GPUG

Gliwice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 195 ocen.

Opinie o GPUG

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GPUG

Natalia

Czy mógłby ktoś napisać kilka zdań informacyjnych co słychać w firmie? Trudno jest zdobyć coś o nich.

zas

ktoś się jeszcze sądzis GPUG? mam wygrana sprawe niestety kasy brak

potrawka

@ jack to jednak dośc poważn e oskarżenie- no bo to jakbyu nie patrzec oskarżenie. Może uzasadnisz ?

xxx

chcecie informacji? dzwoncie:(usunięte przez administratora) ,ale odbieram tylko w weekendy.

sądowy

ja jestem po sprawie sądowej z ta firmą. Pieniadze mialy byc wyplacone w dwoch ratach 1) do 15.01 i 2) do 15.02 do tej pory nic nie dostałem. Sprawe oddałem do komornika- teraz dostalem pismo o zajeciu rachunku bankowego i nadal czekam na zwroconą kasę. Czy ktos dostal juz zwrot po sprawie w sadzie?

Łysy

A to SUG jeszcze istnieje? Pracują gdzieś jeszcze?Dajcie znać co tam słychać

mlody

no gratuluje ambicj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na dole za 1200 w dwoch lub wiecej ratach. jednak metan wali niektorym ludziom na leb

kolo

Tak sam to widziałem na Boryni jak mierzył kierunek :)

zas

Firma zmienia prfil teraz bedzie wynajmowac powierzchnie biurowe

były

koledzy, co w firmie się dzieje? nic nie piszecie ostatnio!

kolo

Koleś coś ty ładł GPUG Gliwice to firma działająca w branży górniczej

byly pracownik

a termin rozprawy dopiero na listopada. Ciekawe czy bedzie kogo wezwac na wokande?

były p

Ja bym poczęstował bączyńskiego kłamce i jego kolegów kilkoma bejzbolami zakłamańce fałszywe,życze im bardzo żle bo na to zasługują pluli nam w twarz tyle miesięcy a my ładowaliśmy do ich kieszeń

byly

ze ich jeszcze nie pozamykali banda klamcow

Janek

Tak Koledzy -koniec firmy bardzo bliski, ale to jest zupełnie naturalne .Firma, która nie posiada specjalistycznego sprzętu ,jak i wykwalifikowanych pracowników do obsługi i nadzoru nie ma prawa funkcjonować. Połączenie z Emesem było jak zainfekowanie oprogramowania komputerowego wirusem. Dołączając do tego całkowity brak umiejętności i wiedzy technicznej przez "prezesów " jak i techniczny dozór, musi doprowadzić do nieuchronnego upadku. Na domiar złego tzw. tymoszukowanie - zjawisko,które zaprzecza prawom górniczym ,jak i normalnym stosunkom międzyludzkim. Patrząc na to zboku ma się wrażenie ,że to kabaret. Współczuję tylko normalmym pracownikom i ich rodziną. Szczęść Boże !

górnik
@Janek 18.08.2015 22:39
Tak Koledzy -koniec firmy bardzo bliski, ale to jest zupełnie naturalne .Firma, która nie posiada specjalistycznego sprzętu ,ja...

Słyszałem już kiedyś o tym Tymoszuku ponoć bezbłędnie opanował metodę mierzenia kierunku przez jeden sznurek !!!!!!!

górnik

Dno żenada mobing btak kartek niegłoszenie wypadków to właśnie firma sug czyli byłe gpug

nemo

dla wszystkich chętnych którzy chcą zacząć zarabiać przez internet proszę o kontakt p.jedrzychowski@gmail.com

zly

nie usuwajcie prawdziwych informacji w tej firmie zmusza sie do brania urlopow bezplatnych apotem wpisuje n i wrecza wypowiedzenia byle tylko nie placic oszusci

pozre232

panowie ta firma to jet bankrut a wy dalej jebiecie za darmo

xxxx

ponoc do 29 maja byc reszta przelewow jes to prawda

swiety

Chyba jednak zamkna ja wlasnie zostałem zwolniony i ma być nas ok 20 zwolnionych i lipa tyle było narzekania na firme a teraz dramat gdzie tu szukac roboty jak ktoś cos wie to proszę o jakies info

olo

Nie zamkną firmy wielki Witek załatwia jóż przetarg na kładzenie płytek w łażni i renowację kłutek tak że puki co to roboty mamy do końca roku bracia fachowcy

olo

słyszeliscie ze juz koniec z ta firma zamykaja ja

xxx
@olo 03.07.2015 09:44
słyszeliscie ze juz koniec z ta firma zamykaja ja

Na pewno ją zamkną jak nas teraz z Jas mosa wywalą to już jest koniec nigdzie więcej roboty nie mają

pozer&rudy

PANOWIE SĄ JUŻ SPRAWY W SĄDACH WYGRYWANE FIRMA BĘDZIE PŁACIĆ HAHAHA

niecierpliwy
@pozer&rudy 28.06.2015 20:09
PANOWIE SĄ JUŻ SPRAWY W SĄDACH WYGRYWANE FIRMA BĘDZIE PŁACIĆ HAHAHA

Kto wygral jak Ja mam termin dopiero w październiku

anonim

(usunięte przez administratora)

Mariachi

Bardzo ciekawe ba ja już od grudnia 2014 czekam i jakoś doczekać się nie mogę, nawet po wezwaniu do zapłaty. Pozew już w sądzie.

olo

chłopaki przelewy juz robia pozdro

hulbój

3 2 7 4 9 5 6 5 0 mosz od niego nr

GÓRNIK

ELEKTRYK DAJ NAMIARY NA SIEBIE WYŚLIJ NR TEL DO SIEBIE MSOBO90@INTERIA.PL

abcd

Ja mam już pozew złożony w sądzie. :):):)

ELEKTRYK

te administrator nie usuwaj mojego nr(usunięte przez administratora)

ELEKTRYK

SLUCHAJCIE BRACIA GORNICY JEZELI CHCECIE ODZYSKAC PIENIADZE OD FIRMY PODAM WAM MOJ NUMER PIENIADZE SA DO ODZYSKANIA W CIAGU 60 DNI WRAZ Z ODSETKAMI I TO JEST PEWNE DZWONCIE DO MNIE JAK CHCECIE ODZYSKAC PIENIADZE A JA WSZYSTKO WYTLUMACZE PRZEZ TELEFON ( usunięte przez administratora )

oki

a kiedy pierwsza rata wie ktos

pozer

haha jakie wypłaty w 2 ratach

olo

chyba sobie jaja robisz wiem ze ma byc dzis wczoraj w robocie gadali

JOHN

WYPLATY BEDA NA KONIEC MIESIACA W 4 RATACH

bobi

witam panowie wiadomo cos na temat wypłat pozdrawiam

ELEKTRYK

TE SWIETY KIEDY SOBIE MIERZYLES ALBO INACZEJ CZY WOGOLE BADALES SOBIE ILORAZ INTELIGENCJI BO ZACHOWUJESZ SIE JAK MALPA W ZOO KTORA ZA BANANA ZROBI WSZYSTKO.MAM NADZIEJE ZE NIE JEST TO UJETE ZA ZBYT INTELEGENTNIE

swiety
@ELEKTRYK 25.05.2015 08:17
TE SWIETY KIEDY SOBIE MIERZYLES ALBO INACZEJ CZY WOGOLE BADALES SOBIE ILORAZ INTELIGENCJI BO ZACHOWUJESZ SIE JAK MALPA W ZOO KT...

Niech ci będzie że tak jest:)Te bandziorek nie wiem czy są przyjęcia ale na Makoszowach robią do końca tydnia

bandziorek

Witam mam pytanie czy nadal sa przyjecia do firmy SUG i czy dalej pracuja na kop Makoszowy pozdrawiam

gornik

"swiety" to ty masz własnie nasrane we łbie każdy dostanie kasę bo to są ciężko zarobione pieniądze i się wszystkim należą nie jesteśmy niewolnikami którzy za darmo robia i robili!!!

swiety
@gornik 18.05.2015 18:31
"swiety" to ty masz własnie nasrane we łbie każdy dostanie kasę bo to są ciężko zarobione pieniądze i się wszystkim n...

Niewiem jak ty ale ja nigdy za darmo nie robiłem wiec nie wiem o co ci chodzi.

swiety

Kolego na co ty liczysz? gdzie wy macie mózgi? trzeba było się nie zwalniac

byly
@swiety 14.05.2015 11:41
Kolego na co ty liczysz? gdzie wy macie mózgi? trzeba było się nie zwalniac

A gdzie ty masz mozg za 1200 robić.Kto miał choc troche ambicji to juz pracuje w lepszych firmach,i ma wypłaty i kartki na czas

swiety
@byly 15.05.2015 16:48
A gdzie ty masz mozg za 1200 robić.Kto miał choc troche ambicji to juz pracuje w lepszych firmach,i ma wypłaty i kartki na czas...

Baranie a kto ci powiedział ze robimy za 1200???Wole dostawać to na dwa razy ale mam i to nie tak żle zarobioną kase . A ty durniu będziesz teraz tak tu właził i ze łzami w oku czekał kiedy ktoś napisze ze nadpłacają zaległą kase !!! Zapomnij nic już nie dostaniecie łazicie po tych sądach a ciu..la wam to da jesteście żałosśni a po drugie widze że coraz więcej osób wraca i kto tu jest żałosny

byly

Mam pytanie dostal ktos zwas zalegle wyplaty zasadzone przez sad wyrokiem prawomocnym pozdrawiam

xyz

panowie czy wy (usunięte przez administratora) nie wiecie ze firma juz z miesiaca na miesiac dostaje przelewy z jsw? poprostu utwierdziliscie ich ze za 1200 tez ludzie beda robic,a to ze wam mowia ze to tylko czesc kasy to zwykla sciema w ktora wy wierzycie.

abcd

Ha ha ha i co jakie przelewy??? 1200zł??? A wy dalej tam robicie... Brak słów!!! Zwalniajcie się!!!

zawiedziony
@abcd 08.05.2015 19:46
Ha ha ha i co jakie przelewy??? 1200zł??? A wy dalej tam robicie... Brak słów!!! Zwalniajcie się!!!

heh my mamy system zagraniczny co tydzien wypłata wiec po co sie zwalniac???gdzie tak masz tylko w SUG polecam tą firme:)

xxxxx

chłopaki mieliscie juz przelew dzis ma byc a tych idiotów nie słuchajcie sami tam robia a sie nie przyznawaja

XXX
@xxxxx 08.05.2015 13:31
chłopaki mieliscie juz przelew dzis ma byc a tych idiotów nie słuchajcie sami tam robia a sie nie przyznawaja...

Wiemy że robią Ja dostałem dzisiaj 1270 reszta ponoć do środy pozdrowienia

ELEKTRYK

ZAL MI WAS JESTESCIE LUDZMI BEZ AMBICJI ZE DALEJ NA NICH ROBICIE

abcd

A ja słyszałem, że wypłaty do 10 maja nie będzie i to na pewno!!! Pracujcie dalej za darmo albo za grosze ha ha ha!!!

frajer
@abcd 05.05.2015 21:07
A ja słyszałem, że wypłaty do 10 maja nie będzie i to na pewno!!! Pracujcie dalej za darmo albo za grosze ha ha ha!!!...

gdzie slyszales, ja slyszalem ze do 8 bedzie

xxxx

nie byłem na wolnym wiec nie byłem na bierzaca ale maja nolmalnie płacic pozdrawiam

olo

Co to za pytanie,pracujesz to ci się należy,snujesz jakieś wątpliwości,nawet nie dopuszczam do myśli żecoś znowu wymyślą

xxxx

chłopaki wspominaja cos o wypłatach

pozer

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zadarmo bo ja muszę mieć kase hahaha

Zostaw opinię o GPUG - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GPUG