2x3

• Facimiech

3. Opinie o pracodawcach Krzęcin
  5. Opinie o 2x3 S.A.

Opinie o 2x3 Krzęcin

Nie przegap nowości o 2x3 S.A.!

...

17.09.2013 16:58

900 zl po 2 miesiacu...Umowa zlecenie nie krocej niz pol roku...a czasami trwa nawet 3 lata i wiecej :)
    Ty

16.09.2013 20:38

Olek wiekszosc racji po Twojej stronie. Pierwszy problem firmy brak obiektywnej oceny pracownika...bo jak to byc moze, ze czlowiek pracujacy ponad 3 lata stara sie o umowe o prace ponad rok...dostaje podstawe 1600 zl. Dowiaduje sie, ze druga osoba ktora uczy sie wlasnie od niego dostaje umowa o prace i podstawe 1800 zl...Sprawiedliwosc i motywacja jak przystalo na firme ktora chce brac przyklad z tzw"zachodu";)...Nastepna sprawa Karty Pracy sa w wiekszosci przypadkow bledne nie wiem za co biora pieniadze technolodzy...ale teraz po zmianie na Comarcha jest gorzej niz ktokolwiek by sie spodziewal. Pracownicy nie zawsze dopisza lub cos usuna z druku bo...bo im sie nie chce...a nie dobory po inwentaryzacji beda wieksze niz kiedykolwiek. Nastepna sprawa biuro powinno wiedziec co nie co o technologii...a napewno tzw "zakupy"bo jak mozna zamawiac materialy kompatybilne ze soba w proporcji 3 do 1...i jak tu produkowac?!...Planista ja rozumiem, ze przeplyw informacji itp itd...ale nie moze byc czegos takiego, ze nic sie nie robi przez 6 godz...a ostatnie 2 kaza [usunięte przez moderatora]...jak szalony bo jest cos pilnego na co czeka samochod. Wprowadzenie dwoch zmian najgorsze co ta firma mogla zrobic....wczesniej pracownik mogl jeszcze zarobic jakies wieksze pieniadze (czyt. nadgodziny, pracujace soboty) a teraz jest tak, ze 2 zmiana otrzymuje druki produkcyjne na jutrzejszy dzien, ze swej pracy sie wywiazuja w 100 %...a nastepnego dnia 1 zmiana nie ma co robic...lub tez robi...ale bezuzyteczne polprodukty co do niczego nie sa potrzebne. Na przyjmowanie ludzi na produkcje...zwiekszenie zalogi o prawie 50 % powinno odbic sie podobnym wspolczynnikiem zwiekszonej produkcji...a tak sie nie stalo...dlaczego bo ludzie nie maja motywacji..a cala organizacje pracy mozna....rozbic o kant[usunięte przez moderatora]..;) Brak jakiejkolwiek synchronizacji w pracy poszczegolnych stanowisk...kazdy robi to co chce, jak chce i co najwazniejsze ile chce...i nie jest za to zbytnio rozliczany...Obecna kadra kierownicza sama nie wie co ze soba zrobic...bo za kadencji Rysia wszystko jeszcze bylo jako tako poukladane..teraz wdarl sie chaos....Czekamy na sezon i na zwiekszona produkcje..a co za tym idzie chaos ktorego juz nikt nie bedzie w stanie ogarnac. ;)
    olek

14.09.2013 18:39

Szanowna pani Prezes bardzo jestem zszokowany iż w tak nie ludzki sposób postąpiła pani z kierownikiem Ryszardem ,zwodząc go obietnicami a i tak zwolniła go pani podając przyczyny tak absurdalne że odebranie premii było by zbyt dużą karą a co dopiero zwolnienie. Po odsunięci pana Ryszarda od obowiązków miało się poprawić to i owo, a powstał nie samowity bałagan i chaos produkcyjny ,morze zamiast zwalniać doświadczonego pracownika z wielo letnim doświadczeniem dzięki któremu firma unikneła wielu kryzysowych sytuacji ,powinna pani bardziej przyjrzeć się nieudolności pana P. , który nie radzi sobie z organizacją pracy w firmie bo mimo szaleńczego zapału jakoś nie jest wstanie wyprodukować tych 2000 tablic,że niewspomne o wykorzystaniu mocy produkcyjnej tak upragnionych dwóch zmian na których ludzie zamiast pracować wydajnie błąkają się po halach żeby tylko do fajrantu. O pozostałych nieprawidłowościach nie będe pisać bo obowiązuje mnie tajemnica firmy.
    Montaz

08.09.2013 19:48

tak jak powyzej...postaw sie Panu P. a wylecisz...bez uzasadnienia...chore jest to, ze tak sie traktuje pracownika ktory zna sie na rzeczy, pracuje od ponad 10 lat! Wie co dziala dobrze a co jeszcze mozna poprawic...najwidoczniej szanowna Pani Prezes daje sie tak latwo manipulowac Panu P (dyrektorowi operacyjnemu) ze zwalniajac podstawowy filar ffirmy dziala na swoja nie korzysc, bo zaloga byla i jest za tym czlowiekiem a Pani Prezes mysli ze robi dobrze...co teraz bedzie Strach przed zwolnieniem zalogi z starszym stazem...bo skoro zwalnia sie taka osobe jak Rysiu to mozna zwalniac kazdego...sami sobie klody pod nogi stawiaja!
    olek

04.09.2013 12:28

Umowy o pracę są jako umowa zlecenie i nie liczcie na nic innego bo i tak długo tam miejsca nie zagrzejecie,a to dlatego że mało kto chce tyrać za 800 zł.
    korado

12.08.2013 18:12

A kto powiedział, ze byłem pracownikiem w tej pseudo firmie? Wspopracowalem z dziadami i wiem jak traktują ludzi. Za 1000-1200 zł robić miesiąc dla nich to jest naprawdę żenada, czy wy ludzie nie macie ambicji, ale co tam niech Was dalej wykorzystują. 2x3 =MADE IN CHINA, i tak właśnie traktują tez pracownikow .

Kontakt - 2x3 S.A.

Słoneczna 3 73-231 Krzęcin

Branże: Wyroby metalowe
    ZCH

31.07.2013 20:41

Oczywiscie, ze jest...w zaleznosci od tego jak szybko sie uczysz, czy poprostu jestes dobrym pracownikiem i widac, ze chcesz pracowac...ale minimum rok na Zlecenie przepracowac musisz :)
    Flipchart

15.07.2013 19:51

Witam co do 2x3...co czlowiek to inna opinia. od poczatku..pracownik produkcji 800 zl na reke + premia uznaniowa (srednio 150 - 250 zl )...na poczatek...Umowaq zlecenie ktora trwa i tra bywa nawet ze 3 lata . Co do innych dzialow na poczatek najnizsza krajowa i umowa o prace na czas okreslony. Plusy firmy to, bardzo wysoki rozwoj na przestrzeni kilku lat, praca czysta lekka i przyjemna, Socjal na przecietnym poziomie, mila atmosfera wsrod pracownikow. MINUSY - zla organizacja pracy, zl;y przeplyw informacji jak i planowanie na zenujacym poziomie ( brak pracy przez 6 godzin...a ostatnie 2 [usunięte przez moderatora]..bo cos Pilnego jest...paranoja ) Pozdr :)

05.06.2013 21:00

Mam rozmowę na KAM. Pomożcie proszę jakie warunki i czy warto ?
    Fiodor

03.04.2013 10:08

[usunięte przez admina] v>Szefowa nie jest zła, ma złych doradców i większość informacji do niej nie dociera. Jak ktoś ma odwagę to niech idzie z problemami do niej bezpośrednio. Tak w ogole to się dziwię że w tej firmie nie powstały związki zawodowe.
    MESCIO

12.03.2013 22:04

Fajna robota tylko malo palcą /// zł netto ostatnio mam dostać powwyzka na 120 i samochów. Szefuncio gites logistyka sie rozwija polecam każdemu jestem zadowolony i szczesliwy. Jest fajnie i nawet mamy kawe i herbate tylko cókier ostanio ktos buhnol ale jest dobrze

Zostaw merytoryczną opinię o 2x3 S.A.

Oferty pracy - 2x3 S.A.

Inżynier B+R (k/m)