PARTNERZY Agencja Nieruchomości

4.3/5

• Co możemy Ci zaoferować?
  • Akademia Agenta Nieruchomości

• Radunica
  • Jankowo Gdańskie
  • Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o PARTNERZY Agencja Nieruchomości sp. z o.o.

Opinie o PARTNERZY Agencja Nieruchomości Gdańsk

Nie przegap nowości o PARTNERZY Agencja Nieruchomości sp. z o.o.!

FI

28.02.2025 07:31

Firma oferuje dobre warunki, stabilność i świetną atmosferę. A najlepsze jest to, że ludzie naprawdę chcą tu zostać na dłużej.
    EK

26.02.2025 22:10

Firma jest profesjonalna i daje mi możliwość rozwoju. Współpracujemy z wieloma działami, co pozwala na ciągły rozwój umiejętności. Chociaż praca w backoffice wiąże się z dużą odpowiedzialnością, nie brakuje mi wyzwań – a pomoc zespołu sprawia, że wszystko idzie sprawnie i bez stresu
    Wiktoria

24.02.2025 21:03

Praca w tym biurze daje mi poczucie stabilności i komfortu. Wszystko jest dobrze zorganizowane, a przełożeni dbają o jasną komunikację. Do tego mamy świetną kawę i przyjazną atmosferę.
    Sebastian

23.02.2025 14:40

Uwielbiam kontakt z ludźmi, pomaganie im w znalezieniu wymarzonego domu i negocjowanie najlepszych warunków. To miejsce daje mi swobodę działania, ale jednocześnie czuję, że mogę liczyć na wsparcie reszty zespołu. Cieszę się, że tu trafiłem!
    Nat

22.02.2025 21:08

Praca w tym biurze to świetna decyzja! Dobre prowizje, elastyczny czas pracy i wsparcie zespołu sprawiają, że mogę w pełni skupić się na sprzedaży i obsłudze klientów. Jeśli ktoś szuka miejsca, gdzie można się rozwijać i dobrze zarabiać – polecam!
    EL

20.02.2025 20:53

Świetna atmosfera, ciekawi klienci i możliwość realizowania swoich ambicji zawodowych. W tym biurze czuję, że moje umiejętności są doceniane. Dodatkowo, firma zapewnia mi odpowiednie narzędzia do pracy, które ją ułatwiają.
    Michał

18.02.2025 22:15

Jeśli ktoś szuka dynamicznej pracy, to idealne miejsce dla Ciebie. Współpracownicy są profesjonalni, ale też ludzcy, a firma daje narzędzia, by osiągać sukcesy. Cenię elastyczność i możliwość wysokich zarobków.
    MK

17.02.2025 21:18

Bardzo lubię to miejsce. Każdy dzień to nowe wyzwania, ciekawe spotkania i satysfakcja z pomagania klientom w znalezieniu idealnego miejsca do życia. Zarząd firmy wspiera rozwój, a wynagrodzenie naprawdę zależy od zaangażowania, co bardzo motywuje.
    S.

03.02.2025 19:03

Praca na stanowisku sekretarki to świetne doświadczenie, zwłaszcza dla młodej osoby studiującej. Dzięki tej roli nauczyłam się organizacji, zarządzania czasem i profesjonalnej komunikacji. Codzienny kontakt z klientami i współpracownikami pozwala rozwijać umiejętności interpersonalne, a różnorodność zadań sprawia, że praca nie jest monotonna.
    N.S

03.02.2025 09:52

Praca na stanowisku HR była dla mnie najlepszym rozwiązaniem. Codziennie mierzę się z nowymi wyzwaniami, które pozytywnie wpływają na mój rozwój.
    Andrzej

01.02.2025 12:52

Jestem bardzo zadowolony z pracy w tym biurze. Każdy dzień przynosi nowe wyzwania, co sprawia, że można rozwinąć swoje kompetencje.
    Bond

30.01.2025 07:07

To świetne miejsce do rozwoju zawodowego. Dzięki Partnerom zdobyłem licencję pośrednika i mam możliwość ciągłego kształcenia się w branży. Firma oferuje wsparcie i stawia na rozwój pracowników, co bardzo doceniam. Polecam!
    Marcin

29.01.2025 06:48

Praca jako agent nieruchomości w Partnerach Nieruchomości to strzał w dziesiątkę! Pomaganie klientom w realizacji ich marzeń o idealnym mieszkaniu daje mi ogromną satysfakcję. Cieszę się, że trafiłam do tej firmy. :D
    L.

27.01.2025 19:53

Stanowisko agenta nieruchomości to świetna opcja dla osób, które lubią pracę z ludźmi i cenią niezależność. Pozwala rozwijać się w sprzedaży, zdobywać wiedzę o rynku i osiągać wysokie wynagrodzenie dzięki wynikom. Agencja Partnerzy Nieruchomości jest idealnym miejscem do rozpoczęcia swojej przygody w tej branży.
    Meg

26.01.2025 18:26

Pracuję w dziale wsparcia agenta i jestem bardzo zadowolona ze swojego stanowiska. Jednym z największych plusów tej pracy jest różnorodność zadań i możliwość zdobycia cennej wiedzy o rynku nieruchomości.
    MK

26.01.2025 16:00

Pracuje w firmie od wielu lat. Uważam, że to świetne miejsce do rozwoju zawodowego.. Zespół jest profesjonalny, a atmosfera w biurze bardzo pozytywna, co sprawia, że codzienna praca to prawdziwa przyjemność. :) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy.
    Agent

24.01.2025 19:42

Praca w "Partnerzy Nieruchomości" to czysta przyjemność. Firma zapewnia świetne wsparcie, dobrą atmosferę i możliwości rozwoju.
    Ania W

24.01.2025 16:47

Pracując w firmie "Partnerzy Nieruchomości" mogę śmiało powiedzieć, że jest to miejsce, które stawia na rozwój swoich pracowników i oferuje świetne warunki do pracy. Jako Agentka nieruchomości, czuję się doceniana i wspierana przez zespół, a atmosfera pracy jest bardzo pozytywna i motywująca. Firma zapewnia dostęp do niezbędnych narzędzi, szkoleń oraz elastyczność, co pozwala mi efektywnie wykonywać swoją pracę. Zdecydowanie polecam to miejsce każdemu, kto chce rozwijać się w tej branży.
    sekre

07.01.2025 18:14

Pracuje na stanowisku asystentki sekretariatu w firmie Partnerzy Nieruchomości już jakiś czas i z ręką na sercu mogę polecić tę firmę jako świetne miejsce do pracy. Pracownicy są profesjonalni, pomocni i zawsze gotowi do współpracy, a przy tym bardzo kontaktowi i sympatyczni co tworzy świetną atmosferę. Współpraca z zespołem oraz z klientami odbywa się w sposób przejrzysty i rzetelny, co wpływa na wysoką jakość świadczonych usług. Partnerzy Nieruchomości to firma, która dba o swoich pracowników i klientów!
    Pracownik K

02.01.2025 20:29

Jako prawie trzyletni pracownik firmy rekomenduję pracę w firmie Partnerzy Nieruchomości. Przede wszystkim, atmosfera w biurze jest niezwykle przyjazna i wspierająca. Zespół składa się z profesjonalistów, którzy dzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem, co sprzyja rozwojowi zawodowemu każdego z nas. Wszyscy pracownicy są otwarci na współpracę i chętnie pomagają sobie nawzajem, co tworzy wyjątkową kulturę organizacyjną. Biuro ma bardzo dobre relacje z klientami, co przekłada się na wysoką satysfakcję z naszych usług. Regularnie organizowane są szkolenia, które pozwalają nam poszerzać swoje umiejętności i być na bieżąco z trendami.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PARTNERZY Agencja Nieruchomości?

Kontakt - PARTNERZY Agencja Nieruchomości sp. z o.o.

Al. Grunwaldzka 30/32a 80-229 Gdańsk

Branże: Agencje i pośrednictwo nieruchomości

InstagramIcon
    Em

01.01.2025 11:53

Praca w Partnerzy Nieruchomości to świetna okazja do zarobienia dobrych pieniędzy. Firma oferuje jasny system wynagrodzeń i prowizji, co motywuje do działania. Marka jest dobrze rozpoznawalna, co ułatwia pozyskiwanie klientów.

31.12.2024 17:22

Praca tutaj to ciągły rozwój – firma daje ci dostęp do szkoleń, narzędzi i wsparcia. Zaczynając bez doświadczenia w nieruchomościach, szybko nauczyłem się podstaw i zacząłem widzieć konkretne efekty swojej pracy. To praca wymagająca, ale satysfakcjonująca również finansowo.
    Wiola

30.12.2024 17:41

Zdecydowanie polecam pracę w Partnerzy Nieruchomości, jeśli szukasz firmy, w której liczy się zespół. Świetni ludzie, dobra komunikacja i wsparcie na każdym etapie pracy. Mimo że mamy ambitne cele, to atmosfera w pracy jest raczej luźna, co bardzo mi odpowiada.
    Bartek

30.12.2024 12:53

Praca tutaj daje mi sporo swobody, a jednocześnie widzę, jak mogę się rozwijać. Firma daje możliwość elastycznego zarządzania czasem pracy, co u mnie się świetnie sprawdza. Zdecydowanie polecam, jeśli ktoś ceni sobie równowagę między życiem zawodowym a prywatnym.
    ccc

29.12.2024 13:51

Pracuję tu od kilku miesięcy i muszę przyznać, że atmosfera jest naprawdę spoko. Zespół jest zgrany, a przełożeni pomocni. Czasem jest trochę stresu, zwłaszcza jak trzeba ogarniać kilku klientów naraz, ale to część tej pracy. Najważniejsze, że firma daje narzędzia i wsparcie, żeby sobie poradzić. Polecam.
    Justyna

29.12.2024 11:46

Praca tutaj to ciągłe wyzwania, ale również ogromna satysfakcja. Zaczynałam bez większego doświadczenia w nieruchomościach, a dzięki szkoleniom i wsparciu kolegów z zespołu mogłam się szybko rozwijać. Cenię sobie również przejrzyste zasady współpracy i dobre relacje w zespole.
    Anna

19.12.2024 06:49

Jeśli jesteś osobą ambitną i potrafisz dobrze zorganizować swoją pracę, Partnerzy Nieruchomości to idealne miejsce. Firma zapewnia bardzo dobre warunki do osiągania wysokich wyników – od narzędzi po wsparcie zespołu. To miejsce, gdzie można naprawdę dużo zarobić, jeśli się na to pracuje.
    Michal

17.12.2024 20:24

To, co najbardziej mi odpowiada, to elastyczne podejście do pracowników. Jako agent mam możliwość samodzielnego planowania swojej pracy, co pozwala mi łączyć życie zawodowe z prywatnym. System prowizyjny jest jasny i uczciwy, a wynagrodzenie adekwatne do wysiłku.
    xx

16.12.2024 20:58

Pracuję w firmie już 3 lata i mogę powiedzieć, że jest to bardzo stabilne miejsce pracy z dobrymi perspektywami rozwoju. Firma jasno określa ścieżki awansu i nagradza zaangażowanie. Szczególnie doceniam partnerskie podejście kierownictwa – zawsze można liczyć na konstruktywną rozmowę i wsparcie w trudnych sytuacjach.
    KK

15.12.2024 19:15

To moja pierwsza praca w nieruchomościach i muszę przyznać, że super się odnalazłem. Firma zapewnia szkolenia, a zespół zawsze służy pomocą. Praca bywa wymagająca, ale satysfakcja z efektów wynagradza wysiłek.
    wojtek

09.12.2024 20:28

Proces rekrutacji był rzeczowy i przejrzysty, co mnie przekonało. Teraz, gdy już pracuję, mogę powiedzieć, że to firma, która daje ogromne możliwości rozwoju, ale wymaga pełnego zaangażowania
    DW

08.12.2024 18:42

Praca tutaj to dla mnie dobra okazja, by zdobyć praktyczne doświadczenie w sprzedaży i negocjacjach. Biuro działa na pełnych obrotach, co bywa męczące, ale też motywujące. Cenię sobie profesjonalizm zespołu.
    Grzesiek

08.12.2024 17:39

Podoba mi się, że firma stawia na jasno określone zasady i cele. Dzięki temu wiem, czego ode mnie oczekują i jak mogę się rozwijać. To dynamiczne środowisko pracy, ale daje dużo satysfakcji.
    Michał

04.12.2024 21:20

Firma daje duże możliwości, ale trzeba być gotowym na intensywną pracę i presję wyników. Nie każdy się w tym odnajdzie, ale dla osób zdeterminowanych jest to świetne miejsce na rozwój
    Jan

03.12.2024 22:12

Praca w Partnerzy to wyzwanie, ale i świetna okazja do zdobycia doświadczenia. Zarówno szkolenia, jak i narzędzia pracy są na wysokim poziomie, a wynagrodzenie wynagradza trud włożony w realizację celów
    xx

03.12.2024 07:52

Atmosfera w biurze jest dynamiczna, co mi osobiście bardzo odpowiada. Na początku było trudno, ale po kilku tygodniach poczułam, że to jest miejsce, w którym mogę się rozwijać i zarabiać dobre pieniądze.
    marzena

02.12.2024 07:00

Partnerzy to firma dla osób, które chcą się rozwijać i nie boją się wyzwań. Zespół jest bardzo pomocny, ale jednocześnie wymagający. Dzięki tej pracy nauczyłam się wiele o sprzedaży i obsłudze klienta
    Anna

30.11.2024 17:48

W moim przypadku największym plusem była elastyczność w organizacji pracy. Dzięki temu mogłam godzić obowiązki zawodowe z życiem prywatnym. Nie jest to jednak praca dla osób, które szukają spokoju – tu zawsze coś się dzieje
    AGA

28.11.2024 22:37

Firma stawia na ambitne osoby, co widać po wymaganiach sprzedażowych. Dla mnie to świetna motywacja, ale trzeba być gotową na intensywną pracę i pełne zaangażowanie
    IW

26.11.2024 21:16

Praca tutaj dała mi ogromne możliwości rozwoju zawodowego. Od samego początku mogłam liczyć na wsparcie przełożonych, a dostępne szkolenia pozwoliły mi szybko zrozumieć, jak działa rynek nieruchomości. Atmosfera w zespole jest naprawdę przyjazna

Zostaw merytoryczną opinię o PARTNERZY Agencja Nieruchomości sp. z o.o.