Eko-Okna

• Tłustomosty
  • Gródczanki
Katowice - Eko Okna S.A.
Kornice - Eko Okna
Racibórz - EKO-OKNA SP. Z.O.O.

3. Opinie o pracodawcach Kornice
  5. Opinie o Eko-Okna S.A.

Opinie o Eko-Okna Kornice

Nie przegap nowości o Eko-Okna S.A.!

30.12.2025 23:45

hmm

03.01.2026 00:49

Tak, to prawda. Prezes dawno wyciągnął pieniądze przez spółki powiązane.
    Mateusz Kłosek

26.12.2025 18:09

Szanowni! Nie mam wytłumaczenia na zwolnienia, za które jestem odpowiedzialny. Jeżeli mogę w jakichś sposób wynagrodzić te krzywdy których doznali zwolnieni wtedy to spróbuję coś zrobić, nic więcej nie mogę zrobić. Przepraszam wszystkich poszkodowanych. Mateusz Kłosek
    #PrezesZarzadu
    Golden

01.01.2026 22:38

Panie prezesie, dlaczego mam problem żeby spowrotem wrócić do pracy przez to że wydmuchałem skoro przyjmujecie nadal ludzi którzy wywijali gorsze numery i nadal pracują. Człowiekowi zależy na pracy a nie ma możliwości. Podobno firma katolicka, a ciężko zyskać druga szanse
    Pracus

02.01.2026 10:27

Bo żeby wrócić z powrotem do eko kierownik musi wpisać cię w kadrach na listę bez tego nie ma powrotu

22.12.2025 17:39

Na portalu pracowniczym dodali nowy rozkład jazdy autobusow
    Hahaha

29.12.2025 12:57

Matura nie ma NIC wspólnego z byciem brygadzistą w tej firmie. Szach-mat.
    xD

02.01.2026 10:13

ma to taki zwiazek jak slunzok z praca, tylko kamer nie mozna uzyc do weryfikacji bo tak sobie wymyslili xD
    NibyNic

01.01.2026 12:16

Czytając wasze komentarze widać jaką macie kulturę osobistą obrażanie jeden drugiego i obgadywanie to pracownicy eko potrafią najlepiej! Szczucie, intrygi i kombinowanie jak tu kogo się pozbyć tak wygląda to niestety. Ślązok robotę sobie znajdzie a wy gwiazdy z zadupiów co będziecie robić ? Ziemniaki kopać? Niestety w tamtym rejonie nic nie ma... Człowiek człowiekowi wilkiem w tej firmie. Karma wraca pamiętajcie...
    kasia

29.12.2025 19:55

Przez czały czas nie było PPK mowili ze bedzie po dwoch latach, teraz wielce zakładaj ZFSS, po interwencji PiP
    kasia

30.12.2025 10:17

PPK po 3m z automatu zadnych wnioskow

31.12.2025 03:43

Rozumiem, ale nie masz racji. Piszę to jako zwykły niebieski. Firma wprowadziła PPE by nie mieć PPK poprostu. Warunkiem jest, że 25% pracowników jest wpisane w PPE i firma może wtedy legalnie kazać Ci czekać na przystąpienie. Jak to weszło, to dopiero po 2latach pracy mogliśmy się dopisać... Potem skrócili do roku, teraz może i krócej to jest. Więc to co piszesz o PPK po prostu nie ma jak zadziałać, póki firma legalnie jest w PPE.
    Sara

20.12.2025 19:41

Czy może się ktoś wypowiedzieć na temat pracy biurowej w eko oknach? Jaka panuje atmosfera?

27.12.2025 23:25

Ma się rozumieć, że po robocie pędzisz z Kornic do Namysłowa i spełniasz się zawodowo w branży okienniczej. Tak na dwa etaty 💪

28.12.2025 00:19

Bredzisz chłopie ,na pewno takich głombów jak u nas nie ma ,nie muszą być od razu inżynierzy ,wystarczą zdrowo myślący ludzie mające jakieś pojęcie a nie kierownicy co nie potrafią meila napisać .
    Z6

27.12.2025 13:01

Bilety na m.c styczeń nadal do zakupu w cenie 350 zł?
    Z1z1

27.12.2025 19:08

W linku do kliknięcia jest 350 ale przy zakupie jest 200, po prostu nie zaktualizowali strony

27.12.2025 19:46

Jak wejdziesz na bilety zeby kupic to jest na grudzien 350 i na dole jest styczeń 200,bo kupilem

26.12.2025 13:48

Witam czy będzie kiedyś możliwość głosowania na kierowników działów? Bo jak na razie to tylko brygadziści mają tylko taka możliwość. A jest dużo kierowników którzy dostają ta posadę tylko po znajomości a na swojej pracy się w ogóle nie znają co jest parodią
    Mikołaj

19.12.2025 17:11

Co widzę jak widzę wasze wypociny ? Nie żadnych mądrych ludzi !Tylko głąbów którzy bez chat gpt nie umieją zawiązać butów ! Wy chcecie dawać rady człowiekowi który stworzył tak wielką firmę?? Większość z was niema kasy żeby przeżyć następny miesiąc! Już nie mówię o głąbach bez prawka którzy bez autobusu do eko nie miali by żadnej pracy /pieniedzy !? Wy chcecie byc adwokatami i inżynierami! Ale nie potraficie zadbać o samych siebie! Ja nie wiem kto te bzdury tu wypisuje ,ale to napewno nie są ludzie którzy coś mają i coś osiągnęli w życiu ! To są pewnie Ci którym się wydaje ze pieniądze spadają z nieba ! Instagram / Facebook=wszyscy bogaci itd ! Ja bym uważał z wpisami na go worka bo może przyjść taki czas że prezes kupi ta platformę! I co wtedy ? Jeden z drugim będziecie błagać i skomleć. Pozdro dla kumatych

25.12.2025 18:25

Wywaliło tych którym się kończyła umowa znam przypadki że niektórym przedłużono więc też nie wszystkim.. a jak ktoś ma umowę na czas określony musi się z tym niestety liczyć i tyle w temacie
    Plexi

26.12.2025 12:22

Tylko,że tych ludzi było grubo ponad 1000. I nikt normalny nie stawia po całym kraju plakatów, że niby tak super, że niby chodźcie wszyscy, wszystkiego was nauczymy. W czerwcu wywalili ludzi jak śmieci a w połowie maja montowali nowe plakaty , że niby taki raj. Poza tym jak idziesz do nowej roboty to zawsze jest to ryzyko, że możesz nie ogarnąć i ci nie przedłużą ale tu wywalili wszystkich i nawet tych co się bardzo starali. Ile zostało tych ludzi co im przedłużyli , pojedyncze przypadki.
    andrzej

25.12.2025 01:43

Demografia rozwali ten system, liczba mieszkańców Łodzi Bytomia czy Zabrza zmniejszy się o 40% w ciągu 10 lat, gdyby eko okna przetrwały to będzie to największa fabryka w Europie . z okazji Swiąt wszystkim pracownikom życzę guza mózgu.

14.12.2025 12:17

Z tym dodatkowym przelewem utraconej premi w lipcu czy sierpniu jest trochę wielka dysproporcja Kierowcy mają premię max coś koło 1000 zł Na produkcji premie mają 3-5 tys zł Więc prezent na święta każdy ma innej wagi Niestety
    #KierowcaCe

18.12.2025 06:30

Mało wiesz w nogach śpisz Właśnie nie masz pojęcia z czego się składa premia kierowcy Mimo wszystko życzę Wesołych Świąt

24.12.2025 00:33

Gdzie w umowie masz zapisana kwote premii wez ta swoja umowe i poczytaj bo mi sie zdaje ze jestes na pakiecie mobilnosci i raczej podstawa jest i inne skladniki premii tam jakos nie widac chyba ze rodzynkiem jestes i masz swoja umowe wyjatkowa Nieodpowiada ci pensja i premia zawsze mozesz zmienic firme transportowa
    Puk puk

22.12.2025 08:09

Witam, moje pytanie dotyczy osoby utrzymania ruchu, dlaczego na Wodzisławiu jest brygadzista który ma pod sobą tylko jednego człowieka, kto to płaci? Na szczęście już tam nie muszę pracować ale do dziś mnie to zastanawia

19.12.2025 17:35

21.12.2025 14:03

Odkąd zdegradowali Szymusia dział ma się bardzo dobrze.Przynajmniej spokój jest .Bardzo dobra decyzja panie Kłosek
    Olek

21.12.2025 08:35

Umowa o pracę wysoka ponad 7500 zł fakt bez premii zwykła 5390 idzie dojazdy zmiany 3 praca zależy od działu ale nie warta świeczki 2 zamiany bliżej 5000 zł bez premii po co to nerwy itp jak ktoś ma niżej umowy to dopiero lipa jest ale wy tylko o premii. Za samą postawę ciężko dziś wyżyć kto ma rodziny bo tym młodym to wiecznie mało jeszcze ulgi dziękuję

17.12.2025 09:12

Nad firmą wisi widmo procesu sądowego za szereg działań ściganych z Kodeksu Karnego, Kodeksu Cywilnego i Kodeksu Pracy. Odbyła się kontrola Państwowej Inspekcji Pracy, która potwierdziła tezę o braku reakcji przełożonych najwyższego stopnia.

19.12.2025 06:08

Dzwoniłem i pytałem w kilku redakcjach prasowych i Internetowych. Spotkałem z chęcią i gotowością redaktorów. Wystarczy że poinformuję dosłownie kilka redakcji. Reszta redakcji wiadomość powieli. Rozpoczną się telefony do rzecznika prasowego z lawiną pytań. Telewizja? Grubo.
    Kulo

19.12.2025 07:57

Kolego funkcjonujesz w najniższej kaście społecznej (tłuszcza robotnicza) i oczekujesz ludzkiego, wysublimowanego traktowania? Popracuj nad sobą, zdobądź kwalifikacje i pnij się w górę a nie narzekaj, że pod monopolowym piją i klną.
    Ktostamzprodukcji

15.12.2025 11:09

Ja was nie rozumiem. Jeszcze jeden przelew nie przyszedł a już chodzą płoty o kolejnym... A zamiast jakiegoś prostego ,,dziękuję", tylko narzekanie. W zeszłym roku prócz premii świątecznej nie było nic i jęczeliście, teraz jest i plecak i dodatkowa kasa i też wam źle. Ja się więc pytam: kiedy będziecie zadowoleni?

16.12.2025 18:33

No tak a w marcu jak goła wypłata przyszła?
    xD

18.12.2025 10:25

slunzoki to nawet z L4 wrocily na 1 dzien po plecak i dalej na chorobowe 😂 ciekawe czy to legalnie lazic po zakladzie w trakcie pol roku l4 😂 😂 xD

20.11.2025 19:34

#Grabarz
    Miłośnik psychologii

23.11.2025 06:19

Bardzo ciekawy wykład i według mnie trafnie opisuje naszego prezesa, chociaż w tekście nie ma ani słowa żeby to było o nim. Pozdrawiam

18.12.2025 07:38

Pieknie ująłeś analizę osobową. Dodam od siebie, że w skrócie nazywa się to pychą. To właśnie pycha spowodowała bunt Aniołów, które sądziły, że są podobne swemu Stwórcy. Jak się skończyła historia? Powstaniem piekła! Przez cały czas pracy w tej firmie nie potrafiłem zrozumieć jego zachowania. Zastanawiałem się, komu służy i jaki pożytek mają jego kampanie promujące życie, budowanie domów zakonnych, pomaganie uzależnionym, skoro depcze godność szarego Pracownika, budującego jego imperium? Czemu służą zdjęcia z politykami i przedstawicielami władzy, kapłanami i członkami Episkopatu? Jeśli wyznajesz wiarę w Ewangelię i trąbisz o tym na cały świat - to pokaż, człowiecze - sobie! Wymagaj od siebie uszanowania 3 Przykazania Bożego i pozwól wypełniać go Pracownikom! Niedziela nie jest czasem na pracę i mnożenie zysków materialnych! Będąc w potrzebie Pracownik woła o pomoc, a w zamian znajduje się poza firmą, bez umowy, mając na utrzymaniu rodzinę. Kawalerowie przygotowali zasadzkę na niego, gdyż mógł zgniąć ewentualnie zostać kaleką. Reakcji brak, od brygadzisty po właścicieli. Jak skomentować takie zjawisko? Jak w taki zakładzie może być dobrze, a od Boga spływać błogosławieństwo?
    Twojastara

16.12.2025 12:20

Wie ktoś coś na temat nowego zarządu? Według strony krs nasz prezes był nim do wczoraj.
    miska ryżu

18.12.2025 07:05

Wczoraj właściciel podpisał umowę przedwstępną więc niedługo wszystko będzie nowe

18.12.2025 05:51

Czy ktoś wie coś na temat denaturatu do mycia kolorów na SWD co Daniel testował na SWD? Osobiście go też testowałam i jest super. Mamy myć zabrudzenia a nie mamy odpowiedniego środka czyszczacego bo kosmo to najgorsza trucizna. Podobno ma wejść do użytku ale nikt nie wie kiedy. Pytałam Daniela to też nie znał odpowiedzi bo przekazał dalej I cisza. Znowu brak zainteresowanych problemami ktore w prosty sposób da się rozwiązać? Po co On chodzi i szuka usprawnień skoro wszyscy to mają gdzieś?

17.12.2025 23:08

Wszyscy , którzy tu narzekacie na firmę jesteście, że tak powiem brzydko (usunięte przez administratora) Jestem pół roku na L4 po zawale i dostałam "nagrodę świąteczną" i premię uznaniową. Wszyscy potraficie tylko narzekać i oczerniać pracodawcę. Żal mi was. Mimo wszystko Wesołych świąt

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eko-Okna?

Kontakt - Eko-Okna S.A.

Spacerowa 4 47-480 Kornice

12.12.2025 02:21

I po co te spotkania z prezesem? Na spotkaniach pytał kto ile pracuje i że firma dobrze wynagradza długoletnich pracowników a tu z dnia na dzień zabrał nagrodę jubileuszową. Mógł chociaż na jednym spotkaniu powiedzieć że rozważa zabranie tej nagrody.

17.12.2025 14:10

Żeby się pośmiać z takich ameb niedorozwojowych jak ty, kierowników bez matur, szefów hali bez studiów menedżerskich i reszty tego cyrku 🫣
    Gosc

17.12.2025 20:52

Ja nie pytam dlaczego jestes na goworku tylko dlaczego jeszcze pracujesz w tej znienawidzonej przez siebie firmie skoro masz takie ogromne mozliwosci znalezienie lepszej pracy. I nawet nie pisz, ze tu nie pracujesz tylko dla "zabawy" codziennie piszesz na goworku bo nikt w to nie uwierzy xd
    gruby ben

17.12.2025 16:58

Ile teraz dostanie nowy pracownik na produkcji H6? Jest jeszcze te 5k co kiedys obiecali?
    #PracownikProdukcji
    Raiden

16.12.2025 22:02

Ta premia dodatkowa grudniowa to były te zaległe premie czy co🤔i od czego to zależało żeby ta premie dostać bo słyszałem że nie wszyscy dostali.
    Znawca

17.12.2025 05:31

Jeżeli miałeś/as L4 w lipcu lub sierpniu to premii na grudzień (zaległa) nie dostaniesz
    Iru

15.12.2025 20:01

Czytam czytam i nie dowierzam. Zdaje sobie sprawę, że w tak dużej firmie wiele rzeczy nie działa poprawnie, mnóstwo stanowisk jest obstawionych po znajomości, dużo rzeczy idzie zrobić lepiej, ale dlaczego tak ciśniecie na swojego szefa ?? Wasza firma przeszła ogromny kryzys, cała Polska przyglądała się okiennemu gigantowi, miejsca pracy wisiały na włosku, a jedyne co robią pracownicy, to narzekają na tym portalu. Bardzo mnie zastanawia, dlaczego wy tam jeszcze pracujecie ?? Szefa / właściciela Eko Okien nie znam, ale bardzo mnie zastanawia, jak on chce tworzyć dalej firmę z takim personelem ?? Jest fajne powiedzenie opisujące działalność Eko Okien "Daj ludziom palec, a wezmą całą rękę". Ludzie idźcie gdzie indziej do pracy, to zobaczycie jakie tam "złoto".
    #InzynierProjektu
    andrzej

16.12.2025 14:32

Bo ludzie widzą bezsens tego systemu, w Rosji nawozy azotowe są 5 razy tańsze, a energia elektryczna 4 razy tansza niż w polsce, po zakonczeniu wojny do polski trafi 300tys weteranów z ukrainy i kolejne miliardy w błoto , a do Rosji napłyną inwestycje z całego świata.
    Richard

17.12.2025 01:09

Przestań pisać po niemiecku tylko po polsku bo mieszkasz w Polsce a nie w Niemczech. Te czasy już mijają tego hanysowskiego godanio. Z ciebie taki gorol jak z mnie hanys
    Kolega z Baborowa

16.12.2025 17:44

Jeszcze będzie 4 przelew z zaległą premią frekwencyjna 👀💸
    #PracownikFizyczny
    Tomek

16.12.2025 17:13

Witam ile płacą nowym pracownikom lub tym co pracowali a chcą wracać

16.12.2025 10:40

Szanowny Panie Prezesie, zwracam się z uprzejmą, lecz stanowczą prośbą o wyjaśnienie sytuacji związanej z powtarzającymi się błędami w naliczaniu i wypłacaniu premii pracowniczych. W ostatnim okresie, w szczególności w miesiącu grudniu, doszło do nieprawidłowości w obliczeniach premii dokonywanych przez dział księgowości lub kadr. W wyniku tych błędów część pracowników nie otrzymała należnych im świadczeń w terminie. Pomimo zgłoszenia problemu, premie nie zostały niezwłocznie skorygowane ani wypłacone. Sytuacja ta jest szczególnie trudna dla pracowników, którzy mają rodziny i planowali swoje zobowiązania finansowe w oparciu o zapowiadane wypłaty. Brak premii w okresie świątecznym był dla wielu osób dużym zaskoczeniem i źródłem stresu, zwłaszcza że błąd nie leżał po stronie pracowników. Dodatkowo niepokój budzi brak rzetelnej informacji na temat terminu naprawienia błędów. Pracownicy otrzymują sprzeczne komunikaty – przykładowo informację, że wypłata nastąpi „do tygodnia”, po czym po upływie tego czasu okazuje się, że sprawa nadal nie została wyjaśniona i nie wiadomo, kiedy środki zostaną wypłacone. W związku z powyższym proszę o odpowiedź na następujące pytania: dlaczego dochodzi do błędów w naliczaniu premii, kto ponosi odpowiedzialność za zaistniałą sytuację, dlaczego po zgłoszeniu nieprawidłowości korekty nie są wykonywane niezwłocznie, kiedy dokładnie zaległe premie zostaną prawidłowo obliczone i wypłacone, jakie działania zostaną podjęte, aby podobne sytuacje nie powtórzyły się w przyszłości. Pracownicy nie powinni ponosić konsekwencji cudzych błędów ani cierpieć z powodu czyjejś nieuwagi czy braku odpowiedniej kontroli. Liczymy na szybkie i konkretne wyjaśnienia oraz podjęcie realnych działań naprawczych. Z poważaniem

16.12.2025 10:52

A gdzie żona pracuje? Na linii czy na przygodowce w wodzislawiu? Bo tylko tam maja ciągle problemy a premiami ...

16.12.2025 11:05

W końcu ktoś powiedział to głośno brawo. Błędy ciągle sie powtarzają. A na święta to tym bardziej cios poniżej pasa. Moze w końcu prezes zacznie sie interesować gdzie leca jego pieniądza. Sa osoby co dostaly podwójne premie przez pomyłkę a sa takie co nie dostaly nic a powinny i również sa takie co dostaly za mało premi z jakiego bledu to wynika czy sprawe trzeba zglosic wyżej aby ktoś w końcu zaczol interesować sie pracownikami ?

15.12.2025 23:17

Prawda jest taka,ze szef i caly zarząd nas za bardzo rozpieścili,mieliśmy od początku za dobrze,za duzo pieniędzy, dodatkow i nagrod. Teraz tylko potraficie krytykować bo mało,bo to bo tamto. Zamiast najzwyczajniej w świecie podziękować,ze jest taka firma,ze macie z czego żyć. Patrząc na ten rok co bylo,to mogli nam nie dać nic a mimo to kazdy z nas dostal,ale jak zawsze źle. Jesteście ludźmi bardzo niewdzięcznymi. I jak tak bardzo wam zle,zawsze mozna dac wypowiedzenie 😛 ps. Plecaka tez nie chcieliście a Ci co tak narzekali ze na co,po co mi plecak polecieli od razu jak zaczęli wydawać. Banda obludnych ludzi 🤢

16.12.2025 03:24

A co to jest za firma w której rok do roku zarabia się coraz mniej? Łaski nam nie robią. Zabierają dodatki, bonusu i przerzucają to do wypłaty. To zarząd zadłużył firmę na 2mld i to oni nas potrzebują, a nie my nich 🫣🫠🙃

15.12.2025 11:55

Ludzie zrozumcie że zarząd oddał wam pieniądze które wcześniej od was pożyczył żeby ratować firmę Tak naprawdę nic nie dostaliśmy
    #PracownikSocjalny

15.12.2025 21:59

Rozumiemy bardzo dobrze ale mógł równie dobrze ich nie oddać i nic byś nie zrobiĺ.Także nie ma co narzekać bo zawsze może być gorzej
    Mikołaj

12.12.2025 06:59

I co ? Gdzie to wyrównanie!?znowu ktoś puścił głupią plotkę ?
    elo

14.12.2025 12:33

ja zadnego przelewu nie dostalem
    Ktostamzprodulcj

14.12.2025 18:36

Przelew mi jeszcze nie przyszedł, ale jest osobny pasek już dostępny na portalu. Zaloguj się i sprawdź.
    Dort

14.12.2025 18:20

Siemka co sie dzieje na drewnie ogarło się coś czy nadal bałagan ? Pozdrawiam
    #Kaskader
    Hadolf Gittler

14.12.2025 08:29

Szanowny Panie Prezesie, pragnę złożyć z całego serca najserdeczniejsze podziękowania za okazaną nam pracownikom troskę, życzliwość oraz wyjątkową atmosferę, jaką stworzył Pan w tym szczególnym, świątecznym czasie. Darmowy posiłek wigilijny był nie tylko miłym gestem, ale przede wszystkim pięknym symbolem wspólnoty, wzajemnego szacunku i docenienia pracy, jaką każdego dnia wykonują pracownicy firmy Eko-Okna. Dzięki temu mogliśmy choć na chwilę zwolnić, poczuć ciepło świąt i prawdziwą, rodzinną atmosferę, która na długo pozostanie w naszej pamięci. Równie ogromne podziękowania należą się za przekazane plecaki oraz dodatek świąteczny. Są to gesty, które pokazują, że firma nie jest tylko miejscem pracy, ale także przestrzenią, w której człowiek i jego potrzeby są zauważane i doceniane. Takie wsparcie ma dla nas ogromne znaczenie – zarówno materialne, jak i motywujące – i buduje poczucie stabilności oraz dumy z bycia częścią tak dużej i rozwijającej się organizacji. Dziękujemy za zaangażowanie, empatię oraz dbałość o dobro pracowników. Życzę Panu Prezesowi dużo zdrowia, spokoju, satysfakcji z podejmowanych decyzji oraz dalszych sukcesów – zarówno zawodowych, jak i osobistych. Niech nadchodzący czas świąt będzie pełen radości, a nowy rok przyniesie pomyślność oraz kolejne osiągnięcia całej firmie Eko-Okna. Z wyrazami szacunku i wdzięczności (imię i nazwisko / dział – opcjonalnie) --- Na zakończenie – uprzejme zapytanie do brygadzisty: Panie Brygadzisto, zwracam się z uprzejmą prośbą dotyczącą magazynu BHP na zakładzie nr 3. Czy istniałaby możliwość krótkoterminowego pożyczenia szlifierki firmy Metabo? Sprzęt byłby mi potrzebny na bardzo krótki czas, wyłącznie w celu wykonania drobnej usługi w moim mieszkaniu. Oczywiście zobowiązuję się do odpowiedzialnego użytkowania oraz zwrotu sprzętu w nienaruszonym stanie i w ustalonym terminie. Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojej prośby. Z poważaniem
    Cnc

14.12.2025 14:21

O co chodzi z tą szlifierką metabo, temat sie ciągnie w co 5 tym poście. Prosze o wytłumaczenie sprawy bo z postów można sie jedynie domyślać co tam sie odj...bało

14.12.2025 10:16

(usunięte przez administratora) na z2l5zc ryży od słupków,wariat poprawkowy,końska szczęka na szkleniu,Mateuszek, naćpany po pigule eko (usunięte przez administratora)

14.12.2025 09:48

No raczej Olen nie będzie miała na nazwisko gawor.... prawda łyso pało razem z iwanem i dziką swinia (usunięte przez administratora)
    Hadolf Gittler

14.12.2025 08:41

Informujemy o możliwości krótkoterminowego wypożyczenia szlifierki firmy Metabo dostępnej na magazynie HPBe – Zakład nr 3. Wypożyczenie jest bezpłatne, na krótki okres, po wcześniejszym uzgodnieniu. Uwaga: Niestety w chwili obecnej wypożyczenie szlifierki jest niemożliwe, ponieważ na magazynie pozostało jedynie puste pudełko. Sprzęt nie został jeszcze zwrócony z wcześniejszego wypożyczenia przez panującego tam łysego tyrana. O ponownej dostępności szlifierki poinformujemy po jej powrocie na magazyn.

12.12.2025 10:59

Ten drugi

13.12.2025 16:57

To tylko soboty i jubileuszowa czy zaległe premie też ?
    Tomson

14.12.2025 07:18

@Robochlop. Moze jeszcze czerwony dywan jak pdzychodzisz do pracy😄???
    Tomson

12.12.2025 22:41

Cześć czy mozecie skonczyc tutaj wiecznie narzekac na kase premie i na prezenty a docenic gest szefa?CIagle tutaj jakas krytyka i marudzenie na to czy tamto.. pracujecie w Eko a sranie do własnego gniazda inaczej tego sie nie da opisac... zycze wiecej pozytywnego nastawienia do pracy Nigdzie nie jest idealnie.... Merry Christmas💪🫀

13.12.2025 18:00

Te robochlop idź się leczyć na nogi bo na rozum to już jest za późno wciąż tylko ty masz jakieś pretensje coś ci nie pasuje powiem ci jedno (usunięte przez administratora) i idź do biedronki na wykladanie towaru tam twoje miejsce pajacu upośledzony 😡😡😡😡😡😡

13.12.2025 20:55

*edit Wyobraźmy sobie głosowania zarządu. Jest Prezes i reszta zarządu w postaci, nie wiem kto tam jest. Szwecu, synek prezesa, przedstawiciel banków u których Eko zaciągnęło lichwe na "ekspansję" itp. Chyba z 7, nieparzysta liczba osób zebrana przy stole w pseudo "amerykańskim stylu". Księgowy/księgowa oznajmia, że plan naprawczy się udał i Eko wyszło na "plusie" po oddaniu w 2025 roku nowo wybudowanych fabryk, gdzie tynk jeszcze w kiblach nie wysechł. Pod głosowanie zostaje poddany wniosek o dodatkowe premie. I tak każdy z członków zarządu dostaje 10k, a ty "niebieski robaczku" całuj prezesa po rączkach za zadość uczynienie/dodatkową premię/wyrównanie na koniec roku w postaci 1300 z hakiem. Zmierzam do tego, że trzeba robić swoje, bo "kult prezesa" upada z każdym rokiem. I to nie jest nic nadzwyczajnego, kiedy "firma" sprzedaje swoją duszę bankom 🤑

13.12.2025 01:03

Łysak pało będziesz miał stres pourazowy z2 l5 zc ale po herbuten
    Puk puk

10.12.2025 08:33

Przelewy premii świątecznej do końca tygodnia będą wypłacone. Kwota przelewu jeszcze jest ustalana
    Gość

10.12.2025 21:33

Będzie dodatkowa premia oprócz 1200 zl.

12.12.2025 23:04

Ale dodatkowa premia będzie wypłacana wszystkim czy biorą pod uwagę l4, upomnienia itp

09.12.2025 01:29

Po nowym roku witamy się ze zmianą 3-2-1. Serdecznie gratulujemy ludzie którzy tak właśnie głosowali.

12.12.2025 16:50

No to znowu trzeba PIP wzywać 😂 niech oni już swoją filię otworzą w Kornicach i za nich firmę prawnie ogarniają 😆 w takich przypadkach prawo jest łamane, kiedy jest ta "obowiązkowa jedna sobota w miesiącu". Koniec 1 zmiany w sobotę godz 14, początek 3 zmiany w niedzielę godz 22 = 32 odpoczynku. Brakuje 3 godzin odpoczynku 🤭 wzywać PIP! 🤣

12.12.2025 21:52

*edit Prawo nie jest złamane, kiedy te brakujące trzy godziny zostają przerzucone na weekend pomiędzy trzecią, a drugą zmianą 😂 Na (usunięte przez administratora) tak mieszać 🫣

Zostaw merytoryczną opinię o Eko-Okna S.A.