Eko-Okna

• Tłustomosty
  • Gródczanki
Katowice - Eko Okna S.A.
Kornice - Eko Okna
Racibórz - EKO-OKNA SP. Z.O.O.

3. Opinie o pracodawcach Kornice
  5. Opinie o Eko-Okna S.A.

Opinie o Eko-Okna Kornice

Nie przegap nowości o Eko-Okna S.A.!

Michał

04.02.2019 19:51

Dobry wieczór, chciałbym sie dowiedzieć jak wyglada praca na magazynie a dokładniej bycie operatorem wózka widłowego? Może ktoś obiektywny bez hejtu napiszę. Pozdrawiam Eko ludków:)
    SR.

05.02.2019 04:06

Patrząc jak szybko cisną tymi wózkami domyślam się że lekko też nie mają , ale na pewno weselsza praca niż na produkcji
    pierwszy i ostatni raz

04.02.2019 15:42

Ci co chwalą te okna chyba nigdy nie pracowali w fajnej firmie i nie znają tego uczucia jak to jest iść z uśmiechem do pracy.
    Kruk

04.02.2019 22:58

No dokładnie...
    lino71

04.02.2019 15:18

Do nicki jestes debilką.jaki masz staż pracy pewnie 1rok.I eko okna ci uratowały życie.I nie chorowałas robiłem z takimi że chory to nic nie robił żeby tylko 8 godz.i do domu
    Fazi

02.02.2019 01:55

Uwaga na karaluchy tuptajace po hali nr.1 na dziale aluminium,okna,zmiana C.ja wiem że Matoły które wypięto z Bron są potrzebne no bo lepiej dla nich że nie orają pola,nie produkują prostych długich Skib...Ale drodzy przełożeni ciemnota z 2 hektarowych wiosek nie powinna opuszczać swych ciemnogrodów,przyjeżdżać do Firmy Eko-Okna i mieszać się z obytymi miastowymi ludzmi...ja nie wiem jak mam to wytłumaczyć ale tego co tam mnie spotyka nie można nazwać nawet tragedią,dramat obyczajowy...czy w tej firmie naprawdę nikt nie chce już pracować kto jest mądry,kogo wy tam przyjmujecie kochane Panie z rekrutacji...?ja wiem że Ursusy i Zetory wolą jak przytupta jakiś nowy głąb głupszy od nich bo przynajmniej mają z kogo się pośmiać i poruszać między sobą temat tabu czy ktoś jest głupszy i bardziej nie zdolny od nich ale jak pojawi się ktoś bardziej bystry i lepszy kto po 2 dniach składa sam ramy,skrzydła,fixy nie lata po karaluchach z zleceniem nie błaga o pomoc nie dopytuje się Ursusów z rocznym starzem czy wiekszym tylko składa sam i nie rozbija z czego oni na pewno mieli by ucieche...to w waszym robolskim mniemaniu karaluchy jest gorszy od was?Nie zazdrościć debile komuś sprytu bo ja nie będę przebijać przewiązek w fixach lub w ramach jak wy to robokaraluchy robicie...I pisze to w imieniu swoim i innych nowych pracowników a wy to zakompleksione Debile czytajcie,,Pocałujcie nas wszystkich w dupe!!!,,Nie potrzebujemy was,Wystarczy nam Lider lub Brygadzista!!!was Ciemnogrodzka Debilna motłocho mamy w dupie!!!bez was będziemy spokojniejsi i dłużej w tej dobrej firmie popracujemy bo to wy Matoły ja niszczycie,wracajcie znów na pola orać,nieżyczliwe Ursusy.

03.02.2019 18:12

(usunięte przez administratora) i mów za siebie złamasie po(usunięte przez administratora)trzy po trzy a tak naprawde hu.a wiesz! Ci w tych żółtych koszulkach to niektorzy pracują lepiej niż ci ze "stażem dwuletnim" haha. A skoro my to karaluchy to w takim razie kim ty jesteś?!?
    hans

04.02.2019 11:17

On jest kretynem
    jeżyna

01.02.2019 17:21

Robota wykończająca psychicznie i fizycznie, czuję się tam jak w stadzie małp i powoli sam małpieje. Apropos lokalizacji tych hal to większego zapłocia już nie mogli znaleźć . Ogólnie jestem na NIE łapa w dół , zwalniam miejsce dla nowego eko ludka.

02.02.2019 06:32

Przyjedzie na Mikołów do Yazaki to zobaczycie co to praca fizyczna :)
    Q

04.02.2019 11:02

O, widze kolejna osoba z Yazaki ???? pozdrawiam!
    Azi.

04.02.2019 04:18

Nie czytajcie tych z dopy wyjętych komentarzy jesteś chory na luzie idziesz na l4 bez stresu że cie zwolnią czy nie przedłużą umowy , chyba po to potrącają tyle pieniędzy z wypłaty na ochronę zdrowia , nfz ,itp. żeby móc godnie się wyleczyć .Pracodawca nie ma prawa zwolnić za to że pracownik się rozchorował , inaczej dopuścił się nadużycia wtedy sprawa i dochodzenie swoich praw.

04.02.2019 04:15

GRZEGORZ

03.02.2019 11:33

Gdzie zatrzymuje się autobus w Polskei Cerekiew?

28.01.2019 16:23

A jak tam nowy brygadzista na aluminium?
    TomaszWr

31.01.2019 21:51

Jeden jest spoko ale zauważyłem, że często kiwa glową tak jakby pogardliwie

02.02.2019 22:39

Nie ten drugi
    krzychu

01.02.2019 20:21

Ja dostalem 3000 netto na produkcji a pracuje miesiac :)
    Natalia

02.02.2019 01:33

Nie możliwe. Jeżeli pracujesz miesiąc to jesteś jeszcze na okresie próbnym, więc premia Ci się nie należy i na pewno jej nie dostajesz. Teraz nie ma tyle zamówień ,więc w soboty nie chodzimy. 2500 zł podstawy netto, plus dodatek za nocki = mogłeś mieć w przedziale 2600 -2700 zł netto max ???? Pozdrawiam

02.02.2019 04:42

Wow brawo ty
    gość

28.01.2019 21:50

Leci 4 miesiąc ja dalej bez szafki , może nie mam przyjemności paradować w arbaju ekookna , może sobie nie życzę żeby wszyscy wiedzieli gdzie pracuje , dla mnie praca w eko to żaden prestiż bardziej siara.

01.02.2019 07:11

Nie ważne gdzie i na jakiej lini będą pracować od kwietnia, każdemu pracownikowi należy się szafka.
    Jorguś

01.02.2019 17:21

A gdzie Pan pracuje? - pyta lekarz. W ekooknach - odpowiada pacjent.
    Umowa111

31.01.2019 19:45

Choćby człowiek był nie wiadomo jak chory.. Gorączka czy złamanie czy cokolwiek, jeśli jesteś na okresie próbnym nie radze isc na l4.. Na pracy mi zależało i chciałem robić ale los tak chciał i musiałem isc na l4 i oczywiście umowa nie przedłużona.. Bd się starał żeby wrócić ale zobaczymy.
    Dr.Mgr. inż

31.01.2019 19:38

Lekko niema szczególnie na początku linii skręcanie , okuwanie , itp . brygadzista łazi tam i z powrotem gapi się swoim tępym wzrokiem na ręce i pogania ,starzy mówią że to na razie spokojna robota prawdziwy atak zacznie się wiosną , nie wyobrażam sobie tego ponieważ teraz nie ma czasu się nawet odlać zasuwasz jak robot , zastanawiam się ile w tym prawdy bo nie wiem czy spi.....ać z tamtąd teraz czy jeszcze poczekać
    Tobi

25.01.2019 18:15

Irytuje mnie cwaniaczek w czerwonej koszulce, zapewne kierownik stołówki... Młody gówniarz, (usunięte przez administratora) bez kultury, ktory traktuje Panie ze stolówki jak zwierzęta... Panią, która prosi cie o chwile rozmowy, traktujesz jak powietrze, nawet nie reagujesz na to że cos mowi do Ciebie a po chwili przychodzisz i gonisz je do „roboty” jakby byly niewolnicami. Hamuj troche gówniarzu i uwazaj sobie, bo nastepnym razem najesz sie wstydu ☺️
    Zoska

31.01.2019 00:13

Jesteś idiotą jeśli tak sądzisz on jest w pożądku nikogo nie goni do pracy i nie traktuje nikogo jak zwierzęta licz się ze słowami nie obrażaj jego jak go nie znasz i nie pracujesz na stołówce przesadziłem kolego
    Ktosiek

29.01.2019 22:05

Lubię atmosferę w EKO OKNA za: Super

30.01.2019 20:06

Ja pie.dole serio..??? Masakra hahah
    Elo

29.01.2019 15:13

Jak z zarobkami jako operator suwnicy? Tez 2500 netto czy można liczyć na trochę więcej?
    Endriu

29.01.2019 12:47

Witam, dostałem pracę na jakiś filarach,czy mógłby mi ktos bardziej wytłumaczyć co i jak?
    Nowy magazynoer

27.01.2019 19:02

Witam, jak z zarobkami na magazynie? Ile można wyciągnąć? Bez nadgodzin oczywiście.
    Piter

29.01.2019 04:41

2500 netto
    Aneta

28.01.2019 00:36

Firma EKO OKNA została nagrodzona w 2017 roku w plebiscycie "Top 10 Pracodawców z Województwa Śląskiego". Ma on na celu nagrodzić przedsiębiorstwa, które mają wpływ na gospodarczy rozwój regionu w połączeniu z odpowiedzialną rolą na rynku pracy. Czy jako pracownicy firmy, zgadzacie się z tą nagrodą? Jakie stosuje ona nowoczesne rozwiązania w zarządzaniu zasobami ludzkimi?
    qas

28.01.2019 18:36

Piszę opinie to ją usuwacie i to bez przekleństw bez sensu
    szeregowy

28.01.2019 19:50

Jeden plus tych okien ściągli do siebie całą tanią siłę roboczą dzięki temu u nas w firmie można szefowi powiedzieć albo dajesz podwyżkę albo idę do okien haha i cyk od razu stawka do góry, a tak na poważnie to ten moloch wykończył nie jedną małą firemkę co spokojnie sobie prosperowała na rynku okien , no ale jak to w tym naszym kraju prawo dżungli kto silniejszy wygrywa żadnych regulacji na rynku tylko jeden baron będzie robił okna i koniec, oby tak szybko ja poszli w górę nie poszli z torbami.
    Loli

28.01.2019 17:40

Czy aktualnie przyjmują kobiety do pracy?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eko-Okna?

Kontakt - Eko-Okna S.A.

Spacerowa 4 47-480 Kornice

28.01.2019 17:15

A jak na aluminium pracowal ktos?

28.01.2019 16:20

Mam pytanie a jak tam nowy brygadzista na aluminium?
    Lolo

28.01.2019 12:41

Witam jestem umówiony na rozmowe rekrutacyjna gdzie mam sie kierowac gdy juz jestem na miejscu ktory to budynek
    X

27.01.2019 00:11

Jakieś aneksy od marca? Ktoś coś?
    srb

27.01.2019 19:57

Żadnych aneksów byłem w biurze popytać zostaję dalej na podstawie 2500 netto , napiszcie ile średnio wychodzicie z premiami , wiadomo że robota jeszcze to nie ruszyła pełną parą bo zima, wiem jedno jak trafisz na daremną ekipę to nie zarobisz.
    bbw

24.01.2019 11:55

Mnie irytuje jedno jestem nowy co chwila walnę gafe coś tam źle poskładam i od razu cała klienteria ma z tego rozrywkę w formie podśmiewania i obgadywania , za to ja też mam rozrywkę bo nigdy nie widziałem tylu matołów w jednym miejscu , generalnie olewam ten system robię swoim tempem a niech sobie drą te japy mnie to nie rusza
    Ll

26.01.2019 10:14

Co to za wielka kasa o której piszesz jesteś fachowcem to w obojętnie jakiej branży zarabiasz konkretnie , zbytnio na niczym się nie znasz idziesz do eko na produkcję i narzekasz na cały świat. Proste

26.01.2019 17:47

Chłopie, jak dla mnie to nie jest kasa, ale wielu się podnieca na myśl, że mogą pracować w weekendy i zarabiać "krocie"....
    enzo

23.01.2019 21:23

A nie jest tak ze od nowego roku podstawa poszła do góry z 2500 na 2800 neto?
    Hans sjz

25.01.2019 16:42

Daj namiary na robotę w Czechach
    Uwolniony od Eko-Obozu

25.01.2019 21:47

Tu masz stronę z ofertami https://www.prace.cz/ wejdź i poszukaj co Cie tam interesuje potem wklepujesz daną firmę w google czytasz opinie i składasz CV jak ja . Akurat w tej firmie co pracuję jest mało przyjęć i ciężko się tam dostać . Pozdrawiam
    UWOLNIONY OD EKO-LUDKÓW

24.01.2019 20:11

Wiem o co chodzi z tym 4700 zł brutto które są na bilbordach i w punkcie rektrutacji w Jastrzębiu-Zdrój , a mianowicie to są średnie zarobki na produkcji w roku 2018 z sobotami + niedzielami i premia . Pewne info z biura . Jeśli ktoś nie wierzy zapraszam do kard . Pozdrawiam wszystkich którzy uwolnili się od tej fabryki tak jak JA . :)

25.01.2019 13:30

No dokładnie haha

25.01.2019 16:04

No dokładnie z tymi wolnymi to się ci.lają że głowa mała, się musisz tłumaczyć co takiego potrzebujesz załatwić ze potrzebujesz wolne :-o
    HAPPY

23.01.2019 17:26

Witam gdzie zanosi się wypowiedzenie ? I czy zwolnią natychmiastowo ? Znalazłem inna lepsza pracę A jestem na okresie próbnym
    HAPPY

24.01.2019 06:37

Toxic

24.01.2019 19:33

qwe jesteś dorosły po co na nienawiść?

21.01.2019 22:34

Hej. Jak wygląda praca na dziale aluminium? od lutego zaczynam i tak się zastanawiam nad tymi wszystkimi negatywnymi komentarzami. Pozdrawiam

24.01.2019 11:18

Najlepsza w firmie moim zdaniem

24.01.2019 19:32

Teamleader myśli kim on to nie jest, chodzi z krzywą miną przez cały czas, patrzy z góry jakby był nie wiadomo kim. Aluminium najbardziej wymagajace pod względem ogarnięcia wszystkiego jeśli chodzi o stoły. Co chwile brakuje czegoś na magazynie więc stoisz z robotą. Narzędzi i materiałów też nie ma za dużo i musisz chodzić i szukać po całej hali czy ktoś ma.

22.01.2019 00:17

Hej, macie jakieś opinie na temat działu aluminium?? Pozdrawiam :)

24.01.2019 17:20

Zaczynam pracę w lutym na tym dziale mam nadzieję że będzie tak jak piszesz :)

24.01.2019 19:32

Dr.

20.01.2019 11:20

Jak to w końcu jest stawka niewiele wyższa od najniższej krajowej a praca akordowa bo mimo mojej woli jestem zmuszony zrobić tyle ile kierownictwo zaplanuje na początku linii , premia niby leci co z tego jak się pochorujesz pod koniec miesiąca to upie....ą za cały miesiąc i znowu dostajesz najniższą wypłatę , nie mogą tej premii odliczać jakoś procentowo skoro mam wypracowane 3 tyg idę na 3-4 dni l4 to jakim prawem potrącają całość
    nicl

23.01.2019 09:16

wynagrodzenie minimalne w 2018 roku 1530 netto a w 2019 roku 1634 netto
    Yolo

24.01.2019 18:40

Za 1600 to Ukraińcy juz nie chca w tym kraju pracować. Za 2500 netto tez tłumów przed tymi wszystkimi blaszanymi fabrykami nie ma nawet młodzi bez stażu. Teraz popatrz na sasiadow z zachodniej granicy w Niemczech przy takich samych kosztach życia najniższa krajowa 8 euro za godzine.Tj.: 8euro x 4,28zł x np 168 godzin średnio w m-cu = 5752,32zł podstawy. Dlatego to w naszej Polandi tak to wyglada jak wygląda
    Jano

24.01.2019 18:25

Fajna firma, jest potencjał, zarobki dobre. Szkoda tylko, że na hali się tak dzieje jak się dzieje. Chciałem przejść do Eko bo znajomi już tam robią. Byłem nawet w Jastrzębiu ale jak czytam te wszystkie komentarze to raczej się nie zdecyduje. Robotny jestem, pracy się nie boję ale jak tyle osób rezygnuje to coś w tym musi być. A szkoda!
    AntyCham

24.01.2019 08:49

Witam, wypowiedzenie wystarczy dostarczyć brygadziscie czy trzeba iść do kadr? Po dostarczeniu od razu kończysz robotę czy trzymają się zasady tydzień przed?
    Sławek95

23.01.2019 16:29

Byłem na rozmowie w Jastrzębiu no i wszystko wydawało się okej więc postanowiłem się przyjąć ale rzeczywistość okazała się inna. Słowo klucz w tej pracy to chyba "mandat" za wszystko jest się karanym. Zapomni się chociażby koszulki z eko-okien to 200zł. Rzecz która się pobrało z działu BHP trzeba pilnować bo jak się zgubi to nowa 55zł. Przerwy tylko 15min z czego dojście na stołówkę zajmuje około 5min. Ludzie którzy tam pracują też jacyś dziwni, zero jakiegoś uśmiechu ciągle tylko praca i praca. Ludzie którzy dojeżdżają busami muszą być przygotowani że bus potrafi przyjechać nawet 10min szybciej. W soboty czy niedzielę trzeba załatwiać sobie transport na własną rękę bo autobusy w weekend nie kursują chyba że jedzie cały co się rzadko zdarza. Osobiście nie polecam pracy w tym zakładzie no chyba że ktoś potrafi mieć klapki na oczach i tylko robić. Mam pytanie do osób które pracują albo pracowały. Mam zamiar złożyć wypowiedzenie bo stwierdziłem że jednak praca nie dla mnie. Jestem jeszcze na okresie próbnym, muszę je złożyć u brygadzisty, kierownika czy wystarczy iść do kadr?
    Normalny

23.01.2019 23:32

Jak bym siebie słyszał zgadzam się kolego z tobą w 100 procentach. Szkoda zdrowia tam tracic czuję że mało kto z nowych tam zostanie na dłużej
    Sławek95

24.01.2019 05:47

Normalny gdzie składałeś wypowiedzenie?
    Jack

23.01.2019 10:02

Hej wiem że na przygotówkach jest spoko robota atmosfera itp bo mam tam kumpli, dlaczego pytam ponieważ chciałbym się tam przenieść aktualnie robię na stołach robota ogólnie przej...na , (usunięte przez administratora) , a dookoła same matoły, źle trafiłem może jeszcze tydzień max dwa tam wytrzymam , z kierownikiem ciężka gatka kamienna twarz ignoruje temat . Co tu zrobić rozważam czy iść z tym pytaniem gdzieś wyżej (ale do kogo ?)czy dać sobie luz i się zwolnić.
    Hans

23.01.2019 16:24

Idz do prezesa
    Endriu

23.01.2019 11:46

Zakład fajny może z zewnątrz pierwsze wrażenia wszystko nowe i czyściutkie miłe panie na rozmowie kw. autobusy mercedesy normalnie Europa ,lecz na produkcji już tak wesoło niema i emocje opadają.
    Nowy

23.01.2019 16:14

Co masz na myśli? jaki dział?

23.01.2019 04:46

hans

23.01.2019 11:03

to sie rozpisałeś
    Bdxjoxbs

22.01.2019 15:34

W rozmowie o prace przedstawiono mi 2500 zł, czy ta stawkę ma każdy w eko na początek ?
    qaz

22.01.2019 21:35

nie :) ale widać po stawce jaką Ci zaproponowali na kierownika nie startowałeś ( tak więc wszystko zależy znasz francuski dostaniesz i 4000zł auto telefon itp. ) wiec pewnie produkcja ? więc stawka by się zgadzała :)
    Hej

22.01.2019 22:11

Tak kazdy.
    Graża

21.01.2019 12:48

Drodzy państwo:) czy obecnie są przyjęcia do eko okien?? A jesli tak, to na jakie stanowiska? I ile czeka się na odpowiedź?? Pozdrawiam
    P

22.01.2019 15:30

Kierunek Jastrzębie, tam od razu dają skierowania na badania. Wysyłajcie CV codziennie, mega duża ilość przyjęć jest, i na prawo biorą pierwsze z góry cv.
    Młoda

22.01.2019 20:09

No niestety nie tak od razu. CV babka zabrała i kazała czekać na telefon.
    Alek

22.01.2019 19:25

cześć, jak wygląda sprawa z rezygnacją z pracy na okresie próbnym? udać się lepiej do brygadzisty czy do kadr? czy zazwyczaj trzeba czekać ten tydzień czasu czy idą na ugodę?

Zostaw merytoryczną opinię o Eko-Okna S.A.