Eko-Okna

• Tłustomosty
  • Gródczanki
Katowice - Eko Okna S.A.
Kornice - Eko Okna
Racibórz - EKO-OKNA SP. Z.O.O.

3. Opinie o pracodawcach Kornice
  5. Opinie o Eko-Okna S.A.

Opinie o Eko-Okna Kornice

Nie przegap nowości o Eko-Okna S.A.!

!??

06.07.2025 19:44

Kiedy firma w końcu wprowadzi obowiązkowe testy na narkotyki?Czy wy tego nie widzicie co się dzieje w naszym zakładzie ?
    Testy

07.07.2025 13:36

Zgłoś sprawę do PiP że masz podejrzenie ze w firmie na produkcji pracują ludzie po narkotych i aby sprawdzili cała firmę albo zgłoś na policję to może wpadną z narkotestami....
    Zasłużony pracownik

07.07.2025 13:11

Mi się podobo oby tak dalej słyszałem że mają zrobić płatne parkingi za samochody 150 zł fajnie jest😁
    Zadowolony

06.07.2025 18:23

A ja chciałem polecić firmę Eko Okna ponieważ mi tam 5k pasuje wypłaty bo mieszkam z rodzicami i nic nie muszę za nic płacić. Auto i opłaty oni mi opłacają a chodzę sobie do pracy tak żeby sobie zwiększyć kieszonkowe. Nie rozumiem co ludzie mają za problem. Mi tam pasi a na fajke i tak nie chodzę i na stołówkę bo mam jedzenie z górnej półki a nie ten zmielony syf. Pozdrawiam
    Do "XD"

07.07.2025 11:10

Co Ty się uruchamiasz, jak widać, że to troll pospolity. Pisze po to, żeby wywołać aferę.
    Eko ludek

04.07.2025 09:40

No i mamy płatne autobusu 😃 150zl teraz , a za miesiąc 350. Dodatki pozbierane , premi brak. Zostaje goło wypłata 5k~ i jeszcze będzie trzeba odjąć 350zl za bilet i tracić ponad godzinę w jedną stronę. Nice
    Max

07.07.2025 07:12

No widzisz ale jmto już trzeba dojechać więc masz lepiej kak pisałem wszystkim nie dogodzisz także dobrze ze są płatne
    Lex

07.07.2025 07:13

To dlaczego nie robisz każdy mówi byle głąb ale... nienchce sie no ci weekendy do Opola czy Gliwic na polibudę a w ciągu tygodnia po pracy robić laborki ect.
    Kierowca

05.07.2025 12:52

Patusy z SWD nie szanujęcie niczego ani pracy ani czyjejś własności Dziękuje za obicie drzwiami samochodu mam nadzieje że was już Pan Kłosek (usunięte przez administratora)
    Swd

06.07.2025 17:54

Jak wychodzicie z auta to słoma z butów jeszcze wystaje !!a na portierni co drugi oddelegowany do domu bo wali bimbrem
    Rejestracje

07.07.2025 00:29

Ej no serio cos w tym jest! Nie widuje przypałów z SK SG SGL SZ SR SRB SRC SZO SJZ SPS SCI SB (jedynym wyjątkiem tych rejestracji są kierowcy BMW) natomiast SWD ciągle jakaś akcja bez względu na marke samochodu. OK OGL ONY nie spotykam bo nie moje rejony

06.07.2025 15:28

Nie ma co porównywać

06.07.2025 19:47

Ale przecież transport w eko to nie pks z jakiegoś miasta ze ma dofinansowanie z miasta. Nie ma co porównywać ale nie ma co 350zl za bilet miesięczny to lekka przesada rozumiem 200 zł ale nie 350...
    Co ciekawego

06.07.2025 19:06

I zaczyna się kolejny tydzień w tej firmie nocką co powiecie ciekawego ?

06.07.2025 15:56

Po odjęciu wszystkiego niecałe 4500 na 3 zmiany i 100 km dziennie do pracy to chyba kłosia matka boska eko okienna opuściła

06.07.2025 15:40

Nie ważna wypłata trza dać ciemnocie info bale robota i tv co najmnik na zielono bo grin to i tak 99% nie pojmą od wrzysnia bedzieta płacić za przychodzenie do arbajta no ja jak tak to ja ta 99 procent podpisze bo i tak czytać nie umiał

04.07.2025 13:26

Klara

06.07.2025 12:28

Jak pojawi się szary papier toaletowy w toaletach na produkcji to oznacza że jest źle póki co mamy jeszcze biały😉 A już tak bywało że tylko biurowi mieli białe A my niestety ale szarym 😁
    PREZES

06.07.2025 14:22

Szanowny pracowniku jeśli ty w ciagu 8h chodzisz robić kupe 3 razy to idź do lekarza zrobić badania..
    Chętny

06.07.2025 13:33

Gdyby były jakieś ładne panie chętne na intymne spotkania to zapraszam serdecznie- jedyny wymóg to dosyć ładna prezencja. Jestem z okolic SWD . Proszę zostawić wiadomość i się skontaktuje
    Wszechwiedzący

06.07.2025 13:22

Gdzie ten prosty lud pójdzie teraz pracować?
    swd d

06.07.2025 12:36

polecam art. strefa biznesu dziennik zachodni 3 czerwca 2021 https://dziennikzachodni.pl/eko-okna-zainwestuja-kilkaset-milionow-w-wodzislawiu-slaskim-firma-z-kornic-zatrudni-tysiac-osob/ar/c3-15643672 praca na kilkadziesiąt lat: "Zakład ma się jednak rozwijać, a jego rozbudowa i zatrudnianie kolejnych osób wydaje się tylko kwestią czasu. EKO OKNA są w pierwszej dziesiątce polskich eksporterów, ale ambicje sięgają pierwszego miejsca. Wodzisław Śl. ma zwiększyć możliwości produkcyjne, pozwolić wejść na nowe rynki, umacniać pozycję na już istniejących. - Na Olszynach planowana jest produkcja PCV, aluminium, rolet, okleiny, profili, ale też lakiernia - tłumaczył Tomasz Marek, dyrektor zarządzający EKO OKIEN. Prezes Kłosek podkreślał, że pracownicy mogą wiązać swoją przyszłość z zakładem nie na kilka, a na kilkadziesiąt lat. Zapowiedział nie tylko inwestycję w zakład produkcyjny, ale też na rzecz lokalnej społeczności (w Kornicach jest przedszkole, przychodnia, a nawet kaplica z której korzystają pracownicy)."
    Parking hala

05.07.2025 18:09

A może te dwie nowe hale wodzislaw i Kędzierzyn posłużą teraz na parking dla tirów aby nie stały na dworze jak myślicie? 😄 albo na sklad wadliwych okien które wracają z reklamacji
    USA

06.07.2025 02:57

Amerykanie kupili te hale i w nich otworzą swoje produkcje, może jakieś auta a może zupełnie coś innego?
    Dort

06.07.2025 10:07

Haha potem outlet zrobią tych (usunięte przez administratora) okien że wielka promocja..

04.07.2025 01:25

Ambasador

06.07.2025 09:21

Witam odnosząc się do Ukraińców większość to nieroby które są trzymane w firmie w szczególności Aleksander na z6 Aluminium profile tylko dużo mowi.Mi tutaj nic nie zrobią bo ja jestem ustawiony co ja powiem tak zrobimy a Brygadzista ma mnie słuchać (śmieszne)jest cwaniaczkiem tym człowiekiem muszą się zająć.Co jest z tą firmą pracuje tutaj 14 miesięcy ale to co widzę to mnie przerasta Pracownik jak kierownik .

06.07.2025 09:34

I tak już zostali głównie Ci, co zatrudnili się przed wojną, mają umowy na stałe, a nawet są tutaj z dziećmi 🙂
    Off

04.07.2025 16:36

Więcej okien na Polskę, produkcja to nie tylko zachod może warto też więcej sprzedawać na lokalny rynek by załatać te braki w sprzedaży i płynności firmy

04.07.2025 20:39

A ile razy w swojej marnej egzystencji kupiłeś choć jedno okno?

05.07.2025 21:03

To ja od tej pory będę kupował 4 okna co roku i ty też będziesz kupował 4 okna co roku. I tym samym reszta z (już chyba) 12 000 pracowników, też będą kupować 4 okna co roku. I co roku na śmietniku będą leżały 4 okna, bo będziemy je kupować co roku. Tak pracownicy wyciągną firmę z kryzysu, bo będą kupowali 4 okna co roku. Będziemy zmieniali okna jak firanki! 🤣😂😅
    Były Pracownik

05.07.2025 19:37

dobrze że poszedłem w 2019 roku do innej firmy pracować i sie zwolniłem bez spiny z nimi bo jak czytam to co wy piszecie to ja się zastanaeiam jak ta firma jeszcze nawet na długach jedzie swoją drogą ciekawe czy te pożyczki zt przed 2019 rokiem są pospłacane czy na rezerwie jedzie
    Eko tim

05.07.2025 19:30

Eko team, How much there is to see Just open your eyes and listen to me! Straight ahead a green light turns to red Oh, why can't you see, oh, oh Eko Team
    Mateus

05.07.2025 18:20

Ja panie będę bezapelacyjnie do samego końca mojego lub jej ,Jej już koniec mój nie pozdrawiam(usunięte przez administratora) iwana kierownika z 2 największej (usunięte przez administratora) były brygadzista
    z

04.07.2025 13:13

Autobusy w Eko-Oknach nigdy nie były za darmo, tylko totalnie naiwny człowiek wierzy, że dostanie coś w życiu za darmo. Tylko Mama ci da coś za darmo. Po prostu nie było jasno i oficjalnie powiedziane ile płacisz za autobus, ale to było wliczone w koszty bo przecież trzeba było zapłacić kierowcom autobusów i zapłacić za paliwo i tak samo płaciliśmy za autobusy i dojazdy, ale nie wiadomo było ile. Teraz sprawa jest postawiona jasno i uczciwie-tyle płacisz za autobus i twój wybór czy chcesz mieć podstawiony pod nos autobus i mieć na wszystko wywalone i możesz iść spać w autobusie-to koszt ok.350 złotych miesięcznie, czy chcesz się tłuc swoim autem o 4 rano i płacić za to i tak więcej za paliwo. To akurat dobry ruch Eko-Okien-gra w otwarte karty, tyle masz konkretnie zapłacić za autobus, a nie ukrywanie tych kosztów.
    Xd

05.07.2025 00:08

I o to w tym całym oszczedzaniu chodzi, żeby frajerzy się sami pozwalniali i wszystko pójdzie zgodnie z planem.
    Szoferek

05.07.2025 18:15

Teraz kolego to na parking dopiero nie bd mogli wjechać 🤣🤣co 5 auto będzie zablokowane a żeby zaparkować to bd musiał dużo szybciej od autobusu wyjechać więc o jakiej oszczędności czasu ty piszesz 🤣🤣🤣a co 2 będzie odarte bo takie z was mistrzowie parkowania 🤣😁

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eko-Okna?

Kontakt - Eko-Okna S.A.

Spacerowa 4 47-480 Kornice

04.07.2025 13:48

Chciałem zakupić bułke, pizzerke przychodzę do pracy i nie ma nic , zaproponowali mi zupę gdzie kiedyś po niej dostałem biegunkę . Oszczędzać na jedzeniu gdzie my zakupujemy?! Może ktoś się odniesie do stołówki ?

05.07.2025 08:03

Niech zmieniaja zarządcę kuchni , oni karmią nas jak zwierzęta, bułek słodkich nie ma , bułek nie ma ale zupę z kilku dni każą nam jeść !
    NOE

05.07.2025 18:09

Kto robię każe jeść zupę??może jeszcze ci ją wlewa?? Przynieś sobie z domu jedzenie i nie płacz
    Jacek El cztery

03.07.2025 10:32

A ja mam umowe do konca lipca od maja tego roku i miałem dwa razy po 2 tygodnie chorobowego i nie wiecie czy może mi przedłużą

04.07.2025 13:01

Człowieku zapomnij. Dziwię się że niczego nie szukasz
    All

05.07.2025 18:04

No tak bo u prywaciarza nie można zachorować... po to jest l4 ze jak ktoś zachoruje to idzie na nie oj brakuje nam jeszcze dużo do zachodnich standardów
    Anna

04.07.2025 13:26

Jeden wielki dramat ta firma. (usunięte przez administratora) więcej za mniejsze pieniądze. Dosłownie cyrk. Wzrost obowiązków a kasa co raz mniejsza 🤢🤮
    Standard

05.07.2025 18:02

W większości firm niestety tak jest roboty dokładają a kasa ta sama... albo jak w tym przypadku mniejsza
    Tru

05.07.2025 11:17

Niewiele osób zdaje sobie sprawę,ba,nawet zarząd może nie zdawać sobie z tego sprawy,że kryzys w tej firmie to nie tylko finanse. Kryzys był już nie raz nie dwa. Jestem dlugoletnim pracownikiem i wiele pamietam.O wiele gorszym kryzysem,który pociągnie za sobą daleko idące, długofalowe konsekwencje to kryzys wizerunkowy. Można dobry wizerunek firmy dla klientów,dla potencjalnej kadry budować latami i wkładać w to miliony,a można go stracić bardzo łatwo i to jest coś co przyniesie tej firmie największe straty. Tutaj żadne pieniądze wkładane w przyszłą kampanię mająca na celu pozyskanie klientów i pracowników (bo wierzę,że będą w przyszłości zatrudnienia) nic nie dadzą. To jest realny dramat tej firmy. Nie tylko kasa ale utrata dobrego wizerunku. Życzę sobie i pozostałym pracownikom wszystkiego dobrego i obyśmy w końcu wyszli na prostą. Pozdrawiam.
    Bzyk

05.07.2025 15:34

Eko moze i przetrwa ale na pewno nie z taka iloscia pracowników i zarobkami.

02.07.2025 19:55

Dlaczego kierowcą których zwolniono nie zaproponowano jazdy pod zagraniczną spedycja? Mogli by zarobić dodatkowe pieniądze dla firmy Łatwo pozbyć się kierowców jeszcze trudniej pozyskać

05.07.2025 10:38

Ale się zagotował …🤣🤣🤣 Ivanek bo to na Italię przez Niemcy jeździsz i to w dodatku 2 dni do Drezna jedziesz 🤣🤣
    Kubeczek

05.07.2025 15:19

Ivankowi dlatego tyle trasa zajmuje czasu bo jeszcze musi te durne filmiki na tik toki ponakrecac, przecież tutaj co drugi to wielki Tik Toker. Pozdrawiam najwiekszego Celebryte w eko. I najlepsi są Ci którzy w nd już po południu są na eko. Tylko nie wiem po co, jak równie dobrze można wyjechac w poniedziałek rano i być w czwartek na eko mając np 10 Brukseli.
    Proste

05.07.2025 13:34

Ja się dziwię zarządowi i innym tęgim głowom że jeśli chcą już wyczyścić firmę to dlaczego nie wprowadzają obowiązkowych testów na narkotyki?Tyle lat już walczymy z tym problemem ale nikt nie chce go rozwiązać! Wystarczyłoby uruchomić numer tel na którym normalni pracownicy zgłaszaliby anonimowo podejrzane zachowanie takiego narkomana … wysyłasz sms z imieniem i nazwiskiem plus jaki dział a wtedy oddział interwencyjny przyjeżdża !! Robią test na miejscu i gotowe ! Od razu zrobiłoby się bezpieczniej i raźniej .. pozdrawiam
    zorientowany

04.07.2025 10:02

Problemem jest Pan Klosek. Bo osiągnięciu tak wielkiego sukcesu uznał się za wszechwiedzącego i nieomylnego. Niestety zawsze działał intuicyjnie. Bez żadnego planu opartego na liczbach. Bez planu opartego na kilku scenariuszach z jasno zaplanowaną reakcją. Modelowanie finasów jest dla niego kompletnie zbędne. Tak było zawsze. Dopóki firma miała stałe wzrosty sprzedaży i nadpłynność finansową to nawet taki brak sensownego zarządzania nie był widoczny. Niestety wzrosty nie trwają wiecznie i do tego doszło totalne przeinwestowanie za które wyłacznie jednoosobowo odpowiada Pan Kłosek. Co do fachowców. Oczywiście że byli i to niektórzy z najwyższej półki ale nie mieli nic do powiedzenia. A sam Klosek jak zacytuje gasił ich mówiąc "że to oni powinni się od niego uczyć i to on im pokaże jak sie zarządza firmą" Reakcje tych fachowców były dwie: albo odchodzili sami albo postanowili przetrzymać ile sie da za dobre pieniądze. Na ten moment system zarządzania nie istnieje. Dziś zatrudniamy tysiące ludzi a jutro zwalniamy tysiące. Dziś taki zarząd jutro inny. A kto bedzie dziś Prezesem ? A może Jaś, za miesiąc Staś a potem mój koń jak za cesarza Nerona. Dziś budujemy nowy zakład w Kedzierzynie, jutro go sprzedajemy amerykanom, a pojutrze kończymy w nim produkować. A może trzeba zmienic schemat organizacyjny? No to zmieniamy kilka razy w miesiącu. A teraz te nieszczęsne wybory. Taka próba zrzucenie odpowiedzialności na ludzi którymi nie potrafie zarządzać. To już jest szczyt bezsilności. Totalny chaos i liczenie na cud. Aż żal na to patrzeć widząc jaki ta firma ma potencjał. Pozdrawiam wszystkich pracowników i życze by nie spełnił sie czarny scenariusz
    Fan

04.07.2025 22:20

Tamten Pan to była klasa sama w sobie. Ale niestety pan ówczesny prezes nie potrafił docenić kogo miał na pokladzie
    Fakt goni fakt

05.07.2025 10:14

To prawda. Z uwagi na swoje widzi mi się zwolnil ludzi oddanych firmie i to z kluczowych stanowisk. Osoby zarządzające kadrami, księgowości i transportem, że stażem ponad 10 letnim,znajomością firmy, poleciały bo tak się p.Kloskowi podobalo. Jedyne co to poszlu do sądu i niby wygrali.
    Autobusy vs Parking

05.07.2025 09:39

Kiedy setki osób przerzuci się z autobusów do aut to gdzie ja mam parkować? W polu? Nie wyobrażam sobie tego co sie będzie działo na parkingach od poniedziałku.
    Kierowca

05.07.2025 08:41

Jak Wyrtki był SZEFEM transportu to nie było takich cyrków jak teraz !! Wszystko szło płynnie i był porządek !! Od kiedy rządzi ten pies …. To niema ani ładu ,ani składu !! Dobrego gościa wyrzucili za pierdoły a takiego kaleki zostawili …. Wstyd i żal
    Menager

02.07.2025 23:42

**Tytuł: Ostatni dzwonek dla firmy? Pora na przebudzenie** Czytam wpisy na tym forum i widzę, jak przesiąknięte są goryczą. Ale czy zdajecie sobie sprawę, że wszyscy jesteśmy w tej samej łodzi? Firma stoi na krawędzi – jeśli nie zmienimy kursu, podzieli los zakładu w Kędzierzynie-Koźlu. Raciborski rynek pracy jest w zapaści. Gdzie znajdziecie zatrudnienie, gdy tu zabraknie miejsc? Czas ucieka, a my wciąż tracimy go na bezowocne spory. Gdzie jest Pan Mateusz? Czy rzeczywiście opuścił pokład w trudnej chwili? Czy nowy zarząd zdaje sobie sprawę z powagi sytuacji? Pani Asiu – czy nadal wierzy to jest w stanie poprawić sytuację w której znajduje się firma? Dlaczego Pani nie reagowala na niekontrolowane zatrudnianie pracowników przy rosnących kosztach firmy? Czy jako osoba zajmująca stanowisko Prezesa nie była świadoma co sie dzieje? Pani Moniko – jakie działania zostały przez Panią podjete, by uratować firmę i pracowników ? Czy jest Pani jeszcze z nami, czy może schroniłaś się na zwolnieniu? To już nie czas na walkę o premie czy dodatki. Walczymy o przetrwanie – o miejsca pracy i przyszłość przedsiębiorstwa, które dziś przypomina pacjenta po zawale i wylewie. Modły nie wystarczą. Potrzebna jest natychmiastowa restrukturyzacja firmy. Mysle ze wskazany bylby powrót tych wszystkich ktorzy odeszli a którzy przez lata budowali tę firmę, znając jej mechanizmy od podszewki. Taka jest brutalna rzeczywistość – niezależnie od tego, czy nam się to podoba, czy nie. Czas działać, zanim będzie za późno.
    Aaaa

04.07.2025 17:58

Dyrektor finansowa też dała Dyla?
    Lolek

05.07.2025 08:31

Mati ta panią AR pogonił. Z poprzedniej firmy też ja pogonili
    Pacia gorg

04.07.2025 00:58

Dlaczego osoby które zostały tak radykalnie potraktowane nie złożycie zbiorowego pozwu sądowego .Dobry prawnik naprawdę jest w stanie wywalczyć wasze prawa tym bardziej iż jak zostało to dziś napisane ruchy kadrowe zostały wykonane z poszanowaniem pracownika .Ewelina wstydz się że takie bzdury napisałaś wiedząc doskonale,że pracownicy przyjeżdżali rano do pracy i okazywało się że już tej pracy nie mają.Tak się nie traktuje pracowników.Mowiac nam w pismie że ,wcale nam się nie należy ,to bzdura jest ,a Pan Kłosek pytał nas pracowników czy wyrażamy zgodę na inwestycje i ewentualne zabranie nam ciężko zarobionych pieniędzy.Nikt do pracy dla idei nie chodzi ,tylko żeby zarabiać i żyć za zarobione pieniądze.Gadanie że firma nie ma czym dzielić ,to wielka kpina jest i tyle .Jesteśmy ludźmi którzy też mają swoje zobowiązania ,kredyty,koszty życia itd i pracując u Pana jest Pana obowiązkiem zapewnić nam to co się jednak należy ,bo zapracowaliśmy na to i w Pana interesie jest zadbać o to aby nas to nie dotyczyło i nie miało wpływu na nasze wynagrodzenia .To Pan popełni błędy pozbawiające firmę straty finansowe ,my pracownicy nie mieliśmy nic do gadania ,nikt nas nie pytał o zdanie co o tym myslimy.Nie ma Pan prawa zatem obarczać nas swoimi błędami za które Pan teraz każe nam płacić kosztem naszych zobowiązań życiowych na które uczciwie zarobiliśmy.Szef zapomniał chyba o jednej istotnej wartości,to ja przypomnę .Panie Mateuszu my bez Pana ,każdy z nas wcześniej czy później sobie poradzi i ułoży życie u kogoś kto będzie szanował pracownika.Natomiast Pan zapomniał ,że Pana firma eko okna bez pracowników jest nic nie warta i to my pracownicy własnymi rękami robimy na to aby Pan mógł mieć te firmę . Zapomniał Pan że największą wartością każdego przedsiębiorstwa jest ten który na to pracuje czyli pracownik.Doprowadził Pan lub pozwolił na to aby firma zapędziła się w kozi róg,z którego Pan już nie ucieknie i tak na własnych i naszych oczach rujnuje i pozwala Pan rujnować coś co Pan stworzył wraz z nami pracownikami.Nikt już Pana nie szanuje i nie ufa Panu jako pracodawcy a przede wszystkim człowiekowi ,który stracił panowanie w najistotniejszej kwestii świadomie doprowadzając do obecnej sytuacji w braku poszanowania własnych pracowników dzięki którym zbudował Pan imperium,które dziś jest zrujnowane i walą się fundamenty na których wszystko kiedyś stało.Robią się zgliszcza po których za chwilę nikt nie będzie nawet chciał po nich chodzić .Tak upada Pańskie imperium.Traktuje Pan ludzi jak dzieci w przedszkolu dając zabawki ,a potem im zabierając i tak w kółko,zrobił Pan z własnej firmy cyrk ,tylko za chwilę nie będzie Pan miał publiczności i klaunów ,a wszystkie małpy uciekając okradną Pana z tego co da się okraść.Obudz się Panie Mateuszu Kłosek z tej jawy we śnie .
    Mariusz W

05.07.2025 00:06

Masz rację ale nieprzedłużenie umow 1400 osobom całkowicie wyczerpuje znamiona zwolnienia grupowego, które przy takiej skali jest bardzo łatwe do udowodnienia na drodze sądowej. Ale większość ludzi, których wyrzucono jest niepiśmiennych i na słowo prawnik reagują nerwowo więc może ten wałek przyjedzie bokiem
    Prawnik

05.07.2025 06:46

Żeby nieprzedluzanie umow uznać za zwolnienia grupowe trzeba by nieprzedluzyc umow wiecej niz 10 % osobom w ciągu 30 dni. Więc jeżeli w ciągu miesiąca osoba zatrudniająca 15000 pracownikow nie przedluzy umow mniej niż 1500 nie ma żadnych zwolnien grupowych. I tak w każdym kolejnym miesiącu.

05.07.2025 00:26

Najbardziej głupie to są opinie każą wam płacić za przychodzenie to dalej będą łazić I gnoić jeden drugiego połowa w tej firmie to nadaje się do psychiatry a reszta na odwyk teraz mają problem bo trzeba płacić za dojazd no płacą za (usunięte przez administratora) innych to płacić za dojazd najwięcej niech płacą ci co sprzątają i tylko skręcają panie co poznały pięć przycisków na zgrzewarkach i mistrzowie okuwania mogą dalej za darmo łącznie z innymi kolorowymi cieszę się że uciekam z tego wariatkowa
    Lg

04.07.2025 10:56

Jako były pracownik pomyśle o tym zakładzie nie mam żadnych najmniejszych pozytywnych wspomnień tak jak mnie traktowali okoliczni wieśniacy od krowy oderwani tak po biurowców jak to zamkną to przynajmniej korków nie będzie 🫥
    Bogobojna

04.07.2025 23:57

Zamiast przy krowach w oborze to siedzą przy komputerach w biurze. To widać, słychać i czuć. Mawiają, że w niedziele chadzają do kościoła, a w tygodniu każdego dnia grzeszą. 1. Pycha - (usunięte przez administratora) 2. Chciwość - wydrapią ci oczy w zamian za nowego klienta 3. Nieczystość - ich głowy są pełne brudnych myśli. Jak tu utopić koleżankę w łyżce wody? 4. Zazdrość - zniszczą każdego kto osiąga lepsze wyniki 5. Nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu - nadwaga i alkoholizm, brzmią znajomo? 6. Gniew - cokolwiek pójdzie nie po ich myśli to krzyki nienawiści na całe biuro. Boga się nie boją? Przecież wszędzie wiszą krzyże. W kościele na mszy też sie tak zachowujecie? 7. Lenistwo - a to ja mam w pracy pracować? - dlatego postuluję, aby minimum do końca roku zabrać premie, wszystkim bez wyjątków!
    Czesiu

04.07.2025 17:12

Do kiedy nie przedłużają umów? Skończy się to kiedyś!? Bo mam do końca września i teraz nie wiem, czy przedłużą… bo tego się nie idzie dowiedzieć tutaj!
    Yy

04.07.2025 21:35

Lepiej walcz o umowę na stałe już teraz bo może być źle
    Reno

04.07.2025 21:49

Do końca roku.

03.07.2025 21:51

Firma jest spoko, brygadziści i kierownictwo wyrozumiali w trudniejszych chwilach. Pracuje tu drugi rok i sobie chwalę. Nie podoba mi się najazd na swojego chlebodawcę jaki się tu odbywa. Umowa jest jasna, ty pracujesz na szefa nie szef na Ciebie i o czym tu więcej dyskutować. Każdy kto trafił do tej firmy sam się do niej zgłosił wysyłając swoje CV. Nikt nie został zwerbowany z domu czy ulicy i przymuszony. Szanujmy się na wzajem i swoją pracę! Pozdrawiam serdecznie 😀

04.07.2025 17:09

Oczywiście że trafiłam. Nie myśl sobie że takowi są tylko i wyłącznie w gronie męskiej załogi. Bynajmniej. Ja zwyczajnie wiem po co przyszłam do pracy i tą pracę wykonuje należycie. Nie jestem ani głucha ani ślepa a tym bardziej głupia. Zwyczajnie zajmuje się sobą i swoim stanowiskiem pracy. Spokojem w głowie i spokojem w duszy 💐 dbam o swój komfort i wygodę. Zwracając uwagę na innych to bym chyba szału dostała 😂 tak więc wiem, widzę i czuję aczkolwiek wolę po swojemu - z uśmiechem na ustach ♥️

04.07.2025 20:55

Beton to sobie w buty wlej! Nie podoba mi się najazd - najazd PRACOWNIKÓW!
    Hen

04.07.2025 20:18

Masowe zwolnienia bilet autobusowy 350 zł likwidacja stołówek brak premii
    Maksym Bondar

04.07.2025 15:11

Sytuacja jest złożona i wymaga tytanicznej pracy profesjonalistów. Wszystko można jeszcze naprawić, jeśli rozumiesz wybrany wektor i masz niezawodny zespół specjalistów.
    Agnieszka

04.07.2025 20:04

Proponuję pana prezesa z Poczty polskiej jest specjalistą od restrukturyzacji w locie też zrobił porządek na poczcie też zrobił taki porządek to tutaj w eko oknach też może zrobi jeszcze więcej ludzi zwolni tak wygląda pomoc specjalistów.
    Alojzy laleczka

04.07.2025 15:37

Od kiedy będą nas obowiązywać te bilety? I jaka kara za jazdę bez? 25 lat więzienia czy dyscyplinarka?
    Bilety

04.07.2025 19:47

A, i jest jeszcze jednorazowy bilet za 20zl
    Mój nik

04.07.2025 20:01

Od 7 lipca. Kara 500 zł a jak nie zapłacisz to więzienie.
    Egon

04.07.2025 19:18

Ja mam tylko jedno pytanie !!?? Od kiedy to nieudolne i chore BHP w eko oknach decyduje kogo zwolnić ? Co to ma być że BHP ma większą władzę od kierownika lub dyrektora? Kto tam komu pałę robi że BHP ma aż tak wielką władzę ? A wszyscy widzą jacy są nieudolni i narażają firme na ogromne koszty!! W normalnej firmie jak zakładowe BHP robi pod górkę to zwyczajnie zostają zwolnieni !! W eko jest odwrotnie…

04.07.2025 09:02

bazowany

04.07.2025 16:50

odpowiednio do waszej wartości rynkowej

Zostaw merytoryczną opinię o Eko-Okna S.A.