki to dla naiwnych którzy jeszcze nie wiedzą jak za parę lat będą mieć po zdrowiu.... czemu na swd nie pracuje kuchnia na nocnych zmianach byli by duzo lepiej przetrwać zjeść coś ciepłego. Szkoda ze nie ma takiego działu który by sprawdzał kompetentność brygadzistów i kierowników bo niektóre (usunięte przez administratora) to pojęcia brak i racjonalnego myślenia ale za lizanie papy i koleżeństwo dostał się taki na stanowisko i klękajcie narody prosty przyklad SWD aluminium kierownik zmiana B nawet okulary zaczął nosić + 1 do inteligencji. Chodzi jak by Pana Boga za nogi złapał a jak byś mu kazał ułożyć hale to by się zesrał.... nie polecam pracy w tej firmie wszystko tak zrobione że zostawisz 500 zł z wypłaty w eko jak nie stołówka to incydenty,reklamację. Parking na SWD to jedna wielka katastrofa jak myślisz że masz 15 minut do pracy to i tak wyjeżdżasz 45 minut wcześniej bo nie zaparkujesz.... to jest jedno wielkie nieporozumienie i zmowy matoły co mogą coś z tym zrobić pogadać z szefem przychodzą do pracy o 7, czy o 8 ja są miejsca bo zmiana wyjechała idalej z tym parkingiem nikt nic nie robi. Ludzie pracują różni jak wszędzie. Ale trzeba swoje zrobić żeby kasę dostać i to dosyć (usunięte przez administratora) Skrzynka narzędziowa z 3 osobami z każdej innej zmiany i weź to sprawdzaj co dzień i boksuj się z tymi zmienikami inaczej z wypłaty kasa za brak inbusa. A premie nie powinien przyznawać brygadzista tylko ile odbiles konstrukcji ile odbiles pracy tyle masz premi , bk na moim dziele dzbany maja po 120% pisane bo co oni nie umieją a konstrukcje na dwóch dostają i jeszcze momentami problem to skończyć czasami. Skończyło by się kolesiostwo gdyby były premie za Ti ile kto odbił roboty. Ja uciekam wytrwałości eko było fajne kilka lat temu teraz juz nie warto... A i problem z wolnymi dniami np weekend majowy naprawdę nikt nie loze dać decyzji żeby zaklad stał ten 1 dzień i ludzie mieli wolne wypoczęli. Przecież w takim zakładzie to powinno być już na Początku roku w gablocie kiedy są dni wolne I ludzie mogą sobie zaplanować wolne mają rodziny. Ale w eko jesteś tylko numerem jak w (usunięte przez administratora) tak to wygląda....
    Nigdy nie mów nigdy

15.05.2025 09:46

Nie narzekam 5 tysięcy za rozliczanie faktur, zero stresu, bardzo mnie satysfakcjonuje, ponadto dorabiam prowadząc szkolenia , gdzie za jedno mam dodatkowe 5 tys. A to , czy mam sprzątaczkę, wielki dom itp, to są moje osobiste preferencje. Moje znajome bardzo by chciały się tu dostać do pracy, ale niestety jest ciężko , nawet z polecenia, one nie maja tyle szczęścia i pracują w małych firemkach bez socjalu, benefitów , bez premii za 3500 i to już jest przetrwanie.
    yolo

15.05.2025 13:43

Pracowałem kilka lat w innej firmie na nocki, jednym taki system pracy odpowiadał, ja osobiście drugi raz bym się już nie zdecydował, jak ktoś nie wie polecam spróbować, ogólnie wiecznie rozwalony organizm i przestawianie się nie robi nic dobrego dla ludzkiego organizmu, nigdy więcej nocek
    Pytanko

14.05.2025 20:31

Kim jest ten wysoki przystojniak w czarnych włosach z tatuażami na karku i na ramionach? Dziś był na stołówce rano w Wodzisławiu. Zdecydowanie najprzystojniejszy facet w całych Eko.
    Eee

15.05.2025 09:33

A był bez koszulki że wiesz, że na ramionach też ma tatuaże 🙈
    Niebieskooka

15.05.2025 13:09

Najkorzystniejszy na stołówce to byl dzisiaj ten blondyn w okularach za kasą. To nowy pracownik z kuchni na Wodzisławiu czy ktoś z Kornic?
    Pepe Jeans

10.05.2025 15:52

Wybierałam się do pracy w eko. Interesował mnie dział handlowy. Zwłaszcza ten na rynek holenderski, bo znam ten język bardzo dobrze. Ale od kilku osób wiem o pewnej pani M. I tak sobie myślę, że nie chce być narażona na chamskie odzywki, dyskryminacje, podważanie kompetencji. Naprawdę nie ma w firmie nikogo, kto zajmuje się szefami mobbigującymi pracowników? Podobno ta pani jest mistrzem świata w tej dziedzinie.
    Meee

11.05.2025 11:00

Ehhhh. Skąd ja to znam. Nasz dyrektor postępuje podobnie. W rezultacie, brygadziści niechętnie przychodzą do niego z problemami albo ukrywają problemy, bo boją się tego człowieka zdenerwować. W rezultacie dyrektor nie zna faktycznej sytuacji na produkcji, dlatego popełnia kolejne błędne decyzję, następnie pojawiają się kolejne niepowodzenia i na końcu dyrektor znów krzyczy, w ten sposób zamykając błędne koło. Przełożeni których główną strategią jest wydzieranie się, tylko pozornie są skuteczni. O wiele więcej by osiągnęli, gdyby panowali nad emocjami i potrafili konstruktywnie i z namysłem rozwiązywać problemy. Nie będę pisać na którym dziale wiem, że tak jest, bo skala problemu na pewno jest większa.
    Handlowiec

15.05.2025 12:48

Wszystko zależy od działu i oddziału. Prawda jest taka że kierownicy/kierowniczki w tej firmie na mają żadnego doświadczenia w prowadzeniu ludzi, tylko awansowali po znajomości lub byli długo stażem i nie mieli kogo tam dać. Później wychodzi taka jedna z drugą co myśli że jest mega ważna teraz.

15.05.2025 12:32

Nie mam pojęcie czy jest tak wszędzie, ale mam złe doświadczenie z pracą we Wrocławiu. Brak profesjonalizmu od osób zarządzających, na rozmowie rekrutacyjnej mało informacji a sam rozmowa przebiegła w sposób pozostawiający wiele do życzenia jak się okazało. Zastanówcie się dwa razy póki podejmiecie decyzję.
    Pszowik1920

30.04.2025 20:28

Witam pracuję już w tej firmie bogato 5 lat, wcześniej Kornice teraz wodzisław i jestem zażenowany trafiłem na zmianę samych młodych utalentowanych ludzi z iphone w ręku zamiast pracy kierownik hali niejaki Marcin którego ludzie określają mianem gbura i nieroba to już ma brzuch większy niż moja żona która jest w 6 miesiącu w ciąży wejście po schodach sprawia mu problemy ale nie po to tu pisze chce aby ktoś się zajął tym kierownictwem całym z kolegi na kolegę z 3 zmian nawet ten drugi co jest w ciąży wielki kierownik holandii ludzie na niego gadaja gruby rumun tak mi powiedziano który notorycznie dręczy ludzi i wyzywa każdego jak leci do tego używa przemocy psychicznej a tak siedzi i wpierdala pączki razem z Marcinem jedziemy dalej jest i nasze chucherko małysz ten to już od tabletek na nerwice wykończą go jak Rybaka na kornicach każdy po nim jedzie a ten stoi jak słup i myśli jakie liczby w toto lotku wysłać ale lecimy dalej jest i Szymon ludzie na niego gadają konfitura i chłopak marcina nie wiem czy ich żony wiedzą ale ich dwóch często spotyka się w toalecie razem lub w szatni zawsze są razem ale ten to już nie wiem co tu robi chodzi po hali i patrzy czy ktoś czasem bułki sobie nie zajada albo na telefonie grają w kasyna nie wiem czy ktoś z nimi zrobi porządek ale jest coraz gorzej i będzie gorzej.
    Masz recht

01.05.2025 19:48

Małysz to w Kornicach zmieniał co chwilę zakłady bo był (usunięte przez administratora) bez wyników, jak się w Kornicach dowiedzieli że zrobili go kierownikiem zmiany to już śmiech na sali....
    Ojoj

15.05.2025 12:12

Marcin za gruby Małysz za chudy Szymon za dużo gada a Rafał wygląda jak nie Polak . Straszne myślę że to temat dla uwagi. Weź się do roboty zobaczysz będzie Ci lżej . Przyjdziesz zrobisz swoje wyjdziesz i będziesz i szczęśliwszy.
    Umowa na stałe ?

09.05.2025 08:16

Hej. Słyszałem że jeśli się już pracuje dłuższy czas, to można złożyć wniosek z prośbą o dostanie umowy na stałe. Obecnie pracuje 9 miesiąc, moja umowa kończy się pod koniec roku, a dla pewności chciałbym już dostać umowę na stałe, a nie czekać do końca roku. Gdzie taki wniosek można złożyć ? W kadrach, u kierownika ? Skąd go pobrać ? Czy po prostu samemu się pisze taką prośbę i po prostu zanosi ? Z góry dziękuję za pomoc
    Młody

10.05.2025 09:44

Jak ktoś stoi i nic nie robi i tak się nie dostanie szkoda papieru
    Dżordż

15.05.2025 10:40

Możesz sam taki wniosek napisać, dużo jest przykładowych na necie. Najlepiej dać bezpośrednio kierownikowi i żeby przy Tobie podpisał a sama możesz do kadr go zanieść wtedy. Często brygadziści czy też kierownicy wezmą taki papier od Ciebie, zwiną w rulonik i wywalą gdzieś bo mają to w d*&@$. Najszybciej i najpewniej samemu takie coś ogarnąć sobie, a wtedy masz 100%pewności, że poszło to do odpowiednich rąk. Wnioskować o umowę na stałe możesz i po 3 miesiącach pracy, nie ma jakiegoś wyznacznika czasowego.
    Kawaler.

01.05.2025 18:22

Witam, a chciałem zapytać czy w firmie są jakieś fajne dziewczyny zgrabne zadbane wysportowane które lubią się umawiać na randki po pracy? Może w firmie można zapoznać fajną modelkę xd
    Ziomek

06.05.2025 04:49

Tak są ale musisz być kierownikiem wtedy wszystkie są nagle wolne i chętne. Pozdrawiam
    Leonardo Di Caprio

14.05.2025 17:45

a Najłatwiejsze gdzie??
    jolero

14.05.2025 08:08

Witam może ktoś z pracujących się wypowie, na temat zarobków w tej firmi, jeżdżąc po Śląsku szumnie prezentują się szyldy średnia płaca 6.500 netto. Ktoś się wypowie na ten moment jak to autentycznie wygląda, jakie elementy składowe płacy, po jakim czasie premia itp. Z góry dziękuję za odpowiedź. Interesuje mnie zakład pracy w Wodzisławiu Śląskiem
    Nigdy eko okna

14.05.2025 16:11

Nie dodali ze takie pieniądze zobaczysz za pół roku ????
    Xx

13.05.2025 07:13

Jak to jest , że krawężniki z ochrony mogą sobie palić za wiatą bądź w samej wiacie(swd) ? Czas to ukrócić..
    Krystian

14.05.2025 06:13

Cześć Niebieska, Twoja odpowiedź jest trochę sarkastyczna ale jednak kulturalna dlatego odpowiem: chodzi o generowaną wartość w okresie czasu. W dziale handlowym jesteśmy w stanie w ciągu jednego dnia wygenerować wartość pokrywającą wypłaty 100 osób z produkcji. PS. Marnujesz się na produkcji
    bhp kompetencje

14.05.2025 15:47

mozemy miec krotkie spodenki ? "nie bo inne hale nie maja"..... czemu jak przychodza z innych hal, to nie nosza odblaskowych jak my ? "bo u nich nie ma" xD xD xD xzd xzd
    Bazowy

25.04.2025 15:05

Więc tak panowie i panie doszło do tego szybciej niż się spodziewałem, eko sprzedane Amerykanom ???? tak to jest jak się chce otwierać multum fabryk bez pomyślenia. Za dużo na raz panie Kłosek za dużo plus syndyk z Rafako oj masakra . Ale co się dziwić jak kierownicy mają w (usunięte przez administratora) jakość . Teraz Nostradamus wbija sądzę że nie będzie premi w tym roku nie raz może nawet z 3mc pod rząd pozdrowionka eko ludki ????
    Hahaha

13.05.2025 12:54

Ty daunie bo na stronie zus skladki sa aktualizowane co 3ci miesiac wiec dlatego nie widzisz dwoch najnowszych skladek xD was sie powinno bic bez kitu xD
    Ddd

13.05.2025 13:01

A zadzwoniłeś do firmy się zapytać, wyjaśnić? Jeżeli nie to to świadczy tylko o tobie
    Alicja

12.05.2025 10:03

Mam pytanie do zarządu firmy eko okna. Kiedy wprowadzicie wyrywkowe kontrole i testy na narkotyki ?Ja rozumie że walczymy z alkoholem w firmie ale myślę że o wiele większym problemem (nie tylko w firmie ,ale i w całej Polsce )są właśnie narkotyki!Wiekszość kierowników to toleruje i przymyka oko … ! Ciężko się pracuje z ludźmi po dopalaczach itd . Po prostu nie raz się boję ! Zgłoszenie tego nie wchodzi w rachubę bo nie wiadomo co takiemu panu odwali … dziękuję i pozdrawiam
    Karol

13.05.2025 03:50

Niestety na moim dziale to samo, wszyscy wiedzą kto bierze kto handluje i tylko głupie żarty od brygadzisty zero reakcji. A jak raz testy mieli robić to tych co biorą na wolne wyslal... Niestety to przyciąga patologie a normalni często mają dość.
    Niebieski

13.05.2025 10:50

Brygadzista się nie odezwie bo boi się o własną (usunięte przez administratora) Kryje handel narkotykami na terenie firmy, bo może za milczenie dostaje w zamian kilka gram. A interes się kręci.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eko-Okna?

Kontakt - Eko-Okna S.A.

Spacerowa 4 47-480 Kornice

Dziurek

12.05.2025 22:57

Witam, czy są aktualnie przyjęcia na Wodzisław? Jak wyglądają pensje?
    nowy

12.05.2025 14:30

Pytanie czy to prawda że na plastikach zwalniają?
    Polak

12.05.2025 10:22

I jak nasza wydajność firma zadowolona ?Ja pracuje najszybciej jak umiem
    Niemiec

10.05.2025 09:15

Czy mozna tutaj zatobic ,ale się nie narobić?
    Smerf

11.05.2025 10:09

Oczywiście. Zatrudniasz się czekasz na umowę roczną i cyk L4 kasa leci, zmęczenia brak. Co chwila takie praktyki widać z nowymi.
    MiskaRyżu

12.05.2025 06:31

I dobrze, nie ma warunków do pracy (m0bb|/\/g) to sie idzie na l4 odpocząć od tych socjopatow
    Benek

11.05.2025 13:30

Witam czy zarobię tutaj 13 tys bo nie wiem czy z Dani wracać?
    Geronimo

11.05.2025 17:44

Nie i nie. Jak masz w Danii dobre warunki to tam zostań bo kasa i życie lepsze, zero tej polskiej (usunięte przez administratora) i zarobki przez pół.
    Gosc

08.05.2025 11:35

Orientujecie się może kiedy będą przelewy?
    Masakra

08.05.2025 15:55

Będą to będą, a co kasa ci się kończy ? Ludzie jakbyście nie mogli wytrzymać bez kasy dzień czy dwa. Co miesiąc to samo pytanie
    N

10.05.2025 08:40

Była już wypłata?

07.05.2025 11:28

Em

09.05.2025 23:25

Ale że jak? od pseudo kierownika czy czerwonego do pyska????

10.05.2025 08:38

8k i cieszy się że biega jak pomarańczowe pieski a ludzie tu nic nie robią za 6k xD ale zawsze te 2k można wydać pod żabką xD

08.05.2025 16:36

Może ktoś wkoncu zrobi porządek z biurowcami ,w czym my pracownicy produkcyjni jesteśmy gorsi ?? Biurowcy zaczynając od 8 pracę pierwsze 30 minut spędzają na stołówce,przy kawie lub na papierosie a nas ściga jakąś grupa interwencyjna . Otwórzmy szeroko oczy bo robią z nami co chcą zaraz idąc do toalety będziemy się odbijać na czytnikach
    Rrr

08.05.2025 12:38

Czy wypłaty może już były?
    Marcela56

08.05.2025 12:29

Do wiadomości kierownika kuchni… proszę zwrócić uwagę paniom kucharkom aby spinały lub związywały włosy bo już któryś raz z kolei znajduję włosy albo w bułkach albo w pizzy włos długi czarny kręcony znam też właścicielkę…. Taka wysoka pani zrobiona trochę na lalkę barbi.

07.05.2025 11:23

Jeje

08.05.2025 11:04

Mozesz coś więcej powiedzieć? Czy złudna nadzieję robisz :D

08.05.2025 10:27

Dostał już ktoś wypłatę ?
    Kornice

08.05.2025 00:25

Ten co rozdziela robotę to ma nasrane w głowie jak można dać drugi weekend znowu tym samym ludziom wolne a my znowu do roboty. Podziękujemy wam w soboty
    Ex pracownik

07.05.2025 08:01

Na świadectwo pracy czekam ponad miesiąc. Czas na wydanie tego papieru to max.7 dni. Kadrowa mnie wręcz zbyła mówiąc że to nie jej problem tylko Kornic poczym zakończyła rozmowę :) (Wodzisław)

05.05.2025 23:47

Pracuję w tej firmie 4 lata i jestem zadowolony so źle dni i dobre raz pod górkę raz z górki ale ogólnie mi pasuje
    Ziomek

06.05.2025 04:48

Tak są ale musisz być brygadzistą albo kierownikiem wtedy są wszystkie nagle wolne i chętne. Pozdrawiam
    Do Bob

25.04.2025 19:09

Bob rozmowa ok . Miło super, klolezensko . Wydaje ci się ze wreszcie super firma . W Kornicach jak żle trafisz wylądujesz na l 4 z powodu mobingu i nerwicy zafundowanej psychicznym panstwieniem się i znęcaniem zdziczalej prymitywnej hołoty z okolic Raciborza i Kornic . Notuj w kalendarzu każdy objaw mobingu , obrazania , znęcanie się i czego tylko. Przyda się do sprawy o Mobing . Firma nie ma szkoleń antymobingowych . Więc chyba sad w Raciborzu kest zawalony takimi sprawami z Eco .

05.05.2025 09:39

Notuj w kalendarzu ?? XD notatki z kalendarza to żaden dowód na mobbing.

05.05.2025 15:28

publiczne krzyki lub obraźliwe komentarze daj mi dostęp do kamer to od ręki dam ci 10 przypadków, tylko ciekawe czy zwolnią swoje wierne psy brygadzistowskie czy pracownika
    Apel

26.04.2025 08:15

Teraz tak !!!! Widzę że eko wprowadza rygor jak w więzieniu !!OK!! Ale jak przyjdzie lato i temperatura przekroczy na hali nr2 28 stopni to od razu dzwonię do pipu !!!przestało mi zależeć na tej robocie ale troszkę się pobawimy!! Firma robi na złość , to teraz ja wam to oddam!!!!

04.05.2025 14:16

Widziałem palących zaraz za metalowymi kontenerami na listwy , lagi itd. Wiesz co by się stało jakby wózkowy brał te kontenery i jeden by się przewrócił na te osoby kitrajace się tam? Odpowiedz sobie kolego . Palatnia tylko i wyłącznie !
    Nie kłam.

05.05.2025 09:35

Przeciez nikt wam nie zabrania palić, nawet wam te palarnie zbudowali, żebyście se mogli (usunięte przez administratora) posadzić. Już nie przesadzajcie, że nie wytrzymacie 4 godzin bez papierosa. Bo jak się zapali przed pracą, na przerwie i po pracy to tyle wychodzi mniej więcej. Tym bardziej, że i tak większość z was ciagnie na halach epapierosy.
    Wzorowy pracownik

04.05.2025 18:26

Witam nocke jutro zaczynamy?
    Kate91

04.05.2025 16:34

Witam , czy może mi ktoś odpowiedzieć jakie stanowiska pracy mogą pracować na 2 zmiany ? Dzięki za odpowiedź.
    Ludek

26.04.2025 22:51

Jak czytam te wasze wypociny to aż mi się chce z was śmiać. 6500 nie możliwe na rękę? Pracuję tu od 5 miesięcy i po okresie próbnym pierwsza wypłata to było 5800, teraz dostałem 6400 i przypomnę że mam tylko 2 zmiany. Także nie wiem jak wy pracujecie że macie niskie wypłaty xd i ten wasz niby mobbing. Jesteście miękie nie powiem co więc dla was pewnie krzywe spojrzenie już jest traktowane jako objaw psychicznego znęcania się w firmie haha. Do tego te wasze popeliny, tak firma została sprzedana amerykanom haha. Co Wy bierzecie? Został sprzedany kredyt ale to nie znaczy że firma została sprzedana, ani żadne udziały w ten firmie!! Jesteście żałośni tyle powiem :) nie podoba się to proszę iść do kesu na przeciwko. Dadzą wam najniższą krajową i będziecie szczęśliwi.
    Zorientowany

01.05.2025 22:51

Nie masz pojecia czym jest leasing zwrotny. Firma sprzedaje bankowi hale, dostaje kase, ktora splaca zadluzenie (albo jego czesc) i potem placi bankowi raty leasingowe za te hale az do calkowitej splaty. Nie ma zadnego "kredyt splaci ktos inny bankom". Nie osmieszaj sie gosciu takimi tekstami. W biznesie leasing zwrotny nie jest niczym zlym, zalezy tylko na co zostanie przeznaczona kasa ze sprzedazy. Jesli na splate zadluzenia to wszystko jest okej, ale mozna zrobic tez tak jak PiS zrobil w PKP Cargo przed wyborami parlamentarnymi 2023, czyli sprzedal najlepsze lokomotywy za kilkaset baniek i zamiast przeznaczyc to na splate zadluzenia to dal pracownikom podwyzki (chociaz bylo wiadomo, ze firma jest w tragicznej sytuacji) oraz zlecil spolce corce remonty wagonow do przewozu wegla, na ktore nie bylo pracy. Zrobili to tylko i wylacznie po to, zeby zaloga sie nie burzyla przed wyborami, ale wiedzieli, ze to jest dzialanie na szkode spolki. Tu jest zupelnie inaczej.
    Kate91

04.05.2025 16:33

Pracujesz na 2 zmiany? A jakie stanowiska mogą na 2 zmiany pracować ? Dzięki .

Zostaw merytoryczną opinię o Eko-Okna S.A.