PARTNERZY Agencja Nieruchomości

4.3/5

• Co możemy Ci zaoferować?
  • Akademia Agenta Nieruchomości

• Radunica
  • Jankowo Gdańskie
  • Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o PARTNERZY Agencja Nieruchomości sp. z o.o.

Opinie o PARTNERZY Agencja Nieruchomości Gdańsk

Nie przegap nowości o PARTNERZY Agencja Nieruchomości sp. z o.o.!

Kate

31.10.2024 15:44

Praca w Partnerzy to dla mnie połączenie dynamicznego rozwoju zawodowego i świetnej atmosfery w zespole. Firma od samego początku zainwestowała w moje szkolenia, a wszyscy współpracownicy byli pomocni i chętni do dzielenia się wiedzą. Cenię sobie elastyczność godzin pracy, co pozwala mi lepiej zarządzać czasem między życiem prywatnym a zawodowym.
    ipm

30.10.2024 07:00

W Partnerzy najbardziej podoba mi się to, że codziennie mam możliwość zmierzyć się z nowymi wyzwaniami. Praca w branży nieruchomości jest wymagająca, ale firma zapewnia wszelkie narzędzia do tego, by odnosić sukcesy. Każdy dzień jest inny, co sprawia, że nie ma tu miejsca na nudę. Przełożeni wspierają pracowników, a atmosfera jest otwarta i sprzyja współpracy. To miejsce dla osób, które są ambitne i chcą się rozwijać – firma stawia na szkolenia i rozwój osobisty, co jest dla mnie kluczowe. Dzięki temu wiem, że mam realny wpływ na swoją karierę.
    eLL

28.10.2024 21:38

Zarobki, atmosfera, możliwość pracy w oddziale w Gdańsku lub w Gdyni. Ogólnie wszystko na plus. Polecam jeżeli ktoś się zastanawia.
    D W

27.10.2024 17:38

Zdecydowałam się na pracę w Partnerzy, bo szukałam firmy, która pozwoli mi się rozwijać. Nie zawiodłam się! Codziennie uczę się czegoś nowego, zarówno w zakresie sprzedaży, jak i negocjacji z klientami. Firma daje ogromne możliwości rozwoju, oferując nie tylko szkolenia, ale i regularne konsultacje z bardziej doświadczonymi agentami. Czuję, że moje umiejętności stale rosną, a moje wyniki z każdym miesiącem się poprawiają. Praca jest wymagająca, ale jednocześnie daje ogromną satysfakcję.
    Lou

24.10.2024 22:28

Pracuję w Partnerzy od kilku miesięcy i muszę przyznać, że jeśli ktoś szuka miejsca, gdzie można dobrze zarabiać, to to biuro nieruchomości jest strzałem w dziesiątkę. Trzeba być jednak gotowym na intensywną pracę, szczególnie na początku. Dużym plusem są wysokie prowizje oraz jasny system wynagrodzeń. Firma zapewnia wszystkie narzędzia potrzebne do skutecznej pracy – od szkoleń po wsparcie marketingowe. Cenię sobie również atmosferę – mimo dużego tempa pracy, w zespole panuje życzliwość i wsparcie.
    lr6380

23.10.2024 12:02

Polecam pracę w tej firmie. Partnerzy oferują bardzo dobre przygotowanie techniczne i merytoryczne. Dodatkowo można liczyć na awans i wsparcie na każdym szczeblu kariery. Agenci nieruchomości mają zapewnione komfortowe warunki pracy, sprzyjające rozwojowi i osiąganiu satysfakcjonujących wyników.
    Kari

22.10.2024 19:56

Zdecydowanie polecam pracę w Partnerzy. Już od pierwszych dni mogłem liczyć na kompleksowe szkolenia, które przygotowały mnie do pracy agenta nieruchomości. Dział Wsparcia Agenta to wielki atut – zawsze mogę liczyć na pomoc i konsultacje, co znacząco ułatwia pracę. Zarobki są na dobrym poziomie, zwłaszcza dzięki wysokim prowizjom. Atmosfera w zespole jest świetna, a dodatkowe benefity, takie jak karty multisport i pakiety medyczne, to dodatkowy plus. Możliwości rozwoju są naprawdę duże, co czyni to miejsce świetnym wyborem na dłuższą współpracę.
    Magda

20.10.2024 22:31

Jednym z największych atutów pracy w Partnerzy jest przejrzystość zasad i otwarta komunikacja. Od samego początku wiedziałam, na co mogę liczyć, zarówno jeśli chodzi o wynagrodzenie, jak i o warunki pracy. System prowizyjny został jasno wytłumaczony, a po kilku miesiącach mogłam samodzielnie ocenić, że jest uczciwy i oparty na realnych wynikach. Firma nie obiecuje "gruszek na wierzbie" – jeśli pracujesz ciężko, zarobki są wysokie, ale nie ma złudzeń, że pieniądze spadną same z nieba. Wszelkie zmiany w firmie są ogłaszane z wyprzedzeniem, a każdy agent ma możliwość zadania pytań i uzyskania dodatkowych informacji. Cenię sobie też to, że mogę zawsze liczyć na otwartą rozmowę z Dyrektorką i jej wsparcie.
    J.M

16.10.2024 19:52

Pracuję w firmie już od kilku lat i jestem pod wrażeniem, jak dużo nauczyłem się w tym czasie. Firma naprawdę stawia na rozwój swoich pracowników, organizując liczne szkolenia, zarówno te związane z technikami sprzedaży, jak i z nowinkami prawnymi dotyczącymi rynku nieruchomości. Jestem przekonany, że dzięki temu mogę lepiej obsługiwać klientów, co przekłada się na moje wyniki. Praca tutaj wymaga zaangażowania, ale jednocześnie daje ogromne możliwości rozwoju. To miejsce, gdzie naprawdę można się rozwijać i piąć w górę zawodowo.
    tOMEK

16.10.2024 07:30

Po kilku miesiącach w innym małym biurze postanowiłem spróbować swoich sił w Partnerach. Oto, w mojej opinii, kilka najważniejszych rzeczy. Doskonale przygotowane szkolenia. Szkolenie trwa 3 dni, w porównaniu do poprzedniej firmy uważam, że szkolenie wstępne jest naprawdę solidne. Wysokie zarobki i prowizje, ale wymaga to zaangażowania. Firma zapewnia wszystkie niezbędne narzędzia. Dzięki temu mogę skupić się na sprzedaży i obsłudze klientów, zamiast martwić się o techniczne aspekty pracy. W firmie panuje naprawdę partnerska atmosfera. Współpraca z innymi agentami jest płynna, wszyscy dzielą się swoimi doświadczeniami i pomagają sobie nawzajem. To ogromna zaleta tej firmy. Ogólnie polecam :).
    N

11.10.2024 11:57

Pracuję w Partnerach i jestem bardzo zadowolona. Świetna atmosfera, wsparcie zespołu i możliwości rozwoju sprawiają, że to idealne miejsce do pracy.
    Mike

10.10.2024 19:59

Fantastyczna atmosfera pracy! Pracuję w Partnerzy od ponad roku i codziennie doceniam pozytywną atmosferę. Wszyscy w zespole są pomocni, a wsparcie dyrektorów jest nieocenione. Świetne miejsce, aby rozwijać swoją karierę w nieruchomościach.
    K.O

03.10.2024 14:47

Pracuję w dziale wsparcia agenta i z pełnym przekonaniem polecam to miejsce wszystkim zainteresowanym! W firmie panuje przyjazna atmosfera, a młody, dynamiczny zespół to ogromny atut. Co więcej, atrakcyjne wynagrodzenie oraz system premiowy wyróżnia firmę na tle innych pracodawców. Dodatkowo firma oferuje wiele benefitów, takich jak karty multisport, pakiety Luxmed, bony na dress code oraz liczne wyjścia integracyjne.
    Sven

29.09.2024 20:54

Od kilku lat pracuję w PARTNERZY Nieruchomości i mogę szczerze powiedzieć, że to firma godna zaufania. Co najważniejsze, atmosfera w pracy jest bardzo przyjazna, a pomoc ze strony przełożonych i współpracowników stoi na wysokim poziomie. Szkolenia i narzędzia pracy są zapewnione, a z doświadczenia wiem, że w innych biurach bywa różnie ;). Firma ma też dobrze ułożony system współpracy z klientami i dużą bazę nieruchomości, co przyspiesza proces sprzedaży. Wynagrodzenie zależy od wyników, im więcej ciśniesz tym wiadomo masz więcej transakcji.
    DW

29.09.2024 12:27

Współpracuję z firmą PARTNERZY Nieruchomości już od dłuższego czasu i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona. Zespół jest niezwykle pomocny, szczególnie na starcie, kiedy potrzebowałam wsparcia. Szkolenia oraz narzędzia dostarczane przez pracodawcę są ogromnym plusem. Cenię sobie także jasno określoną strukturę firmy oraz dużą bazę klientów, co zdecydowanie ułatwia codzienną pracę. Wynagrodzenie jest wypłacane terminowo, a jego wysokość zależy głównie od wyników, co jest bardzo sprawiedliwe.
    Michał

24.09.2024 20:58

PARTNERZY Nieruchomości to miejsce, które naprawdę warto rozważyć, jeśli interesujesz się pracą w nieruchomościach. Miałem okazję nauczyć się wielu rzeczy od bardziej doświadczonych kolegów, co było dla mnie bardzo cenne. Firma zapewnia odpowiednie szkolenia i narzędzia pracy, a wynagrodzenie zawsze jest na czas. Cenię sobie możliwość elastycznego zarobku w zależności od wyników. Ogólnie polecam:)
    SL

22.09.2024 19:49

Zdecydowanie polecam współpracę! Wsparcie jest zapewnione na każdym kroku, co bardzo ułatwia pracę. Szkolenia są konkretne, a zdobyta wiedza naprawdę przydaje się w codziennych obowiązkach. Dodatkowo, firma oferuje świetne benefity – zarówno zdrowotne, jak i finansowe. Atmosfera też super, wiadomo są różni ludzie, ale z większością idzie się dogadać.
    Mati

18.09.2024 20:11

Moje doświadczenie w PARTNERZY Nieruchomości jest bardzo pozytywne. Firma oferuje przejrzysty system działania i jasno określoną strukturę odpowiedzialności, co bardzo ułatwia codzienną pracę. Dzięki dużej bazie klientów i nieruchomości, można szybko zobaczyć efekty swojej pracy. Wynagrodzenie jest uczciwe, a dodatkowe benefity, takie jak pakiet medyczny czy karta Multisport, to fajny dodatek. To idealna firma dla każdego, kto szuka stabilnej pracy w nieruchomościach.
    Domi

16.09.2024 22:04

Współpracuję z firmą od ponad roku. Partnerzy Nieruchomości to miejsce, gdzie możesz skupić się na osiąganiu wyników sprzedażowych, podczas gdy wszystkie inne obowiązki są sprawnie zarządzane przez zespół. To nie jest zwykła firma – to zespół, który wspiera każdy twój krok. Tutaj ceni się czas pracownika i daje możliwość pełnego zaangażowania w swoje cele
    Dagmara

14.09.2024 18:44

Pracując tutaj od 3 lat, doceniam, jak sprawnie działa cały system w Partnerach Nieruchomości. To firma, w której można się skupić wyłącznie na sprzedaży, nie martwiąc się o formalności czy administrację, które często przytłaczają w mniejszych agencjach. Dzięki temu mam czas na rozwój zawodowy i osobisty, co sprawia, że osiąganie celów staje się o wiele prostsze.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PARTNERZY Agencja Nieruchomości?

Kontakt - PARTNERZY Agencja Nieruchomości sp. z o.o.

Al. Grunwaldzka 30/32a 80-229 Gdańsk

Branże: Agencje i pośrednictwo nieruchomości

InstagramIcon

12.09.2024 10:00

Pracuję tu już kilka lat i nie wyobrażam sobie lepszego miejsca do pracy. Mimo braku doświadczenia na początku, firma zapewniła mi pełne wsparcie i szkolenia. Wysokie wynagrodzenie, możliwość elastycznego czasu pracy oraz liczba klientów, którzy polecają nasze usługi, to ogromne plusy. Dzięki temu mogę osiągać satysfakcjonujące wyniki finansowe.
    AP

10.09.2024 21:24

Polecam pracę w Partnerach Nieruchomości wszystkim, którzy szukają stabilnego zatrudnienia i możliwości rozwoju. Firma zapewnia nie tylko świetne warunki pracy, ale również dostęp do niezbędnych narzędzi i wsparcia. Atrakcyjne wynagrodzenie, bonusy, karta multisport oraz pakiet medyczny to tylko niektóre z zalet pracy tutaj. Możliwość awansu jest realna, co dodatkowo motywuje do działania.
    MARTA

09.09.2024 21:32

Praca w tej firmie to nie tylko obowiązki, ale również przyjemność. Wspaniała atmosfera w zespole sprzyja nie tylko efektywnej pracy, ale także budowaniu trwałych relacji. Doceniam wysokie wynagrodzenie oraz motywujący system premiowy, który zachęca do jeszcze większego zaangażowania. Firma oferuje szerokie możliwości rozwoju, co sprawia, że jest idealnym miejscem dla osób pragnących rozwijać swoją karierę zawodową.

30.08.2024 14:10

Jeżeli ktoś się zastanawia czy zacząć swoją przygodę z nieruchomościami z firmą Partnerzy Nieruchomości, to serdecznie polecam! Zawsze możecie liczyć na pomoc i ciepłe słowo w chwili zwątpienia. Firma daje wiele wiele możliwości rozwoju i możliwość posiadania dobrych zarobków. Serdecznie polecam!
    N

16.07.2024 08:20

Szczerze polecam pracę w firmie Partnerzy Nieruchomości. Praca nauczyła mnie wiele nowych rzeczy i pozwala na rozwój. Atmosfera jest przyjazna a współpracownicy zawsze chętni do pomocy. Praca sama w sobie przejrzysta i niemęcząca a zarobki satysfakcjonujące. Polecam
    ESekretariat

15.07.2024 16:06

Z czystym sumieniem jestem w stanie powiedzieć, że praca w tej firmie to czysta przyjemność! Atmosfera w zespole jest pozytywna, co sprzyja efektywnej pracy i budowaniu relacji między pracownikami. Ogromnym atutem jest wysokie wynagrodzenie oraz system premiowy motywujący do większego zaangażowania. Praca w tej firmie oferuje możliwości rozwoju zawodowego, jak i osobistego, co sprawia, że jest to świetne miejsce do rozwijania swojej kariery!!
    MM

15.07.2024 14:20

Atmosfera w Partnerzy Nieruchomości jest niezwykle przyjazna i sprzyjająca współpracy. Zespół składa się z profesjonalistów, którzy chętnie dzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem. Wsparcie ze strony współpracowników i Dyrektorów sprawia, że praca jest mniej stresująca i bardziej satysfakcjonująca. Polecam tę firmę każdemu, kto chce się rozwijać, dobrze zarabiać i docenia elastyczne godziny pracy.
    KNat

15.07.2024 12:47

Szczerze polecam pracę w Partnerach Nieruchomości. Firma tworzy bardzo dobre warunki pracy, zapewnia wszelkie narzędzia i wspiera rozwój pracowników. Atrakcyjne wynagrodzenie, system premiowy, dodatkowe benefity np. karta multisport/pakiet luxmed a także możliwość awansu sprawiają, że warto rozpocząć pracę w tym miejscu :)
    An_nn

15.07.2024 10:22

Pracuję w firmie od ponad 6 lat. Nie miałam wcześniej doświadczenia w branży. Na początku jest szkolenie wdrożeniowe po tym czasie zaczynamy działać przy stałym wsparciu Dyrektora. Firma jest znana i mamy dużo Klientów z polecenia, co znacznie ułatwia przyjmowanie nowych ofert. Systematyczność, pracowitość i można zarabiać naprawdę duże pieniądze. Bardzo cenie sobie również elastyczny czas pracy.
    Agentka

29.05.2024 20:01

Serdecznie polecam współpracę z firmą Partnerzy Nieruchomości! Od samego początku zapewniony jest pełen pakiet szkoleń oraz wsparcie ze strony dyrektora zespołu. Niezbędny sprzęt do pracy oraz codzienna dawka motywacji! Wynagrodzenie bardzo dobre, co jeszcze bardziej motywuje do pracy :) Atmosfera jest koleżeńska i wspierająca, co sprzyja współpracy. Otaczam się ludźmi z pasją i uśmiechem na twarzy, a to bardzo ważna część tej pracy!
    Agentka

29.05.2024 12:18

Pracuję w firmie Partnerzy Nieruchomości i mogę szczerze powiedzieć, że jest to miejsce, w którym dalej rozwijam się zawodowo. Atmosfera w pracy jest przyjazna co sprzyja przy codziennej współpracy. Zespół jest nie tylko profesjonalny, ale również wspierający się nawzajem. Firma angażuje się również w różne akcje społeczne, co jest dla mnie dużym atutem. Regularnie organizujemy inicjatywy wspierające seniorów oraz dzieci, co daje poczucie, że nasze działania mają realny wpływ na lokalną społeczność.
    Shark123

29.05.2024 12:12

Pracuje tutaj od 3 lat i jeśli miałbym założyć swoją firmę to chciałbym aby wyglądała ona tak samo jak Partnerzy. Jeżeli skupiasz się na sobie i na swoim celu to gwarantuje, że to jest perfekcyjne miejsce dla Ciebie. Ty masz tylko sprzedawać nieruchomości i niczym innym się nie przejmujesz. To idealnie działająca maszyna. Ściąga z Ciebie wszelkie czasochłonne obowiązki które będziesz miał pracując w mikroagencjach kilku czy kilkunastoosobowych.
    Natalia

28.05.2024 09:39

Praca w firmie Partnerzy Nieruchomości daje wiele możliwości rozwoju. Świetna atmosfera, młody zespół to kolejny atut tej pracy, wynagrodzenie jest adekwatne do wykonywanej pracy. Polecam każdemu!
    Nat

13.05.2024 10:50

Pracuję w firmie już ponad półtora roku. Jestem bardzo zadowolona, że mogłam swoją przygodę związaną z karierą rozpocząć właśnie tutaj. Zespół w którym pracuje stale się rozwija, ale przede wszystkim jest młody i zaangażowany. Wspieramy siebie nawzajem i cenimy sobie świetną atmosferę. Uważam, że wynagrodzenie jest adekwatne do wykonywanego stanowiska. :)
    Agent

07.05.2024 14:40

W tym roku mija 8 lat odkąd jestem w firmie. Cóż (usunięte przez administratora) lat :). Śmiało mogę polecić współpracę - począwszy od atmosfery po zarobki, które tak naprawdę zależą od nas i od naszej pracowitości i zaangażowania. Można zarobić naprawdę duże pieniądze, które pozwalają na inwestowanie. Cenię sobie również to, że marka jest znana, do firmy zgłasza się wielu klientów, jest z kim pracować. Całe zaplecze również na plus. Jest wiele ciekawych inicjatyw.
    M.A

06.05.2024 10:26

Serdecznie polecam firmę PARTNERZY Agencja Nieruchomości! Pracuje tutaj od dwóch lat, a nadal niezmiennie uważam, że to strzał w dziesiątkę. Pracuję w młodym zespole, w którym stale jest uśmiech, a to przekłada się na świetną atmosferę. Zawsze mogę liczyć na pomoc przełożonego oraz innych pracowników (było to bardzo ważne na początkowym etapie pracy). Na plus są również liczne benefity, wynagrodzenie, które zawsze jest na czas oraz świetne premie.
    M.A

06.05.2024 10:17

Serdecznie polecam pracę w firmie PARTNERZY Nieruchomości! Panuję tutaj bardzo miła atmosfera, zawsze mogłam liczyć na pomoc ze strony przełożonych oraz innych pracowników (szczególnie w początkowych etapach pracy). Liczne benefity, wynagrodzenie, które pojawia się zawsze na czas oraz premia!
    K.M.

02.05.2024 12:23

Pracuję w Dziale Wsparcia Agenta i zdecydowanie polecam pracę w tym miejscu. Zespół jest młody i zgrany, co przekłada się na dobrą atmosferę w pracy. Zarobki są satysfakcjonujące i adekwatne do wykonywanej pracy. Firma zapewnia pakiet szkoleń, dzięki czemu pracę zaczyna się z odpowiednią wiedzą i umiejętnościami. Ścieżka rozwoju jest szeroka i jasno opisana.
    N.N

30.04.2024 14:28

Pracuję w dziale Wsparcia Agenta, to młody, zgrany zespół. Panuje tu miła atmosfera i każdy może liczyć na pomoc. Praca ta pozwala na zdobycie nowych umiejętności i rozwój zawodowy. Szkolenia, możliwość awansu czy premie to bardzo budujący i motywujący atut tej pracy. Dlatego z czystym sumieniem mogę polecić pracę w firmie Partnerzy Nieruchomości.
    Max

30.04.2024 11:00

Współpracuję z firmą już kilka miesięcy. Zdecydowałem się na to biuro nieruchomości, ponieważ są znani na rynku lokalnym i słyszałem dużo dobrego o dyrektorach i atmosferze. W zasadzie wszystko się zgadza. Firma od samego początku daje dużo wsparcia, kilkudniowe szkolenie wstępne, potem pomoc dyrektora. Plusem jest dobra organizacja i wsparcie w codziennej pracy - dużo narzędzi, marketing wraz z całym działem wsparcia agenta, szkolenia itd. Ogólnie można bardzo dobrze zarabiać, nie sądzę, żebym na jakimkolwiek innym stanowisku w tym wieku mógł zarobić takie pieniądze. Ale oczywiście na początku trzeba dużo z siebie dać, być pracowitym i systematycznym.

Zostaw merytoryczną opinię o PARTNERZY Agencja Nieruchomości sp. z o.o.