Eko-Okna

• Tłustomosty
  • Gródczanki
Katowice - Eko Okna S.A.
Kornice - Eko Okna
Racibórz - EKO-OKNA SP. Z.O.O.

3. Opinie o pracodawcach Kornice
  5. Opinie o Eko-Okna S.A.

Opinie o Eko-Okna Kornice

Nie przegap nowości o Eko-Okna S.A.!

eve

24.07.2017 07:55

Nowy Pan Dyrektor z całym szacunkiem jednakże to kompletna pomyłka i porażka dla firmy...
    Adi

22.07.2017 15:21

Czy wie ktoś jak praca na serwisie ??? Jakie warunki i czy są wyjazdy za granicę. I co ważne czy dają auto do domu ??? Pytam bo jestem z daleka. Z góry dzięki. Pilne
    Iza

20.07.2017 10:37

Zawsze uważam, że jak człowiek trafi na swoje miejsce w pracy to będzie zadowolony. Firma ma różne profity ale to mało.
    mucha

16.07.2017 23:14

Co sądzicie o kolejnym nowym zarządzającym? Kto miał z nim styczność?
    Spokojna

14.07.2017 08:36

EKO OKNA to prężna firma, rozwijająca swoje rynki zbytu. Myślę, że każdy powinien doceniać w jakiej firmie pracuje. Narzekać każdy potrafi to żadna filozofia. Firma z perspektywami to również spokojna przyszłość dla pracowników o tym nikt nie wspomina.
    memo

25.07.2017 08:28

Może to i firma prężna dla tych co na zewnątrz, większość pracowników ma co innego do powiedzenia z tego co wiem.

11.07.2017 16:23

masters

19.07.2017 22:56

już zapomniałeś o premii 4000zł oraz o dwóch miesiącach podwójnej premii, ciągle mało?

10.07.2017 16:44

meg

20.07.2017 11:16

I dobrze, po licho jeszcze ona tu...

22.06.2017 08:33

Czyżby firma miała nowe rynki zbytu? W ostatniej ofercie mają duże zapotrzebowanie na specjalistów ds. eksportu na rynek zachodni. Może cos więcej wiecie w tym temacie? To może być ciekawe dla pracowników.

21.06.2017 14:29

Witam jestem z Czyżowic z miłą chęcią przyłączę się do dojazdu. Kontakt jak coś na priv [email protected]

11.06.2017 22:48

EKO OKNA to naprawdę fajna firma, nie rozumiem niektórych osób. Dobrze mi się tu pracuje i myślę, że takich jak ja jest więcej, nieszczęśliwi sie jednak zdarzają.
    Radziu

08.06.2017 10:22

Witam. Jak sie ma sprawa zarobkow w pierwszym roku? Tzn w okresie probnym, po tym czasie oraz po "przyrobieniu" jakies soboty
    Agnus

30.05.2017 11:58

Czy ktoś ma informację o nowych rynkach zbytu, które firma pozyskała? Czasami zmiany w firmie dobrze robią, dodają nowej energii i chęci do działania a przecież o to chodzi! Pracuje tu długo i jestem zadowolony.

24.05.2017 22:45

Właśnie zobaczyłem ofert pracy i myślę, że firma ma dobrą perspektywę przed sobą. Potrzebują specjalistów od eksportu na rynek francuski, holenderski i włoski. Jak firmie udaje się zdobywać nowe rynki to wiadomo, że pracownicy będą mieli prace i zarobki.
    Tob

23.05.2017 19:13

Zamierzam zlozyc papiery do eko,wiec mam pytanie jak oceniacie prace w eko oknach,jakie warunki,atmosfera?
    Anna

15.05.2017 09:57

Czy może ktoś napisać kilka słów o pracy dla specjalisty ds. eksportu na rynek francuski? Jestem zainteresowana tylko chciałabym wiedzieć jak się pracuje w firmie? Jakie mają wymagania na początek? Czy to nowy rynek zbytu?
    Krzys82

11.05.2017 12:52

Szukam osób na dojazd z Turzy Śląskiej. Chętnych proszę o kontakt. Tel(usunięte przez administratora)
    Kris82

11.05.2017 10:32

Witam jestem z Turzy Śląskiej szukam osób chętnych na wsolny dojazd. Może być zrzutka na paliwo lub na przemian jazda samochodem. Kontakt: 663801096
    Janek

10.05.2017 09:36

EKO OKNA maja sporą ofertę pracy. Czyżby nowe rynki zbytu i szukają pracowników? Może ktoś podzieli się informacją?
    Majkel 333

08.05.2017 17:35

byłem tam dzisiaj to pani mi powiedziała że narazie nie przyjmują tylko oferty co na stronie są a na C+E to ja nie mam może w przyszłości zrobie :) mam nadzieje że zadzwonią jak zrobią się miejsca .
    Want3D-79

07.05.2017 17:40

Witam jestem z Rybnika i zaczynam prace od 08.05.17 w Eko-Oknach.Jesli ktoś byłby chętny na wspólne dojazdy albo ktoś kogos szuka na wspólne dojazdy zawsze można się dogadać.Moj tel 660478194

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eko-Okna?

Kontakt - Eko-Okna S.A.

Spacerowa 4 47-480 Kornice

Elok

05.05.2017 18:47

Praca nie jest najgorsza lecz racja, pakowacze nie raz taszczą okna 200kg+ w dwójkę więc lekko nie jest, płacą w miarę dobrze ale osobiście nie zostałbym tam pakowaczem, strasznie trudno się przenieść na inne stanowisko a po roku dwóch na pakowaniu kręgosłup wysiada.
    masakra

08.11.2017 17:10

sami strongmani w tam widzie robia.. dam 100kg i 1/2 facetow bedzie mialo to podniesc, dam 150kg to znajdzie sie kilku co da rade wiec chyba nie wiesz co ile wazy.
    Feliks

03.05.2017 19:52

EKO OKNA to jest świetna firma, może niektórym nie odpowiada ale jest na to rada. Dla delikatnych może być ciężko ale ambitny z pewnością sobie poradzi i będzie na 100% zadowolony. Firma cały czas zdobywa nowe rynki, dbają o jakość i wysokie standardy.
    Edi

02.05.2017 16:19

Witam. Mam takie pytanie, ide do Eko na stanowisko pakowacz. Ale piałem z gościem który tam robił i twierdzi że jest tam masakra a po trzech dniach kregoałup wysiada... jest rzeczywiscie taki zapierdziel? wspominał ze 200kg okna szarpali we dwóch. i tak przez 8 godzin. Proszę o szybką odpowiedz bo nie mam zamiaru wyladować na rencie.
    Goblin

01.05.2017 12:01

Złożyłem cv przeZ net i zawiozlem sam. Był poniedziałek i zadzwonili w piątek. W poniedziałek na Rozmowie Pani Dała mi od razu do zrozumienia ze mnie chcą bo z mojego cv wynika że jak pracuje to pracuje a nie wale w ch... i na L4 nie laze. We wtorek zrobiłem badania a od środy byłem już na zmianie. Po 2 tygodniach robię sam chociaż jeszcze idzie mi ciężko co mnie wnerwia bo jestem ambitny. Mam nadzieję ze wyrobie się i będę szybciej pracował. Autobus spoko jeździ a i każdy pomocny i dostrzega problemy i chce pomóc.
    A.O.

27.04.2017 14:07

Raz CV zawiozłam osobiście, a kilka dni temu wysłałam mailem i nic, cisza, zero odzewu... a bardzo mi zależało na tej pracy, gdyż chciałabym zmienić obecną a o eko oknach słyszę same dobre opinie i tyle osób już słyszałam, że po dwóch dniach dostawało telefony... a ja nic. :(
    Głubczyce

25.04.2017 11:50

Witam wszystkich pracowników eko okien :-) chciałbym się zapytać czy wam coś wiadomo na temat budowy zakładu eko okna w Głubczycach :-) proszę o odp :-)
    PFKwojownik

24.04.2017 18:48

witam wysłałem 3 dni temu CV i zero odzewu a gadają ze 900 miejsc pracy aktualnie che zmienić miejsce pracy . mam pytanie ile bym zarabiał na start jako pomocnik ślusarz bo pracuje jako pomocnik mam kurs na wózka widłowego jest możliwość dalej się kształcenia np na stanowisko : spawacz lub Kierowca C+E pózniej bym wybrał jeśli dał bym rady to ogarnąć narazie nie mam prawajazdy ...
    Galmeciarz

23.04.2017 22:00

Galmeciarz

23.04.2017 21:59

Witam wszystkich pracowników eko okien :-) chciałbym się zapytać czy nie wiecie coś na temat tego żeby się eko okna chciały budować w Głubczycach :-) bo takie info krąży po ogl :-) i jestem ciekawy czy to prawda :-) pozdrawiam wszystkich pracowników eko okna :-) proszę o odp :-) 08-16-01147-9
    Leon

23.04.2017 18:48

EKO OKNA to świetna firma, ciągle powiększają rynki zbytu. Dla pracowników to dobre perspektywy na przyszłość.
    Kokolino

21.04.2017 12:43

A czy ktoś wie jak tam z pracą dla kierowcy C+E? Jazda w kółkach i co ile zjazdy? Z góry dziękuję
    Anka12222

20.04.2017 01:51

Wyslalam swoje CV tydzien temu ponad juz i zero odzewu... A tu widze niektórzy jak pan Marek po jednym dniu dostają telefon.... Może przez to, że nie mam doświadczenia, eh przykro mi:(
    Darek

19.04.2017 13:12

Czy dojeżdża ktoś do eko okien z Rydułtów lub okolic? Jestem z Rydułtów i mogę zabrać kogoś ze sobą lub tez do kogoś się dosiąść, na zmianę jeździć. nr. tel.(usunięte przez administratora)
    Ccc

18.04.2017 21:14

Mona tak pytac o prace w nieskonczonosc as do emerytury hehe
    Daro

14.04.2017 17:42

Marek i jak po rozmowie?

13.04.2017 15:08

Hmmm.... wysłałem CV 12.04.2017r a dzisiaj rano(czyli 13.04.2017) Pani dzwoniła czy mógłbym przyjść na rozmowę ? ale akurat byłem w robocie i jutro idę . Dam znać co i jak !!!
    Henryczek

13.04.2017 11:56

Witam. Tez podzielę się swoją opinia. W czerwcu kończyłem szkole , 1 lipca pracowałem. Wysłałem CV mailem , dosłownie po 20 minutach dostałem telefon kiedy mógłbym przyjechać na rozmowę. Po dwóch dniach byłem na rozmowie, wybrałem stanowisko na produkcji i dostałem skierowanie na badania. Po paru dniach już pracowałem. Po niespełna dwóch latach zarabiam srednio 3 tysiące netto. Praca nie najcięższa , atmosfera do zniesienia. Pozatym widać ze Prezes dba o pracowników na każdym kroku, np teraz premia 4000 zł całkowicie bez powodu. Wymagają tylko pracy, wiec uważam ze jak ktoś pracuje i chce pracować to Eko Oknach zarobi. Dodam ze po roku miałem umowę na czas nieokreślony. Jestem zadowolony i większość ludzi z którymi robię również. Pozdrawiam i życzę szczęścia przy rekrutacji ;)
    Aneta

13.04.2017 08:48

@Paul149 myślę, że przez opinię osób, które w firmie pracują będę w stanie przyjrzeć się temu jak wygląda praca w większym przekroju i zakresie niż pracując w niej samodzielnie. Dlatego też zachęcam do przedstawienia swojej opinii każdego użytkownika wątku.

13.04.2017 12:16

Więc jak chcesz wiedzieć opinię to zatrudnij się tam. jeżeli potrafisz siedzieć na tym forum jak przysłowiowy "beton" czy "kloc" to potrafisz też ruszyć swój leniwy tyłek i się zatrudnić i sama się przekonasz. tyle w temacie.
    wtf

14.04.2017 04:19

ale o co ci wlasciwie chodzi? zgodnie z opisem obok swojego imienia, jako jakis "redaktor" masz m.in. "przedstawic nam informacje dotyczace pracodawcy", ale to wlasnie ty od nas probujesz wyciagnac te informacje, wiec chodzi ci o to, zeby przedstawic nam informacje o ktorych juz wiemy, czy jak? tak z ciekawosci pytam, bo jezeli dostajesz za to jakas kase to raczej powinnas sie bardziej postarac i informacji szukac u zrodla a nie na jakims anonimowym forum
    Aneta

12.04.2017 09:00

@Paul149a Ty jesteś pracownikiem firmy? Jaka jest Twoja opinia o firmie jako pracodawcy?

13.04.2017 01:28

Aneta pracować trzeba wszędzie, nigdzie ciebie nie posadza. Za darmo pieniędzy tez nie dostaniesz wiec moze zamiast pytac co i jak to sie zatrudnij tam i będziesz miec wlasne zdanie. Ci co narzekaja ze wszedzie zle kazda firma zla to zazwyczaj ludzie z marginesu społecznego. .. jedynie dobre warunki pracy będą miec u mamy w portfelu. .. Kto chce wiedzieć gdzie i jak jest to niech sie zatrudni i bedzie wiedzieć

12.04.2017 02:07

Ludzie czy was juz na prawde powaliło? Narzekacie na pracodawce i jestescie madrzy tylko w internecie bo jestecie kryci za ekranem monitora... powiem w skrocie tak ze dla niedobitkow ktorzy nie szanuja pracy a jest ich 4/5 ludzi na tym forum powinni otworzyc oddzial kamieniolomow bo jestescie skonczonymi debilami.... Sa tez osoby ktore jeszcze pracy nie zaczely a pytaja sie o zarobki i czy praca jest ciężka. ..na stronie macie numery telefonów to zadzwoncie i zapytajcie a nie smiecic forum... A to ze wszedzie są normy i akordy to sami jesteście sobie winni bo pokazujecie ile mozna zrobic w jakim czasie a później z was sie smieja pelnymi pyskami.... Jak wam sie polskie zarobki nie podobaja to mozecie jechac za granice pracowac u murzyna albo innego turasa.... a jak juz pracujecie w eko oknach to stulcie mordy w kubel i do roboty nieudaczniki.....

Zostaw merytoryczną opinię o Eko-Okna S.A.