Eko-Okna

• Tłustomosty
  • Gródczanki
Katowice - Eko Okna S.A.
Kornice - Eko Okna
Racibórz - EKO-OKNA SP. Z.O.O.

3. Opinie o pracodawcach Kornice
  5. Opinie o Eko-Okna S.A.

Opinie o Eko-Okna Kornice

Nie przegap nowości o Eko-Okna S.A.!

lukacz

26.02.2018 17:05

O co chodzi z tym 1000zł za przejście? Widziałem to dzisiaj na bilbordzie. To dodatkowy 1000 do pensji czy jak to wygląda?
    nick

27.02.2018 20:11

jezeli obecnie pracujesz w jakiejs firmie conajmniej 2 lata i zwolnisz sie z tej firmy i przejdziesz do eko to dostajesz 1000 ale w dwoch ratach: 500 po przepracowaniu 3 miesiecy i drugie 500 po przepracowaniu roku
    lukacz

08.03.2018 16:20

Dzieki za odpowiedz. Z tego nawet za dojazd mi sie nie zwroci wiec chyba zostaje gdzie jestem.
    Edek

05.03.2018 10:49

Czy firma zapewnia ubranie robocze? Czy trzeba samemu sobie zapewnić?
    tofik

05.03.2018 17:13

Dostaniesz buty i żółtą koszulkę spodnie musisz miec swoje byle nie jeansy ani dresy
    Hmm

06.03.2018 18:59

Nie mam spodni roboczych powiedziano mi ze moga byc jeansy to jak ?
    Swierzak

04.03.2018 22:50

Witam czy ktoś wie jak wygląda ten test który ma być przeprowadzony na koniec umowy probnej?

06.03.2018 09:39

Jaki test ? Kto Ci takich bredni naopowiadal ?
    Luke

05.03.2018 16:25

Witam czy ktoś pracuje na 1 zakładzie chciałabym sie dowiedzieć jak sie pracuje na czym praca polega jakie sa zmiany i jak z zarobkami
    Rozczarowana

02.03.2018 19:28

Nie polecam ja źle trafiłam i popychadlem bylam (usunięte przez administratora) to podłogę się myje.

04.03.2018 22:26

Czemu pani zle trafila ?? A od kiedy pani tam pracowala. ??? Niby kobiety maja fajna prace
    Lolo

04.03.2018 19:32

A ja jako specjalista mam 5tys. i inne firmy mogą mi nagwizdac. Eko jest najlepsze.
    Robert

04.03.2018 13:57

Jak.zalogowac się do panelu pracownika? Żeby sprawdzić wyplate, kupić bilet itp.

03.03.2018 16:30

Tak ja sie dostalam ,od zlozenia cv tel w ciagu godziny z zaproszeniem na rozmowe , teraz tylko badania i do pracy
    Zabka Pati

02.03.2018 22:55

Witam czy ktos z kobiet dostal sie do pracy juz. ??ja bylam w tamtym tygodniu na rozmowie i cisza nie wiem czy ktos zadzwoni czy czekac dalej .... Moze ktoras pani na produkcje sie juz dostala.??
    Łukasz

03.03.2018 11:50

dziwne bo ja zaraz po rozmowie dostałem skierowanie na badania
    kasia

03.03.2018 16:21

Tak ja dostalam bylam na rozmowie w zesz tygodniu , teraz tylko badania i do pracy
    Kubuś

02.03.2018 15:46

Witam pon zaczynam pierwszy dzien w eko okna na hali 2 jako pakowacz co to za praca moze ktos cos napisac co to za praca? Dzieki i pozdrawiam
    Łukasz

03.03.2018 11:51

fizyczna , bedziesz dzwigac ciezkie okna
    Waldi

02.03.2018 10:18

Przez 16 lat mojej tak zwanej kariery zawodowej zmieniałem prace kilka razy. Jednego się nauczyłem. NIE MA ROBOTY IDEALNEJ!!! W Eko pracuje rok i to jak do tej pory najlepsza moja praca.
    bla bla

03.03.2018 10:20

Zgadzam się z opinią.
    On30

02.03.2018 16:22

Witam mam pytanie na hali numer 2 mam pracowac jako pakowacz moze ktos.cos napisac na temat tej pracy pozdrawaim
    Krisss89

01.03.2018 09:20

Witam dzis ide pierwszy dzien dp pracy na szkolenie Bhp.ile trwa takie szkolenie godzinowo?i jak to wyglada przez ten miesiac nauki?ide na hale 2

02.03.2018 15:46

Szkolonie bhp około 2 godziny, sprawy papierkowe,zdjęcie i przydzielanie stanowiska tez około 2 h.Masz 3 miesiące na naukę.

02.03.2018 15:42

Witam pon.mam pierwszy dzien pracy w eko okna hali 2 jako pakowacz co to za praca i ciężka moze ktos cos napisac pozdrawiam
    Kuba

01.03.2018 22:42

Cześć czy w tej firmie potrzebują operatorów wózków widłowych? Szukam roboty kilka lat byłem za granicą A jeżeli potrzebują to ile płacą na takim stanowisku?
    Swierzak

01.03.2018 06:37

Jestem chory chodzę do pracy bo boję się wziąć L4 na okresie próbnym, ale niestety jestem zmuszony. Czy ma to wpływ na przedłużenie umowy?
    nick

01.03.2018 16:14

nie ma, nie sluchaj tych, ktorzy strasza, ze jak pojdziesz to cie zwolnia...jeszcze nikt nie zostal w eko zwolniony z pojscie na l4, zycze zdrowia
    Daria

25.02.2018 14:21

Hej mam pytanie dodałam w czwartek do eko okna cv i nikt sie nie odzywa,zaczynam sie bać że po prostu nie zadzwonią...ile wy czeka liście na telefon

27.02.2018 16:57

Spoko ja też długo nie pracuje a wsparcie zawsze mile widziane ????
    Anonymous

28.02.2018 13:58

I jak? Z tego co mi wiadomo to nie bardzo chcą przyjmować kobiety. Znajoma składała CV dużo razy online, na żywo i jak zaczęli przyjmować ale w ciągu dalszym cisza. Natomiast druga znajoma oddała CV w grudniu i w styczniu już pracowała.
    zbyszek

22.02.2018 19:26

Witam serdecznie, jak wygląda praca w soboty? są obowiązkowe czy dla chętnych?
    zbyszek

26.02.2018 14:14

czyli nie zapisują tylko od razu jest z góry narzucone, że w sobote do pracy tak?

26.02.2018 20:02

Zależy na jakim dziale pracujesz . Na produkcji raczej soboty do pracy.
    Sas88

23.02.2018 23:43

Pracuje juz rok. Najlepsza firma
    gabryś

26.02.2018 14:23

na jakim stanowisku pracujesz?

14.02.2018 13:41

Witam. Chciałabym się dowiedzieć do jakiego wieku przyjmujecie kobiety???
    ruchacz

25.02.2018 13:25

a jakże
    Adrian

25.02.2018 17:01

A kierowców przyjmują ??

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eko-Okna?

Kontakt - Eko-Okna S.A.

Spacerowa 4 47-480 Kornice

Pracowity

31.12.2017 11:33

Witam. Jestem zainteresowany stanowiskiem: specjalista ds. eksportu na rynek niemiecki. Obecnie pracuję na tym samym stanowisku w firmie konkurencyjnej. Moje zarobki po 2 latach kształtują się w przedziale 3500-4200 netto. Weekendy wolne, dofinansowanie do paliwa, prywatna opieka medyczna. Firma, w której pracuję jest dużo mniejsza od Eko Okna. Jak wyglądają zarobki na tym stanowisku? Ktoś wcześniej wspomniał, że na początek min. Niestety wegetacja mnie nie interesuje.
    Eko

05.02.2018 21:44

Na początek 2000 netto
    EDZIA 79

25.02.2018 13:53

A jak wyglądają zarobki netto na stanowisku specjalista ds eksportu z językiem francuskim?
    drMax

04.11.2017 10:19

Witam pracuje w Eko na stanowisk kierowniczym minimum miesięczne jakie uda się uzyskać to 8tys netto. Wiec nie jest aż tak źle. Pozdrawiam

23.12.2017 14:28

Doktorku Maxiku... ale Ty jestes kumplem prezesa... to inna inszosc...
    marek

23.02.2018 11:26

w rafako 1500 w eko 1700 no fakt dużo lepsze, a dojazd trzeba liczyć do tego albo autobusem z wodzisławia jechać 5h takie korki w ciągu dnia po drodze
    Lenka

14.02.2018 15:20

Apropos Moni ,słyszałam że pożegnano się z panią Moniką w firmie Elwis czy to prawda?
    marcysia

21.02.2018 12:21

a co to sie ma do Eko ?
    Jaca

22.02.2018 10:58

No jak to co ,żywa legenda eko...
    Mati90

21.02.2018 12:56

W te obietnice takich dużych zarobków nie wierzcie bo brutto po roku nawet takich nie ma. Robota ciężka i nudna do tego zależy gdzie się trafi. Praca po 6 dni w tygodniu to norma. (usunięte przez administratora)Proponuję szukać lepszej pracy
    Ktoś123

19.02.2018 16:35

Witam jak ro jest na hali nr 2 zmiana B bardzo proszę o szczere odpowiedzi a nie takie ktore beda mnie straszyc :)
    Kamil

19.02.2018 22:39

Też jestem ciekawa, ja idę zmiana C. Kiedy zaczynasz?
    Moni

12.02.2018 16:17

Co sądzicie o nowym prezesie ?.zrobi rewolucję i zaprowadzi wreszcie porządek? Co to wogóle za koleś?
    Jonek

13.02.2018 15:18

Ze co??
    Nova

28.01.2018 15:45

Czy w firmie dla nowo zatrudnionych jest możliwość zmiany stanowiska pracy? Jestem na okresie próbnym. Czy można poprosić przełożonego o zmianę pracy ? Chcę pracować ale poprostu fizycznie wymiekam.
    Nowa K0

07.02.2018 02:10

Pracowałam na produkcji, a z tego co widać w ekooknach są stanowiska pracy ciężkie i lżejsze. I z tego co już wiem wystarczy tylko pogadać i można się przenieść.

13.02.2018 10:19

Jesli zmienilas stanowisko to gratuluje, ale musisz miec naprawde spoko przelozonych. Sam z doswiadczenia wiem, ze to nie jest takie latwe..
    Gość 11

29.01.2018 14:30

Witam może ktoś doradzi jak najszybciej się dostać do pracy ? Cv złożone ale nikt się nie odzywa ????
    Agnieszka

11.02.2018 20:13

Ja tez 2 tygodnie czekam i nic
    Osobnik

13.02.2018 10:16

Czy wy naprawde wierzycie, ze sie tqm doataniecie bez znajomosci j bez jakikolch kwalifikacji? Jesli tak to sie nie dziwcie, ze nie dzwonia bo raczej marne szanse ze zadzwonia :)
    Agnieszka

30.01.2018 17:43

Czy dział socjalny oferuje wczasy bądź jakieś bony świąteczne?? Ile jest premiii uznaniowej oprócz tego dostaje się w wypłacie netto na rękę??
    Nik

08.02.2018 18:46

Uznaniową premie masz od 2 miesiąca pracy.W 2017 roku były dwie dodatkowe premie w marcu od 1000 do 4000 ( w zależności od starzu pracy) i w grudniu do 1250 + paczki dla dzieci

08.02.2018 19:07

premia jest "uznaniowa" jak sama dobrze zauważyłaś... Zależy jak trafisz... może jej być nawet 0.00zł i dostaniesz prawie gołą minimalną pensję jeśli cię przełożony nie lubi, a ty weźmiesz np 1 dzień urlopu na pogrzeb babci albo wesele siostry to zapomnij o premii. nawet jeśli dużo wcześniej mówiłaś że koniecznie wolnego będziesz potrzebować, to możesz usłyszeć "spróbuj nie przyjść - będziesz bez premii"
    jan o o o o o o

04.09.2017 15:15

Witam chcę złożyć papiery do eko na produkcję mam nadzieję że ktoś mi odpowie czy warto jak warunki pracy i atmosfera?i czy zapiernicz duży jak np w teneco czy może być.Pozdrawiam wszystkich
    jacekus122

06.11.2017 10:01

robilem w teneco wiec wiem. w eko mam czystsza robote niz w tenneco. pracowac trezba wszedzie. w eko jest lzej. mam zapewniony dojazd do firmy czego nie bylo w tenneco. atmosfera ok. warunki pracy nie narzekam

08.02.2018 18:53

Ciekawe na czym ma polegać to "wykazywanie się" ? Świetni pracownicy z doświadczeniem potrafią 2000 na rękę nie dostać. spróbuj się pochorować - w ciągu kilku dni przekonasz się że już tam nie pracujesz. Ta firma DESPERACKO szuka pracowników, a chętnych mimo to jest względnie mało - bardzo dużo ludzi się już do niej zraziło.
    Olek

02.01.2018 22:27

To , że firma jest dobra to słyszałem ale jak atmosfera. Ludzi są fajni??
    Obiektywny

04.01.2018 12:21

Nie ma firmy, gdzie są tylko sami fajni ludzie... Tak jak wszędzie, niektórzy maja zasady i są fajni, a trafiają się też gnoje bez zasad, którzy potrafią tylko siać zazdrość i generować zawiść.... :-(

08.02.2018 18:43

dobra?? ale pod jakim względem bo nie mam pojęcia o co ci chodzi..?
    Jessi

08.12.2017 20:58

Dobry wieczór, Chciała bym zapytać jak wygląda praca w Eko Oknach z językiem Niemieckim czy jest to praca w biurze i jakie są zarobki netto? Pozdrawiam
    Hmm

05.02.2018 21:50

Praca w biurze jak najbardziej. Zarobki wynoszą ok. 2000 netto
    Roman

04.02.2018 12:48

Witajcie. Mam pytanie w sprawie pracy,jest to dosc duza firma. Skad wiedzieliscie jak trafic na dany dzial. Jutro zaczynam na 6 i nie mam pojecia gdzie isc.

04.02.2018 22:43

Skoro to Twoj pierwszy dzien to najpierw masz szkolenie i czekasz na ochronie, pozniej Cie sami zaprowadza na Twoj dzial.
    tesia

04.02.2018 12:35

tesia jak z ograniczeniem wiekowym dla kobiet ?czy jest ? mam 65 lat ale jestem calkowicie sprawna..Prosze o odpowiedz .Z gry dziekuje.
    Jur

01.02.2018 11:27

1 dzień pracy dzisiaj 14 kto chętny miejsce w aucie jest okolice Olza Odra!!!!!!
    Ciekawa

16.01.2018 17:32

Witam mam pytanie czy dalej są zatrudnienia ? Kto jak długo czekał aż ktoś zadzwonił? Będę wdzięczna za odpowiedz. Pozdrawiam

24.01.2018 17:42

Ja aplikowałem cv przez internet jeszcze przed nowym rokiem i dzwonili następnego dnia
    abcd

02.09.2017 22:28

W firmie aktualnie pracuje ponad 3400 pracowników, zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony, szczególnie że na razie w ty roku na same dodatkowe premie dla pracowników właściciel wydał kilkanaście milionów złotych
    k

19.10.2017 13:12

dokładnie tyle wynosi premia, wiem z doświadczenia, pracowałam.
    P.

24.01.2018 13:17

Standardowo prowizja wynosi 0,3% - jak zrobisz obrót 200.000 euro miesięcznie, to masz 600 euro prowizji miesięcznie (poza pensją). Jak zrealizujesz cel na dany miesiąc, to 0,4% czyli 800 euro. Mało, czy dużo, sama oceń...
    K nowa

09.01.2018 11:50

Jestem pracownikiem od jednego dnia nie ma podziału na pracę dla kobiet i mężczyzn kobiety robią to samo co faceci pełne równouprawnienie. Jednak fizycznie kobieta nigdy nie dorówna mężczyźnie. Po pierwszym dniu czuje się lekko rozczarowana. Wiadomo że za darmo nikt nie zapłaci ale mam sporo ale...
    Nowa

23.01.2018 17:07

Dziwnym trafem trafiłam na dział na którym okuwaja okna faceci trzeba bardzo dużo dźwigać.
    cos mi tu nie pasuje

23.01.2018 22:09

A to bardzo ciekawe, bo dziwnym trafem, akurat na OKUWANIU nie trzeba NIC dzwigac (ani na ramach ani na skrzydlach) tylko okuta rame lub skrzydlo, ktore przesuwasz sobie po stole ze szczotkami, suniesz dalej skrecajacemu
    pytajnik??

22.01.2018 15:29

widziałem reklamę że płacą 3000 netto jest to prawda?
    Jaś

22.01.2018 11:15

witam chciałem zapytac czy ktos moze sie orientuje czy są przyjecia do eko okna ??

Zostaw merytoryczną opinię o Eko-Okna S.A.