Eko-Okna

• Tłustomosty
  • Gródczanki
Katowice - Eko Okna S.A.
Kornice - Eko Okna
Racibórz - EKO-OKNA SP. Z.O.O.

3. Opinie o pracodawcach Kornice
  5. Opinie o Eko-Okna S.A.

Opinie o Eko-Okna Kornice

Nie przegap nowości o Eko-Okna S.A.!

Alek

22.01.2019 19:25

cześć, jak wygląda sprawa z rezygnacją z pracy na okresie próbnym? udać się lepiej do brygadzisty czy do kadr? czy zazwyczaj trzeba czekać ten tydzień czasu czy idą na ugodę?
    Alwuzns

22.01.2019 14:41

Jak wyglada praca przy oknach patio ? Pozdrawiam
    Gal anonim

22.01.2019 13:10

Witam, mam pytanie . Co sądzicie o pracy przy oknach patio?
    monter

21.01.2019 10:37

Powiedzcie czy naprawdę lubicie tę robotę przy oknach czy pracujecie bo nie macie innego wyboru, kurcze ja robię przeszło 3 miechy i za chiny nie mogę tego polubić chodzę do tej roboty na siłę próbując się przełamać ale nie mogę ,dziennie jedno i to samo przez co nie mogę już na te okna patrzeć, dodam że jestem młody i wesoły nikt mi tam nie dokucza a swoje obowiązki ogarniam bez problemu.
    Left 4 ded

21.01.2019 21:13

Mam tak samo. Tylko zarobki mnie tam trzymają. Musisz sobie jakoś z tym poradzić.
    Malenka82

22.01.2019 12:57

Ja tez jadę do tek pracy bo musze Szukam innej pracy
    Marta

20.01.2019 09:44

Czy to prawda, że pracownicy mają duży rabat na okna? szukam, kogoś kto może pomóc taki załatwić
    mis

21.01.2019 21:42

Jak pracujesz w eko to idziesz do salonu pokazujesz plakietkę z eko i cała filozofia chyba ze chcesz na lewo od kogoś ?

21.01.2019 19:39

Orientujecie się gdzie są punkty rekrutacyjne?

21.01.2019 14:47

Byłem na rozmowie w Jastrzębiu i było całkiem spoko, żadanych głupich pytań i testów przed rozpoczęciem pracy. Nawet stawki zostały mi podane netto bez ściemy - duży plus. Ile wam zajęło zrobienie badań? Ja mam zaczynać pracę w lutym i nie wiem kiedy iść do lekarze żeby zdążyć.

21.01.2019 19:34

W jeden dzień ogarniesz wszystko. Tylko nastaw się na długie czekanie odnośnie kolejki do medycyny pracy. Chociaż zależy pewnie gdzie..
    Ola

21.01.2019 10:54

Witam bardzo. Mam pytanie nie wiecie może czy są przyjęcia dla kobiet. Bo czekam już 3 tygodnie i dalej nic.
    W.

21.01.2019 19:21

Podpinam się do pytania...Dziwna jest polityka tej firmy...ludzie z Raciborza chcą pracować,a tu cisza...wolą ściągać z Jastrzębia, Żor etc.Kobiety są przyjmowane bez doświadczenia, bo sama znam takie przypadki więc totalnie nie potrafię zrozumieć logiki jaką obrała sobie firma w procesie rekrutacji.
    Alozj

18.01.2019 11:17

Ja w Eko pracuje 5 lat Cały mój dział znam od podszewki i robię w danym dniu to co trzeba zrobić najpierw. Narzekacie na brygadzistow,m że gonią. Zależy jaką ma się zgrana ekipę na zmianie. Nas jest ok 50 osób na zmianie i nawet jak brygadzisty nie ma to każdy wie co ma robić i robi a robota idzie. Także ja polecam prace jak najbardziej na Z1. Nie ma tam takiej masówy jak na Z2. Jak nowy ma problemy z polapaniem czegoś a widać że chce robić i się angażuje to będzie robił. Najgorsi to tacy co staną i patrzą o nic nie pytają, wkretarki utrzymać nie umi to taki długo nie porobi.
    Praca999

20.01.2019 15:57

Jak ci mówię że pierwszy raz to pierwszy.. Wiem co robię.. Nara
    Zmęczona

20.01.2019 20:26

Ha ha ha ha ha ha ha
    Racek

20.01.2019 14:04

hej jak wygląda praca na dziale KJ (kontrola jakości)?
    Zbycho

18.01.2019 11:04

Pracuję może krótko ale zdążyłem dobrze poznać dobre i złe strony tej firmy , powiem tak zgadzam się z większością negatywnych opinii , całokształt mocno przereklamowany , w teorii miała to być lekka, dobrze płatna i przyjemna praca na produkcji w praktyce niema już tak kolorowo o wolnym zapomnij, brygadzista nie podchodź bo od razu cię spławi, generalnie jesteś zdany sam na siebie no ewentualnie masz pomoc techniczną na monitorze, sama robota monotonna przez co czas się ciągnie w nieskończoność , ludzie też różni może 2 na linii jest spoko, Podsumowując , nie żałuję że spróbowałem pracy przy oknach przynajmniej mam świadomość jak tam jest i czym jest praca na produkcji moim zdaniem chyba jedną z najgorszych , to prawda że nie każdy się do niej nadaje, ja sobie tego nie wyobrażam na dłuższą metę , żałuję tylko że odszedłem z poprzedniej firmy otumaniony tymi reklamami no ale nie spróbujesz się nie dowiesz się. Pozdrawiam wszystkich ciężko tam pracujących życzę powodzenia i podwyżek.
    Grzegorz

20.01.2019 09:23

Ja tam nie narzekam na pracę jestem nauczony pracować pozdrawiam
    test

20.01.2019 12:23

Zeby zostać pakowaczem to trzeba być tak jak napisałeś.....:) Śmiać mi się z nich chce. Byle szczypior a chodzi jakby był nie wiadomo kim. Drodzy pakowacze to żaden prestiż tam pracować.
    Racek

20.01.2019 12:19

hej, może ktoś coś powie na temat pracy na stanowisku kontroler jakości staram się o te stanowisko..dzięki

19.01.2019 22:20

Jak to jest? Nauka Nowych, a później przeniesienie na inne nowe zakłady..? Będą te same działy, czy jak to wygląda?
    :))

19.01.2019 08:17

Czytaliście już na panelu pracownika nowy cennik kar i mandatów , za chwilę będzie mandat jak przyjdziesz nieogolony . Proponuję zrobić nieplanowane kontrole na obecność narkotyków lub innych środków odurzających zbadać każdego po kolei tak dla przykładu , a nie straszyć mandatami za brak koszulki czy spodni.
    nick

19.01.2019 16:51

jaki tam nowy... przecie on juz zostal wprowadzony w 2017 roku

19.01.2019 22:18

Gdzie to szukać?
    Mariusz

19.01.2019 14:03

Witam --- Ojeju ojejuuu jak mi źle ( za cholerę tego nie rozumie ) Za sobą mam drugi tydzień pracy na Z1 osobiście jestem bardzo zadowolony z ekipy pracującej włącznie z brygadzistą -- chociaż obawiam się przeniesień na nowy zakład więc nie wiem czy się wówczas nie zwolnię . Dla mnie pierwszą najważniejsza rzeczą jakimi się sugeruję są ludzie , ( a potem wykonywana praca czy nie jest monotonna i niewolnicza ) moja brygada jest w porządku od pierwszych godzin pracy doradzają rozmawiają i mają cierpliwość ( nie biorę pod uwagę dwójkę braci ) więc podstawą w pracy są współpracownicy potem biorę pod uwagę wykonywaną pracę ( czy będę umiał pracować ) wychodzę z założenia skoro ktoś to umie robić to i ja też więc robię wszystko aby być najlepszym . Oraz zasada jest prosta ty bądź w porządku do mnie to i ja będę do ciebie ---- NIE RADZĘ MIEĆ ŚWIADOMOŚCI -- ( NOWY TO MOGĘ GO DOJECHAĆ ) BO SIĘ MOŻESZ TYM MYŚLENIEM BARDZO UKRZYWDZIĆ . Sumując jeśli pierwszy czynnik zawiedzie to nie ma sensu się poświęcać więc rezygnuję po krótkim starcie . Pozdrawiam
    Koko

18.01.2019 17:08

Witam czy na dzień dzisiejszy są w eko jakieś przyjęcia dla kobiet czy tylko po znajomosci
    Hej99

15.01.2019 09:51

Witam, nie mogę się zalogowac na konto pracownika.. Dzwonię do kadr już któryś dzien po kilka razy i nikt nie odbiera.. Czy ten nr podany jest dobry?? Czy jest jakis inny namiar do kadr??
    W

15.01.2019 23:46

Wpisz www.pracownik.ekookna.pl Tu się loguj Nie w Google. A nie odbierają bo masę przyjęć jest.
    Noa

18.01.2019 16:38

Bez "www"
    Matrix

18.01.2019 16:37

Witam pracowalem eko oknach powiem krotko pracuja kozaki z miasta mysla kim to nie sa ale tylko tacy nadaja sie do tej firmy przykrac srubki idt gdzie indziej sie nie nadaja teraz pracuje w Austrii mam ladna prace jako lakiernik ludzie spoko a nie tacy miastowe bucy pozdrawiam cwaniakow co do pracy to brygadzisty nie którzy nie wiedza sami co jak zrobic robota monotonna ogolnie sie ciesze ze juz nie pracuje eko oknach

18.01.2019 15:07

W tej firmie da się najwięcej zarobić. Wszystko czarno na białym bez oszustw. A wszędzie trza robić
    ...???

18.01.2019 12:55

Za niedlugo konczy mi się umowa na okresie próbnym ale musiałam isc na l4 i mam takie pytanie czy muszę o tym poinformować brygadziste lub kierownika??

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eko-Okna?

Kontakt - Eko-Okna S.A.

Spacerowa 4 47-480 Kornice

Miśka

17.01.2019 15:49

Witam, czy na rozmowie pytają się o języki obce. Przepytują? I jak długo czekaliście na CV?

18.01.2019 00:11

Nie pytają :)
    FT

18.01.2019 07:09

Co niektórych spotykam to za bardzo po Polsku nie potrafią się wysłowić , więc te rozmowy kw to pic na wodę.
    internauta

18.01.2019 04:38

Chociaż kiedyś tam pracowałem nie mogę nic negatywnego na tą firmę napisać.
    Barny7772

17.01.2019 17:27

Witam. Czy ktoś się orientuje czy przyjmują na kierowce C +E bez doświadczenia?? .

17.01.2019 10:55

Kiedy orientować się o to czy przedłużyli umowę?

15.01.2019 17:55

Witam wszystkich serdecznie, dzisiaj dostałem skierowanie na badania. Spróbować i tak spróbuje więc chciałbym tylko zapytać jak wygląda praca na produkcji drzwi PVC, jacy tam pracują ludzie i jaka jest robota? pozdrawiam

16.01.2019 18:33

dzięki za opinie i lekkie objaśnienie, zobaczymy jak będzie myślę że na spokojnie da radę. "do zobaczenia"
    Znajomyy

16.01.2019 22:44

Akurat ja pracuje na przygotowce i jest spoko!, Robisz swoje i wszystko ok
    Ciekawy Piotrek

16.01.2019 20:36

Czy może ktoś napisać jak sie pracuje w biurze, interesuje mnie obsługa klientów zagranicznych, jaka atmosfera w pracy jak zespoły no i oczywiście jakie zarobki
    Majster

13.01.2019 22:22

Jak niema roboty to możesz stać 2-3 godziny jak (usunięte przez administratora) ale na podwórko na 5 min cię nie wypuszczą bo masz być na stanowisku pracy ,wolnego ci nie dają , lepiej łazić ,szwędać się po tej hali byle jesteś w tej robocie, co za chore kierownictwo nie wiem jak u innych ale u nas na trójce tak mamy. Pod koniec stycznia kończy ni się umowa , Poważnie rozważam czy kontynuować dalej tam pracę czy sobie odpuścić bo jak widzę ten cyrk to mi się odechciewa. Napiszcie jak tam u was pozdrawiam :(
    Ciekawski

16.01.2019 11:07

A na mnie nie robi wrazenia Twoje zadufane w sobie ego i na reszty pracownikach rowniez. Narzekasz na firme jak tylko mozna to po co nadal w tej firmie jestes? Myslisz, ze jesli odejdziesz to firma nikogo innego nie znajdzie badz bedzie za Toba plakac? Smiechu warte.
    Majster

16.01.2019 18:02

Zdania nie zaczyna się od A

15.01.2019 18:51

Witam, dzisiaj odbyłem rozmowę dostałem skierowanie na badania. Chciałbym zapytać jak jest na dziale drzwi PVC? jaka tam jest praca i jacy są ludzie spróbować i tak spróbuję, chce tylko opini. pozdrawiam
    Wieska

16.01.2019 11:26

Witam...włos się jeży na łbie....Patola...naćpani? I Ci ludzie pracują przy maszynach?
    SzaryRobol

16.01.2019 11:47

"Jak jesteś patolem to się dogadasz" haha nie mogę, na której jesteś zmianie przyjecielu, ze takie brednie wypisujesz? i czy na pewno na drzwiach?
    karina

16.01.2019 10:39

jeśli chcecie mieć łatwą i luźną pracę udawajcie zachowaniem typowego sebka, przydzielą was na o wiele łatwiejsze stanowisko i nawet będzie łatwiej się wam dogadać najlepiej piszcie po toaletach z jakiego klubu jesteście i dlaczego ten jest fajny a drugi nie
    Koles

15.01.2019 15:01

Witam mam pytanie jak wygląda praca na dziale szyby zespolone stanowiska na jak bede pracowal jeszcze nie znam pierwszy raz ide 16.01 na 2 zmiane
    Hej99

15.01.2019 09:50

Wiegraf

14.01.2019 11:52

Hej.Zaczynam prace w środe 16.01 ale jak czytam te wszystkie komentarze to a włos mi się jeży na głowie..Ale mam pytanie,nie dostanę spodni roboczych na start od Eko i musze swoje sobie spodnie przynieść.Nie posiadam roboczych więc mogę ubrać czarne jeansy i w takich pracować?Albo np. bojówki moro?Czy muszę zakupić te spodnie robocze?Dzięki za odpowiedź
    Qq

14.01.2019 23:47

Nie daj się zwariowac, serio. Próbuj. Też się balam, a mam wrażenie że te złe opinie to nieroby piszą. Spodnie. Jak wyżej, nie dresy, jeansy,bez dziur, bojówki. Spoko :) powodzenia!
    Tik tok

15.01.2019 04:46

Zgadzam się z tobą w 100%
    Ciekaw

14.01.2019 23:22

Witam, od czego zależy czy zostanie przedluzona umowa?? I kto o tym decyduje??
    Oliwia...

14.01.2019 18:03

Witam.Mam pytanie czy może ktoś słyszał coś o otwieraniu hali eko-okna po starym Praktiker koło Tesco ??
    lino71

14.01.2019 15:50

Siemka po dwóch i pół miesiącach dalej brak szafki w szatni ale to już nie problem bo już tam nie pracuję ale odeszłem tylko ze względu na kasę.Powrót do starej firmy.Ale Eko-Okna to nie zła firma tylko bym wymienił co niektórych liderów bo zamiast pomagać to są po to żeby ukarać.Sam byłem świadkiem.A jak komuś nie chce się robić to niech tam nie idzie.Ja się przestawiłem po 1 miesiącu.
    Nowy77

10.01.2019 10:46

Zwolnili mnie bo byłem za wolny i za dużo błędów, pytałem czy może na inna linie to powiedział mi kierownik ze za dużo nowych i nie ma gdzie a po drugie jak nie dałem rady sobie na tej lini której byłem to gdzie indziej będzie to samo... Nie polecam tej firmy, takim traktowaniem ludzi daleko nie zajdą
    olo

13.01.2019 11:29

A te wojska powietrzno desantowe to najwazniejsze w twoim zyciorysie
    Kef

14.01.2019 11:20

Dobry jesteś . Masz 47 lat a w wojsku byłeś z pobory. Czyli jakieś 28 lat temu? +-. Nie chodzę w rurkach i stopkach itp. Nie piszczałbym bo mimo wieku teraz nie jednego sczyla zaskakuje sprawnością . Może w maratonie nie dałbym rady ale nie jest dla mnie problemem wiekszym dzwignać cieżkie okno.
    Q///

11.01.2019 07:57

Ponoć do Eko nie chcą przyjmować kobiet w wieku ok 30,ponieważ boją się, że będą zachodziły w ciążę i każda kobieta z racji na w/w wiek jest z automatu odrzucana.W okrutnych czasach dziś żyjemy.

14.01.2019 02:12

Owszem mam doswiadczenie Miesiąc czekalam

14.01.2019 07:18

Nie :-)

13.01.2019 23:12

Urlop na okresie próbnym jest szansa?

13.01.2019 23:09

Pracuje 4miesiące. I wniosek taki że praca nudna non stop jedno i to samo. Byle dużo zrobić. Brygadzista goni bo jego goni kierownik. Nic się raczej nowego nie nauczę. Ludzie jak nie przywalą po nosie to sobą nie są. Brakuje tej firmie do jakosci jaką ma KNS bo tam liczy sie jakość a nie ilość. Dziękuję
    Lalala999

12.01.2019 16:16

Pracuje od konca listopada i juz mam dosc tej osoby która mnie uczy.. Ciagle jej coś nie pasuje, chce cos zrobic to słyszę zostaw ja sama a stac i sie patrzec nie chce bo nie po to przyszłam.. Cokolwiek chce zrobić to mi z rąk odbiera.. A ja rozumiem to co robię i podoba mi sie.. Żeby cos wziasc to musze jej prawie wyrwac..
    maks

13.01.2019 12:17

Bo to sa właśnie tacy kierownicy brygadzisci bez szkoły ????

13.01.2019 16:08

Ja robiłem jako żółty ze smerfem ze co chwycił to spierdolił,a mi mówił żebym powiedział że to ja zrobiłem bo żółtymi nic nie zrobią. Jaja sà czasem z tymi tzw trenerami.

Zostaw merytoryczną opinię o Eko-Okna S.A.