Opinie o GfK Polonia Sp. z o. o. w Warszawa

Poniżej znajdziesz opinie obecnych i byłych pracowników o firmie GfK Polonia Sp. z o. o.. Przeczytasz poniżej również opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie GfK Polonia Sp. z o. o. o rekrutacji.

Branże: Prowadzenie badań marketingowych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o GfK Polonia Sp. z o. o. w Warszawa

baner wywiady
ankieter online

Dlaczego nie przychodzą nagrody za punkty? Nikt nie odp na moje maile. W listopadzie zamówiłąm doładowanie telelfonu i do dzisiaj cisza. Nie doliczają się punkty za wypełniane ankiety. Co tam się dzieje? Może mi ktoś odpowiedzieć/

Gośka
@ankieter online

Mam identyczną sytuacje, punkty wymienione na doladowanie na poczatku grudnia 2019 i nic... Nie odpisuja na maile

Anna

Wypełniałam ankiety od kilku lat, uzbierałam na bon Sodexo. Wymieniłam punkty, złożyłam zamówienie i nic... Cisza. Na wiadomości nikt nie odpowiada, bonu nie ma. Ale ankiety do wypełniania podsyłane są dalej. Nie dajcie się oszukać! Zmarnujecie tylko swój czas, ktos na was zarobi a Wy zostaniecie z niczym

@Anna

Polecam zarejestrowanie się na Gfk Polonia. Tu jest zupełnie inaczej. Zarabia się na skanowaniu paragonów. Robią zakupy zbiera się punkty które następnie wymienia się na nagrody. W Ask Gfk jest problem z tym że nie wysyłają zamówionych nagród. Jeśli chcesz skorzystać z mojego linku polecającego i zacząć tak jak ja w Gfk Polonia zapraszam do kontaktu na Facebooku Grażyna Góralczyk (czarno-białe zdjęcie w okularach). Na wszystkie pytania odpowiem na messengerze. Zapraszam. Wyślę link polecający do ankiety rekrutacyjnej.

Dno.pl
Klient

Coś się musiało stać z tą firmą, mi też na maila nie odpisują. Mam uzbierane sporo punktów i chciałam wybrać przelew za punkty ale nawet nie umiem wybrać nagrody gdzie jeszcze miesiąc temu mogłam wejść w nagrody i zobaczyć na co ile pkt mi starczy. Wkurza mnie że nie odpisują, już nie będę skanować zakupów z tą firmą.

@Dno.pl

Nie da się tego jakoś inaczej załatwić? Może trzeba przejść się do firmy osobiście i sprawdzić co tam się dzieje?

Emilia Nowy wpis

A ja stronie firmy widziałam ogłoszenie dla Senior Data Partnerships Manager. Ale interesuje mnie, czy rekrutacja jest po angielsku? Bo wszystkie ogłoszenia na stronie sa właśnie w tym języku. Znaczy, że np. rozmowa kwalifikacyjna tez jest po angielsku w pełni?

Luna Nowy wpis
Klient

Po raz drugi mnie (usunięte przez administratora) Chciałam wymienić punkty na doładowanie za 50 złotych.... Z przyczyn technicznych nie mogą zrealizować Drugi przykład dwa razy doładowanie po 30 złotych Ta sama odpowiedź???????? Z przyczyn technicznych nie mogą zrealizować!!!! To ???? jak to jest

Adrian46456 Nowy wpis
Klient

Mialem 1 gwiazdke i nie przypomnieli o tym ze trzeba zglaszac przerwy. 6000 punktow i dezaktywowali konto, (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)

Jolanta Nowy wpis
@Adrian46456

Można je w jakiś sposób odzyskać czy już przepadło? Jak mogę wiedzieć to ile tak miesięcznie ci wychodziło?

Beata

Jakaś opinia na temat pracy jako junior market alnalsyt? pytam, bo widzę, że szukają i chciałam się wstępnie zorientować jak praca w rzeczywistości wygląda. ktoś pracował i da znać? jakie wynagrodzenie ostatecznie wychodzi, bo nie podali?

Brałeś udział w rekrutacji na stanowisko Business Development Manager w firmie GfK Polonia Sp. z o. o.? Podziel się swoimi wrażeniami z rozmowy kwalifikacyjnej i opisz przebieg spotkania z rekruterem.
logo firmy Lekarze Specjaliści
SZPZLO Warszawa-Ochota
(158 opinii)
logo firmy ADWOKAT do Kancelarii Adwokackiej
Kancelaria Prawna Pasternak Legal
Wyślij CV
logo firmy Kancelaria zatrudni aplikanta na umowę zlecenie
Kancelaria Radcy Prawnego Paweł Kurcman
(2 opinie)
Wyślij CV
logo firmy Specjalista ds. SEO (techniczne)
(496 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
Pliwiak
Klient

Firma (usunięte przez administratora) klientów nie płacąc za wypełnione ankiety. Prosta rada, widzisz napis GfK kasuj ankietę, przynajmniej ta pseudo firemka też nie zarobi.

Emilia

Ciekawie się tu czyta te wpisy o wymianie punktów na produkty. A ja widziałam ogłoszenie na Koordynatora sieci ankieterskiej. Piszą o wymaganiach czy oczekiwaniach. A mnie ciekawi jaka jest atmosfera wśród koordynatorów w województwach? Czy oni mają kontakt i jakoś współpracują zgranie?

ankieter online

Gośka

Jason32
@Gośka

Dokładnie nikt tam nie odpisuje na e-maile to raz a wysłałem ich w ostatnim czasie ponad 10,po drugie wysyłają zaproszenie do ankiety po czasie już a po trzecie nie przyznali mi pkt za skonczone badanie masakra !!

ewa
@ankieter online

JA TEŻ CZEKAM OD PONAD MIESIĄCA CZEKAM NA NAGRODĘ, PISAŁAM ,ALE ŻADNEJ ODPOWIEDZI

gfk-dno
@ankieter online

mi tak samo nie odpisują szkoda na nich czasu (usunięte przez administratora)konta cofajcie lajki na fb piszczie negatywne PRAWDZIWE opinie

@ankieter online

Lepiej działać w Gfk Polonia bo tutaj nagrody za punkty się dostaje, a w przypadku askGfk jest ciężko i faktycznie nagrody nie przychodzą. Ja jestem w askGfk, ale zarejestrowałam się na Gfk Polonia i jest zupełnie inaczej. Można w każdej chwili zadzwonić czy napisać maila z zapytaniem. Są dostępni pod telefonem od 8-20. Naprawdę polecam.

@prazynka102

O jakich nagrodach piszesz. To coś cennego? Punkty są tylko dla klientów, czy pracownicy też mogą je zbierać?

nobody
@Bogdan

Każdy może zbierać.

@nobody

Dużo już nazbierałeś? Też bym chciała, ale nie wiem czy warto.

gosiah1
@ankieter online

mam tak samo - nagroda voucher zamówiona na początku miesiąca i cisza. Punkty oczywiście zeszły. Odpowiedzi na maile brak. Odradzam współpracę.

Czy w GfK Polonia Sp. z o. o. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?

outsider

Jestem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną na teams'ach na 19.09.2022 (pn). Nie wiem co odpowiedzieć w pytaniu o moje oczekiwania finansowe (tak żeby odpowiedź była zgodna z kluczem rekruterów). Może ktoś poratuje i napisze, ile się tu zarabia na stanowisku MŁODSZEGO SPECJALISTY DS. REALIZACJI BADAŃ POS?

Grażyna
@outsider

A ile chciałbyś zarabiać ogólnie?

outsider
@Grażyna

2800-3000 netto

Piotr
Klient

To następnym razem dzwońcie do nich. Mi normalnie przychodzą punkty za ankiety i za skaner produktów. Wymieniłem już na 2 produkty rzeczowe. Nigdy nie miałem problemów, a kontakt miałem zawsze po 1 telefonie.

@Piotr

Na jakie produkty rzeczowe można wymienić punkty? Dostałeś coś atrakcyjnego?

Dno.pl

Bóbr
@Aneta

Najlepiej napisać do UOKIK mnie (usunięte przez administratora) na 4000 pkt, jak to zgłaszałem im że nie dostałem za ankiety punktów to kierownik w odpowiedzi na mail odpisywał tak : XD xddd

Weronika
@Bóbr

Nie żartuj, serio? :D Co to za kierownik... I co, napisałeś do uokik? zadziałają coś?

Emilia
@Dno.pl

A nie macie jakiegoś opiekuna od tego, który wspomaga w wymiane tych punktów osobom od ankiet?

Anna

@Anna

Czy przez te 2 miesiące udało się jakoś rozwiązać tę sytuację? Bo niepotrzebnie podchodzisz do tego z tak negatywnym nastawieniem. Wiesz... czasami są awarie, system zawodzi, nie zawsze wszystkiemu jest winny człowiek a też nie każdego trzeba od razu nazywać (usunięte przez administratora) :)

krystmar

identyczna sytuacja jak moja

Zuzanna
@krystmar

To pewnie też to załatwisz z tą panią, co się tu odezwała. Próbowałaś?

Nigdy więcej GFK!!!
@Anna

Mnóstwo ankiet dla GFK , uzbieranych punktów na dwa bony Sodexo , brak nagrody , brak odpowiedzi na wielokrotne monity. Ankiety wypełniam hobbystycznie , pal licho te bonusy , bony i nagrody. Chodzi o zasady i traktowanie człowieka , jak śmiecia. Nie mają odwagi odpowiedzieć??? Czemu ??? Bo okradli setki lub tysiące ludzi !!! Ktoś się nimi w końcu zajmie .... Absolutnie NIE polecam , omijać GFK szerokim łuuukiem.

ankieter
Klient

Zapomniałem hasło do logowania. Kliknąłem opcję przypomnij hasło wpisałem mail i nic, zero reakcj, żadnego maila z linkiem do nowego hasło, żadnego nowego hasła tymczasowego. Napisałem kilka maili w tej sprawie zero reakcji. W SPAMie też brak maila ze strony GFK. Co się stało, do tej pory nie miałem żadnych problemów nagrody przychodziły, hasło dało się zmienić teraz cisza.

ewmako
@ankieter

Od ponad miesiąca czekam na maila z opcji "nie pamiętasz hasła?". Do tej pory działało to bez zarzutu - mail przychodził z ciągu kilku - kilkunastu minut. Teraz dostaję maile z ankietami, a owszem. Ale pomocy w sprawie dostępu do konta - brak. Napisałam kilka wiadomości w tej sprawie (za pomocą opcji kontaktu na stronie internetowej). Nic. Napisałam więc na adres mailowy pteam-pl at askgfk.com. Po tygodniu (tak właśnie...) dostałam odpowiedź, że hasło mam odzyskać korzystając z opcji przypomnienia hasła na stronie... :)))) GFK, dzięki, na to bym nie wpadła! :)))

Iwona
@ewmako

Jeśli chodzi o przypomnienie hasła faktycznie miałam problem zero odpowiedzi, w końcu sama sobie przypomniałam. Jeśli chodzi o nagrodę wybrałam bon do biedronki na 100 zł przyszedł nr i nie miałam problemu z realizacją na szczęście. Skanuje w GfK Polonia zakupy i tam nie mam żadnych problemu No i punkty zdobywa się znacznie szybciej u z nagrodami tez nie ma problemu. Z konsultantami w razie potrzeby kontakt tez szybki i dobry

Beata
@Iwona

A kiedy odzyskiwałaś? Bo może już do teraz coś w tym systemie naprawili? Informatyka niestety również czasami zawodzi...

Gosia
Klient

Ja zamówiłam bon do Empiku 100zl.Owszem przysłali mi późno ,bo jakoś 5 tyg minęło,ucieszyłam się .Ale radosc dlugo nie trwała ,bo nr bonu jest nieprawidlowy.Pisałam maila do gfk zeby to sprawdzili ,ale echo..B

pikutka

Ja mam podobną sytuację jak przedmówcy, zamówiłam elektroniczny bon do sklepu rtv euro agd. Po otrzymaniu go mailem chciałam zrealizować w sklepie stacjonarnym. Okazało się, że sklep nie realizuje takich bonów od dwóch lat. Telefon w ask gfk nie odpowiada, brak jakiegokolwiek kontaktu poza mailem i formularzem kontaktowym na które nikt nie odpowiada od miesiąca... Bardzo długo zbiera się punkty na śmieszną nagrodę i okazuje się, ze albo jest problem z realizacją labo kontaktem albo jednym i drugim ;( Panel gfk gdzie rejestruje się zakupy nie jest powiązany z Ask gfk...

@pikutka

Wygląda że wprowadzili cie w błąd i jesteś teraz stratna. Powinnaś to reklamować aż do skutku. Przynajmniej ja bym nie odpuścił jakbym przeżył takie rozczarowanie :)

@pikutka

Ciekawa sytuacja, trochę takie podejrzane zagrywki z ich strony. Nie odpuszczaj.

Irena
Klient

ja również zamówiłam 29.8 doładowanie telefonu i następne w listopadzie . napisałam już 3 wiadomości i nadal nie mam odpowiedzi. to jakaś firma niewypłacalna coś (usunięte przez administratora) . mam nadzieję że w końcu dojdą po rozum i rozpoczną uczciwie wypłacać nagrody

@Irena

Dostałaś odpowiedź? Jestem ciekawa, bo minął kolejny tydzień :)

Czy braliście udział w rekrutacji na stanowisko Manager w GfK Polonia Sp. z o. o.? Jak wyglądało spotkanie z przedstawicielem firmy?

Sara
Klient

NIE POLECAM i PRZESTRZEGAM wszystkich przed korzystaniem z serwisu Ask Gfk! Wystarczy, że ja i inne osoby zdążyły się nabrać. Zamówiłam 19 lipca 2021r. bon, który nie doszedł do dnia dzisiejszego (mamy 2 listopada). Nikt z obsługi klienta nie odpowiada na moje maile. Żałuję czasu który straciłam na wypełnianie tych ankiet :(

lukasz
Klient

CZekam na nagrode doladowanie do tmobile 25 juz 2 miesiac nikt nie odpisuje .firma krzak napisalem 8 emaili i zero odpowiedzi raczej zakoncze wspolprace z ta firma szkoda czasu

adam
@lukasz

Mam to samo usuwam konto

Jolanta
@lukasz

A może warto w jakiś inny sposób się skontaktować z firmą :D Np. telefonicznie. Może jest jakiś problem z emailem ;)

Krystian

Dzień dobry. Myślę o zmianie roboty, więc obserwuję osądy pracowników. Mam nadzieję, że dowiem się jak się pracuje w firmach z Warszawy. Mam prośbę, napiszcie jak pracuje się w firmie GfK Polonia? Czy dobrze płacą? Czy jest w firmie stołówka z tanimi obiadami pracowniczymi? Pozdrawiam Krystian

Oliwia
@Krystian

Czołem Krystianie. Jest spoko... ale zawsze mogłoby być lepiej. W temacie organizacji dofinansowanych obiadów pracowniczych to sugeruję firmę Havi Logistics z Warszawy. Zatrudnieni (wiem to od kolegi, który jest tam zatrudniony) mają tam system informatyczny, dzięki której zamawiają obiady z dofinansowaniem pracodawcy. Działa to trochę jak Pyszne, tylko że jest taniej. Życzę szczęścia w nowej robocie. Oliwia.

Robert
@Oliwia

Dzień dobry Pani Oliwio. Bardzo miło mi widzieć, że moi klienci doceniają to co dla nich robię więc dodam coś od siebie. Firma Havi Logistics, o której Pani pisała organizuje proces żywienia pracowników poprzez aplikację SmartLunch. Skąd się o tym dowiedziałem? Nie musiałem tej informacji szukać - sam ten system tam wdrażałem. Wiele firm, zarówno małych jak i dużych motywuje swoich pracowników poprzez dostawy smacznych posiłków. Pozdrawiam Robert

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o GfK Polonia Sp. z o. o. - Warszawa

• Jak się pracuje w GfK Polonia Sp. z o. o.?

Zobacz opinie na temat firmy GfK Polonia Sp. z o. o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 12.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w GfK Polonia Sp. z o. o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 10, z czego 0 to opinie pozytywne, 8 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

GfK Polonia Sp. z o. o.
1.8/5 Na podstawie 65 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Ludna 2
    00-406 Warszawa
  • NIP: 5270203572 KRS: 0000163116
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)