2x3

• Facimiech

3. Opinie o pracodawcach Krzęcin
  5. Opinie o 2x3 S.A.

Opinie o 2x3 Krzęcin

Nie przegap nowości o 2x3 S.A.!

@@

07.09.2020 22:11

Praca w tej firmie to wyzysk. Po 8godz pracy człowiek jest wykonczony jak kon pociagowy. Nie polecam.
    #@#

01.04.2020 10:35

Fakt zwolnienia się posypały i to masowo. Jak trzeba było robić soboty i niedziele bo się nie wyrabiali to wtedy ludzie byli cacy, ale jak się grunt zapalił to ludzi na bruk. Teraz zostawia sobie tylko sprzedawczyków i przydupasów bo takimi łatwo sterować, dla nich człowiek mądry, wykształcony wysoce elokwentny to zagrożenie bo mądry woli wejść w drogę niż w (usunięte przez administratora).
    Mati

16.05.2020 16:39

Jaki nie byłby dyrektor to będzie postępował tak jak powie zarząd. Cel- pieniądz. Nie bez przyczyny zakład znajduje się w tym miejscu. Zarząd wykorzystuje Czarnogrod do swoich interesów. A bezsilny naród Krzecina co ma zrobić jak wokół nie ma nic. Straszne to jest i tyle.

06.07.2020 23:03

Masz absolutną rację. Pozdrawiam :)
    Tosiewytnie

21.10.2019 11:05

Pracowałem w dziale obsługi klienta, moje doświadczenia są raczej pozytywne. Chociaż nie powiem, bywały akcje których nie zapomnę do końca życia. Plusy: Ogólna dobra atmosfera w biurze, możliwość rozwoju w firmie o zasięgu międzynarodowym. Minusy: Wąski zakres obowiązków i czasami dni się dłużą z nudów, częste "dramy" i plotki, bardzo losowe pensje i słaby system premiowy.
    Tosiewytnie

21.11.2019 22:31

Premie gdy były, to wypłacane regularnie. Firma jest pod tym względem rzetelna. Stawka za wykonywaną pracę i system premiowy były poprostu mało motywujące (przynajmniej w moim przypadku). Zapraszam do wysłania CV, skoro Pan taki ciekawy. Może Pan dostanie lepsza umowę (?). Napewno nie będzie Pan żałował, dobrze wspominam pracę w 2x3.

27.04.2020 22:50

Jak sobie w biurze siedziałeś to miałeś czas na wszystko a na hali byś porobił to inaczej byś mówił. Co do pieniędzy to faktycznie dramat z tymi premiami jak chcieli tak dali
    Z@K

02.04.2020 19:49

Przecież można było się tego spodziewać,to nie jedyna firma ,która zwolniła tylu pracowników w obecnej sytuacji.Każdy pracownik będąc obecnie właścicielem firmy zrobił by to samo.Trochę empatii w tej sytuacji należy posiadać.

01.04.2020 00:04

Firma z dnia na dzień zwolniła 60% ludzi zatrudnionych. Powód- sytuacja w kraju. Potraktowano ludzi jak śmieci, które wyrzuca się, gdy już są niepotrzebne. Nikogo z zewnątrz ta sytuacja nie zainteresowała nawet. Zero empatii w tych ludziach.

18.03.2020 09:10

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w 2x3 S.A.?
    xxx

18.03.2020 11:43

Atmosfera jest lipna. Ludzie tu sa bardzo dziwni ,moze nie wszyscy ale wiekszosc
    nowy

17.03.2020 12:37

Przerwy sa za krótkie.15min to jakas masakra, jesc trzeba w biegu. Przerwa powinna trwac chociaz 30min
    Nowy

05.02.2020 12:56

A N nie nadaje się na to stanowisko wprowadza zla atmosferę co się przekłada na jakość i ilość
    Załoga

18.11.2019 15:54

Najlepsza ekipa w tym zakładzie jest z Mielęcina
    Daniel

22.10.2018 21:05

Firma bardzo dobrze się rozwija co niektórzy ludzie nie powinni być przy biurko na temat zająć się swoimi obowiązkami to grają na komputerach sobie albo przeglądają Facebooka jeszcze taki (usunięte przez administratora)powie że na twoje miejsce i 10 innych Jeżeli chcesz umowę lub podwyżkę to musi się wykazać Jak można powiedzieć do pracownika który robi już 2 lata tutaj i takie coś idiota to tylko jest chodzi pochowali się przypierdalasz do ludzi ale jeżeli nie jest w porządku wobec ludzi i chodzę na chorobowym buforują albo coś to ma później pretensje i robi ludziom pod górkę zwykły (usunięte przez administratora) docenić pracowników którzy robią to już parę lat to jeszcze taki (usunięte przez administratora)To jest moja opinia zamiast dobierać ludzi to tylko się zwalniają przez niego skończony idiota puszka Pandory Jak wysoko skacze sekirei spada on też tak spodnie Moje sugestie dla 2x3 S.A.: Dobra firma tylko nie tak kierowana
    Anonimowa

13.07.2019 01:15

@Daniel popieram. Pracowałam w tej firmie prawie rok u cały czas na zleceniu. W tym czasie wyszkoliłam trzech nowych pracowników. Dodam, że pracownik na zleceniu nie powinien uczyć nowych. Nie docenili ani trochę. A tempak owi, który nic nie rozumiał i z kartką od postawionych paneli przychodził do mnie pytać jaki profil i jakie głowice, to umowę dali. Sama się zwolniłam, bo nie dało się tak dłużej pracować. Po pierwsze brak szacunku do pracownika, a po drugie pilota goni plote.
    Bum

20.11.2014 13:28

Firma prawdopodobnie bardzo dobrze teraz prosperuje, w obsadzie maja bardzo duzo pracownikow po szkolach specjalnych ktorzy maja renty specjalne...takimi osobami bez wyksztalcenia mozna manipulowac w jaki sposob sie tylko chce...a wlasnie takich pracownikow tam sie docenia niestety.

05.07.2018 08:06

ha i tu racja! taki A.N już dawno powinien rowy kopać nie wiem kto go tam jeszcze trzyma i za co :)

24.04.2019 16:53

Powiem tak , nieraz ta osoba po zawodówce może posiadać większą wiedzę i umiejętności niż jakiś zielony zadufany w sobie burak z pięcioma dyplomami i książkową wiedzą, albowiem najleprzą szkołą jest życie i to ono na koniec daje nam prawdziwy dyplom .
    Bartek

05.07.2018 15:51

Ja słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy!!

05.07.2018 15:56

to zle słyszałeś

24.04.2019 16:44

Tak to prawda , firma sama w sobie nie jest zła tylko atmoswera w niej jest bardo stęchła od pewnego czasu i nie zanosi się na lepiej .
    Filip

22.08.2018 17:43

Firma ma opinię dobrego pracodawcy. Jeśli ktoś tego nie potrafi docenić to może lepiej zmienić ją?

24.04.2019 16:33

I tu się z tobą zgadzam ,dlatego co mądżejsi już tą firme zmienili .

22.07.2018 22:42

Daniel

22.10.2018 21:12

Szkoła tylko uczy i pisać i czytać i liczyć fach łapiesz w ręku durniu

24.04.2019 16:24

Wypowiedzią ubliżasz tym którzy morze nie mają dyplomów ale posiadają wiedzę i umiejętności o których ty morzesz tylko pomażyć. Wypowiadając się tak egoistycznie tylko dlatego że masz dwie klasy więcej i za biórkiem pierdzisz w stołek a nie jesteś na produkcji, nie uprawnia cię do tego by tych z niższym wykształceniem traktować jak ludzi gorszego sortu. Jeśli jest w tobie resztka kultury to liczę że przeprosisz wszystkich tych których obraziłeś, pozdrawiam.
    Inżynier

18.12.2018 13:24

Firma aktualnie poszukuje pracownika na stanowisko inżyniera w dziale R&D. Czy ktoś mógłby podpowiedzieć jak wyglada praca w tej firmie na stanowiskach inżynieryjno-technicznych? Jak atmosfera i współpraca z kierownictwem, czy częste są nadgodziny dla pracowników biurowych? Czy firma finansuje szkolenia i inwestuje w pracownika? Czy są podwyżki, premie, awanse?
    2x3 S.A.

19.12.2018 10:04

Praca na stanowisku Inżyniera w dziale R&D polega głównie na pracy z dokumentacja techniczną i w systemie ERP. Praca jest ciekawa i pełna wyzwań. Atmosfera jest przyjazna pracownikowi. Nadgodzin praktycznie nie ma. Firma stawia na rozwój swoich pracowników i podnoszenie ich kwalifikacji. Wynagrodzenie jest atrakcyjne, adekwatne do posiadanych umiejętności i zależy od zaangażowania pracownika.
    Pracus

07.10.2018 21:46

Pracowalem tam i zostalbym ale gdy przyjeli nowego dyrektora to dno . czy szef lub szefowa tego nie widza zwalnianie sie ludzi to tylko jego wina i takie opinie.
    Nowy

25.07.2018 07:36

Witam wbrew pozorom nie jest tak źle . Ja po trzech miesiącach dostałem umowę o pracę na okr. Prubny 3 miesięczny . A teraz podpisałem na rok z podwyżka oczywiście i zrobiłem dodatkowe uprawnienia. Moim zdaniem problem leży w zarządzaniu firmą jest bardzo zła organizacja pracy bo są przyjmowani ludzie na liderów i brygadzistów którzy mają wyglądać a nie coś wiedzieć .a starzy pracownicy odsuwani albo zwalniani . Choć w moim dziale nie jest tak źle . Najgorsze jest te 15 min przerwy to jest lekka przesada
    Asasasa

30.07.2018 15:47

Racja, przerwy powinny być krótsze.
    Karolina

16.07.2018 14:55

@aninim @kimno98 dzięki za informacje. A możecie powiedzieć, kiedy dokładnie zakończyliście prace w 2x3 S.A.? Zastanawiam się, czy od tamtego czasu, pewne warunki pracy mogły się zmienić. W końcu każda firma to środowisko bardzo dynamiczne i czasami niewielka zmiana w jej organizacji potrafi dać pozytywne (bądź negatywne) efekty. Możecie napisać, o jakiej perspektywie czasu mówicie?

16.07.2018 16:58

Mam wrażenie , że ktoś chce zawęzić ramy czaso-przestrzenne by ustalić kto tu puszcza bąki ;P
    aninim

12.07.2018 08:32

śmiech i żenada zero rozwoju zero planowania brak podwyżek tylko puste słowa podwyżki dostają ci którzy maja układy a tak na prawde nic nie potrafia ale to już przeszłość z mojej strony
    kimno98

05.07.2018 23:34

Najgorszy aktualnie stan firmy, brak możliwości rozwoju, brak materiałów, czasami rzeczy pakowane 30 minut przed wyjazdem ciężarówki, gdzie już dawno towar powinien na niej być. Urlopy niechętnie dawane, brak rąk do pracy, co za tym idzie, jak pokażesz, że potrafisz robić na jednej lub drugiej maszynie to spodziewaj się, że będziesz już tam na bank wołany, jak nikogo nie będzie. Zlecenia wykonywane często bez druków, śmiech na sali. Dobrze, że już dawno się zwolniłem, nie polecam.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w 2x3?

05.07.2018 08:03

jak ktoś będzie chciał pracować to będzie pracował.Szału z wynagrodzeniem nie ma no cóż jak wszędzie.Irytujące jest jedno pracownik który rzetelnie pracuje ma stawkę wyjściową taką samą co drugi który symuluje choroby jak jest nawał pracy,inwentaryzacja nagle robi się chory i ucieka na chorobowe.Jest to chore niestety firma powinna bardziej doceniać dobrych pracowników a symulantów usuwać z hukiem!!
    Qwerty1234

01.03.2018 14:26

@mała trochę bije hipokryzją, mówiąc o firmie plot i pisząc takie rzeczy na portalu z opiniami o pracy. Firma jest w porządku, jak ktoś pracuje uczciwie to nie ma prawa narzekać, jeśli jeszcze przed wejściem ma się wymagania - to w każdej firmie was odprawią z kwitkiem. Po okresie próbnym, można fajnie zarobić, polecam.
    mała

28.04.2018 16:23

pracowałam tam 7 lat więc wiem co piszę...po tylu latach pracy trzeba zrobić kilka dobrych nadgodzin aby wyciągnąć 2000 tysiące-fajny zarobek! Hipokryzją jest to że panie z biura uganiają się za żonatymi facetami zamiast zająć się pracą przechwalają się bardzo wysokimi zarobkami ciekawe za co..hmmm POZDRAWIAM
    mała

25.02.2018 21:52

najlepszy z tej całej firmy pan A.N od kiedy zmienił swoją panienkę na biuralistkę z pracy, firma romansów,plot i przechwalania się ile to się zarabia haha brednie
    Zawiedziona

17.02.2018 11:45

Jeżeli chodzi o rekrutację osób na stanowiska pracy "biurowej" to poszukują ludzi mlodych a ludzi doświadczonych powyżej 30 roku życia mają już za starych i niepotrzebnych. Nie potrzebują inteligentnych tylko takich co sobie mogą ich "urobic". Mówią że są szczerzy A kłamią w żywe oczy. Ogólnie śmiechu warte. Nie polecam.
    qwerty

17.01.2018 23:13

a
    Admin1993

09.01.2018 15:35

Jak obecnie wyglądają dojazdy z choszczna?

Kontakt - 2x3 S.A.

Słoneczna 3 73-231 Krzęcin

Branże: Wyroby metalowe
    Nowy pracownik

04.10.2017 18:19

Czas wystawić swoją opinię na temat firmy. Praca do lekkich nie należy, stanie przez 8h na nogach jest czasem męczące. Można zrozumieć pracodawcę bo płacąc nam dajemy mu 8h naszego czasu i chce wykorzystać go jak najlepiej. Ludzie narzekają na 15min przerwy, niby przepisowo no ale te 30min przerwy sprawią że można trochę odpocząć od stania. Problem jest z damskimi szatniami ale prawdopodobnie zostanie rozwiązane co jest akurat plusem bo inwestycja w szatnie nie przynosi zysku. Od jakiegoś czasu firma mam problemy z organizacją. Mam na myśli to że nowi pracownicy nie mają stałego stanowiska i chodzą od stanowiska do stanowiska, nawet jeśli nie są tam potrzebni. Praca przy drewnie oraz przy płytach sprawia że w powietrzu jest sporo pyłu co jest drażniące, firma świetnie sobie z tym poradziła montując wyciągi. Na start pracownik dostaje 9.8zł/h i umowę zlecenie. Dobrze pracując można szybko dostać umowę o pracę oraz premię.
    Najmad

28.08.2017 14:48

Ile teraz,tak na dzien dobry jest wstanie zarobić pracownik na produkcji ze sobotami włącznie?
    szukający

14.04.2017 11:33

Co do stanowiska Asystent w dziale obsługi klienta zagranicznego, wiecie może jaka stawka i jacy ludzie ?
    ja19911211

17.03.2017 17:17

Witam po pierwsze ludzi traktują jak smiecia miałam doczynienia z tą firmą, a po drugie niech zmienia brygadzistki to bedzie ok wszystko. Przemądrzałe a pojęcia zielonego nie mają

25.01.2017 19:07

Czy ktoś wie jak tam jest obecnie? Czy się polepszyło czy pogorszyło?

17.03.2017 17:43

Jest jeszcze gorzej niż kiedyś. Wiem coś o tym. Nie polecam
    cśś

23.09.2016 14:12

W końcu asystentka ds. reklamacji na pewno ma szansę na dwuskładnikowe wynagrodzenie, ale wiadom czy wypłata jest terminowa? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź
    emu

21.09.2016 13:56

W dziale zakupów kto tam pracuje
    Dred

20.04.2016 08:49

Kołchoz jakich wiele w Polsce. Nie krytykuj, nie wychylaj się. Bądź pokornym robalem i się ciesz że masz pracę.
    monik

24.02.2016 14:13

Pracowałam w firmie 2x3. Pan o którym pisano już wcześniej a mianowicie Lider Piotr K. jest chyba najbardziej lubianym pracownikiem kierowników. Pan Piotr K może i jest dobrym pracownikiem ale każdy z nas zasługuje na szacunek a ten Pan nie szanuje nikogo kto jest niżej stanowiskiem. Nikt nie chce z nim pracować i całe kierownictwo o tym wie ale gdy człowiek prosi o przeniesienie to nawet nie starają się pokazać innemu pracownikowi że im zależy na ludziach i szanują go. Potrafią jeszcze powiedzieć człowiekowi że jak się nie podoba to nie pracuj a Pan K jest dobrym pracownikiem a ty złym. Pan K jest im potrzebnym ponieważ "podpowiada" co się dzieje na hali.

21.02.2016 09:58

22.02.2016 20:32

kancia co to za pytanie - "czy warto aplikować na asystentkę ds reklamacji"? jeśli jesteś np prezesem w innej firmie to raczej nie warto ;) jeśli jednak jesteś osobą bezrobotną to jak najbardziej warto. Powodów jest kilka zaczynając od tego że zawsze lepiej pracować niż nie pracować, a kończąc na możliwości rozwoju... Co do konieczności znajomości języka angielskiego na poziomie komunikatywnym to na bank będzie potrzebna na tym stanowisku ze względu na klientów jak również dostawców spoza granic Polski. Proponowałbym jeszcze pracodawcy dorzucić w wymaganiach "odporność na stres" bo z tym to na bank się spotkasz :)

18.02.2016 21:27

19.02.2016 10:32

Tak jak już napisałeśaś - idealny kandydat. Zawsze w ogłoszeniach daje się zawyżone wymagania dla kandydatów bo może uda im się na rynku upolować jakąś perełkę. Z własnego doświadczenia wiem, że w dzisiejszych czasach to po szkołach zawodowych można znaleźć lepszego pracownika niż po studiach. Studia kształca teoretyków a firmy potrzebuja praktyków. Solid Works jest na tyle prostym narzędziem, że przerabiając samouczka jesteś wstanie posiąść niezbędne minimum do tej pracy (nie jest to NASA) a jak będzie potrzeba czegoś więcej to Firmy inwestują w rozwój pracownika fundując mu szkolenia. Wątpie by ktokolwiek tam posłógiwał sie nowoczesnymi metodami analizy kosztów I jakości procesów produkcyjnych... ;)

16.02.2016 20:56

18.02.2016 14:39

Wor a od kiedy to studia gwarantują profesjonalnego pracownika?
    STAL

23.07.2015 22:20

No jak tam moje Robaczki, dajecie radę, tempo ok, troszkę się ociągacie, musicie zwiększyć swoją skuteczność, słabo, martwię się o wynik moje pchełki, proszę o większą wydajność bo się zdenerwuję, pracujecie wiec przemyślcie temat jak postarać się o więcej bo słabiutko moje pchełki.....
    fire

12.07.2015 22:09

Niestety wszedzie tak jest.

Zostaw merytoryczną opinię o 2x3 S.A.

Oferty pracy - 2x3 S.A.

Inżynier B+R (k/m)