Eltel Networks
2 896 6 1

Opinie o Eltel Networks

Filtruj opinie po kryteriach:

Przemowa
 Opinia

Omijać ta firmę szerokim łukiem,kiepskie wynagrodzenie oraz warunki pracy Unikać.

Pomocna?
Ryszard
 Opinia

Na oficjalnej stronie internetowej firmy Eltel Networks widnieje informacja o tym, że nie tak dawno firma podpisała duży kontrakt na budowę linii wysokiego napięcia. Czy w związku z podpisaniem tego kontraktu firma poszukuje nowych pracowników, którzy będą mogli go zrealizować zgodnie z wytycznymi zamawiającego? Proszę o informację, jak to dokładnie wygląda.

Pomocna?
Irek b. Wrocław
 Opinia

Jestem na urlopie nad naszym polskim pięknym morzem ,a co jest najważniejsze ? Że urlopu nie daje ni żaden Eltel ,a tym bardziej jakiś Nexotech !!!!!!!!

Pomocna?
?Niezależny!
 Opinia

Sukces Solidarności w Volkswagen Poznań. Zarząd firmy podjął decyzję o zatrudnieniu na umowę o pracę osób wykonujących pracę w Volkswagenie, ale zatrudnionych przez Agencję Pracy Tymczasowej.

Pomocna?
TakNie
Zainteresowany
 Opinia

Podpowiedzcie czy warto starać się o prace w firmie?

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Hb
 Opinia
@Zainteresowany 19.04.2018 20:21

Nie

Pomocna?
Komornik
 Opinia
@Zainteresowany 19.04.2018 20:21

Za te piniondze znajdziesz mniej stresujące zajęcie

Pomocna?
Były pracownik
 Opinia
@Zainteresowany 19.04.2018 20:21

Jak chcesz przegrać życie to zatrudnij się w tej firmie !!!! Wybór należy do Ciebie. Poczytaj dokładnie komentarze !!! Ja osobiście odradzam i najgorszrmu wrogowi nie życzę tam pracy .Pracowałem tam wiele długich lat i żałuję każdego dnia ,każdej godziny i minuty !

Pomocna?
Były serwisant
 Opinia
@Zainteresowany 19.04.2018 20:21

Oczywiście że NIE!

Pomocna?
Derektor
 Opinia
@Były serwisant 17.05.2018 06:50

Oszywiscie ze tak

Pomocna?
Były serwisant
 Opinia
@Derektor 03.06.2018 21:26

Najpierw ortografia "dyrektor" ,a później odpowiedź!!!! Ja twierdzę i będę twierdził że praca w Eltelu ,a teraz Nexotech to totalna POrażka !!!! Pracowałem i wiem co piszę !!!!

Pomocna?
nick
 Opinia
@Zainteresowany 19.04.2018 20:21

OCZY- WIŚCIE

Pomocna?
TakNie
J23
 Opinia
@Zainteresowany 19.04.2018 20:21

NEVER !

Pomocna?
fvck
 Opinia

w eltelu już jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ogólnie smród, bród i ubóstwo normalnie wstyd sprzęt do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystkiego brakuje, kretyńskie do granic możliwości procedury które tylko utrudniają pracę no ale to po to aby zgnoić pracownika i zwalić całą winę na niego, dodatkowo kierownik (usunięte przez administratora), NIE POLECAM PRACY TAM, najbardziej ch**owa praca w mojej karierze...

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Idxdolekarza
 Opinia
@fvck 18.09.2013 21:04

Jestes hory?

Pomocna?
TakNie
Były serwisant
 Opinia
@fvck 18.09.2013 21:04

Prawda taka jest !!!!!!!Procedury to faktycznie kretyństwo które utrudnia pracę !!!!Masz 100% rację !!!!

Pomocna?
fan
 Opinia

eltelowiec - 2013-03-11 13:37:24 Inspekcja pracy ma to wszystko głęboko nie na się co łudzić że wam coś pomoże w takich błahych sprawach.Na jednej ze stref południowych jest kierownik który od lat uprawia taki mobbing że się w pale nie mieści, wręcz znęca się na pracownikach. Dostaje takie niepisane przyzwolenie od dyrektora.Była inspekcja i powiedzieli jak macie dowody to sobie zgłoście do sądu pracy ,ręce umyli i pojechali.Nikt nie ma zamiaru się z gnojem sądzić więc robi dalej swoje.Jak macie podobne problemy to radzę zbierać dowody: SMS-y ,e-maile i co tylko możliwe.Kiedyś mogą się przydać.Chyba wiem o kogo chodzi.Faktycznie,co ten człowiek wyprawia jest ponad wszystko.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
PAJACU
 Opinia
@fan 11.03.2013 18:09

Pszyjedzie ci inspekcja pajacu

Pomocna?
TakNie
serwisant
 Opinia

Jak ktoś walczy brutalnie to odpowiedz też musi być brutalna. Pamiętajcie w jedności siła. Nie dajmy złu rosnąć w siłę .Samo się nie zrobi . Komuna ołowiem straszyła i jest nadal? A szkoda bo mnie polityka nie obchodziła .Gdy przyszedłem do pracy w PRL to jako uczeń dostałem komplet narzędzi do tego premie ,szkodliwe, bony na mleko a w Eltelu lepiej nie mówić firma z ISO. A teraz w epoce wtórnego analfabetyzmu im głupszy to ma wysokie stanowisko. Historia pokazała wielokrotnie że nieraz są potrzebne rozwiązania siłowe. Ostatni raz wysyłamy pismo o podwyższę do dyrekcji. Wystarczy że serwisant zacznie przestrzegać procedur. Mi wychodzi że jak 2 uszkodzenia zrobię to będzie bezpiecznie dla mnie , mniej pomyłek i jakość której żąda Eltel i TP. Mało kar mniej tłumaczenia będę miał czas na notowanie wszystkiego .Wszystkich nie zwolnią .Nas jest tak mało że jest zwolnienie kogoś doprowadzi do autodestrukcji firmy. Są wśród nas też lizusy oni się sami wykończą .Panowie szkoda nerwów to wszystko idzie ku upadku. Jeszcze jedno każdy z nas ma certyfikat nawet kierownikowi nie wolno odpisywać uszkodzeń. Ja powiedziałem kieratowi jeśli ktoś odpisze na mnie uszkodzenia to pozwie go do sądu nie o 2 zł

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
Kierofnik
 Opinia
@serwisant 12.03.2013 22:13

Jusz sie boje

Pomocna?
TakNie
INDIANA JONES
 Opinia

Dziś odebrałem wypłatę..hmmm to wielkie słowo..renta..zapomoga..500+..zarobki raczej pomocowe niż rozwojowe 1950 zł na rękę ..27 lat pracy !!! sieć w małym paluszku... Pracuję bo muszę ..taka sytuacja Mam wrażenie że zarządzają nami żyją w innym wymiarze..jak to pociągnie jeszcze do wiosny to max tak więc jeżeli ktoś ma ochotę liznąć co to znaczy praca w (usunięte przez administratora) to nich spróbuję ...gwarantuję PRZYGODA ŻYCIA !!!!!!

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Już były i szczęśliwy
 Opinia
@INDIANA JONES 08.12.2017 21:05

I ty jeszcze pracujesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
Derektorw
 Opinia
@INDIANA JONES 08.12.2017 21:05

Poszukaj zaginionej arki

Pomocna?
TakNie
Patrycja
 Opinia

@Już były i szczęśliwy jestem moderatorem i nie dla siebie potrzebuje tych informacji, tylko dla użytkowników. Dzięki moim pytaniom na forum pojawia się więcej ciekawych i przydatnych informacji o NEXOTECH.

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
Derektor
 Opinia
@Patrycja 15.03.2018 09:59

Allah akbar !!!

Pomocna?
TakNie
Złośliwiec
 Opinia

Ty możesz mieć racje Zasada domina Witam. Mam niezłą radę na nagonkę kierownictwa jak on wykonują absurdalne telefony tak i wy możecie ich zagiąć wykonując do nich telefony panie kierowniku jadę na szafkę, panie kierowniku jadę na słupek, panie kierowniku muszę do toalety, panie kierowniku jadę na ulice. Jak przestanie odbierać wysyłajcie smsy. Heheheh Na 100 wysłanych wiadomości 20 będzie z poważna informacja Jak będzie kasował wszystkie 100 za jednym zamachem To wy będziecie mieli potwierdzenie z własnego telefonu ze wysyłaliście. Będzie zmuszony do czytania każdego z nich Hehehehe Plus do tego nagrywajcie rozmowy z kierownikami Hehehe 10 telefonów od 10 pracowników do jednego kierownika to daje 100 telefonów Hehehehe 100 telefonów przez 7 dni to aż 700 hehehe

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Derektor
 Opinia
@Złośliwiec 14.04.2018 23:17

ALLAH AKBAR!

Pomocna?
TakNie
AA
 Opinia

Ostatnio podnieśli pensje części monterów na Pd. Polski do 3500 brutto .

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
BB
 Opinia
@AA 16.05.2018 18:33

Anonimowy Alkoholik?

Pomocna?
Były J018
 Opinia

Kategoria A doskonała znajomość sieci na kilku grupach technicznych ,2400 było po ostatnich podwyzkach. Praca 12h -- jestem szczęśliwy bo już były eltelowiec. Normalna praca inna branża ale szybko się zaaklimatyzowałem super klimat w pracy, wspaniali współpracownicy. Do pani Admin chce pani kopie SMS od kierownika (mobilizujące do pracy?) Mam w głębokim poważaniu pociąganie Jego i wielu mu podobnych do odpowiedzialności, pomimo że straciłem trochę zdrowia przez nich. Życie ich rozliczy. Ledy Pank o nich już dawno śpiewało taką piosenkę.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Już były i szczęśliwy
 Opinia
@Były J018 09.01.2018 20:23

Gratuluję podjęcia mądrej decyzji porzucenia Eltela,a obecnie Nexotecha !!! Każda inna praca jest o niebo lepsza niż w "Eltelu"Nexotechu !!!! Każdy kto zrezygnuje z pracy w tej pożal się Boże firmie nigdy ,ale to nigdy nie będzie tego żałował !!!!!

Pomocna?
Derektor
 Opinia
@Były J018 09.01.2018 20:23

????

Pomocna?
Kategoriabaranie
 Opinia
@Były J018 09.01.2018 20:23

A Rh-

Pomocna?
TakNie
majkel
 Opinia

Zapraszam do grupy koledzy, można dzielić się doświadczeniem! https://www.facebook.com/groups/1970036149951605

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Derektor
 Opinia
@majkel 23.03.2018 00:07

Majkel dźekson

Pomocna?
TakNie
Hb
 Opinia

Oszukują wszystkich i wszędzie nie tylko serwisantow bo już w biurze w Luboniu traktują ludzi jak ścierki oszukują i pozbawiając wszystkiego. Kierownicy są jak zarazy. Polecam wam za nadgodziny zrobić proces zbiorowy A kierowników pociągnąć do odpowiedzialność za mobilny wykorzystywanie zastraszania. Co oni sobie myślą A ja się napiszę że środki na działalność charytatywna i jeszcze kwotę większą to już wogole są uzna ich że będę płacić. Nie dajcie się im.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Derektor
 Opinia
@Hb 04.04.2018 14:34

Zamknij ryj

Pomocna?
TakNie
NICK
 Opinia

Firma ta jest złodziejska. I co z tego że podnieśli. Za to będziecie robić więcej na pewno się opłaca ???.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
NACK
 Opinia
@NICK 21.05.2018 17:13

Ty ..uju

Pomocna?
TakNie
Jerzy
 Opinia

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Były i szczęśliwy
 Opinia
@Jerzy 14.05.2018 17:04

A no nie !!!

Pomocna?
anonymous
 Opinia
@Jerzy 14.05.2018 17:04

Ostatnio monterzy na południu Polski dostali podwyżki do wysokości 3500 PLN brutto. Nie dotyczy to wszystkich ale najlepszych i tych którzy zostali zatrudnieni ponownie .

Pomocna?
TakNie
Obserwator
 Opinia
@anonymous 16.05.2018 18:25

Kto mądry zatrudnia się ponownie do tej firmy!!!Jest coś takiego jak honor czy godność! Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki!

Pomocna?
Jorg
 Opinia

Ostatnio monterzy w Nexotech w strefach na południu Polski m.in Katowice ,Bielsko dostali podwyżki pensji do około 3500 brutto . Nie wszyscy ale tylko ci co zostali zatrudnieni ponownie i cyfrowcy .

Pomocna?
Były pracownik
 Opinia

Dodano zakładkę opinie o NEXOTECH !

Pomocna?
Nikt
 Opinia

Poszukaj znajdziesz o wiele lepszą prace. Tu będziesz się tylko męczył.

Pomocna?
obserwator
 Opinia

NEXOTECH-We wrocku i okolicach sytuacja coraz bardziej napięta. Duzo serwisantów odeszło lub złoży w najbliższym czasie wypowiedzenia. Prowadzony jest mobbing -gps,opieprzanie za ilość zrealizowanych uszkodzeń itd. Nie ma nadgodzin, weekendy nie płacone, łączenie rejonów itd- na rękę 1900-2200. Serwisanci zapowiadają ze staną. jak u was ?

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Były serwisant
 Opinia
@obserwator 24.03.2018 12:25

Aż dziw, że jeszcze nie złożyli wypowiedzeń !Ale z przykrością stwierdzam, że w tym Nexotechu zostali najsłabsi ! Sorry, ale prawda taka jest! Jak można w dzisiejszych czasach pracować w niedzielę i święta za 2000 zł.

Pomocna?
JA
 Opinia
@Były serwisant 25.03.2018 16:11

Nie obrażaj swoich kolegów..są sytuacje gdzie nie ma wyboru..5 lat do emy sory straszne jest to że ich tak wyzyskują.

Pomocna?
Nikt
 Opinia
@obserwator 24.03.2018 12:25

Witam. Mam niezłą radę na nagonkę kierownictwa jak on wykonują absurdalne telefony tak i wy możecie ich zagiąć wykonując do nich telefony panie kierowniku jadę na szafkę, panie kierowniku jadę na słupek, panie kierowniku muszę do toalety, panie kierowniku jadę na ulice. Jak przestanie odbierać wysyłajcie sms Heheheh  Dziękuje za uwagę Tak żeby mieli zapchany telefon. Heheheh 

Pomocna?
TakNie
Nikt
 Opinia
@obserwator 24.03.2018 12:25

Na 100 wysłanych wiadomości 20 będzie z poważna informacja Jak będzie kasował wszystkie 100 za jednym zamachem To wy będziecie mieli potwierdzenie z własnego telefonu ze wysyłaliście. Będzie zmuszony do czytania każdego z nich hehehehe

Pomocna?
TakNie
Nikt
 Opinia
@obserwator 24.03.2018 12:25

Plus do tego nagrywajcie rozmowy z kierownikami hehehe

Pomocna?
TakNie
Nikt
 Opinia
@obserwator 24.03.2018 12:25

Podejrzewam że kierownictwo zastanowi się 10 razy zanim cokolwiek Zrobi. hehehe

Pomocna?
TakNie
Nikt
 Opinia
@obserwator 24.03.2018 12:25

10 telefonów od 10 pracowników do jednego kierownika to daje 100 telefonów hehehehe

Pomocna?
TakNie
Nikt
 Opinia
@obserwator 24.03.2018 12:25

100 telefonów przez 7 dni to aż 700 hehehe

Pomocna?
TakNie
Nikt
 Opinia
@obserwator 24.03.2018 12:25

Kierownictwo swoją pracę będą musieli wykonywać w domu żeby mieć wyniki u dyrektora. hehehehe

Pomocna?
TakNie
majkel
 Opinia

Ci którzy jeszcze pracują zapraszam do grupy . https://www.facebook.com/groups/1970036149951605/

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
nie taki diabeł straszny
 Opinia
@majkel 06.04.2018 11:34

owszem zarobki są marne, ale nikt sie nie przepracowuje, rzekłbym efektywnie pracuje się 3-4 godziny ...plusy pracy w tzw terenie, mozna spkojnie pozałatwiać swoje sprawy ( zakupy, dziecko ze szkoły itp )

Pomocna?
TakNie
Nikt
 Opinia
@majkel 06.04.2018 11:34

Może ty się nie przepracowujesz ja robię od 8-16 plus dodatkową prace, której nikt nie chciał się podjąć. Licząc uszkodzenie od 5 do 10 na rejonie o nazwie wszędzie. Na szczęście za 2 miesiące mnie już nie ma.:)

Pomocna?
TakNie
Nikt
 Opinia
@nie taki diabeł straszny 09.04.2018 14:50

Ciekawe gdzie i kiedy pozałatwiasz sprawy Jak ja pojechałem samochodem na dodatkową prace zleconą z firmy to następnego dnia miałem spowiedź, dlaczego wykorzystuje samochód do celów prywatnych?

Pomocna?
TakNie
Nikt
 Opinia
@nie taki diabeł straszny 09.04.2018 14:50

Znalazła by się nie jedna szopka w tej firmie. :). A tak poza tym to radze ci nie ważne ile masz lat. Dla dobra dzieci zmień prace. Dużo ludzi odejdzie. Rynek pracy wygląda zupełnie inaczej niż kiedyś. Polecam rekrutacje zamknięte. Czyli firmy gdzie nie ogłaszają, że poszukują pracownika a w rzeczywistości jest na odwrót.

Pomocna?
Nikt
 Opinia
@nie taki diabeł straszny 09.04.2018 14:50

Niektórym może być trudno podjąć decyzje zmiany pracy wiem jest to forma zasiedzenia (przyzwyczajenia). Ale u innych też są stanowiska montera. Na podobnych zasadach.

Pomocna?
Nemo
 Opinia

Również zrezygnowałem z eltela w zeszłym roku i zastanawiam się tylko dlaczego tak późno. Można przecież normalnie i godnie żyć.

Pomocna?
exmonter
 Opinia

Uciekłem 3 lata temu za granicę. Ciągle w branży. Polecam każdemu niech sprawdzi jak należy dbać o pracownika i wszystkie zasady zaczynając od bhp przez godziny pracy a na godnym wynagrodzeniu kończąc!

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Były serwisant
 Opinia
@exmonter 09.03.2018 01:09

Pogratulować tylko podjęcia jedynej słusznej decyzji porzucenia najgorszej firmy!

Pomocna?
Już były i szczęśliwy
 Opinia

PYTAM SIĘ JESZCZE RAZ MODERATORA!! KIEDY BĘDZIE OCENIANY NEXOTECH, A NIE ELTEL!!! WIADOMO WSZYSTKIM ŻE ELTEL SPRZEDAŁ BIZNES NEXOTECH OWI ! PROSZĘ O SPROSTOWANIE!

Pomocna?
Kolejarz
 Opinia

Pracowałem prze 10 lat w Eltelu i w końcu podjęłam słuszną decyzję żeby odejść bo bym dostał się do wariatka

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Już były i szczęśliwy
 Opinia
@Kolejarz 02.03.2018 20:27

Dobrze ,że po 10 latach zmądrzałeś !!!Gratulacje .

Pomocna?
Ja
 Opinia

Z ostatnich działań kierownictwa można wyczytać jedno , albo za mocna dawka albo doktor nie od tego..zachowanie jak by ludzi było tak dwa razy więcej niż na liście płac a podejście jak by przed drzwiami kadr stał tłum do pracy. Kogo przyjmują na dziś do tej firmy?? Tylko osoby bez pomysłu na siebie albo spadochrony z ORANGE..

Pomocna?
Patrycja
 Opinia

@INDIANA JONES ale zawsze tak wyglądały Twoje zarobki w Eltel Networks? Możesz więcej powiedzieć coś więcej o swojej pracy w firmie? Na czym polega? Dlaczego nazywasz pracę w firmie przygodą życia?

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Już były i szczęśliwy
 Opinia
@Patrycja 19.12.2017 14:23

Co moderatora interesują wypowiedzi na forum o firmie Eltel, a obecnie Nexotech! Czy Indiana Jones złamał regulamin forum! A może Patrycja nie jest moderatorem?

Pomocna?
pol
 Opinia
@Patrycja 19.12.2017 14:23

Szkoda słów do tego przedsiębiorstwa to (usunięte przez administratora) zeruje na pracownikach 45 lat pracy i 13 złotych na godzinę wyjeżdżam natychmiast do Anglii

Pomocna?
ak
 Opinia
@Patrycja 19.12.2017 14:23

Opuszczam Eltela zarobki takie same soboty wolne na wszystko mam czas jaka ulga to jest nie doopowiedzenia

Pomocna?
Już były i szczęśliwy
 Opinia
@pol 21.12.2017 21:38

Gratuluję podjęcia mądrej decyzji. Eltel, a teraz Nexotech to dno!

Pomocna?
Wierny do końca :-)
 Opinia
@Patrycja 19.12.2017 14:23

Jeżeli ktoś pisze ze PRACA jest do bani to kłamie..pracuje już naprawdę długo ..przez PPTiT,TPSA,ORANGE,K-TEL,ELTEL...no i teraz ta katastrofa..to nie praca jest tu problemem a brak rąk do pracy i zarządzanie przez dyrektorów..prezesów.itp mało ogarniętych panów w BIAŁYCH KOŁNIERZYKACH...jak słyszymy pomysły PANÓW włos jezy się na głowie..tylko GPS i wytrzeszcz oczu dostają..Całkiem niedawno rozliczano nas i opłacano za efekty pracy..a teraz pan dyrektor budzi się z krzykiem w nocy bo jakiś serwisant pojechał do sklepu po Piwo..szok!! jak go na to stać przy tych zarobkach ;-)

Pomocna?
Irekbojdo
 Opinia
@Wierny do końca :-) 03.01.2018 22:15

A ja twierdzę,że była do bani i dlatego już tam nie pracuję !!! I wiem co piszę

Pomocna?
Były Pasjonat
 Opinia
@Wierny do końca :-) 03.01.2018 22:15

Rozumiem ,jesteś Pasjonatem tak jak byłem ,cały czas myślałem będzie lepiej, ta czy inna firma doceni nas w końcu ,że kiedyś będę zarabiał ,moja wiedza będzie godnie wynagradzana.Taka sytuacja nigdy nie będzie miała miejsca .To nie jest TPSA ,to są firmy do zarabiania ,podkreślam do zarabiania.Pracownik jest kosztem ,sprzęt,samochody,siedziba,szkolenia itp.Wszystkie pomysły są skierowane na obniżeniu kosztów a zasoby ludzkie niewyczerpane.Chętni do pracy zawsze się znajdą na moje czy twoje miejsce.Najchętniej to jeszcze by zwolnili więcej osób.Mam wielką nadzieję abyś doświadczył olśnienia i zobaczył jak można pracować 8 godzin,dostać przyzwoitą wypłatę,bez nadgodzin,mobbingu,straszenia i w godnych warunkach.

Pomocna?
Hb
 Opinia

Późno znów bez Prezesa

Pomocna?
TakNie
Patrycja
 Opinia

@mnietek nie mam wglądu do niczego, bo nie jestem pracownikiem Eltel Networks. Jestem moderatorem forum, a odpowiedzi na stawiane przeze mnie pytania są pomocne w podejmowaniu decyzji zawodowych. Jesteś pewien, że w firmie występuje mobbing? Kodeks pracy definiuje go jako "działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników." To właśnie występuje w Eltel Networks?

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Były serwisant
 Opinia
@Patrycja 29.09.2017 13:01

Moderatorko Patrycjo !!!Proszę napisać kogo tu się opiniuje , Eltela czy Nexotecha !!!!Bo jak wiadomo Eltel sprzedał swój biznes!!!Na autach serwisantow nie widnieje już logo Eltela!!! I dlatego nie wiem kogo mam negatywnie ocenić !!!!

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@Były serwisant 07.10.2017 17:23

Co To za różnica którą z firm jak z tego co wywnioskowałem z powyższego to ta sama firma, czy tak ? Możesz napisać coś więcej na temat tej firmy?Widzę, że poszukują specjalistów, a tak się właśnie składa, że zmieniam miejsce zamieszkania i w związku z tym nowego pracodawcy

Pomocna?
OP
 Opinia
@Pracownik 07.10.2017 18:51

Nexotech wykupił Eltel, to wciąż ta sama firma. Nieludzkie warunki pracy, nieadekwatne wynagrodzenie do wykonywanej pracy. Jak ktoś napisał wyżej, jak chcesz zmarnować życie to lepiej omijaj Nexotech/Eltel.

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@OP 11.10.2017 17:20

Nieludzkie ? możesz coś więcej napisać nie rozumiem jak to wykupił - po co

Pomocna?
TakNie
Były serwisant
 Opinia
@Pracownik 07.10.2017 18:51

Poczytaj komentarze wcześniejsze,a sam powinieneś wyciągnąć wnioski o "firmie " !!!! Ja pożegnałem się z tym eltelem bo mam honor ,ambicje i dwie ręce!! Ale nie lewe !!!!

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@Były serwisant 15.10.2017 21:25

Czyli wiem, że nic nie wiem Byłem już na rozmowie i wszystko wyglądało dość przejrzyście i sensownie, więc czego mam się obawiać ?

Pomocna?
TakNie
Były serwisant
 Opinia
@Pracownik 20.10.2017 13:21

Jeżeli wszystko Ci pasuje to alleluja i do przodu !!!!

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Były serwisant 20.10.2017 22:11

I Chyba tak zrobię bo i robotę znam, a facet mówił na tyle konkretnie, że mnie zainteresował

Pomocna?
TakNie
ex pracownik
 Opinia
@Patrycja 29.09.2017 13:01

Mobing chanstwo i arogancja ze strony kierowników na pożądku dziennym była jak ja pracowałem widzę że uparcie Pani drąży temat to może muszę zacząć rzucać nazwiskami i opisać co sie działo na grupie technicznej Rzeszów ???

Pomocna?
Hb
 Opinia
@Patrycja 29.09.2017 13:01

Tak właśnie jest i nie tylko wśród serwisów ale również w biurze wśród kobiet zadufanych w sobie. Jest mobbing zadtraszanie wyeliminowanie i to za zgoda kierownika

Pomocna?
Już były i szczęśliwy
 Opinia
@Patrycja 29.09.2017 13:01

Kiedy moderator zmieni zakładkę opinie z Eltel na Nexotech? Bo tak się teraz nazywa firma po sprzedaniu przez Eltel! Z samochodów i ubrań serwisantów znikło logo Eltel, a na forum ciągle oceniany jest Eltel. Proszę o uaktualnienie strony!

Pomocna?

Zostaw opinię o Eltel Networks - Poznań

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eltel Networks

Nie bądź obojetny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dot. mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.